Εγγραφείτε σε φίλους – Spotify, Πώς να αποκτήσετε έναν λογαριασμό Premium Spotify: 5 βήματα

Πώς να αποκτήσετε έναν λογαριασμό Spotify Premium

Μπορείτε να εμποδίσετε άλλους ανθρώπους να δουν τη δραστηριότητά σας στο Spotify.

Φτάσετε σε φίλους

Εγγραφείτε στους φίλους σας για να δείτε τι ακούνε στη δραστηριότητα των φίλων σας.

Διαφορετικά, ζητήστε από τους φίλους σας να μοιραστούν μαζί σας έναν σύνδεσμο με το προφίλ τους.

Επιλέξτε τη συσκευή σας για να μάθετε πώς να αναζητήσετε φίλους και να εγγραφείτε σε αυτήν.

Κινητό και tablet

Υπολογιστή

Δεν μπορείτε να βρείτε τους φίλους σας ?

Ο λογαριασμός σας Spotify πρέπει να συσχετιστεί με το Facebook για να αναζητήσετε τους φίλους σας στη λίστα ΒΡΕΙΤΕ ΦΙΛΟΥΣ.

Εάν ο λογαριασμός σας Spotify είναι συνδεδεμένος με το Facebook, αλλά δεν μπορείτε να βρείτε τους φίλους σας, ελέγξτε στο Facebook εάν σας λίστα φίλων μοιράζεται με το Spotify:

 1. Σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, πρόσβαση στο Facebook.Com/ρυθμίσεις.
 2. Πρόσβαση Εφαρμογές και ιστότοπους.
 3. Επιλέγω Σημείωμα.

Η λίστα φίλων σας μοιράζεται με το Spotify ?

Η λίστα φίλων σας δεν μοιράζεται με το Spotify ?

Ανακαλύψτε τους συνδρομητές σας

Θα βρείτε το δικό σας Συνδρομητές Στη σελίδα του προφίλ σας.

Μπλοκάρει κάποιον

Μπορείτε να εμποδίσετε άλλους ανθρώπους να δουν τη δραστηριότητά σας στο Spotify.

Όταν μπλοκάρει κάποιον, αυτό το άτομο:

 • Δεν μπορεί πλέον να εγγραφεί σε εσάς ή τις λίστες αναπαραγωγής σας
 • Δεν μπορεί πλέον να δει το προφίλ ή τη δραστηριότητά σας ακρόασης.

Επιλέξτε τη συσκευή σας για να μάθετε πώς να αποκλείσετε ή να ξεκλειδώσετε ένα άτομο:

Κινητό και tablet

Υπολογιστή

Παρόμοια άρθρα

 • Το προφίλ σας Spotify
 • Δραστηριότητα των φίλων σας
 • Σύνδεση με το Facebook

Αυτό το άρθρο ήταν χρήσιμο ?

Πώς να αποκτήσετε έναν λογαριασμό Spotify Premium

Αυτό το άρθρο γράφτηκε με τη συνεργασία των εκδοτών μας και των ειδικευμένων ερευνητών για να εγγυηθεί την ακρίβεια και την πληρότητα του περιεχομένου.

Η ομάδα διαχείρισης περιεχομένου του WikiHow εξετάζει προσεκτικά το έργο της συντακτικής ομάδας προκειμένου να διασφαλιστεί ότι κάθε στοιχείο είναι σύμφωνο με τα πρότυπα υψηλής ποιότητας μας.

Αυτό το άρθρο είχε συμβουλευτεί 129.619 φορές.

Για να εγγραφείτε στην υπηρεσία Premium Premium Premium, πρέπει να έχετε λογαριασμό Spotify και να μεταβείτε στον ιστότοπο Spotify.

Η εικόνα με τίτλο να είναι πολιτικά σωστό βήμα 2

 • Εάν δεν έχετε ακόμη λογαριασμό Spotify, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα στη σελίδα εγγραφής.

Εικόνα με τίτλο Get Spotify Premium Βήμα 17

 • Εάν έχετε ήδη χρησιμοποιήσει το Spotify Premium στο παρελθόν, δεν θα μπορείτε να επωφεληθείτε ξανά από μια δωρεάν δοκιμή. Αντ ‘αυτού, κάντε κλικ στην επιλογή Δείτε τα πακέτα .

Επιλέξτε μια μέθοδο πληρωμής. Επιλέξτε πώς θέλετε να πληρώσετε στο μενού μενού. Ανάλογα με την περιοχή σας, οι επιλογές πληρωμής ενδέχεται να αλλάξουν, αλλά επιλογές κάρτα τράπεζας Και Paypal είναι διαθέσιμα παντού.

Η εικόνα με τίτλο Get Spotify Premium Βήμα 21

 • Εάν επιλέξετε το PayPal, κάντε κλικ στην επιλογή Εκκίνηση της συνδρομής μου Premium . Θα σας προσκαλέσουμε να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο PayPal και να επιτρέψουμε τις πληρωμές Spotify.
 • Η συνδρομή θα σας χρεώνεται κάθε μήνα μέχρι να ακυρώσετε τη συνδρομή σας.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Spotify Premium σε οποιοδήποτε υπολογιστή, smartphone ή tablet στο οποίο ο λογαριασμός σας Spotify είναι συνδεδεμένος ακόμη και αν δεν είναι η συσκευή στην οποία έχετε εγγραφεί στη συνδρομή Spotify Premium σας.
 • Εάν προσπαθήσετε να χαράξετε το Spotify για να λάβετε λειτουργίες premium χωρίς να πληρώσετε, είναι πολύ πιθανό ότι το Spotify θα αναστείλει τον λογαριασμό σας. Πληρώνοντας, υποστηρίζετε τους καλλιτέχνες που παράγουν τα αγαπημένα σας τραγούδια.

Σε σχέση με wikihows

διαγραφή l

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό ακρόασης Spotify σε μια κινητή συσκευή ή έναν υπολογιστή

Αλλαγή χορδών κιθάρας

Αλλαγή χορδών κιθάρας

μικρή κιθάρα

Χρησιμοποιήστε ένα μίξερ

Χρησιμοποιήστε ένα μίξερ

Παίξτε WonderWall στην κιθάρα

Παίξτε WonderWall στην κιθάρα

Βάλτε μουσική σε ένα κλειδί USB

Βάλτε μουσική σε ένα κλειδί USB

φτιάξτε μια στριπτιζάκια

Παίξτε το ράμφος

Παίξτε το ράμφος

Λήψη μουσικής στο Spotify

Λήψη μουσικής στο Spotify

Μετρήστε τα ντεσιμπέλ

Μετρήστε τα ντεσιμπέλ

Για αυτό το wikihow

Wikihow συντάκτες

Αυτό το άρθρο γράφτηκε με τη συνεργασία των εκδοτών μας και των ειδικευμένων ερευνητών για να εγγυηθεί την ακρίβεια και την πληρότητα του περιεχομένου.

Η ομάδα διαχείρισης περιεχομένου του WikiHow εξετάζει προσεκτικά το έργο της συντακτικής ομάδας προκειμένου να διασφαλιστεί ότι κάθε στοιχείο είναι σύμφωνο με τα πρότυπα υψηλής ποιότητας μας. Αυτό το άρθρο είχε συμβουλευτεί 129.619 φορές.

Πώς να εγγραφείτε στο Spotify Premium ?

Αυτό είναι, ξέρετε τώρα πώς να διαχειριστείτε έναν λογαριασμό Spotify στην τελειότητα και θέλετε να ανεβείτε σε ένα εργαλείο ? Οι διαφορετικές προσφορές premium του Spotify (Android Παράθυρα) μπορεί να είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για τους χρήστες που κουραστούν από τα όρια της δωρεάν έκδοσης. Εδώ είναι ένας μίνι οδηγός για να ανακαλύψετε τα κύρια περιουσιακά στοιχεία του Spotify Premium και να εγγραφείτε στην ατομική προσφορά.

Τα πλεονεκτήματα της συνδρομής Premium

ΜΕΓΑΛΟ’Προσφορά Premium Spotify συνιστάται για τους συχνούς χρήστες επειδή είναι μηνιαία τιμή δεν είναι ασήμαντο. Σας επιτρέπει να τερματίσετε περιορισμοί μάλλον ενοχλητικό την δωρεάν έκδοση.

Έτσι, με την ευθυγράμμιση της προσφοράς Spotify Premium γίνεται δυνατό να ακούσετε τα τραγούδια που θέλετε με τη σειρά που θέλετε (Η ακρόαση σε τυχαία λειτουργία δεν είναι πλέον υποχρεωτική), Συγχρονίστε τη μουσική και τα podcasts Για να το απολαύσετε σε λειτουργία εκτός σύνδεσης, Για να επιλέξετε ένα Υψηλότερη ποιότητα ήχου και πάνω απ ‘όλα να πούμε αντίο Διαφημιστικές περικοπές ενοχλητικός. Όλα χωρίς δέσμευση.

Το πλεονέκτημα που δεν χρειάζεται πλέον να προκαλέσει διαφήμιση, Μόνο κάνει την έκδοση premium πολύ ελκυστική. Προκειμένου να σας δώσει μια γεύση από την προσφορά της, η πλατφόρμα προσφέρει ένα Δωρεάν δοκιμαστική περίοδος 1 μήνα. Αυτό είναι διαθέσιμο μόνο για χρήστες που δεν είχαν ποτέ πρόσβαση στο Spotify Premium.

Πώς να εγγραφείτε στο Spotify Premium

Εάν ληφθεί η απόφασή σας και θέλετε να μεταβείτε στην έκδοση premium, απλώς συμμετάσχετε στη σελίδα εγγραφής από το δικό σας φυλλομετρητής.

Με ένα κλικ στο κουμπί “Να ξεκινήσω“Θα έχετε άμεση πρόσβαση σε ένα συνοπτική σελίδα και μπορεί να εισαγάγει τα στοιχεία σας από πληρωμή (Η πιστωτική κάρτα ή η χρέωση και το paypal γίνονται αποδεκτές). Αυτά είναι απαραίτητα για να έχετε πρόσβαση στη δοκιμαστική έκδοση.

Ένα μήνυμα επιβεβαίωσης αργότερα, και το Spotify Premium θα ανοίξει τελικά τα χέρια σας σε εσάς ! Να είστε προσεκτικοί, εάν η δοκιμαστική περίοδος δεν σας αρέσει και θέλετε Τερματίστε τον λογαριασμό σας Spotifyή τη συνδρομή σας, Μην ξεχάσετε να το κάνετε πριν από την επέτειο του πρώτου μήνα.

Διαβάστε επίσης:

 • Όλα τα σεμινάρια μας στο Spotify
 • Πώς να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας Spotify ?
 • Πώς να χρησιμοποιήσετε το Spotify ?
 • Πώς να συνδέσετε το Spotify σε άλλες συσκευές ?