Παρακολούθηση κατανάλωσης SOSH: Πώς να την αποκτήσετε πρόσβαση?, Γνωρίστε την κατανάλωση δεδομένων σας στο πακέτο SOSH

Γνωρίστε την κατανάλωση δεδομένων σας στο πακέτο SOSH

Contents

Όπως σας Παρακολούθηση κατανάλωσης SOSH, Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα τιμολόγιά σας ανά πάσα στιγμή από την περιοχή του πελάτη σας, η οποία σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε καλύτερα τις επικοινωνίες σας και Καταλάβετε γιατί δεν πληρώνετε πάντα την τιμή που παρέχεται από τη συνδρομή σας Ειδικότερα, ευχαριστώ τη λεπτομέρεια των επικοινωνιών σας εκτός του πακέτου.

Παρακολούθηση κατανάλωσης SOSH: Πώς να την αποκτήσετε πρόσβαση ?

Εάν έχετε συνδρομητή SOSH, σε μια προσφορά για κινητά χωρίς υποχρέωση ή ένα πλαίσιο Διαδικτύου, επωφεληθείτε από μια υπηρεσία παρακολούθησης κατανάλωσης, με τον ίδιο τρόπο όπως σε οποιονδήποτε χειριστή. Αλλά τι ακριβώς ακολουθεί η κατανάλωση SOSH -up ? Και ποια είναι τα μέσα για πρόσβαση σε αυτό ? Εδώ είναι οι κύριες πληροφορίες.

Θέλετε να πάρετε μια προσφορά SOSH Mobile ?

 • Το ουσιώδες :
 • Ο Παρακολούθηση κατανάλωσης SOSH Σας επιτρέπει να ακολουθήσετε την κατανάλωση κινητού και/ή κουτιού σας.
 • Χάρη σε Παρακολούθηση κατανάλωσης SOSH, Μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα την κατανάλωσή σας και να επαληθεύσετε ότι το κινητό σας ή το πακέτο διαδικτύου είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.
 • Μπορείτε να συμβουλευτείτε τοΠληροφορίες καταναλωτή SOSH Μέσω της περιοχής πελατών σας, της εφαρμογής MySosh Mobile ή μέσω τηλεφώνου με σύνθεση # 123 # (μόνο για κινητές πελάτες).
 • Για τους πελάτες SOSH Mobile, μια ειδοποίηση σας αποστέλλεται όταν φτάσετε στο 80% των δεδομένων σας στο Διαδίκτυο.

Γιατί να συμβουλευτείτε την παρακολούθηση της κατανάλωσης SOSH ?

κλεψύδρα

Παρά την αφθονία των απεριόριστων κινητών σχεδίων, τα οποία αναπτύσσονται όλο και περισσότερο σήμερα, το Παρακολούθηση κατανάλωσης SOSH είναι πάντα απαραίτητο για τους κατόχους μιας γραμμής κινητής τηλεφωνίας ή/και συνδρομής στο Διαδίκτυο.

Πράγματι, χάρη Παρακολούθηση κατανάλωσης SOSH, Είστε ασφαλείς από μια πιθανή δυσάρεστη έκπληξη για το λογαριασμό σας και ξέρετε ακριβώς τι θα πληρώσετε για το μηνιαίο λογαριασμό σας, ακόμη και αν οι κλήσεις και οι SMS σας είναι απεριόριστες, όπως συμβαίνει σε 4 από τα 6 κινητά πακέτα που προσφέρονται από το SOSH. Εν ολίγοις, είστε σε θέση Καλύτερα διαχειριστείτε την κατανάλωσή σας και προσαρμόστε τους εάν είναι απαραίτητο.

Από την άλλη πλευρά, είναι σε θέση να συμβουλευτείτε το δικό σας Παρακολούθηση κατανάλωσης SOSH Όχι μόνο σας επιτρέπει να αποφύγετε το πακέτο, αλλά και να αποκτήσετε πρόσβαση σε μεγάλο αριθμό πληροφοριών σχετικά με τη χρήση της γραμμής σας (ή των γραμμών) κάθε μήνα. Ο Παρακολούθηση κατανάλωσης SOSH Προσφέρετε επίσης τη δυνατότητα να είστε σε θέση να διατηρήσετε το χέρι σας στις τηλεφωνικές σας χρήσεις και να βρείτε λύσεις για να αποφύγετε πιθανή υπερβολή του πακέτου σας όταν πλησιάζετε τη μοιραία ημερομηνία για το τέλος του τηλεφωνικού σας πακέτου ή του φακέλου δεδομένων σας.

Ο Παρακολούθηση κατανάλωσης SOSH παρουσιάζει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον εάν έχετε επιλέξει το πακέτο σε € 5,99 το μήνα, το οποίο περιέχει μόνο 2 ώρες κλήσεων και 100MB του Διαδικτύου και επομένως μπορεί να τρέξει λίγο πιο γρήγορα ή το μπλοκαρισμένο σχέδιο που βρίσκεται στην ίδια τιμή. Πράγματι, το μπλοκαρισμένο πακέτο υποδηλώνει ότι μόλις πωλούνται τα 100MB και οι 2 ώρες των κλήσεων, οι επικοινωνίες σας εμποδίζουν πλήρως (θα χρειαστεί να αγοράσετε μια επαναφόρτιση για να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε). Συμβουλευτείτε το δικό σας Παρακολούθηση κατανάλωσης SOSH Σας επιτρέπει να είστε σε θέση να προβλέψετε αυτήν την αυτόματη περικοπή.

Ο Sosh ακολούθησε τον καταναλωτή: Ποιες είναι οι λειτουργίες του ?

Ακολουθήστε την κατανάλωσή σας για κινητά

Χάρη σε Παρακολούθηση κατανάλωσης SOSH, Μπορείτε να ακολουθήσετε την κατανάλωση κινητού και διαδικτύου, οποιασδήποτε συσκευής, είτε βρίσκεστε στο smartphone, το tablet σας ή ακόμα και έναν επιτραπέζιο υπολογιστή.

Για να σας επιτρέψουμε να προβλέψετε το τέλος του πακέτου σας, ο Sosh σας στέλνει ένα Γραπτό μήνυμα σας ενημερώνοντας Όταν φτάσετε στο 80% της κατανάλωσης του διαδικτύου σας κινητό. Σε περίπτωση που χρειάζεστε ακόμα τα δεδομένα σας, μπορείτε να επαναφορτίσετε στην περιοχή του πελάτη SOSH για να σας επιτρέψει να κρατήσετε μέχρι το τέλος του μήνα.

Δηλαδή: Εάν εξαντλήσετε τακτικά την ποσότητα των δεδομένων σας, μπορεί να είναι αυτό Το πακέτο σας δεν είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας. Σε αυτή την περίπτωση, θα ήταν σκόπιμο να μάθετε για τα άλλα διαθέσιμα πακέτα στην αγορά, τα οποία περιέχουν ένα πιο πλεονεκτικό φάκελο δεδομένων για προσβάσιμη τιμή. Μην διστάσετε να καλέσετε το 09 87 67 37 78 ΔΩΡΕΑΝ για να καθοδηγηθεί από έναν σύμβουλο (Δευτέρα-Vendredi 8 π.μ. έως 9 μ.μ., Σάββατο 9 π.μ. έως 7 μ.μ.

Να ενημερωθείτε γρήγορα σε περίπτωση μη πακέτων

Η παρακολούθηση της κατανάλωσης SOSH σας επιτρέπει να ενημερώνεστε σε περίπτωση μη πακέτων. Θα μπορείτε να δείτε ανά πάσα στιγμή εάν πηγαίνετε πέρα ​​από το πακέτο σας, μέσω Η εφαρμογή Mysosh Ή Η περιοχή του πελάτη σας. Διατηρείτε μια συνολική κυριαρχία του πακέτου SOSH Mobile.

Επαναφορτίστε το πακέτο σας όπως θέλετε

ΕΝΑ Γραπτό μήνυμα Στέλνετε πριν φτάσετε στην προκαθορισμένη ποσόστωση της κατανάλωσης του κινητού σας. Για Επαναφόρτιση του κινητού σας σχεδίου, Μπορείτε να εγγραφείτε στο Επιλογές ή περάστε, απευθείας από την περιοχή του πελάτη σας. Θα συνεχίσετε να επωφελούνται από το βέλτιστο κινητό σας σχέδιο. Αυτές οι επιλογές ή το Pass θα τιμολογηθούν στο μηνιαίο τιμολόγιο σας, με το πακέτο σας.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στις πληροφορίες του καταναλωτή SOSH ?

Σημειώστε ότι είστε πελάτης κινητής τηλεφωνίας ή πελάτης του πλαισίου SOSH με ένα πακέτο κουτιού Internet, οι διαδικασίες είναι πρακτικά οι ίδιες για να αποκτήσετε πρόσβαση στο SOSH Conso Παρακολούθηση.

Συμβουλευτείτε την παρακολούθηση της κατανάλωσης SOSH από την περιοχή του πελάτη σας

Η περιοχή πελατών SOSH είναι ένας χώρος αφιερωμένος στη διαχείριση της γραμμής σας SOSH. Μεταξύ άλλων, σας επιτρέπει Ακολουθήστε την κατανάλωσή σας για κινητά, του Διαχειριστείτε τους λογαριασμούς σας, του Λάβετε επιλογές και του Διαχειριστείτε τον εξοπλισμό σας.

Για να ακολουθήσετε την κατανάλωση κινητής τηλεφωνίας ή το πλαίσιο Internet, εδώ είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε:

 1. Πρόσβαση στην περιοχή του πελάτη σας.
 2. Αναγνωρίζω Ανάλογα με την προσφορά σας, με το δικό σας Αριθμός κινητής τηλεφωνίας SOSH ή το δικό σας Διεύθυνση email @ Orange.Fr.
 3. Μόλις βρεθείτε στην αρχική σελίδα της σύμβασής σας, κάντε κλικ στο “Δείτε την παρακολούθηση της κατανάλωσης»».

Σημείωση: Εάν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας, είναι δυνατόν να το επαναφέρετε σε λίγα λεπτά, κάνοντας κλικ σε έναν σύνδεσμο και ακολουθώντας τα βήματα που θα σας υποδείξουν.

Ακολουθήστε την κατανάλωσή σας από την εφαρμογή Mysosh

Προηγουμένως, πρέπει να έχετε κατεβάσει την εφαρμογή Mysosh στο κινητό ή το tablet σας. Είναι δυνατόν να κατεβάσετε αυτήν την εφαρμογή απευθείας από την περιοχή του πελάτη σας ή στο κατάστημα που χρησιμοποιείτε στο smartphone σας (Apple Store, Android Store, Google Store). Στη συνέχεια, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 1. Εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιήσατε την εφαρμογή Mysosh, μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή, ξεκινήστε το.
 2. Αναγνωρίζω Εάν σας ζητηθεί με το δικό σας Αριθμός κινητής τηλεφωνίας SOSH ή το δικό σας Διεύθυνση email @ Orange.Fr (Αυτά τα αναγνωριστικά είναι πανομοιότυπα με αυτά που σας επιτρέπουν να συνδεθείτε στην περιοχή του πελάτη σας).
 3. Από την αρχική σελίδα της σύμβασής σας, κάντε κλικ στο “Δείτε την παρακολούθηση της κατανάλωσης»Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις λεπτομέρειες των επικοινωνιών σας.

Αποκτήστε πρόσβαση στην παρακολούθηση της κατανάλωσης SOSH μέσω τηλεφώνου από #123 #

Για πρόσβαση στο Παρακολούθηση κατανάλωσης SOSH Μέσω τηλεφώνου, απλά συνθέστε # 123 # από ​​το κινητό σας και, στη συνέχεια, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 1. Μόλις βρεθείτε στο μενού, πληκτρολογήστε τον αριθμό που αντιστοιχεί στην επιλογή “Λεπτομέρειες παρακολούθησης των καταναλωτών»».
 2. Τα δικα σου Παρακολούθηση κατανάλωσης SOSH Στη συνέχεια εμφανίζεται στην οθόνη σας.
 3. Στη συνέχεια, επιλέξτε τις λεπτομέρειες της κατανάλωσης της επιλογής σας, ανάλογα με την προσφορά που έχετε εγγραφεί.

Δηλαδή # 123 # λειτουργεί αποκλειστικά για να ακολουθήσει την κατανάλωση κινητές γραμμές, Δεν θα είναι δυνατό να αποκτήσετε πρόσβαση στην παρακολούθηση του πλαισίου κατανάλωσης μέσω αυτού του αριθμού.

Συμπληρώστε την παρακολούθηση της κατανάλωσης SOSH: Πώς να κατανοήσετε το τιμολόγιό σας ?

Θέλετε να πάρετε ένα πακέτο απεριόριστου SOSH ?

Κατανοήστε τα τιμολόγιά σας για να διαχειριστείτε καλύτερα τη συνδρομή σας

τιμολόγια

Όπως σας Παρακολούθηση κατανάλωσης SOSH, Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα τιμολόγιά σας ανά πάσα στιγμή από την περιοχή του πελάτη σας, η οποία σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε καλύτερα τις επικοινωνίες σας και Καταλάβετε γιατί δεν πληρώνετε πάντα την τιμή που παρέχεται από τη συνδρομή σας Ειδικότερα, ευχαριστώ τη λεπτομέρεια των επικοινωνιών σας εκτός του πακέτου.

Για να συμβουλευτείτε τα τιμολόγιά σας, μία φορά στο δικό σας Έκταση πελάτη, Απλά επιλέξτε την επιθυμητή σύμβαση και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Τιμολόγια»».

Λεπτομέρειες για το τιμολόγιο σας, διαθέσιμα από τη δεύτερη σελίδα, ξεκινά με αυτό που τιμολογείται με πορτοκαλί. Το συνολικό ποσό αυτής της ενότητας αντιστοιχεί στο άθροισμα των συνδρομών σας, στις μη περιλαμβανόμενες επικοινωνίες και σε οποιεσδήποτε αγορές ή έξοδα που έχουν χρεωθεί από και για το Orange.

Η συνδρομή στο πακέτο σας χρεώνεται εκ των προτέρων για την περίοδο των οποίων οι ημερομηνίες εμφανίζονται λίγο παραπάνω.

Λάβετε πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο της προσφοράς σας

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο της προσφοράς σας, εμφανίζεται μια σύντομη περιγραφή στην κεφαλίδα κάθε σελίδων του τιμολογίου σας. Μπορείτε επίσης να πάτε στο δικό σας Έκταση πελάτη, Τότε στην ενότητα “Προσφορά και επιλογές»».

Οι επιλογές σας χρεώνονται για την ίδια περίοδο με την προσφορά σας.

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά σας ή τις επιλογές σας ή αν θέλετε να την τροποποιήσετε, απλά πρέπει να μεταβείτε στην περιοχή του πελάτη σας και να επιλέξετε “Προσφορά και επιλογές»».

Ένα δεύτερο τμήμα “Συνδρομές, πακέτα και επιλογές»Μπορεί να εμφανιστεί. Σε αυτή την περίπτωση, σχετίζεται με την περασμένη μηνιαία περίοδο. Εάν είναι απαραίτητο, αυτό σημαίνει ότι έχετε εγγραφεί σε μια επιλογή τον περασμένο μήνα. Αυτή η επιλογή χρεώνεται στη συνέχεια από την ενεργοποίησή της μέχρι το τέλος της περιόδου.

Κατανοήστε τις λεπτομέρειες των επικοινωνιών σας

Τρεις ενότητες ενδέχεται να εμφανίζονται στο τιμολόγιό σας για να σηματοδοτήσουν τις κλήσεις που έγιναν κατά την προηγούμενη περίοδο:

 1. Κάτω “Περιλαμβάνονται οι επικοινωνίεςΕμφανίζονται ο αριθμός και η συνολική διάρκεια των κλήσεων που γίνονται ως μέρος των πακέτων σας. Αυτή η αξιολόγηση σας επιτρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι τα πακέτα σας είναι κατάλληλα για την κατανάλωσή σας, εάν έχετε επιλέξει ένα πολύ υψηλό πακέτο σε σύγκριση με τις ανάγκες σας ή το αντίστροφο. Όσον αφορά τις επικοινωνίες που περιλαμβάνονται στο πακέτο σας, δεν πρόκειται να καταβληθεί ποσό, εξ ου και η αναφορά “χωρίς αποκλεισμούς” σε κάθε γραμμή.
 2. Κάτω “Επικοινωνίες σε υπερβολική», Θα βρείτε τις κλήσεις σας που γίνονται πέρα ​​από την πίστωση χρόνου του πακέτου σας (για παράδειγμα, εάν έχετε 50 αποστολές SMS στη διεθνή και στείλτε 60 SMS, 10 SMS τιμολογούνται σε εσάς για να υπερβείτε το πακέτο σας).
 3. Τέλος, κάτω από “Off Package Communications», Θα βρείτε τις κλήσεις σας (ή τις συνδέσεις Internet) που γίνονται σε έναν προορισμό που δεν περιλαμβάνεται στο πακέτο σας (παράδειγμα: οι κλήσεις προς τις ειδικές υπηρεσίες αυξήθηκαν ή σε έναν προορισμό που δεν περιλαμβάνεται σε μια επιλογή τιμής ή το πακέτο σας).

Εάν θέλετε να ελέγξετε καλύτερα την κατανάλωσή σας και να λάβετε τις λεπτομέρειες των επικοινωνιών σας πριν εμφανιστούν στο λογαριασμό σας, μεταβείτε στο δικό σας Έκταση πελάτη Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο δικό σας Παρακολούθηση κατανάλωσης SOSH (βλέπε παραπάνω).

Τα τμήματα “συνδρομές” ή “οι ad hoc αγορές ή οι υπηρεσίες σας” Χρέωση προϊόντων ή υπηρεσιών που δεν αποτελούν μέρος της συνδρομής σας SOSH. Αυτές οι υπηρεσίες μπορούν να εκδίδονται από άλλους προμηθευτές από την Orange, το τιμολόγιο σας μπορεί να παρουσιάσει αρκετές φορές την ενότητα “Αγορά ή περιστασιακές υπηρεσίες”:

Στο Σύνολο για πορτοκαλί, Μπορείτε να δείτε για παράδειγμα:

 • Ορισμένες αγορές υπηρεσιών πολυμέσων ή SMS+ που εκδίδονται από το Orange.
 • Μερικές εκπτώσεις.
 • Οι αγορές σας που σχετίζονται με την αλλαγή στο πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας, ..

Στο Σύνολο σε άλλους προμηθευτές, Βρίσκεις:

 • Το κόστος υπηρεσίας ορισμένων από τις κλήσεις σας σε ειδικούς αριθμούς ή SMS+.
 • Ορισμένες αγορές πολυμέσων ή συνδρομές που εκδίδονται από άλλους προμηθευτές κ.λπ

Στο τα ποσά που εισπράχθηκαν για λογαριασμό τρίτων, βρίσκεις :

 • Οι πιθανές αγορές σας για άλλους προμηθευτές όπως το GooglePlay.
 • Δωρεές του Ερυθρού Σταυρού.
 • Πληρωμές NFC,…

Μια διαφορά γίνεται στο τιμολόγιό σας μεταξύ ορισμένων αγορών ή περιστασιακών υπηρεσιών για άλλους προμηθευτές και για λογαριασμό τρίτων, αλλά δεν υπάρχει σημαντική διαφορά στη φύση των σχετικών υπηρεσιών. Η διαφορά, λογιστής, βασίζεται στην ακόλουθη αρχή:

 • Στην περίπτωση άλλων προμηθευτών, η Orange διαχειρίζεται τη χρέωση της συναλλαγής από την αρχή μέχρι το τέλος, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
 • Στην περίπτωση του λογαριασμού τρίτου μέρους, η Orange προσθέτει μόνο στο τιμολόγιο μια συναλλαγή που ενδέχεται να έχει ήδη αποτελέσει αντικείμενο τιμολογίου (ανάλογα με το ποσό), ενδεχομένως μεταδόθηκε από τον πάροχο υπηρεσιών. Σε αυτό το τιμολόγιο εμφανίζεται ειδικότερα, ο ΦΠΑ που εφαρμόζεται σε αυτήν τη συναλλαγή.

Τι γίνεται αν έχετε πρόβλημα με την παρακολούθηση των καταναλωτών SOSH ?

Για να επικοινωνήσετε με έναν σύμβουλο SOSH, μπορείτε να καλέσετε το 3976 ή να περάσετε από το e-chat. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να μεταβείτε στον ιστότοπο SOSH Assistance (βοήθεια.ψαλιδώνω.F).

Στη συνέχεια, απλά πρέπει να εισαγάγετε τη γραμμή αναζήτησης το αντικείμενο του αιτήματός σας, να επιλέξετε την ενότητα που αντιστοιχεί, στη συνέχεια, για να επιλέξετε το σχετικό πακέτο και τελικά να κάνετε κλικ στο Συνομιλία με έναν σύμβουλο, Διατίθεται παρακάτω στη σελίδα που εμφανίζεται. Οι σύμβουλοι είναι διαθέσιμοι από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ.

Επιπλέον, οι σύμβουλοι SOSH είναι επίσης διαθέσιμοι στο Twitter και το Facebook.

Ενημερώθηκε στις 08/04/2023

Ο Magali εντάχθηκε στο Selectra το 2020 ως ανεξάρτητος επεξεργαστής. Φροντίζει κυρίως άρθρα σχετικά με θέματα που συνδέονται με θέματα κινητής τηλεφωνίας και διαδικτύου.

Γνωρίστε την κατανάλωση δεδομένων σας στο πακέτο SOSH

Έχοντας συμμετάσχει στον χειριστή SOSH πριν από μία εβδομάδα, παρατήρησα την απουσία της λειτουργικότητας “Data Conso” . Αυτό είναι πολύ πρακτικό, διότι σας επιτρέπει να γνωρίζετε πού βρίσκεστε από την άποψη της χρήσης στο διαδίκτυο στο smartphone σας. Ο χειριστής έχει διορθώσει τη λήψη δημοσιεύοντας μια ενημέρωση της εφαρμογής του Mysosh.

SOSH, παρακολούθηση της κατανάλωσης δεδομένων τελικά διαθέσιμη

Λήψη εφαρμογής Mysosh – iPhone

Γνωρίστε την κατανάλωση δεδομένων σας στο πακέτο SOSH

Η πρόσβαση στην παρακολούθηση της κατανάλωσης δεδομένων είναι πολύ απλή. Αφού κατεβάσετε το MySosh στους τυφλούς της συσκευής σας, ξεκινήστε το Applicatio και μετά πηγαίνετε Ακολουθήστε την κατανάλωσή μου. Τώρα μπορείτε να δείτε πόσα έχετε στο πακέτο δεδομένων σας και μπορείτε να προσαρμόσετε τη χρήση του smartphone σας στην εναπομένουσα κατανάλωσή σας, για παράδειγμα χρησιμοποιώντας τη λειτουργία του μόντεμ λιγότερο συχνά ή παρακολουθώντας βίντεο στο YouTube σε τυπική ποιότητα.

Αυτή η λειτουργία που λείπει είναι τώρα διαθέσιμη για όλους ! Επιπλέον, θέλω να διευκρινίσω ότι θα δώσω τη γνώμη μου για το SOSH, το οποίο θα μπορούσε να είναι χρήσιμο για εσάς εάν θέλετε να αλλάξετε τον χειριστή, αλλά ότι δεν γνωρίζετε ακόμα ποιοι γυρίζετε.