Το Sobrio προσφέρει – SG, Sobrio Société Générale – Avis Price Price – Όλες οι πληροφορίες!

Η προσφορά Sobrio: Προσφορές λεπτομερειών και η γνώμη μας για το Société Générale Pack

Contents

�� Απόσυρση στη ζώνη ευρώ: ✔️ δωρεάν και απεριόριστο

Σόουρος

Έναν λογαριασμό, μια κάρτα, ασφάλιση.
Δεν χρειάζεται να διαβάζετε μεταξύ των γραμμών, ξέρετε τι πληρώνετε.

Με το Sobrio (1), επωφεληθείτε από μια τραπεζική προσφορά με βασικές υπηρεσίες και επιλέξτε, σύμφωνα με τις ανάγκες σας, πρόσθετες υπηρεσίες.

Τα βασικά sobrio

Περιλαμβάνονται οι βασικές τραπεζικές υπηρεσίες σας.

Τραπεζική κάρτα πληρωμής Sobrio Τραπεζική κάρτα πληρωμής Sobrio

Η κάρτα πληρωμής μου

Χάρτες και υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

 • Τραπεζικές κάρτες CB Visa Evolution, CB Visa, CB Visa Premier, CB Visa Infinite, CB Mastercard και CB Gold Mastercard: Μεταξύ των ευρείας φάσματος των καρτών μας (2) Βρείτε το ένα κατάλληλο για εσάς καλύτερα !
 • Η επιλογή και η επανέκδοση του μυστικού κώδικα σας είναι δωρεάν.
 • Σε περίπτωση απώλειας ή πτήσης, η αντικατάσταση της τραπεζικής σας κάρτας είναι επίσης δωρεάν.

Sobrio Insurance σε καθημερινή βάση Sobrio Insurance σε καθημερινή βάση

Η καθημερινή μου ασφάλιση (3)

Κλεβική τραπεζική κάρτα, Καταρρίφθηκε το πλυντήριο… με την καθημερινή μου ασφάλιση, καλύπτεται σε περίπτωση δυσλειτουργίας.

 • Ασφάλιση πτήσης και απώλεια κλειδιών, εγγράφων, δόλια χρήση μέσων πληρωμής.
 • 2 -ετή επέκταση εγγύησης του κατασκευαστή.

Η δήλωση Flash και η πρόβλεψη της προσπέρασης προσφοράς Sobrio Η δήλωση Flash και η πρόβλεψη της προσπέρασης προσφοράς Sobrio

Ο λογαριασμός μου εν συντομία

Δήλωση Flash και Πρόβλεψη της υπερβολικής: Ο τραπεζικός σας λογαριασμός σας δίνει νέα.

 • Με τη δήλωση Flash, Λάβετε στο κινητό σας τηλέφωνο το εβδομαδιαίο δελτίο καιρού από το λογαριασμό σας (υπόλοιπο λογαριασμού και λειτουργίες υπό επεξεργασία κ.λπ.).
 • Με την πρόβλεψη της υπέρβασης, να αποφευχθεί πριν φτάσετε στο ανώτατο όριο πληρωμής της κάρτας σας ή του εξουσιοδοτημένου υπερανάστρου σας: αυτό αποφεύγει δυσάρεστες εκπλήξεις.

Σύλληψη Sobrio χωρίς κόστος Σύλληψη Sobrio χωρίς κόστος

Κόστος μηδενικού λογαριασμού

Αυτό είναι αυτονόητο, αλλά με την προσφορά Sobrio, δεν πληρώνετε κανένα κόστος εκμετάλλευσης τραπεζικού λογαριασμού.
Εξαιρουμένων του Sobrio, τα έξοδα αυτά ανέρχονται σε € 2,25 το μήνα.
Απολαύστε το Sobrio
από € 7,20 /μήνα

Το μικρό συν Sobrio

Επωφεληθείτε από 2 πρόσθετα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται στην προσφορά Sobrio για να διαχειριστείτε εύκολα τους λογαριασμούς και τα έγγραφά σας.

Μία οθόνη
Για όλους τους λογαριασμούς σας

Κρατάτε λογαριασμούς σε άλλες τράπεζες ? Με τη συγκέντρωση λογαριασμών, συμβουλευτείτε τις πωλήσεις τους και τις τελευταίες λειτουργίες με μια ματιά.

Ένας χώρος
Για όλα τα έγγραφά σας

Μην μάθετε, βρείτε. Ηλεκτρική ενέργεια, το Διαδίκτυο, το κινητό τηλέφωνο: Με τη συσσωμάτωση των εγγράφων, τα τιμολόγιά σας και άλλα έγγραφα βρίσκονται στην περιοχή του πελάτη σας, συλλέγονται αυτόματα.

Υπηρεσίες à la carte

Οι συμπληρωματικές τραπεζικές σας υπηρεσίες με προτιμησιακές τιμές.
Επιλογή καρτών συλλογής

Εξατομικεύστε την κάρτα σας: Επιλέξτε ένα οπτικό που μοιάζετε ή επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες που σχετίζονται με τα ενδιαφέροντά σας.

Μοντέλο με οπτικές και υπηρεσίες: € 20,80 /έτος
Αντί για € 26/έτος χωρίς Sobrio
Μοντέλο με Visual: € 11,20 /έτος
Αντί για 14 €/έτος χωρίς Sobrio
Δυναμική επιλογή κρυπτογράφησης

Καινοτόμος λύση κατά της απάτης, η δυναμική επιλογή κρυπτογράφησης εξασφαλίζει περισσότερο τις ηλεκτρονικές σας αγορές και διατηρεί τους χάκερς από απόσταση.

Αντί για 12 €/έτος χωρίς Sobrio
Διεθνής επιλογή

Για να ταξιδέψετε στο εξωτερικό με χαμηλότερο κόστος, ανακαλύψτε τα διαφορετικά επίπεδα αυτής της επιλογής και επιλέξτε αυτό που θα πάρετε μαζί σας.

Απεριόριστη απόσυρση DAB

Χωρίς ζήλια μεταξύ μας, αποσύρετε χρήματα χωρίς κόστος (4) κάθε φορά που πηγαίνετε στους διανομείς από όλες τις άλλες τράπεζες της ζώνης ευρώ (5) .

Αντί για € 2/μήνα χωρίς Sobrio
Πακέτο απαλλαγής Agios (6)
Με αυτήν την υπηρεσία, αποφύγετε το κόστος υπερανάληψης και κέρδος σε γαλήνη.
Αντί για € 2,50/μήνα χωρίς Sobrio
Θέλετε να επωφεληθείτε από το Sobrio ?

Εάν συνοψίσουμε,

Το Sobrio είναι μια προσφορά
Χωρίς πρόσθετα ή γλυκαντικά:

Περίληψη προσφοράς τραπεζικής Sobrio

 • Περιλαμβάνονται οι βασικές τραπεζικές υπηρεσίες
 • Πρόσθετες υπηρεσίες που επιλέγετε ανάλογα με τις ανάγκες σας
 • Εξοικονόμηση στις τραπεζικές σας υπηρεσίες
 • Ελευθερία: Αλλάζετε και λύσετε την προσφορά σας sobrio όταν θέλετε

(1) Το Sobrio είναι μια ομαδική προσφορά τραπεζικών και μη τραπεζικών υπηρεσιών που είναι προσβάσιμες από 15 ετών. Μετά την περίοδο μείωσης, οι συνθήκες τιμολογίου Sobrio σύμφωνα με την ηλικία και τον τύπο της κάρτας που έχουν εγγραφεί, που υποδεικνύονται στο φυλλάδιο “Τοσμήσιμες συνθήκες που εφαρμόζονται σε τραπεζικά – άτομα που διατίθενται σε πρακτορεία και άτομα.SG.Fr.
(2) Με την επιφύλαξη της αποδοχής από την τράπεζα. Για 15 χρόνια -OLD μέλη, μόνο η κάρτα CB Evolution Visa μπορεί να αφαιρεθεί. Για τα μέλη των 16-17 ετών, μπορεί να αφαιρεθεί μόνο η CB Visa Evolution, η CB Visa ή η CB Mastercard με άμεση χρέωση (σε αυτές τις δύο περιπτώσεις απαιτείται η εξουσιοδότηση των νόμιμων αντιπροσώπων)))) Απαιτείται)))) Απαιτείται η εξουσιοδότηση των νόμιμων αντιπροσώπων))) Απαιτείται)))) Απαιτείται η εξουσιοδότηση των νόμιμων αντιπροσώπων))) Απαιτείται)))) Απαιτείται η έγκριση των νόμιμων αντιπροσώπων)). (3) Η καθημερινή μου ασφάλιση αποτελεί σύμβαση συλλογικής ασφάλισης για προαιρετικές αποζημιώσεις μελών που λαμβάνονται από την Société Générale με το Sogessur. Εταιρεία που ρυθμίζεται από τον ασφαλιστικό κωδικό. Η σύμβαση αυτή παρουσιάζεται από την Société Générale, η έδρα του οποίου βρίσκεται 29, Boulevard Haussmann 75009 Παρίσι, υπό την ιδιότητά του ως ασφαλιστικής καταχώρησης, εγγραφή Orias n ° 07 022 493 (Orias.F). Αυτή η προσφορά ισχύει στην ηπειρωτική Γαλλία και υπόκειται σε όρους επιλεξιμότητας. Εγγυημένα συμβάντα, όροι, όρια και εξαιρέσεις εγγύησης εμφανίζονται στη σύμβαση.
(4) επιλέξιμες κάρτες: CB Visa Evolution, CB Visa και CB MasterCard. Για αυτά τα τελευταία δύο, χωρίς την υπηρεσία, 3 αποσύρσεις εξαιρουμένων του DAB SG ανά μήνα είναι δωρεάν.
(5) Χώρα της Ζώνης Ευρώ: Γερμανία, Αυστρία, Βέλγιο, Κύπρο, Ισπανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Σλοβενία.
(6) Προορίζεται για ενήλικες. Εντός των ορίων των συμβατικών διατάξεων, ιδίως το ποσό της διευκόλυνσης μετρητών σας. Το πακέτο εξαίρεσης Agios ισοδύναμο με τη χρήση μετρητών € 1.000 για 7 διαδοχικές ημέρες ή όχι ανά ημερολογιακό μήνα. Πέρα από αυτό το πακέτο, ο Agios είναι δική σας ευθύνη υπό τους συμβατικούς όρους. Υπολογίζονται καθημερινά και λαμβάνονται ανά τρίμηνο.
(7) Οι σύμβουλοι σας απαντούν από τις 8 π.μ. έως τις 10 μ.μ. τις καθημερινές και μέχρι τις 8 μ.μ. το Σάββατο, εξαιρουμένων των διακοπών. Από το εξωτερικό: +33 (0) 810 01 3955 ->

Η προσφορά Sobrio: Προσφορές λεπτομερειών και η γνώμη μας για το Société Générale Pack

Γενική κοινωνία Sobrio

Το Sobrio είναι η προσφορά εισόδου από την Société Générale. Περιλαμβάνει έναν τρεχούμενο λογαριασμό Aisni ότι μια τραπεζική κάρτα από 7,20 ευρώ το μήνα. Η προσφορά Sobrio απευθύνεται κυρίως σε νέους πελάτες, αφού η τιμή της μειώνεται για όσους κάτω των 30 ετών. Το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνικής Générale Sobrio, χωρίς τέλη που να κατέχει τέλη λογαριασμού ! Κοιτάξτε το Sobrio από το Société Générale.

(Εξέλιξη Visa)
έχω

Société Générale: € 80 Προσφέρεται + Sobrio € 1 για 12 μήνες για μια κάρτα Visa ή Visa Premier !

Μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2023, όφελος από € 80 Προσφέρεται + Sobrio € 1/μήνα για 12 μήνες για μια πρώτη κάρτα Visa ή Visa για το άνοιγμα ενός λογαριασμού !

Το ασφάλιστρο αποτελείται από:

 • Προσφέρθηκε 80 € Για μια πρώτη online άνοιγμα α SG Τρέχων λογαριασμός Πριν από τις 31 Δεκεμβρίου
 • Η προσφορά Sobrio σε € 1/μήνα για 12 μήνες

Google Play: ⭐ 4.6/5
Apple Store: ⭐ 4.7/5

✔️ Εξατομικευμένη υπηρεσία στον οργανισμό
Διαθέσιμη ασφάλιση CB
✔् κάρτα χωρίς κατάσταση εισοδήματος
✔️ Μειωμένες τιμές για τους νεότερους
✔️ Προαιρετικές υπηρεσίες: Cryptocurrency, International ..

❌ Υψηλή συνεισφορά
❌ Όχι πληρωμή Google Pay Mobile
❌ Υψηλά έξοδα ξένων

Ενημερωμένα δεδομένα Σεπτέμβριος 2023

�� Sobrio, το Société Générale Génération Banking Pack

Η προσφορά Sobrio Société Générale εμφανίζει τον στόχο της στο σύνθημά του: “χωρίς πρόσθετο ή γλύκιση”. Με αυτό το νέο πακέτο που αντικαθιστά την προσφορά τζαζ, η Société Générale προσφέρει μείωση των τιμών της, ιδίως της συνδρομής.

Το Sobrio προσφέρει ένα πακέτο με βασικές τραπεζικές υπηρεσίες ότι είναι δυνατόν να συμπληρώσετε τις επιλογές “à la carte”. Η προσφορά σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χρήματα, διατηρώντας παράλληλα ευελιξία. Είναι δυνατό να τροποποιηθεί και να τερματιστεί η σύμβαση ανά πάσα στιγμή.

Η προσφορά Sobrio Société Générale διακρίνεται επίσης από το δικό του Έλλειψη τελών διατήρησης λογαριασμού, Κανονικά χρεώνεται € 2,25 το μήνα έξω από την προσφορά Sobrio.

➕ Πρόσθετες επιλογές στην προσφορά Sobrio

Η επιλογή Κάρτες συλλογής

Είναι δυνατόν Εξατομικεύστε την τραπεζική κάρτα με οπτική Για € 11,20/έτος ή εξατομικεύστε το οπτικό όσο οι υπηρεσίες που σχετίζονται με τα κέντρα τόκων για € 20,80 ετησίως.

Η δυναμική επιλογή κρυπτογράφησης

Αυτή η καινοτόμος λύση κατά της απάτης καθιστά δυνατή πιο ασφαλείς ηλεκτρονικές αγορές, χωρίς να καταφύγετε στην εικονική πιστωτική κάρτα. Το κρυπτογράφημα της κάρτας – τα 3 ψηφία στην πλάτη που ζητήθηκε για πληρωμές στο διαδίκτυο – αλλάζει κάθε ώρα.

Προσφέρεται δωρεάν με την κάρτα Infinite Visa ή από 6,90 €/μήνα Για άλλες κάρτες.

Η διεθνής επιλογή

Η διεθνής επιλογή με το Sobrio σας επιτρέπει να είστε Εξαίρεση από τις επιτροπές Société Générale Σχετικά με τις πληρωμές, τις αποσύρσεις με τραπεζική κάρτα και διεθνείς μεταφορές εκτός της ζώνης ευρώ.

Μπορεί να αφαιρεθεί για ένα μόνο ταξίδι και να τερματιστεί ανά πάσα στιγμή. Δεν υπάρχει ανώτατο όριο απόσυρσης ή πληρωμής. Η διεθνής επιλογή προσφέρει 4 επίπεδα:

 1. Αρχικός : να περάσετε λίγες μέρες στο εξωτερικό και μειωμένο αριθμό αγορών ή/και αποσύρσεων με την τραπεζική κάρτα στο ξενοδοχείο.
 2. Εντονος : για αρκετές ημέρες ή συχνά στο εξωτερικό και τη συχνή χρήση της τραπεζικής κάρτας για την πραγματοποίηση αγορών ή αναλήψεων.
 3. Απεριόριστος : για εγκατάσταση στο εξωτερικό και την ανάγκη να κάνετε ή να λαμβάνετε μεταφορές στο χώρο.
 4. Φοιτητές : Για φοιτητές μεταξύ 16 και 29 ετών με την ανάγκη για απεριόριστο πακέτο για να πραγματοποιήσουν πληρωμές και αναλήψεις στο εξωτερικό.

Η απεριόριστη απόσυρση DAB

Να αποσύρει χρήματα χωρίς κόστος από όλους τους διανομείς όλων των άλλων τραπεζών στη ζώνη του ευρώ λιγότερο από 2 €/μήνα.

Πακέτο απαλλαγής του Agios

Για να αποφύγετε το κόστος υπερανάληψης στο 2 € το μήνα. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον οφειλέτη σε περίπτωση χρήστη του κάτω χαμηλότερου ή ισοδύναμου με € 1.000 για 7 ημέρες.

�� Sobrio Société Générale Services και Τιμές

Όπως πολλές τράπεζες, η Société Générale προσφέρει στους πελάτες της μια προσφορά πακέτων στον τραπεζικό λογαριασμό τους και στις κύριες βασικές υπηρεσίες. Αρχικά ονομάστηκε Jazz Société Générale, αυτό το πακέτο μετονομάστηκε τον Απρίλιο του 2019 Σόουρος. Εάν συγκρίνουμε Sobrio vs Jazz, Η πραγματική αξιοσημείωτη διαφορά είναι πολύ χαμηλότερο κόστος. Το Sobrio Société Générale προσφέρεται από 7,20 ευρώ το μήνα, αλλά οι τιμές μειώνονται για εκείνους κάτω των 30 ετών ! Εάν είστε μεταξύ 18 και 24 ετών, η προσφορά Sobrio είναι διαθέσιμη μόνο για € 3 το μήνα, με τα ίδια πλεονεκτήματα !

Το ποσοστό Sobrio περιλαμβάνει τις ακόλουθες βασικές υπηρεσίες : Προμήθεια κάρτας της επιλογής σας (Visa ή MasterCard Network), μέσες πληρωμές πληρωμών, δηλώσεις λογαριασμού και λειτουργίες διαχείρισης του λογαριασμού online.

Η κάρτα Sobrio Société Générale

Η προσφορά Société Générale Sobrio Προσφέρει μια ευρεία επιλογή της κάρτας πληρωμής Visa ή MasterCard και καλύπτει ολόκληρο το φάσμα, από την κάρτα Evolution μέχρι το Carte Noire μέσω της πρώτης βίζας του Société Générale.

Η επιλογή του μυστικού αριθμού κώδικα του Κάρτα Sobrio είναι δωρεάν, καθώς αντικαθιστά κάθε μία από αυτές τις κάρτες σε περίπτωση απώλειας ή πτήσης. Είναι δυνατόν να επιλέξετε άμεση ή καθυστερημένη ροή.

Visa Classic Sobrio Card

Sobrio Classic
7,90 €/μήνα

Διατίθεται επίσης: Standard MasterCard

☑️ Τρέχον κόστος:

�� Κόστος Λογαριασμού: Περιλαμβάνονται

�� Ανενεργός Λογαριασμός Κόστος: �� NC

☑️ FRAITS στο εξωτερικό:

�� Απόσυρση στη ζώνη ευρώ: ✔️ 3 δωρεάν αποσύρσεις/μήνα εξαιρουμένων του dab soge Πέρα από 1 €/απόσυρση

�� Απόσυρση εκτός της ζώνης ευρώ: 3 € + 2,70%

✈* Πληρωμές στο εξωτερικό: 1 € + 2,70%

☑️ Τέλη για περιστατικά πληρωμών:

��् Επιτροπή παρέμβασης: 8 €/Λειτουργία – Μέγιστο 80 €/μήνα

�� Εξουσιοδοτημένη ανακάλυψε: ✔️ Διατίθεται κατόπιν αιτήματος

�� Μη εξουσιοδοτημένο ανακάλυψε: ✔् υπόκειται στην αποδοχή της τράπεζας

☑️ Φρέσκο ​​σε μεταφορές:

�� Άμεση μεταφορά: 0,80 €/μεταφορά

�� Μεταφορά SEPA: ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ

�� Διεθνής Μεταφορά: από 9 €

☑️ Εγγυήσεις ασφάλισης:

 • �� Εγγύηση θανάτου / αναπηρίας

☑️ Εγγυήσεις βοήθειας:

 • �� Ιατρικός επαναπατρισμός
 • �� Νοσοκοκαλία στο εξωτερικό
 • �� πρόγραμμα οδήγησης αντικατάστασης
 • �� Πολύ κακό ή κλοπή του ενοικιαζόμενου οχήματος
 • ⚖️ Νομική βοήθεια στο εξωτερικό

☑️ Άλλες υπηρεσίες:

Κάρτα Visa Premier Sobrio

Sobrio Premier
14,90 €/μήνα

Φτιάξτε αυτήν την κάρτα
Διατίθεται επίσης: Gold MasterCard

☑️ Τρέχον κόστος:

�� Κόστος Λογαριασμού: Περιλαμβάνονται

�� Ανενεργός Λογαριασμός Κόστος: �� NC

☑️ FRAITS στο εξωτερικό:

�� Απόσυρση στη ζώνη ευρώ: ✔️ δωρεάν και απεριόριστο

�� Απόσυρση εκτός της ζώνης ευρώ: 3 € + 2,70%

✈* Πληρωμές στο εξωτερικό: 1 € + 2,70%

☑️ Τέλη για περιστατικά πληρωμών:

��् Επιτροπή παρέμβασης: 8 €/Λειτουργία – Μέγιστο 80 €/μήνα

�� Εξουσιοδοτημένη ανακάλυψε: ✔️ Διατίθεται κατόπιν αιτήματος

�� Μη εξουσιοδοτημένο ανακάλυψε: ✔् υπόκειται στην αποδοχή της τράπεζας

☑️ Φρέσκο ​​σε μεταφορές:

�� Άμεση μεταφορά: 0,80 €/μεταφορά

�� Μεταφορά SEPA: ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ

�� Διεθνής Μεταφορά: από 9 €

☑️ Εγγυήσεις ασφάλισης:

 • �� Εγγύηση θανάτου / αναπηρίας
 • �� Εγγύηση καθυστέρησης μεταφοράς
 • �� Εγγύηση καθυστέρησης αποσκευών
 • �� Εγγύηση αποσκευών απώλειας ή αποσκευών
 • �� Εγγύηση αστικής ευθύνης στο εξωτερικό
 • �� Εγγύηση ενοικίασης
 • Εγγύηση ακύρωσης διακοπής/εξοχής διακοπής/ταξιδιού
 • ❄️ Εγγύηση χιονιού και βουνού

☑️ Εγγυήσεις βοήθειας:

 • �� Ιατρικός επαναπατρισμός
 • �� Νοσοκοκαλία στο εξωτερικό
 • �� πρόγραμμα οδήγησης αντικατάστασης
 • �� Πολύ κακό ή κλοπή του ενοικιαζόμενου οχήματος
 • ⚖️ Νομική βοήθεια στο εξωτερικό

☑️ Άλλες υπηρεσίες:

 • �� Cashback
 • �� Μέση ασφάλιση πληρωμής και προσωπικά εφέ
 • ��️ Ασφάλιση αγοράς
 • �� Προστασία εισιτηρίων

Άπειρος Sobrio
29,50 €/μήνα

Διατίθεται επίσης: MasterCard Elite

☑️ Τρέχον κόστος:

�� Κόστος Λογαριασμού: Περιλαμβάνονται

�� Ανενεργός Λογαριασμός Κόστος: �� NC

☑️ FRAITS στο εξωτερικό:

�� Απόσυρση στη ζώνη ευρώ: ✔️ δωρεάν και απεριόριστο

�� Απόσυρση εκτός της ζώνης ευρώ: 3 € + 2%

✈* Πληρωμές στο εξωτερικό: 1 € + 2%

☑️ Τέλη για περιστατικά πληρωμών:

��् Επιτροπή παρέμβασης: 8 €/Λειτουργία – Μέγιστο 80 €/μήνα

�� Εξουσιοδοτημένη ανακάλυψε: ✔️ Διατίθεται κατόπιν αιτήματος

�� Μη εξουσιοδοτημένο ανακάλυψε: ✔् υπόκειται στην αποδοχή της τράπεζας

☑️ Φρέσκο ​​σε μεταφορές:

�� Άμεση μεταφορά: 0,80 €/μεταφορά

�� Μεταφορά SEPA: ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ

�� Διεθνής Μεταφορά: από 9 €

☑️ Εγγυήσεις ασφάλισης:

 • �� Εγγύηση θανάτου / αναπηρίας
 • �� Εγγύηση καθυστέρησης μεταφοράς
 • �� Εγγύηση καθυστέρησης αποσκευών
 • �� Εγγύηση αποσκευών απώλειας ή αποσκευών
 • �� Εγγύηση αστικής ευθύνης στο εξωτερικό
 • �� Εγγύηση ενοικίασης
 • Εγγύηση ακύρωσης διακοπής/εξοχής διακοπής/ταξιδιού
 • ❄️ Εγγύηση χιονιού και βουνού

☑️ Εγγυήσεις βοήθειας:

 • �� Ιατρικός επαναπατρισμός
 • �� Νοσοκοκαλία στο εξωτερικό
 • �� πρόγραμμα οδήγησης αντικατάστασης
 • �� Πολύ κακό ή κλοπή του ενοικιαζόμενου οχήματος
 • ⚖️ Νομική βοήθεια στο εξωτερικό

☑️ Άλλες υπηρεσίες:

 • �� έξυπνη καθυστέρηση
 • �� Υπηρεσία θυρωρού
 • �� Άπειρα πλεονεκτήματα της λέσχης Visa
 • �� Μέση ασφάλιση πληρωμής και προσωπικά εφέ

Ενημερωμένα δεδομένα Σεπτέμβριος 2023

Sobrio Ασφαλιστικά μέσα πληρωμής

Πακέτο Sobrio-Assurance

Τα μέσα πληρωμής που κοστίζουν ανεξάρτητα 24 € ετησίως περιλαμβάνονται δωρεάν στην προσφορά Sobrio Société Générale. Αυτή η ασφάλιση καλύπτει 5 εγγυήσεις:

✔* Οικονομική ασφάλεια : Σε περίπτωση δόλιας χρήσης των μέσων πληρωμής και απόσυρσης – μετά από ζημία ή πτήση – η αποζημίωση της αξίωσης μπορεί να ανέλθει σε € 6.000 ανά αξίωση και ανά έτος.

✔* Κλειδί και χαρτιά ασφάλεια : Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής κλειδιών και εγγράφων, η αποζημίωση μπορεί να φτάσει τα € 500 για κλειδιά και € 150 για έγγραφα, ανά αξίωση και ανά έτος.

✔* Πραγματοποίηση επέκτασης εγγύησης του κατασκευαστή : Επέκταση της εγγύησης του κατασκευαστή σε περίπτωση αποτυχίας συσκευών, πληροφορικής, hi-fi ή/και βίντεο που αγοράστηκαν νέα με μέσο πληρωμής από το Sobrio, με ανώτατο όριο αποζημίωσης ύψους € 5.000 ανά αξίωση και ανά έτος.

✔* Ειδική συγκεκριμένη ασφάλεια : Τα είδη που αποσύρονται για λιγότερο από 48 ώρες και κλέβονται μετά από επίθεση, δυσφορία ή τροχαίο ατύχημα μπορούν να επιστραφούν (ισχύουν τα ανώτατα όρια).

✔*Ασφάλεια κινητού τηλεφώνου : Σε περίπτωση που οι επικοινωνίες πραγματοποιήθηκαν δόλια εντός 48 ωρών από την πτήση του κινητού τηλεφώνου και πριν από την αντιπολίτευση της κάρτας SIM, η επιστροφή του ποσού με ανώτατο όριο αποζημίωσης ύψους € 500, ανά αξίωση και ανά έτος.

Φλας δήλωση

Ένα άλλο πλεονέκτημα του Sobrio Société Générale: Η δήλωση Flash. Ο έρευνα φλας Στείλτε την κατάσταση του λογαριασμού κάθε εβδομάδα από το SMS. Η ειδοποίηση είναι προσαρμόσιμη και αποφεύγει να συνδέεται πολύ συχνά με τον προσωπικό σας χώρο.

 • Τι περιλαμβάνει η δήλωση Flash ?
 • ΜΕΓΑΛΟ’Εξέλιξη της ισορροπίας Από την τελευταία δήλωση
 • Ο Αριθμός και ποσότητα εργασιών επεξεργάζεται ;
 • Ο Τελευταίες επιχειρήσεις έχει καταγραφεί;
 • ΜΕΓΑΛΟ’σε εξέλιξη – Οι λειτουργίες που δεν χρεώνονται – της τραπεζικής κάρτας εάν είναι με καθυστερημένη ροή.

Πρόβλεψη της προσπέρασης

Όταν ο πελάτης έχει φτάσει το 80 % του ποσού του ανώτατου ορίου πληρωμής του ή του εξουσιοδοτημένου υπερανάληψη του, λαμβάνει μια ειδοποίηση για να τον αποφύγει να φτάσει στο όριο αποκλεισμού της κάρτας ή στην απόρριψη δειγμάτων.

Χαρακτηριστικά διαχείρισης λογαριασμού

Ο Sobrio Sobrio ή Sobrio Duo Pack προσφέρει δύο πρόσθετες υπηρεσίες για τη διευκόλυνση της διαχείρισης λογαριασμών και εγγράφων. Και οι δύο περιλαμβάνονται στη μηνιαία συμβολή στο Sobrio.

✔* Μόνο μία οθόνη για όλους τους λογαριασμούς :: Σόουρος Προτείνει έναν συνολέα λογαριασμών που σας επιτρέπει να συμβουλευτείτε λογαριασμούς διαφορετικών τραπεζών που συγκεντρώθηκαν σε μία οθόνη.

✔* Μόνο ένας χώρος για όλα τα έγγραφα :: Ο συσσωρευτής εγγράφων ομαδοποιεί τα έγγραφά σας όπως το τηλέφωνο, η ηλεκτρική ενέργεια, τα τιμολόγια στο διαδίκτυο

�� Η προσφορά Société Générale Sobrio: η γνώμη μας

 • Επιλογή μεταξύ 3 καρτών
 • Χωρίς τέλη κατέθεσης λογαριασμού
 • Αποτελεσματική εφαρμογή για κινητά
 • Περιλαμβάνεται καθημερινή ασφάλιση
 • Μειώνοντας τις τιμές για όσους κάτω των 30 ετών
 • Υπηρεσίες σε ενδιαφέρουσες επιλογές σε προτιμησιακές τιμές (κρυπτογράφηση, απαλλαγή του Agios)
 • Υψηλότερη τιμή από τις ηλεκτρονικές τράπεζες
 • Κόστος για επιχειρήσεις στο εξωτερικό

Η προσφορά Sobrio Société Générale Επιτρέπει στην τράπεζα να προχωρήσει στην ταξινόμηση συγκρίσιμων προσφορών, προσφέροντας ένα Πλήρες πακέτο για μια λογική τιμή, σύμφωνα με την. Της γενικής άποψης, αν συγκρίνουμε Sobrio και Jazz, Η τιμή του νέου πακέτου είναι πιο ελκυστική και οι πιο συνετές επιλογές.

Τελικά, οι τύποι Société Générale Sobrio Η απαλλαγή τραπεζών προσφέρει τόσο κατάλληλα για φοιτητές όσο και ενεργούς ανθρώπους και τακτικούς ταξιδιώτες. Οι πελάτες ενός λογαριασμού Sobrio έχουν το πλεονέκτημα ότι έχουν Πλήρεις πληρωμές πληρωμών, απο ΑΣΦΑΛΙΣΗ και βοήθεια σε καθημερινή βάση σε ταξίδια στο εξωτερικό. Τέλος, αν και η τιμή των τραπεζικών καρτών Sobrio είναι λιγότερο ανταγωνιστική από ό, τι οι ηλεκτρονικές τράπεζες, η Société Générale έχει το πλεονέκτημα ότι είναι σε θέση Επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο φυσικής υπηρεσίας.

Sobrio ή κλασική προσφορά Société Générale ? Προσέξτε να ελέγξετε ότι όλες οι επιλογές που περιλαμβάνονται στο πακέτο θα είναι πολύ χρήσιμες για εσάς. Εάν αυτό δεν συμβαίνει, η άποψή μας είναι να ανοίξουμε έναν λογαριασμό γενικής κοινωνίας που αποκλείει το πακέτο, το οποίο θα είναι φθηνότερο.

⚖् πρέπει να επιλέξετε kapsul ή sobrio ?

Το Société Générale προσφέρει δύο τύπους προσφορών: Sobrio και Kapsul. Μερικά από τα χαρακτηριστικά τους είναι πανομοιότυπα. Για παράδειγμα, Kapsul και Sobrio ευθυγραμμίζονται με τους Η μείωση και τα έξοδα πληρωμής εκτός της ζώνης ευρώ.

Το πακέτο Kapsul έχει το πλεονέκτημα να εμφανίζει χαμηλή τιμή, αλλά προσφέρει λιγότερες υπηρεσίες από ό, τι προσφέρει το Sobrio: για τη χρήση της κύριας κάρτας, μπορούμε να προτιμούμε να επιλέξουμε το Sobrio.

Kapsul Société Générale Card

Κάρτα καπαμπούλης
2 €/μήνα

✔️ Δεν υπάρχει κατάσταση εισοδήματος
✔️ Cashback
Διατίθεται συνομιλία 24/7
✔️ Δεν υπάρχουν χρεώσεις που να κατέχουν λογαριασμός

❌ Τραπεζική κάρτα με πληρωμένη συστηματική εξουσιοδότηση
❌ Χωρίς εξουσιοδοτημένη υπερανάληψη
❌ Η υπηρεσία συμβούλων τραπεζών δεν περιλαμβάνεται
❌ Υψηλά έξοδα ξένων
❌ Χωρίς ασφάλιση
❌ Περιορισμένη οροφές πληρωμής και απόσυρσης

Visa Classic Sobrio Card

Sobrio Classic
7,90 €/μήνα

Διατίθεται επίσης: Standard MasterCard

✔️ Εξατομικευμένη υπηρεσία στον οργανισμό
✔् Βασική ασφάλιση στο εξωτερικό + Ασφάλιση μέσης πληρωμής
✔् κάρτα χωρίς κατάσταση εισοδήματος
✔️ Μειωμένες τιμές για τους νεότερους
✔️ Προαιρετικές υπηρεσίες σε προτιμησιακές τιμές: Crypto Dynamics, International.

❌ Υψηλή συνεισφορά
❌ Υψηλά έξοδα ξένων
❌ Google Pay Mobile Πληρωμή
❌ Περιορισμένη οροφές πληρωμής και απόσυρσης
❌ Επιτροπή παρέμβασης

Ενημερωμένα δεδομένα Σεπτέμβριος 2023