Η Spotify ανακοινώνει αύξηση των τιμών του, εδώ είναι οι νέες τιμές., Spotify: Η τιμή της συνδρομής σας θα αυξηθεί κατά 10 έως 20 % στη Γαλλία

Spotify: Η τιμή της συνδρομής σας θα αυξηθεί κατά 10 έως 20 % στη Γαλλία

Σε ένα δελτίο τύπου, η Spotify επιβεβαίωσε ότι η τιμή του Premium Formula προετοιμάζεται να αυξηθεί στη Γαλλία. “Η αγορά συνέχισε να εξελίσσεται από την εκτόξευσή μας. Για να συνεχίσουμε να καινοτομούμε, τροποποιούμε τις τιμές των ασφαλίστρων σε διάφορες αγορές σε όλο τον κόσμο. Αυτές οι ενημερώσεις θα μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε να προσφέρουμε αξία στους οπαδούς και τους καλλιτέχνες στην πλατφόρμα μας.» Η συνδρομή θα αυξηθεί σε € 10,99 δολάρια το μήνα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Spotify ανακοινώνει αύξηση των τιμών του, εδώ είναι οι νέες τιμές

Όλες οι προσφορές του Premium Formula αναθεωρούνται προς τα πάνω, ένας τρόπος για την Spotify να ευθυγραμμιστεί με τους ανταγωνιστές του.

Δημοσιεύτηκε στις 07/25/2023 στις 10:16 π.μ

Εάν έχετε εγγραφεί στην πλατφόρμα μουσικής Spotify, το χάπι μπορεί να έχει πρόβλημα να περάσει. Όπως αναφέρουν οι Παρισιά, η πλατφόρμα συνεχούς ροής ανακοίνωσε ένα αύξηση των τιμών της σε 52 χώρες. Και η Γαλλία ανησυχεί καλά. Αυτή η αύξηση αφορά τη συνδρομή premium που διασχίζει, για πρώτη φορά, το μπαρ των δέκα ευρώ. Μέχρι τότε χρεώνεται € 9,99 το μήνα, η συνδρομή αυξάνεται κατά ένα ευρώ ή 10,99 € μηνιαία. Μια τιμή σύμφωνα με εκείνες που προσφέρουν οι ανταγωνιστές της, δηλαδή η Deezer ή η Apple Music.

“Το τοπίο της αγοράς συνέχισε να εξελίσσεται από την εκτόξευσή μας. Προκειμένου να συνεχίσουμε να καινοτομούμε, τροποποιούμε τις τιμές υψηλής ποιότητας σε έναν ορισμένο αριθμό αγορών σε όλο τον κόσμο. Αυτές οι ενημερώσεις θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε να προσφέρουμε αξία στους οπαδούς και τους καλλιτέχνες στην πλατφόρμα μας “, δήλωσε η σουηδική μουσική πλατφόρμα σε δελτίο τύπου. Η Spotify είχε υπαινιχθεί στα τέλη του περασμένου έτους ότι θα μπορούσε να αυξήσει τις τιμές της, την ίδια στιγμή που τα περιστατικά της είχαν κάνει.

Και αυτά είναι Όλοι οι τύποι συνδρομής που αυξάνονται, Δεδομένου ότι η προσφορά “duo”, η οποία παρέχει πρόσβαση σε δύο λογαριασμούς premium, πηγαίνει από € 12,99 σε € 14,99. Ditto για τον “οικογενειακό” τύπο (τέσσερις λογαριασμούς κάτω από μια στέγη) που πηγαίνει από € 15.99 σε € 17.99. Τέλος, η φόρμουλα φοιτητών δεν πρέπει να ξεπεράσει, καθώς η συνδρομή ανεβαίνει επίσης σε ένα ευρώ για να χρεωθεί στα € 5.99. Η Spotify ανακοίνωσε νέα χαρακτηριστικά τους τελευταίους μήνες, ιδίως για τη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών, αλλά αυτή η αύξηση των τιμών δεν συνοδεύεται από οποιαδήποτε καινοτομία, η οποία ήδη κατηγορείται από πολλούς πελάτες.

Spotify: Η τιμή της συνδρομής σας θα αυξηθεί κατά 10 έως 20 % στη Γαλλία

Η Spotify αύξησε τις τιμές της στη Γαλλία, με ατομική συνδρομή που αυξάνεται σε 11 ευρώ το μήνα και μια οικογενειακή συνδρομή που αυξάνεται κατά δύο ευρώ.

Το Spotify δεν θα έχει μετατραπεί από καιρό. Ενώ μάθαμε σήμερα το πρωί ότι η υπηρεσία ροής μουσικής σκέφτηκε να αυξήσει την τιμή της συνδρομής της, γίνεται τώρα στη Γαλλία. Στην ιστοσελίδα της, η Spotify ανακοινώνει τώρα μια τιμή που προσφέρεται στα 10,99 ευρώ το μήνα, έναντι 9,99 ευρώ το μήνα μέχρι στιγμής.

Από την πλευρά τους, η προσφορά του δίδυμου αυξάνεται σε 14,99 ευρώ το μήνα, η οικογενειακή προσφορά στα 17,99 ευρώ το μήνα και η προσφορά φοιτητών στα 5,99 ευρώ το μήνα. Είναι επομένως όλες οι τιμές του Spotify Premium που αυξάνεται από τη Δευτέρα 24 Ιουλίου.

Παλιά τιμή Νέα τιμή Εξέλιξη
Προσωπικό 9,99 ευρώ 10,99 ευρώ +10 %
Δίδυμος 12,99 ευρώ 14,99 ευρώ +15 %
Οικογένεια 15,99 ευρώ 17,99 ευρώ +13 %
Φοιτητές 4,99 ευρώ 5,99 ευρώ +20 %

Όταν η αύξηση των τιμών αναφέρεται με τον αρχικό ρυθμό, είναι η συνδρομή για τους φοιτητές που αυξάνονται περισσότερο, περίπου 20 %, ακολουθούμενη από την προσφορά duo, με αύξηση 20 %. Η προσωπική συνδρομή διατηρείται σχετικά, με αύξηση 10 %.

Αύξηση της τιμής, χωρίς νέα χαρακτηριστικά

Το γεγονός παραμένει ότι αυτές οι αυξήσεις των τιμών είναι ιδιαίτερα περίπλοκες για την κατάποση για τους χρήστες, ειδικά δεδομένης της απουσίας πρόσθετων χαρακτηριστικών ή άλλης παράδοσης όσον αφορά την ποιότητα του ήχου. Περιμένουμε περισσότερο από δύο χρόνια την άφιξη της ποιότητας Hi-Fi στο Spotify, ένα χαρακτηριστικό που έχει ήδη ανακοινωθεί από τη σουηδική πλατφόρμα streaming, αλλά πολλές φορές ώθησε-αν και δεν έχει ξεκινήσει ακόμη.

Το ίδιο ισχύει και για το Space Audio, ο οποίος είναι ολοένα και πιο παρούσα σε άλλες υπηρεσίες – Apple Music, Tidal, Amazon Music – χωρίς επιπλέον κόστος. Από την πλευρά Spotify, αυτά τα χαρακτηριστικά αναμένεται να απαιτήσουν υψηλότερη συνδρομή τιμών.

Σημειώστε, ωστόσο, ότι το Spotify δεν είναι η μόνη μουσική υπηρεσία που έχει αυξήσει τις τιμές της. Από την πλευρά τους, η Deezer και η Apple Music προσφέρουν επίσης πληρωμένες προσφορές από 10,99 ευρώ το μήνα.

Θέλετε να συμμετάσχετε σε μια κοινότητα ενθουσιωδών ? Η διαφωνία μας σας καλωσορίζει, είναι ένας τόπος αμοιβαίας βοήθειας και πάθους γύρω από την τεχνολογία.

Η Spotify θα αυξήσει περαιτέρω τις τιμές της στη Γαλλία, είναι επίσημη

Ήταν προβλέψιμο, αλλά δεν κάνει τα νέα πιο ευχάριστα. Η Spotify προετοιμάζεται να αυξήσει την τιμή της συνδρομής Premium στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά ένα δολάριο, αυξάνοντας έτσι το νομοσχέδιο στα 10,99 δολάρια το μήνα. Η Γαλλία θα υποβληθεί στην ίδια θεραπεία τις επόμενες εβδομάδες.

Η Spotify θα αυξήσει περαιτέρω τις τιμές της στη Γαλλία, είναι επίσημη

Σημείωμα

Ενημέρωση στις 2:36 μ.μ

Σε ένα δελτίο τύπου, η Spotify επιβεβαίωσε ότι η τιμή του Premium Formula προετοιμάζεται να αυξηθεί στη Γαλλία. “Η αγορά συνέχισε να εξελίσσεται από την εκτόξευσή μας. Για να συνεχίσουμε να καινοτομούμε, τροποποιούμε τις τιμές των ασφαλίστρων σε διάφορες αγορές σε όλο τον κόσμο. Αυτές οι ενημερώσεις θα μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε να προσφέρουμε αξία στους οπαδούς και τους καλλιτέχνες στην πλατφόρμα μας.» Η συνδρομή θα αυξηθεί σε € 10,99 δολάρια το μήνα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Άρθρο της 24ης Ιουλίου 2023 στις 11:53 πμ:

Το ανακοινώσαμε ήδη σε εσάς το 2022: Η Spotify σχεδιάζει για κάποιο χρονικό διάστημα για να αυξήσει την τιμή της συνδρομής της Premium. Αλλά από τότε, η πλατφόρμα συνεχούς ροής δεν έχει δείξει κανένα σημάδι που να επιβεβαιώνει τη φήμη. Θα είχαμε σχεδόν σκεφτεί, ακριβώς, ότι όλα αυτά ήταν μόνο μια φήμη, αν δεν ήταν για το Wall Street Journal που επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους μας σε μια πρόσφατη αναφορά.

Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, αυτό είναι μόνο θέμα χρόνου πριν η πλατφόρμα αυξάνει την τιμή της μηνιαίας συνδρομής της στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά $ 1, η οποία έλαβε αυτές τις πληροφορίες από μια ανώνυμη πηγή. Ο τύπος θα κοστίσει έτσι 10,99 $ το μήνα σε πληρωμένους χρήστες. Η αλλαγή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες, χωρίς συγκεκριμένη ημερομηνία προς το παρόν.

Αναμείνετε αύξηση των τιμών στη συνδρομή Spotify

Τίποτα δεν επιβεβαιώνεται αυτή τη στιγμή, αλλά φυσικά πρέπει να αναμένουμε ότι αυτή η αύξηση ισχύει για όλες τις αγορές όπου υπάρχει Spotify. Σύμφωνα με το The Wall Street Journal, η αύξηση πρέπει να είναι αποτελεσματική “Τους επόμενους μήνες”. Αδύνατο για το παρόν να είναι ακριβώς όταν θα λάβει χώρα. Από την άλλη πλευρά, μπορεί κανείς να υποθέσει αρκετά εύκολα στη μελλοντική τιμή της συνδρομής Premium.

Ο τύπος που κοστίζει σήμερα 9,99 δολάρια στις Ηνωμένες Πολιτείες και 9,99 ευρώ στη Γαλλία, μπορούμε λογικά να συμπεράνουμε ότι η συνδρομή θα είναι 10,99 € Μετά. Φυσικά, αυτό παραμένει να επιβεβαιωθεί. Ένα πράγμα είναι βέβαιο, ωστόσο, η μουσική ροή γίνεται πιο αγαπητή. Με την αύξηση των τιμών στην Apple Music πέρυσι και την επερχόμενη άφιξη πλατφορμών ροής, είναι απαραίτητο να επιλέξετε προσεκτικά την πλατφόρμα streaming σας.

  • Μοιραστείτε μετοχή ->
  • Tweeter
  • Μερίδιο
  • Αποστολή σε έναν φίλο