Κερδίζοντας χρήματα με τις λίστες αναπαραγωγής Spotify – να πληρωθείτε για να αξιολογήσετε τη μουσική, Spotify Dedup – αυτόματα διαγράψτε τα διπλά τραγούδια από τη βιβλιοθήκη Spotify σας

Αφαιρέστε τα διπλά τραγούδια από τη βιβλιοθήκη Spotify

Contents

Διαβάστε αυτό που οι απροσδιόριστοι υποστηρικτές σκέφτονται το Spotify Dedup για να μου αγοράσει έναν καφέ.

Κάνω χρήματα του δικού σας Λίστες αναπαραγωγής

Να πληρωθεί για να ακούσετε και να επικρίνετε τη μουσική

Σας πληρώνουμε για να ακούσετε και να επικρίνετε τραγούδια. Εάν σας αρέσουν, μπορείτε να το προσθέσετε σε έναν από τους ιστότοπους σας playlist. Για να γίνετε επιμελητής, πρέπει να έχετε έναν ιστότοπο playlist με πραγματικούς οργανικούς οπαδούς στο Spotify.

Οι επιμελητές που έχουν προσληφθεί ως λίστα αναπαραγωγής μπορούν να κερδίσουν έως και 15 $ ανά κριτική τραγουδιού .

Άμεσες πληρωμές

Ζητήστε μια πληρωμή ανά πάσα στιγμή, το κάνουμε απευθείας στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Υποστήριξη ανεξάρτητων καλλιτεχνών

Βοηθήστε νέους καλλιτέχνες και καλλιτέχνες στη δημιουργία, δίνοντας τη γνώμη τους για τη μουσική τους

Ανακαλύψτε νέα μουσική

Ανακαλύψτε νέα μουσική από ανεξάρτητους καλλιτέχνες για τις λίστες αναπαραγωγής σας

Γίνετε επαληθευμένο συντηρητικό PUSH PLAYLIST

Γίνετε μέλος της ακμάζουσας κοινότητας με περισσότερους από 1000 επιμελητές playlist .

Γίνετε επιμελητής

Ενεργοί ακροατές
Οργανική ανάπτυξη

Επιμελητές λίστας αναπαραγωγής

Πώς λειτουργεί
Εγγραφείτε στο δίκτυό μας
Τα αιτήματα εξετάζονται από την ομάδα μας για έγκριση

Αναθεώρηση τραγουδιού

Σας στέλνουμε τραγούδια που θα εξεταστούν ανάλογα με τα είδη αναπαραγωγής σας .

Να πληρώσετε και να αναπτύξετε τις λίστες σας

Να πληρωθεί για τις εξετάσεις καθώς οι λίστες σας προσελκύουν την προσοχή.

Συχνές ερωτήσεις

Βρείτε τις απαντήσεις στις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις στους συντηρητικούς της λίστας αναπαραγωγής .

Τι είναι επιμελητής ?

Ένας επιμελητής είναι ένα άτομο που έχει και διαχειρίζεται έναν ιστότοπο playlist Spotify με μεγάλο αριθμό οπαδών.

Πώς μπορώ να κερδίσω χρήματα ως συντηρητικό ?

Εάν διαχειρίζεστε έναν μεγάλο ιστότοπο playlist spotify που πληροί όλες τις απαιτήσεις μας, μπορείτε να πληρώσετε για να αξιολογήσετε τη μουσική των ανεξάρτητων καλλιτεχνών.

Πώς γίνεσαι επιμελητής ?

Εάν πληρούν όλες τις απαιτήσεις, μπορείτε να ζητήσετε να γίνετε επιμελητής υποβάλλοντας ένα έντυπο αίτησης για να γίνει συντηρητικό στις διευθύνσεις addresputify .

Ξεκινήστε να ανακαλύπτετε νέα μουσική σήμερα.

Γίνετε επιμελητής

Push Playlist Push

Όλα τα ονόματα και τα λογότυπα τρίτων, όπως το Spotify, το Tiktok, και τα αντίστοιχα λογότυπα που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι εμπορικές μάρκες των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Το Playlist Push δεν εγκρίνεται από αυτά τα τρίτα μέρη ή συνδέεται με αυτούς. Η χρήση που κάνουμε από αυτά τα ονόματα, τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα είναι μόνο για σκοπούς αναγνώρισης και δεν συνεπάγεται καμία έγκριση ή συνεργασία.

Αφαιρέστε τα διπλά τραγούδια από τη βιβλιοθήκη Spotify.

Το Spotify Dedup καθαρίζει τις λίστες ανάγνωσής σας και τα ηχογραφημένα τραγούδια του λογαριασμού σας Spotify. Είναι εύκολο και γρήγορο.

Συνδεθείτε με το Spotify

Αναζήτηση και διαγραφή

DEDUP Ελέγξτε τις λίστες ανάγνωσής σας και τα τραγούδια σας Η βιβλιοθήκη Spotify σας. Μόλις η DEDUP εντοπίσει διπλότυπα, μπορείτε να τα διαγράψετε από τη λίστα αναπαραγωγής στη λίστα αναπαραγωγής.

Επί

Η DEDUP διαγράφεται μόνο Διπλά τραγούδια, αφήνοντας την υπόλοιπη λίστα ανάγνωσης και τη συλλογή άθικτων καταγεγραμμένων τραγουδιών.

Ανοιχτή πηγή

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά Πηγαίος κώδικας στο github. Αυτή η εφαρμογή Web χρησιμοποιεί το API Web Spotify για να διαχειριστεί τις λίστες ανάγνωσης και τα εγγεγραμμένα κομμάτια του χρήστη.

Εδώ λένε οι χρήστες

Διαβάστε αυτό που οι απροσδιόριστοι υποστηρικτές σκέφτονται το Spotify Dedup για να μου αγοράσει έναν καφέ.

«Ευχαριστώ πολύ, σώσατε τη μέρα μου!! Μετά από μια εξαγωγή deezer »Spotify που πήγε καρύδια, κατέληξε με playlist με χιλιάδες αντίγραφα σχεδόν 10 ετών της δημιουργίας playlist. Κάνατε πραγματικά ένα εξαιρετικά αποδοτικό και καθαρό λογισμικό εξυπηρέτησης! Ευχαριστώ πολύ :-)! »

“Αυτή ήταν μια απόλυτη τέλεια εφαρμογή ιστού για τις τεράστιες λίστες αναπαραγωγής μου και για μια απόλυτη υπέροχη μουσική και διάφορα μουσικά στυλ εραστή. Με έσωσες πολύ χρόνο. »

«Αξιοσημείωτη εύχρηστη εφαρμογή ιστού για τις λίστες αναπαραγωγής hige μου. το αγαπώ! »

«Ευχαριστώ που αφήσαμε τις λίστες αναπαραγωγής Spotify σε δευτερόλεπτα, τι μεγάλη εφεύρεση! ���� “

«Καλή δουλειά σε αυτό! Είναι υπέροχο να γνωρίζετε ότι κάποιος άλλος καταλαβαίνει ότι η συλλογή πρέπει να βελτιωθεί

«Αυτό είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν. Χαίρομαι που υπάρχουν άλλοι εκεί έξω που πιστεύουν ότι μια καλή λίστα αναπαραγωγής θα πρέπει όχι μόνο να επιμείνει αλλά να αντιμετωπίζεται σαν βάση δεδομένων και να κρατάει τακτικά. »

«Το Spotify glitched και εξαπατημένο κάθε λίστα αναπαραγωγής πολλές φορές. Η αφαίρεση του χειροκίνητα θα ήταν μια εργασία Hercules. Googled “Αφαιρέθηκε αντίγραφα από τη λίστα αναπαραγωγής Spotify.”Ο Dedup ήρθε. Δούλεψε τέλεια. Ευχαριστώ. »

«Χρησιμοποιώ όλη την ώρα! Εύχομαι το Spotify να μην σας επιτρέψει να προσθέσετε dupes, οπότε ευχαριστώ την καλοσύνη για τους μηχανικούς, όπως εσείς καθορίζοντας τα προβλήματά τους για τον χρήστη 🙂 “

«Σας χρωστάω τη ζωή μου για το αφαίρεσης dupe σας. Η μετάβαση από 10k τραγούδια χειροκίνητα θα ήταν ένας εφιάλτης. : ‘) “

«Σας ευχαριστώ που το κάνατε τόσο εύκολο και ανώδυνο για να καθαρίσετε τις λίστες αναπαραγωγής Spotify μετά την επιστροφή από την Apple Music! »

«Χρησιμοποιήστε αυτό κάθε μήνα. Ανυπομονώ να δω το επόμενο έργο σας. »

«Με έσωσε τεράστιο πονοκέφαλο. Ευχαριστώ! »

Ο απογοητευμένος σύζυγος της Ρόδα

«Απλά ανακάλυψε την εφαρμογή Web Spotify Dedup. Τι διαρροή χρόνου! Κόσμος μια απόλαυση, ευχαριστώ. Έτσι, νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω είναι να σας αγοράσω καφέ για να δείξω την εκτίμησή μου για τις προσπάθειές σας και για να μοιραστείτε την εργασία σας. »

«Πόσο αποσυνδέστε να απαλλαγείτε από διπλά τραγούδια σε λίστες αναπαραγωγής εδώ και χρόνια. Αυτό με έσωσε τόσο πολύ χρόνο και πήρε λιγότερο από το λεπτό για να αφαιρέσω τους dupes. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! »

“Απίστευτο! Αυτό λύθηκε ένα τεράστιο πρόβλημα που με πήρε για πάντα για να διορθώσω (3000 τραγούδια σε μία λίστα αναπαραγωγής από μόνη της είχαν αντιγραφεί! Cmon spotify)! »

“Είσαι καταπληκτικός, χρησιμοποιήσατε τον αντίγραφο του τραγουδιού σας για να απαλλαγείτε από 312 λάθη στη λίστα αναπαραγωγής μου, θα μου πήρε μέρες για να τα βρω”

“Μόλις ανακάλυψα την εφαρμογή web @spotify dedup και είναι φοβερό. Προτείνετε σε όλους τους χρήστες #Spotify! »

«Ο τρόπος με τον οποίο φτιάχνετε τον κωδικό σας για τα spotify για χρόνια. Σήμερα, αποφάσισα να ελέγξω τα άλλα σας πράγματα. Φοβερο! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μου χρειάστηκε πολύς χρόνος για να το ανακαλύψω “

«Ευχαριστώ για το Spotify de-dup! Πολύ χρήσιμο και εξαιρετικά εύκολο στη χρήση “

Συχνές ερωτήσεις

Τι κάνει αυτή η εφαρμογή ιστού ?

Το Spotify DedUp σάς βοηθά να καθαρίσετε τις μουσικές βιβλιοθήκες σας στο Spotify με τον εντοπισμό και τη διαγραφή διπλών τραγουδιών στις λίστες ανάγνωσης και τα καταγεγραμμένα τραγούδια.

Πώς βρίσκει αυτό το εργαλείο αντίγραφα ?

Το εργαλείο βρίσκει διπλότυπα σύμφωνα με το αναγνωριστικό των τραγουδιών, τον τίτλο, τον καλλιτέχνη και την ομοιότητα της διάρκειας. Προσδιορίζει τα αντίγραφα που δεν βρίσκεται η εφαρμογή Spotify.

Πώς είναι καλύτερο αυτό το εργαλείο από την ανίχνευση των διπλών αντιγράφων ?

Το ίδιο τραγούδι μπορεί να έχει πολλά αναγνωριστικά στο Spotify αν στην ίδια έκδοση ή σε πολλά. Το Spotify προειδοποιεί μόνο τα αντίγραφα σύμφωνα με το αναγνωριστικό τραγουδιού, ενώ αυτό το εργαλείο ανιχνεύει επίσης αντίγραφα σύμφωνα με την ομοιότητα του τίτλου, του καλλιτέχνη και της διάρκειας.

Όταν εντοπίζονται αντίγραφα, ποια τραγούδια διαγράφονται ?

Το DEDUP θα κρατήσει το πρώτο τραγούδι σε μια ομάδα διπλών τραγουδιών και θα αφαιρέσει τα υπόλοιπα.

Είναι τα δεδομένα μου ασφαλή με αυτήν την εφαρμογή ιστού ?

Ναι, αυτή η εφαρμογή Web δεν αποθηκεύει δεδομένα χρήστη στους διακομιστές της. Απαιτεί μόνο το ελάχιστο σύνολο εξουσιοδοτημάτων που είναι απαραίτητα για τη θεραπεία της βιβλιοθήκης σας.

Ποιες είναι οι εξουσιοδοτήσεις που χρειάζεται αυτή η εφαρμογή στο διαδίκτυο ?

Αυτή η εφαρμογή Web χρησιμοποιεί την υπηρεσία ελέγχου ταυτότητας Spotify για να αποκτήσετε πρόσβαση στα εγγεγραμμένα κομμάτια σας και στις λίστες ανάγνωσης στη βιβλιοθήκη σας.

Πώς δοκιμάστηκε αυτό το εργαλείο ?

Αυτό το εργαλείο έχει δοκιμαστεί από χιλιάδες χρήστες που το χρησιμοποίησαν για να προσδιορίσουν τα διπλά σε εκατομμύρια λίστες ανάγνωσης από το 2014.

Μπορεί αυτό το εργαλείο να διαγράψει αντίγραφα σε διάφορες λίστες ανάγνωσης ?

Αυτό το εργαλείο μπορεί να εντοπίσει και να διαγράψει αντίγραφα σε όλες τις λίστες αναπαραγωγής μιας βιβλιοθήκης, αλλά δεν ανιχνεύει τα αντίγραφα ενός τραγουδιού σε διάφορες λίστες αναπαραγωγής.

Πώς μπορώ να ανακαλέσω τις χορηγίες που έχουν χορηγηθεί σε αυτήν την αίτηση ιστού ?

Οι χρήστες μπορούν να ανακαλέσουν τις χορηγίες που χορηγούνται σε αυτήν την εφαρμογή στο Web στο λογαριασμό Spotify, στην ενότητα “Εφαρμογές”.

Λειτουργεί αυτό το εργαλείο με άλλες υπηρεσίες μουσικής ροής?

Όχι, αυτό το εργαλείο λειτουργεί μόνο με το Spotify και χρησιμοποιεί το Spotify Web API για να εντοπίσει και να διαγράψει διπλότυπα στη βιβλιοθήκη σας.

Έγινε με ♥ στο jmperrez ��‍�� · Κοιτάξτε τον κώδικα στο GitHub �� · Υποστηρίξτε το έργο αγοράζοντας έναν καφέ ☕ · Ανακαλύψτε το Musicalst ��

Πώς να εισαγάγετε τις λίστες αναπαραγωγής Spotify ?

Πώς να εισαγάγετε τις λίστες αναπαραγωγής Spotify; Λίστες αναπαραγωγής, αλγοριθμικές λίστες αναπαραγωγής, τρίτες λίστες αναπαραγωγής ή ανεξάρτητες λίστες αναπαραγωγής

Spotify λίστες αναπαραγωγής, πώς να το εισάγετε ? 27 Απριλίου, Dorian Perron, Συνιδρυτής του Groover, ήταν ζωντανός στο Instagram με Manu Freson -Μετό της ετικέτας G-Major Records, η οποία κυρίως συν-δημιουργήθηκε ρεύμα!T, η λίστα αναπαραγωγής για να ανακαλύψετε τους Βέλγους καλλιτέχνες – για την πρώτη μας Εργαστήριο συμβουλών αυλακώσεων ! Σχετικά με το πρόγραμμα: Οι μέθοδοι μας και οι καλύτερες συμβουλές μας ! Ήταν μια υπέροχη στιγμή, αισθανθήκαμε ότι σας έσπασε καλά – τόσο πολύ που η ζωντανή διήρκεσε 2 ώρες … αλλά πώς να αντισταθείτε στην επιθυμία να σας δώσω ξανά και πάντα περισσότερες συμβουλές ��

Πριν εξηγήσω σε σας πώς να εισαγάγετε τις λίστες αναπαραγωγής Spotify, ξέρετε ότι υπάρχουν Τρεις τύποι:

  • Λίστες αναπαραγωγής : Ένας καλλιτέχνης μπορεί να υποβάλει το νέο του τραγούδι στην ομάδα συντακτικής Spotify από το Spotify για καλλιτέχνες.
  • Αλγόριθμοι λίστες αναπαραγωγής : Λίστες αναπαραγωγής που δημιουργούνται από αλγόριθμους Spotify.
  • Λίστες αναπαραγωγής τρίτων μερών ή Δημιουργείται από το χρήστη ανεξάρτητες λίστες αναπαραγωγής ή λίστες αναπαραγωγής : λίστες αναπαραγωγής ανθρώπων έξω από το Spotify – μπορεί να είναι εσείς ή εγώ – που κατάφεραν να κάνουν τον αριθμό των συνδρομητών των δικών τους λιστών Playlist Fat.

Το Spotify είναι μια σουηδική μουσική πλατφόρμα που προσφέρει ηλεκτρονικές υπηρεσίες μουσικής ροής ήχου. Επιτρέπει στους χρήστες να ανακαλύπτουν νέα τραγούδια και καλλιτέχνες σύμφωνα με τα μουσικά τους γούστα, Χάρη στους εξατομικευμένους αλγόριθμους σύστασης. Με τη μεγάλη μουσική βιβλιοθήκη streaming, το Spotify έχει γίνει μια πολύ δημοφιλής πλατφόρμα streaming με λάτρεις της μουσικής όλων των ειδών. Εκτός από την ακρόαση μουσικής streaming, το Spotify προσφέρει επίσης συνεχείς επιλογές λήψης και εκπομπής για podcasts και βίντεο.

Οι λίστες αναπαραγωγής Spotify είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανακαλύψετε νέα μουσική και δημιουργήστε μια εξατομικευμένη μουσική ατμόσφαιρα. Μπορούν να βασίζονται σε διαφορετικά είδη όπως η ψυχή, το funk, το pop-rock, το reggae ή το rap και σχεδόν ακούει το ραδιόφωνο ή το Webradio. Μπορούμε να προσθέσουμε μας Αγαπημένα κομμάτια για να δημιουργήσετε μια λίστα ανάγνωσης των αγαπημένων μας επιτυχιών.

Είναι δυνατόν να δημιουργήσετε θεματικές λίστες αναπαραγωγής για ένα βράδυ ή ένα συγκεκριμένο γεγονός, επιλέγοντας διαφορετικά κομμάτια ειδών όπως ηλεκτρο, χορός ή ακόμα και ηλεκτρονική μουσική.

Η μουσική ροή ήταν όλο και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια και πλατφόρμες όπως το SoundCloud, αλλά πάνω απ ‘όλα το Spotify επιτρέπει την πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία από διαφορετικές μουσικές και μουσικά είδη. Θέλετε να ζήσετε νοσταλγία ? Ακούστε τραγούδια που σηματοδότησαν την παιδική σας ηλικία ή την εφηβεία μας. Θέλετε να ανακαλύψετε το νέο κύμα της γαλλικής ραπ ? Υπάρχει επίσης μια λίστα αναπαραγωγής για αυτό.

Εν ολίγοις, οι λίστες αναπαραγωγής Spotify είναι ένα βασικό μέσο για να ακούσετε τη μουσική με πρακτικό και εξατομικευμένο τρόπο. Σας επιτρέπουν να ανακαλύψετε νέα μουσική και να δημιουργήσετε μια μουσική ατμόσφαιρα προσαρμοσμένη στα γούστα και τις επιθυμίες μας.

1. Παγκόσμια στρατηγική για πλατφόρμες ροής και στρατηγική εκτόξευσης

Η μουσική της στιγμής είναι μια ανεξάντλητη πηγή ανακάλυψης και ευχαρίστησης και οι υπηρεσίες ροής όπως το Spotify υπάρχουν για να μας βοηθήσουν να το περιηγηθείτε. Με το απλό και διαισθητικό εγχειρίδιο χρήσης, είναι εύκολο να δημιουργήσετε μια εξατομικευμένη λίστα αναπαραγωγής επιλέγοντας συντρίβει, Εξοικονομώντας τους στη μουσική βιβλιοθήκη μας ή ανακαλύπτοντας νέους ήχους και μελωδίες.

Το Spotify προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από μουσικά είδη, που κυμαίνονται από hip-hop έως punk μέσω μπλουζ ή λαϊκών. Όλη η μουσική, ξεκινώντας από διάσημους καλλιτέχνες που υπέγραψαν με καθολική ή Warner και Οι βασικές τους επιτυχίες, μέχρι και Μικρούς καλλιτέχνες Indés βρίσκονται στο κοίλο του χεριού σας. Η υπηρεσία streaming προσφέρει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε νέους καλλιτέχνες και να βυθίσετε τον εαυτό σας σε αυλακώσεις και εκλεκτικούς ήχους, είναι πραγματικά ένα εργαλείο που δεν μπορεί να συμβεί όλα τα αυτο -σεβασμό.

Με το Spotify Premium, είναι δυνατόν να επωφεληθούν από ακόμη πιο προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως η πιθανότητα λήψης τραγουδιών για να ακούσετε μουσική χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο ή να δημιουργήσετε λίστες ανάγνωσης συνεργασίας με φίλους.

Εν συντομία, Το Spotify είναι μια βασική υπηρεσία ροής Για να ακούσετε μουσική με πρακτικό και εξατομικευμένο τρόπο. Με την ευρεία επιλογή των ειδών, η πλατφόρμα σας επιτρέπει να ανακαλύψετε νέα μουσική και ως εκ τούτου να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής προσαρμοσμένες στις προτιμήσεις μας και στις επιθυμίες μας.

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να προκαλέσετε το δέσμευση Άτομα που σας ακούν, Συγκεντρώστε τους οπαδούς γύρω από το έργο σας αποτελώντας ένα πραγματικό Πρεσβευτής . Αυτό προφανώς περνά μέσα από κοινωνικά δίκτυα (Instagram, Facebook, Twitter, κ.λπ.) αλλά και με ενημερωτικά δελτία, merchandising, συναυλίες και άλλα.

Συγκεντρώστε τους οπαδούς γύρω από το μουσικό σας έργο για να έχετε περισσότερες πιθανότητες

Το τελικό στάδιο της βάσης των ανεμιστήρων ��

Σχεδιάζετε να βγάλετε ένα τραγούδι ? Εργαστείτε την εκδρομή σας. Ξεκινήστε τουλάχιστον την εργασία 4 εβδομάδες πριν , Αναπτύξτε τη στρατηγική σας, εντοπίστε εκ των προτέρων τα playlisters, τοποθετήστε το τραγούδι σας στις συντακτικές ομάδες του Spotify μέσω Spotify για καλλιτέχνες και συγκεντρώστε ένα Πρεσβευτής Γύρω από το έργο σας, έτσι ώστε να σχετίζονται όλοι το τραγούδι σας στο d -ημέρα ! Σκεφτείτε επίσης συγχρονισμός : Ίσως μια εποχή ή μια μέρα της εβδομάδας είναι ιδιαίτερα ?

Στο Spotify, όλα ξεκινούν με το Spotify για το προφίλ καλλιτεχνών. Μην χάσετε ένα λεπτό για να το ολοκληρώσετε και να κάνετε το προφίλ σας ελκυστικό – φωτογραφία, βιογραφία κ.λπ. Μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε Τα στατιστικά σας Για να κατανοήσετε το κοινό σας. Σιγουρέψου ότι Οι ακροατές σας εγγραφούν στο Spotify Επειδή ενεργοποιεί την πρόσβαση σε RADAR PLAYLIST OF OUNS ; Για άλλη μια φορά εκεί παρεμβαίνει η ομάδα των πρεσβευτών σας. Μπορείτε επίσης να διαθέσετε στους οπαδούς σας α προ-save σύνδεσμος Πριν από την κυκλοφορία του τραγουδιού σας.

�� Μικρή συμβουλή : Βεβαιωθείτε ότι η κατανομή του τραγουδιού σας στις πλατφόρμες streaming είναι έτοιμη τουλάχιστον 7 ημέρες (ιδανικά 3-4 εβδομάδες) πριν από την απελευθέρωση. Να ξεχωρίζει από εκατομμύρια τίτλους που μεταδίδονται στην πλατφόρμα και ενσωματώνουν μια λίστα αναπαραγωγής, Προετοιμάστε το δικό σας τσέπη , Μια δημιουργική εξήγηση του τίτλου Και Κάνοντας το “pitch” της εξόδου σας στους εκδότες Spotify μέσω Spotify για καλλιτέχνες περισσότερο από 7 ημέρες πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας, το κομμάτι σας θα προσγειωθεί αυτόματα στο ραντάρ playlist των εξόδων των συνδρομητών σας. Εάν το κάνετε λιγότερο από 7 ημέρες πριν, το Spotify δεν το εγγυάται.

Στο Spotify, η κανονικότητα των νέων τραγουδιών ανταμείβεται. Εάν βγείτε ένα τραγούδι κάθε 2 μήνες, Ο αλγόριθμος Spotify θα σας δώσει μια μικρή ώθηση .

Κάτι άλλο, μην διστάσετε Δημιουργήστε τις δικές σας λίστες αναπαραγωγής , Αυτό θα ενισχύσει την ταυτότητά σας στο Spotify.

Μπορείτε επίσης να Δημιουργήστε ένα ραδιόφωνο από ένα τραγούδι που μοιάζει με το δικό σας . Ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει αυτόν τον τύπο ραδιοφώνου. Είναι σαν μια λίστα αναπαραγωγής που βασίζεται στο στυλ ενός κομματιού. Θα είστε σε θέση να γλιστρήσετε ούτε να δείτε ούτε να γνωρίσετε το τραγούδι σας και να προσελκύσετε οπαδούς καλλιτεχνών που μοιάζουν με εσένα. Προτιμήστε έναν αναδυόμενο καλλιτέχνη που δεν έχει ακόμη – ή λίγα – από ραδιόφωνα που δημιουργούνται από τον τίτλο του για να έχουν περισσότερες πιθανότητες να προσελκύσουν ακροατές.

Spotify λίστες αναπαραγωγής - ραδιόφωνα που δημιουργήθηκαν από

Spotify Playlist – ραδιόφωνα που δημιουργήθηκαν από ένα τραγούδι

2. Το κλειδί: λίστες αναπαραγωγής τρίτων ή ανεξάρτητες λίστες αναπαραγωγής !
Η ενίσχυση του κοινού και η πόρτα πρόσβασης σε αλγοριθμικές και συντακτικές λίστες αναπαραγωγής Spotify

  • Πώς να βρείτε μια τρίτη λίστα αναπαραγωγής – ή ανεξάρτητη – ενδιαφέρουσα λίστα αναπαραγωγής ?
  1. Πηγαίνετε να δείτε το προφίλ των καλλιτεχνών που έχουν μεταξύ 1.000 και 50.000 ακροατών ανά μήνα – ειδικά οι “παρόμοιοι καλλιτέχνες” σας.
  2. Μεταβείτε στην “Παρουσίαση” ⇒ “Οι οπαδοί του αρέσουν επίσης”
  3. Στο “About” → Ανακαλύφθηκε ..
  4. Μόλις δείτε τις λίστες αναπαραγωγής που τους φέρνουν τα περισσότερα ρεύματα, στοχεύστε εκείνες που δεν δημιουργούνται από το Spotify και ίσως έχετε την ευκαιρία να ενσωματωθούν επίσης !

Παραδείγματα λιστών playlist spotify στις οποίες εμφανίστηκαν οι παστέλ ακτές

Παραδείγματα λιστών playlist spotify στις οποίες εμφανίστηκαν οι παστέλ ακτές

  • Πώς να εισέλθετε σε τρίτες λίστες αναπαραγωγής Spotify – ή ανεξάρτητες λίστες αναπαραγωγής ?

Ακούγοντας τη μουσική των αγαπημένων σας καλλιτεχνών σε απεριόριστη, εκτός γραμμής ή όχι, έχει γίνει ένα αντανακλαστικό σήμερα. Αυτές οι μουσικές εμπειρίες που είναι σχεδόν προσεκτικές στο Webradios, είναι ένας ισχυρός φορέας προσοχής στη μουσική σας ! Όταν βάζετε μουσική, δεν έχετε πάντα χρόνο για να αλυσοδεθείτε ήχους στο χέρι, ειδικά όταν πρόκειται να ακούσετε τη μουσική της στιγμής σε φίλους. Σε αυτές τις στιγμές πηγαίνουμε πάντα για λίστες αναπαραγωγής. Καθώς είναι πιο τεράστιο να είστε μέρος αυτού, όπου προσφέρετε τρεις επιλογές, οι οποίες είναι προφανώς σωρευτικές για να τοποθετήσετε τις πιθανότητες στο πλευρό σας:
�� Επικοινωνήστε απευθείας με τα playlisters, Εάν τα βρείτε στο Facebook, Instagram ή χρησιμοποιώντας την παραπάνω μέθοδο αναζήτησης
�� Χρήση Αυλακωτός ; Υπάρχουν όλο και πιο ενεργοί παίκτες στην πλατφόρμα και είστε σίγουροι ότι θα λάβετε μια απάντηση σε λιγότερο από 7 ημέρες.
�� Εάν έχετε Εσύ ο ίδιος δημιούργησε μια λίστα αναπαραγωγής, Μπορείτε να προσφέρετε ένα Τοποθετήστε την ανταλλαγή στη λίστα αναπαραγωγής με έναν άλλο επιμελητή λίστας αναπαραγωγής Spotify. Εάν είναι επίσης καλλιτέχνης, τότε όλοι κερδίζουν, αλληλεγγύη !

Δοκιμάστε το Groover

3. Γιατί είναι σημαντικό να ενσωματωθούν οι λίστες αναπαραγωγής Spotify ?

Οι λίστες αναπαραγωγής είναι όλο και πιο σημαντικές για την ανάπτυξη καλλιτεχνών, Επειδή τους επιτρέπουν να γίνουν γνωστοί σε ένα ευρύτερο κοινό και να αναπτύξουν την καριέρα τους. Πράγματι, οι πλατφόρμες ροής, όπως το Spotify, έχουν γίνει το κύριο μέσο για τους ανθρώπους να ανακαλύψουν νέους καλλιτέχνες και να καταναλώνουν μουσική. Οι αλγόριθμοι αυτών των πλατφορμών συνιστούν τα τραγούδια σύμφωνα με τα γούστα κάθε χρήστη, πράγμα που σημαίνει ότι εάν ένα τραγούδι περιλαμβάνεται σε μια δημοφιλή λίστα αναπαραγωγής, μπορεί να συνιστάται για μεγάλο αριθμό ατόμων. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα επωφελές για έναν αναπτυσσόμενο καλλιτέχνη που προσπαθεί να γίνει γνωστός και να κάνει ένα όνομα για τον εαυτό του στη μουσική βιομηχανία.

Επιπλέον, οι λίστες αναπαραγωγής μπορούν να δημιουργηθούν από μουσικά ιστολόγια, DJs ή ακόμα και οπαδούς, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν στη μετάδοση της μουσικής ενός καλλιτέχνη σε ένα πιο στοχευμένο κοινό. Για παράδειγμα, εάν ένας αναπτυσσόμενος καλλιτέχνης έχει ένα στυλ μουσικής που είναι μέρος της σκηνής indie, μπορεί να είναι επωφελής γι ‘αυτόν να συμπεριληφθεί σε μια λίστα αναπαραγωγής μουσικής indie που δημιουργείται από ένα μουσικό blog ή έναν DJ γνωστό σε αυτό το μέσο. Αυτό μπορεί να του επιτρέψει να φτάσει σε ένα ακροατήριο που εκτιμά αυτό το είδος μουσικής και που είναι πιο διατεθειμένος να ακολουθήσει την εξέλιξη της καριέρας του.

Τέλος, η συμπεριφορά σε μια λίστα αναπαραγωγής μπορεί να θεωρηθεί ως Ένα σημάδι αναγνώρισης Για έναν αναπτυσσόμενο καλλιτέχνη, ο οποίος μπορεί να του δώσει μια ορισμένη αξιοπιστία και να τον βάλει στο ραντάρ μουσική βιομηχανία. Εάν ένας αναπτυσσόμενος καλλιτέχνης καταφέρνει να συμπεριληφθεί σε μια δημοφιλή λίστα αναπαραγωγής, αυτό μπορεί να θεωρηθεί επικύρωση του ταλέντου και της μουσικής του και μπορεί να τον βοηθήσει να προσελκύσει την προσοχή των ετικετών, των διαχειριστών και των bookers.

Οι λίστες αναπαραγωγής είναι Ένα ισχυρό μέσο Για να αναπτύξουν καλλιτέχνες να γίνουν γνωστοί και να διεκδικήσουν τον εαυτό τους στη μουσική βιομηχανία. Τους επιτρέπουν να φτάσουν σε ένα ευρύτερο κοινό, να μεταδίδουν τη μουσική τους με στοχευμένο κοινό και να αναγνωρίζονται ως ταλαντούχοι και αξιόπιστοι καλλιτέχνες.

4. Το Groover μπορεί να σας βοηθήσει να εισαγάγετε τη λίστα αναπαραγωγής Spotify

Οι λίστες αναπαραγωγής είναι όλο και πιο δημοφιλείς σήμερα χάρη στην έκρηξη στην ηλεκτρονική μουσική. Σας επιτρέπουν να ακούσετε μια μικρή μουσική με πρακτικό και εξατομικευμένο τρόπο, Ανάλογα με τα γούστα και τις προτιμήσεις του.

Υπάρχουν πολλές διαδικτυακές μουσικές υπηρεσίες που προσφέρουν απεριόριστη λίστα αναπαραγωγής, όπως πλατφόρμες streaming όπως Spotify ή Apple Music. Το Nova, το Mouv, το Fun Radio, το RFM, η France Inter και η άλλη RTL πρέπει να είναι καλά, μπορούμε τώρα Δημιουργήστε το δικό σας ραδιόφωνο. Ειδικά ότι μπορούμε να βάλουμε μουσική όλων των ειδών, από τη Disco to Techno μέσω του R’n’b, Rock ή Latino.

Μπορούν να δημιουργηθούν από τους ίδιους τους χρήστες ή από μουσικές ετικέτες και συνθέτες. Μπορούν να είναι θεματικά, όπως μια λίστα αναπαραγωγής μουσικής ή λατινικής μουσικής, ή βασίζονται σε έναν συγκεκριμένο καλλιτέχνη, όπως μια λίστα αναπαραγωγής Lady Gaga ή Jean-Jacques Goldman.

Έτσι, οι λίστες αναπαραγωγής είναι μια πολύ πρακτική μουσική υπηρεσία που σας επιτρέπει να ακούσετε μουσική με εξατομικευμένο και απεριόριστο τρόπο, χάρη σε πολλές πλατφόρμες streaming και online ραδιοφωνικούς σταθμούς. Προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία ειδών και καλλιτεχνών, είναι ένας εύκολος τρόπος για να βρείτε νέα μουσική και να παρασυρθείτε από μελωδίες και άλλα ηχητικά πειράματα που επιτρέπει η μουσική γενικά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχετε ένα πλήγμα να παίξετε σοβαρά υπόψη στη στρατηγική σας, την ιδέα να εμφανιστεί στη λίστα αναπαραγωγής.

Γι’αυτό, Αυλακωτός είναι ο τέλειος διαμεσολαβητής, σας επιτρέπει να επικοινωνήσετε απευθείας με Πλανιές και αυξήστε τις πιθανότητές σας να ενσωματώσετε Οι λίστες αναπαραγωγής Spotify. Αυτοί οι επιμελητές playlist έχουν 7 ημέρες για να σας απαντήσουν στο Groover και να αποδεχτείτε το τραγούδι σας ή όχι.

Η ημερήσια λίστα αναπαραγωγής δόσης - Groover

Lymu Playlist Spotify - Groover

Εδώ Η ανασκόπηση του ζωντανού εργαστηρίου μας στο Instagram, Ελπίζουμε ότι τίποτα δεν θα σας εμποδίσει να εισαγάγετε τις λίστες αναπαραγωγής Spotify ! Σας λέμε πολύ γρήγορα για ένα νέο Direct στο Instagram και ένα νέο θέμα, μην διστάσετε να εγγραφείτε στο λογαριασμό μας Instagram για να μην το χάσετε ��

Για πιο συγκεκριμένες συμβουλές σχετικά με τις λίστες αναπαραγωγής, συνιστούμε τον οδηγό για τους καλλιτέχνες και τους επιμελητές της λίστας αναπαραγωγής των οποίων η 2η έκδοση κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2021 �� Work Hard Playlist Hard