Αλλαγή κάρτας SIM Free: Στο Terminal, στο κατάστημα ή στο Διαδίκτυο, η συνδρομή και ο τερματικός σταθμός διανομής του SIM Free – Assistance Free Mobile La Réunion

Δωρεάν τσιπ

Contents

Για Κόψτε ένα micro sim στο nano sim δωρεάν Εσείς οι ίδιοι πρέπει να έχετε:

Δωρεάν αλλαγή κάρτας SIM: Σε ένα τερματικό, στο κατάστημα ή στο διαδίκτυο

Είστε δωρεάν πελάτης κινητής τηλεφωνίας και χρειάζεστε πληροφορίες σχετικά με την αλλαγή της κάρτας SIM ? Θέλετε να μάθετε σε ποιες περιπτώσεις πρέπει να αλλάξετε το SIM, με ποιο τρόπο και πόσο κοστίζει ? Αυτό το άρθρο απαντά στις ερωτήσεις σας.

Θέλετε να πάρετε μια προσφορά πακέτου κινητής τηλεφωνίας με το FreeBox ?

Δωρεάν υπηρεσία Jechange

Θέλετε να πάρετε μια προσφορά πακέτου κινητής τηλεφωνίας με το FreeBox ?

 • Το ουσιώδες :
 • Οι δωρεάν αλλαγές κάρτας SIM είναι κυρίως Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του κινητού σας και πότε Χρειάζεστε μια νέα μορφή SIM.
 • Μπορείς Αλλάξτε την κάρτα SIM Free SIM στην περιοχή του πελάτη σας.
 • Είναι δυνατό να παραγγείλετε μια νέα κάρτα SIM στο Δωρεάν υπηρεσία δωρεάν τερματικά.
 • Οι δωρεάν ανανεώσεις κάρτας SIM τιμολογούνται 10 €.
 • Είναι επίσης δυνατό να παραγγείλετε ένα esim.
 • Το Free δεν προσφέρει κάρτες SIM Triple Cut.

Αλλαγή κάρτας SIM Free SIM σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του κινητού σας

Εάν έχετε κλέψει το κινητό σας ή το χάσατε, μπορείτε απευθείας Απενεργοποιήστε την δωρεάν κάρτα SIM στην περιοχή του πελάτη σας, Εκτός από την παραγγελία ειδήσεων που θα παραδοθούν στο σπίτι σας. Θα έχετε την επιλογή να απενεργοποιήσετε αμέσως ή όχι την κάρτα SIM σας ή όχι, αλλά συνιστάται να το κάνετε αμέσως για να αποτρέψετε το πακέτο κινητής τηλεφωνίας σας να χρησιμοποιηθεί από κάποιον άλλο.

Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

 1. Συνδεθείτε στο δικό σας Συνδρομητής Χρησιμοποιώντας το δικό σας 8 -Αναγνωριστικό και κωδικός πρόσβασης (Εάν χρησιμοποιείτε το smartphone σας, φροντίστε να εμφανίσετε την κλασική έκδοση του χώρου συνδρομητών).
 2. Πηγαίνετε στο τμήμα Ο λογαριασμός μου Στη συνέχεια, επιλέξτε Η προσφορά μου.
 3. Τότε επιλέξτε Παραγγείλετε ένα νέο SIM Πριν κάνετε κλικ στο + Στη συνέχεια, επιλέξτε Mini, micro ή nano sim Απαντώντας στην ερώτηση Τι είδους μορφή SIM θέλετε ?
 4. Κάντε κλικ στο Η τρέχουσα κάρτα SIM σας χάνεται ή κλαπεί ? Κρεμάστε τη γραμμή σας και επιλέξτε Ναι, θέλω να αναστείλω τη γραμμή μου Στο μενού μενού για να ζητήσετε την αναστολή της γραμμής σας.
 5. Επιβεβαιώστε το αίτημά σας κάνοντας τελικά κλικ στο κουμπί Να επικυρώσω.

Η κάρτα SIM σας θα εκδοθεί μετά την ανάρτηση τις επόμενες ημέρες. Θα πρέπει να το ενεργοποιήσετε από το δικό σας Συνδρομητής (Ενότητα τις παραγγελίες μου).

Το κόστος που συνδέεται με αυτό το αίτημα για ανανέωση 10 € και θα προστεθεί στο επόμενο δωρεάν τιμολόγιο.

Μπορείτε επίσης να ανανεώσετε την κάρτα SIM σας Σε ένα κατάστημα εξοπλισμένο με δωρεάν τερματικό σταθμό (Δείτε παρακάτω στο άρθρο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό).

Δηλαδή εάν ζητήσετε την αναστολή της γραμμής, θα αποδοθεί αυτόματα και άμεσα αδρανής, Για να αποφύγετε τη δόλια χρήση του από τρίτο μέρος. Η γραμμή σας θα είναι ξανά λειτουργική όταν ενεργοποιείτε τη νέα σας κάρτα SIM.

Θέλετε να εγγραφείτε σε μια δωρεάν προσφορά Mobile + FreeBox ?

Δωρεάν υπηρεσία Jechange

Θέλετε να εγγραφείτε σε μια δωρεάν προσφορά Mobile + FreeBox ?

Αλλάξτε τη μορφή κάρτας SIM Free SIM: Πώς να προχωρήσετε ?

Μειρό

Γιατί να αλλάξετε τη μορφή του δωρεάν sim σας ?

Η δωρεάν κάρτα SIM είναι ουσιώδης για δωρεάν συνδρομητές και αυτό Όποια και αν είναι ο τύπος του κινητού σχεδίου στο οποίο έχετε εγγραφεί. Πράγματι, το τελευταίο σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες του Free: είναι χάρη σε αυτό που μπορείτε να καλέσετε, να στείλετε μηνύματα, να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας αρχείων και να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας το 3G ή 4G σας.

Όταν εγγραφείτε σε δωρεάν συνδρομή, ο χειριστής του Xavier Niel σας παρέχει ένα κάρτα SIM. Απλά πρέπει να το διαμορφώσετε (ορίστε έναν κωδικό PIN κ.λπ.) μέσω των ρυθμίσεων τηλεφώνου σας για πρόσβαση στο δίκτυο. Αλλά Αυτή η κάρτα SIM μπορεί να έχει διαφορετικά μεγέθη : Μίνι, μικρόφωνο ή nano. Αυτό το μέγεθος πρέπει να αντιστοιχεί σε αυτό που είναι παρέχεται από το κινητό σας.

Το πρόβλημα είναι ότι Δεν απαιτούν όλα τα κινητά τηλέφωνα το ίδιο μέγεθος κάρτας SIM Ανάλογα με την αρχαιότητα και την τεχνολογία τους. Έτσι, εάν αλλάξετε το τηλέφωνό σας, ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τη μορφή της κάρτας SIM σας εάν το τελευταίο δεν αντιστοιχεί στο κινητό σας.

Δηλαδή αν οι περισσότεροι χειριστές προσφέρουν Κάρτες SIM τριπλής κοπής, που σας επιτρέπουν να αλλάξετε το κινητό σας χωρίς να χρειάζεται να αλλάζετε το SIM κάθε φορά, αυτό δεν συμβαίνει με δωρεάν.

Μπορούμε να αλλάξουμε τη μορφή της κάρτας SIM δωρεάν ?

Εάν θέλετε να αλλάξετε τη μορφή της κάρτας SIM Free, πρέπει να παραγγείλετε ένα νέο μέσω της περιοχής του πελάτη σας.

 1. Συνδεθείτε στο δικό σας Δωρεάν περιοχή συνδρομητών Χρησιμοποιώντας το αναγνωριστικό και τον κωδικό πρόσβασής σας 8 -digit.
 2. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο Sim έχασε ή κλαπεί ? Μορφή SIM για αλλαγή ? Παραγγείλετε ένα νέο. Ενα παράθυρο Παραγγείλετε μια νέα κάρτα SIM εμφανίζομαι.
 3. Για ποια γραμμή θα θέλατε να στείλετε ένα νέο sim ? Επιλέξτε τη γραμμή που σχετίζεται με το αίτημά σας από το μενού drop -down.
 4. Το ερώτημα Τι είδους μορφή SIM θέλετε ? εμφανίζομαι. Υποδηλώνουν Μορφή κάρτας SIM που θέλετε να λάβετε (από προεπιλογή, κλασικό SIM). Για παράδειγμα, επιλέξτε Nano SIM (εάν έχετε συμβατό τηλέφωνο)
 5. Το ερώτημα Η τρέχουσα κάρτα SIM σας χάνεται ή κλαπεί ? εμφανίζομαι. Κάντε κλικ στο Οχι.
 6. Επιβεβαιώστε το αίτημά σας κάνοντας τελικά κλικ στο κουμπί Να επικυρώσω.

Δηλαδή η παλιά σας κάρτα SIM απενεργοποιείται τη στιγμή της Πρώτη χρήση της νέας κάρτας SIM.

Αλλαγή κάρτας SIM Free SIM σε περίπτωση βλάβης ή δυσλειτουργίας της κάρτας SIM σας

Οταν Η πρόσβασή σας στο δωρεάν δίκτυο λειτουργεί άσχημα, Το πρόβλημα μπορεί να έρθει του κινητού σας ή της κάρτας SIM σας. Αυτό έχει αρκετές συνέπειες, όπως το γεγονός ότι οι κλήσεις σας κόβονται ή το SMS σας δεν στέλνουν ο ένας τον άλλον και ότι η σύνδεσή σας με το κινητό Διαδίκτυο σε 3G ή 4G είναι πολύ αργή.

Εάν αντιμετωπίσετε αυτές τις δυσκολίες με τη δωρεάν συνδρομή σας, Ελέγξτε ότι η δυσλειτουργία προέρχεται από την κάρτα SIM σας Και όχι το smartphone σας. Μπορεί να είναι απλό κακή επαφή ή ένα πιο σημαντική αποτυχία. Για να μάθετε, ξεκινήστε με Απενεργοποιήστε και επανεκκινήστε το κινητό σας. Εάν δεν βρείτε βελτίωση, Αφαιρέστε την δωρεάν κάρτα SIM και αντικαταστήστε την στην υποστήριξή της. Μπορείτε επίσης να Δοκιμάστε το σε άλλο τηλέφωνο Εάν έχετε ένα στη διάθεσή σας. Εάν παραμένουν τα ίδια προβλήματα σύνδεσης, η κάρτα SIM μπορεί αρχικά.

Για να λύσετε το πρόβλημα, πρέπει να επικοινωνήσετε δωρεάν. Ένας σύμβουλος θα υποστηρίξει το αίτημά σας και θα φροντίσει να αντικαταστήσει την κάρτα SIM, κανονικά Ελεύθερος, Αν είναι απαραίτητο.

Θέλετε να πάρετε μια προσφορά FreeBox με πακέτο για κινητά ?

Δωρεάν υπηρεσία Jechange

Θέλετε να πάρετε μια προσφορά FreeBox με πακέτο για κινητά ?

Αλλαγή κάρτας Free Free Borne: Πώς να φτιάξετε ?

Εάν δεν μπορείτε να παραγγείλετε την δωρεάν κάρτα SIM μέσω του Διαδικτύου ή προτιμάτε μια ταχύτερη λύση, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα Διαδραστικό τερματικό χωρίς τερματικό.

Ποιοι είναι οι ελεύθεροι τερματικοί σταθμοί ?

Οι ελεύθεροι τερματικοί σταθμοί έχουν περάσει για μερικά χρόνια. Είναι δωρεάν τερματικά είναι εγκρίθηκε από την ομάδα τραπεζικών καρτών, βεβαιώνει τη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις ασφαλείας.

Έχουν αρκετές λειτουργίες:

 • Εγγραφείτε σε κινητό σχέδιο Πολύ γρήγορα: η συνδρομή είναι άμεση και η κάρτα SIM είναι ήδη ενεργοποιημένη, έτοιμη για χρήση (για μη διαχωριστικά τηλέφωνα).
 • Ανακτήστε μια κάρτα SIM σε περίπτωση αλλαγής μορφής (Nano-Sim …) Σε λιγότερο από 3 λεπτά.
 • Τακτοποιήστε μια συνδρομή σε περίπτωση απλήρωσης (Για αυτές τις λειτουργίες, θα χρειαστείτε τα δωρεάν αναγνωριστικά σας).

Για μια ανανέωση της κάρτας SIM (μετά από μια αλλαγή τερματικού) και για όλες τις άλλες περιπτώσεις, η τιμή είναι € 10.

Πού να βρείτε ένα δωρεάν τερματικό και τι χρειάζεστε στον ιστότοπο ?

Είναι δωρεάν τερματικά είναι προσβάσιμη με αυτοεξυπηρέτηση είτε Δωρεάν κέντρο (Δωρεάν καταστήματα), είτε στο Σημεία πώλησης (Press House και Mag Press).

Για να παραγγείλετε τη νέα σας κάρτα SIM, απλά έχετε ένα κάρτα τράπεζας και αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί από τα διάφορα βήματα που εμφανίζονται στην οθόνη αφής.

Δηλαδή μια κάρτα SIM έχει μέση διάρκεια ζωής Από 4 έως 5 ετών, Αλλά τα προβλήματα μπορεί μερικές φορές να εμφανιστούν νωρίτερα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε δωρεάν τερματικά για μια αλλαγή της κάρτας SIM ?

Η χρήση των δωρεάν τερματικών είναι πολύ απλή, καθώς οι παραγγελίες γίνονται συνολικά αυτονομία Και παίρνω μόνο μερικά λεπτά.

Η οθόνη είναι απτός. Απλά επιλέξτε αυτό που θέλετε σύμφωνα με αυτό που αναφέρεται στην οθόνη και, στη συνέχεια, προχωρήστε Πληρωμή με πιστωτική κάρτα. Στη συνέχεια, μπορείτε να ανακτήσετε την κάρτα SIM (Mini Sim, Micro Sim ή Nano Sim της επιλογής σας σύμφωνα με το κινητό σας). Η νέα κάρτα SIM είναι αυτόματα ενεργοποιημένη Αλλά είναι απαραίτητο να έχετε πρόσβαση στην παλιά κάρτα SIM (αποστέλλεται ένας κωδικός SMS). Εάν δεν έχετε πλέον πρόσβαση στην παλιά σας κάρτα SIM, είναι τότε επιτακτική ανάγκη να πάτε στο κατάστημα ή να καλέσετε το Δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών.

Μόλις πραγματοποιηθεί η συναλλαγή, α Περίληψη εισιτηρίων Εκτυπώσεις στο τερματικό. Αυτό το εισιτήριο παρέχει σημαντικές πληροφορίες (τα αναγνωριστικά σας για τη διαχείριση του λογαριασμού σας, τον αριθμό κλήσης για βοήθεια κ.λπ.), είναι επομένως χρήσιμο να το διατηρήσετε με ακρίβεια.

Σε περίπτωση προβλήματος (όχι κατανεμημένη κάρτα SIM ή μη ενεργοποιημένη υπηρεσία), η συναλλαγή θα είναι αυτόματα Επιστράφηκε μέσα σε λίγες μέρες Με πίστωση στην τραπεζική κάρτα (χωρίς εκπομπή εισιτηρίων). Η τραπεζική κάρτα μπορεί να αφαιρεθεί με το χέρι ανά πάσα στιγμή ακόμη και σε περίπτωση αποτυχίας του συστήματος.

Τι πρέπει να γνωρίζετε εάν εγγραφείτε σε ένα νέο πακέτο σε ένα δωρεάν τερματικό ?

Εάν θέλετε να μείνετε δωρεάν, αλλά να αλλάξετε το σχέδιό σας (όπως να πηγαίνετε από απεριόριστο δωρεάν πακέτο για να συσκευάσετε € 2), δεν χρειάζεται να αλλάξετε την κάρτα SIM. Σε περίπτωση αλλαγής του χειριστή, μπορείτε να φτιάξετε ένα φορητότητα. Αυτό θα σας επιτρέψει Διατηρήστε τον τρέχοντα αριθμό κινητού σας, Παρά την αλλαγή στην κάρτα SIM σας.

Ενώ περιμένετε να είναι αποτελεσματική αυτή η φορητότητα, η ελεύθερη θα σας προσφέρει ένα προσωρινός αριθμός που θα σας επιτρέψει να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις και SMS πριν από την αποτελεσματική ανάκτηση του αριθμού σας.

Ο προσωρινός αριθμός θα αναφέρεται Στο εισιτήριο που παρέχεται από το τερματικό Στο τέλος της συνδρομής σας.

Αλλάξτε δωρεάν κάρτα SIM στο κατάστημα μπορείτε να Αλλάξτε την κάρτα SIM σε δωρεάν κέντρο Χωρίς να περάσει από ένα τερματικό. Εξαρτάται από τις προτιμήσεις σας και την επιθυμία σας να εποπτεύεστε ή όχι από έναν σύμβουλο. Στο κατάστημα, η κάρτα SIM θα σας δοθεί αμέσως και η τελευταία θα είναι, όπως μέσω των τερματικών, που έχουν ήδη ενεργοποιηθεί ήδη. Για να βρείτε ένα δωρεάν κατάστημα κοντά σας, μην διστάσετε να κάνετε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Η αλλαγή της κάρτας SIM SIM χωρίς να χάσετε τις επαφές σας, είναι δυνατόν ?

Αλλαγή sim

Αποθηκεύστε τις επαφές σας μέσω του παλιού κινητού σας

Εάν έχετε κρατήσει το παλιό σας κινητό και την παλιά σας κάρτα SIM, μπορείτε να εξαγάγετε τις επαφές που είναι αποθηκευμένες στην παλιά σας κάρτα SIM απευθείας στο κινητό σας. Μόλις ολοκληρωθεί, ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω. Σημειώστε ότι αυτή η μέθοδος λειτουργεί μόνο εάν η παλιά σας κάρτα SIM και η νέα έχει την ίδια μορφή.

 1. Εισαγάγετε τη νέα δωρεάν κάρτα SIM Στο παλιό σας τηλέφωνο.
 2. Μόλις το τηλέφωνο υπό πίεση, ραντεβού Στο ρεπερτόριό σας (ή επαφές). Στο μενού επιλογές Ή Ρυθμίσεις, Επιλέξτε όλες τις επαφές σας και επιλέξτε εξαγωγή Ή Αντιγραφή στην κάρτα SIM.
 3. Μόλις ολοκληρωθεί η λειτουργία, Απενεργοποιήστε το τηλέφωνο και εισαγάγετε την κάρτα SIM στο νέο σας τηλέφωνο.

Μετά την απενεργοποίηση, δείτε τον κατάλογό σας στον οποίο πρέπει να εμφανίζονται οι επαφές σας. Σε διαφορετική περίπτωση, Ενεργοποιήστε την επιλογή εμφάνισης επαφών SIM (συχνά αντιπροσωπεύεται μέσω της παρουσίας μιας μικρής κάρτας SIM).

Θέλετε να εγγραφείτε σε μια δωρεάν προσφορά Mobile + FreeBox ?

Δωρεάν υπηρεσία Jechange

Θέλετε να εγγραφείτε σε μια δωρεάν προσφορά Mobile + FreeBox ?

Χρησιμοποιήστε την υπηρεσία Google Cloud

Συγχρονίστε τις επαφές σας στο κινητό σας Android

Εάν έχετε ένα smartphone Android, κατ ‘αρχήν, Όλες οι επαφές σας συγχρονίζονται αυτόματα με τον λογαριασμό σας στο Google. Για να αναγκάσετε τον συγχρονισμό των επαφών σας με τον λογαριασμό σας, πρέπει:

 1. μεταβείτε στο Ρυθμίσεις του κινητού σας.
 2. Επιλέγω Λογαριασμοί Google.
 3. Επιλέξτε το δικό σας Κύρια διεύθυνση Gmail.
 4. Κάντε κλικ στο Τρία μικρά σημεία Στο επάνω δεξιά της οθόνης για να εμφανίσετε το μενού που σας επιτρέπει να συγχρονίσετε τον λογαριασμό σας.

Συγχρονίστε τις επαφές σας στο iPhone σας

Εάν έχετε ένα iPhone, εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

 1. μεταβείτε στο Ρυθμίσεις του iPhone σας.
 2. Επιλέξτε το μενού Email, επαφές, ημερολόγιο.
 3. Προσθέστε το δικό σας Λογαριασμός Google.
 4. Όταν η συσκευή σας σας ρωτά τι θέλετε να συγχρονίσετε, σκεφτείτε Επιλέξτε Επαφές. Οι επαφές του iPhone σας θα συγχρονιστούν αυτόματα με αυτόματα Επαφές Google. Δυστυχώς, δεν είναι δυνατόν να ακολουθήσετε την εξέλιξη του συγχρονισμού, σας συμβουλεύουμε να είστε υπομονετικοί.

Σε περίπτωση που αυτή η επιλογή δεν λειτουργεί, μπορείτε επίσης Εξαγάγετε τις επαφές σας με το χέρι χρησιμοποιώντας το iCloud ή το iTunes. Για να γίνει χειροκίνητη εξαγωγή, θα είναι απαραίτητο:

 1. Μεταβείτε στον ιστότοπο ρώτλος.com.
 2. Μεταβείτε στη σελίδα Επαφές του ιστότοπου.
 3. Εξαγωγή σε μορφή VCARD Όλες οι επαφές σας ή μια επιλογή χάρη στο εικονίδιο με γρανάζια κάτω αριστερά της οθόνης.

Στη δεύτερη περίπτωση, μπορείτε επίσης να:

 1. Συνδέστε το κινητό σας στον υπολογιστή σας.
 2. Ανοιξε iTunes.
 3. Επιλέξτε το iPhone σας στο iTunes και Συγχρονίστε τις επαφές σας με τις επαφές Google Από την καρτέλα Πληροφορίες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το iTunes ή το iCloud για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του κινητού σας χωρίς να περάσετε από λογαριασμό Google, εξαρτάται από τις προτιμήσεις σας.

Ψάχνετε για μια προσφορά FreeBox + Mobile ? Ανακαλύψτε τις διαθέσιμες προσφορές στο Internet + Mobile και αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί για να επωφεληθείτε από την προσφορά του συνεργάτη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

09 71 07 88 21 Δωρεάν υπηρεσία Jechange

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις κάρτες SIM Free

Πώς να αλλάξετε την δωρεάν κάρτα SIM σας ?

Μπορείτε να αλλάξετε απευθείας την δωρεάν κάρτα SIM από την περιοχή δωρεάν πελάτη σας.

Πόσο είναι η ανανέωση μιας δωρεάν κάρτας SIM ?

Δωρεάν τιμολόγια για την ανανέωση μιας κάρτας SIM 10 €.

Γιατί να αλλάξετε τη μορφή της δωρεάν κάρτας SIM σας ?

Εάν η κάρτα SIM δεν αντιστοιχεί στο μέγεθος που γίνεται αποδεκτό από το τηλέφωνό σας, θα χρειαστεί να πάρετε μια κάρτα SIM στο σωστό μέγεθος.

Ενημερώθηκε στις 01/31/2023

Ο Magali εντάχθηκε στο Selectra το 2020 ως ανεξάρτητος επεξεργαστής. Φροντίζει κυρίως άρθρα σχετικά με θέματα που συνδέονται με θέματα κινητής τηλεφωνίας και διαδικτύου.

Δωρεάν τσιπ

Η δωρεάν κάρτα SIM σας σε 3 λεπτά

Εάν δεν έχετε τη δυνατότητα εγγραφής δωρεάν μέσω του Διαδικτύου, μπορείτε στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε τα διαδραστικά τερματικά μας δωρεάν.

Προσβάσιμο σε αυτό -εξυπηρέτηση στα δωρεάν καταστήματα μας, απλά πρέπει να έχετε μια τραπεζική κάρτα και αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγείται από τα διάφορα στάδια που εμφανίζονται στην οθόνη αφής.

Επίσης, το τερματικό μπορεί να είναι χρήσιμο για όλους τους ελεύθερους συνδρομητές που επιθυμούν για παράδειγμα να ανακτήσουν μια κάρτα SIM (σε περίπτωση απώλειας, αλλαγής κ.λπ.).
Επιτρέπει επίσης την τακτοποίηση μιας συνδρομής σε περίπτωση μη αμειβόμενης (για αυτές τις λειτουργίες, θα χρειαστείτε τα δωρεάν αναγνωριστικά σας).

Για να βρείτε ένα διαδραστικό ελεύθερο τερματικό, μεταβείτε στον ελεύθερο χάρτη τερματικού σταθμού.

Οι ερωτήσεις σας σχετικά με το δωρεάν τερματικό [Δείτε τα πάντα]

 • Πώς λειτουργεί το ελεύθερο τερματικό ?
 • Μέσα από την οθόνη αφής σας, απλώς επιλέξτε την δωρεάν προσφορά, προσαρμόστε μέσω τραπεζικής κάρτας και στη συνέχεια ανακτήστε την κάρτα SIM (τριπλή κοπή, συμβατή με όλα τα κινητά τηλέφωνα).
  Ένα εισιτήριο συναλλαγής εκτυπώνεται στον τερματικό: παρέχει σημαντικές πληροφορίες (αναγνωριστικά για τη διαχείριση λογαριασμών, τον αριθμό βοήθειας κ.λπ.), είναι επομένως σημαντικό να το διατηρείτε με ακρίβεια.
  Η εντολή πραγματοποιείται ανεξάρτητα και σε λίγα λεπτά.
 • Τι πλεονέκτημα στη χρήση ενός δωρεάν τερματικού σταθμού ?
 • Εάν δεν έχετε τη δυνατότητα σύνδεσης στο Διαδίκτυο για να εγγραφείτε δωρεάν συνδρομή, το τερματικό γίνεται για εσάς. Η συνδρομή είναι άμεση και η κάρτα SIM είναι ήδη ενεργοποιημένη, έτοιμη για χρήση (για τηλέφωνα μη διαμεσολαβώντας).
 • Ποια είναι τα απαραίτητα μέρη και τα υποστηρικτικά έγγραφα για επιγραφή από το ελεύθερο τερματικό ?
 • Θα χρειαστείτε απλώς μια τραπεζική κάρτα και μια έγκυρη διεύθυνση email.
 • Σε περίπτωση εγγραφής με φορητότητα, μπορώ να έχω έναν προσωρινό αριθμό ?
 • Ναι, το Free Will θα σας προσφέρει έναν προσωρινό αριθμό για να μπορέσετε να εκδώσετε και να λαμβάνετε κλήσεις / SMS πριν από την αποτελεσματική ανάκτηση του αριθμού σας.
  Ο προσωρινός αριθμός θα αναφερθεί στο εισιτήριο που παρέχεται από το τερματικό στο τέλος της συνδρομής.
 • Σε περίπτωση που ζητώ μια νέα κάρτα SIM, πότε είναι η παλιά μου κάρτα SIM απενεργοποιημένη ?
 • Η παλιά κάρτα SIM απενεργοποιείται κατά τη στιγμή της πρώτης χρήσης της νέας κάρτας SIM. Η νέα κάρτα SIM ενεργοποιείται αυτόματα.
 • Ποιο είναι το κόστος ?
 • Για ανανέωση κάρτας SIM και για όλες τις άλλες περιπτώσεις, η τιμή είναι 10 €.
 • Είναι ασφαλές ?
 • Το δωρεάν τερματικό εγκρίνεται από την ομάδα τραπεζικών καρτών, βεβαιώνοντας τη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις ασφαλείας.
  Σε περίπτωση προβλήματος (δεν διανεμήθηκε κάρτα SIM ή μη ενεργοποιημένη υπηρεσία), η συναλλαγή επιστρέφεται αυτόματα μέσα σε λίγες ημέρες από την πίστωση στην τραπεζική κάρτα (χωρίς εκπομπή εισιτηρίων). Η τραπεζική κάρτα μπορεί να αφαιρεθεί με το χέρι ανά πάσα στιγμή ακόμη και σε περίπτωση αποτυχίας του συστήματος.

Nano Sim Free: Πώς να παραγγείλετε ή να πάρετε μια κάρτα Nano SIM δωρεάν ?

Μόλις αλλάξατε το smartphone σας και χρειάζεστε μια δωρεάν κάρτα Nano SIM ? Μάθετε ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για να παραγγείλετε μια νέα κάρτα Nano Sim Free και πώς να κόψετε την τρέχουσα κάρτα SIM για να το κάνετε ένα Nano Sim Free.

Θέλετε να πάρετε μια δωρεάν προσφορά για κινητά ?

 • Το ουσιώδες
 • Το δωρεάν δεν προσφέρει την κοπή της κάρτας SIM, οπότε πρέπει να παραγγείλετε ένα νέο Δωρεάν κάρτα Nano Sim Εάν έχετε ένα νέο smartphone.
 • Ζητήστε μια νέα δωρεάν κάρτα SIM προκαλεί κόστος 10 €. Αυτά τα έξοδα ανανέωσης χρεώνονται μόνο μία φορά, στο τιμολόγιο μετά το αίτημά σας.
 • Εάν δεν θέλετε Παραγγείλετε δωρεάν ένα nano sim, Μπορείτε να κόψετε την τρέχουσα κάρτα SIM. Να είστε προσεκτικοί, ωστόσο, αυτή είναι μια προσεκτική και μη αναστρέψιμη διαδικασία.

Τι είναι δωρεάν μια κάρτα SIM Nano ?

κάρτα SIM

Μια κάρτα Nano SIM (Module Condity in English) είναι μια Εξυπνη κάρτα της μικρότερης μορφής που υπάρχει.

Εάν αλλάξει το μέγεθος, η λειτουργία παραμένει η ίδια: σύνδεση Μεταξύ του smartphone σας (ή οποιασδήποτε άλλης συμβατής συσκευής) και του κινητού δικτύου δωρεάν για να πραγματοποιήσετε κλήσεις, να στείλετε SMS/MMS ή να σερφάρετε στο Διαδίκτυο.

Γι ‘αυτό πρέπει απλώς να εισαγάγετε το δικό σας Δωρεάν κάρτα Nano Sim Στο τηλέφωνό σας, στη συνήθη τοποθεσία.

Εδώ είναι οι διαστάσεις (σε χιλιοστά) των διαφορετικών καρτών SIM που υπάρχουν:

 • Η κλασική κάρτα SIM : 86 x 54 x 0.76.
 • Η κάρτα Mini SIM : 25 x 15 x 0.76.
 • Η κάρτα Micro SIM : 15 x 12 x 0.76.
 • Η κάρτα Nano SIM : 12.3 x 8.8 x 0.67.

Όπως μπορείτε να δείτε, η κάρτα Nano SIM είναι η πρώτη του οποίου το πάχος μειώνεται. Έτσι πηγαίνει από 0,76 mm έως 0,67mm ή α Μείωση 12%. Η πρώτη κάρτα Nano SIM ξεκίνησε από την Apple, προκειμένου να δημιουργηθεί λεπτότερο και ελαφρύτερο smartphone.

Εάν έχετε ένα παλιό κινητό και θέλετε να αγοράσετε ένα Τελευταίο smartphone Για να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν πακέτο σας, θα είστε υποχρεωμένοι να αλλάξετε την κάρτα SIM για μια δωρεάν κάρτα Nano SIM.

Δεδομένου ότι το δωρεάν δεν προσφέρει Κάρτα SIM τριπλής κοπής (που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη μορφή της κάρτας SIM σύμφωνα με το smartphone σας απλά με την αποκατάσταση της μίνι, μικρο -ή νανο -νανο -μορφής της κάρτας σας), πρέπει να αλλάξετε την κάρτα SIM σε περίπτωση αλλαγής κινητού.

Πώς να παραγγείλετε μια δωρεάν κάρτα nano sim online ?

Για να παραγγείλετε ένα Nano sim δωρεάν online κάρτα, Πρέπει να μεταβείτε στον ιστότοπο του χειριστή. Στη συνέχεια, ακολουθήστε αυτά τα λίγα βήματα:

 1. Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα δωρεάν αναγνωριστικά σας.
 2. Πρόσβαση στην περιοχή δωρεάν συνδρομητή σας.
 3. Πηγαίνετε στο τμήμα Sim έχασε ή κλαπεί ?Μορφή SIM για αλλαγή ? Παραγγείλετε ένα νέο.
 4. Επιλέξτε τη γραμμή κινητής τηλεφωνίας για την οποία θέλετε να λάβετε μια νέα δωρεάν κάρτα SIM.
 5. Εισαγάγετε τη μορφή που αντιστοιχεί σε αυτή του smartphone σας. Από προεπιλογή, θα σας προσφερθεί η κλασική μορφή micro sim. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τη μορφή Nano SIM πριν επικυρώσετε.
 6. Όταν σας ζητηθεί Η τρέχουσα κάρτα SIM σας χάνεται ή κλαπεί ? Κάντε κλικ στο Οχι.

Τέλος, απλά πρέπει να επικυρώσετε για να επιβεβαιώσετε το αίτημά σας ανανέωσης. Σε περίπτωση προβλήματος, μπορείτε να επικοινωνήσετε με δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών.

Όταν κάνετε ένα αίτημα για την ανανέωση της κάρτας SIM, διατηρείτε το ίδιος αριθμός κινητό.

Θέλετε να επικοινωνήσετε δωρεάν ?

Πώς να παραγγείλετε ένα nano sim δωρεάν σε ένα διαδραστικό τερματικό ?

Πού να βρείτε ένα διαδραστικό ελεύθερο τερματικό ?

Δεν είστε άνετοι με το Διαδίκτυο ? Δεν μπορείτε να περιμένετε την παράδοση της νέας σας κάρτας SIM ?

Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε ένα nano sim δωρεάν σε ένα περίπτερο Ελεύθερος.

Μπορείτε να βρείτε πολλά τερματικά δωρεάν δωρεάν πρόσβασης:

 • Σε ένα από τα διαφορετικά Δωρεάν κέντρο Παρόν στη Γαλλία.
 • Σε ένα Σημείο πώλησης Συνεργάτης: Tobacco, La Maison de la Presse, Mag Press, κ.λπ.

Μπορείτε να συμβουλευτείτε ένα χάρτης της Γαλλίας υποδεικνύοντας όλα τα μέρη που προσφέρουν δωρεάν τερματικά στον ιστότοπο του χειριστή. Απλά πρέπει να εισαγάγετε το όνομα της πόλης σας ή του ταχυδρομικού σας κώδικα για να βρείτε το δωρεάν τερματικό πλησιέστερο σε εσάς.

Τα δωρεάν τερματικά εγκρίνονται από το Ομάδα τραπεζικών καρτών, Επομένως, δεν διατρέχετε τον κίνδυνο με την παραγγελία της νέας σας κάρτας Nano Sim Free. Σε περίπτωση προβλήματος (η κάρτα Nano SIM δεν διανέμεται, απροστάτευτη υπηρεσία κ.λπ.), η συναλλαγή σας θα επιστραφεί αυτόματα.

Πώς λειτουργεί ένα δωρεάν τερματικό ?

μπλε αντίχειρα

Για να παραγγείλετε το δικό σας Δωρεάν κάρτα Nano Sim, Απλώς ακολουθήστε τις ενδείξεις στην οθόνη. Η διαδικασία της ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ 3 λεπτά.

Θα πρέπει απλώς να επιλέξετε τη διαδικασία που πρέπει να πραγματοποιηθεί:

 • Συνδρομή Εάν θέλετε να αλλάξετε τη συνδρομή σας ή να πάρετε μια νέα δωρεάν προσφορά για κινητά.
 • Ανανέωση Κάρτα SIM, ειδικά σε περίπτωση αλλαγής μορφής.
 • Σειρά μια νέα κάρτα, σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του smartphone σας για παράδειγμα.

Στο τέλος της παραγγελίας σας μέσω του τερματικού χωρίς τερματικό, μπορείτε να αποσύρετε το δικό σας εισιτήριο επιβεβαίωσης. Αυτό το εισιτήριο σας δίνει επίσης όλες τις πληροφορίες σχετικά με τη συναλλαγή σας (περίληψη, αναγνωριστικά, αριθμός βοήθειας κ.λπ.Ουσία.

Το πλεονέκτημα Παραγγείλετε ένα nano sim δωρεάν σε ένα τερματικό είναι ότι μπορείτε να αφήσετε απευθείας με την κάρτα SIM σας. Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νέο σας smartphone μόνο λίγα λεπτά αργότερα.

Σε περίπτωση αμφιβολίας ή προβλήματος κατά την παραγγελία από το Terminal, μπορείτε επίσης να ζητήσετε τη βοήθεια ενός συμβούλου ή του διαχειριστή του Partner of Sale.

Δεν χρειάζεστε καμία απόδειξη για να παραγγείλετε ένα nano sim δωρεάν σε ένα τερματικό. Απλά πρέπει να έχετε διεύθυνση ταχυδρομείου Για να λάβετε την επιβεβαίωσή σας και να είστε σε θέση να επικοινωνήσετε εάν είναι απαραίτητο.

Ποια είναι η τιμή ενός nano sim δωρεάν ?

Είτε πραγματοποιείτε μια ηλεκτρονική ή τερματική παραγγελία, μια ανανέωση της κάρτας SIM, ανεξάρτητα από τον λόγο (αλλαγή μορφής, ανανέωση για απώλεια ή πτήση, μπλοκάρει το SIM μετά από 10 κακές καταχωρήσεις του κώδικα PUK κ.λπ.) Πληρώνει πάντα.

Θυμηθείτε λοιπόν να φέρετε την πιστωτική σας κάρτα για να πληρώσετε το Τέλη ανανέωσης των € 10.

Ποιος είναι ο ελεύθερος χρόνος παράδοσης ? Θα λάβετε δωρεάν το Nano SIM σας μέσα σε λίγες ημέρες μετά την παραγγελία σας. Μετά την παραλαβή σας, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το νέο σας Nano Sim Free και το παλιό θα απενεργοποιηθεί αυτόματα.

 • Δεν ξέρετε πώς να ενεργοποιήσετε την κάρτα SIM σας ?
 • Εισαγάγετε τα νέα σας Δωρεάν κάρτα Nano Sim Στη σχισμή του smartphone σας.
 • Συνδεθείτε στο δικό σας Δωρεάν χώρος πελατών Χρησιμοποιώντας τα συνηθισμένα αναγνωριστικά σας.
 • Κάντε κλικ στο Έχετε λάβει την κάρτα SIM σας ? Κάντε κλικ εδώ για να το ενεργοποιήσετε.
 • Ανάμεσα σε 19 -Διαβιδής κώδικα Βρίσκεται στην Υποστήριξη Δωρεάν Κάρτα SIM.

Μεταμορφώστε το micro sim σας σε nano sim δωρεάν: οι συμβουλές μας για την κατάλληλη κοπή

Εάν δεν θέλετε να πληρώσετε για τα τέλη ανανέωσης κάρτας Nano SIM, μπορείτε επίσης Κόψτε την τρέχουσα κάρτα SIM Για να φτιάξετε μια κάρτα στο Nano sim δωρεάν μορφή.

Πράγματι, το Free δεν προσφέρει μια κοπτική κάρτα Nano Sim Free, οπότε πρέπει να το κάνετε μόνοι σας.

Σημειώστε ότι αυτή η ενέργεια είναι μη αναστρεψιμο, Πρέπει λοιπόν να είστε πολύ σχολαστικοί. Πράγματι, η κοπή μιας κάρτας Micro SIM στο Nano Sim είναι δύσκολη, καθώς μπορεί να βλάψει το ίδιο το τσιπ.

Αγοράστε κόπτη καρτών SIM

ΕΝΑ Nano Sim Cutter μοιάζει με συρραπτικό, αλλά η χρησιμότητά του είναι αρκετά διαφορετική.

Πράγματι, αυτό το μηχάνημα σας επιτρέπει να κόψετε γρήγορα και εύκολα Ψηφοφορία micro sim card στο nano sim δωρεάν κάρτα, ώστε να μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε στο smartphone σας.

Με Κόπτης κάρτας SIM, Δεν παίρνετε τον κίνδυνο να βλάψετε το τσιπ σας, απλά πρέπει να επιλέξετε τη σωστή μορφή και να πατήσετε τη συσκευή έτσι ώστε να διαλύει την κάρτα στην επιθυμητή μορφή.

Από την άλλη πλευρά, αν και είναι πολύ προσιτό, χρησιμοποιώντας μια κοπή κάρτας Nano SIM δεν είναι δωρεάν. Θα βρείτε διαφορετικά μηχανήματα που πωλούνται στο Διαδίκτυο, σε ένα Μέση τιμή € 10 ::

 • Μπορείτε να βρείτε μια καταχώρηση Nano SIM -To -entry Card Cutter στο Λιγότερο από 5 €.
 • Τα περισσότερα από αυτά κοστίζουν Μεταξύ 9 και 12 €.

Σημείωση για να αγοράσετε έναν κόφτη κάρτας SIM περισσότερο ή λιγότερο στην ίδια τιμή με μια τιμή όπως Νέα κάρτα SIM. Επομένως, είναι μερικές φορές προτιμότερο να παραγγείλετε από δωρεάν, προκειμένου να λάβετε την κάρτα SIM σας ήδη έτοιμη για χρήση.

Κόψτε το micro sim στο nano sim δωρεάν με ψαλίδι

Για Κόψτε ένα micro sim στο nano sim δωρεάν Εσείς οι ίδιοι πρέπει να έχετε:

 • Α αφεντικό με τη σωστή μορφή κάρτας Nano SIM. Μπορείτε να βρείτε αυτόν τον τύπο εγγράφου στο Διαδίκτυο.
 • ΕΝΑ ψαλίδι ή κόπτης.
 • ΕΝΑ κυβερνήτης.
 • Του scotch, Για να διατηρήσετε καλά την κάρτα SIM σας στο μοτίβο.

Στη συνέχεια, ακολουθήστε αυτά τα λίγα βήματα για να μετατρέψετε την κάρτα Micro SIM σε μια κάρτα Nano SIM:

 1. Τοποθετήστε την κάρτα Micro SIM στο μοτίβο που εκτυπώσατε (στη μορφή Nano SIM). Η πλευρά του τυπωμένου κυκλώματος πρέπει να σας αντιμετωπίσει.
 2. Κορυφή την κάρτα SIM στο μοτίβο έτσι ώστε να μην κινείται.
 3. Με το ψαλίδι σας, κόψτε τις 4 πλευρές της κάρτας SIM μετά το αφεντικό. Εάν πρέπει να κόψετε μέρος του τυπωμένου κυκλώματος (χρυσό τμήμα) της κάρτας, αυτό είναι φυσιολογικό.
 4. Στη συνέχεια, κόψτε τη γωνία της κάρτας Nano Sim Free, ακολουθώντας ακόμα τις λειτουργίες που έχουν εκτυπωθεί στο μοτίβο.
 5. Αφαιρέστε την ταινία εάν απομείνει.

Στη συνέχεια, μπορείτε να προσπαθήσετε να εισαγάγετε τη νέα σας κάρτα Nano SIM στην τοποθεσία που παρέχεται για το σκοπό αυτό. Ενεργοποιήστε το smartphone σας για να βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει σωστά το χειρισμό. Εάν σας ζητηθεί κωδικό PIN, είναι ότι η κάρτα SIM σας δεν έχει υποστεί ζημιά.

Το πλεονέκτημα αυτής της τεχνικής είναι ότι είναι εντελώς Ελεύθερος. Απλά πρέπει να έχετε μερικά καθημερινά εργαλεία στο χέρι και να εκτυπώσετε ένα αφεντικό. Από την άλλη πλευρά, είναι μια πιο επικίνδυνη τεχνική.

Εάν έχετε καταστρέψει την δωρεάν κάρτα SIM, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ανανέωση online ή μέσω τερματικού, για να λάβετε ένα νέο, σε μορφή Nano SIM.

Πού να κόψετε την κάρτα SIM σας στο Nano SIM δωρεάν ? Εάν προτιμάτε να μην μπείτε στην κοπή της κάρτας SIM για να είστε σίγουροι ότι δεν θα ζημιά στο τσιπ σας, Μπορείτε να κόψετε την κάρτα SIM από ένα πιο έμπειρο άτομο. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να μεταβείτε σε ένα κατάστημα τηλεφωνίας, έτσι ώστε ένας τεχνικός να φροντίζει να κόβει την κάρτα SIM στη σωστή μορφή, με τη βοήθεια ενός μηχανή. Με αυτόν τον τρόπο, δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο.

Ενημερώθηκε στις 08/01/2023

Ο Emmanuelle είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία οδηγών, ειδήσεων ή ακόμη και σελίδων αφιερωμένες στον ελεύθερο χειριστή.