Tag Heuer Connected – 42 mm Χάλυβα περίβλημα – μαύρο δερμάτινο βραχιόλι – 6608, η ιστορία του Tag Heuer, από το smartwatch έως τα ρολόγια νέας γενιάς

Ετικέτα Heuer Connected Watch

Διατίθεται μόνο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το μηχανικό σας ρολόι θα παραδοθεί σε μια αποκλειστική περίπτωση. Ένα κομψό ταξιδιωτικό κάλυμμα θα προσφέρεται στο πακέτο σας, για να σας συνοδεύσει όταν ταξιδεύετε (δεν ισχύει για συνδεδεμένα ρολόγια και αξεσουάρ). Τα συνδεδεμένα ρολόγια παραδίδονται σε αποκλειστική συσκευασία αποκλειστικής συσκευής.

Συνδεδεμένη ετικέτα Heuer

Νέα διάσταση της ωρολογοποιίας, αυτή η πρωτοποριακή ετικέτα ρολογιού Heuer Connected ωθεί τα όρια της τεχνολογίας. Συνδυάζοντας τα φουτουριστικά χαρακτηριστικά σχεδιασμού με το Winks με την κληρονομιά μας, αυτό το συνδεδεμένο ρολόι συνδυάζει υλικά υψηλής ποιότητας με λειτουργίες υψηλής τεχνολογίας.

Συνδεδεμένο ρολόι εμπορευματοκιβώτιο σε τι αποτελείται από ?
Εξατομικεύστε την παραγγελία μέσω τηλεφώνου
Βρείτε ένα κατάστημα

Ετικέτα heuer συνδεδεμένο caliber e4

Τα αγαπημένα προσθέτουν στο καλάθι
Η παράδοση και η επιστροφή προσφέρονται

Η παραγγελία σας θα παραδοθεί δωρεάν. Αρκετές μέθοδοι ασφαλούς παράδοσης προσφέρονται όταν τοποθετείτε την παραγγελία σας, ανάλογα με τη διεύθυνση παράδοσής σας. Εάν όμως δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, τα βήματα επιστροφής καθώς και μια ετικέτα προ-payée θα συμπεριληφθούν στο πακέτο σας για να κάνετε την επιστροφή σας εύκολα.

Αποκλειστική ηλεκτρονική συσκευασία

Διατίθεται μόνο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το μηχανικό σας ρολόι θα παραδοθεί σε μια αποκλειστική περίπτωση. Ένα κομψό ταξιδιωτικό κάλυμμα θα προσφέρεται στο πακέτο σας, για να σας συνοδεύσει όταν ταξιδεύετε (δεν ισχύει για συνδεδεμένα ρολόγια και αξεσουάρ). Τα συνδεδεμένα ρολόγια παραδίδονται σε αποκλειστική συσκευασία αποκλειστικής συσκευής.

Πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, PayPal, τραπεζική μεταφορά

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι ασφαλείς και ασφαλείς. Οι πληρωμές με Visa, MasterCard, Maestro, Bank Transfer, PayPal, AmericanExpress, UnionPay και Discover γίνονται αποδεκτές.

Αυτόματη ενεργοποίηση εγγύησης

Αγοράζοντας το ρολόι σας στην επίσημη ιστοσελίδα Heuer, το ρολόι σας συνοδεύεται από διεθνή εγγύηση 2 ετών. Η ενεργοποίηση της εγγύησής σας γίνεται αυτόματα από την ετικέτα Heuer και δεν απαιτείται καμία ενέργεια από την πλευρά σας για να την επικυρώσει.

Ετικέτα Heuer Connected Watch

Χρειάζεσαι βοήθεια ?

Βρείτε ένα κατάστημα

Από το 2015 έως το σήμερα

Συνδέστε το παρελθόν και το μέλλον

Χάρη στις νέες τεχνολογίες, η ετικέτα Heuer εξάγει την πλούσια κληρονομιά της και την τεχνογνωσία της. Το αν ο παθιασμένος προτιμά ένα τσιπ πυριτίου, ένα ανεμοστρόβιλο ή μια σπείρα άνθρακα, δείχνει ότι θα συνδέει πάντα το παρελθόν και το μέλλον του ετικέτα heuer.

Το συνδεδεμένο ρολόι

Τον Νοέμβριο του 2015, η Tag Heuer παρουσιάζει το πρώτο έξυπνο ελβετικό ρολόι: The Tag Heuer Connected. Με ένα TAG Heuer Carrera Box, το συνδεδεμένο ρολόι ενσωματώνει την τεχνολογία που αναπτύχθηκε πρόσφατα από την Intel και την Google Partners. Από τον Νοέμβριο του 2017, οι αγοραστές μπορούν να ανταλλάξουν το συνδεδεμένο ρολόι για μια ετικέτα Heuer Carrera μετά την περίοδο εγγύησης δύο ετών. Η συνδεδεμένη αρθρωτή σειρά (2017) επιτρέπει στον χρήστη να μεταβεί από τη μονάδα smartwatch σε μια αυτόματη μονάδα ρολογιού, διατηρώντας το ίδιο βραχιόλι και τα ίδια κέρατα.

Η Autavia επιστρέφει

Μεταξύ των 16 κλασικών μοντέλων Autavia του διαγωνισμού “Autavia Cup”, το νέο σχέδιο Design κερδίζει τις ευνοεί τους ενθουσιώδες τον Μάρτιο του 2017. Οι περιορισμένες εκδόσεις της Autavia γιορτάζουν την 85η επέτειο του Jack Heuer και αποτίουν φόρο τιμής στον ελβετικό ήρωα της Formula 1, Jo Siffert, ενώ άλλα μοντέλα εμπνέονται από τα χρώματα του Autavia “Vicroy” και “Orange Boy”. Τον Σεπτέμβριο του 2017, η Tag Heuer συνεργάστηκε με την κοινότητα των συλλεκτών για να παρουσιάσει εκθέσεις σε 10 πόλεις σε όλο τον κόσμο. Η επιτυχία είναι εκεί με περισσότερα από 400 ρολόγια στην οθόνη, που προέρχονται από το Μουσείο Tag Heuer και τις προσωπικές συλλογές μελών της κοινότητας Heuer Tag Heuer. Αυτοκίνητα αθλήματα, ιστιοπλοΐα, καταδύσεις, στρατιωτικά ρολόγια … Κάθε πόλη έχει διακριθεί μέσω ενός συγκεκριμένου θέματος.

Tag Heuer Carrera Fragment

Η ετικέτα θραύσματος περιορισμένης έκδοσης Heuer Carrera σηματοδοτεί τις αρχές της εσωτερικής κίνησης Heuer 02 ενσωματωμένο σε ένα TAG Heuer Carrera Box. Αυτή η κίνηση χρησιμοποιεί τη διάταξη 3-6-9 των κλασικών χρονογράφων Heuer από τη δεκαετία του 1960 και προσφέρει ένα 80ωρο αποθεματικό ισχύος. Σχεδιασμένο από το μύθο του Hiroshi Fujiwara Streetwear, το κομμάτι Tag Heuer Carrera είναι εμπνευσμένο από το θρυλικό μοντέλο Heuer Carrera με τρεις μετρητές από το 1968.

50ή επέτειος του Μονακό

Με την ευκαιρία της 50ης επετείου του Μονακό, η Tag Heuer προσφέρει μια σειρά από πέντε μοντέλα σε περιορισμένη έκδοση, το καθένα που αντικατοπτρίζει το στυλ μιας δεκαετίας. Olive Green για τη δεκαετία του 1970, κόκκινη νίκη για τη δεκαετία του 1980, βιομηχανική γκρίζα για τη δεκαετία του 1990, μαύρο και άσπρο για τη δεκαετία του 2000 και έντονο γκρι για τα έτη 2010.