Ποιο μικρό SUV θα επιλέξει? DeLuc Group, Top 20 από τα καλύτερα μικρά αστικά SUVs (Σεπτέμβριος 2023)

Μικρό SUV

Contents

Πολλοί οδηγοί θα αναγνωρίσουν την Puma ως ένα μικρό σπορ αυτοκίνητο από τη δεκαετία του 1990, και παρόλο που η Ford έχει αναβιώσει το όνομα, είναι ένα πολύ διαφορετικό αυτοκίνητο. Το μοναδικό επιχείρημά του είναι αυτό που η Ford ονομάζει “Megabox” – ένας έξυπνος χώρος για το διάστημα γύρω από τον κορμό σημαίνει ότι υπάρχει πολύς χώρος κάτω από το ρυθμιζόμενο δάπεδο στο στήθος. Υπάρχει αρκετό περιθώριο για αντικείμενα που μετράνε μέχρι 115 cm ύψος.

Ποιο μικρό SUV θα επιλέξει ?

Τα καλύτερα SUV που αγοράζουν όταν σχεδιάζετε να επιλέξετε ένα SUV.
Τα μικρά και δυνατά, μικρά SUV και crossovers προσφέρουν υψηλή θέση οδήγησης χωρίς το μέγεθος ενός μεγάλου αυτοκινήτου.

Το Range Rover είναι ο χρυσός επιβήτορας όλων των SUV, με το δημοφιλές στυλ του, το ευρύχωρο και πολυτελή επιπλωμένο εσωτερικό του και την εντυπωσιακή ικανότητά του να πηγαίνει παντού και να ρυμουλκήσει οτιδήποτε, τα οποία είναι ασύγκριτα. Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα: η τιμή του.

Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τα μικρότερα και πιο προσιτά μοντέλα θεωρούνται τα καλύτερα χρησιμοποιούμενα SUV που αγοράζουν με μεγάλο αριθμό ατόμων στη Γαλλία. Οι οδηγοί επωφελούνται πάντα από μια υψηλή θέση οδήγησης, ένα πρακτικό εσωτερικό και, γενικά, από την επιλογή τεσσάρων τροχών, χωρίς την υπερβολική τιμή των πραγματικών οχημάτων. Επιπλέον, αυτά τα αυτοκίνητα χρησιμοποιούν γενικά τα μηχανικά μέρη ενός μικρού συμβατικού αυτοκινήτου, που διασχίζουν με την υψηλή θέση οδήγησης ενός πραγματικού SUV όλων των ερεθημάτων, προκειμένου να διατηρηθεί το κόστος σε χαμηλό επίπεδο.

  • Αναζητήστε όλες τις χρησιμοποιημένες προσφορές SUV
  • Αγοράστε ένα αυτοκίνητο με χρηματοδότηση

Η επιλογή των μοντέλων έχει διευρυνθεί ταχύτερα από μια φυτεία μπαμπού, χάρη στην ευρεία έκκλησή τους. Είναι δημοφιλείς σε νέες οικογένειες, παλαιότερους οδηγούς που εκτιμούν την ευκολία πρόσβασης σε ένα μεγαλύτερο αυτοκίνητο, τους υπαλλήλους που θέλουν ένα αυτοκίνητο εταιρείας ικανό να μεταφέρει τα ποδήλατά τους τα σαββατοκύριακα και τους νεοεισερχόμενους οδηγούς που μπορούν τώρα να ονειρευτούν ένα SUV ως το πρώτο όχημα.

Επιπλέον, η ισχύς δεν περιορίζεται σε βενζίνη ή ντίζελ. Υπάρχουν πολλά υβριδικά και επαναφορτιζόμενα υβριδικά μοντέλα, καθώς και ηλεκτρικά μοντέλα.

Τα καλύτερα μικρά SUV προς πώληση επί του παρόντος

Mazda CX-3
Μίνι συμπατριώτης
Citroën C3 Aircross
Audi Q2
Suzuki Ignis
Skoda kamiq
Ford Puma
Dacia Duster
Peugeot 3008
Hyundai Kona Electric

1. Mazda CX-3

Mazda CX 3

Επιλέξτε αυτό το μικρό SUV για να σας κάνει να χαμογελάσετε.

Η επιλογή μας Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 120 Sport Nav

Δεν υπάρχουν πολλά μικρά SUV που προσπαθούν να δώσουν στον οδηγό ένα χαμόγελο, αλλά το Mazda CX-3 είναι ένα από αυτά. Υπάρχει ακρίβεια και ισορροπία στον τρόπο που αυτό το όμορφο μικρό αυτοκίνητο οδηγεί τα πράγματα της. Και αυτό σημαίνει ότι όταν το έχετε για τον εαυτό σας, ένας ανοιχτός και τυλιγμένος δρόμος μπορεί να είναι μια πραγματική ευχαρίστηση στην οδήγηση.

Ωστόσο, δεν είναι τέλειο. Το CX-3 είναι λίγο στενό στα πίσω καθίσματα και ο κορμός θα χρειαζόταν λίγο περισσότερο χώρο, οπότε θα πρέπει να το αξιολογήσετε προσεκτικά και να αποφασίσετε εάν ικανοποιεί τις ανάγκες σας. Η Mazda προσφέρει το CX-3 με επιλογή δύο ή τετρακίνησης, αλλά για τις περισσότερες περιπτώσεις, το πρώτο είναι απολύτως αποδεκτό.

Το CX-3 ενημερώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 και έλαβε νέο κινητήρα ντίζελ. Έξω, υπέστη μια νέα μάσκα, ενώ ένα ηλεκτρονικό φρένο χεριού αντικατέστησε τον τύπο του χειροκίνητου μοχλού. Έχει επίσης προστεθεί ένα γεμισμένο κεντρικό υποβραχιόνιο και ένα πτυσσόμενο κεντρικό πίσω κάθισμα με κάτοχο κυπέλλου.

2. Μίνι συμπατριώτης

Μίνι συμπατριώτης

Το καλύτερο SUV για την προσωπική πινελιά

Η επιλογή Mini Countryman Cooper S e All4

Δεν θα θέλατε να εμπιστευτείτε το καθήκον να μετρήσετε τον αριθμό των διαφορετικών συνδυασμών μίνι, επειδή θα χρειαστούν περισσότερες από μία ζωής για να διευρύνετε το κεφάλι σας. Κάτω από το προσεκτικό μάτι της μητρικής εταιρείας BMW, το MINI εισήγαγε την έννοια της εξατομίκευσης και οι οδηγοί αγαπούσαν την ιδέα να φτιάξουν ένα μίνι.

Σήμερα, αυτή η τάση συνεχίζεται και μπορείτε να διασκεδάσετε τη διαμόρφωση του Large Countrymanman στο Configurator της Εταιρείας. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η δεύτερη γενιά του Countryman βελτιώνεται σαφώς σε σύγκριση με την πρώτη, ειδικά όσον αφορά το χώρο και την ποιότητα του εσωτερικού χώρου. Έχει επίσης δει την εισαγωγή μιας επαναφορτιζόμενης υβριδικής επιλογής τεσσάρων τροχών, η οποία χρησιμοποιεί μια μειωμένη έκδοση του βενζινοκινητήρα εισόδου 1,5 λίτρα, που σχετίζεται με έναν ηλεκτρικό κινητήρα, για να προσφέρει απόδοση συγκρίσιμη με εκείνους που βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα. Το Mini υπόσχεται περίπου 1.88 l/100 km εάν φορτώνετε τακτικά τον συμπατριώτη.

Και ευτυχώς, το αίσθημα της οδήγησης παραμένει πολύ ζωντανό, ακόμη και αν οι κινητήρες, η ακουστική μόνωση και η επιλογή των επιλογών – όπως το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και η τετραμελή κίνηση – έδωσαν στο αυτοκίνητο μια πιο εξελιγμένη εμφάνιση.

3. Citroen C3 Aircross

Citroën C3 Aircross

Επιλέξτε αυτό το μικρό SUV για άνεση

Η επιλογή μας Citroen C3 Aircross Puretech 110 Flair

Ορισμένα μικρά SUV σας προσφέρουν υψηλότερη θέση οδήγησης, αλλά όχι πολύ περισσότερο χώρο από ό, τι αν είχατε αγοράσει ένα μικρό πρότυπο sedan. Αυτό δεν συμβαίνει με το C3 Aircross, το οποίο κρύβει πολλές πρακτικές πτυχές πίσω από το τρελό σχέδιο του. Οι ενήλικες θα πρέπει να είναι σε θέση να εγκατασταθούν άνετα στο πίσω.

Η έμφαση στην οικογένεια συνεχίζει με τον τρόπο που συμπεριφέρονται: είναι άνετα κατεστραμμένη τους τραχούς δρόμους και ελαχιστοποιεί την τάση κατά τη διάρκεια των στροφών. Όπως υπήρχε από το 2017, υπήρξαν πολλές επιλογές στη δεύτερη αγορά.

4. Audi Q2

Audi Q2

Επιλέξτε αυτό το μικρό SUV για εικόνα και χώρο

Η επιλογή μας Audi Q2 35 TFSI S Tronic

Μικρό αλλά τέλεια σχηματισμένο, το Q2 φέρνει ένα άγγιγμα της τάξης στον μικρό τομέα SUV. Όλα τα εμπορικά σήματα της Audi είναι εκεί: κομψό στυλ και εντυπωσιακή ποιότητα κατασκευής, αποτελεσματικοί κινητήρες και εκπληκτικά καλός χειρισμός.

Ο αγαπημένος μας κινητήρας, ο βενζινοκινητήρας TSI 1,4. Μια αθλητική έκδοση του Q2, που ονομάζεται SQ2, εντάχθηκε στην περιοχή το 2019. Ο κινητήρας των 300 hp καταπολεμά το αυτοκίνητο από 0 έως 100 km/h σε 4,8 δευτερόλεπτα, οπότε δεν είναι ένα drag.

Είναι ένα άνετο αυτοκίνητο που είναι επίσης ευχάριστο να οδηγείτε. Όπως μπορείτε να περιμένετε, μπορείτε να έχετε το Q2 σας σε δύο ή τέσσερις τροχούς, αν και πληρώνετε πολύ ακριβό για το τελευταίο. Ο διαθέσιμος χώρος είναι λογικός, επαρκής για δύο ενήλικες να είναι άνετοι στο πίσω μέρος. Ο κορμός έχει επίσης λογικό μέγεθος.

5. Suzuki Ignis

Suzuki Ignis

Το καλύτερο SUV για οικονομική οδήγηση

Η επιλογή μας Suzuki Ignis 1.2 SZ-T

Ακόμη και τα οικογενειακά SUV με μέτριο μέγεθος μπορούν να αφήσουν τους οδηγούς με έντονες αμφιβολίες ότι δεν υπάρχει τρόπος να σταθμεύσετε κοντά στο σχολείο ή στο δρόμο. Αυτό δεν συμβαίνει με το Little Suzuki Ignis, το οποίο μοιάζει λίγο σαν ένα μεγαλύτερο αυτοκίνητο που θα είχε περιοριστεί από το ζεστό πλύσιμο, αλλά έχει καλή στάση χάρη σε ένα τολμηρό στυλ και μια θέση τροχού σε κάθε γωνιά του δρόμου.

Έχει επίσης πολλά χαρακτηριστικά. Μπορείτε να επιλέξετε ένα ελαφρύ υβριδικό σύστημα ή τέσσερα -τροχόσπιτα, αλλά η επιλογή του κινητήρα είναι απλή: μια βενζίνη 1,2 λίτρων που είναι ενθουσιώδης και οικονομική ακόμη και χωρίς ελαφριά υβριδική τεχνολογία. Το έργο έχει ολοκληρωθεί.

6. Skoda kamiq

Skoda kamiq

Επιλέξτε αυτό το μικρό SUV για ποιότητα σε χαμηλές τιμές

Η επιλογή μας Skoda Kamiq 1.5 Το TSI είναι DSG

Το μικρότερο SUV Skoda προσφέρει ένα ευρύχωρο εσωτερικό και υψηλό επίπεδο τυπικού εξοπλισμού. Τα μοντέλα εισόδου -τα επίπεδα S είναι εξοπλισμένα με ζάντες κράματος 16 ιντσών, προβολείς LED και κλιματισμό. Εάν μπορείτε, αποφύγετε αυτό το φινίρισμα επειδή διαθέτει ένα μικρό σύστημα πολυμέσων 6,5 ιντσών και επιλέξτε το SE με το σύστημα οκτώ ιντσών, το οποίο υποστηρίζει το καλώδιο Apple CarPlay και καλώδιο Android. Τα μοντέλα δίσκου και οι ανώτεροι είναι εξοπλισμένοι με ακόμη μεγαλύτερη οθόνη 9,2 ιντσών.

Υπάρχει ένας κινητήρας που είναι κατάλληλος για τους περισσότερους οδηγούς, συμπεριλαμβανομένης της ροπής βενζινοκινητήρων 1,0 -λίτρα με 95 hp 110 hp. Τα 150 hp του βενζινοκινητήρα 1,5 -λίτρα είναι οι πιο ισχυροί στην περιοχή. Είναι αυτός ο κινητήρας και ο ισχυρότερος κινητήρας 1,0 λίτρων που μπορεί να συσχετιστεί με το εξαιρετικά γρήγορο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Ωστόσο, δεν υπάρχει επιλογή τεσσάρων δίσκων.

Το Kamiq μοιράζεται επίσης πολλά κομμάτια με το κάθισμα Arona, με μια πιο σπορ ματιά, και το Volkswagen T-Cross και T-Roc, περισσότερο ενήλικες.

7. Ford Puma

Ford Puma

Το καλύτερο SUV για τον όγκο του θώρακα

Η επιλογή μας Ford Puma 1.0 EcoBoost MHEV 125 ST-Line

Πολλοί οδηγοί θα αναγνωρίσουν την Puma ως ένα μικρό σπορ αυτοκίνητο από τη δεκαετία του 1990, και παρόλο που η Ford έχει αναβιώσει το όνομα, είναι ένα πολύ διαφορετικό αυτοκίνητο. Το μοναδικό επιχείρημά του είναι αυτό που η Ford ονομάζει “Megabox” – ένας έξυπνος χώρος για το διάστημα γύρω από τον κορμό σημαίνει ότι υπάρχει πολύς χώρος κάτω από το ρυθμιζόμενο δάπεδο στο στήθος. Υπάρχει αρκετό περιθώριο για αντικείμενα που μετράνε μέχρι 115 cm ύψος.

Διατίθεται μόνο σε υψηλές εκδόσεις: Το μοντέλο entry -level titanium (ένα όνομα που είχε προηγουμένως προορίζεται για μοντέλα υψηλής ποιότητας) είναι εξοπλισμένο με οθόνη αφής οκτώ με Apple CarPlay και Android Auto, αυτόματα φώτα και υαλοκαθαριστήρες και οπίσθιοι αισθητήρες στάθμευσης. Υπάρχουν δύο παραλλαγές ST-Line και μια έκδοση υψηλής ποιότητας Vignale, αλλά είναι το Puma St (φωτογραφία παραπάνω) που θα επιλέξετε εάν η επιτάχυνση είναι σημαντική για εσάς. Χρησιμοποιεί τον ίδιο κινητήρα καυσίμου 1,5 -λίτρα των 200 hp με το Fiesta ST.

Εκτός από τον κινητήρα 1,5 -liter, υπάρχει ένας βενζινοκινητήρας EcoBoost 1.0 -liter που χρησιμοποιεί ελαφριά υβριδική τεχνολογία για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της ισχύος. Διατίθεται σε δύο εκδόσεις: 125 hp και 155 hp.

8. Dacia Duster

Dacia Duster

Το καλύτερο φτηνό μικρό SUV για οικονομική και χαρούμενη οδήγηση.

Η επιλογή μας Dacia Duster 1.0 TCE 100 άνεση

Μια ρεαλιστική θα έλεγε ότι δεν πρέπει να δώσετε την παραμικρή προσοχή στα λαμπρά φυλλάδια και τα ελκυστικά βίντεο που χρησιμοποιούνται για την πώληση αυτοκινήτων, ενώ όλοι γνωρίζουμε την πραγματικότητα της ζωής με ένα αυτοκίνητο: ανατρεπόμενο καφέ, λασπώδεις μπότες από καουτσούκ, σοκολάτα, άρρωστα παιδιά και Πονγκ υγρών σκύλων.

Αυτό είναι όπου το Dacia Duster εισέρχεται στο στοιχείο της. Είναι ένα καλό αυτοκίνητο που οι οδηγοί μπορούν να είναι περήφανοι που κατέχουν, αλλά όχι στο σημείο να αισθάνεστε περήφανοι για το σπίτι σας. Είναι σε θέση να συλλέξει σκληρά χτυπήματα, προσφέρει χώρο για πέντε άτομα και τις αποσκευές τους, το τελευταίο μοντέλο είναι αρκετά τεχνολογικό για να αποτρέψει τους εθισμένους με smartphones να γίνουν νευρικοί και, πάνω απ ‘όλα, η τιμή του προσαρμόζεται στις οικονομικές ανάγκες εκατομμυρίων από τις οικογένειες στη Γαλλία.

Είναι ένας από τους φθηνότερους τρόπους για να βρεθείτε στο τιμόνι ενός SUV τετρακίνησης και παρόλο που ο κινητήρας ντίζελ είναι κατάλληλος για το All-Terrain, οι περισσότεροι οδηγοί δεν θα μπουν σε-τα λασπώδη πεδία. Οι παραλλαγές καυσίμου των 1,2 ή 1,3 λίτρων θα είναι πιο κατάλληλες για σύντομες εκδρομές κατοίκων της πόλης και θα προσφέρουν εξίσου υψηλή απόδοση.

Μικρό SUV

Αναρωτιέστε σίγουρα Τι μικρό SUV θα επιλέξει το 2023 ? Χωρίς αμφιβολία, το SUV ήταν το τμήμα αστέρων εδώ και αρκετά χρόνια. Και Τα μικρά SUV, Αστικό SUV Ή Μίνι SUV – αυξάνονται φέτος. Η αγορά πλημμυρίζει με αυτούς τους κάτοικους σούπερ πόλεων με υψηλό κάθισμα και ωραίο σχέδιο ! Για να ανακαλύψετε χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, το μοντέλο που θα ταιριάζει στην οικογένειά σας.

Μικρό SUV

Περίληψη του άρθρου

�� Ταξινόμηση μικρών crossovers που έχουν την ακτή στη Γαλλία το 2023

Για να σας βοηθήσουμε να δείτε λίγο πιο καθαρά και να κάνετε την επιλογή σας, έχουμε δημιουργήσει μια ταξινόμηση αυτών SUV μικρό Σύμφωνα με τέσσερα κριτήρια:

  • το μήκος,
  • το ύψος,
  • Το μέγεθος του κορμού,
  • η τιμή.

Top 1 – Renault Captur: Ο βασιλιάς των αστικών SUVs

Μήκος 4,23 μ
Υψος 1,58 μ
Μέγεθος στήθους 536 λίτρα
Τιμή 30.500 ευρώ
Παγκόσμιο σημάδι 9.5/10

Οφέλη από το μικρό γαλλικό SUV

Το καλύτερο SUV στη Γαλλία είναι ο Petri των ιδιοτήτων, ιδιαίτερα η απαράμιλλη ομοιογένεια του. Άνετα στον αυτοκινητόδρομο όπως στην πόλη, το Renault Captur διακρίνεται από τον ανταγωνισμό από τις πρακτικές του πτυχές όπως ο συρόμενος πίσω πάγκος του.

Three petrol engines, two diesels, GPL and rechargeable hybrid variations, four finish levels: the small Renault Captur SUV already has 21 different versions in the catalog in the catalog in the catalog in the catalog in the catalog in the catalog in the catalog in the κατάλογος στον κατάλογο.

Το ισχυρό σημείο του Captur 2: η πολύ ευρύχωρη καμπίνα του και ο όγκος του κορμού μεταξύ 422 και 536 L ανάλογα με τη θέση του πάγκου.

Με την αγορά από το 2020, το Captur E-Tech αναπτύσσει 160 συσσωρευμένα 160 hp και υπόσχεται 50 χλμ. Ηλεκτρική αυτονομία στον κύκλο WLTP χάρη σε μια μπαταρία 9,8 kWh που καταλαμβάνει χώρο και προκαλεί 157 λίτρα στον κορμό.

Μειονεκτήματα της αστικής διασταύρωσης

Εάν η Renault έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο όσον αφορά το φινίρισμα και την επιλογή των υλικών, το μοντέλο Captur είναι ακόμα μια εγκοπή κάτω από τον αιώνιο γαλλικό ανταγωνιστή του, το Peugeot 2008.

Top 2-Toyota CH-R: Το καλύτερο υβριδικό αστικό SUV

Μήκος 4.39
Υψος 1,56 μ
Μέγεθος στήθους 377 λίτρα
Τιμή 37.500 ευρώ
Παγκόσμιο σημάδι 9.5/10

Πλεονεκτήματα του μικρού υβριδικού SUV

Το C-HR είναι το μικρό οικονομικό υβριδικό SUV κατ ‘εξοχήν δεδομένου ότι είναι προσβάσιμο σε “δυναμικό” φινίρισμα για λιγότερο από 30.000 ευρώ. Για αυτήν την τιμή, έχετε ένα αυτοκίνητο που δεν μοιάζει με κανένα άλλο και το οποίο, επιπλέον, είναι ευχάριστο να οδηγείτε και να είναι καλά εξοπλισμένα.

Μειονεκτήματα της Toyota

Ο συγκεκριμένος σχεδιασμός του C-HR μπορεί να μην σας αρέσει. Επιπλέον, το άτυπο σχήμα του χτυπάει λίγο χώρο, ιδιαίτερα ο όγκος εκκίνησης μόνο 358 λίτρων ..

Top 3 – Jeep Avenger, το αυτοκίνητο του έτους 2023

Μήκος 4.08
Υψος 1,53 μ
Μέγεθος στήθους 355 λίτρα
Τιμή 36.500 ευρώ
Παγκόσμιο σημάδι 9.5/10

Τα πλεονεκτήματα του εκδικητή

Το μικρότερο SUV Jeep στην ιστορία του αμερικανικού κατασκευαστή φτάνει με μεγάλη fanfare στους δρόμους μας με τον πολύ πολυπόθητο τίτλο “Car of the Year 2023”. Το Jeep Avanger έχει τα πάντα για να αποπλανήσει: ένα όμορφο στόμα, ένα συμπαγές μέγεθος και έναν δυναμικό ηλεκτρικό κινητήρα 156 hp και μια σειρά 400 χλμ.

Οι αδυναμίες του

Ο Jeep Avenger εξακολουθεί να απογοητεύει από την ποιότητα ορισμένων πλαστικών, ακόμη και αν συνολικά η ποιότητα του φινιρίσματος είναι καλή. Μπορούμε επίσης να τον κατηγορήσουμε για τις τιμές του, περίπου 40.000 ευρώ, που δεν δίνεται για ένα αυτοκίνητο 4 μέτρων.

�� Βρείτε το Jeep Avenger στα κορυφαία 10 από τα καλύτερα αμερικανικά αυτοκίνητα

Top 4 – Audi Q2: Το καλύτερο μικρό SUV Premium Premium

Audi Q2 Το καλύτερο μικρό SUV Premium

Μήκος 4,21 μ
Υψος 1,51 μ
Μέγεθος στήθους 405 λίτρα
Τιμή 36.570 ευρώ
Παγκόσμιο σημάδι 9.5/10

Πλεονεκτήματα του Audi Q2

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το Q2 είναι αδιαμφισβήτητο ηγέτη στην αγορά αστικών SUV Premium: Hell Look, Top Comfort, Beautiful Space επί του σκάφους, όγκος κορμού μεταξύ των καλύτερων στην κατηγορία και, πάνω απ ‘όλα, σούπερ έγκριση συμπεριφοράς.

Γερμανικά αστικά SUV Μειονεκτήματα

Οι τιμές εξακολουθούν να είναι πολύ υψηλές επιλογές πολύ πολυάριθμες για ένα μικρό SUV τόσο πολυτελές όσο είναι. Σε ίσες υπηρεσίες, ο ανταγωνισμός βελτιώνεται, όπως ο Mini Countryman ή το DS3 Crossback.

Top 5 – Hyundai Bayon: Ο καλύτερος λόγος ποιότητας/τιμής

Μήκος 4.18 μ
Υψος 1,50 μ
Μέγεθος στήθους 411 λίτρα
Τιμή 24.400 ευρώ
Παγκόσμιο σημάδι 9/10

Οφέλη από το κορεατικό SUV

Ο κορεατικός κατασκευαστής αυξάνεται στην πρύμνη με δύο μοντέλα αστικών SUV που τοποθετούνται στα κορυφαία μας 20: το Hyundai Kona, φυσικά, τότε αυτό το πρόσφατο Hyundai Bayon Petri ποιότητας και με λόγο ποιότητας/τιμών/σχεδόν ασυναγώνιστο εξοπλισμό.

Μειονεκτήματα του Bayon Hyundai

Φθηνότερο από τον αδελφό του, το Kona, το Bayon Hyundai Φυσικά δεν προσφέρει τις ίδιες ιδιότητες όσον αφορά το φινίρισμα ή τη modularity. Πιστεύουμε ότι η Hyundai οφείλεται σε “τράβηξε τις τιμές”.

Η νέα αυτόματη εφαρμογή !

  • Φωτογραφία,
  • Συγκρίνω,
  • Αγορά ή / και πωλήστε στην καλύτερη τιμή

Application Occazio - Αγοράστε ή πωλήστε το αυτοκίνητό σας

Top 6 – Citroën C3 Aircross: Το πιο άνετο αστικό SUV

Citroen C3 Aircross Το Petit Urbain το πιο άνετο

Μήκος 4.16 μ
Υψος 1,60 μ
Μέγεθος στήθους 410 λίτρα
Τιμή 28.450 ευρώ
Παγκόσμιο σημάδι 9/10

Πλεονεκτήματα του C3 Aircross

Με την καλή βρασμό του, τις όμορφες καμπύλες του και έχει τη δυνατότητα να την εξατομικεύσει ατελείωτα, το Citroën C3 Aircross έχει τα πάντα για να αποπλανήσει τις οικογένειες που αναζητούν ένα πολύ καλό SUV, τόσο άνετα στην πόλη και σε έναν αυτοκινητόδρομο.

Μειονεκτήματα του γαλλικού μίνι SUV

Σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές της, το Citroën C3 Aircross δεν προσφέρει υβριδική ή ηλεκτρική κινητήρια. Είναι ικανοποιημένο με τους συμβατικούς κινητήρες βενζίνης και ντίζελ.

Top 6-Mazda CX-3: Το πιο ευχάριστο SUV για οδήγηση

Μήκος 4.18 μ
Υψος 1,50 μ
Μέγεθος στήθους 411 λίτρα
Τιμή 24.400 ευρώ
Παγκόσμιο σημάδι 9/10

Οφέλη από το Mazda CX-3

Το Mazda CX-3 αξίζει να είναι γνωστό στη Γαλλία, καθώς είναι γεμάτη από ιδιότητες. Το ιαπωνικό αστικό SUV έχει αναμφισβήτητα το καλύτερο φινίρισμα στην κατηγορία του από το επίπεδο εισόδου και μια εξαιρετική έγκριση οδήγησης.

Μειονεκτήματα του ιαπωνικού αστικού SUV

Το μόνο ελάττωμα σε αυτό το Mazda CX-3 είναι η ελαφρώς δίκαιη κατοικία του, σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Συγκεκριμένα, ο πολύ δίκαιος όγκος του κορμού, όπως και ο χώρος των τετραγώνων στο πίσω μέρος.

Top 7-Peugeot E-2008: Το καλύτερο ηλεκτρικό αστικό SUV

Peugeot-e-2008-d_occion

Μήκος 4,30 μ
Υψος 1,55 μ
Μέγεθος στήθους 405 λίτρα
Τιμή 38.050 ευρώ
Παγκόσμιο σημάδι 9/10

Οφέλη από το Peugeot E-2008

Το Peugeot E-2008 καταλαμβάνει όλα τα δυνατά σημεία του θερμικού αδελφού του, αλλά χωρίς να εκπέμπει χαμηλότερο γραμμάριο CO2. Προσθέστε καλή αυτονομία και εξαιρετική συμπεριφορά στο δρόμο και έχετε ένα από τα καλύτερα ηλεκτρικά SUV στην αγορά.

Μειονεκτήματα του μικρού γαλλικού ηλεκτρικού SUV

Εκτός από έναν ελαφρώς σφιχτό όγκο θώρακα για ένα SUV, το Peugeot E-2008, όπως σχεδόν όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, πωλείται πολύ ακριβό: μετρήστε 41.200 ευρώ με φινίρισμα γραμμής GT ..

Top 9 – Ford Puma: Το πιο διασκεδαστικό μίνι SUV για οδήγηση

Mini SUV Ford Puma

Μήκος 4.19 μ
Υψος 1,54 μ
Μέγεθος στήθους 456 λίτρα
Τιμή 28.900 ευρώ
Παγκόσμιο σημάδι 8.5/10

Πλεονεκτήματα της Ford Puma

Το Ford Puma ST είναι μοναδικό: είναι το μόνο αστικό SUV που προσφέρει μια ευέλικτη κινητήρια. Σαφώς, διαιρέσετε το λογαριασμό σας καυσίμων κατά δύο, διατηρώντας παράλληλα τα πολλά πλεονεκτήματα του αμερικανικού SUV: Look, Modularity, Road Behavior, μέγεθος κορμού.

Αμερικανικά μειονεκτήματα

Ο έντονος ανταγωνισμός σε αυτό το πολύ πολυπόθητο τμήμα των αστικών SUV είχε το πλεονέκτημα να αυξήσει το συνολικό επίπεδο απαίτησης σε όλους τους τομείς: κινητήρες, κατοίκηση, ποιότητα φινιρίσματος, άνεση. Στην άνεση, το Ford Puma είναι κακός μαθητής.

Top 10 – Opel Mokka: Το πιο συμπαγές αστικό SUV

Μήκος 4.15 μ
Υψος 1,53 μ
Μέγεθος στήθους 350 λίτρα
Τιμή 23.250 ευρώ
Παγκόσμιο σημάδι 8.5/10

Πλεονεκτήματα του Opel Mokka

Κόλαση της κόλασης, εξαιρετική οδική συμπεριφορά, πολύ καλή αξία για τα χρήματα: Το Opel Mokka έχει τα πάντα για να αποπλανήσει μια νεαρή πελατεία που επιθυμεί να διακρίνει τον εαυτό του με ένα SUV “όχι σαν τους άλλους”. Αναφέρετε πολύ καλά για την έκδοση 1.2 Turbo 130 HP GS Line.

Μειονεκτήματα του μικρού SUV της γερμανικής μάρκας

Όσον αφορά την κατοικία και τον όγκο του κορμού, το Opel Mokka είναι κάτω από τα πρότυπα του τμήματος SEV. Μπορούμε επίσης να μετανιώσουμε ορισμένες λεπτομέρειες τελικής.

Top 11 – Suzuki Vitara: Το καλύτερο αστικό SUV σε πλήρη υβρίδιο

Μικρό crossover Suzuki Vitara Hybrid

Μήκος 4.18 μ
Υψος 1,61 μ
Μέγεθος στήθους 289 λίτρα
Τιμή 28.390 ευρώ
Παγκόσμιο σημάδι 8/10

Πλεονεκτήματα του Suzuki Vitara

Το Suzuki Vitara είναι το μόνο υβριδικό SUV στην αγορά που είναι διαθέσιμη σε όλα τα -Wheel Drive, το οποίο φυσικά μπορεί να είναι χρήσιμο εάν ζείτε στα βουνά. Άνετο, οικονομικό και ευχάριστο για οδήγηση, το Vitara σας επιτρέπει επίσης να οδηγείτε αρκετά χιλιόμετρα σε 100% ηλεκτρικό.

Μειονεκτήματα του ιαπωνικού SUV

Το Suzuki Vitara έχει ηλικία. Ακόμη και αποκατασταθεί, αισθανόμαστε το βάρος των ετών σε σχέση με το σχεδιασμό του, εξαιρετικά κλασικό και άψυχο, αλλά και την τεχνολογία του στο σκάφος, το χώρο του στο πλοίο και το σημαντικό της ηχητικό επίπεδο.

Top 12 – Toyota Yaris Cross: Η καλύτερη επιλογή στο μικρό 4×4

Μήκος 4.18 μ
Υψος 1,60 μ
Μέγεθος στήθους 320 λίτρα
Τιμή 29.500 ευρώ
Παγκόσμιο σημάδι 8/10

Πλεονεκτήματα του Toyota Yaris Cross

Διατίθεται σε δύο ή τέσσερις τροχούς, το Toyota Yaris Cross που πωλείται μόνο σε μια υβριδική έκδοση εμφανίζει χαμηλή κατανάλωση καυσίμου καυσίμου. Είναι επίσης πολύ καλά εξοπλισμένο, κομψό και ιδιαίτερα ευχάριστο για οδήγηση.

Μειονεκτήματα του ιαπωνικού crossover

Όσον αφορά την κατοίκηση, η Toyota Yaris Cross δεν είναι ένας από τους καλούς μαθητές της κατηγορίας. Ειδικά στο πίσω μέρος, όπου τα μεγάλα πρότυπα δεν είναι ευπρόσδεκτα.

Top 13-Volkswagen T-Roc: το πιο γερμανικό μίνι SUV

Μήκος 4,24 μ
Υψος 1,58 μ
Μέγεθος στήθους 445 λίτρα
Τιμή 39.240 ευρώ
Παγκόσμιο σημάδι 8/10

Πλεονεκτήματα της Volkswagen T-Roc

Αυτό είναι ένα από τα μπεστ σέλερ της Volkswagen και αξίζει: Το T-ROC είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά SUV στην αγορά. Οι ιδιότητές του: άψογη οδική συμπεριφορά, ευχάριστη παρουσίαση, χώρος επί του σκάφους, άνεση και ποιότητα παραγωγής πριμοδότησης.

Μειονεκτήματα του γερμανικού αστικού SUV

Το μέγεθός του είναι λίγο υπερβολικά επιβλητικό για το αστικό SUV, αλλά όχι αρκετό για ένα συμπαγές SUV. Δύσκολο λοιπόν για να προσδιορίσετε το τμήμα που ανήκει η Volkswagen T-Roche. Εκπληκτικό επίσης ότι ο Γερμανός κατασκευαστής δεν προσφέρει υβριδική κινητήρια.

Top 14 – DS3 Bluehdi 130 HP: Το καλύτερο SUV Premium στο Diesel

Μήκος 4.12 μ
Υψος 1,53 μ
Μέγεθος στήθους 350 λίτρα
Τιμή 34.700 ευρώ
Παγκόσμιο σημάδι 8/10

Οφέλη από το NewDS3

Μην το ονομάζετε DS 3 crossback, απλά το καλέστε DS3 ! Το γαλλικό SUV premium δεν αλλάζει μόνο το όνομα, βελτιώνεται σε όλα τα διαμερίσματα με αυτό το νέο ακόμα πιο πλούσιο, καλύτερα εξοπλισμένο και πιο όμορφο έκδοση. Επιπλέον, ο γαλλικός κατασκευαστής “Dares” προσφέρει μια έκδοση ντίζελ που θα ευχαριστήσει τους μεγάλους κυλίνδρους.

Μειονεκτήματα του Tricolor DS

Οι τιμές του νέου Restyled DS3 μπορεί να φαίνονται πολύ υψηλές για ένα γαλλικό αυτοκίνητο, αλλά είναι σχεδόν παρόμοιες με εκείνες των γερμανικών ανταγωνιστών πριμοδότησης. Ωστόσο, ειλικρινά, το γαλλικό SUV δεν έχει τίποτα να τους ζηλεύσει.

Top 15 – Skoda Kamiq: το πιο techno

Μήκος 4,24 μ
Υψος 1,56 μ
Μέγεθος στήθους 400 λίτρα
Τιμή 23.440 ευρώ
Παγκόσμιο σημάδι 8/10

Πλεονεκτήματα του Skoda Kamiq

Όπως συμβαίνει συχνά με το Skoda, το kamiq δίνει στο στερεό, το κλασικό χωρίς διακοσμητικά. Το τσεχικό SUV είναι παρ ‘όλα αυτά ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα της κατηγορίας, άνετα, με ένα τεχνικό και καλά -καθορισμένο εσωτερικό και πολλές πρακτικές πτυχές.

Διαχωρισμένες ιδιότητες στο μικρόφωνο SUV τσεχής

Οι τιμές αναθεωρήθηκαν προς τα πάνω κατά τη διάρκεια της τελευταίας αναστροφής. Το Skoda Kamiq που έλαμψε από την εξαιρετική του αξία για τα χρήματα έχει γίνει ένα υψηλό SUV και επομένως σχετικά ακριβό. Ο όγκος του κορμού του είναι απλώς μέσος όρος του τμήματος.

Top 16 – Nissan Juke: Τα πιο επαναστατικά crossovers

Μήκος 4,21 μ
Υψος 1,60 μ
Μέγεθος στήθους 422 λίτρα
Τιμή 25.290 ευρώ
Παγκόσμιο σημάδι 7.5/10

Πλεονεκτήματα του Nissan Juke

Αυτή η δεύτερη γενιά Nissan Juke κέρδισε και έγινε λιγότερο πρωτότυπο από την πρώτη έκδοση. Αλλά έχει βελτιωθεί από την άποψη της άνεσης, της κατοίκησης, της ποιότητας του φινιρίσματος, στο σημείο να γίνει ένα από τα καλύτερα SUVs στην αγορά.

Η Nissan είχε ανοίξει την μπάλα το 2010, χωρίς κανέναν να πιστεύει στην επιτυχία του νέου Juke του. Και όμως ο περίεργος Mini Urban SUV Καθόρισε όλες τις προβλέψεις, μέχρι που δέκα χρόνια αργότερα, κανένας γενικός κατασκευαστής δεν μπορεί να αγνοήσει αυτό το φαινόμενο που εμφανίζεται τακτικά στις καλύτερες γαλλικές πωλήσεις.

Ο πρώτος Juke είχε προκαλέσει μια αίσθηση με την αρχική αλλά έξυπνη εμφάνισή του. Το Nissan Juke 2 έχει διατηρήσει μια συγκεκριμένη πρωτοτυπία, αλλά ήταν γενικά.

Μειονεκτήματα του Juke

Η μόνη κριτική που μπορεί να γίνει σε αυτό το Nissan Juke είναι η έλλειψη πρότασης για μια κινητοποίηση: μόνο ένας στον κατάλογο, το μπλοκ βενζίνης 1.0 ΓΔ-Τ 117 hp. Αλλά η υπομονή, το υβριδικό Nissan Juke φτάνει σύντομα.

Κορυφαία 17-Volkswagen T-Cross: το πιο πρακτικό

Μήκος 4.11 m
Υψος 1,56 μ
Μέγεθος στήθους 385 λίτρα
Τιμή 27.550 ευρώ
Παγκόσμιο σημάδι 7.5/10

Πλεονέκτημα του Vokswagen T-Cross

Ο μικρός αδελφός του T-ROC, το Volkswagen T-Cross είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους αστικούς ανθρώπους που αναζητούν ένα SUV με ένα πρότυπο εξοικονόμησης χώρου, αλλά στο διάστημα επί επαρκή. Ειδικά αφού η οδηγική του ευχαρίστηση είναι από τα καλύτερα στην αγορά.

D-Cross μειονεκτήματα

Το Volkswagen T-Cross, με ισοδύναμη κινητήρα, τελικά κοστίζει “μόνο” 2.500 ευρώ μικρότερα από το T-ROC, μεγαλύτερο και πιο άνετο από τον μικρό αδελφό του σε μακρά ταξίδια.

Top 18 – Mini Countryman: Το μίνι αστικό SUV “Gentleman Farmer”

Μήκος 4,30 μ
Υψος 1,56 μ
Μέγεθος στήθους 450 λίτρα
Τιμή 36.400 ευρώ
Παγκόσμιο σημάδι 7/10

Οφέλη του μίνι συμπατριώτη

Το τρίτο αστικό SUV Premium στην αγορά, με το Audi Q2 και το DS3 Crossback, κάνει καλά χάρη στο απαράμιλλο στυλ του. Αλλά και στον εξαιρετικό χειρισμό του, ο χώρος του στο σκάφος και η modularity του.

Μειονεκτήματα του βρετανικού μίνι SUV

Η τιμή ! Στυλ, βελτίωση, κομψό: Το Mini το κάνει να πληρώνει ακριβά. Κατά μέσο όρο, πρέπει να υπογράψετε έλεγχο περίπου 40.000 ευρώ για έναν μίνι συμπατριώτη που, παρά τη φιλική του εικόνα, παραμένει μόνο ένα μικρό SUV ..

Top 19 – Hyundai Kona: το πιο κομψό

Μήκος 4,21 μ
Υψος 1,57 μ
Μέγεθος στήθους 374 λίτρα
Τιμή 28.500 ευρώ
Παγκόσμιο σημάδι 7/10

Πλεονεκτήματα του Hyundai Kona

Το Hyundai Kona είναι το μόνο SUV στην αγορά αυτοκινήτων για να προσφέρει όλους τους κινητήρες: βενζίνη, ντίζελ, υβρίδιο και ηλεκτρικό. Ένα πλεονέκτημα δεδομένου ότι όλοι, σύμφωνα με τη χρήση του, μπορούν να βρουν την ευτυχία τους εκεί, ειδικά αφού το κορεατικό SUV είναι ένα από τα καλύτερα όσον αφορά την άνεση και την κατοικία.

Μειονεκτήματα του Kona

Η Hyundai Kona δεν υποφέρει από σημαντικά ελαττώματα. Μπορούμε ακόμα να μετανιώσουμε από την έλλειψη modularity και το εσωτερικό σας λίγο πολύ κλασικό.

Top 20 – Lotus Elter: The British Electric SUV Supersonic

Μήκος 5.10 m
Υψος 1,63 μ
Μέγεθος στήθους 400 λίτρα
Τιμή 96.890 ευρώ
Παγκόσμιο σημάδι 9/10

Τα δυνατά του

Θα πρέπει να περιμένουμε μερικές ακόμη εβδομάδες για να τον δούμε να αποβιβαστεί στους δρόμους μας, αλλά σίγουρα, δεν θα το χάσετε ! Το Lotus elerte είναι το SUV όλων των superlatives: φαινομενικές επιταχύνσεις με τον ηλεκτρικό κινητήρα 603 ή 905 hp ανάλογα με τις εκδόσεις, ένα σχέδιο εκπληκτικής, ένα ultra techno εσωτερικό και μια ανακοινωθείσα αυτονομία των 600 χλμ.

Οι αδυναμίες του

Η τιμή, φυσικά, είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα. Αλλά παραμένει καλά τοποθετημένη σε σχέση με ανταγωνιστές όπως το Audi E-Tron Sportback 55, λιγότερο ισχυρό, ή το μοντέλο Tesla X.

Ήταν στην κατάταξη των καλύτερων SUV το 2022

Άφησαν την κατάταξή μας από τα καλύτερα SUV φέτος, ωστόσο, εξακολουθούσαν να σηματοδοτούν τα πνεύματα στο τμήμα τους.

Jeep Renegade: Το πιο περιπετειώδες αστικό SUV

Μήκος 4,24 μ
Υψος 1,68 μ
Μέγεθος στήθους 351 λίτρα
Τιμή 36.650 ευρώ
Παγκόσμιο σημάδι 6.5/10

Πλεονεκτήματα του Jeep Renegade

Ένας όπως ο μίνι συμπατριώτης, το Jeep Renegade αποπλανθεί πρώτα για το στυλ του. Αλλά έχει πολλές άλλες ιδιότητες όπως ο τυπικός εξοπλισμός, η άνεσή του, η ποιότητα του φινιρίσματος και η ελκυστική τιμή του.

Μειονεκτήματα του αμερικανικού SUV

Το κύριο ελάττωμα του Jeep Renegade προέρχεται από την κινητικότητά του: το 3 κυλίνδρων βενζίνης 1.0 120 ΗΡ καταναλώνει πάρα πολύ, η επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση αυξάνει τα ποσοστά πολύ υψηλότερα από αυτά του ανταγωνισμού, ενώ ο Ε-υβριδικός δεν διαθέτει δυναμισμό.

Seat Arona: Ο καλύτερος συμβιβασμός ευελιξίας/άνεσης

Κάθισμα Arona το καλύτερο μικρό SUV των γενικών

Μήκος 4.15 μ
Υψος 1,54 μ
Μέγεθος στήθους 400 λίτρα
Τιμή 30.000 ευρώ
Παγκόσμιο σημάδι 9/10

Οφέλη από το κάθισμα Arona

Το κάθισμα Arona είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα αστικά SUV στην τρέχουσα αγορά. Καλά κατασκευασμένο, ισχυρό, άνετο, αξιόπιστο, ευπροσάρμοστο και ευχάριστο για οδήγηση, ισπανικά ελέγχει όλα τα κουτιά. Επιπλέον, και προς όφελός του είναι ένα από τα φθηνότερα μικρά SUV στην αγορά σήμερα.

Μειονεκτήματα του μικρού ισπανικού crossover

Ο λίγο πολύ κλασικός σχεδιασμός του καθίσματος Arona δεν ονειρεύεται. Από την πλευρά της κινητικοποίησης, μπορούμε επίσης να μετανιώσουμε την απουσία προσφοράς μικρο-υβριδισμού.

DS3 Crossback: το πιο γαλλικό SUV Premium

Μήκος 4.12 μ
Υψος 1,53 μ
Μέγεθος στήθους 350 λίτρα
Τιμή 38.500 ευρώ
Παγκόσμιο σημάδι 8/10

DS3 Crossback DS3

Το γαλλικό SUV δεν στερείται πλεονέκτημα για την κατάργηση των ανταγωνιστών του του τμήματος Premium Urban SUV: άψογη ποιότητα φινιρίσματος, κομψό “γαλλικό”, οδική συμπεριφορά και καλά ελεγχόμενη κατανάλωση καυσίμου, ιδίως στον κινητήρα ντίζελ.

Μειονεκτήματα του Tricolor DS

Παίζοντας καλά την κάρτα σχεδιασμού, το DS3 Crossback παραμελεί ορισμένα θεμελιώδη στοιχεία του τμήματος, όπως πρακτικές ή πιο ενοχλητικές πτυχές, ορατότητα. Επιπλέον, το DS dearns είναι η αποκλειστικότητα της ακριβά.

�� Πίνακες σύγκρισης 6 μικρών SUV

Μοντέλα Μήκος Πλάτος Υψος Κατανάλωση Όγκος του σχήματος L -σχήματος L Τιμή
Renault Captur 4.227 mm 1.797 mm 1.576 mm 4.9 L-, 7 L 261 έως 422 L € 21,950
Peugeot 2008 4.300 mm 1.770 mm 1530 mm 4.9 L-5.4 L 405 l € 22.700
Citroën C3 Aircross 4.160 mm 1.756 mm 1.597-1 637 mm 4.8 L-5.5 L 410 L 18.850 €
Nissan Juke 4.210 mm 1.800 mm 1.595 mm 5.9-6.2 L 422 L 20.490 €
Hyundai Kona 4 165-4 215 mm 1.800 mm 1.565-1 575 mm 4.9-6.1 L 361 έως 374 L 24.050 € €
Audi Q2 4 191 mm 1.794 mm 1.508 mm 4.8-6.4 L 4.8-6.4 L 28.760 €

❓ Τα πιο θέματα ερωτήσεων σχετικά με τα μικρά SUV

Ανακαλύψτε τα πιο θέματα σχετικά με τα μικρά SUV.

Τι είναι ένα μικρό SUV ?

Ένα μικρό SUV είναι μια κατηγορία οχημάτων που προσφέρουν συνδυασμό ελιγμών και λειτουργικότητας. Προσφέρουν μεγαλύτερο ύψος και καλύτερη ορατότητα από τα συμβατικά οχήματα, προσφέροντας παράλληλα χαμηλότερη και πιο ευκίνητη οδήγηση. Προσφέρουν επίσης μεγαλύτερη χωρητικότητα φόρτωσης και μεγαλύτερη χωρητικότητα ρυμούλκησης.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός μικρού SUV και ενός crossover ?

Η κύρια διαφορά μεταξύ ενός μικρού SUV και ενός crossover είναι το μέγεθος και η χωρητικότητα τους. Ενώ ένα μικρό SUV είναι γενικά μικρότερο και πιο εύκολο να ελιχτεί στο δρόμο, τα crossovers είναι μεγαλύτερα και μπορούν να μεταφέρουν περισσότερους επιβάτες και αποσκευές. Τα crossovers είναι επίσης πιο σταθερά και προσφέρουν καλύτερη πρόσφυση σε πιο ανθεκτικές περιοχές.

Ποια είναι η ασφάλεια ενός μικρού SUV ?

Η ασφάλεια ενός μικρού SUV είναι το πιο σημαντικό που πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά την αγορά αυτού του τύπου οχήματος. Τα περισσότερα μικρά SUV είναι εξοπλισμένα με σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, όπως παρακολούθηση τυφλών σημείων, συστήματα πέδησης έκτακτης ανάγκης και βοηθήματα οδήγησης. Επιπλέον, προσφέρουν βελτιωμένη ορατότητα και καλύτερο έλεγχο της διαχείρισης, καθιστώντας την μια σοφή επιλογή για πιο έμπειρους οδηγούς.

Είναι μικρά SUV προσαρμοσμένα στις οικογένειες ?

Τα μικρά SUV είναι όλο και πιο δημοφιλή στις οικογένειες. Προσφέρουν έναν καλό συμβιβασμό μεταξύ ενός sedan και ενός SUV, με ένα συμπαγές σχέδιο και υψηλότερο ύψος καθίσματος για καλύτερη ορατότητα. Επιπλέον, ο εσωτερικός τους χώρος είναι γενικά επαρκής για να φιλοξενήσει άνετα ένα ζευγάρι και ένα ή δύο παιδιά. Επομένως, τα μικρά SUV είναι μια πολύ καλή επιλογή για οικογένειες που αναζητούν περισσότερο χώρο και χαρακτηριστικά.

Ποιο είναι το πιο αξιόπιστο SUV ?

Τα SUV έχουν γίνει πολύ δημοφιλή τα τελευταία χρόνια και υπάρχουν πολλές επιλογές στην αγορά. Δεν είναι πάντα εύκολο να βρείτε το πιο αξιόπιστο SUV, ειδικά μεταξύ των νέων μοντέλων. Τα μικρά SUV θεωρούνται γενικά πιο αξιόπιστα από τα μεγαλύτερα μοντέλα, καθώς είναι ελαφρύτερα και πιο εύκολο να χειριστούν. Μερικά από τα πιο αξιόπιστα μικρά SUV είναι τα Toyota RAV4, το Honda CR-V και το Subaru Forester.