Επανατοποθετήστε τη συνδρομή σας TCL: Πώς να κάνετε τηλεφωνικά?, Τερματισμός συνδρομής TCL

Πώς να τερματίσετε μια συνδρομή TCL

Contents

Οι πρώιμοι τερματισμοί γίνονται σε έναν οργανισμό ή μέσω ταχυδρομείου. Εξαιρώντας τις εξαιρετικές περιπτώσεις, η διαδικασία θα γίνει αποδεκτή. Ωστόσο, Καμία επιστροφή χρημάτων δεν θα είναι ανάλογη.

Αφαιρέστε τη συνδρομή σας στο TCL

Πρέπει να μετακινηθείτε τακτικά στη Λυών ? Τίποτα σαν συνδρομή TCL. Το τελευταίο σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το τραμ, μετρό ή ολόκληρο το δίκτυο λεωφορείων της πόλης. Όπως συμβαίνει για το Tan Nantes ή το RTM Marseille, οι συνδρομές λαμβάνουν διάφορες μορφές: εβδομαδιαία, μηνιαία, ετήσια, σχολική δελτία, με ή χωρίς άμεση χρέωση. Οι δημόσιες συγκοινωνίες αποτελούν σημαντικό ζήτημα για την ανάπτυξη πόλεων. Ο καθένας έχει τις ιδιαιτερότητές του. Στη Λυών, για παράδειγμα, η πόλη έχει βάλει πολλά μέσα για να Καλύτερα να φιλοξενήσει τους πελάτες της με μειωμένη κινητικότητα. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο. Προς το παρόν, ανακαλύψτε εάν είναι δυνατόν να τερματίσετε τη συνδρομή σας TCL και πώς να προχωρήσετε.

Όροι για τον τερματισμό του TCL

Υπάρχει δύο περιπτώσεις, που κάθε ένας απαιτεί διαφορετική προσέγγιση. Πράγματι, οι συνθήκες τερματισμού δεν είναι οι ίδιες ανάλογα με το αν έχετε εγγραφεί Συνδρομή με ή χωρίς δέσμευση.

Τερματισμός συνδρομής TCL με δέσμευση

Γνωρίζετε ότι όλες οι συνδρομές TCL δεν μπορούν να τερματιστούν. Πράγματι, ορισμένοι λειτουργούν με βάση μια άμεση χρέωση και άλλα όχι. Τότε αυτά είναι σιωπηρές συμβάσεις ανανέωσης. Εξαιρουμένων του νόμιμου λόγου που αποδεικνύεται, Πρέπει να πληρώσετε την περίοδο κατά την οποία έχετε δεσμευτεί. Για να σταματήσετε αυτόν τον τύπο σύμβασης, πρέπει να στείλετε ένα εγγεγραμμένη επιστολή με αναγνώριση παραλαβής και σέβεται μια ειδοποίηση, στην οποία επιστρέφουμε αργότερα.

Όσοι δεν επωφελούνται από αυτή την εισφορά μπορούν ωστόσο να τερματιστούν ανά πάσα στιγμή, απλά μη ανανεώνοντας την εν λόγω συνδρομή.

Τερματισμός συνδρομής TCL χωρίς δέσμευση

Μόνο οι σχολικές συνδρομές μπορούν να τερματιστούν εκ των προτέρων. Για τους άλλους, εκείνοι που δεν είναι σιωπηρή ανανέωση, αρκείΠεριμένετε την προθεσμία συνδρομής και να μην ανανεώσετε. Εάν θέλετε να τερματίσετε νωρίτερα, θα πρέπει να διεκδικήσετε μια έγκυρη δικαιολογία, όπως:

 • Κίνηση,
 • Πώληση επαγγελματικής δραστηριότητας (απόλυση ή συνταξιοδότηση),
 • Μια κατάσταση υπερβολικής,
 • Ο θάνατος του δικαιούχου,
 • Νοσηλεία ή κράτηση άνω των τριών μηνών.

Σκέφτομαι Αποδείξτε τι προχωράτε, μέσω επίσημων εγγράφων.

Ένα οικολογικό πράσινο λεωφορείο

Διαδικασίες για τερματισμό με TCL

Και πάλι, υπάρχουν αρκετές λύσεις για τον τερματισμό του TCL. Μπορείτε να καλέσετε πολλούς νόμους και να αναγνωρίσετε μερικά από τα δικαιώματά σας. Εδώ είναι.

Τερματισμός TCL κατά την ημερομηνία λήξης

Για να τερματίσετε τη συνδρομή σας, πρέπει να μεταβείτε σε έναν από τους πέντε οργανισμούς TCL, όλα που βρίσκονται στην πόλη της Λυών.

Εάν ο τερματισμός σας αφορά ένα ετήσιο δελτίο, τότε πρέπει απλά να φέρετε την κάρτα σας Técély: ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί μόνο ετήσια ωριμότητα. Σκέφτομαι για Στείλτε το αίτημά σας πριν από τις 25 του μήνα. Διαφορετικά, θα πρέπει να εξοφλήσετε μια επιπλέον περίοδο.

Για πρόωρη λήξη

Οι πρώιμοι τερματισμοί γίνονται σε έναν οργανισμό ή μέσω ταχυδρομείου. Εξαιρώντας τις εξαιρετικές περιπτώσεις, η διαδικασία θα γίνει αποδεκτή. Ωστόσο, Καμία επιστροφή χρημάτων δεν θα είναι ανάλογη.

Κατεβάστε το γράμμα PDF

Καλέστε τους νόμιμους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Διαφορετικά, μπορείτε επίσης να κοιτάξετε αν η κατάστασή σας σας τοποθετεί Ως μέρος του νόμου chatel. Οι τελευταίες υποχρεώνουν τις εταιρείες που εκδίδουν σιωπηρή ανανέωση συμβάσεων για να εμποδίσουν τους πελάτες τους από την εμφάνιση της προθεσμίας για την εν λόγω σύμβαση. Εάν δεν το κάνουν, μπορείτε τερματίστε δωρεάν, με άμεση επίδραση.

Υποχρεώσεις για τον τερματισμό της συνδρομής TCL

Και στις δύο περιπτώσεις, ο τερματισμός σας πρέπει να σέβεται μια συγκεκριμένη ειδοποίηση πέντε ημερών πριν από τη συνδρομή σας. Αυτό αντιστοιχεί στον χρόνο επεξεργασίας του τερματισμού TCL σας. Οι συνδρομές τελειώνουν τις περισσότερες φορές την τελευταία ημέρα του μήνα. Πρέπει λοιπόν να στείλετε το ταχυδρομείο πριν από τις 25. Να είστε προσεκτικοί, είναι το mail cachet που κάνει.

Επικοινωνία και διεύθυνση για να τερματίσει το TCL

Η αποστολή εγγεγραμμένης επιστολής σε έναν από τους οργανισμούς είναι το ουσιαστικό βήμα, έτσι ώστε να ληφθεί υπόψη ο τερματισμός σας. Εδώ είναι οι διευθύνσεις.

Εδώ είναι ο αριθμός τηλεφώνου εξυπηρέτησης πελατών TCL: 04 26 10 12 12. Μια ομάδα λαμβάνει τα αιτήματά σας και απαντά στις ερωτήσεις σας κάθε μέρα της εβδομάδας, Από Δευτέρα έως Κυριακή, καθώς και δημόσιες διακοπές, μεταξύ 6 π.μ. και 10 μ.μ. Μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το ζήτημα σε περίπτωση αμφιβολίας σχετικά με τη διαδικασία τερματισμού ή για οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα.

Τέλος, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας για να φτάσετε στο TCL.

Πώς να τερματίσετε μια συνδρομή TCL ?

Ελκυστική και δυναμική πόλη, η Λυών διαθέτει εκτεταμένο δίκτυο δημόσιων μεταφορών. Το Tramway, το Metros, το λεωφορείο, τα λεωφορεία, οι funiculars και οι γραμμές της πανσέληνης εξυπηρετούν τις πολλές στάσεις στη Μητρόπολη. Αντί να αγοράζουν εισιτήρια, οι τακτικοί χρήστες δημόσιων συγκοινωνιών Lyonnais (TCL) μπορούν να επιλέξουν την κάρτα Técély. Αυτό δίνει πρόσβαση σε ολόκληρο το δίκτυο και τους χώρους στάθμευσης ρελέ. Είναι ονομαστικό και να επικυρώνεται σε κάθε ανάβαση. Δεν μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε τη μεταφορά ? Ή έχετε αλλάξει τις ταξιδιωτικές σας συνήθειες ? Μάθετε πώς να τερματίσετε τη συνδρομή TCL με αυτόν τον οδηγό.

Επανατοποθετήστε τη συνδρομή του TCL

1. Οι συνδρομές που προσφέρει η TCL

Η κάρτα Técély μπορεί να φορτωθεί με διαφορετικούς τύπους, ανάλογα με τα ταξίδια σας και την ηλικία σας και το προφίλ σας (μαθητής, συνταξιούχος κ.λπ.). Τρεις τύποι συνδρομών είναι διαθέσιμοι για να ταξιδέψουν στο δίκτυο TCL:

 • Ετήσιες συνδρομές: Προορίζονται για συνδρομητές ηλικίας 4 έως 25 ετών
 • Οι μηνιαίες συνδρομές: Ανοιχτά σε όλες τις ηλικίες και όλα τα προφίλ, επιτρέπουν την επαναφόρτιση μόνο εάν είναι απαραίτητο
 • Απεριόριστες μηνιαίες συνδρομές με άμεση χρέωση: Ανοιχτά σε όλους (με εξαίρεση τους μαθητές 26-27 ετών), αυτές οι συνδρομές ανανεώνονται σιωπηρά από το ένα μήνα στο άλλο.

2. Πότε, γιατί και σε ποια τιμή τερματίστε τη συνδρομή σας TCL ?

Πότε να διαγραφεί από το TCL ?

Επιστολή τερματισμού για κάρτα TCL

Τα μηνιαία πακέτα δεν μπορούν να τερματιστούν κατά τη διάρκεια της περιόδου. Η συνδρομή θα τελειώσει την τελευταία ημέρα του μήνα. Έτσι, για να είναι αποτελεσματική η απόφαση στο τέλος του μήνα, είναι απαραίτητο να Κάντε το αίτημα πριν από το 20ο του ίδιου μήνα εάν στείλετε μια επιστολή τερματισμού ή ένα email. Εάν προτιμάτε να μεταβείτε σε έναν οργανισμό, μετακινήστε Πριν από τις 25 του μήνα.

Μόνο η ετήσια συνδρομή μπορεί να σταματήσει στους 12 μήνες μόνο σε περίπτωση ανωτέρας βίας. Διαφορετικά, θα αρκεί να μην ανανεώνεται η συνδρομή το επόμενο έτος.

Είναι επίσης δυνατόν Αναστείλετε προσωρινά το πακέτο.

Μικρή ειδικότητα: Οι χρήστες TCL μπορούν να φορτώσουν τη συνδρομή τους με άμεση χρέωση στην κάρτα ILERA προκειμένου να συνδυάσουν διάφορες μεταφορές από την περιοχή Auvergne-Rhône-Alpes. Σε αυτή την περίπτωση, η συνδρομή μπορεί να τερματιστεί μόνο στον οργανισμό TCL. Και όχι μόνο οποιαδήποτε υπηρεσία, μόνο εκείνη όπου αγοράστηκε το πακέτο.

Τα πρότυπα για να σταματήσουν τη φόρμουλα Tecély

Το TCL μπορεί να δεχτεί το δικό σας αίτηση Τερματισμός κατά τη διάρκεια του ετήσιου τύπου Σε περίπτωση κίνησης, αλλαγή του σχολείου το έτος … α απόδειξη θα απαιτηθεί.

Για το Απεριόριστα μηνιαία και μηνιαία πακέτα, δεν έχετε Δεν χρειάζεται να δικαιολογήσετε την απόφασή σας, απλά επιλύστε όταν ταιριάζετε ή δεν προχωρήστε στην ανανέωση.

Πόσο είναι ο τερματισμός του TCL ?

Ακύρωση της συνδρομής TCL είναι Ελεύθερος. Δεν θα χρεωθούν τέλη σε εσάς.

Επιστροφή χρημάτων μετά την αποστολή

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις (μακρά ασθένεια, θάνατος χρήστη κ.λπ.), μπορεί να επιστραφεί ο μήνας (ες) αχρησιμοποίητος. Εκεί Αίτημα για αυτήν την επιστροφή χρημάτων πρέπει να γίνει ταυτόχρονα με το αίτημα τερματισμού.

Και συγκεκριμένα, Τέλη φακέλου € 5 θα αφαιρεθεί από την επιστροφή.

3. Επιστολή τερματισμού TCL

Το μοντέλο επιστολής μας για να σταματήσει μια συνδρομή TCL

Προκειμένου να απλοποιήσουμε τις διαδικασίες, σας προσφέρουμε ένα παράδειγμα αλληλογραφίας για έναν οφειλόμενο τερματισμό.

Κάνοντας κλικ στο “Προσαρμογή αυτής της επιστολής”, μπορείτε να επιλέξετε τον λόγο που αντιστοιχεί στην κατάστασή σας.

Επιστολή τερματισμού της κάρτας TCL

συνιστώμενη επιστολή με σημείωση παραλαβής

Θέμα: Αίτηση συνδρομής TCL

Σας ενημερώνω με αυτήν την παρούσα επιστολή που αποστέλλεται από την Εγγραφή που θέλει να τερματίσει τη συνδρομή μου που έχει εγγραφεί στην εταιρεία TCL, υπό τον αριθμό συνδρομητή ………………….. (Υποδείξτε τον αριθμό συνδρομητή σας).

Η περίοδος δέσμευσής μου ολοκληρώθηκε, δεν θέλω να ανανεώσω τη συνδρομή μου στο δίκτυο των δημόσιων μεταφορών σας. Τερματίστε αυτήν τη συνδρομή μετά την παραλαβή και στείλτε μου μια επιστολή που επιβεβαιώνει τη διάρκεια της σύμβασής μου.

Παρακαλώ αποδεχτείτε, κυρία, κύριε, διακεκριμένα χαιρετισμούς μου.

Μην ξεχάσετε να διατυπώσετε το αίτημά σας επιστροφής χρημάτων στην επιστολή εάν πληρούνται οι συνθήκες.

Η αντιστροφή + επιστολής.com

Χάρη στην υπηρεσία μας, Εξατομικεύστε πολλά παραδείγματα επιστολών Για να κάνετε την καταγραφή του TCL. Στη συνέχεια, μπορείτε να τα στείλετε με εγγραφή με αναγνώριση της απόδειξης απευθείας στο διαδίκτυο. La poste θα εκτυπώσει και θα τα διανείμει στον παραλήπτη σας. Στο χώρο σας, βρείτε το επόμενο σας, καθώς και τους κατηγορούμενους.

 • Δεν χρειάζεται πλέον να ταξιδεύετε στο ταχυδρομείο
 • Εξατομικεύετε και στέλνετε την επιστολή τερματισμού όταν και πού θέλετε
 • Η υπηρεσία είναι ασφαλής και γρήγορη.

4. Τι να κάνετε με την κάρτα Técély μετά την αποστολή εγγραφής ?

Όταν έχετε τερματίσει τη συνδρομή TCL, έχετε Δυνατότητα διατήρησης της κάρτας Técély εφόσον είναι Ισχύει 5 χρόνια. Απλά πρέπει να χρεώσετε μια νέα συνδρομή εάν εμφανιστεί η ανάγκη. Αυτή η κάρτα χρησιμοποιείται επίσης για πακέτα ποδηλάτων.

5. 3 ερωτήσεις γύρω από τον τερματισμό μιας συνδρομής TCL

Ποια είναι τα μέσα για τον τερματισμό του TCL ?

Μπορείτε να στείλετε μια εγγεγραμμένη επιστολή, ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να μεταβείτε σε ένα πρακτορείο πωλήσεων TCL.

Υπάρχει δικαίωμα απόσυρσης ?

Δεν φαίνεται να υπάρχει δικαίωμα απόσυρσης για την κάρτα Técély. Μπορείτε να τερματίσετε τη συνδρομή στο τέλος της επιλεγμένης περιόδου (μήνα ή έτος).

Μπορώ να τερματίσω το TCL κατά τη συνδρομή ?

Όχι, πρέπει να περιμένετε την μηνιαία ή ετήσια προθεσμία. Οι νόμιμοι λόγοι, ωστόσο, καθιστούν δυνατή τη διακοπή του ετήσιου πακέτου πριν από την έκθεση (μετακίνηση, θάνατος κ.λπ.).

Τερματίστε τις άλλες συμβάσεις σας στη Λυών

 • Exii της αυτοεξυπηρέτησης της μπλε Λυών
 • Τερματίστε τον εαυτό σας πολίτη Lyon LPA
 • Τερματίστε το Lyonnaise des Eaux

Στείλτε την επιστολή τερματισμού σας μέσω εγγραφής, χωρίς να περάσετε

 • Σε συνεργασία με το La Poste
 • Διαθέσιμη υπηρεσία 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα
 • Δεν υπάρχουν άλλα ταξίδια, εξοικονομείτε χρόνο !

Πάρτε τη συνδρομή σας TCL σε 2 λεπτά

 • Το μοντέλο επιστολής εμφανίζει τη διατύπωση για τους λόγους και τη διεύθυνση συνδρομής τερματισμού για τις δημόσιες συγκοινωνίες στη Λυών.
 • Εξατομικεύστε το δικό σας Επιστολή τερματισμού που προορίζεται για TCL.
 • Στείλτε την επιστολή σας με εγγραφή από το σπίτι. Θα εκτυπωθεί ταχυδρομικά και θα παραδοθεί στον παραλήπτη της εταιρείας σας.

Σε συνεργασια με

Στείλτε την επιστολή τερματισμού σας με εγγεγραμμένη ανάρτηση,

χωρίς μετακίνηση ! σε 2εορτασμός