TCL 65C831 – QLED TV ON, TCL – QLED 4K TV 164 CM TV 4K MINI LED QLED 65C831 144Hz Google TV – TV 56 έως 65 – Rue du Commerce

TCL TV QLED 4K 164 CM TV 4K MINI LED QLED 65C831 144Hz Google TV

ΣΥΓΚΛΙΣΗ
Bluetooth: A2DP, HID
DLNA 1.5: Ναι
Οθόνη WiFi: Chromecast & T-CAST
Υποστήριξη HID USB: Ναι

TCL 65C831

Αποστολή εντός 24 ωρών

Δωρεάν απομάκρυνση στο κατάστημα

3x ή 4x χωρίς κόστος από το CB

Ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων

Τα έξοδα αποστολής που προσφέρονται από αγορά € 50 ! Δείτε τις προϋποθέσεις.

Μη διαθέσιμο

Ανακαλύψτε την αντικατάστασή του: TCL 65C843
Μια ερώτηση ? Ένα κλικ σας υπενθυμίζουμε !

 • Mini-Led & Qled Technologies
 • HDMI 2.1 (4K 144 FPS)
 • Dolby Vision και HDR10 συμβατή+
 • Ισχυρό φως (1000 νίκες)
 • ATMOS 2 Audio System.1 (50 W)
 • Google TV

TCL 65C831

Η μεγάλη μίνι καθοδήγηση UHD 4K TCL 65C831 TV έχει εικόνα 164 cm διαγώνιο. Η τεχνολογία QLED (Quantum DOT) του TCL 65C831 λειτουργεί με μίνι οπίσθιο φωτισμό από ζώνες υψηλής απόδοσης. Η πλάκα LCD 10 -bit προσφέρει πολύ ισχυρό φως (1000 nits max.) Εκτός από τη βέλτιστη αντίθεση για το HDR Dolby Vision και το HDR10 Περιεχόμενο+. Η τηλεόραση TCL 65C831 είναι ένα συνδεδεμένο μοντέλο (WiFi ή Ethernet) το οποίο υιοθετεί τη διεπαφή Google TV με το Google Assistant καθώς και μια μονάδα Chromecast για διάχυτη περιεκτικότητα που αποθηκεύεται σε συμβατή συσκευή. Χρησιμοποιώντας το Google Play Store, είναι δυνατό να εγκαταστήσετε πολλές εφαρμογές και υπηρεσίες ροής όπως το YouTube, το Netflix, το Video Prime, το Disney+ ή ακόμα και το Spotify και το Deezer.

TCL 65C831: Σχεδιασμός με λεπτές άκρες, πλαίσιο φινιρίσματος αλουμινίου

Σχεδιασμένο για να ενσωματωθεί ιδανικά σε εσάς, το 4K Ultra High Definition TV 65C831 διαθέτει ένα λεπτό, κομψό πλαίσιο με φινίρισμα αλουμινίου.

Από την πλευρά του ήχου, η τηλεόραση TCL 65C831 υιοθετεί ένα σύστημα 2.1 κανάλια υπέγραψε το Onkyo. Το αφοσιωμένο ηχείο τάφου έχει ενίσχυση 30 watts και τα μπροστινά ηχεία των 2 x 15 watts. Επιπλέον, αυτό το μοντέλο TCL UHD 4K είναι ο ιδανικός συνεργάτης για το gameplay σας. Ξεκινά να κάνει αυτό το τέσσερις υποδοχές HDMI 2.1 Συμβατό 4K έως 144 FPS, έτοιμη να φιλοξενήσει κονσόλες παιχνιδιών όπως το PS5 και το Xbox Serie X/S ή έναν υπολογιστή τυχερών παιχνιδιών με κάρτα γραφικών τελευταίας γενιάς. Αυτή η έξυπνη τηλεόραση αναλαμβάνει επίσης τα βασικά χαρακτηριστικά παιχνιδιών, δηλαδή: Freesync Premium, Allm (λειτουργία αυτόματης χαμηλής λανθάνουσας λειτουργίας) και VRR (μεταβλητή ανανέωση RAIS).

TCL 65C831: 4K, QLED & MINI-LED

Ικανή να εμφανίζει εικόνες σε εξαιρετικά υψηλό ορισμό (3840 x 2160 pixels) 164 cm διαγώνιο, το μεγάλο 4K UHD TCL 65C831 TV είναι μια αξιόπιστη οθόνη για να απολαύσετε τις αγαπημένες σας ταινίες και σειρές. Για να γίνει αυτό, η τεχνολογία QLED υλοποιεί ένα φίλτρο κβαντικού κουτιού (κβαντική κουκκίδα στα αγγλικά) τοποθετημένο μεταξύ οπίσθιου φωτισμού και πλάκας LCD. Αυτό το φίλτρο διαδραματίζει σημαντικό ρόλο μόλις οι οπτικές ιδιότητες των νανιστών κρυστάλλων του Cadmium Selenia λάβουν μια ελαφριά ροή. Που προκύπτουν από πιο έντονα χρώματα, βελτιωμένη αντίθεση και καλύτερη γωνία προβολής.

TCL 65C831: Ultra High Definition 4K

Χάρη στο Ultra High Definition Qled Plab, το 4K TCL 65C831 UHD TV παρέχει μια λεπτομερή, καθαρή και αντίθετη οθόνη, πολύ υψηλότερη από αυτή μιας τηλεόρασης HD 1080p.

Η τηλεόραση TCL 65C831 αγκαλιάζει ένα μίνι σύστημα οπίσθιου φωτισμού. Το τελευταίο παρέχει πολύ υψηλές κορυφές φωτεινότητας (έως 1000 NIT) που βελτιστοποιούν την ποιότητα των εικόνων HDR (υψηλή δυναμική εμβέλεια – μεγάλη δυναμική πλάκα). Για να φτάσετε σε αυτή την αυξημένη φωτεινότητα, χρησιμοποιούνται και τοποθετούνται πολλές μικρές δίοδοι πίσω από την πλάκα. Κάθε περιοχή ελέγχεται ανεξάρτητα για να εξασφαλίσει τη βέλτιστη αντίθεση με τα ιδανικά κορεσμένα χρώματα. Επιπλέον, τα εφέ Halo, γενικά δημιουργήθηκαν γύρω από μικρά στοιχεία που ενσωματώνονται σε ένα σκούρο φόντο, διαγράψτε σχεδόν όλα. Τι βυθίζετε τον εαυτό σας στην καρδιά των σκηνών δράσης, στο σκοτάδι ή στο ευρύ φως της ημέρας.

TCL 65C831: Dolby Vision IQ, HDR10+

Για την εμφάνιση εικόνων με ευρεία δυναμική περιοχή, η TCL 65C831 TV είναι συμβατή με τις τεχνολογίες Dolby Vision IQ και HDR 10+. Το επίπεδο λεπτομέρειας είναι εντυπωσιακό και τα χρώματα είναι φυσικά. Επιπλέον, για να επωφεληθείτε από κάθε ψυχαγωγία με αυτό το επίπεδο ακρίβειας, το TCL περιλαμβάνει μια τεχνητή νοημοσύνη TCL AIPQ 2.0 κινητήρα. Χάρη σε μια μεγάλη βάση δεδομένων, το τελευταίο τελειοποιεί κάθε παράμετρο εικόνας και εξασφαλίζει μια λειτουργία αναβάθμισης των τυποποιημένων πηγών και HD έως 4K Ultra HD ανάλυση. Η εμφάνιση των DVD σας, για παράδειγμα, βελτιώνεται έτσι ώστε να απολαμβάνει υψηλό ρεαλισμό.

TCL 65C831: Dolby Vision IQ, HDR10+, HDR10, HLG συμβατό

Η τηλεόραση 4K TCL 65C831 UHD είναι συμβατή με τις τεχνολογίες HDR Dolby IQ, HDR10+, HDR10 και HLG για την εμφάνιση πολύ λεπτομερών και αντιπαραθέσεων εικόνων.

TCL 65C831: Λειτουργία παιχνιδιού

Η τηλεόραση TCL 65C831 είναι ιδανική για ταινίες, σειρές, αθλητικές εκδηλώσεις, αλλά έχει επίσης σχεδιαστεί για παίκτες. Με τέσσερις καταχωρήσεις HDMI 2.1 Συμβατό με την τεχνολογία Motion Pro 144Hz, ο παίκτης έχει ανάσα ρευστότητα. Η πρακτική του e-sport είναι στη συνέχεια βέλτιστη σε αυτή την τηλεόραση, η οποία είναι ικανή, χάρη στη διαδικασία ALLM (Auto Low Latency Mode), για να φιλοξενήσει τις τελευταίες γενιές κονσόλων παιχνιδιών (PS5, Xbox Serie X) ή Gamers Gramers PCS. Προσθέστε το Freesync Premium και το VRR (μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης) που εξασφαλίζουν ένα ρευστό gameplay και με ελάχιστη λανθάνουσα κατάσταση εισόδου.

TCL 65C831: Λειτουργία παιχνιδιού

Συμβατό με τις τελευταίες κονσόλες παιχνιδιών (PS5, Xbox X) και τις κάρτες γραφικών των PC Gamers, η TCL 65C831 TV είναι σε θέση να εμφανίζει εικόνες 4K έως και 144 fps για βέλτιστη ρευστότητα, καθιστώντας την εμπειρία παιχνιδιού ακόμα πιο εμβληματική.

TCL 65C831: προσεκτικός σχεδιασμός

Σπούδασε για να προσαρμοστεί σε κάθε εσωτερικό, η μεγάλη τηλεόραση UHD 4K TCL 65C831 έχει ένα νηφάλιο, κομψό και διακριτικό σχεδιασμό. Το πολύ λεπτό πλαίσιο του αφήνει ένα μεγαλύτερο δωμάτιο στην εικόνα. Έχει ένα τακτοποιημένο φινίρισμα σε βουρτσισμένο αλουμίνιο που το καθιστά χαριτωμένο. Για να το τοποθετήσετε στην πλειοψηφία των επίπλων τηλεόρασης, αυτό το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με κεντρικό πόδι που προσφέρει τέλεια σταθερότητα. Τα σημεία στερέωσης στο πρότυπο VESA υπάρχουν επίσης στο πίσω μέρος της τηλεόρασης για να το κρεμάσετε σε έναν τοίχο μέσω τηλεοπτικής υποστήριξης.

TCL 65C831: Λεπτομέρεια προβολή του ποδιού

Τοποθετημένο στο κέντρο της τηλεόρασης, το πόδι σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε το TCL 65C831 στην πλειονότητα των επίπλων τηλεόρασης.

TCL 65C831: Onkyo 2 Soundbar 2.1

Εξοπλισμένο με ηχεία σχεδιασμένα από το Onkyo, η μεγάλη τηλεόραση TCL 65C831 είναι σε θέση να μεταδίδει έναν εικονικό ήχο Dolby Atmos. Τα στερεοφωνικά ηχεία που εφαρμόζονται κάτω από την πλάκα τροφοδοτούνται με ενίσχυση 2 x 15 watts. Για να ενισχυθεί η επίδραση των soundtracks, υπάρχει ένα σοβαρό ηχείο με ενίσχυση 30 watts στο πίσω μέρος της οθόνης. Ο θεατής αντιλαμβάνεται έτσι τον βυθισμένο ήχο με πλούσιο μέσο/τάφο και φυσικό πρίμα. Είτε για έναν αγώνα, μια ταινία ή απλά για να ακούσετε τη λίστα αναπαραγωγής σας μέσω της τηλεόρασης, αυτό το τμήμα ήχου είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα.

TCL 65C831 Τάφος ηχείο

Για να απολαύσετε μια εντυπωσιακή και ισχυρή ατμόσφαιρα Dolby, η τηλεόραση TCL 65C831 διαθέτει ένα σύστημα ήχου 2.1.

TCL 65C831: Smart TV Google

Για να απολαύσετε γρήγορη πρόσβαση στις διάφορες υπηρεσίες συνεχούς ροής όπως το Netflix, το YouTube, το Video Prime, το Disney+, το Molotov κ.λπ., Η μεγάλη τηλεόραση TCL 65C831 είναι ένα συνδεδεμένο μοντέλο. Μόλις συνδεθεί με το εγχώριο δίκτυο σε WiFi ή Ethernet, είναι δυνατόν να αποκτήσετε πρόσβαση στο κατάστημα Play για λήψη εφαρμογών ή παιχνιδιών. Η διεπαφή Google TV είναι διαισθητικό για να απολαύσετε γρήγορα το περιεχόμενο ήχου και βίντεο. Χάρη στη διαχείριση του πρωτοκόλλου DLNA, επωφελούνται επίσης από το περιεχόμενο πολυμέσων που μοιράζονται στο τοπικό δίκτυο (NAS ή συσκευές που συνδέονται με το ίδιο δίκτυο).

TCL 65C831: Google TV

Χάρη στη διασύνδεση Google, η συνδεδεμένη τηλεόραση TCL 65C831 δίνει εύκολη και εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο ήχου και βίντεο σας.

Εξοπλισμένο με ενσωματωμένα μικρόφωνα, η τηλεόραση είναι συμβατή με τον βοηθό Google Voice. Για να απολαύσετε μεγάλη ελευθερία κινήσεων, ζητήστε από την Google να ενεργοποιήσει την τηλεόραση, να ξεκινήσει μια σειρά ή να ανοίξει την εφαρμογή YouTube, η τηλεόραση θα τρέξει. Η μονάδα Chromecast είναι επίσης παρούσα για να διαβάσετε τα περιεχόμενα του smartphone, tablet ή φορητού υπολογιστή σας στην τηλεόραση με ένα κλικ ! Σημειώστε ότι ένας διακόπτης πίσω τηλεόρασης σας επιτρέπει να απενεργοποιήσετε το μικρόφωνο.

TCL 65C831: 4 x HDMI 2.1, USB, WiFi

Η μεγάλη σύνδεση της μεγάλης τηλεόρασης UHD 4K TCL 65C831 UHD σας επιτρέπει να απολαμβάνετε διαφορετικές πηγές ήχου και βίντεο. Για να ξεκινήσετε, η τηλεόραση περιλαμβάνει μια υποδοχή Ethernet για να την συνδέσετε στο Διαδίκτυο και να παρέχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες ροής σας. Ωστόσο, είναι δυνατόν να το συνδέσετε μέσω WiFi. Επιπλέον, τέσσερις υποδοχές HDMI 2.1 είναι εγκατεστημένα, συμβατά 4K 144 fps για να επωφεληθούν από εξαιρετική ρευστότητα. Η θύρα USB μπορεί να φιλοξενήσει ένα κλειδί USB ή έναν σκληρό δίσκο για την ανάγνωση των αρχείων πολυμέσων σας. Τέλος, σχετικά με το τμήμα ήχου, η τηλεόραση είναι διακοσμημένη με μια οπτική έξοδο ψηφιακού ήχου για να συσχετίσει μια γραμμή ήχου για παράδειγμα και μια υποδοχή ακουστικών.

TCL 65C831: Συνδέτες

HDMI 2 καταχωρήσεις.1 (συμβατό με 4K έως 144 FPS), θύρα USB, υποδοχή ακουστικών, WiFi, Bluetooth. Η τηλεόραση TCL 65C831 έχει μεγάλη σύνδεση για τη διαφοροποίηση των πηγών σας.

Ο Κινέζος κατασκευαστής προσφέρει μια τηλεόραση Ultra HD 4K με ελκυστική και πρακτική σχεδίαση. Αυτή η μεγάλη τηλεόραση TCL 65C831 στοχεύει να είναι συμβατή με πολλές τεχνολογίες όπως το Dolby Vision IQ, HDR10+ ή ακόμα και ο οπίσθιος φωτισμός για την εμφάνιση εικόνων ανώτερης ποιότητας. Τα χρώματα είναι πλούσια και φυσικά, η αντίθεση είναι τέλεια δοσολογημένη και η φωτεινότητα είναι ιδανικά ισορροπημένη. Με μια μεγάλη σύνδεση, τη διεπαφή Google TV και τη συμβατότητα του Google Assistant και Chromecast, όλο το περιεχόμενο πολυμέσων σας μπορεί να διαβαστεί σε αυτήν την τηλεόραση. Τέλος, για τους λάτρεις των παιχνιδιών βιντεοπαιχνιδιών, είναι συμβατό με 4K 144 FPS μέσω του HDMI 2 Sockets του.1.

Εικόνα
Μέγεθος οθόνης (διαγώνιο): 65 ” / 165,1 cm
Ορατό μέγεθος οθόνης (διαγώνιος): 64,5 ” / 164 cm
Ανάλυση: UHD 3840 x 2160 εικονοστοιχεία
Wide Color Technology: Quantum Dot
HDR (υψηλή δυναμική περιοχή)
Μορφές HDR: Dolby Vision IQ, HDR10+, HDR10, PQ10, HLG
HDR Luminosity: 1000 NIT
Δείκτης επιδόσεων εικόνας (δείκτης ρευστότητας εικόνας): 4300
Πλάκα LCD πάνελ 10 -bit
Δυναμική αντίθεση: mega
Τεχνολογία βελτίωσης εικόνας: AIPQ 2.0 κινητήρα
Αθόρυβος
Λειτουργικότητα αναβαθμιστικής: UHD SR Neural Networks
Διαχείριση χρωμάτων: 3D LUT, 10P & 2P Βαθμονόμηση
Μείωση θορύβου
Κινηματογραφική μόδα

Αυτήν
Σύστημα ήχου Onkyo
Ονομαστική ισχύς: 2 x 15 w + subwoofer 30 w
Μουσική δύναμη: 2 x 60 W
Dolby: Dolby AC4, Dolby TrueHD
Θεραπεία ήχου: Dolby Atmos, Virtualization και Upmix
Ισορροπία: 7 προ -κλιμάκωση
Επισημάνετε τον προσανατολισμό: DOWN (DOWN FIRKING)
Τύπος ηχείων: 3 λωρίδες
Woofer (ηχείο αφιερωμένο σε χαμηλές συχνότητες)
Αυτόματος έλεγχος ήχου

Εξυπνη τηλεόραση
Επεξεργαστής: Quad Core
Smart TV: Googletv (29 γλώσσες)
Android OS: Googletv (ATV 11.0)
4K: Netflix, Video Prime, YouTube, Disney+ κλπ.
Εφαρμογές: Google Play Store
HBBTV 2.0.2
Micro ενσωματωμένο στην τηλεόραση

Λειτουργίες χρήστη
Συμβατό με smartphone / tablet
Player USB Multimedia*
Υπότιτλοι
Λειτουργία αυτόματης παιχνιδιού
Λειτουργία αθλητισμού
Πολλαπλασιασμός (PAT)
Προγραμματιζόμενη αναμονή
Μενού: 29 γλώσσες
HDMI CEC (T-Link)
HDMI γρήγορος διακόπτης
* Κλειδί USB/ σκληρό δίσκο (δεν παρέχεται)

Σύγκλιση
Bluetooth A2DP, HID (πληκτρολόγιο & ποντίκι)
DLNA 1.5
Οθόνη WiFi: Chromecast & T-CAST
USB HID (πληκτρολόγιο & ποντίκι) συμβατό)

Μακρινός
Περιλαμβάνονται οι μπαταρίες
Μακρινός

Τηλεοπτική λήψη
Ψηφιακός δέκτης: DVB-T2/C/S2
Συμβατή ροή: Η.265 uhd, h.264, MPEG-2
Αναλογικός δέκτης
Αναλογικά συστήματα Tuner: PAL/SECAM/NTSC (AV) BG/DK/I/LL ‘
CI+ (1.4 ECP)
EPG (DVB EIT/SI): έως και 8 ημέρες
Αυτόματη αναζήτηση καναλιού
Τηλεπικοινωνία

Σύνδεση
4 x HDMI 2.1 (HDCP 2.2)
Τόξο στο HDMI 1
1 x USB 2.0
1 x RJ-45
WIFI (AX / AC / N 2.4/5 GHz MIMO)
1 x Οπτικό ψηφιακό ήχο
1 X κράνος
1 x είσοδος κεραίας (επίγεια / καλώδιο)
1 x είσοδος κεραίας (δορυφόρος)
SAT DISEQC: V.2.2
1 x θύρα CI
HDMI EARC HDMI 1
HDMI Μέγιστη ανάλυση: 2160p/120Hz 444 12bit, (2160p/144Hz 444 10bit)
Βελτιστοποιήσεις για βιντεοπαιχνίδια: UHD 144p HDR, Allm, Earc, VRR, Freesync Premium Pro
MHL (3.0) μέσω HDMI 1
Αποσπώμενο καλώδιο τροφοδοσίας (1,5 m)

Σχέδιο
Χρώμα: βουρτσισμένο αλουμίνιο
VESA: 400 x 400 mm
Τύπος PIED: Κεντρικό σταθερό

Ενεργειακά δεδομένα
Κλάση ενεργειακής απόδοσης SDR: G
HDR* Κατηγορία ενεργειακής απόδοσης: G
Αυτόματη κατάσταση αναμονής
Κατανάλωση (Παρακολουθήστε σε κατάσταση αναμονής) *: 0.29 W
Μέγιστη φωτεινότητα: 65%
Περιεχόμενο υδραργύρου: 0 mg

Δεδομένα εφοδιαστικής
Διαστάσεις προϊόντος (LXHXP): 1447 x 867 x 320 mm
Διαστάσεις προϊόντος χωρίς το πόδι (LXHXP): 1447 x 840 x 15.3-32-69 mm
Διαστάσεις συσκευασίας (LXHXP): 1640 x 992 x 174 mm
Βάρος προϊόντος / συσκευασίας: 26.3 / 33,2 kg
Βάρος χωρίς πόδι: 23,2 kg

Διαθεσιμότητα ανταλλακτικών
7 χρόνια από την πρώτη ημερομηνία του μάρκετινγκ.

TCL TV QLED 4K 164 CM TV 4K MINI LED QLED 65C831 144Hz Google TV

Ενεργειακή τάξη Τεχνολογία οθόνης τηλεόρασης Δείκτης επισκευής (βαθμολογία από τις 10)

 • TV 56 '' AT 65 '' TCL TV QLED 4K 164 CM TV 4K MINI LED QLED 65C831 144Hz Google TV
 • TV 56 '' στο 65 '' TCL
 • TCL TV QLED 4K 164 CM TV 4K MINI LED QLED 65C831 144Hz Google TV
 • TV 56 '' AT 65 '' TV QLED 4K 164 CM TV 4K MINI LED QLED 65C831 144Hz Google TV
 • TV 56 '' στο 65 '' TCL

Περιγραφή – TV 56 ” AT 65 ” – TCL – TV QLED 4K 164 CM TV 4K MINI LED QLED 65C831 144Hz Google TV

Πλεονεκτήματα TCL TV QLED 4K 164 CM TV 4K MINI LED QLED 65C831 144Hz Google TV

ΕΙΚΟΝΑ
Διαγώνιο μέγεθος (αντίχειρας / cm): 65/165.1
Ορατό μέγεθος πτώσης: διαγώνιο (αντίχειρα/) 64.5/164
Ανάλυση οθόνης: UHD
Wide Color Technology: Quantum Dot
HDR (υψηλή δυναμική περιοχή): Ναι
HDR Dolby Vision IQ, HDR10+, HDR10, PQ10, HLG Μορφές
HDR Luminosity: 1000 NIT
Δείκτης επιδόσεων εικόνας*: 4300
Ανάλυση: 3840×2160
Πίνακας 10 bits: Ναι
Δυναμική αντίθεση: mega
Τεχνολογία Dameliration Dimage: AIPQ 2.0 κινητήρα
Δύμα: Ναι
Λειτουργικότητα Dupscaling: UHD SR Neaural Networks
Διαχείριση χρωμάτων: 3D LUT, 10P & 2P Βαθμονόμηση
Μείωση θορύβου: Ναι
Λειτουργία ταινίας: Ναι

ΑΥΤΗΝ
Ισχύς ήχου: 2×15 W + 30W
Μουσική δύναμη: 2×60 W
Dolby: Dolby AC4, Dolby TrueHD
Επεξεργασία ήχου: Dolby Atmos, Virtualization & Upmix
Excize: 7 Band
Πληκτρολογήστε ηχείο:
Ποιότητα ήχου: Onkyo
Ομιλητής: 3 λωρίδες
Woofer: Ναι
Έλεγχος ήχου αυτοκινήτου: Ναι

Περιεχόμενα έξυπνης τηλεόρασης
Επεξεργαστής: Quad Core
SmartTV: Googletv (29 γλώσσες)
Android OS: Googletv (ATV 11.0)
4K: Netflix, YouTube, Amazon Prime, AppleTV+ & πολλά άλλα
Εφαρμογές: Google Play Store
HBBTV: 2.0.2
Ευφυές μικρόφωνο ενσωματωμένο στην τηλεόραση: Ναι

Λειτουργίες χρήστη
Δισκίο smartphone / υποστήριξη: Ναι
Player USB Multimedia*: Ναι
Κάτω από τιτλοδότηση: Ναι
Λειτουργία παιχνιδιού: Auto
Λειτουργία αθλητισμού: Ναι
Πολλαπλασιασμός: Πατ
Προγραμματιζόμενη αναμονή: Ναι
Μενού: Γλώσσες 29
HDMI CEC (T-Link): Πλήρης
HDMI Fast Switch: Ναι

ΣΥΓΚΛΙΣΗ
Bluetooth: A2DP, HID
DLNA 1.5: Ναι
Οθόνη WiFi: Chromecast & T-CAST
Υποστήριξη HID USB: Ναι

ΜΑΚΡΙΝΟΣ
Οι μπαταρίες περιλαμβάνονται: ναι
Το τηλεχειριστήριο περιελάμβανε: RC902V1+RC802NU1

ΡΕΣΕΨΙΟΝ
Δρωτέος DTV: DVB-T2/C/S2
Αναλογικός δέκτης: Η.265 uhd, h.264, MPEG-2
Αναλογικός δέκτης: Ναι
Σύστημα αναλογικού δέκτη: PAL/SECAM/NTSC (AV) BG/DK/I/LL
CI+: Ναι (1.4, ECP)
Ep