Ροή: Ποιο υλικό θα επιλέξετε για το Streamer στο Twitch?, Πρόγραμμα ροής Corsair | Χορηγία | Κουρσάρος

Nickmercs & Couragejd Συμμετοχή Corsair

Contents

Εάν μπορείτε, ευνοούν τις κάρτες γραφικών Nvidia: έχουν τώρα τεχνολογία NVENC για να αφαιρέσουν ένα μικρό φορτίο από όλα τα άλλα εξαρτήματα. Είναι, πράγματι, ο τελευταίος που φροντίζει την κωδικοποίηση βίντεο.

Ρύθμιση ροής: Ποιος εξοπλισμός θα επιλέξετε να ξεκινήσετε το Twitch ή το YouTube ?

Ψάχνετε να μπείτε σε streaming στο Twitch ή στο YouTube, αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε ? Χωρίς ανησυχίες, έχουμε επιλέξει για εσάς όλα όσα χρειάζεστε για να έχετε μια τέλεια ρύθμιση ροής.

Η ιδέα της εκκίνησης της ροής έχει πιθανώς περάσει από το κεφάλι σας, αλλά γρήγορα βρήκατε τον εαυτό σας χαμένο μπροστά από τις πολλές διαθέσιμες λύσεις, τόσο στο λογισμικό όσο και στο υλικό. Προσφέρουμε ένα πλήρες κιτ για να ξεκινήσετε τη ροή. Μεταβείτε στην επιλογή μας από τα καλύτερα μικρόφωνα για podcast και streaming για να βρείτε το προϊόν που χρειάζεστε.

Μας ενδιαφέρει τόσο πολύ το θέμα που ξεκινήσαμε το δικό μας κανάλι Twitch. Μην διστάσετε να έρθετε και να μας παρακολουθήσετε ή να κάνετε τη συνομιλία στη γάτα ..

Εδώ είναι η επιλογή μας από τις καλύτερες συσκευές και αξεσουάρ για να επιλέξετε να μπείτε στη ροή.

Η σωστή κάμερα στο streamer

Logitech C920: Μια ευέλικτη χρήση

Ας ξεκινήσουμε με τον κύριο: webcam. Μπορείτε να βρείτε Φραντροειδές Μια επιλογή από τις καλύτερες κάμερες. Συνιστούμε το Logitech C920 να σας βάλει σε ροή. Προσφέρεται στη βάση στα 100 ευρώ, συχνά επωφελείται από τις εκπτώσεις. Είναι μια ευπροσάρμοστη κάμερα που θα είναι επαρκής για βασική ροή. Είναι σε θέση να κινηματογραφήσει σε 1080p 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, όχι παραπάνω. Όλη η υπόλοιπη σειρά “C920” είναι εξίσου προτεινόμενη.

Εάν ασχολείσαι πιο σοβαρά στο ρεύμα, μπορείτε να ανεβείτε με το StreamCam, πάντα υπογεγραμμένο Logitech, το οποίο προσφέρει ανώτερη ποιότητα, επειδή προσφέρει 60 εικόνες ανά δευτερόλεπτο.

Razer Kiyo Pro: Η κορυφή για να γυρίσει τον εαυτό του

Εάν έχετε λίγο περισσότερο προϋπολογισμό, η αμερικανική μάρκα Razer προσφέρει ελκυστικά αξεσουάρ στον κατάλογό του για εκκολαπτόμενα streamers. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής Razer Kiyo Pro, είναι πάνω απ ‘όλα η ποιότητα της εικόνας που έχει διακριθεί. Χάρη στον αισθητήρα του, η κάμερα μπορεί να προσελκύσει το μέγιστο φως, ακόμη και στο σκοτάδι. Μια λειτουργία HDR είναι επίσης παρούσα για να διαχειριστείτε καλύτερα την ημέρα της ημέρας.

Αυτή η κάμερα θα μπορούσε να βελτιωθεί περαιτέρω με καλύτερη υποστήριξη για το λογισμικό Razer Synapse. Για όσους επιθυμούν να το αντέξουν οικονομικά, διατίθενται από 189 ευρώ στο LDLC. Γνωρίστε ότι στον ιστότοπό του, ο κατασκευαστής προσφέρει επίσης ένα ελαφρύ δαχτυλίδι για να βελτιώσει τις συνθήκες φωτισμού της σκηνής σας. Ακύο ” βασικός »Με το ελαφρύ δαχτυλίδι του πωλείται σε τιμή 90 ευρώ στο Amazon.

Σημειώστε επίσης ότι μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας ως κάμερα, αλλά δεν είναι απαραιτήτως πρακτικό, ειδικά σε ένα ρεύμα πλαίσιο. Ο συνδυασμός με τον ελαφρύ δακτύλιο είναι ευεργετικός, ωστόσο το Logitech 920 με καλό φως θα παραμείνει πάντα πιο ενδιαφέρουσα όσον αφορά την απόδοση. Διαφορετικά, θα βρείτε την ευτυχία σας στην επιλογή μας από τις καλύτερες κάμερες.

Το μικρόφωνο στην καρδιά της ροής εγκατάστασης

Bird UM1: Ιδανικό για να ξεκινήσετε

Εάν τείνουμε να πληρώνουμε συχνά την εικόνα κατά τη δημιουργία του εγκατάσταση, Στην πραγματικότητα ο ήχος είναι επίσης πολύ σημαντικός, ακόμη περισσότερο. Εάν μεταφέρετε βιντεοπαιχνίδια, η εικόνα της κάμερας θα εμφανίζεται πολύ συχνά σε ένα μικρό ένθετο, ενώ ο ήχος είναι από την άλλη πλευρά πανταχού παρόν. Είναι λοιπόν τελικά ένα πιο σημαντικό σημείο σε αυτό το πλαίσιο.

Γι ‘αυτό, τίποτα καλύτερο από ένα αφοσιωμένο μικρόφωνο, επειδή ακόμη και σε ένα πολύ καλό μικρο-καφέ, ο ήχος δεν είναι ποτέ εξαιρετικός. Συνεπώς, σας συμβουλεύουμε να απευθυνθείτε σε ένα μικρόφωνο πουλιών UM1 που πωλείται λιγότερο από 60 ευρώ.

MSI Immerse GV60: Σχεδιασμένο για δημιουργούς

MSI Immerse GV60

Η μάρκα MSI, γνωστή για την ποιότητα των προϊόντων υλικού της, ξεκινά το πρώτο του μικρόφωνο με το βυθισμένο GV60. Είναι ένα καλά κατασκευασμένο προϊόν με αρκετά απλό σχεδιασμό και υψηλής ποιότητας επιδόσεις. Είναι ένας τέλειος σύντροφος για όσους θέλουν να επενδύσουν και να έχουν ποιοτικό μικρόφωνο για ροή.

Φυσικά, πρέπει να επισημανθούν ορισμένες κατηγορίες σε αυτό το προϊόν. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να σημειωθεί η απουσία λογισμικού αφιερωμένου στο μικρόφωνο του για τη διαχείριση όλων των χαρακτηριστικών ήχου όπως η ισορροπία. Η θέση της σύνδεσης μπορεί επίσης να φαίνεται περίεργη σε ορισμένες πτυχές. Αλλά που πωλείται σε λιγότερο από 150 ευρώ, το MSI βυθισμένο GV60 είναι ένα μικρόφωνο καλής ποιότητας για να ξεκινήσετε. Διαβάστε τη δοκιμή πλήρους προϊόντος μας για να μάθετε περισσότερα.

Άλλα αξεσουάρ για το Streamer

Μια δευτερεύουσα οθόνη PC

Μέσα στην επιλογή της οθόνης PC παιχνιδιών, θα βρείτε κάτι για να σας βοηθήσουμε στη ροή σας. Αυτή είναι μια από τις σημαντικές πρόσθετες επενδύσεις για να μπορέσετε να ακολουθήσετε αυτό που συμβαίνει στη γάτα και να είναι αντιδραστική με την κοινότητά της. Στο βαθμό που είναι πάνω απ ‘όλα μια δευτερεύουσα οθόνη, δεν είναι απαραίτητο να επενδύσετε σε μια οθόνη παιχνιδιού πολυτελείας. Μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με μια κλασική οθόνη όπως αυτή η οθόνη LED 24 -Inch Full HD, το Dell SE2422H, που προσφέρεται σε λιγότερο από 200 ευρώ.

Για λίγο περισσότερη άνεση, επενδύστε σε ένα μοντέλο με κεντρική λειτουργία ή ανεβείτε σε μια αρθρωτή υποστήριξη.

Ένα φως δαχτυλιδιών για να λάμψει στην οθόνη

Όσον αφορά τα πρόσθετα φώτα, δεν είναι απαραίτητα, αλλά θα είναι χρήσιμα αν η φωτεινότητα του τόπου δεν είναι κατάλληλη. Εάν το δωμάτιό σας είναι λίγο σκοτεινό, α φώτος θα φέρει ένα εντυπωσιακό κέρδος ποιότητας στο πρόσωπό σας. Σε αυτό το θέμα η Elgato προσφέρει μια ενδιαφέρουσα αναφορά, με ένα μοντέλο που παρέχει 2500 lumens και έχοντας μια πένσα που επιτρέπει να διορθωθεί σε ένα τραπέζι.

Φως δακτυλίου Elgato

Μεταβείτε στην επιλογή μας από τα καλύτερα φώτα δαχτυλιδιών για περισσότερες επιλογές. Θα ανακαλύψετε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για να επιλέξετε το προϊόν κατάλληλο για τις ανάγκες σας.

Ένα πράσινο φόντο

Δεν χρειάζεστε απαραιτήτως ένα πράσινο φόντο για ροή. Η γοητεία και η διακόσμηση του δωματίου πρέπει να εξασφαλίσουν ότι η ρύθμιση ρεύματος είναι ευχάριστη. Επομένως, η επένδυση δεν είναι πολύ ενδιαφέρουσα στην αρχή, ειδικά αφού τα ψηφιακά πράσινα κεφάλαια που έγιναν δυνατά από τις σύγχρονες κάρτες γραφικών κάνουν καλή δουλειά με την περίσταση. Εάν αυτό είναι ωστόσο για εσάς ένα σημαντικό σημείο, θα βρείτε ένα πράσινο υπόβαθρο σε λιγότερο από 30 ευρώ στο Amazon με το Neewer Brand.

Ένα ρεύμα κατάστρωμα

Ένα κατάστρωμα ρεύματος για να ξεκινήσετε δεν είναι απαραιτήτως η καλύτερη επιλογή. Ωστόσο, αν θέλετε αυτό το εξάρτημα να προσθέσετε συντομεύσεις σε ένα άγγιγμα και να ενεργοποιήσετε τη ζωή σας, σας συμβουλεύουμε να ξεκινήσετε αργά. Επιλέξτε μια μικρή θήκη. Για άλλη μια φορά, η μάρκα Elgato διακρίνεται και προσφέρει ένα μικροσκοπικό προϊόν με έξι κλειδιά για όσο το δυνατόν περισσότερες συντομεύσεις.

Nanoleaf, ένας όμορφος, συνδεδεμένος φωτισμός για διακόσμηση

Τέλος, πώς να μην μιλήσετε για την αγαπημένη διακόσμηση των streamers ? Τα πλακάκια LED που προτείνονται από το Nanoleaf αποτελούν αρθρωτά διακοσμητικά αντικείμενα με πολύ εκτιμημένο φθόνο. Με 16 εκατομμύρια πιθανά χρώματα, θα έχετε την επιλογή. Εάν θέλετε να δώσετε μια ωραία ατμόσφαιρα στο εσωτερικό σας, μπορεί να είναι μια καλή λύση εύκολο να ρυθμιστεί.

Χρειάζεστε ένα μεγάλο υπολογιστή στο Streamer ?

Ανάλογα με το περιεχόμενο που μεταφέρετε, δεν θα χρειαστείτε απαραιτήτως τον πιο ισχυρό υπολογιστή που υπάρχει, αλλά σε κάθε περίπτωση θα χρειαστείτε έναν καλό υπολογιστή, ειδικά αν θέλετε να προσφέρετε μια ροή σε 60 fps χωρίς καθυστέρηση. Θα είναι πιο ευχάριστο να κοιτάξουμε ..

Εάν μπορείτε, ευνοούν τις κάρτες γραφικών Nvidia: έχουν τώρα τεχνολογία NVENC για να αφαιρέσουν ένα μικρό φορτίο από όλα τα άλλα εξαρτήματα. Είναι, πράγματι, ο τελευταίος που φροντίζει την κωδικοποίηση βίντεο.

Με άλλα λόγια, εάν έχετε ήδη έναν υπολογιστή παιχνιδιού που κρατάει, δεν θα χρειαστεί απαραίτητα να επενδύσετε σε νέα στοιχεία. Ειδικά αν σκοπεύετε να μεταδώσετε σχετικά μικρά γκουρμέ παιχνίδια. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να ξεκινήσετε, εδώ είναι ο πλήρης οδηγός μας για την τοποθέτηση ενός υπολογιστή.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για κάθε στοιχείο, σας στέλνουμε πίσω στους οδηγούς μας που περιγράφουν κάθε στοιχείο:

  • Οδηγός των καλύτερων επεξεργαστών
  • Οδηγός των καλύτερων καρτών γραφικών
  • Οδηγός για τα καλύτερα τροφοδοτικά
  • Οδηγός του καλύτερου SSD NVME
  • Καλύτερος οδηγός κουτιού
  • Οδηγός των καλύτερων entirads

Και επειδή θα περάσετε πολλές ώρες σε μια πολυθρόνα, ίσως να είστε σίγουροι ότι είναι άνετο. Για να το κάνετε αυτό, ρίξτε μια ματιά στη σύγκριση των καρέκλες τυχερών παιχνιδιών.

Σύνδεση στο Διαδίκτυο: Η ίνα είναι υποχρεωτική για τη ροή ?

Το Stream είναι αρκετά απαιτητικό από την άποψη του εύρους ζώνης, οπότε θα χρειαστεί να έχετε μια ισχυρή σύνδεση στο Διαδίκτυο: επομένως κατά προτίμηση οι ίνες για να είναι σε θέση να προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα εικόνας, στο Ethernet, αν είναι δυνατόν. Με το Basic ADSL, θα πρέπει να πάτε στο δρόμο σας.

Θυμηθείτε ότι αν ψάχνετε για μια νέα σταθερή συνδρομή στο Διαδίκτυο, μπορείτε να συμβουλευτείτε τη σύνοψη των προωθήσεων του Διαδικτύου της στιγμής ή να χρησιμοποιήσετε το Διαδίκτυο Συγκριτή Διαδικτύου.

Nickmercs & Couragejd Συμμετοχή Corsair!

Το πρόγραμμα για το Streamers Corsair είναι ιδανικό για όσους θέλουν να προχωρήσουν περαιτέρω και να συμμετάσχουν καλά δημιουργοί περιεχομένου ! Εάν σας αρέσει ο ανταγωνισμός, θέλετε να μάθετε και να βελτιώσετε και θέλετε να αντιμετωπίσετε όλο και μεγαλύτερες προκλήσεις, αυτό το πρόγραμμα γίνεται για εσάς.

Φωτογραφία nickmercs

Αρσενοκοιλιές

Φωτογραφία του CourageJD

Θάρρος

Φωτογραφία sweeettails

Σούπα

Φωτογραφία

Θραριέος

Φωτογραφία ploo

Γέλιο

Φωτογραφία του Loserfruit

Χαμένος

Φωτογραφία του Iambrandon

Ιαμπραντόν

Φωτογραφία από τη Sweetanita

Γλυκιάντα

Φωτογραφία teosgame

Τζάγκος

Φωτογραφία Anniefuchsia

Λατανία

Φωτογραφία Kinggeorge

Βασιλιάς

Θάρρος

Λογότυπο TwitchΛογότυπο TwitterΛογότυπο Instagram

Με την πολύ ισχυρή του προσωπικότητα, ο Jack “Couragejd” Dunlop προσγειώθηκε στο προσκήνιο το 2016 και γρήγορα έγινε γνωστός ως ένα από τα πιο αστεία streamers. Το σούπερ σταρ της ποπ Ariana Grande, ένα από τα είδωλά του, μίλησε ακόμη και γι ‘αυτόν ! Το Courage έκανε το ντεμπούτο του ως shoutcaster για τους διαγωνισμούς Call of Duty και Fortnite, αλλά σήμερα παίζει επίσης τα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Το θάρρος είναι πολύ χαρισματικό και έχει επικοινωνιακό γέλιο.

Κουμπί κλεισίματος αναδυόμενου παραθύρου

Τζάγκος

Λογότυπο TwitchΛογότυπο TwitterΛογότυπο Instagram

Το Teosgame είναι ένα πολύ καλά γνωστό σουηδικό streamer που δημιουργεί περιεχόμενο από το 2008. Παθιασμένος με τα τυχερά παιχνίδια και την κωμωδία, ο Teo έχει χτίσει μια όμορφη κοινότητα περισσότερων από 400.000 οπαδών που μοιράζονται αυτήν την αγάπη του χιούμορ. Παρουσιάστηκε καρυκευμένος παίκτης, ο Τσάι είναι ειδικός σε διάφορα είδη τυχερών παιχνιδιών και δημιουργεί διάφορα περιεχόμενα όπως ζωντανά ρεύματα, σκίτσα και περιόδους παιχνιδιού.

Κουμπί κλεισίματος αναδυόμενου παραθύρου

Θραριέος

Λογότυπο TwitchΛογότυπο TwitterΛογότυπο Instagram

Η Sacriel ξεκίνησε την πλήρη ροή του 2012 και προσφέρει τόσο το παιχνίδι FPS όσο και το αναλυτικό περιεχόμενο. Το να είσαι ένα από τα πιο σημαντικά streamers στην Ευρώπη δεν είναι τίποτα. Αγωνίζεται στο μυαλό, την επιθυμία να μεταδώσει τις γνώσεις του και πάντα ένα φλιτζάνι τσάι.

Κουμπί κλεισίματος αναδυόμενου παραθύρου

Γέλιο

Λογότυπο TwitchΛογότυπο TwitterΛογότυπο Instagram

Το Ploo είναι ένα αμερικανικό-Korean Streamer στο Twitch που ειδικεύεται σε πολύ τεχνικά παιχνίδια FPS. Γνωστή για την τεχνογνωσία του στο Valorant, ο Ploo ήταν μια κοινότητα που αγαπά να το βλέπει να αντιμετωπίζει πολύπλοκες προκλήσεις με ευκολία.

Κουμπί κλεισίματος αναδυόμενου παραθύρου

Σούπα

Λογότυπο TwitchΛογότυπο TwitterΛογότυπο Instagram

Το Sweeettails είναι δημιουργός ταλαντούχων περιεχομένων παθιασμένου με τα τυχερά παιχνίδια και δεσμεύεται να δημιουργήσει μια καλοπροαίρετη κοινότητα. Γνωστή για τη χαρισματική της προσωπικότητα και την επικοινωνιακή ενέργεια, είναι μια εμφάνιση που κάνει πάντα το κοινό της να γελάει. Το Sweeettails ενδιαφέρεται για διάφορα είδη τυχερών παιχνιδιών όπως FPS και RPGs και επίσης δημιουργεί δημιουργικό περιεχόμενο. Είτε είστε gamer/ένας ενημερωμένος παίκτης είτε ένας θεατής/ένας περιστασιακός θεατής/le, το Sweeettails θα σας αιχμαλωτίσει και θα σας κάνει να χαμογελάσετε.

Κουμπί κλεισίματος αναδυόμενου παραθύρου

Χαμένος

Λογότυπο TwitchΛογότυπο TwitterΛογότυπο Instagram

Η Kathleen, που ονομάζεται επίσης Loserfruit ή Lufu, είναι ένα από τα πιο παρακολουθούμενα streamers στον κόσμο. Δημιουργώντας τα online παρουσία του παιχνιδιών όπως το League of Legends, Overwatch, στη συνέχεια Fortnite Battle Royale, Loserfruit βάζει στην ιδιόμορφη προσωπικότητά του και το ξεκαρδιστικό του gameplay για να διατηρήσει όλο και περισσότερους οπαδούς.

Κουμπί κλεισίματος αναδυόμενου παραθύρου

Βασιλιάς

Λογότυπο TwitchΛογότυπο TwitterΛογότυπο Instagram

Το Kinggeorge είναι ένα Twitch Streamer γνωστό για τις εξαιρετικές δεξιότητές του στα παιχνίδια FPS. Έχοντας κερδίσει τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Rainbow Six Siege Invitation. Το πάθος του Kinggeorge για το παιχνίδι του ανταγωνισμού ταιριάζει μόνο με τη δέσμευσή του στην κοινότητά του. Ρέει τακτικά και δημιουργεί ένα καλοπροαίρετο περιβάλλον στο οποίο οι οπαδοί του μπορούν να αλληλεπιδρούν μαζί του και μεταξύ τους.

Κουμπί κλεισίματος αναδυόμενου παραθύρου

Γλυκιάντα

Λογότυπο TwitchΛογότυπο TwitterΛογότυπο Instagram

Η Sweetanita είναι δημιουργός στο Twitch γνωστό για τη μοναδική προσωπικότητά της και το ποικίλο περιεχόμενο της. Με μια κοινότητα περισσότερων από 1 εκατομμυρίων οπαδών σε Twitch και περισσότερους από 2 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube, τα ρέματα του που συνδυάζουν το χιούμορ, τα διορατικά σχόλια και το μαγευτικό gameplay είναι μια απόλαυση για να κοιτάξετε. Η ειλικρίνεια της για το σύνδρομο Gilles de la Tourette από το οποίο υποφέρει από την κέρδισε το σεβασμό και τον θαυμασμό όλων. Επιπλέον, οι προσπάθειές της για ευαισθητοποίηση σχετικά με τη σημασία της ψυχικής υγείας την έκαναν μια ουσιαστική φωνή στον κόσμο των τυχερών παιχνιδιών.

Κουμπί κλεισίματος αναδυόμενου παραθύρου

Αρσενοκοιλιές

Λογότυπο TwitchΛογότυπο TwitterΛογότυπο Instagram

Όντας μια από τις πιο δημοφιλείς προσωπικότητες στο streaming gaming, οι Nickmercs διασκεδάζουν ένα ακροατήριο αποτελούμενο από περισσότερα από 15 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Η κοινότητά του, το MFAM (Mercs + Family), η οποία μοιράζεται ένα κοινό πάθος για το ποδόσφαιρο, το MMA και, φυσικά, το παιχνίδι, το ακολουθεί καθημερινά στον ανταγωνισμό του στο υψηλότερο επίπεδο με τους καλύτερους παίκτες esport στον κόσμο. Μέρος της ελίτ streaming, ο Nick είναι πραγματικά “το αγαπημένο streamer του αγαπημένου σας streamer” χάρη στη μοναδική του ικανότητα να συνδυάσει ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου με μια πολύ χαλαρή ατμόσφαιρα. Για να ενισχύσει τους δεσμούς μεταξύ του και της κοινότητάς του, ο Nick διοργανώνει τακτικά διαγωνισμούς και συναντήσεις στον πραγματικό κόσμο, όπως το MFAM BBQ (στην Τάμπα το 2021) και το κεντρικό MFAM (στο Σαν Ντιέγκο το 2022). Ο Nick καταγράφει τακτικά μεταξύ των καλύτερων ακροατηρίων Twitch με ημερήσιο μέσο όρο 60.000 ταυτόχρονων θεατών. Για να διατηρήσει το σύνδεσμο και να προσφέρει διασκεδαστική εμπειρία, ο Nick συζητά άμεσα με τους οπαδούς του, συνεργάζεται με άλλα αστέρια Twitch και εκτελεί παραστάσεις άξια ενός επαγγελματία gamer σε παιχνίδια όπως το Call of Duty, Fortnite ή, πιο πρόσφατα, Apex Legends. Εκτός από τα ρεύματα του, το μοναδικό περιεχόμενό του και τα γεγονότα του προσωπικά, ο Nick διαχειρίζεται επίσης το MFAM Gauntlet, τις κοινοτικές περιόδους τυχερών παιχνιδιών που συνδέουν τα μεγαλύτερα ονόματα σε τυχερά παιχνίδια με τους οπαδούς να προσφέρουν αξέχαστες εκπομπές και εμπειρίες. Με τα 12 χρόνια της σταδιοδρομίας του στο streaming και το επαγγελματικό παιχνίδι, οι Nickmercs συνεχίζουν να επαναπροσδιορίζουν την αντίληψη των παικτών, των κοινοτήτων και των συνδέσμων που τους ενώνουν.

Κουμπί κλεισίματος αναδυόμενου παραθύρου

Ιαμπραντόν

Λογότυπο TwitchΛογότυπο TwitterΛογότυπο Instagram

Είμαι πάνω απ ‘όλα έναν παθιασμένο gamer και ήμουν σε θέση να χρησιμοποιήσω αυτό το πάθος για να οικοδομήσω μια καριέρα με πολλαπλές πτυχές στον κόσμο των τυχερών παιχνιδιών. Τελικά ξεκίνησα το Streamed on Twitch το 2014 και το 2020, κέρδισα το καλύτερο βραβείο New Streamer/Broadcaster του βραβείου Golden Joystick του Radar Games. Ξέρετε τα υπόλοιπα ! Είμαι ένας streamer που δεν λαμβάνεται πολύ σοβαρά. Οι οπαδοί μου θέλουν να δουν κλασικά και τρόφιμα παιχνίδια. Πολύ συχνά αρχίζω με φόβο.

Παλάμη: νικητής του βραβείου Golden Joystick του Radar Games. Συλλέγει περισσότερα από 100.000 $ για διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις. Ο αρχικός ιδρυτής της κοινότητας Twitch με έδρα το Σικάγο. Οι άνθρωποι του Σικάγου πρέπει να συμβουλεύονται το περιεχόμενό μου επειδή νομίζω ότι έχω δημιουργήσει μια εκπληκτική κοινότητα χωρίς αποκλεισμούς όπου είμαι το αντικείμενο όλων των αστείων (lol). Αν ψάχνετε για ένα μέρος για να διασκεδάσετε, κοιτάξτε το κανάλι μου.

Κουμπί κλεισίματος αναδυόμενου παραθύρου

Λατανία

Λογότυπο TwitchΛογότυπο TwitterΛογότυπο Instagram

Γεια, είμαι η Annie και παίζω πολλά παιχνίδια MMORPG στο κανάλι μου ! Συλλέκτης στην καρδιά, έφτασα στο 100 % ολοκλήρωση στο World of Warcraft ^ ^ παίζω πολύ διαφορετικά παιχνίδια όπως το Hogwarts Legacy, το Dead Space Remake, το Atomic Heart and Wo Long: Fallen Dynasty !

Κουμπί κλεισίματος αναδυόμενου παραθύρου

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Το Corsair βοηθά τους παίκτες να παίζουν για πάνω από είκοσι χρόνια.
Όποια και αν είναι το παιχνίδι σας, το Corsair μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε.