Οδηγός: Ποιο είναι το καλύτερο smartphone για τη φωτογραφία? Σεπτέμβριος 2023 – Digital, Best 2023 Smartphones Photo – Οδηγός αγοράς και σύγκρισης

Τα 5 καλύτερα smartphones φωτογραφιών 2023

Contents

Εκτός από τα συμβατικά χαρακτηριστικά που δικαιούται να περιμένουμε από ένα smartphone, Αυτές οι συσκευές αφιερωμένες στη φωτογραφία Έχετε την καλύτερη τεχνολογία με, για παράδειγμα, πολλούς αισθητήρες που επιτρέπουν να αποκτήσουν φωτογραφίες εκπληκτικής ποιότητας. Αυτή η απόδοση μετράται σε εικονοστοιχεία και, σε αυτή την τεχνική εξειδίκευση, δεν βασίζονται όλες οι μάρκες σε ισότιμη βάση.

Ποιο είναι το καλύτερο smartphone για τη φωτογραφία ? Σεπτέμβριος 2023

Σχεδιάζετε να αλλάξετε το smartphone σας και θέλετε να πάρετε το καλύτερο δυνατό μοντέλο για να μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες ανά πάσα στιγμή χωρίς να χρειάζεται να πάρετε το APN Compact σας ? Όποια και αν είναι ο προϋπολογισμός σας, εδώ είναι η επιλογή μας.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Τα smartphones έχουν σίγουρα θαμμένα συμπαγή κάμερες. Με όλο και πιο όμορφες λήψεις και όλο και περισσότερες ενότητες φωτογραφιών, το smartphone ή το φωτοφόνιο γίνεται η κάμερα που έχετε πάντα σε εσάς. Για να βρίσκεστε στην κορυφή, όχι μόνο ευνοούν τον αριθμό των megapixels. Ένας μεγάλος αριθμός φωτογραφιών στον αισθητήρα, στην οπτική σταθεροποίηση ή στην καλή “τηλεφακό” ή “Ultra-Gangle” modules είναι περιουσιακά στοιχεία επιλογής. Μεταξύ όλων των κινητών τηλεφώνων που έχουν περάσει στη σκηνή φωτογραφιών μας, σας προσφέρουμε εκείνους που έχουν την προτίμησή μας για όμορφες φωτογραφίες, σε όλες τις συνθήκες. Εάν τραβήξετε πολλές φωτογραφίες, γυρίστε σε μια συσκευή που προσφέρει επίσης μεγάλη μνήμη αποθήκευσης.

Το καλύτερο

Samsung Galaxy S23 Ultra: Ένα μοντέλο τελικά επιτυχημένο

Τιμή εκτόξευσης 1419 €

Τα 5 καλύτερα smartphones φωτογραφιών 2023

Όταν τα πρώτα κινητά τηλέφωνα κυκλοφορούσαν στο εμπόριο, δεν είχαμε φανταστεί τον τόπο που επρόκειτο να πάρουν στη ζωή μας. Σε σύγκριση, τα τρέχοντα μοντέλα έχουν γίνει πραγματικοί φορητοί υπολογιστές που δεν μας αφήνουν πλέον. Αυτά μας προσφέρουν τώρα τη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών απίστευτης ποιότητας. Ωστόσο, τα smartphones δεν αξίζουν όλα σε αυτό το συγκεκριμένο τεχνικό σημείο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνειδητοποιούμε αυτή την επισκόπηση των smartphones με εξελιγμένες κάμερες. Εδώ είναι ο πίνακας σύγκρισης.

Λίστα φωτογραφιών smartphone των καλύτερων προϊόντων 2023

Λίστα φωτογραφιών smartphone των καλύτερων προϊόντων 2023

Τελευταία ενημέρωση: 15.09.2023

Έμπειρος δοκιμαστής με περισσότερα από 20 smartphones και 50 φορητούς υπολογιστές στην πίστωσή του.
Παθιασμένος με τη φωτογραφία και τη σειρά Netflix. “Σε καθημερινή βάση, αντιμετωπίζω τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες. Μοιράζομαι τον καρπό της εμπειρίας μου μέσω των άρθρων μου.””
[Ο Gabriel δεν αποτελεί μέρος του συντακτικού προσωπικού του BFMTV.com]

Αξιολογήσεις Διαβάστε 725

Γιατί να μας εμπιστευτείτε ?

Για 7 χρόνια ήδη, έχουμε επιδιώξει τον ίδιο στόχο: Προστατεύστε καλύτερα τα συμφέροντα των καταναλωτών. Για να επιτευχθεί αυτό, συγκεντρώνουμε τις δεξιότητες και το πάθος για πολλούς συντάκτες. Η ομάδα μας βασίζεται σε μια εμπειρία αρκετών ετών για την παροχή ατόμων αλλά και για επαγγελματίες, Οι πιο ολοκληρωμένες αξιολογήσεις δοκιμών και σύγκρισης, Υπάρχουν πολλές παγίδες στις οποίες είναι εύκολο να πέσουμε αν παραλείψουμε να κάνουμε μια καλή σύγκριση προϊόντων πριν από την αγορά.

Αυτή είναι ακριβώς η βάση όλων των εργασιών μας: να συλλέξουμε τα αποτελέσματα των επίσημων δοκιμών, Φέρτε τις ειδοποιήσεις των σοφών χρηστών, Στοχεύστε τα πιθανά προβλήματα των συγκεκριμένων προϊόντων, να καταρτίσετε τις απόψεις των καλύτερων σε απευθείας σύνδεση συγκρίσεις και έτσι να παραδώσετε μια απλή και προσβάσιμη σύνθεση προκειμένου να αποφευχθεί ο μεγαλύτερος αριθμός από την εκτέλεση του κακή αγορά. Αυτή η προστασία των καταναλωτών είναι ο πρωταρχικός μας στόχος και θα παραμείνει έτσι.

Τι είναι ένα smartphone φωτογραφίας ?

Οτι

Ένα smartphone φωτογραφίας μπορεί επίσης να ονομαστεί “φωτοφών”. Όποια και αν είναι η επιλεγμένη ονομασία, απλώς ορίζει ένα σύγχρονο smartphone, με την καλύτερη τρέχουσα τεχνολογία όσον αφορά τη φωτογραφία.

Εάν επιλέξουμε αυτόν τον τύπο συσκευής, αφού διαβάσουμε τις διάφορες επίσημες απόψεις και δοκιμές, δεν είναι σύμπτωση και παραμένει τέλεια αποδεδειγμένη από Τα καλύτερα σε απευθείας σύνδεση συγκριτικά : Ένα smartphone φωτογραφίας είναι ένα συγκεκριμένο προϊόν, που προορίζεται για όσους αναζητούν μια ρηχή αλλά αποτελεσματική λύση για να κάνουν επαγγελματικές λήψεις ποιότητας.

Αυτές οι συσκευές είναι απολύτως αφιερωμένες στη φωτογραφία πάντα Βασικές λειτουργίες ενός συμβατικού smartphone Αλλά έχουν σχεδιαστεί αποφασιστικά για να τραβήξουν τα καλύτερα πλάνα και δεν έλαβε την προσοχή των συγκρίσεων με το Διαδίκτυο.

Πώς λειτουργεί ένα smartphone φωτογραφίας ?

Εκτός από τα συμβατικά χαρακτηριστικά που δικαιούται να περιμένουμε από ένα smartphone, Αυτές οι συσκευές αφιερωμένες στη φωτογραφία Έχετε την καλύτερη τεχνολογία με, για παράδειγμα, πολλούς αισθητήρες που επιτρέπουν να αποκτήσουν φωτογραφίες εκπληκτικής ποιότητας. Αυτή η απόδοση μετράται σε εικονοστοιχεία και, σε αυτή την τεχνική εξειδίκευση, δεν βασίζονται όλες οι μάρκες σε ισότιμη βάση.

Οι καλύτερες συγκριτικές κάνουν ένα σημείο αξιολόγησης αυτού του συγκεκριμένου κριτηρίου για Βοηθήστε τον καταναλωτή να κάνει την καλύτερη επιλογή. Για αποτέλεσμα ακόμη πιο κοντά σε μια επαγγελματική φωτογραφία, αυτές οι συσκευές είναι εξοπλισμένες με ζουμ, στόχους ευρείας γωνίας ή ακόμα και μια πολύ πειστική νυχτερινή λειτουργία. Μια πλήρη σύγκριση Και η επιτυχία λαμβάνει υπόψη όλες αυτές τις πτυχές, συμπεριλαμβανομένου του καταλόγου των συναφών προϊόντων.

Οφέλη και τομείς εφαρμογής

Ποιοι είναι οι σύμβουλοι και οι τομείς των smartphones φωτογραφιών;

Γιατί επιλέγουμε αυτόν τον τύπο smartphone, αν όχι για επαγγελματική χρήση ? Από την έλευση της κινητής τηλεφωνίας, Τα κοινωνικά δίκτυα δεν έχουν σταματήσει ποτέ να αναπτύσσονται, ειδικά η πολύ δημοφιλής πλατφόρμα Instagram.

Σε αυτές τις εφαρμογές, εκατομμύρια χρήστες δημοσιεύουν φωτογραφίες της καθημερινής τους ζωής, τα ταξίδια τους, το έργο τους ή ακόμα και τα καλλιτεχνικά πλάνα κάθε μέρα. Στο επίκεντρο αυτών των νέων συμπεριφορών όσον αφορά την επικοινωνία, υπάρχουν τηλεφωνία και φωτογραφία.

Επομένως, οι δύο περιοχές ήταν καταδικασμένες να συγχωνευθούν αργά ή γρήγορα και να βρεθούν κάτω από τη φωτιά του Προβολείς των μεγαλύτερων συγκρίσεων. Το κύριο πλεονέκτημα της ύπαρξης μιας τέτοιας συσκευής είναι να έχετε πάντα μαζί σας το καλύτερο αξεσουάρ ικανό να καταγράψει αμέσως μια φευγαλέα αλλά τόσο απαραίτητη στιγμή. Το τηλέφωνο στη συνέχεια χρησιμεύει για να μοιραστεί χωρίς να περιμένει, με ή χωρίς φίλτρο, αυτές τις πολύτιμες στιγμές με τον μεγαλύτερο αριθμό.

Τι είδους smartphones φωτογραφιών υπάρχουν ?

Το καλύτερο smartphone φωτογραφιών για τυχοδιώκτες και ταξιδιώτες

Αυτό το μοντέλο είναι γενικά εξοπλισμένο με μια εντυπωσιακή ευρεία γωνία για να συλλάβει ένα τοπίο στο σύνολό του και να το αποκαταστήσει με τις μικρότερες λεπτομέρειες. Πανόραμα, ηλιοβασιλέματα, βυθιστικές προβολές Από την κορυφή ενός βουνού σε μια κοιλάδα κάτω, οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από ένα αεροπλάνο, τίποτα δεν το τρομάζει.

Έχει επίσης ένα καλύτερο ζουμ, πολύ ισχυρό, για να βελτιώσει ένα συγκεκριμένο στοιχείο διακόσμησης. Αυτή η λειτουργικότητα είναι συνήθως ιδιαίτερα περιζήτητη από τους λάτρεις της φύσης, Πάντα ψάχνετε για τον καλύτερο πυροβολισμό, με ζώα που έχουν ληφθεί επί τόπου, και αναμεταδόθηκαν από τις διάφορες ηλεκτρονικές συγκρίσεις.

Το καλύτερο smartphone φωτογραφιών για προσωπικές αναμνήσεις

Τι είδους smartphones φωτογραφιών υπάρχουν

Συχνά αναγνωρισμένο από οικογένειες, αυτό το smartphone φωτογραφίας,ρύθμιση που αποτιμάται από τις καλύτερες συγκρίσεις έχει αποτελεσματική ισορροπία λευκού και ολοκληρωμένο λογισμικό ρύθμισης αντίθεσης. Αυτές οι μικρές λεπτομέρειες, που σχετίζονται με γρήγορη ενεργοποίηση και μια επιλογή κοπής τόσο διασκεδαστική όσο είναι χρήσιμη, επιτρέψτε σας να φτιάξετε πορτρέτα υψηλής ποιότητας.

Αρκεί να πούμε ότι αυτό το μοντέλο είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την αθανατοποίηση των καλύτερων στιγμών που δαπανώνται με την οικογένεια, συμπεριλαμβανομένης των πιο ενεργητικών παιδιών ! Γι ‘αυτό είναι τόσο καλά σημειωμένο κατά τις περισσότερες συγκρίσεις. Τέλος, είναι γενικά Εξοπλισμένο με αισθητήρα άνω των 8 εκατομμυρίων εικονοστοιχείων, Αυτός ο τύπος συσκευής είναι ιδανικός για selfies.

Το καλύτερο smartphone φωτογραφιών για καλλιτέχνες

Αυτή η κατηγορία smartphones φωτογραφιών είναι ίσως η καλύτερη για όσους επιθυμούν να κάνουν τέλεια πλάνα αλλά και εξαιρετική ποιότητα βίντεο. Οι ερασιτέχνες κινηματογραφιστές θα εκτιμήσουν την καλλιτεχνική θόλωση του φόντου της εικόνας και την καθαρότητα των λεπτομερειών του κύριου θέματος. Αυτός ο τύπος smartphone χρησιμοποιείται τακτικά Για τη δημιουργία σύντομων βίντεο για ιστότοπους όπως το YouTube ή το Tiktok για νεότερους χρήστες. Βίντεο και φωτογραφίες που παράγονται με αυτόν τον τύπο smartphone απονέμονται τακτικά σε διαγωνισμούς και φεστιβάλ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μια καλή σύγκριση υπογραμμίζει πάντα αυτόν τον τύπο προϊόντος, ενώ προσδιορίζει το τεχνικό του επίπεδο.

Πληροφορίες για τις 7 κύριες μάρκες smartphones

 • Samsung
 • Χουάουι
 • Ενα ακόμα
 • Ασού
 • Oppo
 • Google
 • Xiaomi

Samsung είναι ένα εμπορικό σήμα που δεν είναι πλέον απαραίτητο για να παρουσιαστεί όταν πρόκειται για κινητά τηλεφωνία. Αν και οι φακοί των φωτογραφικών μηχανών στα smartphones της μάρκας είναι όλο και περισσότερο καμουφλαρισμένοι, Αυτές οι συσκευές αναδύονται τακτικά από τις δοκιμές απόδοσης απόδοσης ! Αυτά είναι τα καλύτερα σύμφωνα με την πλειονότητα των συγκρίσεων. Επομένως, ο σχεδιασμός δεν είναι το μόνο ισχυρό σημείο στη Samsung που συγκεντρώνει την πιο θετική άποψη από τους χρήστες που κατακτούν στην αιτία τους. Μεταξύ μιας σύγχρονης και κλιμακωτής εμφάνισης, και περισσότερο από αξιόλογη απόδοση, αυτό το smartphone είναι το πιο δημοφιλές με τους πιο ενεργούς ανθρώπους στα κοινωνικά δίκτυα.

Χουάουι είναι αναμφισβήτητα Ο σημαντικότερος ανταγωνιστής στη Samsung και συχνά τοποθετείται δίπλα του στις συγκρίσεις. Από μόνοι τους, οι δύο μάρκες μονοπωλούν τον τομέα και φτάνουν κυρίως στην κορυφή των καλύτερων εξειδικευμένων συγκρίσεων. Οι απόψεις των καταναλωτών που υποβλήθηκαν στο διαδίκτυο επιβεβαιώνουν μόνο ότι αυτές οι δύο μεγάλες εταιρείες μπόρεσαν να αναπτύξουν προϊόντα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των χρηστών. Από παγκόσμια άποψη, η Samsung τοποθετεί τακτικά τον εαυτό του μπροστά από την Huawei, αλλά όταν πρόκειται για φωτογραφία, οι απόψεις είναι ομόφωνες, οι τελευταίοι Born Ο Huawei είναι ο μεγάλος νικητής των δοκιμών του 2019. Η ποιότητα της εικόνας είναι καλύτερη. Με ένα πεπεισκοπικό ζουμ, το P30 Pro είναι σε θέση να κάνει εξαιρετικές λήψεις, συμπεριλαμβανομένης της νύχτας. Το ζουμ εγγυάται μια σαφή φωτογραφία, χωρίς καμία απώλεια ποιότητας. Αν αναφερθούμε στις καλύτερες συγκρίσεις που έγιναν φέτος, Αυτό το μοντέλο κυριαρχεί σε μεγάλο βαθμό στην κατηγορία του.

Ενα ακόμα Καταφέρνει να ανέβει μαζί με τους δύο ηγέτες της αγοράς: Samsung και Huawei, χάρη στα smartphones που έχουν σχεδιαστεί για τη φωτογραφία. Αυτά τα μοντέλα έχουν καλύτερη οθόνη Προσφέροντας μια ακριβή, σαφή και αντίθετη απόδοση, ένα αναμφισβήτητο περιουσιακό στοιχείο που καθιστά δυνατή την άμεση κρίνοντας την ποιότητα μιας φωτογραφίας. Το εμπορικό σήμα είναι κυρίως δημοφιλές, δεδομένου ότι κατάλαβε ότι η απόδοση δεν είναι αρκετή. Πράγματι, οι καταναλωτές δεν είναι όλοι επαγγελματίες, είναι σημαντικό να προσφέρετε προϊόντα των οποίων η χρήση είναι απλή και διαισθητική. Αυτό είναι το πραγματικό ισχυρό σημείο της μάρκας, μια σημαντική ποιότητα που δεν αποτυγχάνει να επισημανθεί σε πολλές συγκρίσεις.

Ήδη πολύ γνωστό σε αυτό, Χάρη σε προσιτούς και αποτελεσματικούς υπολογιστές, το εμπορικό σήμα Ασού Τώρα έχει τη θέση της μεταξύ των καλύτερων εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Το διασχίζουμε όλο και πιο συχνά σε ηλεκτρονικές συγκρίσεις. Για τα smartphones της, η Asus ακολουθεί την ίδια διαδρομή όπως για τους υπολογιστές της, δηλαδή μια προσιτή τιμή, έναν εύκολο χειρισμό και Μερικές διασκέδαση και πάνω απ ‘όλα αρχικές επιλογές ! Για παράδειγμα, στο ZenPhone 6, η Asus έχει ενσωματώσει μια περιστροφική κάμερα που δεν θα αποτύχει να αποπλανήσει ένα νεαρό κοινό ή απλά παθιασμένο με την τεχνολογία. Αυτό το μικρό αξεσουάρ που θα μπορούσε να ληφθεί για ένα gadget έχει μια χρήσιμη χρησιμότητα: η παραγωγή καλύτερων selfies των οποίων η ποιότητα δεν έχει τίποτα να ζηλεύσει τις κλασικές φωτογραφίες που λαμβάνονται. Με αυτήν την ασυνήθιστη μικρή κάμερα, Ο χρήστης δεν πρέπει πλέον να λυπάται για την απώλεια ποιότητας σε ένα selfie !

Oppo είναι ακόμα μια μάρκα Πολύ λίγα γνωστά στη Γαλλία Αλλά το οποίο ήδη προσφέρει ένα πολύ καλής ποιότητας smartphone, ικανό να ανταγωνιστεί χωρίς φόβο με τα καλύτερα μοντέλα των μεγαλύτερων εμπορικών σημάτων. Πώς μπορεί ένα εμπορικό σήμα τόσο πολύ ευρέως διαδεδομένο επιτυχώς επιτυχώς σε αυτό το Tour de Force ? Οι καλύτερες σε απευθείας σύνδεση συγκριτικά έχουν εντοπίσει στο Oppo ένα τεράστιο δυναμικό. Πράγματι, τα smartphones που παρουσιάστηκαν από την πρόοδο της μάρκας μάλλον πειστικά επιχειρήματα. Πάνω απ ‘όλα, ένα X6 Optical Zoom υπόσχεται υπέροχα και τεχνικά πλάνα. Μόνο αυτό το επιχείρημα, πολλά σημάδια μπορούν να αναφέρουν. Επομένως, η OPPO ξεχωρίζει σε μια καλύτερη τεχνική λεπτομέρεια: ένα υβριδικό ζουμ x10 ! Αυτό είναι το βασικό εξάρτημα για την πραγματοποίηση βίντεο, Ειδοποίηση για τους κινηματογραφιστές νέας γενιάς.

Ενισχύεται από την πανταχού παρούσα στο Διαδίκτυο, Google ήταν σε θέση να επενδύσει σε πολλούς τομείς, με το σκηνικό, την τεχνολογία. Είναι επομένως φυσικό αυτό Η Google ενδιαφέρθηκε μαζικά για την κινητή τηλεφωνία. Πώς μοιάζει ένα smartphone φωτογραφίας Google ? Απλά πρέπει να παραμείνετε για λίγα λεπτά για τις καλύτερες συγκρίσεις ή να διαβάσετε κάποιες απόψεις που δημοσιεύονται από χρήστες στο Διαδίκτυο για να καταλάβετε ότι η μάρκα Παράγει πολύ υψηλής ποιότητας smartphones, ικανή να ικανοποιήσει τις προσδοκίες των πιο απαιτητικών φωτογράφων. Στο τέλος, η Google κατάλαβε ότι η παραγωγή smartphones ήταν μία από τις καλύτερες λύσεις για να παρουσιάσει την τεχνογνωσία της σε ολόκληρο τον κόσμο. Αντιμέτωποι με καταναλωτές συνεχώς συνδεδεμένη μέσω υπολογιστή ή smartphone, Η Google επέβαλε σε λίγα μόνο χρόνια και φτάνει σε καλή θέση στις διάφορες διαδικτυακές συγκριτικές δοκιμές.

Η μάρκα Xiaomi δεν είναι πάντα παρόν κατά τη διάρκεια Γενικές συγκρίσεις Επειδή στη συνέχεια επισημαίνονται μόνο τα 5 ή 10 καλύτερα smartphones. Ωστόσο, οι φορητοί υπολογιστές που παράγονται από την Xiaomi ανταγωνίζονται καλά με αυτούς του ανταγωνισμού. Χρειάζεται ελάχιστα για να κερδίσει το εμπορικό σήμα μεταξύ των γιγάντων στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας. Αυτή η κατάσταση των πραγμάτων εξακολουθεί να αντιπροσωπεύει ένα πλεονέκτημα για τους καταναλωτές: Αυτά τα smartphones είναι λίγο φθηνότερα και προσφέρετε μια ποιότητα φωτογραφίας πολύ κοντά σε εκείνη που προσφέρει τα καλύτερα smartphones φωτογραφιών στην αγορά.

Παραδείγματα αξιολόγησης προϊόντων

Xiaomi Red Note 7

Συγκριτικό smartphone φωτογραφιών των καλύτερων πωλήσεων της στιγμής

Η αφίσα μοντέλου Xiaomi Red Note 7 48 megapixel στις τεχνικές αναφορές της. Αυτό το αποτέλεσμα, ελαφρώς υψηλότερο από αυτό άλλων ισοδύναμων μοντέλων, δίνουν πολύ καλύτερη εικόνα της εικόνας.

Οι απόψεις των χρηστών του Διαδικτύου που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αυτή τη συσκευή σε σκοποβολή είναι ομόφωνες και συμμετέχουν στα συμπεράσματα πολλών συγκρίσεων. Η ποιότητα είναι εκεί και η λαβή παραμένει αρκετά απλή. Είτε ως το πρώτο smartphone είτε για να Εκκίνηση στην ψηφιακή φωτογραφία, Αυτή η συσκευή εκπληρώνει τις λειτουργίες της υπέροχα.

Ωστόσο, ορισμένες δοκιμές και οι απόψεις των καταναλωτών δείχνουν ένα ελάττωμα που μπορεί να παρεμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους: η έλλειψη φωτεινότητας της οθόνης όταν το smartphone είναι δυστυχώς εκτεθειμένο στον ήλιο. Αν και η φωτογραφία που τραβήχτηκε είναι ποιότητας, Η ορατότητα στην οθόνη επηρεάζεται έντονα. Μια δυσφορία που μπορεί να ενοχλήσει τους ανθρώπους που πάσχουν από πρόβλημα όρασης ή που απλά επιθυμούν να έχουν μια άμεση επισκόπηση ενός πυροβολισμού πριν ξεκινήσετε.

Πλεονεκτήματα :

 • Ένα ιδανικό μοντέλο Για ένα πρώτο smartphone αφιερωμένο στη φωτογραφία
 • Μια λαβή ενστικτώδης
 • Μια ωραία ποιότητα εικόνας εντός κτίριου

Οι ταλαιπωρίες:

 • Ένα πρόβλημα ορατότητας στην οθόνη στο φως της μέρας
 • Ένα ελαφρώς αδύναμο μοντέλο Για έμπειρους φωτογράφους

Samsung Galaxy A 10

Συγκριτικό smartphone φωτογραφιών των καλύτερων πωλήσεων της στιγμής

Παρόλο που ανακοινώθηκε ως μοντέλο εισόδου από τη Samsung, το Galaxy A 10 συλλέγει έναν αρκετά εντυπωσιακό αριθμό θετικών απόψεων, τόσο σε σύγκριση όσο και με τους καταναλωτές. Τα αποτελέσματά του σε δοκιμές των καλύτερων συγκρίσεων μιλούν από μόνα τους. Η πίσω κάμερα και η άλλη στο μπροστινό εγγυάται τον χρήστη τέλεια φωτογραφίες, Είτε σε κλασική λήψη είτε στο πλαίσιο ενός selfie.

Διαισθητικό και οικονομικά προσιτό, αυτό το μοντέλο έχει τα πάντα για να ευχαριστήσει, αν είναι ίσως μια αυτονομία που δεν εξαρτάται από τον ανταγωνισμό, αλλά, για αυτή την τιμή, τα αποτελέσματα είναι περισσότερο από ικανοποιητικά. Στην πράξη, συνιστάται ως πρώτη αγορά ή προσφέροντας έναν έφηβο που θα έχει μια πολύ καλής ποιότητας συσκευή στα χέρια, στην καλύτερη τιμή και σχετικά συμπαγής. Αυτό είναι πολύ καλό συμβιβασμός για να επωφεληθείτε από την τρέχουσα τεχνολογία Χωρίς να ξοδεύετε πάρα πολύ.

Πλεονεκτήματα :

 • δύο κάμερες, Στο μπροστινό και το πίσω μέρος της συσκευής
 • φωτογραφίες του πολύ καλή ποιότητα
 • ΕΝΑ ελκυστική τιμή:

Οι ταλαιπωρίες:

 • Χαμηλή αυτονομία

Huawei P20

Συγκριτικό smartphone φωτογραφιών των καλύτερων πωλήσεων της στιγμής

Αυτό το μοντέλο έχει διπλό αισθητήρα που προσφέρει τη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών σε δύσκολες συνθήκες (κακός καιρός, σκοτάδι, νυχτερινή …). Αυτός ο διπλός αισθητήρας, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το εμπορικό σήμα Leica, είναι πραγματικός Το περιουσιακό στοιχείο για αυτό το smartphone υπέγραψε Huawei. Χάρη σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, η Huawei κατάφερε να εδραιωθεί ως αναφορά στον τομέα του, όπως αποδεικνύεται από τις πιο σοβαρές συγκρίσεις.

Το μοντέλο P20 στεγάζει ένα τεχνητή νοημοσύνη που ενισχύει σημαντικά τους χρόνους αντίδρασης του τηλεφώνου. Αυτός ο βοηθός φωτογραφιών, περισσότερο από ευπρόσδεκτη σε αυτόν τον τύπο συσκευής, προσφέρει σε όλους να κάνουν καλύτερες λήψεις, αβίαστα. Δεν υπάρχει ανάγκη για εμπειρία ή προηγμένη μάθηση για Τραβήξτε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας. Σύμφωνα με κριτικές χρηστών και διάφορες συγκρίσεις, το Huawei P20 δεν διαθέτει χώρο αποθήκευσης. Είναι καλύτερο να παρέχετε ένα κατάλληλη κάρτα SD ανάντη για να το προσθέσετε στη συσκευή.

Πλεονεκτήματα :

 • ένας διπλός αισθητήρας για βολές σε δύσκολες συνθήκες
 • μια τεχνητή νοημοσύνη για τη βελτίωση του χρόνος αντίδρασης

Οι ταλαιπωρίες:

 • ΕΝΑ Μεγάλη έλλειψη αποθηκευτικού χώρου
 • υποχρέωση επένδυσης στο Μια κάρτα SD επιπλέον

Συχνές ελλείψεις και ελλείψεις-θα πρέπει να ληφθούν μέριμνα όταν αγοράζετε ένα smartphone φωτογραφίας

Ποιες είναι οι συχνές ελλείψεις και η ανεπάρκεια του smartphone φωτογραφιών;

Η επιλογή ενός νέου smartphone δεν είναι ήδη εύκολη Αλλά αν προσθέσουμε περαιτέρω κριτήρια, ειδικά όσον αφορά τη φωτογραφία, το πρόβλημα φαίνεται γρήγορα αδιάλυτο. Ωστόσο, με κάποιες σοφές συμβουλές και καλή σύγκριση, είναι εύκολο να Βρείτε το καλύτερο smartphone φωτογραφίας στην αγορά. Είτε, Το πιο κατάλληλο μοντέλο.

Πρώτα απ ‘όλα, είναι απαραίτητο να ορίσουμε έναν συγκεκριμένο προϋπολογισμό και ειδικά για να έχουμε κατά νου ότι κάτω από 200 €, οι καλύτερες σε απευθείας σύνδεση συγκρίσεις συμφωνούν ότι η ποιότητα δεν θα είναι επαρκής.

Ο αριθμός των αισθητήρων είναι επίσης σημαντικό, Όπως το Επιπλέον επιλογές σαν νύχτα ή επιβραδύνθηκε για παράδειγμα. Τέλος, πρέπει να ληφθεί υπόψη ένα συχνά ξεχασμένο και πολύ σημαντικό κριτήριο: αυτονομία ! Όταν επιλέγετε ένα smartphone για να απολαύσετε ένα νέο ή αυξανόμενο πάθος για τη φωτογραφία, Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι βασικά δεδομένα.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που περιγράφονται στα σχόλια των πελατών

Πολλά smartphones αφιερωμένα στη φωτογραφία βρίσκονται κάτω από το σχολαστικό μεγεθυντικό φακό των διαφόρων συγκρίσεων που είναι προσβάσιμες στο διαδίκτυο, αλλά στο τέλος, Χωρίς απόψεις πελατών, αυτές οι δοκιμές δεν θα ήταν πλήρεις. Σε αυτή την κατηγορία, οι απόψεις των χρηστών καταφέρνουν να αναδείξουν τις ιδιότητες κοινές για τα περισσότερα προϊόντα:
Πλεονεκτήματα:

  Ποιότητα εικόνας: Είναι αλήθεια ότι σε αυτόν τον τομέα, η τεχνολογία έχει πραγματοποιήσει γιγαντιαία βήματα τα τελευταία χρόνια. Σήμερα, ακόμη και αν επιλέξετε ένα smartphone καταχώρησης, είναι δυνατόν να κάνετε πλάνα με απίστευτη ευκρίνεια.

Μόλις ένα μοντέλο έχει τουλάχιστον 8 megapixel, εξασφαλίζεται η οπτική ευχαρίστηση, αυτά είναι τα συμπεράσματα των online συγκρίσεων.

Πόσα

 • Η φροντίδα: Εκτός από ορισμένα πολύ υψηλά μοντέλα που κερδίζουν υψηλό χέρι όλες τις δοκιμές που επιβάλλονται από τις καλύτερες ηλεκτρονικές συγκρίσεις, τα τρέχοντα smartphones φωτογραφιών είναι προσβάσιμα σε όλους: επιβεβαιωμένοι, αρχάριοι ή ενδιάμεσο επίπεδο.
 • Νυχτερινή λειτουργία:Αυτό το μικρό “περισσότερο” που κάνει την φωτογραφική εμπειρία τόσο τέλεια, δυστυχώς δεν υπάρχει σε όλα τα smartphones αφιερωμένα στη φωτογραφία και αυτό είναι κρίμα, διότι αυτή είναι μια επιλογή που εκτιμάται ιδιαίτερα από τους χρήστες. Ευτυχώς, οι μεγάλες μάρκες έχουν λάβει υπόψη αυτή την πρόταση και όλο και περισσότερα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με αυτό, όπως επισημαίνουν αρκετές συγκρίσεις.
 • Το φάσμα των αξεσουάρ: Τα smartphones φωτογραφιών, όπως επιβεβαιώνονται από τις καλύτερες δοκιμές των online συγκρίσεων, είναι αυτάρκεις, αλλά, για να τελειοποιήσουμε αυτήν την οπτική εμπειρία, μπορεί να είναι ενδιαφέρον να επενδύσουμε σε ορισμένα αξεσουάρ. Είναι αυτή η ευρεία επιλογή που συχνά αναφέρεται στις απόψεις των πελατών ως αποφασιστικό κριτήριο κατά τη στιγμή της αγοράς.
 • Τεχνητή νοημοσύνη: Για άλλη μια φορά, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια περιοχή που εξελίσσεται πολύ γρήγορα και αυτό επιτρέπει στις μεγάλες μάρκες να ενσωματώνουν διαισθητικά και εξελισσόμενα προγράμματα στα προϊόντα τους. Για τι ? Απλά για να επιτρέψετε σε όλους να χρησιμοποιήσουν το πλήρες δυναμικό αυτών των τηλεφώνων χωρίς να σχηματίζονται πριν. Ένας ερασιτέχνης μπορεί να καθοδηγηθεί από το smartphone του για να τραβήξει φωτογραφίες εκπληκτικής καθαρότητας.
 • Εφαρμογές: Οι κατασκευαστές πέτυχαν γρήγορα κάτι. Εάν επιτρέπουν στους καταναλωτές να τραβήξουν ποιοτικές φωτογραφίες, είναι επιτακτική ανάγκη να τους υποστηρίξουμε στο τέλος της διαδικασίας. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο οι χρήστες που δίνουν τη γνώμη τους στο Διαδίκτυο εμφανίζουν τον ενθουσιασμό τους ενάντια στην ποιότητα των προσφερόμενων εφαρμογών: φωτογραφική ρετουσάρισμα, επεξεργασία, φίλτρα ..
 • Αισθητική: Σε αυτό το κριτήριο, είμαστε κάπως μακριά από τον κόσμο της φωτογραφίας αυστηρά, αλλά αποδεικνύεται ότι με το ταξίδι στις απόψεις των χρηστών του Διαδικτύου, η αισθητική των smartphones είναι μια λεπτομέρεια πολύ τακτικά. Είναι αλήθεια ότι τα εμπορικά σήματα θα μπορούσαν να εγκαταλείψουν λίγο την αισθητική των δημιουργιών τους προς όφελος της απόδοσης. Είναι σαφές ότι δεν είναι. Τα νέα μοντέλα του 2019 ανταγωνίζονται στην ομορφιά !
 • Πώς λειτουργεί η διαισθητική πλοήγηση στο smartphone της φωτογραφίας;

  • Διαισθητική πλοήγηση: Όταν χρησιμοποιείτε μια τεχνολογική συσκευή, η εμπειρία πρέπει να είναι ευχάριστη, όλα πάνε γρήγορα και το σύνολο είναι συνεπές. Αυτό είναι ένα κρίσιμο σημείο που συχνά επισημαίνεται από τις καλύτερες συγκρίσεις στο Διαδίκτυο. Εάν εκτός από τα πιο τεχνικά μοντέλα, που θεωρούνται υψηλά και προορίζονται για ένα έμπειρο κοινό, τα πρόσφατα μοντέλα είναι εύκολο στη χρήση της χρήσης. Ένας έφηβος, για παράδειγμα, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να ενσωματώσει όλες τις λεπτές αποχρώσεις του λογισμικού φωτογραφιών.
  • Ενημερώσεις: Πράγματι, όταν πρόκειται για νέες τεχνολογίες, τα πράγματα αλλάζουν πολύ γρήγορα, ειδικά παρουσία τεχνητής νοημοσύνης. Συχνά επικρίθηκε για την έναρξη ορισμένων προϊόντων, το ελάττωμα αυτό έχει διορθωθεί από μάρκες που επιθυμούν να προσφέρουν στους χρήστες την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Κάτω από κάθε προϊόν που πωλείται, οι απόψεις υπογραμμίζουν επομένως τη συνάφεια και την κανονικότητα αυτών των ενημερώσεων. Έτσι τα smartphones λειτουργούν στο ύψος των δυνατοτήτων τους, χωρίς διακοπή.
  • Ένας καλός λόγος τιμής-απόδοσης: Συνολικά, οι καλύτερες συγκρίσεις είναι συνεπείς όσον αφορά τη θετική ανατροφοδότηση από τους πελάτες. Τα smartphones φωτογραφιών είναι μερικές φορές ακριβά, αλλά η ποιότητα είναι εκεί.

  Οι κριτικές χρηστών δεν επισημαίνουν μόνο τις ιδιότητες αυτών των προϊόντων αλλά ορίζετε ελαττώματα αρκετά σχετικό. Τι βρίσκουμε στην ενότητα μειονεκτήματα?

  Σύγκριση - Πώς λειτουργεί ακριβώς ένα smartphone φωτογραφίας;

  Συγκριτικό smartphone φωτογραφιών των καλύτερων πωλήσεων της στιγμής

  • Αυτονομία: Η έλλειψη αυτονομίας είναι η πιο διαδεδομένη κριτική όταν πρόκειται για smartphones που προορίζονται για γυρίσματα. Οι συγκριτικές δοκιμές είναι συχνά χωρίς προσφυγή. Η μπαταρία δεν διαρκεί αρκετό καιρό. Ορισμένα μοντέλα εξακολουθούν να καταφέρνουν να αναλάβουν το ρόλο τους για δύο ημέρες χωρίς να σβήνουν με ακατάλληλο τρόπο, αλλά αυτές είναι απομονωμένες περιπτώσεις. Γενικά, σε λειτουργία φωτογραφίας, η μπαταρία απορρίπτει ταχύτερα.
  • Η τεχνική πτυχή: Έχοντας πρόσβαση στις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις είναι μια μεγάλη ευκαιρία, αλλά για μερικούς ανθρώπους, αυτά τα προϊόντα είναι πολύ περίπλοκα. Για να προσεγγίσετε φυσικά τα προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης ή διάφορα λογισμικό ρετουσάρισμα ή τοποθέτηση δεν είναι τόσο εύκολο και αυτό γίνεται αισθητό στις απόψεις των πελατών.
  • Η τιμή των αξεσουάρ: Οι συγκρίσεις μερικές φορές αυξάνουν το πρόβλημα, αλλά είναι δοκιμές χρήστη και απόψεις που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο γενικά που υπογραμμίζουν αυτό το επαναλαμβανόμενο ελάττωμα. Η τιμή ενός smartphone φωτογραφίας είναι ήδη σημαντική, αλλά για να χρησιμοποιήσει πλήρως τη συσκευή ενώ εξασφαλίζει κατάλληλη προστασία, ορισμένα αξεσουάρ είναι απαραίτητα. Η τιμή τους είναι μερικές φορές υψηλή και αυτό προκαλεί ανησυχία όταν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό.
  • Το βάρος: Αντιμέτωποι με συσκευές που είναι εκλεπτυσμένες, τελειοποιημένες και του οποίου ο σχεδιασμός εξελίσσεται συνεχώς, οι απόψεις των χρηστών του Διαδικτύου αναφέρουν μια σχετική ερώτηση: Γιατί ορισμένες συσκευές εξακολουθούν να είναι τόσο βαρύ ? Κατά τη χρήση, αυτό μπορεί ακόμη και να γίνει ένας λόγος για μεταπώληση, καθώς αποδεικνύεται η δυσφορία σε ορισμένα μοντέλα. Οι καλύτερες συγκρίσεις λαμβάνουν αυτό υπόψη, αναφέροντας με ακρίβεια τα υλικά που χρησιμοποιούνται επειδή είναι κατά τη διάρκεια αυτού του αποφασιστικού βήματος ότι το βάρος του smartphone ορίζεται.
  • Φως οθόνης: Χρησιμοποιείται υπό κανονικές συνθήκες, κατά τη διάρκεια συμβατικών δοκιμών, όλα τα smartphones είναι ίσα με αυτό το σημείο. Από την άλλη πλευρά, μόλις υποβληθεί σε ορισμένους περιορισμούς, όπως μια έκθεση σε πλήρη ήλιο για παράδειγμα, τα δεδομένα ποικίλλουν πολύ από το ένα εμπορικό σήμα στο άλλο. Οι χρήστες που δίνουν την προσωπική τους γνώμη διαμαρτύρονται τακτικά για την έλλειψη φωτεινότητας ή ορατότητας στην οθόνη τους όταν ο τελευταίος λαμβάνει υπερβολικό εξωτερικό φωτισμό.
  • Το κόστος του smartphone:Εάν ασχοληθούμε με τα μοντέλα εισόδου, αυτό δεν είναι προφανές επειδή οι μάρκες εμφανίζουν παρόμοιες τιμές, αλλά μόλις ψάχνουμε για ένα ελαφρώς εξελιγμένο μοντέλο, οι τιμές αυξάνονται εκθετικά. Σε αυτή την περίπτωση, ακόμη και με πολύ καλό αποτέλεσμα στις καλύτερες δοκιμές των συγκρίσεων, το τιμολόγιο είναι σημαντικό.
  • Εγχειρίδια χρήσης: Αυτό μπορεί να φαίνεται εκπληκτικό, αλλά τα εγχειρίδια χρήσης ασχολούνται με πολλούς πελάτες που έχουν πάρει το χρόνο να υποβάλουν γνώμη. Πράγματι, προς έκπληξή τους, η γαλλική γλώσσα δεν είναι πάντα διαθέσιμη. Αυτό είναι μόνο μια λεπτομέρεια, αλλά όταν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το είδος προϊόντος, ο χειρισμός είναι ακόμα πιο δύσκολος, αν όχι αδύνατος.
  • ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΝΗΜΗΣ: Αυτά τα δεδομένα λαμβάνονται πάντα υπόψη μέσα στις καλύτερες συγκρίσεις, αλλά δυστυχώς, τα αποτελέσματα των δοκιμών δεν είναι πάντοτε υπέρ των εμπορικών σημάτων. Στο επίπεδο εισόδου, πιο συχνά, η χωρητικότητα αποθήκευσης είναι πραγματικά πολύ χαμηλή για φωτογραφική χρήση. Είναι τότε απαραίτητο να αγοράσετε μία ή περισσότερες κάρτες SD επιπλέον.
  • Η ανάγκη προσθήκης κάρτας SD: Για να κάνετε έναν σύνδεσμο με την έλλειψη χωρητικότητας αποθήκευσης, οι απόψεις που δείχνουν αυτή την ανεπάρκεια καταγγέλλουν επίσης αυτήν την υποχρέωση αγοράς που αποτέλεσμα. Ένα smartphone φωτογραφίας που αντιπροσωπεύει μια συγκεκριμένη επένδυση, οι πελάτες δεν βλέπουν ένα πολύ καλό μάτι του καθήκοντος, αμέσως μετά την αγορά, παραγγέλλοντας πρόσθετα αξεσουάρ.
  • Η εξέλιξη του προϊόντος: Αυτό που φαίνεται σαφώς ως ένα ισχυρό σημείο στα μάτια των μεγάλων εμπορικών σημάτων και ένα ευρύ φάσμα καταναλωτών είναι επίσης ένα φρένο για έναν ορισμένο αριθμό χρηστών. Οι τρέχουσες τεχνολογίες εξελίσσονται τόσο γρήγορα ώστε πολύ πιο αποτελεσματικά μοντέλα που διατίθενται στο εμπόριο κάθε χρόνο. Οι απόψεις των πελατών υπογραμμίζουν αυτό το αίσθημα ότι πρέπει να αντικαταστήσετε ένα πηγάδι -κατασκευασμένο smartphone με το πιο πρόσφατο μοντέλο, ακόμη και αν δεν είναι πάντα δικαιολογημένο.

   Έτσι δοκιμάζονται τα smartphones φωτογραφιών

   Μια αξιόπιστη σύγκριση βασίζεται προφανώς σε μεγάλο αριθμό τεχνικών δεδομένων, αλλά πρέπει επίσης να λαμβάνει υπόψη τις πιο προηγμένες δοκιμές προκειμένου να γίνει μια συγκεκριμένη και σχετική γνώμη. Τα smartphones φωτογραφιών δεν αποτελούν εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα αμετάβλητο και ως εκ τούτου υποβάλλονται σε μια ολόκληρη σειρά δοκιμών πριν επικυρωθούν ή όχι από τις διάφορες σε απευθείας σύνδεση συγκρίσεις. Πώς πηγαίνουν αυτές οι δοκιμές?

   Η φροντίδα του

   Από την αρχή μιας επίσημης δοκιμής, Είναι απαραίτητο να μετρήσουμε την ευκολία χειρισμού της συσκευής. Διαπιστώνεται ότι η ηλικιακή ομάδα που χρησιμοποιεί το μεγαλύτερο είδος τηλεφώνου είναι αυτός των 25 έως 55 ετών, αλλά οι τάσεις αλλάζουν και Δεν είναι ασυνήθιστο για ένα smartphone φωτογραφίας να προσφέρεται σε έναν ανώτερο ή έναν έφηβο. Σε κάθε περίπτωση, το τηλέφωνο πρέπει να είναι εύκολο στη χρήση, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας φωτογραφίας.

   Ποιότητα εφαρμογής

   Ορισμένα μοντέλα έχουν μια ευρεία επιλογή εφαρμογών Αλλά, πριν από την ευνοϊκή γνώμη ή όχι, είναι σημαντικό να τα δοκιμάσετε ένα προς ένα για να καθορίσετε τη συνάφεια και την ποιότητά του.

   Το ποιοτικό χάσμα μεταξύ μιας κλασικής φωτογραφίας και ενός selfie

   Πώς να επιλέξετε τα καλύτερα προϊόντα της σύγκρισης φωτογραφιών smartphone;

   Το selfie είναι μια καλά καθιερωμένη συνήθεια στην καθημερινή μας ζωή και Διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην επιλογή ενός νέου smartphone φωτογραφίας. Αυτή η επιλογή χρησιμοποιείται μερικές φορές περισσότερο από τη συνηθισμένη λειτουργία φωτογραφίας. Συνεπώς, συγκριτικά κάνουν αυτό το τεστ ποιότητας με τη μεγαλύτερη προσοχή.

   Αδιάβροχο

   Αυτό το κριτήριο δεν έρχεται πάντα στο μυαλό, αλλά όταν το σκεφτόμαστε για μια στιγμή, η προφανής είναι απαραίτητη: έχουμε το τηλέφωνό μας στο χέρι ! Επομένως, δεν είναι ανοσοποιητικό σε μια περίσσεια υγρασίας (βροχή, διάφορες πιτσιλιές κ.λπ.). Είναι απαραίτητη μια δοκιμή ανθεκτικότητας στα στεγανοποίησης και νερού είναι απαραίτητη Για να γίνει μια σύγκριση σοβαρή και χρήσιμη.

   Internet ή εξειδικευμένο κατάστημα, πού πρέπει να αγοράσω το smartphone της φωτογραφίας μου ?

   Ένα εξειδικευμένο κατάστημα φαίνεται συχνά πιο καθησυχαστικό, επειδή φιλοξενεί ενημερωμένους πωλητές ικανούς να καθοδηγήσουν τον καταναλωτή σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο. Είναι αλήθεια, Αυτή η υποστήριξη είναι σημαντική Αλλά για να πραγματοποιήσετε μια αγορά αυτού του τύπου, Το Διαδίκτυο έχει γίνει μια βιώσιμη επιλογή.

   Η επιλογή των προϊόντων είναι πολύ μεγαλύτερη. Οι συγκρίσεις είναι πολυάριθμες και συχνά υπάρχουν στη σελίδα πωλήσεων τηλεφώνου. Η ανατροφοδότηση εμπειρίας πελατών είναι εύκολα προσβάσιμο. Όλα αυτά τα σημεία συγκλίνουν για μια επιτυχημένη εμπειρία αγοραστή. Επιπλέον, οι προσφορές αφθονούν στο διαδίκτυο, θα ήταν κρίμα να στερήσουμε τον εαυτό τους.

   Εναλλακτικές λύσεις στο smartphone φωτογραφίας

   Στην πραγματικότητα, το ερώτημα είναι απλό. Ο καταναλωτής αντιμετωπίζει μια επιλογή : Είτε επενδύει σε ένα τηλέφωνο με τις καλύτερες τεχνολογίες, είτε επιλέγει ένα πιο προσιτό μοντέλο και παρέχει την αγορά κάμερας επιπλέον. Η αποσύνδεση των δύο προϊόντων είναι ενδιαφέρουσα με πολλούς τρόπους, αλλά η κοινή χρήση των ηλεκτρονικών φωτογραφιών στη συνέχεια αποδεικνύεται Λίγο πιο περίπλοκο, λιγότερο άμεσο και λιγότερο αυθόρμητο.

   Πρόσθετοι σύνδεσμοι

   • 6 εφαρμογές για ταινία με ένα smartphone
   • Συμβουλές για τη δημιουργία μιας ταινίας με ένα smartphone
   • Τα καλύτερα αξεσουάρ για τη βελτίωση της φωτογραφίας σας στο smartphone σας
   • Σύντομα έξι αισθητήρες στο πίσω μέρος του smartphone σας

   Συχνές ερωτήσεις

   Μπορώ να τραβήξω φωτογραφίες στο σκοτάδι ?

   Ναι, εάν το τηλέφωνό σας έχει λειτουργία “νύχτας”. Μπορεί στη συνέχεια να τραβήξει φωτογραφίες ανθρώπων, αντικειμένων ή τοπίων όταν δεν υπάρχει αρκετό φως.

   Η επιλογή ενός μοντέλου με αρκετές κάμερες είναι πραγματικά χρήσιμη ?

   Όλα εξαρτώνται από τη χρήση που παρέχεται για τη συσκευή. Στην πράξη, μια κάμερα από μόνη της είναι αρκετή για να κάνει πολύ καλής ποιότητας πλάνα αλλά για να προσεγγίσει μια επαγγελματική ή καλλιτεχνική ποιότητα, η παρουσία μιας δεύτερης κάμερας είναι απαραίτητη για να τελειοποιήσει τα γυρίσματα.

   Το χαμηλό κενό MP κάνει πραγματικά τη διαφορά ?

   Είναι προφανές ότι μεταξύ μιας συσκευής που εμφανίζει 8 MP και άλλη με 24MP, η διαφορά ποιότητας είναι αξιοσημείωτη. Από την άλλη πλευρά, μεταξύ 16 και 24 MP, αυτό δεν είναι πλέον τόσο σημαντικό. Και πάλι, όλα εξαρτώνται από τον επιθυμητό βαθμό επαγγελματισμού.

   Είναι δυνατόν να αλλάξετε την εστίαση μετά τη λήψη ?

   Σχετικά με την πλειοψηφία των τηλεφώνων, όχι. Αυτή είναι μια επιλογή σε μοντέλα υψηλών σημάτων ορισμένων εμπορικών σημάτων. Για όλους τους άλλους, είναι επιτακτική ανάγκη να περάσετε από το λογισμικό Retouching για να επιτευχθεί αυτή η χειραγώγηση.

   Πώς να ταξινομήσω τις φωτογραφίες μου ?

   Τίποτα δεν είναι περισσότερο χρόνο -που πρέπει να αναζητήσετε ένα κλισέ ανάμεσα σε δεκάδες άλλες. Ευτυχώς, οι μεγάλες μάρκες έχουν ενσωματώσει μια τεχνητή νοημοσύνη ή ένα απλό λογισμικό για διαλογή, αρχειοθέτηση ή απλά ταξινόμηση φωτογραφιών σε διάφορα άλμπουμ στα τηλέφωνά τους σε διάφορα άλμπουμ.

   Πώς να γνωρίζω τη χωρητικότητα αποθήκευσης της συσκευής μου ?

   Πρόκειται για σημαντικά δεδομένα που εμφανίζονται στα τεχνικά χαρακτηριστικά που παρέχονται με το τηλέφωνο, απευθείας στο online φύλλο προϊόντων ή ακόμα και στο εγχειρίδιο χρήσης. Συνιστάται συχνά η προσθήκη μιας κάρτας SD.

   Πώς να κάνετε σημαντικές ενημερώσεις ?

   Οι ενημερώσεις γίνονται αυτόματα.

   Η χρήση της κάμερας έχει αντίκτυπο στην αυτονομία του τηλεφώνου ?

   ναι πράγματι. Η λήψη φωτογραφιών απαιτεί πολλή ενέργεια από τη συσκευή και ως εκ τούτου χρησιμοποιεί την μπαταρία γρηγορότερα.

   Πώς να μεταφέρω τις φωτογραφίες μου σε έναν υπολογιστή ?

   Υπάρχουν δύο μέθοδοι για αυτόν τον τύπο μεταφοράς: – Αφαιρέστε την κάρτα SD από το τηλέφωνο και τοποθετήστε την στο χώρο που προορίζεται για το σκοπό αυτό στον υπολογιστή – χρησιμοποιήστε ένα καλώδιο USB

   Μπορώ να αλλάξω τον προσανατολισμό της οθόνης μου ?

   Όταν χρησιμοποιείτε την κάμερα, ο προσανατολισμός της οθόνης είναι αυτόματος ανάλογα με την κλίση του τηλεφώνου.

   Σύγκριση φωτογραφιών smartphone

   Χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή ένα πρόγραμμα περιήγησης απαρχαιωμένος. Ενημερώστε το πρόγραμμα περιήγησής σας για να βελτιώσετε την εμπειρία σας.

   Τυφλή δοκιμή κάμερας NextPit 2

   Μετά την τυφλή δοκιμή φωτογραφιών των smartphones σε λιγότερο από 1000 ευρώ, τα smartphones μετατρέπονται σε περισσότερα από 1000 ευρώ. Εναπόκειται σε εσάς να ψηφίσετε, τυφλός, για τις καλύτερες φωτογραφίες αυτής της σύγκρισης. Αλλά προσέξτε, δεν θα ξέρετε ποιο smartphone πήρε ποια φωτογραφία πριν ανακαλύψετε τα αποτελέσματα των ψήφων την επόμενη εβδομάδα!

   Για αυτήν τη σύγκριση τυφλών φωτογραφιών, πήραμε έξι smartphones Android και iPhone Ultra Premium Premium. Με άλλα λόγια, πωλούνται όλα σε περισσότερα από 1000 ευρώ.

   Σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε 15 σειρές 6 φωτογραφιών, μία για κάθε smartphone που χρησιμοποιείται για αυτό το τυφλό τεστ. Για κάθε σειρά, πρέπει να ψηφίσετε για την πιο επιτυχημένη φωτογραφία που βρίσκετε. Είναι εντελώς υποκειμενικό. Αυτό δεν είναι ένα άρθρο συμβουλών αγοράς. Είναι απλά μια έρευνα για να δούμε τι σκέφτεται η κοινότητα Nextpit σε μια στιγμή t.

   Η ιδέα είναι να σας ενθαρρύνουμε να ψηφίσετε μόνο για την ποιότητα των φωτογραφιών, χωρίς να επηρεάζεστε από την έκθεσή σας, τις προκαταλήψεις σας σε σχέση με ένα μοντέλο ή ένα εμπορικό σήμα.

   Για να αποτρέψουμε τα τηλέφωνα από το στοίχημα, διαγράψαμε τα δεδομένα EXIF ​​από τα πλάνα και ελαφρώς περικοπή τις απόψεις ελαφρώς διαφορετικές από τις φωτογραφίες των smartphones των smartphones. Εκτός εάν δηλώνεται διαφορετικά, τραβήξαμε φωτογραφίες με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

   Τα smartphones που χρησιμοποιούνται για αυτή τη σύγκριση έχουν ως εξής:

   • Samsung Galaxy S23 Ultra (Test)
   • Apple iPhone 14 Pro Max (Test)
   • Google Pixel 7 Pro (Test)
   • Xiaomi 13 Ultra (δοκιμή)
   • Vivo X90 Pro+ (δοκιμή)
   • Honor Magic 5 Pro (Test)

   Μια σημείωση πριν ξεκινήσετε. Το όνομα κάθε φωτογραφίας αποτελείται από ένα γράμμα και έναν αριθμό όπως το “2A”, για παράδειγμα. Το σχήμα αντιστοιχεί σε μία από τις 15 σειρές φωτογραφιών. Το γράμμα αντιστοιχεί σε ένα από τα έξι smartphones σε κάθε σειρά φωτογραφιών. Αλλά, αναμειγνύσαμε τα πάντα έτσι ώστε η εικόνα 1Α και η εικόνα 2A να μην ελήφθησαν απαραιτήτως με το ίδιο smartphone.

   Θέμα 1: φως της ημέρας, πορτρέτο

   Ξεκινάμε με μια εύκολη εργασία: Πορτρέτα ημέρας. Αλλά εκεί πάλι, διαφορετικές φωτογραφικές φιλοσοφίες εμφανίζονται στο υψηλό τέλος. Εξομαλύνετε το δέρμα, μαλακώστε το φόντο στο άκρο ή μάλλον το κάνετε ρεαλιστικό και διακριτικό? Τα γούστα είναι σίγουρα διαφορετικά και είμαστε ανυπόμονοι να γνωρίζουμε την επιλογή σας!

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Θέμα 2: φως της ημέρας, εξαιρετικά μεγάλη γωνία

   Συνεχίζουμε στο Bernauer Strasse στο Βερολίνο, όπου ο τοίχος κάποτε διαχωρίστηκε τα ανατολικά και τα δυτικά. Και πάλι, μερικά smartphones παρέχουν ζωντανά χρώματα και ακραίες αντιθέσεις HDR, ενώ άλλα στοιχηματίζουν μάλλον σε ένα διακριτικό αποτέλεσμα εικόνας και δεν εξουδετερώνει πλήρως τις ισχυρές διαφορές στο φως. Ποιός είναι ο αγαπημένος σου?

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Θέμα 3: φως της ημέρας, κύριος στόχος φωτογραφίας

   Προβολή του πύργου τηλεόρασης του Βερολίνου τον Απρίλιο: Πιστεύουμε ότι θα αρχίσει να βρέχει κάθε δευτερόλεπτο, τα σύννεφα δημιουργούν μια δραματική ατμόσφαιρα. Με τη διεύρυνση των εικόνων, θα βρείτε πολλές λεπτές λεπτομέρειες, για παράδειγμα στα δέντρα των δέντρων ή στον πύργο της τηλεόρασης στο παρασκήνιο. Τι ένα smartphone έχει καταγράψει καλύτερα τη σκηνή?

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Θέμα 4: φως της ημέρας, ζουμ x3

   Σε αυτό το παράδειγμα επίσης, όλα τα smartphones ερμηνεύουν υψηλή αντίθεση με δραματικά διαφορετικό τρόπο. Ενώ μερικά smartphones ανέρχονται στην ίδια φωτεινότητα τη φωτεινότητα του ουρανού και του στρατιώτη, άλλοι διατηρούν τη διαφορά στο φυσικό φως. Αν κοιτάξετε προσεκτικά, μπορείτε επίσης να δείτε χρωματιστά περιθώρια εδώ και εκεί, τα αντικείμενα φακών που δημιουργούνται από διαφορές υψηλού φωτός.

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Θέμα 5: φως της ημέρας, ζουμ x5

   Τα πράγματα είναι τώρα πολύχρωμα και μερικές φορές εξαιρετικά πολύχρωμα. Σε αυτή την προβολή ζουμ X5 από το παράθυρο του γραφείου, όλα τα smartphones έχουν καταγράψει μερικές τουλίπες. Όπου το γρασίδι και τα λουλούδια είναι τα πιο όμορφα? Ποια smartphones φωτογραφιών καταγράφουν καλύτερα τις καλύτερες λεπτομέρειες? Δώστε τη γνώμη σας στην έρευνα!

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Θέμα 6: φως της ημέρας, ζουμ x10

   Ένα ενιαίο smartphone σε αυτό το τυφλό τεστ έχει ένα ζουμ X10 και θα πρέπει επομένως να είναι από πολύ αποτελεσματικό. Αλλά υπάρχει πραγματικά μια δραστική διαφορά ή οι ανταγωνιστές ανταγωνίζονται με τα ψηφιακά τους ζουμ τους? Ανυπομονούμε να το μάθουμε.

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Θέμα 7: Μικτό φως, πορτρέτο

   Από τώρα και στο εξής, οι συνθήκες φωτός γίνονται πιο δύσκολες. Σε περίπτωση μικτού φωτός, η μεγάλη πρόκληση είναι να εξισορροπηθεί το φως διαφορετικών θερμοκρασιών χρώματος και να μην δημιουργηθεί άσχημες αποχρώσεις του χρώματος στις φωτογραφίες. Επιπλέον, οι τόνοι σάρκας είναι πάντα μια πρόκληση από μόνη της. Ποιο είναι το smartphone που έχει επισημανθεί καλύτερα ο Fabi, ο ιδρυτής του NextPit?

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Θέμα 8: Μικτό φως, κύριος στόχος

   Για το επόμενο θέμα μας, οι κύριοι στόχοι φωτογραφιών των διαφόρων smartphones πρέπει να αντιμετωπίσουν και πάλι μικτό φως. Αλλά αυτή τη φορά, οι διαφορετικές πηγές φωτός και οι επιρροές τους είναι ακόμη πιο ορατές. Ενώ το δωμάτιο φωτίζεται κυρίως από το φως της ημέρας που εισέρχεται στα παράθυρα, μερικοί λαμπτήρες παρέχουν πινελιές θερμότητας. Τι κάνει το smartphone το καλύτερο?

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Θέμα 9: Μικτή φως, εξαιρετικά έγκαια γωνία

   Όπου ο ένας ή ο άλλος κύριος στόχος της φωτογραφίας έχει ήδη κρύο ιδρώτα, η πρόκληση είναι ακόμα μεγαλύτερη για τους εξαιρετικά μεγάλους στόχους φωτογραφίας γωνίας, συνήθως χαμηλότερα. Η διαφορά στη θερμοκρασία του φωτός μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού είναι πολύ σημαντική εδώ, όπως φαίνεται από τα παράθυρα που φαίνονται πολύ μπλε. Οι χαμηλότερες συνθήκες φωτισμού προκαλούν ήδη σημαντικούς θορύβους σε ορισμένες περιπτώσεις.

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Θέμα 10: Μικτό φως, ζουμ x5

   Ο σκύλος γραφείου μας του Λουκά αντιπροσωπεύει τη δοκιμή ενδιάμεσης αντίστασης. Από τη μία πλευρά, τα smartphones πρέπει να αντιμετωπίσουν εδώ με ανυψωμένες αντιθέσεις μεταξύ του μικρού κρεβατιού και του μαύρου παλτό. Από την άλλη πλευρά, με το ζουμ X5, το ψηφιακό ζουμ λειτουργεί ήδη στις περισσότερες περιπτώσεις, γεγονός που σας κάνει να χάσετε λεπτομέρειες και δημιουργεί θόρυβο. Τι κάνει το smartphone το καλύτερο σε αυτήν την περίπτωση?

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Θέμα 11: Νύχτα, Πορτρέτο

   Γνωρίζετε αυτήν την κατάσταση όπου θέλετε να φωτογραφίσετε κάποιον στο σκοτάδι και ότι υπάρχει μόνο ένα κουάκερ εικονοστοιχείων στη φωτογραφία? Και εμείς, και ακόμη και στην κατηγορία ναυαρχίδας. Οι διαφορές σε αυτό το θέμα ήταν εκπληκτικά μεγάλες και είμαστε πολύ περίεργοι να γνωρίζουμε ποιο smartphone θα κερδίσει τον αγώνα κατά τη διάρκεια της τυφλής δοκιμής!

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Θέμα 12: Νύχτα, εξαιρετικά έγκαια γωνία

   Επιστρέψτε στα παλιά σύνορα Interallemande, τη νύχτα αυτή τη φορά. Τώρα που ξέρετε τι μοιάζει αυτό το τείχος, ελπίζουμε ότι μπορείτε να κρίνετε καλύτερα τις νυχτερινές φωτογραφίες. Τι ένα smartphone πήρε την καλύτερη φωτογραφία? Ψήφος!

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Θέμα 13: Νύχτα, κύριος στόχος φωτογραφίας

   Πάρτε την ίδια σκηνή, αλλά με την κύρια κάμερα. Γενικά, τα αποτελέσματα πρέπει να είναι πολύ καλύτερα εδώ, επειδή οι κύριες κάμερες μπορούν σε κάθε περίπτωση να βασίζονται σε μεγαλύτερους αισθητήρες και στόχους πιο ευαίσθητους στο φως.

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Θέμα 14: νύχτα, ζουμ x5

   Αυτό το θέμα θα πρέπει επίσης να είναι εξοικειωμένο με εσάς. Ακόμα κι αν ο πύργος της τηλεόρασης του Βερολίνου εξαφανίζεται γρήγορα σε ένα κουάκερ εικονοστοιχείων τη νύχτα και με ζουμ X5. Τι ένα smartphone φωτογραφίας προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα εδώ?

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Kamera-Blindtest 2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Θέμα 15: Συνολικό σκοτάδι

   Για αυτό το τελευταίο θέμα, το σκοτάδι ήταν πραγματικά συνολικό. Ήταν σχεδόν αδύνατο να δούμε τίποτα με το γυμνό μάτι και κανένα από τα smartphones δεν έδειξε το παραμικρό ίχνος στο σκόπευε της εφαρμογής φωτογραφίας. Έχουμε δώσει μια ευκαιρία σε κάθε θέμα τρεις φορές με την τυπική λειτουργία φωτογραφίας και τρεις φορές με την ειδική νυχτερινή λειτουργία με τη μέγιστη ρύθμιση και επιλέξαμε την καλύτερη φωτογραφία. Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, τα αποτελέσματα ήταν πανομοιότυπα, καθώς τα smartphones ενεργοποίησαν τη νυχτερινή λειτουργία σε κάθε περίπτωση.

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Blind-test-photo-des-flagships-s1-2023

   Είναι το τέλος της τυφλής δοκιμής φωτογραφιών μας των Ultra High -End smartphones για το πρώτο εξάμηνο του 2023. Τι ένα smartphone θα βρίσκεται στην κορυφή του αγώνα? Και τι είδους φωτογραφίες προτιμάτε: φυσικό ή πολύχρωμο, με μεγάλη αντίθεση ή με ισχυρό HDR? Δεν μπορώ να περιμένω να μάθω το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας!

   Για να προχωρήσουμε περαιτέρω, συμβουλευτείτε επίσης το τυφλό δοκιμαστικό μας για να μάθετε το καλύτερο smartphone φωτογραφίας εντός 1000 ευρώ. Επίσης, παρακολουθήστε την τυφλή δοκιμή φωτογραφιών μας για τα καλύτερα smartphones για να πάρετε selfies (που έγινε το 2022).