Πώς να εγγραφείτε ή να μοιραστείτε μια παλιρροιακή συνδρομή? | Sharit, μπορείτε τώρα να εγγραφείτε δωρεάν στο TIDAL

Τώρα μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν στο Tidal

Στο Apple Music, Qobuz και Tidal, έπρεπε να πάτε στο ταμείο για να επωφεληθείτε από τον μουσικό κατάλογο των διαφορετικών πλατφορμών. Τουλάχιστον μέχρι τώρα. Η Tidal ανακοίνωσε αυτή την Τετάρτη την άφιξη μιας νέας δωρεάν προσφοράς για τους χρήστες της.

Τα πάντα για την κοινή χρήση των παλιρροιακών λογαριασμών

Η Tidal είναι μια μουσική υπηρεσία ροής που δίνει πρόσβαση σε περισσότερα από 80 εκατομμύρια τραγούδια και 350.000 βίντεο καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο. Η Tidal ήταν πάντα να επισκευάσει τα λάθη της μουσικής βιομηχανίας και να εγγυηθεί ότι οι καλλιτέχνες πληρώνονται άμεσα και πλήρως για την τέχνη τους.

Απολαύστε περισσότερο παλιρροϊκό, πληρώστε λιγότερα.

Διατίθεται 7 θέσεις

Μοιραστείτε τη συνδρομή σας

Μοιραστείτε τη συνδρομή μου

Επωφεληθείτε από μια συνδρομή

Επωφεληθείτε από μια συνδρομή

Τύποι και χαρακτηριστικά των παλιρροιακών συνδρομών

Η πλατφόρμα προσφέρει διάφορους τύπους συνδρομών, μερικές από τις οποίες μπορούν να μοιραστούν για εξοικονόμηση κάθε μήνα ��

Tidal HiFi Συνδρομή

 • 1 χρήστης
 • Τυποποιημένη ποιότητα ήχου (1411 kbps)
 • Πάνω από 80 εκατομμύρια τίτλους
 • Τιμή: € 9.99 κάθε μήνα

Tidal HiFi Plus Συνδρομή

 • 1 χρήστης
 • Υψηλή ποιότητα ήχου της πιστότητας χωρίς απώλεια
 • Ένας κύριος ήχος ποιότητας ήχου (έως και 9216 kbps)
 • Ένας εντυπωσιακός ήχος – 360 ήχος πραγματικότητας, Dolby Atmos Music
 • Πάνω από 80 εκατομμύρια τίτλους
 • Τιμή: 19,99 € κάθε μήνα

Tidal Hifi Οικογενειακή Συνδρομή

 • 6 χρήστες
 • Τυποποιημένη ποιότητα ήχου (1411 kbps)
 • Πάνω από 80 εκατομμύρια τίτλους
 • Τιμή: € 14.99 κάθε μήνα

Tidal Hifi Subscription Family Plus

 • 6 χρήστες
 • Υψηλή ποιότητα ήχου της πιστότητας χωρίς απώλεια
 • Ένας κύριος ήχος ποιότητας ήχου (έως και 9216 kbps)
 • Ένας εντυπωσιακός ήχος – 360 ήχος πραγματικότητας, Dolby Atmos Music
 • Πάνω από 80 εκατομμύρια τίτλους
 • Τιμή: € 29.99 κάθε μήνα

Με αυτές τις συνδρομές, εξοικονομεί κάθε μήνα μοιράζοντας τη συνδρομή σας, σας εξηγούμε πώς να κάνετε εδώ ⬇ill

Εγγραφείτε σε συνδρομή

Πώς να μοιραστείτε την παλιρροιακή συνδρομή σας

Τύπος κοινής χρήσης: με πρόσκληση

Για τον ιδιοκτήτη της συνδρομής της παλιρροιακής

 • Συνδεθείτε με την παλιρροιακή συνδρομή σας
 • Κάντε κλικ στο “Προφίλ” στα αριστερά της οθόνης και στη συνέχεια “Διαχειριστείτε τη συνδρομή σας”
 • Κάντε κλικ στο “Tidal Family” και στη συνέχεια “Προσθήκη μέλους της οικογένειας”
 • Απλά πρέπει να στείλετε μια πρόσκληση στον λήπτη εισάγοντας τη διεύθυνση email σας.

Για το μελλοντικό μέλος της παλιρροιακής συνδρομής

 • Μεταβείτε σε μηνύματα σχετικά με τη διεύθυνση email σας
 • Κάντε κλικ στο σύνδεσμο που αποστέλλεται από την Tidal και αποδεχτείτε την πρόσκληση
 • Σκεφτείτε ή συνδεθείτε στον παλιρροιακό σας λογαριασμό, θα συνδεθεί αυτόματα με τη συνδρομή μετοχών

Μοιραστείτε τη συνδρομή μου

Γιατί να περάσετε από το Sharit για την παλιρροιακή σας συνδρομή ?

Εάν μοιράζεστε τον λογαριασμό σας, συνειδητοποιείτε κατά μέσο όρο 0.00 € σε εξοικονόμηση /μήνα

Εάν απολαμβάνετε μια συνδρομή, συνειδητοποιείτε κατά μέσο όρο 0.00 € σε εξοικονόμηση /μήνα

Πρόσβαση σε όλες τις συστάσεις περιεχομένου και τις διαθέσιμες καινοτομίες

Ερωτήσεις και απαντήσεις

Πως δουλεύει ?

Το Sharit είναι μια αγορά για τη σύνδεση ατόμων που προσφέρουν ένα ή περισσότερα ελεύθερα μέρη στη συνδρομή τους streaming και άτομα που θέλουν να εγγραφούν σε ένα από αυτά τα μέρη.

Στο Sharit μπορείτε να μοιραστείτε και να Tike.

Μαζί μας, ο Shaore είναι το άτομο που προσφέρει μέρη στη συνδρομή του. Ο Taker είναι το άτομο που θέλει να εγγραφεί σε ένα μέρος.

Μόλις συνδεθείτε στον προσωπικό σας χώρο, θα φτάσετε στη σελίδα σας για τη διαχείριση των συνδρομών σας.

Κάνοντας κλικ στο ” +” στην ενότητα Taker μπορείτε να εγγραφείτε σε μια συνδρομή. Κάνοντας κλικ στο ” +” στην ενότητα Sharer ή “Μοιραστείτε μια συνδρομή”, μπορείτε να προσφέρετε θέσεις διαθέσιμες στη συνδρομή σας και να αρχίσετε να αποθηκεύετε κάθε μήνα.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα χρήματα, ο Sharit φροντίζει τις πληρωμές λαμβάνοντας την τιμή της συνδρομής των αποδοχών και με τη δωρεά του στο Shaore κάθε μήνα.

Είναι ασφαλές οι πληροφορίες μου ?

Τώρα μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν στο Tidal

Η Tidal έχει αναθεωρήσει πλήρως τις προσφορές της και τώρα προσφέρει δωρεάν συνδρομή. Η ποιότητα CD γίνεται προσβάσιμη από 10 ευρώ το μήνα.

μεγάλο

Όταν ψάχνετε για ποια είναι η καλύτερη υπηρεσία ροής μουσικής ή τουλάχιστον το πιο κατάλληλο για τις ανάγκες σας, μπορεί να είναι δελεαστικό να απευθυνθείτε σε δωρεάν προσφορά όταν δεν έχετε τον προϋπολογισμό να πληρώσετε 5 έως 20 ευρώ το μήνα. Μόνο, μέχρι στιγμής, υπήρχαν σπάνιες υπηρεσίες για να προσφέρουν δωρεάν έκδοση. Μεταξύ των κύριων πλατφορμών, μόνο η μουσική Amazon, Deezer, Spotify και YouTube έχει μέχρι στιγμής προσφέρει δωρεάν εγγραφή, εξαιρουμένων της δοκιμαστικής περιόδου.

Στο Apple Music, Qobuz και Tidal, έπρεπε να πάτε στο ταμείο για να επωφεληθείτε από τον μουσικό κατάλογο των διαφορετικών πλατφορμών. Τουλάχιστον μέχρι τώρα. Η Tidal ανακοίνωσε αυτή την Τετάρτη την άφιξη μιας νέας δωρεάν προσφοράς για τους χρήστες της.

Αυτό το περιεχόμενο είναι μπλοκαρισμένο επειδή δεν έχετε αποδεχτεί cookies και άλλους ιχνηθέτες. Αυτό το περιεχόμενο παρέχεται από το Twitter.
Για να μπορέσετε να το απεικονίσετε, πρέπει να αποδεχτείτε τη χρήση που λειτουργεί από το Twitter με τα δεδομένα σας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους ακόλουθους σκοπούς: σας επιτρέπουν να προβάλετε και να μοιραστείτε περιεχόμενο με τα κοινωνικά μέσα, να προωθήσετε την ανάπτυξη και τη βελτίωση των προϊόντων D’Acnoid και του Συνεργάτες, Εμφάνιση εξατομικευμένων διαφημίσεων σε σχέση με το προφίλ και τη δραστηριότητά σας, σας καθορίστε ένα εξατομικευμένο διαφημιστικό προφίλ, μετρήστε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου και μετρήστε το κοινό αυτού του ιστότοπου (περισσότερα)

Συγκεκριμένα, αυτή η νέα προσφορά Tidal Free θα επιτρέψει στους χρήστες να επωφεληθούν από την ποιότητα ήχου που θα φτάσει στο AAC στα 160 KBPs – έναντι 320 KBPs για την κλασική προηγούμενη προσφορά – με τον πλήρη κατάλογο της πλατφόρμας, πάνω από πάνω από 80 εκατομμύρια τίτλους και, πάνω απ ‘όλα, διαφημιστικές διακοπές που οι παλιρροιακές υπόσχονται να είναι “Περιορισμένος”. Επιπλέον, οι χρήστες που εγγράφονται για την ελεύθερη παλιρροιακή προσφορά δεν θα μπορούν να επωφεληθούν από την ακρόαση των τραγουδιών εκτός σύνδεσης.

Μια ποιότητα CD που διατίθεται από 10 ευρώ το μήνα

Εκτός από τη νέα δωρεάν προσφορά της, η Tidal έχει επίσης αναθεωρήσει τα άλλα τμήματα τιμολόγησης της. Η υπηρεσία έχει μέχρι στιγμής προσφέρει δύο προσφορές, παλίρροια και παλιρροιακή HIFI, αντίστοιχα στα 9,99 και 19,99 ευρώ το μήνα. Από τώρα και στο εξής, η Tidal θα μειωθεί σε δύο πληρωμένες προσφορές, το Tidal Hifi και το Tidal Hifi Plus. Οι δύο προσφορές θα προσφέρονται με τα ίδια ποσοστά με τα προηγούμενα πακέτα, αλλά με διάκριση ως προς τη μέγιστη ποιότητα ήχου.

Πράγματι, η παλιρροιακή μέχρι στιγμής περιορισμένη ήχηση HD, σε ποιότητα CD, στην προσφορά του Tidal Hifi σε 19,99 ευρώ το μήνα. Τώρα, οι συνδρομητές της νέας προσφοράς Tidal Hifi στα 9,99 ευρώ το μήνα μπορούν να επωφεληθούν, έως και ποιότητα έως 1411 KBPs, από την ποιότητα CD σε 16 bits έως 44,1 kHz. Από την πλευρά της, η έκδοση Tidal Hifi Plus θα σας επιτρέψει να επωφεληθείτε από ποιότητα ήχου έως 9216 KBPs, από 24 bits έως 192 kHz. Η προσφορά HiFi Plus θα επιτρέψει επίσης στους χρήστες να πληρώσουν απευθείας τους καλλιτέχνες επιλέγοντας να διαθέσει το 10 % της συνδρομής τους στους πιο ακούστηκε τον καλλιτέχνη. Τέλος, αυτή η συνδρομή Premium θα παραμείνει η μόνη που θα προσφέρει ακρόαση σε 3D ήχο με Dolby Atmos και Sony 360 Reality Audio.

Όπως και η Amazon Music, αυτές οι νέες προσφορές TIDAL φαίνονται πάνω από όλα για να είναι ένας τρόπος για την υπηρεσία streaming να ανταποκριθεί στην επίθεση της Apple Music στην αρχή του έτους. Η πλατφόρμα της Apple είχε πράγματι αποφασίσει να παρέχει ποιότητα ήχου HD χωρίς πρόσθετο κόστος στην προσφορά της στα 9,99 ευρώ το μήνα. Από τώρα και στο εξής, το TIDAL γίνεται λίγο πιο ανταγωνιστικό, ακόμη και αν η ποιότητα 24 -bit στα 192 kHz παραμένει περιορισμένη σε συνδρομές σε 20 ευρώ το μήνα.

Το μέλλον του Numerama έρχεται σύντομα ! Αλλά πριν από αυτό, οι συνάδελφοί μας χρειάζονται. Έχετε 3 λεπτά ? Απαντήστε στην έρευνά τους