Φορτιστής Tesla 2023: Ποια είναι τα συμβατά αυτοκίνητα? Πόσο κοστίζει?, Καλώδια και σταθμοί φόρτισης για το Tesla – Evloading

Σταθμοί και καλώδια φόρτισης Tesla

Contents

Τέλος, γνωρίζετε ότι μεταξύ των ανταγωνιστικών προτύπων, μπορούμε να αναφέρουμε το Τσαντέμο (Ιαπωνικά), το Supercharchur Tesla (American) και το νέο πρότυπο φόρτωσης νέας γενιάς Ultra -γρήγορη γενιά Τσάιτζι (Κινέζικα).

Φορτιστής Tesla 2023: Ποια είναι τα συμβατά αυτοκίνητα ? Πόσο κοστίζει ?

Από την 1η Φεβρουαρίου 2022, οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων εκτός από την Tesla μπορούν να επαναφορτίσουν τα οχήματά τους χρησιμοποιώντας ορισμένες υπερθέσεις στη Γαλλία, από την εφαρμογή Tesla. Προς το παρόν επηρεάζονται λιγότερο από 80 τοποθεσίες. Ποιος μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτό, πώς και πόσο κοστίζει ?

 • Είναι το αυτοκίνητό μου συμβατό με έναν υπερσυμπιεστή Tesla ?
 • Οι διάφοροι τύποι συνδετήρων για ηλεκτρικά οχήματα
 • Τι είναι αυτό, το combo CCS ?
 • Πού να επαναφορτίσω το ηλεκτρικό μου αυτοκίνητο σε έναν υπερσυμπιεστή Tesla ?
 • Επαναφόρτιση ενός ηλεκτρικού οχήματος μη Tesla σε έναν υπερσυμπιεστή, πόσο κοστίζει ?
 • Πώς να επαναφορτίσω το ηλεκτρικό αυτοκίνητό μου σε έναν υπερτροφοδότη αν δεν οδηγώ ένα Tesla ?

Υπερτροφοδότη

Εάν έχετε 100 % ηλεκτρικό όχημα διαφορετικό από το Tesla, μπορείτε τελικά να έχετε πρόσβαση (ένα μέρος) του δικτύου υπερσυμπιεστών της ομάδας Elon Musk για να επαναφορτίσετε το βουνό σας στη Γαλλία, αλλά και στη Γερμανία, στο Βέλγιο, στις χώρες -Bas και Νορβηγία. Οδηγοί Οχήματα από άλλες μάρκες μπορώ Βρείτε επιλέξιμες τοποθεσίες κατευθείαν Από την εφαρμογή Tesla (στην έκδοση 4.2.3 ελάχιστο) και είτε πληρώστε μια συνδρομή, είτε πληρωμή ενός ελαφρώς πιο αλμυρού λογαριασμού στο τερματικό ότι οι οδηγοί ενός Tesla. Προς το παρόν, μόνο 16 σταθμοί φόρτισης Tesla είναι επιλέξιμοι, με άλλους που θα προστεθούν αργότερα. Αλλά ποιος μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτό, πώς και σε ποια τιμή ? Για να διαβάσετε: Αλλάξτε τη μπαταρία του Tesla κοστίζει μια περιουσία !

Είναι το αυτοκίνητό μου συμβατό με έναν υπερσυμπιεστή Tesla ?

Hyundai Ioniq

Για να επαναφορτίσετε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο σε ένα τερματικό Tesla, το όχημά σας πρέπει είτε έχετε σύνδεση τύπου 2, ή ένα Σύνδεσμος τύπου combo css. Στην Ευρώπη, Όλοι οι υπερυπολογιστές Tesla V2 είναι εξοπλισμένα με διπλά καλωδιακά τερματικά για Αναλάβετε τις θύρες φόρτισης τύπου 2 CC τύπου 2 (CEI Standard 62196) καθώς και το CCS Combo 2, Από τον Νοέμβριο του 2018. Έτσι, και συνολικά, Σχεδόν όλα τα 100 % ηλεκτρικά και επαναφορτιζόμενα υβριδικά οχήματα είναι συμβατά με τους σταθμούς φόρτισης Tesla. Είτε Audi (E-Tron), Mercedes (Eq, A 250 E, B 250 E), BMW (I3), Hyundai (Kona, Ioniq), Jaguar (I-Pace, F-Pace), Kia (E-Niro) , Renault (Zoe), Peugeot (E-208, E-2008, E-Rifter), Porsche (Taycan) ή Volkswagen (E-up!), είναι δύσκολο να είναι εξαντλητικό, καθώς τα παραδείγματα μοντέλων είναι Legion. Εάν έχετε αμφιβολία, μην διστάσετε να ζητήσετε απευθείας τον αντιπρόσωπό σας, τον κατασκευαστή σας ή τον Tesla. Σήμερα, Σχεδόν όλα τα νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ξεκίνησε στην ευρωπαϊκή αγορά ενσωματώστε τη σύνδεση Combo CSS, Όταν προσφέρουν συνεχή επαναφόρτιση. Στο Tesla, έχει γίνει το πρότυπο στο μοντέλο 3 που πωλείται στην Ευρώπη. Από την άλλη πλευρά, το American Tesla (που είναι εξοπλισμένο με το φορτιστή NACS, ο σύνδεσμος ιδιοκτήτη Tesla) που εισάγεται στην Ευρώπη δεν μπορεί να φορτωθεί στην Ευρώπη. Να είστε προσεκτικοί, ωστόσο, ορισμένα οχήματα-όχι-Ιαπωνικά εξοπλισμένα με λιμάνι Chademo, όπως ο Fititishi και το Outlander Phev, το Lexus και η ηλεκτρική έκδοση του UX, Nissan με το Leaf και το E-NV200 … δεν είναι συμβατές.

Οι διάφοροι τύποι συνδετήρων για ηλεκτρικά οχήματα

 • Ο σύνδεσμος τύπου 1, σιγά -σιγά εξαρτάται, είναι ένα από τα παλαιότερα. Χρησιμοποιείται για να συνδεθεί με μια εναλλασσόμενη πηγή πηγής και ως εκ τούτου να συνδεθεί με το σπίτι ή σε χαμηλές δυνατότητες δημόσιων φορτιστών. Το όριο είναι 32 ενισχυτές μονής φάσης, με παραδοθείσα ισχύ 7 kW (7 kW σε μια ώρα). Το Renault Kangoo Ze, το Peugeot Ion και το Nissan Leaf 1 και 2 είναι εξοπλισμένα με αυτό.
 • Ο σύνδεσμος τύπου 2, Αργό και γρήγορο φορτίο, προσφέρει μια συνεχή ρεύμα επαναφόρτισης έως και 50 kW (120 kW στο Tesla) και εναλλασσόμενο ρεύμα μέχρι 63 αμπέρ και 43 kW σε τρία φάσματα. Είναι τώρα ο πιο συνηθισμένος σύνδεσμος, με το combo CCS. Το Renault Zoe 1 και 2, το μοντέλο Tesla S, x και 3, το Hyundai Ioniq και το Kona Electric, το Kia e-Noro, το Audi E-Tron, το BMW i3 ή το Mercedes EQC είναι εξοπλισμένοι με αυτό.
 • Ο σύνδεσμος τύπου Combo CSS (που ονομάζεται επίσης combo, ή μερικές φορές τύπου 2 CSS combo), γρήγορο φορτίο. Αυτή είναι η τυπική υποδοχή στην Ευρώπη από το 2014. Επέκταση του συνδετήρα τύπου 2, προσφέρει ροές μεγαλύτερες από 250 kW.

Τέλος, γνωρίζετε ότι μεταξύ των ανταγωνιστικών προτύπων, μπορούμε να αναφέρουμε το Τσαντέμο (Ιαπωνικά), το Supercharchur Tesla (American) και το νέο πρότυπο φόρτωσης νέας γενιάς Ultra -γρήγορη γενιά Τσάιτζι (Κινέζικα).

Τι είναι αυτό, το combo CCS ?

Εάν έχετε ηλεκτρικό όχημα, Πρέπει να έχετε ακούσει για την υποδοχή combo, για ποιον μπορεί να μιλήσει για χρόνια ακόμα. Ευρωπαϊκό πρότυπο για το δίκτυο επαναφόρτισης ηλεκτρικού οχήματος (πηγή), Combo ccs είναι η συντομογραφία του Συνδυασμένο σύστημα φόρτισης Ή Συνδυασμένο σύστημα φορτίου.

Το σύνθετο δεν είναι τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από ένα Τεχνολογία επαναφόρτισης ηλεκτρικού οχήματος μπαταρίας μπαταρίας τυποποιημένος, Φρούτα της συνεργασίας 7 κατασκευαστών αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένων των Audi, BMW, Daimler, Porsche και Volkswagen, καθώς και Ford και General Motors. Μεταξύ των πιο γνωστών δικτύων που είναι εξοπλισμένα με αυτό το πρότυπο, θα αναφέρουμε για παράδειγμα το Corri-Door ή το Ionity.

Η υποδοχή Combo φέρει το όνομά του, Επειδή παρουσιάζει στην πραγματικότητα Δύο πρίζες. Ένα παραπάνω, είναι ένας στρογγυλός σύνδεσμος τύπου 2 αφιερωμένος στο εναλλασσόμενο ρεύμα. Το άλλο, παρακάτω, διακρίνεται από δύο μεγαλύτερο κύκλο. Είναι εκεί για γρήγορη συνεχή επαναφόρτιση. Έχουν διατηρηθεί αρκετές τεχνικές επιλογές στο σχεδιασμό τους, ειδικά Για λόγους συμβατότητας και απλοποίησης, έτσι ώστε το combo CCS να μπορεί να επαναφορτίσει αδιάφορα ένα εναλλασσόμενο ή συνεχές τερματικό ρεύμα με μία μόνο βάση.

CCS

Υπάρχουν δύο εκδόσεις αυτού του προτύπου:

 • CCS 1.0 : 80 kW Max (400 βολτ, 200 αμπέρ)
 • CCS 2.0 : 350 kW Max (200 έως 1000 βολτ, 500 αμπέρ) + εφαρμογή του πρωτοκόλλου “Plug and Load” που επιτρέπει την ταυτοποίηση του οχήματος από το τερματικό να πληρώσει την επαναφόρτιση.

Εκεί Έκδοση 3.0 CCS, Ακόμα ο ορισμός, θα εγγυηθεί την αύξηση της συμβατότητας με τις προηγούμενες εκδόσεις ενώ προσθέτοντας νέες λειτουργίες. Θα αναφέρουμε για παράδειγμα την αντίστροφη μεταφορά ισχύος, την επαγωγική επαναφόρτιση ή την ασύρματη επικοινωνία κατά τη διάρκεια της επαναφόρτισης.

Πού να επαναφορτίσω το ηλεκτρικό μου αυτοκίνητο σε έναν υπερσυμπιεστή Tesla ?

Προς το παρόν, μετράμε Σχεδόν 80 υπερσυμπιεστές ανοιχτές σε άλλες μάρκες ηλεκτρικά οχήματα Στη Γαλλία. Εδώ είναι η επίσημη κάρτα, που παρέχεται από την Tesla.

Superchargers Tesla France

Εδώ είναι ένας μη εξαντλητικός κατάλογος των Supercomers που δέχονται επί του παρόντος οχήματα μη-Tesla. Κάντε κλικ σε αυτό για να αποκτήσετε πρόσβαση στην τοποθεσία και τις πληροφορίες τους. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην κάρτα, η οποία περιέχει τον πλήρη κατάλογο των επιλέξιμων φορητών φορτιστών, στον ιστότοπο Tesla.

Επαναφόρτιση ενός ηλεκτρικού οχήματος μη Tesla σε έναν υπερσυμπιεστή, πόσο κοστίζει ?

Είσαι εδώ Τιμολόγιο το φορτίο ανά kWh με μεταβλητό ρυθμό από τον ένα σταθμό στον άλλο. Δεν είναι δυνατόν να πληρώσετε στο τερματικό Tesla, πρέπει Πρέπει να περάσει από την εφαρμογή Tesla. Κατεβάστε το στο iPhone App Store ή στο Google Play Store για Android. Σε ορισμένες περιοχές, η υπηρεσία τιμολογείται ανά λεπτό, με δύο πιθανές τιμές (η τιμή 1 ισχύει όταν τα οχήματα φορτώσουν έως και 60 kW και η τιμή 2 πέρα ​​από τα 60 kW, αλλά κοστίζει δύο φορές περισσότερο))).

Ένα tesla

Εάν δεν διαθέτετε ηλεκτρικό όχημα που ανήκει στην μάρκα Tesla, θα χρειαστείτε:

 • Ή πληρώστε συνδρομή € 12,99 το μήνα, Χωρίς δέσμευση, απευθείας από την εφαρμογή Tesla που θα σας επιτρέψει να επωφεληθείτε από τις ίδιες τιμές με τους οδηγούς του Tesla στο Terminal.
 • Ή να πληρώσετε υψηλότερες τιμές στον υπερσυμπιεστή, Κατά μέσο όρο 30 έως 50 % πιο ακριβό.

Εναπόκειται σε εσάς να υπολογίσετε εάν η αγορά της συνδρομής είναι κερδοφόρα ή όχι, ανάλογα με τα χιλιόμετρα που κάνετε, τις τιμές που παρατηρούνται στο τερματικό Tesla κ.λπ.

Πώς να επαναφορτίσω το ηλεκτρικό αυτοκίνητό μου σε έναν υπερτροφοδότη αν δεν οδηγώ ένα Tesla ?

Εάν έχετε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που δεν είναι Tesla, εδώ είναι πώς να το επαναφορτίσετε σε ένα υπερσηγικό τερματικό.

 • Κατεβάστε την εφαρμογή Tesla (έκδοση 4.2.3 ή αργότερα) για iOS ή Android, δημιουργήστε λογαριασμό Tesla.
 • Επιλέγω Επαναφορτίστε ένα όχημα μη-Tesla Και αναζητήστε τον επιθυμητό σταθμό Supercharger.
 • Προσθέστε τη μέθοδο πληρωμής σας, συνδέστε το όχημά σας, επιλέξτε ένα τερματικό και πατήστε Ξεκινήστε την επαναφόρτιση.
 • Επιλέγω Σταματήστε την επαναφόρτιση Για να ολοκληρώσετε τη συνεδρία σας.

Μπορείτε να βρείτε μερικές πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με αυτό το πιλοτικό πρόγραμμα στον ιστότοπο Tesla.

�� Χρησιμοποιείτε το Google News ? Προσθέστε τον οδηγό Tom στο Google News να μην χάσετε σημαντικά νέα από τον ιστότοπό μας.

Φορτιστής Tesla

Φορτίο

Tesla Τρεις -φάσεις Tesla 32A καλώδιο φόρτισης

Φόρτιση καλωδίων ειδικά σχεδιασμένα για.

Από € 259.00 συμπεριλαμβανομένου του φόρου

Tesla τρία -φάση 16α καλωδίου καλωδίου

Tesla τρία -φάση Tesla 18A

Φόρτιση καλωδίων ειδικά σχεδιασμένα για.

Από € 249.00 συμπεριλαμβανομένου του φόρου

Εικόνα του καλωδίου Tesla Monophase 32a Tesla

Καλώδιο επαναφόρτισης Tesla Monophase 32a Tesla

Φόρτιση καλωδίων ειδικά σχεδιασμένα για.

Από € 249.00 συμπεριλαμβανομένου του φόρου

Tesla Τρεις -Φάσης Εικόνα καλωδίου φόρτισης, τύπος 3 - 32A

Tesla Τρεις -Φάσης καλωδίου, τύπος 3 – 32A

Φόρτιση καλωδίων ειδικά σχεδιασμένα για.

Από € 264.00 συμπεριλαμβανομένου του φόρου

Tesla Τρεις -Φάσης Εικόνα καλωδίου φόρτισης, τύπος 3 - 16Α

Tesla Tesla Tesla Tesla, Τύπος 3 – 16Α

Φόρτιση καλωδίων ειδικά σχεδιασμένα για.

Από € 254.00 συμπεριλαμβανομένου του φόρου

Εικόνα καλωδίου φορτίου Tesla Single -Phase, τύπος 3 - 32A

Καλώδιο φόρτισης Tesla μονής φάσης, τύπος 3 – 32A

Φόρτιση καλωδίων ειδικά σχεδιασμένα για.

Από € 254.00 συμπεριλαμβανομένου του φόρου

Κινητό φορτιστή εικόνα για Tesla - 10A

Φορτιστής κινητής τηλεφωνίας για Tesla – 10A

Κινητός φορτιστής 10Α, 230V για Tesla με BO.

Εικόνα τριφασικού φορτιστή κινητής τηλεφωνίας 11kw e-tap

Τριφασικός φορτιστής κινητής τηλεφωνίας 11kw e-tap

3 x 16Α φορτιστή κινητής τηλεφωνίας για να φορτώσετε το V σας.

Από € 479.00 συμπεριλαμβανομένου του φόρου

Εικόνα τριών φάσης φορτιστή κινητής τηλεφωνίας 11kw e -tap -10m

Φορτιστής κινητής τηλεφωνίας τριών φάσεων 11kw e -tap -10m

3 x 16Α φορτιστή κινητής τηλεφωνίας για να φορτώσετε το V σας.

Από € 509.00 συμπεριλαμβανομένου του φόρου

Εικόνα τριών φάσης φορτιστή κινητής τηλεφωνίας 11kw e -tap -15m

Φορτιστής κινητής τηλεφωνίας τριών φάσης 11kw e -tap -15m

3 x 16Α φορτιστή κινητής τηλεφωνίας για να φορτώσετε το V σας.

Από € 559.00 συμπεριλαμβανομένου του φόρου

Κινητό φορτιστή εικόνα για Tesla Triphase 11kW E-Tap

Κινητός φορτιστής για Tesla Triphase 11kw e-tap

3 x 16Α φορτιστή κινητής τηλεφωνίας για να φορτώσετε το Τ σας.

Από € 519.00 συμπεριλαμβανομένου του φόρου

Κινητό φορτιστή εικόνα για Tesla Triphase 11kw e -tap - 10m

Κινητός φορτιστής για Tesla Triphase 11kw e-tap.

3 x 16Α φορτιστή κινητής τηλεφωνίας για να φορτώσετε το Τ σας.

Από € 549.00 συμπεριλαμβανομένου του φόρου

Γνώση της Google

Φορτίο

Διεύθυνση επιχειρήσεων: Hooilaar 40, Herselt ,, 2230, Be

Evloening ονομαστικά 5/5 με βάση 26 κριτικές.