SOSH PANNE – Όλα τα λάθη, τα περιστατικά και τα προβλήματα, οι αναλύσεις πορτοκαλιού και τα προβλήματα δικτύου που αναφέρθηκαν σήμερα

Πορτοκαλί και προβλήματα δικτύου σήμερα

Contents

Έχετε εγγραφεί σε ένα πορτοκαλί κινητό σχέδιο, αλλά έχετε πολλά προβλήματα να καταγράψετε το διαδίκτυο, να κάνετε κλήσεις ή να στέλνετε SMS επειδή το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας είναι συχνά κακό. Για να αλλάξετε τον χειριστή κινητής τηλεφωνίας, τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερο. Για να μάθετε ποιος καλύτερος χειριστής στο σπίτι, πάρτε μια δοκιμή δικτύου κινητής τηλεφωνίας, στη συνέχεια, εγγραφείτε σε μια προσφορά από τον χειριστή στο πιο αποτελεσματικό δίκτυο (κλήσεις, SMS, 4G και 5G) κοντά σας.

Βλάβη sosh?

Σήμερα συναντήστε προβλήματα ή σφάλματα?

  • Ποια είναι τα προβλήματά σας?
  • ➔ Internet
  • ➔ Τηλέφωνο
  • ➔ SMS
  • ➔ Δίκτυο
  • ➔ Κάτι άλλο

Όλες οι αναφορές SOSH για τις τελευταίες 24 ώρες

Δεν βρέθηκε κανένα πρόβλημα!

Τα κοινά προβλήματα είναι:

Πληροφορίες πόλεων:

Σχόλια για το SOSH

Ενημερώστε τους άλλους για τα προβλήματά σας με το SOSH: Γράψτε ένα σχόλιο

Σάντσεζ Πριν από 6 ημέρες
Δεν υπάρχει δίκτυο Διαδικτύου από 08/16 στο Clermont Ferrand 63000. Τι κάνεις sosh !?

Δελανδικό Πριν από 1 εβδομάδα
51450 Betheny Network Cut από τις 31 Ιουλίου. Ο Sosh δεν είναι σε θέση να δώσει λόγο. Ο Sosh στέλνει ένα SMS κάθε 10 ημέρες λέγοντας ότι πληρούν μια πιο περίπλοκη κατανομή και ότι το πρότυπο έχει αναβληθεί σε … και από εκείνη την ημερομηνία δεν έχω πλέον Διαδίκτυο και το πακέτο μου συνεχίζει να λαμβάνεται

Φλυαρία Πριν από 4 εβδομάδες
Με 4G χωρίς παραλαβή τηλεφωνικής κλήσης με 2G λειτουργεί

Stefg 2 μήνες πριν
77360 γεμάτο από αγνοούμενα κανάλια, συμπεριλαμβανομένου του 1 2 3 κλπ

Chpapou 2 μήνες πριν
59240 Dunkirk Επιβεβαιώνω ότι πολλά κανάλια λείπουν, συμπεριλαμβανομένων των TF1, Γαλλίας 2, Γαλλία 5.

Chpapou 2 μήνες πριν
59240 Dunkirk

Μίμη 2 μήνες πριν
Καλησπέρα δεν λαμβάνω όλα τα κανάλια στο κουτί SOSH (31400 Toulouse) Αυτό συμβαίνει για άλλους ανθρώπους ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Jlb 2 μήνες πριν
Mazeres 09270 Δεν είναι η πιθανότητα έκδοσης ή λήψης κλήσης από το μεσημέρι 02/07/2023

ΚΑΠΑΚΙ 2 μήνες πριν
03360 Saint Bonnet Troncais Περισσότερα κανάλια που διατίθενται μέσω του κουτιού SOSH TV Tonight – λειτούργησε μέχρι τις 4 μ.μ

Το piouff πριν 3 μήνες
44000 περισσότερες εξερχόμενες κλήσεις από τις 5 μ.μ

DOM29 πριν 3 μήνες
Αδύνατο να πραγματοποιήσετε μια εξερχόμενη κλήση από το κινητό από τις 5 μ.μ. 29190 Pleyben Finistère

Εμμανουέλ πριν 3 μήνες
Περισσότερο τηλέφωνο από τις 5 μ.μ. στο Anse – 69480

Ot πριν 3 μήνες
Στο Rennes, είναι αδύνατο να γίνουν και να λαμβάνονται κλήσεις εκείνη την ημέρα από τις 4:30 μ.μ

Λέμεϊν Ντάνιελ Πριν από 7 μήνες
Συνδρομή από 02/22 CPT Internet 756356734 Γραμμή 0490550972 Ref.Mail Rach01536 ? Από εκείνη την ημέρα δεν μπορώ πλέον να συμβουλεύομαι τα τηλεοπτικά μου κανάλια από το Νο 16 και δεν έχω πλέον τα κανάλια OCS σας ευχαριστώ που κοιτάξατε το συντομότερο δυνατόν

Καμπίνας Πριν από 10 μήνες
HS Fiber στο Léognan. CP: 33850

Βισίιο Πριν από 10 μήνες
64130 Mauleon Soule αδύνατο να φτάσετε στο 0637448189 πολύ πολύ επείγον

Κάρις Πριν 1 χρόνο
Σπάζοντας τις ίνες του Διαδικτύου από σήμερα το πρωί 30110 la grand combe ευχαριστώ

Δαβίδ Πριν 1 χρόνο
Περισσότερο τηλεφωνικό δίκτυο, περισσότερα κουτιά 4G, το σύνολο στις 34380 Saint-Martin-de-Londres

Ρόγηρος Πριν 1 χρόνο
Labastide Saint Pierre 82370 Τρέχον προβλημάτων στο General Aves Orange. Αλλά από τις 29 Αυγούστου 2022, αδύνατο να λάβετε μηνύματα και αδύνατο να καλέσετε ή να λάβετε κλήσεις. Ευτυχώς, έχω μια διπλή κάρτα (δωρεάν) για να αντισταθμίσω όλα αυτά τα μειονεκτήματα . Επιβεβαιώνει ότι το πορτοκαλί είναι σκατά

Hardy Dominique Πριν 1 χρόνο
92100 Boulogne Έχουν περάσει 5 μήνες από τότε που έχω Διαδίκτυο. Κανένας τεχνικός κινείται ότι μου λένε ότι εξαρτάται από το πέρασμα ενός άλλου ηχείου.

Σχετικά με το Sosh

Το SOSH είναι μια μάρκα που ξεκίνησε το 2011 από τον χειριστή Orange, αντιπροσωπεύει το χαμηλό κόστος της κινητής τηλεφωνίας. Οι προσφορές χαμηλών τιμών του προορίζονται κυρίως για τη νεαρή ηλεκτρονική γενιά, που ονομάζεται επίσης “ψηφιακή μητρική”. Η εικόνα του με το κοινό είναι κοινότητα και νέος. Η Sosh προσφέρει τις προσφορές του μόνο χωρίς δέσμευση και προσβάσιμη μόνο από το Διαδίκτυο. Η βοήθεια στους πελάτες της SOSH γίνεται μέσω ενός φόρουμ υποστήριξης της κοινότητας ή με συνομιλία όπου οι πελάτες μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με τους SOSH Advisers. Οι προσφορές δεν υπολογίζουν το κινητό τηλέφωνο που προσφέρεται μόνο σε πλήρη τιμή με επιλογή πληρωμής μετρητών ή με μηνιαίες πληρωμές. Ούτε υπάρχει πρόγραμμα αφοσίωσης μέσω κινητών τηλεφώνων. Από το 2013 προσφέρει προσφορές πρόσβασης στο διαδίκτυο με το LiveBox.

Περιφερειακή διαθεσιμότητα

Ο αριθμός των συνδρομητών στο SOSH πέφτει από 28.000 στα τέλη του 2011 σε 3.550.000 στα τέλη του 2017. Η εξέλιξη είναι γρήγορη και σημαντική, όσο και οι προσφορές είναι ελκυστικές. Όσον αφορά την κάλυψή του στο γαλλικό έδαφος, ο Sosh δεν είναι χειριστής, αλλά ένα εμπορικό σήμα που ανήκει στο Orange, δεν υπάρχει επομένως διαφορά στο δίκτυο μεταξύ SOSH και Orange. Έτσι, το 99% του πληθυσμού μπορεί να επωφεληθεί από το δίκτυο μέσω προσφορών SOSH και να επωφεληθεί από την ίδια εξυπηρέτηση πελατών με εκείνη των συνδρομητών της Orange.

Προβλήματα δικτύου/καταστροφές

Εάν παρατηρήσετε ένα πρόβλημα ή αποτυχία δικτύου μέσω της προσφοράς σας SOSH, μπορείτε να συμβουλευτείτε αυτόν τον ιστότοπο που θα υποδείξει τα τυχόν περιστατικά που σημειώθηκαν στον τομέα που θα έχετε αναφέρει πρώτα. Τα προβλήματα και οι καταστροφές που παρατηρούνται στο SOSH δεν είναι διαφορετικά ή πιο πολυάριθμα από ό, τι σε άλλους φορείς εκμετάλλευσης. Επιπλέον, δεδομένου ότι πρόκειται για μια πορτοκαλί μάρκα, θα δικαιούστε την ταχεία και αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών, οι οποίοι οι τεχνικοί της Orange είναι υποχρεωμένοι να παρέμβουν το συντομότερο δυνατό με τους πελάτες τους.

Αντιμετώπιση προβλημάτων, βοήθεια

Το SOSH προσφέρει πολλές δυνατότητες επικοινωνίας με την εξυπηρέτηση πελατών ή για την επίλυση οποιωνδήποτε προβλημάτων και αποτυχιών που συναντώνται στο δίκτυο. Μπορεί να χρειαστείτε εξυπηρέτηση πελατών για διάφορους λόγους: χαμένος κωδικός πρόσβασης, κατανομή κουτιού, τερματισμός ενός πακέτου κ.λπ. Η εξυπηρέτηση πελατών SOSH μπορεί να επικοινωνήσει μέσω ταχυδρομείου, μέσω τηλεφώνου, μέσω ζωντανής συνομιλίας και ακόμη και με εφαρμογή για κινητά. Μπορείτε επίσης να βρείτε βοήθεια μέσω ενός φόρουμ υποστήριξης που είναι προσβάσιμο από τον ιστότοπο SOSH. Η διαφορά με τους πελάτες της Orange είναι ότι δεν υπάρχει κατάστημα SOSH και ότι όλες οι επαφές με την εξυπηρέτηση πελατών γίνονται εξ αποστάσεως ή απευθείας μέσω του Διαδικτύου. Η κοινότητα του φόρουμ είναι πολύ αντιδραστική και παρέχει σταθερή αμοιβαία βοήθεια, γρήγορες και αποτελεσματικές απαντήσεις, ακόμη και όταν η εξυπηρέτηση πελατών είναι κλειστή. Για τις πιο συνηθισμένες αναλύσεις, μπορείτε να φτάσετε απευθείας την εξυπηρέτηση πελατών μέσω τηλεφώνου 3976, Απαλλαγμένη από μια γραμμή πορτοκαλιού/sosh.

Πορτοκαλί και προβλήματα δικτύου σήμερα

Τις τελευταίες 24 ώρες, καταγράφηκε πορτοκαλί 19 κινητές αναλύσεις και 57 καταστροφές στο διαδίκτυο στο σταθερό δίκτυό του σε όλη την επικράτεια.

Αναφέρετε μια πορτοκαλί διάσπαση

Βρείτε τις βλάβες γύρω σας

Χάρτης Baromerter France

Κάντε κλικ για φόρτωση της κάρτας

Κινητές και σταθερές αναλύσεις πορτοκαλιού

19 κατασχέσεις

στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας

57 κατασχέσεις

Στο σταθερό δίκτυο

Αριθμός αναλύσεων πορτοκαλιού τις τελευταίες 15 ημέρες

Ακολουθήστε τον αριθμό των κινητών και σταθερών αναλύσεων πορτοκαλιού τις τελευταίες 15 ημέρες.

Διανομή αναλύσεων πορτοκαλιού τις τελευταίες 15 ημέρες

Βρείτε τη διανομή των αναλύσεων πορτοκαλιού που αναφέρθηκαν σήμερα στη Γαλλία ανά τύπο (κινητό ή σταθερό).

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 15 ημερών, 3083 πορτοκαλί, σταθερές και κινητές βλάβες σε συνδυασμό, έχουν αναφερθεί στο δίκτυο του χειριστή: το 24% από αυτά αφορούν το Mobile (συνολικά 726 πορτοκαλί κινητές βλάβες) και το 76% αφορά το σταθερό πορτοκαλί δίκτυο (ή 2357 σταθερό καταστροφές). Ως υπενθύμιση, οι σταθερές βλάβες περιλαμβάνουν αναλύσεις ινών και πορτοκαλί ADSL. Όσο για τις κινητές βλάβες, αυτές είναι οι καταστροφές που συνδέονται με 4G/5G, κλήσεις και SMS.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΡΤΩΣΗΣ Κινητών δικτύων

Αριθμός καυσίμων πορτοκαλί κινητού κατά τις τελευταίες 15 ημέρες

Ακολουθήστε τον αριθμό των κινητών αναλύσεων πορτοκαλί τις τελευταίες 15 ημέρες.

Ελέγξτε το κάλυμμα Mobile 4G και 5G πορτοκαλί κοντά σας

Έχετε την εντύπωση ότι η ταχύτητα σύνδεσής σας είναι πολύ περιορισμένη ? Η κατανομή δεν είναι απαραιτήτως η αιτία αυτού. Η κάλυψη Orange 4G/5G μπορεί απλά να είναι ανεπαρκής γύρω από το σπίτι σας. Για να βεβαιωθείτε ότι μεταβείτε στην κάρτα κάλυψης Orange 4G και 5G και λάβετε μέγιστες πληροφορίες σχετικά με την κάλυψη του χειριστή.

Χάρτης του γραφικού στοιχείου της Γαλλίας

Ποια είναι η κινητή κάλυψη πορτοκαλιού στην πόλη σας ?

Αλλάξτε το πακέτο κινητής τηλεφωνίας για να αποφύγετε προβλήματα δικτύου 4G/5G

Αντιμετωπίζετε δυσκολία να συμβουλευτείτε το SMS σας, να λάβετε τις κλήσεις σας ή να πλοηγηθείτε στο διαδίκτυο από το smartphone σας ? Είναι πιθανό ότι αυτά τα προβλήματα σύνδεσης προέρχονται από την κακή κάλυψη κινητής τηλεφωνίας του τρέχοντος χειριστή σας. Σε αυτή την περίπτωση, σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε τις προσφορές για κινητά από άλλους φορείς και να επιλέξετε αυτό που θα ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Τα προβλήματα ταχύτητας σας θα μπορούσαν στη συνέχεια να επιλυθούν επιλέγοντας έναν προμηθευτή Διαδικτύου με καλύτερη κάλυψη κινητής τηλεφωνίας στη διεύθυνσή σας.

Lyca Mobile 5G 80 GB
Η θέση κινητής τηλεφωνίας των 120 GB
ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΙΡΑ ΚΙΝΗΤΗ 120 GB

Το Orange Mobile Network διασπώνεται ?

Έχετε εγγραφεί στο Orange και αντιμετωπίζετε προβλήματα σύνδεσης, για να πάτε στο διαδίκτυο, να κάνετε κλήσεις ή να στείλετε SMS, από το κινητό σας τηλέφωνο σήμερα ? Ανακαλύψτε εδώ όταν εισάγετε την ταχυδρομική σας διεύθυνση εάν ο φορέας εκμετάλλευσης πορτοκαλιού έχει αναφέρει ή όχι μια αποτυχία δικτύου κινητής τηλεφωνίας κοντά σας. Μπορείτε να εντοπίσετε στον διαδραστικό χάρτη τις καπετάνιες Orange Mobile Relay και να δείτε τις λεπτομέρειες της κατάρρευσης.

Τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση αποτυχίας του πορτοκαλί κινητό δίκτυο ?

Έχετε δει ότι μια κινητή κατανομή έχει αναφερθεί από την Orange σήμερα. Πρέπει να περιμένετε τον χειριστή να λύσει αυτό το πρόβλημα για να επωφεληθεί από όλες τις ιδιότητες συνδεσιμότητας του κινητού σας τηλεφώνου. Όταν το πορτοκαλί δίκτυο κινητής τηλεφωνίας ανακτάται κοντά σας ? Για να μάθετε, σας συνιστούμε να στραφείτε στο Orange επικοινωνώντας με την εξυπηρέτηση πελατών της, η οποία θα σας παρέχει όλες τις πληροφορίες γης που χρειάζεστε σε πραγματικό χρόνο.

Δεν αναφέρεται καμία διάσπαση πορτοκαλιού, γιατί δεν έχω κινητό δίκτυο ?

Άλλοι παράγοντες μπορούν να εξηγήσουν ένα πρόβλημα σύνδεσης με το Orange Mobile Network, είτε για το Διαδίκτυο, τις κλήσεις ή το SMS. Μπορεί να είναι κακή κάλυψη δικτύου στη διεύθυνση που είστε, ένα πρόβλημα διαμόρφωσης του τηλεφώνου σας ή μια ελαττωματική κάρτα SIM. Για να λύσουμε αυτό το πρόβλημα σύνδεσης, σας προσκαλούμε να διαβάσετε τον οδηγό μας αφιερωμένο στις αποτυχίες του δικτύου για κινητά.

Έχω ένα κακό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας με πορτοκαλί, πώς να αλλάξω τον χειριστή ?

Έχετε εγγραφεί σε ένα πορτοκαλί κινητό σχέδιο, αλλά έχετε πολλά προβλήματα να καταγράψετε το διαδίκτυο, να κάνετε κλήσεις ή να στέλνετε SMS επειδή το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας είναι συχνά κακό. Για να αλλάξετε τον χειριστή κινητής τηλεφωνίας, τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερο. Για να μάθετε ποιος καλύτερος χειριστής στο σπίτι, πάρτε μια δοκιμή δικτύου κινητής τηλεφωνίας, στη συνέχεια, εγγραφείτε σε μια προσφορά από τον χειριστή στο πιο αποτελεσματικό δίκτυο (κλήσεις, SMS, 4G και 5G) κοντά σας.

Το πορτοκαλί δίκτυο κινητής τηλεφωνίας είναι σπασμένο, μπορώ να λάβω αποζημίωση ?

Σύμφωνα με το άρθρο του Κώδικα Καταναλωτών L 121-20-3, “Οι φορείς εκμετάλλευσης έχουν υποχρέωση αποτελεσμάτων και πρέπει στη συνέχεια να αποζημιώσουν τους συνδρομητές τους για τη ζημιά που τους προκάλεσε η αποτυχία.”Ανάλογα με την κατάστασή σας, λοιπόν αναμφίβολα έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε αποζημίωση λόγω παρατεταμένων αποτυχιών πορτοκαλιού δικτύου. Για να μάθετε περισσότερα, σας συμβουλεύουμε να φτάσετε στην πορτοκαλί εξυπηρέτηση πελατών.

Δώστε μια δοκιμή κινητού πορτοκαλιού και ενισχύστε τη ροή σας σε περίπτωση βλάβης

Το πορτοκαλί δίκτυο φαίνεται λιγότερο αποτελεσματικό αυτές τις μέρες ? Αυτή η επιβράδυνση στην ταχύτητα σύνδεσης μπορεί να εξηγηθεί από την παρουσία ενός Αποτυχία δικτύου πορτοκαλιού. Με τη διέλευση μιας δοκιμής πορτοκαλί κινητής ροής, μπορείτε να ελέγξετε εάν λαμβάνει χώρα ένα περιστατικό. Θα βρείτε επίσης συμβουλές για τη βελτίωση της χρέωσης στο Διαδίκτυο.

123.40 Λήψη MB/S
20.30 Μεταφόρτωση MB/S
Πορτοκαλί κινητό ροή στη Γαλλία το 2022
Και εσύ, ποια είναι η ροή σου ? Κάντε τη δοκιμή ροής πορτοκαλί κινητής τηλεφωνίας. Χρέωση

Πορτοκαλί ADSL και περιστατικά ινών

Αριθμός αναλύσεων ADSL ινών και πορτοκαλιού τις τελευταίες 15 ημέρες

Ακολουθήστε την εξέλιξη του αριθμού των αναλύσεων ADSL ινών και πορτοκαλιού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 15 ημέρες.

Διανομή αναλύσεων ινών και πορτοκαλί ADSL τις τελευταίες 15 ημέρες

Οι σταθερές αναλύσεις πορτοκαλί μπορεί να αφορά τις αναλύσεις ινών ή τις καταστροφές ADSL. Βρείτε κάτω από τη διανομή σταθερών τύπων πλήρους διάσπασης στο πορτοκαλί.

Τι είναι το κάλυμμα πορτοκαλί ινών κοντά στο κατάλυμα σας ?

Θέλετε να μάθετε αν η πορτοκαλί κάλυψη είναι πραγματικά καλή στη διεύθυνσή σας ή εάν αλλάξετε καλύτερα το κουτί πορτοκαλιού σας για να αποφύγετε επαναλαμβανόμενες αναλύσεις στο διαδίκτυο ? Το βαρόμετρο της κάλυψης πορτοκαλιού θα σας επιτρέψει να γνωρίζετε τις λεπτομέρειες της επιλεξιμότητάς σας από ίνες στο Orange.

Χάρτης του γραφικού στοιχείου της Γαλλίας

Ποιο είναι το κάλυμμα πορτοκαλί ινών στην πόλη σας ?

Προσδιορίστε τις προσφορές κουτιού πορτοκαλί ινών που διατίθενται από τη διαμονή σας

Χάρη στη δοκιμή επιλεξιμότητας ινών, θα μπορείτε να γνωρίζετε εάν το σπίτι σας είναι επιλέξιμο για την οπτική ίνα του χειριστή, απλώς εισάγοντας την ταχυδρομική σας διεύθυνση. Θα μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε όλες τις προσφορές ινών που είναι διαθέσιμες στο σπίτι σας.

Ποσοστό στέγασης από ίνες
Είστε επιλέξιμοι για ίνες ?

Είναι μια καταρράκτη δικτύου πορτοκαλιού σήμερα ?

Αντιμετωπίζετε αυτήν τη στιγμή προβλήματα στο Διαδίκτυο στο σταθερό πορτοκαλί δίκτυο ? Ένα πορτοκαλί περιστατικό μπορεί να είναι σε εξέλιξη κοντά σας. Καταρχάς, αποσυνδέστε και επανασυνδέστε το κουτί σας για να είστε βέβαιοι ότι δεν είναι απλώς μια κακή σύνδεση. Εάν το κουτί σας στο Διαδίκτυο εξακολουθεί να μην λειτουργεί, το πρόβλημα του δικτύου σας μπορεί να οφείλεται σε μια πορτοκαλί διάσπαση. Για να μάθετε, εισαγάγετε την ταχυδρομική σας διεύθυνση στο εργαλείο Breakdown και μάθετε εάν έχει αναφερθεί πρόσφατα μια πορτοκαλί σταθερή κεραία. Εάν συμβαίνει αυτό, δεν έχετε άλλη λύση από το να περιμένετε έως ότου ο ίδιος ο χειριστής λύσει αυτό το πορτοκαλί πρόβλημα.

Το livebox μου δεν καταγράφει πλέον πορτοκαλί ίνες, τι να κάνω ?

Εάν δεν καταγράφετε πλέον το δίκτυο πορτοκαλί ινών στο σπίτι, μπορείτε να συναντήσετε μια αποτυχία πορτοκαλιού ινών. Το εργαλείο βλάβης θα σας επιβεβαιώσει εάν πρόκειται για αποτυχία δικτύου πορτοκαλιού ή όχι. Εάν συμβαίνει αυτό, δεν έχετε άλλη λύση από το να περιμένετε έως ότου ο χειριστής επιλύσει την κατάσταση. Ένα πορτοκαλί περιστατικό μπορεί γρήγορα να επιλυθεί. Δεν είστε βέβαιοι ότι πρόκειται για πρόβλημα πορτοκαλιού δικτύου ? Μην διστάσετε να αποσυνδέσετε και να επανασυνδεθείτε το πορτοκαλί κουτί σας για να βεβαιωθείτε ότι αυτό δεν είναι πρόβλημα σύνδεσης. Συχνά είναι επίσης σκόπιμο να απενεργοποιήσετε και στη συνέχεια να επιστρέψετε στο πλαίσιο Διαδικτύου. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την Orange Service Service (3900) για να έχετε περισσότερες πληροφορίες. Αυτές οι συμβουλές είναι πανομοιότυπες εάν αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα πορτοκαλί δικτύου στο ADSL.

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με πορτοκαλί τηλεόραση ?

Ένα περιστατικό πορτοκαλί δικτύου μπορεί να αλλάξει την πρόσβασή σας στην τηλεόραση του χειριστή. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να καταγράψετε τηλεοπτικά κανάλια από το κουτί σας ελέγξτε εάν ένα πρόβλημα της Orange TV έχει αναφερθεί από τον χειριστή κοντά σας. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε το ηλεκτρονικό εργαλείο βλάβης. Μάθετε την ταχυδρομική σας διεύθυνση, κάντε κλικ και θα μάθετε εάν πραγματοποιείται μια αποτυχία πορτοκαλιού κοντά στο κατάλυμα σας. Αυτό μπορεί να είναι η αιτία του προβλήματος της πορτοκαλί τηλεόρασης που αντιμετωπίζετε αυτήν τη στιγμή. Πολύ συχνά, ένα πορτοκαλί περιστατικό επιλύεται σε λίγες ώρες, ενώ ο χειριστής ενεργεί στον τομέα. Μερικές φορές η αποτυχία πορτοκαλιού μπορεί να διαρκέσει αρκετές ημέρες. Το εργαλείο μας θα σας δώσει μια εκτίμηση του μέσου χρόνου για την επίλυση ενός προβλήματος πορτοκαλιού δικτύου.

Η ίνα ή η πορτοκαλί σας ADSL Η ποιότητα σύνδεσης είναι κακή ? Μεταβαλλόμενος χειριστής

Εάν αντιμετωπίζετε τακτικά προβλήματα σύνδεσης στο δίκτυο Orange, πιθανότατα δεν είναι μόνο θέμα σταθερής αποτυχίας του δικτύου πορτοκαλιού, αλλά μάλιστα μια κακή σύλληψη του δικτύου ADSL ή Orange Fiber Network. Για να το διορθώσετε, σας συμβουλεύουμε να αλλάξετε τον χειριστή του Διαδικτύου. Το πορτοκαλί πιθανότατα δεν είναι ο καλύτερος χειριστής στη διεύθυνσή σας. Για να επωφεληθείτε από το καλύτερο σταθερό δίκτυο στη διεύθυνσή σας και να προσδιορίσετε τον καλύτερο χειριστή, σας συνιστούμε να πραγματοποιήσετε δοκιμή επιλεξιμότητας ινών και ADSL. Θα μπορείτε να συγκρίνετε όλες τις προσφορές στο Διαδίκτυο από άλλους φορείς εκμετάλλευσης SFR, bouygues και δωρεάν επιλέξιμες στο σπίτι.

Μετρήστε τη ροή πορτοκαλιού σας στο Διαδίκτυο

Οι κατανομές δεν εξηγούν όλα τα προβλήματα δικτύου. Η αιτία είναι μερικές φορές απλώς μια κακή ταχύτητα στο διαδίκτυο. Χάρη στη δοκιμή Orange Debit, θα είστε σε θέση να ανακαλύψετε λεπτομερώς (λήψη, μεταφόρτωση, ping debit) ποια είναι η πραγματική ταχύτητα της σύνδεσής σας, σε ADSL ή/ και ίνες, μέσα στο κατάλυμα σας.