Sony PlayStation Concept Q: Πραγματική φορητή ή απλή περιφερειακή κονσόλα? Digital, PlayStation Portal: Μια φορητή κονσόλα για να παίξετε οποτεδήποτε. Στο σπίτι – ψηφιακό

Πύλη PlayStation: Μια φορητή κονσόλα για να παίξετε οποτεδήποτε. μέσα στο σπίτι

Δεδομένης της πολύ ευρείας άτυπης μορφής του προκύπτουν νόμιμα ερωτήματα όσον αφορά την εργονομική τουe και η παγκόσμια άνεση της. Η κατανομή των μαζών θα αποτελέσει βασικό στοιχείο για να εξασφαλιστεί μια καλή παρατεταμένη εμπειρία παιχνιδιού.

Sony PlayStation Concept Q: Πραγματική φορητή ή απλή περιφερειακή κονσόλα ?

Που αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της βιτρίνας PlayStation της 24ης Μαΐου, η φορητή κονσόλα Project Q εξακολουθεί να είναι εν μέρει μυστηριώδης. Γνωρίζουμε ότι προσφέρει τη δυνατότητα εκτέλεσης παιχνιδιών PS5 σε νομαδική λειτουργία, αν και έχει ορισμένους περιορισμούς.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Asus Rog Ally (Z1 Extreme) Καλύτερη τιμή: 794.93 €

Nintendo Game & Watch Super Mario Bros. Καλύτερη τιμή: 44.95 €

Logitech G Cloud Καλύτερη τιμή: 353.68 €

SNK NEO GEO MINI BEST Τιμή: 72.99 €

Nintendo Switch Lite Καλύτερη τιμή: 179.99 €

Οι σύνδεσμοι που παρουσιάστηκαν παραπάνω δεν μπορούν να λειτουργούν παρουσία ενός διαφημιστικού αποκλεισμού.

Από την πρόωρη κρίση του PS Vita το 2019, η Sony φάνηκε να έχει εγκαταλείψει οριστικά την αγορά φορητών κονσόλας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ανακοίνωση του έργου Q, που είναι ότι ισχύει με μερικές φήμες, έκπληκτος την κοινότητα. Αυτή η κονσόλα, που έχει σχεδιαστεί για να εκτελεί παιχνίδια PS5, έχει σχεδόν πανομοιότυπο σχεδιασμό με αυτόν του επίσημου ελεγκτή DualSense, με όλα τα χαρακτηριστικά του όπως ο πίνακας αφής, οι προσαρμοστικές ενεργοποιήσεις και οι απτικές επιστροφές.

Η φορητή εμφάνισή του ενισχύεται από την παρουσία μιας όμορφης οθόνης 8 -ιντσών που εμφανίζει ανάλυση 720p και χρονολογείται στα 60 Hz. Εάν βασίζουμε μόνο τους εαυτούς μας σε αυτές τις τεχνικές εκτιμήσεις, το έργο Q φαίνεται να είναι καλά εξοπλισμένο για τη Sony να ανακτήσει τη θέση της στην αγορά φορητών κονσόλας.

Όχι τόσο νομαδικό όπως αυτό

Να είστε προσεκτικοί, εάν σκεφτήκατε ότι το έργο Q θα σας επιτρέψει να υπονομεύσετε την τυραννία του Odin In Ο Θεός του πολέμου Ragnarok, ή να εξοντώσει την απειλή των μηχανών Horizon Zero Dawn Forbidden West Ζήστε από την παραλία, ίσως χρειαστεί να το σκεφτείτε δύο φορές. Πράγματι, το έργο Q δεν είναι τόσο αυτόνομο όσο μπορεί να είναι ένας διακόπτης Nintendo, ο οποίος μπορεί να τρέξει παιχνίδια χωρίς να συνδέεται με άλλο μηχάνημα ή στο Διαδίκτυο. Το έργο Q προέρχεται περισσότερο από την απελαθείσα οθόνη, αφού πρέπει να συνδεθεί με ένα PS5 για να εκφράσει τις δυνατότητές του.

Είναι η κονσόλα καθιστικού που φροντίζει τους υπολογισμούς και τα αποτελέσματα μεταγράφονται στην οθόνη του έργου q. Σε αντάλλαγμα, οι χειρισμοί του παίκτη στον ελεγκτή του έργου Q αποστέλλονται στο PS5 και ούτω καθεξής. Για να μπορούν να αναπαραχθούν τα πάντα, είναι επομένως απαραίτητο να συνδεθούν με το σταθερό και το μυϊκό Διαδίκτυο, κάτι που δεν είναι απαραίτητα η περίπτωση όπου το έργο Q θα είναι το πιο χρήσιμο: έξω από το σπίτι, στις δημόσιες συγκοινωνίες για παράδειγμα. Επιπλέον, οι τελευταίες φήμες προκαλούν μια αυτονομία μετά από όλα περιορισμένα από 3 έως 4 ώρες. Ας επαναλάβουμε, αυτές είναι μόνο υποθέσεις, ότι η Sony δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε Infirm.

Κονσόλα ή περιφερική ?

Είμαστε τελικά μακριά από μια συσκευή που θα ήταν αρκετή για τον εαυτό της, όπως το Switch ή το Game Boy. Το έργο Q είναι πιο κοντά σε έναν ελεγκτή παιχνιδιών υψηλής ποιότητας που σας επιτρέπει να κάνετε χωρίς την οθόνη στην οποία είναι συνδεδεμένη το PS5, το οποίο θα πρέπει να λειτουργεί ταυτόχρονα για να μπορεί να παίξει. Θα είναι αδύνατο να επωφεληθείτε από τα παιχνίδια PS5 με ένα έργο Q που δεν συνδέεται με μια κονσόλα PlayStation 5.

Η επιστροφή της Sony στη μάχη των φορητών κονσολών δεν είναι ακόμη εντελώς σχετική.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Ακολουθήστε όλα τα ψηφιακά νέα στο Google News

Πύλη PlayStation: Μια φορητή κονσόλα για να παίξετε οπουδήποτε. μέσα στο σπίτι

Η Sony παρουσιάζει τη νέα της φορητή κονσόλα, ή σχεδόν, αφού το Portal PlayStation χρησιμεύει μόνο για τη ροή των παιχνιδιών της από το PS5 και μόνο στο Wi-Fi. Επομένως, είναι απαραίτητο να είστε στο σπίτι για να το χρησιμοποιήσετε.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Εκείνοι που περίμεναν ότι η Sony θα ξεκινήσει μια πραγματική φορητή κονσόλα θα απογοητευτεί. Πράγματι, η νέα πύλη PlayStation, την οποία γνωρίζαμε προηγουμένως στο πλαίσιο του Project Q, παρουσιάζεται ως “Συσκευή απομακρυσμένης ανάγνωσης”.

Sony DualSense Καλύτερη τιμή: 49.99 €

Microsoft Xbox Elite Series 2 Καλύτερη τιμή: 149.95 €

8bitdo Arcade Bluetooth Stick Best Price: 95.8 €

Microsoft Wireless Manette Xbox Series X/S Καλύτερη τιμή: 54.98 €

ASUS ROG RAIKIRI PRO BEST PRICE: 169.99 €

Nacon Daija Arcade Stick PS5 Καλύτερη τιμή: € 299

Οι σύνδεσμοι που παρουσιάστηκαν παραπάνω δεν μπορούν να λειτουργούν παρουσία ενός διαφημιστικού αποκλεισμού.

Η ελάχιστη υπηρεσία

Με άλλα λόγια, χρησιμοποιείται για τη ροή των παιχνιδιών του από το PS5 μέσω σύνδεσης Wi-Fi. Δυστυχώς, είναι λοιπόν απαραίτητο να παραμείνετε κοντά στην κονσόλα καθιστικού. Στόχοι της Sony “Οι παίκτες που έχουν μόνο μία κοινή χρήση τηλεόρασης στο σπίτι ή που θέλουν απλώς να παίξουν τα παιχνίδια PS5 σε άλλο δωμάτιο”, Αλλά εκείνοι που ήλπιζαν να είναι σε θέση να παίξουν από τότε που τροφοδοτούνται ότι έχουν σύνδεση στο Διαδίκτυο θα πρέπει να προχωρήσουν στο δρόμο τους. Δεν είναι καν δυνατή η πρόσβαση στους τίτλους που είναι διαθέσιμοι στο Cloud Gaming με το PlayStation Plus Premium Service. Μόνο τα παιχνίδια που είναι εγκατεστημένα στο PS5 μπορούν να αναπαραχθούν.

Η πύλη PlayStation, με την εμφάνιση ενός ελεγκτή DualSense που θα είχαμε κόψει στο μισό για να ενσωματώσουμε μια οθόνη αφής LCD 1080p στα 60 fps των 8 “, παίρνει τα ίδια χαρακτηριστικά με τους συμβατικούς ελεγκτές του PS5, συμπεριλαμβανομένων των προσαρμοστικών ενεργοποιητών τους και Η απτική επιστροφή τους. Μια έξοδος ήχου 3,5 mm σάς επιτρέπει να συνδέσετε ένα κράνος ή ενσύρματα ακουστικά, αλλά δεν έχει ενσωματωθεί η σύνδεση Bluetooth. Τα μόνα ασύρματα κράνη και τα ακουστικά για να μπορέσετε να λειτουργήσετε με το Portal PlayStation είναι η νέα ελίτ και παλμός εξερευνήστε το Pulse της Sony, χρησιμοποιώντας το Link Technology Playk.

Μια σχετικά προσβάσιμη τιμή

Επομένως, η Portal PlayStation κάνει πολλές παραχωρήσεις, αλλά έχει το πλεονέκτημα ότι είναι σχετικά προσβάσιμο. Έτσι, θα διατεθεί στο εμπόριο το έτος με ρυθμό € 219,99. Η Sony θα επικοινωνήσει σύντομα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έναρξη των προ -παραγγελιών.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Ακολουθήστε όλα τα ψηφιακά νέα στο Google News

Sony Project Q: Τιμή, Ημερομηνία κυκλοφορίας, Χαρακτηριστικά … αυτό που γνωρίζουμε για τη φορητή κονσόλα

Η Sony παρουσίασε μια φορητή κονσόλα έκπληξης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της βιτρίνας του 2023 ή τουλάχιστον ενός πρωτότυπου. Που ονομάζεται Έργο Q, θα πρέπει να πετύχει το PSP, το PSP GO και το PSP Vita που κατέλαβαν αυτό το τμήμα στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Δημοσιεύτηκε στις 05/26/2023 στις 3:00 μ.μ

Sony Project Q: Τιμή, Ημερομηνία κυκλοφορίας, Χαρακτηριστικά ... αυτό που γνωρίζουμε για τη φορητή κονσόλα

Ο ιαπωνικός γίγαντας θα επιστρέψει στην αγορά φορητών κονσόλας για 11 χρόνια μετά το PS Vita. Αυτή η ανακοίνωση έρχεται σε μια κεντρική στιγμή, όταν ένα ανανεωμένο ενδιαφέρον εκδηλώνεται τόσο από τους κατασκευαστές όσο και από τους παίκτες, παρά την πανταχού παρούσα smartphones και κινητά παιχνίδια. Εκτός από τον διακόπτη Nintendo, ο οποίος αναμφισβήτητα είναι στην προέλευση αυτής της τάσης, οι κατασκευαστές όπως η Valve, η Razer και η πιο πρόσφατα Asus, με τον υποσχόμενο σύμμαχο ROG, όλα ανακοίνωσαν νέα χαρακτηριστικά σε αυτό το τμήμα. Προφανώς, η Sony δεν θέλει να χάσει το τρένο.

Sony Project Q: Μορφή που ερωτήσεις

Το έργο Q είναι Ένα είδος σύντηξης μεταξύ μιας οθόνης 8 -ιντσών και ενός ελεγκτή DualSense Τάφρο στο μισό σε επίπεδο touchpad. Θα συνεχίσει επίσης τα ίδια χαρακτηριστικά και ιδιαίτερα την απτική επιστροφή του.

Δεδομένης της πολύ ευρείας άτυπης μορφής του προκύπτουν νόμιμα ερωτήματα όσον αφορά την εργονομική τουe και η παγκόσμια άνεση της. Η κατανομή των μαζών θα αποτελέσει βασικό στοιχείο για να εξασφαλιστεί μια καλή παρατεταμένη εμπειρία παιχνιδιού.

Πώς λειτουργεί το έργο Q ?

Στην πραγματικότητα, το Project Q δεν είναι σωστή κονσόλα, Αντίθετα, αυτό είναι ένα εξάρτημα που συνοδεύει το PS5 στο βαθμό που λειτουργεί μόνο στη ροή μέσω λειτουργικότητας Απομακρυσμένο παιχνίδι Σόνι.

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες που μοιράζονται, δεν θα είναι δυνατόν να παίξουν με συνολική ανεξαρτησία, αυτό Στην πραγματικότητα, η αρχή των ελεγκτών που παράγεται από τη ραχοκοκαλιά καταλαμβάνει υπό επίσημη άδεια PlayStation.

Τεχνικό φύλλο, τι να περιμένετε ?

Έχουμε ήδη επιβεβαίωση ότι θα έχει μια οθόνη 8 -inch LCD HD, Μερικοί αναφέρουν επίσης ένα απλό ποσοστό Αναψυκτικό 60 Hz. Η ακριβής απτική επιστροφή του ελεγκτή DualSense θα είναι παρών και θα λειτουργήσει από Ασύρματος Για τη μετάδοση δεδομένων ροής. Ωστόσο, η Sony δεν έχει δώσει ενδείξεις για τα εσωτερικά εξαρτήματα, αλλά θα πρέπει να είναι στην αρχή, αφού το παιχνίδι streaming απαιτεί μόνο χαμηλή υπολογιστική ισχύ.

Δεν μπορούμε να διακρίνουμε από τους ομιλητές στις εικόνες που μοιράζονται ο κατασκευαστής, μπορούμε ωστόσο να περιμένουμε την παρουσία τους στο τελικό προϊόν. Εκτός αν τα ασύρματα ακουστικά που ανακοινώθηκαν στο συνέδριο περιλαμβάνονται στο κουτί.

Έργο Ε: Ποια ημερομηνία κυκλοφορίας ?

Η Sony δεν κοινοποίησε την επίσημη ημερομηνία έναρξης, Αλλά θα μπορούσε να συμβεί μέχρι το τέλος του έτους, πιθανώς για την περίοδο των διακοπών.

Πόσο θα κοστίσει η κονσόλα ?

Το μυστήριο παραμένει ολόκληρο στην τοποθέτηση τιμολόγησης, αλλά επειδή είναι μια συσκευή συνεχούς ροής και όχι μια πλήρης κονσόλα, Μπορούμε να ελπίζουμε για μια ανταγωνιστική τιμή.

Θα ενημερώσουμε αυτό το άρθρο μόλις έχουμε νέες πληροφορίες σχετικά με την κονσόλα.

Roch Arena που δημοσιεύθηκε στις 05/26/2023 στις 3:00 μ.μ. | Ενημερώθηκε στις 05/26/2023