Η λεπτομερής δοκιμή του Suunto 9 Peak Pro, μετά από 5 μήνες χρήσης!, Ο Suunto ανακοινώνει το Suunto 9 Peak Pro, το δοκιμάσαμε!

Ο Suunto ανακοινώνει το Suunto 9 Peak Pro, το δοκιμάσαμε

Εκεί Ισχύς στο τρέξιμο Παραμένει μια περιοχή που δεν εκμεταλλεύεται και εξερευνά πολύ, χωρίς πραγματική συναίνεση Χωρίς απτή πραγματικότητα πίσω. Αλλά ο Suunto, συνήθως όχι πρωτοπόρος στα χαρακτηριστικά, καταφέρνει να το προσφέρει στο νέο του μοντέλο. Στις δοκιμές μας, η υπολογισμένη τιμή φαίνεται μάλλον σταθερός Με L ‘παρέχεται προσπάθεια, Και πάνω απ ‘όλα, εντελώς συγκρίσιμες με τις τιμές που δίνονται από ένα Στυλοβάθμιος αισθητήρας, που λειτουργεί ως κύριο-stallion στον τομέα.

Η λεπτομερής δοκιμή του Suunto 9 Peak Pro, μετά από 5 μήνες χρήσης !

Μετά από μια πρώτη παρουσίαση του νέου Suunto 9 Peak Pro, εδώ είναι η λεπτομερής δοκιμή του νέου οχείου κεφαλιού της φινλανδικής μάρκας, το οποίο καταφέραμε να χρησιμοποιήσουμε εξαντλητικά τον Ιούλιο κατά τις τελευταίες εβδομάδες ανάπτυξής της.

�� Η λεπτομερής δοκιμή του Suunto 9 Peak Pro, μετά από 5 μήνες χρήσης ! | Και η εξαιρετική εφαρμογή Suunto

Suunto 9 κορυφαία χαρακτηριστικά Pro

Χρήση: Για μονοπάτι και πολλαπλές προδιαγραφές/βουνό/τριάθλο. Ίσως λίγο μόνο στο Ultra με GPS 100%
Δυνατά σημεία: Εύκολο στη χρήση, αξιόπιστη, ακριβής, με καλή αυτονομία. Εξαιρετική εφαρμογή Suunto.
Αδύναμα σημεία: Η οθόνη ξεπέρασε σημαντικά.
Σημείωση: 4.25/5

Πριν προχωρήσω περαιτέρω, εκμεταλλεύομαι αυτή την ευκαιρία για να ανακοινώσω την έναρξη του συγκριτή RunDeals.Fr ποιες λίστες (μεταξύ άλλων) Οι καλύτερες τιμές στο Suunto 9 Peak Pro. RunDeals, μια υπηρεσία που αναπτύχθηκε από την ομάδα μου !

Παρουσίαση

Μετά από μια πρώτη παρουσίαση του νέου Suunto 9 Peak Pro, ας επιστρέψουμε σε αυτό S9 Peak Pro. Διατηρεί τη συμπαγής και κομψή μορφή της κορυφής Suunto S9, γεγονός που το καθιστά ένα από τα πιο πολυεπίπεδη ρολόγια συμπαγής (10.Πάχος 6mm) και φως (64g με το τυπικό βραχιόλι, 10g λιγότερο για την έκδοση τιτανίου). Πωλείται € 499 σε πρότυπο μοντέλο (Sapphire Glass) και € 629 με το τηλεσκόπιο τιτάνιο.

Διατηρεί την ίδια λογική χρήσης με τα τρία κουμπιά στα δεξιά και, δυστυχώς, το ίδιο 1 οθόνη.2 “ Ξεκινώντας λίγο δείχνω Επί του παρόντος.

Suunto 9 Peak Pro

Οι αλλαγές είναι στοεσωτερικό, με Νέο τσιπ GPS επιτρέποντας 40h Η αυτονομία χρησιμοποιώντας όλα τα δορυφορικά συστήματα ταυτόχρονα (GPS, Galileo, Glonass) προκειμένου να αυξηθεί η ακρίβεια σε ευαίσθητες περιοχές. Είναι διαφορετικό από το διάσημο ζώνη απο Γράρκιν Και Κόρο Πρόσφατα, ίσως λιγότερο ακριβή σε ορισμένες ειδικές περιπτώσεις, αλλά αυτό έχει πολύ περιορισμένο αντίκτυπο στην αυτονομία.

Μπορούμε ακόμη να φτάσουμε 70 ώρες αυτονομίας Διατηρώντας μια δειγματοληψία στο 1S Χάρη στη λειτουργία αντοχής. Το τσιπ GPS βάζει απλά “σε ηρεμία” κάθε 1/2 s για να καταναλώσει λιγότερα, με κόστος ελαφρά απώλεια ακρίβειας σε ορισμένες περιπτώσεις. Αρκεί να πούμε ότι σε ένα σαφές περιβάλλον ή σε συνθήκες όπου κάποιος πρέπει να έχει τέτοια αυτονομία, αυτό Ελαφρά απώλεια ακρίβειας δεν έχει ως αποτέλεσμα επακόλουθο.

Στη χειρότερη περίπτωση, το εμπορικό σήμα έχει ανανεώσει το ταχεία επαναφόρτιση Σε αυτό το Suunto 9 Peak Pro: Μπορούμε να ανακτήσουμε 10 ώρες αυτονομίας με 10 λεπτά φόρτισης και το 100% θα επιτευχθεί σε 1 ώρα. Μια ενδιαφέρουσα επιλογή στο υπερ-διαδρομής Με βάση τη ζωή, ή αν συνειδητοποιήσουμε όταν πρόκειται να τρέξετε ή να οδηγήσετε ότι η μπαταρία είναι περιορισμένη: με το βύσμα Ώρα να αλλάξετε, Έχουμε κάτι να δούμε να έρχεται.

Ο επεξεργαστής έλαβε μεγάλη ώθηση και το ρολόι ξεκινάει λίγο Δεν υπάρχει άλλη μνήμη, Που θα πρέπει να εξασφαλίσει μια μακρά περίοδο ενημέρωσης, κάτι που συχνά έσπρωξε το Sunto. Η σειρά S9 (Κορυφή, Τιτάνιο Baro…) Έχει συχνά επικριθεί για βραδύτητα στη χρήση, γενική έλλειψη ρευστότητας. Ο Suunto πήρε λοιπόν την πλευρά του μυς του επεξεργαστή στο S9Peak Pro για να διαγράψετε αυτό το ελάττωμα. Πλοήγηση, αλλαγές οθονών, οθόνη: Όλα είναι πιο ρευστά, Και πιο ευχάριστο στη χρήση.

Suunto 9 Peak Pro

Μια άλλη καινοτομία, υπάρχουν δύο μικροί αισθητήρες στο επάνω αριστερό μέρος στην πίσω πλευρά: αυτά είναι βαθύς, χρησιμοποιείται για τη νέα λειτουργία του κολύμβηση με αναπνευστήρα. Ακριβείς έως και 10 μέτρα βαθιά, σας επιτρέπουν να εμφανίζετε σε πραγματικό χρόνο το καταδυτικό βάθος, Και για να χρησιμοποιηθεί για κολύμβηση με αναπνευστήρα: μπορούμε επομένως να δούμε το ίχνος GPS στην επιφάνεια του νερού και τα σημεία καταδύσεων, με το παρελθόν κάτω από νερό Και το βάθος έφτασε. Οι οπαδοί της υποβρύχιας εξερεύνησης θα είναι σε αγγέλους και για το ότι το δοκιμάστηκαν αυτό το καλοκαίρι, αυτός ο τρόπος είναι πολύ καλός και μάλλον διασκεδαστικός. Ο Suunto ενσωματώνει λίγο από την άλλη δραστηριότητά του – καταδυτικά υπολογιστές – στο ρολόι του Multi -Sport.

Suunto 9 Peak Pro και Suunto App

Εκεί οπτικός αισθητήρας εξακολουθεί να παρέχεται από το LifeQ και έχει αναθεωρηθεί λίγο. Επιτρέπει πάντα τη μέτρηση του κορεσμού οξυγόνου – σας επιτρέπουμε να κρίνουμε τη χρησιμότητα αυτής της λειτουργίας.

Όσο για την κορυφή S9, και τώρα ολόκληρη η σειρά Suunto, το Peak Pro είναι εξ ολοκλήρου Σχεδιασμένο και συναρμολογημένο στη Φινλανδία, Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Είναι σε αρμονία με τους Times, και ο Suunto επικοινωνεί σε αυτό, σωστά.

Σε όλο τον κύκλο ζωής του (από την κατασκευή, την παροχή πρώτων υλών, την ανακύκλωση), ένα S9Peak Pro παράγει αποτύπωμα άνθρακα 7.5 κιλά CO2, Είτε το ισοδύναμο ενός ταξιδιού 44 χιλιομέτρων με θερμικό αυτοκίνητο (ΔΕΝ.ρε.μεγάλο.Α: Σύμφωνα με το ADEME, είναι συγκρίσιμο με τον ανταγωνισμό, ένα συνδεδεμένο ρολόι είναι 10kgΟυσία.

Αυτά τα 7.Στη συνέχεια, τα 5 κιλά αντισταθμίζονται από τον Suunto που συμμετέχει στην αναδάσωση στη Νότιο Αφρική μέσω της Ένωσης Δέντρων Δεξίας. Βεβαίως, όλα αυτά δεν αλλάζουν τη λειτουργικότητα του ρολογιού, αλλά δείχνει μια συγκεκριμένη κατάσταση του νου πίσω από τη διαδικασία του Suunto.

Suunto 9 Peak Pro

Η τελευταία έκπληξη προέρχεται από τοδιεπαφή, επανεξέταση, για να γίνει ευκολότερο στη χρήση. Όλα τα στοιχεία των μενού έχουν ληφθεί, τροποποιηθεί και επανεμφανιστεί για μερικούς. Η επιφάνεια της οθόνης είναι Καλύτερα χρησιμοποιημένο, Και είναι ακόμα περισσότερο μιλώντας κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων: ο Suunto εγκατέλειψε την σίγουρα κομψή, αλλά πολύ ωραία και ελάχιστα ευανάγνωστη γραμματοσειρά γραφής σε μια οθόνη αυτού του μεγέθους, για να συνεχίσει μια διεπαφή κοντά σε εκείνη του Suunto 7. Οι χαρακτήρες είναι μεγαλύτεροι, πιο ευανάγνωστοι. Σε πλήρη δραστηριότητα, το κέρδος σε άνεση σε σύγκριση με την κορυφή S9 είναι αξιοσημείωτο.

Δύναμη στον καρπό

Η μάρκα τοποθετείται στο επίπεδο των ανταγωνιστών προσφέροντας το καρπός Στο Suunto 9 Peak Pro. Η φινλανδική μάρκα καταφέρνει ακόμη και να στυλ Garmin στη θέση προσφέροντας αυτή τη λειτουργικότητα με το ρολόι, ενώ ο Αμερικανός γίγαντας το έβγαλε μόνο στην έκδοση Beta την περασμένη εβδομάδα στο F7.

Suunto 9 Peak Pro Power Mode Test

Σαν το Coros Vertix 2 Ή Polar Grit X Pro, Επομένως, το Suunto 9 Peak Pro θα είναι σε θέση να δώσει μια τιμή ισχύος κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, χωρίς εξωτερικό αισθητήρα. Μπορούμε επίσης, χάρη στον εκδότη συνεδρίας που είναι ενσωματωμένος στην εφαρμογή Suunto ή μέσω Peaks ή διαστήματα κατάρτισης κατάρτισης.ΜΕΘ, περιόδους προγράμματος τρέχοντας σύμπλοκα με Ένας στόχος ισχύος.

Λειτουργίες φυσιολογικής παρακολούθησης

Τίποτα νέο από αυτή την πλευρά εκεί προς το παρόν, το S9 Peak Pro καταλαμβάνει αυτό που υπάρχει ήδη στα άλλα μοντέλα της μάρκας (βλ. Το Suunto 5 Peak) ακολουθούμενο από FC 24/24, ακολουθούμενη από Sleep, SPO2 και “Resources” μετρητής που εξελίσσεται κατά τη διάρκεια της ημέρας κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων ή περιόδων ανάπαυσης. Είμαστε μακριά από τη χιονοστιβάδα δεδομένων που διατίθενται στο Garmin ή ακόμα και στην πολική, αλλά η εμπειρία του Suunto στον τομέα είναι πιο περιορισμένη, όπως και οι αναπτυξιακές τους ικανότητες. Αυτό τουλάχιστον διατηρεί το πλεονέκτημα ευανάγνωστο.

Η παρουσίασή τους στην εφαρμογή Suunto Mobile είναι ωστόσο πρακτική και σαφής, με προσβάσιμο ιστορικό και μακροχρόνια παρακολούθηση της μορφής σύμφωνα με την κατάρτιση.

Screenshots Suunto AP / Suunto 9 Peak Pro

Η εφαρμογή Suunto

Δύσκολο σήμερα για να δοκιμάσετε ένα ρολόι πολλαπλών σπορ χωρίς να αναφέρετε την αναπόφευκτη εφαρμογή για κινητά. Η εφαρμογή Suunto συνέχισε να εξελίσσεται τα τελευταία χρόνια, για να γίνει κατά τη γνώμη μας ένα από τα πιο ευχάριστο στη χρήση, Και πλήρης.

Screenshots Suunto AP / Suunto 9 Peak Pro

Το τμήμα ανάλυσης εξόδου είναι πλήρης, Δίνει τη δυνατότητα να εμφανιστούν 3 μετρήσεις για να επιλέξετε από την κάρτα και να δώσετε πληροφορίες για όλες τις τιμές που καταγράφονται από το ρολόι.

Η εφαρμογή ενσωματώνει επίσης εργαλεία Παρακολούθηση φορτίου κατάρτισης και την κατάσταση της μορφής, σε μια αρκετά σαφή και κατανοητή μορφή. Εκτός από τις δικές μας αισθήσεις, αυτό σας επιτρέπει να έχετε μια συνθετική άποψη του φορτίου κατάρτισης και να αποφύγετε ένα μεγάλο πλήγμα κόπωσης. Θα μπορούσαμε ακόμη να αρχίσουμε να θέλουμε η εφαρμογή να μας ειδοποιήσει για αυτόν τον κίνδυνο ή να μας συμβουλεύσει για ένα είδος εκπαίδευσης σύμφωνα με το κράτος μας.

Screenshots Suunto AP / Suunto 9 Peak Pro

Πρόσφατη προσθήκη, το Σχεδιασμός διαχωρισμένων συνεδριών Τελικά έφτασε στο suunto, μετά από χρόνια περισσότερο ή λιγότερο δικαιολογημένες καταγγελίες των χρηστών.

Επομένως, μπορούμε είτε να χρησιμοποιήσουμε συνεδρίες που επέστρεψαν στους ιστότοπους συνεργατών – το οικοσύστημα Suunto είναι μία από τις δυνάμεις της μάρκας – ως Κορυφές κατάρτισης, διαστήματα.ΜΕΘ, Νολίου, είτε χρησιμοποιήστε τον εκδότη ενσωματωμένο στην εφαρμογή, απλή και λειτουργική. Αυτό είναι κοντά σε αυτό που προσφέρει ο Garmin και πρέπει να καλύψει τις ανάγκες όλων.

Screenshots Suunto AP / Suunto 9 Peak Pro

Η χαρτογραφία και η δημιουργία διαδρομών είναι αυτό που το πιο διαφορετικό από την εφαρμογή Suunto από άλλες μάρκες. Οι γραμμές είναι καθαρό και ευανάγνωστο, Μπορούμε να εμφανίσουμε κάρτες θερμότητας ανά αθλητισμό, χτισμένες με τις δραστηριότητες όλων των χρηστών Suunto ή των δικών μας θερμικών χαρτών. Μπορείτε επίσης να εμφανίσετε τον τύπο επικάλυψης (άσφαλτο, διαδρομή, γη, βότσαλα) που θα ευχαριστήσουν το ποδηλάτες Κατά τη στιγμή της έκρηξης χαλικιών και λιγότερο διαχωρισμένων πρακτικών.

Τέλος, το βουνό θα εκτιμήσει το νέο στρώμα “Κίνδυνος χιονοστιβάδας“: Αυτό υπογραμμίζει ορεινές περιοχές με μεγάλη κλίση, όπου ο κίνδυνος χύτευσης είναι υψηλός. Αυτό δεν αντικαθιστά έναν καλό και σωστό σχηματισμό, αλλά βοηθά.

Ένα φτιαγμένο στο Suunto Appstore

Ο Suunto εκμεταλλεύτηκε την απελευθέρωση του S9 Peak Pro για να αναδιοργανώσει τους “οδηγούς” και τις οθόνες “Suunto Plus” μέσα σε ένα Τυφλός. Το βρίσκουμε Pell-Mell Οι συγκεκριμένες οθόνες που είναι ήδη γνωστές (Cound, Loop, Sprint), καθώς και νέα για να εμφανίζουν δεδομένα ειδικά σε έναν αισθητήρα (αισθητήρας θερμοκρασίας πυρήνα, Stryd, ενεργή εμφάνιση συνδεδεμένα γυαλιά …).

Θα ζυγίζουμε πάντα λίγο στο Περιορισμός σε μία οθόνη αυτού του τύπου κατά τη διάρκεια μιας δραστηριότητας, καθώς και η αδυναμία συσχέτισης ενός με αθλητικό τρόπο. Αυτό επιτρέπει ωστόσο μια εύκολη και γρήγορη ενσωμάτωση αυτού του είδους δεδομένων: δεν απαιτείται ενημέρωση υλικολογισμικού, η εφαρμογή απλώς ωθείται στους τυφλούς, στη συνέχεια στο ρολόι. είναι απλό και αποτελεσματικό.

Suunto Plus Store/ Suunto 9 Peak Pro

Το τέστ !

Έχουν περάσει μερικούς μήνες από τότε που είμαστε αρκετά τυχεροί Δοκιμάστε αυτό το Suunto 9 Peak Pro. Συνηθισμένα σε προηγούμενα μοντέλα της μάρκας, η αλλαγή της διεπαφής δεν ήταν εύκολο να κατανοηθεί. Παρ ‘όλα αυτά, μετά από μερικές συνεδρίες, το Η άνεση κέρδισε στην ανάγνωση Χάρη στη νέα γραμματοσειρά γραφής διαγράφει τις αμφιβολίες της αρχής και εκτιμούμε αυτήν την αναθεώρηση.

Κατά τη χρήση, αισθανόμαστε επίσης το κέρδος ρευστότητα. Δεν αλλάζει πλέον η διστακτική οθόνη, τα κουμπιά που αντιδρούν με καθυστέρηση, είναι πολύ πιο ευχάριστο.

Η ανακοινωθείσα αυτονομία πραγματοποιείται, με τις κλασικές παραλλαγές ανάλογα με τον αριθμό των αισθητήρων που συνδέονται με το ρολόι. Αλλά στη συμβατική διαμόρφωση, με μια ζώνη καρδιο, 40 ώρες είναι σε μεγάλο βαθμό εγγυημένη.

Suunto 9 Peak Pro Test

Το χρησιμοποιήσαμε επίσης τακτικά σε λειτουργία “Αντοχή“, χωρίς να βλέπουμε μια αξιοσημείωτη διαφορά στην ποιότητα του ιχνού GPS στη συνήθη γη μας. Θα είναι προφανώς συγκεκριμένο για όλους, αλλά αυτός ο τρόπος φαίνεται πραγματικά ενδιαφέρον και αρκετά ακριβής για να εξασφαλίσει ένα παρακολούθηση ποιότητας, με αυτονομία άνετος Για ένα ρολόι σε αυτό το μέγεθος.

Εκεί Ισχύς στο τρέξιμο Παραμένει μια περιοχή που δεν εκμεταλλεύεται και διερευνάται πολύ, χωρίς πραγματική συναίνεση ή απτή πραγματικότητα πίσω. Αλλά ο Suunto, συνήθως όχι πρωτοπόρος στα χαρακτηριστικά, καταφέρνει να το προσφέρει στο νέο του μοντέλο. Στις δοκιμές μας, η υπολογιζόμενη τιμή φαίνεται μάλλον συνεπής με την προσφορά που παρέχεται, και πάνω απ ‘όλα, εντελώς συγκρίσιμος στις τιμές που δίνονται από ένα Στυλοβάθμιος αισθητήρας, που λειτουργεί ως κύριο-stallion στον τομέα.

Suunto 9 Peak Pro

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ρολογιού από τον Suunto, μπορέσαμε να κάνουμε μια εκδρομή Camille Bruyas Λίγο καιρό πριν από τη νίκη του στην Volvic Volcanic Experience. Η ευκαιρία δοκιμαστική ισχύ Κατά τη διάρκεια του κλασματικού στα παράκτια. Εάν οι ιδιοτροπίες που είναι ειδικές για αυτήν την τεχνολογία είναι πάντα παρόντες (μεγάλη εξάρτηση από το είδος του εδάφους και επομένως για να υποστηρίξουμε), μπορέσαμε να βρούμε μια ορισμένη συνοχή των αξιών σύμφωνα με την προσφορά που παρέχεται. Αυτό απαιτεί μια μεγάλη αλλαγή συνήθειας, σημεία αναφοράς, για να μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά, αλλά μπορεί να είναι ένας ενδιαφέροντος τρόπος βαθμονομήστε τις συνεδρίες του, Μόλις το πλαίσιο είναι καλά καθορισμένο.

Διαχείριση διαδρομής / Suunto 9 Peak Pro

Όσον αφορά την ακρίβεια GPS, η οποία αποτελεί ιστορικά ισχυρό σημείο στο Suunto, δεν υπάρχει τίποτα να αναφερθεί. Εκεί Το ίχνος είναι καθαρό, Μάλλον ακριβής και η άμεση εμφάνιση είναι πολύ καλή, σταθερή.

Οι λειτουργίες Suuntoplus αυξάνονται τακτικά, δηλαδή με Ειδικές δοκιμές (Δοκιμή κατωφλίου γαλακτικού κατωφλίου, FTP ποδηλάτου, αερόβια αποσύνδεση, ενσωμάτωση ζωντανών τμημάτων Strava … ή συγκεκριμένα δεδομένα σε αισθητήρες). Υπάρχει ένα από τα πλεονεκτήματα του καταστήματος Connectiq στο Garmin, αλλά σε ένα περιβάλλον πιο ελεγχόμενος : Προς το παρόν οι εφαρμογές περνούν από το Suunto.

Η γνώμη μου

Εάν δεν φέρει επανάσταση στοΠροσφέρετε ρολόγια GPS Τρέχουσα, το Suunto 9 Peak Pro θα πρέπει να είναι κατάλληλο για αθλητές που αναζητούν ένα πλήρης παρακολούθηση, Πολύ εύκολο στη χρήση και αξιόπιστη. Η εφαρμογή Suunto που περιγράψαμε κατά τη διάρκεια της δοκιμής Peak Suunto5 εξακολουθεί να είναι τόσο ευχάριστη στη χρήση και συνεχίζει να πλησιάζει (προσθήκη πληροφοριών σχετικά με την επιφάνεια του εδάφους κατά τη δημιουργία διαδρομών, τη δημιουργία συμπλεγμάτων κατάρτισης, τη διαχείριση των χαρακτηριστικών Suunto Plus και ο Suunto οδηγεί μέσω τυφλών κ.λπ.).

Η ακρίβεια του ρολογιού είναι έξοχος, Και παίρνει ένα Πολύ άνετη αυτονομία Σε μειωμένη μορφή, η οποία μπορεί να φορεθεί καθημερινά χωρίς να ορκίζεται κάτω από ένα πουκάμισο. Τώρα παραμένει στο Suunto να αναπτύξει περαιτέρω τις λειτουργίες του ρολογιού του πριν, ίσως, να προσφέρει ένα παρόμοιο μοντέλο με ένα μεγάλη οθόνη ?

Τέλος, μην διστάσετε να συμβουλευτείτε το δικό μου Σύγκριση RunDeals.Fr που παρουσιάζει Προωθήσεις στο Suunto 9 Peak Pro (μεταξύ άλλων). Εάν το χρησιμοποιείτε, θα σας βοηθήσετε να φέρετε στη ζωή Περιοδικό μονοπατιών !

Ο Suunto ανακοινώνει το Suunto 9 Peak Pro, το δοκιμάσαμε !

Σχεδόν 18 μήνες μετά την κορυφή του S9, ο Suunto ανακοινώνει τώρα το S9 Peak Pro, μια νέα έκδοση του μοντέλου υψηλής ποιότητας. Έχουν περάσει μερικοί μήνες από τότε που ένας από τους συντάκτες μας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει αυτό το S9 Peak Pro. Θα είναι διαθέσιμο στις 25 Οκτωβρίου σε τιμή € 499, ή € 629 στην έκδοση Titanium.

Πριν προχωρήσουμε περαιτέρω, εκμεταλλεύουμε αυτή την ευκαιρία για να ανακοινώσουμε την έναρξη του συγκριτή μας RunDeals.Fr που λίστες (ειδικότερα) το Καλές προσφορές στο Suunto 9 Peak Pro. RunDeals, μια υπηρεσία που αναπτύχθηκε από το Runmag !

Προφανώς, τίποτα δεν αλλάζει

Από το εξωτερικό, τίποτα δεν φαίνεται να το διαφοροποιεί από την κορυφή Suunto 9: την ίδια μάλλον κομψή περίπτωση, πολύ ωραία (10.6mm), το φως (62g) και το ανθεκτικό που έχει αποδειχθεί ότι ανανεώνεται όπως είναι.

Suunto 9 Peak Pro

Βρίσκουμε τα 3 κουμπιά στη δεξιά πλευρά σε συνδυασμό στην οθόνη αφής, έναν συνδυασμό που γνωρίζουμε σε όλα τα S9 για μερικά χρόνια.

Τα εναλλάξιμα βραχιόλια παραμένουν τα ίδια, όπως και ο οπτικός αισθητήρας, ο οποίος μετράει επίσης τον κορεσμό του οξυγόνου SPO2.

Λίγο Λυπάμαι για την οθόνη που παραμένει αυστηρά πανομοιότυπη με εκείνη της κορυφής S9 και που θα καταλήξει ηλικία : πάντα κάμπινγκ στη μέση ενός σύνορο Αρκετά παχύ, εμφανίζει το ίδιο μέγεθος (1.2 “) και την ίδια ανάλυση (240×240) χωρίς να αποκτήσει αντίθεση.

Suunto 9 Peak Pro

Οσον αφορα στο Suunto 9 κορυφή Δοκιμασμένο εδώ, και τώρα ολόκληρη η σειρά Suunto, το Peak Pro είναι πλήρως σχεδιασμένο και συναρμολογημένο στη Φινλανδία, Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Είναι σε αρμονία με τους Times, και ο Suunto επικοινωνεί σε αυτό, σωστά. Αναρωτιέται κανείς πώς λειτουργεί το εργοστάσιο όταν δεν υπάρχει άνεμος ή ήλιος, αλλά να είναι.

Η αλλαγή είναι σε αυτό

Ότι αυτό το νέο μοντέλο προφανώς πανομοιότυπο με το προηγούμενο φέρνει?

Suunto 9 Peak Pro

Πρώτα απ ‘όλα, η αυτονομία περνάει Από 24 ώρες έως 40 ώρες σε GPS ακολουθήστε -up, με την ταυτόχρονη χρήση όλων των δορυφορικών συστημάτων (GPS, Galileo, Glonass..Ουσία. Αυτό αποφεύγει να αναρωτιέται ποιο είναι το πιο αποτελεσματικό και επιτρέπει πιο ακριβή ίχνη GPS σε δύσκολα περιβάλλοντα (υψηλά κτίρια, δάσος κ.λπ.). Δεν είναι η ίδια αρχή όπως στο Vertix 2 ή στο Garmin Fenix ​​7 Coros και στο Biband GPS τους, αλλά η διαφορά θα είναι στη συνέχεια περιορισμένη.

Suunto 9 Peak Pro

Η σειρά Suunto 9 (Peak, Baro, κ.λπ.) έχει συχνά επικριθεί για βραδύτητα στη χρήση, γενική έλλειψη ρευστότητας. Ο Suunto πήρε λοιπόν την πλευρά του μυς του επεξεργαστή στο s9peak pro Για να διαγράψετε αυτό το ελάττωμα.
Πλοήγηση, αλλάζουν οθόνες, οθόνη: Όλα είναι πιο ρευστός, Και πιο ευχάριστο στη χρήση.

Suunto 9 Peak Pro

Η τελευταία έκπληξη προέρχεται από τοδιεπαφή, επανεξέταση, για να γίνει ευκολότερο στη χρήση. Όλα τα στοιχεία των μενού έχουν αναθεωρηθεί, τροποποιηθεί και επανεμφανιστεί για μερικούς. Η επιφάνεια της οθόνης είναι Καλύτερα χρησιμοποιημένο, Και είναι ακόμα περισσότερο μιλώντας κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων: ο Suunto εγκατέλειψε την σίγουρα κομψή, αλλά πολύ ωραία και ελάχιστα ευανάγνωστη γραμματοσειρά γραφής σε μια οθόνη αυτού του μεγέθους, για να συνεχίσει μια διεπαφή κοντά σε εκείνη του Suunto 7. Οι χαρακτήρες είναι μεγαλύτεροι, πιο ευανάγνωστο. Σε πλήρη δραστηριότητα, το παρηγοριά Σε σύγκριση με την κορυφή S9 είναι αξιοσημείωτη.

Suunto 9 Peak Pro

Δύναμη στον καρπό

Ο Suunto βάζει τον εαυτό του στο επίπεδο των ανταγωνιστών προσφέροντας το καρπός Στο S9 Peak Pro. Η φινλανδική μάρκα έρχεται ακόμη Garmin Style στην ανάρτηση Προσφέροντας αυτή τη λειτουργικότητα με το ρολόι, ενώ ο Αμερικανός γίγαντας το κυκλοφόρησε μόνο στην έκδοση beta την περασμένη εβδομάδα Fenix ​​7.

Όπως και το Coros ή το Thriller, το S9 Peak Pro θα είναι επομένως σε θέση να δώσει μια τιμή ισχύος κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, χωρίς εξωτερικό αισθητήρα. Μπορούμε επίσης, χάρη στοσυντάκτης συνεδρίας ενσωματωμένο στην εφαρμογή Suunto ή μέσω των συνεργατών προπόνησης Peaks ή των διαστημάτων της ΜΕΘ, πρόγραμμα πολύπλοκες συνεδρίες με στόχο στο εξουσία.

Η γνώμη του Runmag

Συνηθισμένο σε προηγούμενα μοντέλα της μάρκας, το αλλαγή διασύνδεσης δεν ήταν εύκολο να καταλάβει.
Παρ ‘όλα αυτά, μετά από μερικές συνεδρίες, το Η άνεση κέρδισε σβήνει τις αμφιβολίες της αρχής και εκτιμούμε αυτήν την αναθεώρηση. Κατά τη χρήση, αισθανόμαστε επίσης το ρευστότητα. Δεν υπάρχει πλέον διστακτική αλλαγή οθόνης, κουμπιά που αντιδρούν με καθυστέρηση, είναι καλό Περισσότερο ευδιάκριτος.

ΜΕΓΑΛΟ’Η ανακοίνωση της αυτονομίας πραγματοποιείται, με τις κλασικές παραλλαγές ως συνάρτηση του αριθμού των αισθητήρων που συνδέονται με το ρολόι. Αλλά στην κλασική διαμόρφωση, με μια ζώνη καρδιο, οι 37 ώρες είναι σε μεγάλο βαθμό εγγυημένες.

Εκεί Ισχύς στο τρέξιμο Παραμένει μια περιοχή που δεν εκμεταλλεύεται και εξερευνά πολύ, χωρίς πραγματική συναίνεση Χωρίς απτή πραγματικότητα πίσω. Αλλά ο Suunto, συνήθως όχι πρωτοπόρος στα χαρακτηριστικά, καταφέρνει να το προσφέρει στο νέο του μοντέλο. Στις δοκιμές μας, η υπολογισμένη τιμή φαίνεται μάλλον σταθερός Με L ‘παρέχεται προσπάθεια, Και πάνω απ ‘όλα, εντελώς συγκρίσιμες με τις τιμές που δίνονται από ένα Στυλοβάθμιος αισθητήρας, που λειτουργεί ως κύριο-stallion στον τομέα.

Εάν δεν φέρει επανάσταση στην προμήθεια ρολογιών GPS, το Suunto 9 Peak Pro θα πρέπει να είναι κατάλληλο για αθλητές που αναζητούν ένα πλήρες, πολύ εύκολο στη χρήση και αξιόπιστο ρολόι. Εκεί Εφαρμογή suunto Ότι αναλύσαμε κατά τη διάρκεια της δοκιμής Sunnto 5 Peak είναι ακόμα ευχάριστη στη χρήση και συνεχίζει να πλησιάζει (προσθέτοντας πληροφορίες στην επιφάνεια του εδάφους κατά τη δημιουργία ενός μαθήματος, τη δημιουργία σύνθετων εκπαιδευτικών συνεδριών, τη διαχείριση του Suuntoplus και του Suuntoguide λειτουργίες μέσω τυφλών , και τα λοιπά.)

Τέλος, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τον συγκριτή μας RunDeals.Fr που λίστες (ειδικότερα) το Καλές προσφορές στο Suunto 9 Peak Pro. RunDeals, μια υπηρεσία που αναπτύχθηκε από το Runmag !