Κανάλι από το κουτί ή τον αποκωδικοποιητή SFR, πώς να εγγραφείτε και να παρακολουθήσετε το κανάλι με το πλαίσιο SFR του?

Πώς να εγγραφείτε και να παρακολουθήσετε το κανάλι με το κουτί SFR του

Contents

Ως εκ τούτου, για να επωφεληθείτε από Canal+ με SFR, Πρέπει να εγγραφείτε σε ένα πληρωμένο μπουκέτο. Διατίθενται αρκετές προσφορές Canal+ στο SFR Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας που σχετίζονται με το περιεχόμενο που θέλετε να δείτε (Sport, Cinema, Series. Ουσία

Canal+ συνδρομητές: Οι υπηρεσίες σας προσβάσιμες από το κουτί σας ή τον αποκωδικοποιητή SFR TV

Τα κανάλια Canal+ Canal+ προορίζονται για συνδρομητές καναλιών+.
Περιλαμβάνονται στη συνδρομή τους, μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά τα κανάλια και τις υπηρεσίες χωρίς πρόσθετο κόστος από το κουτί ή τον αποκωδικοποιητή τηλεόρασης SFR.

Ποιος μπορεί να επωφεληθεί ?

Όλοι οι συνδρομητές στα κανάλια Canal+:

 • που μπορεί να έχει πρόσβαση στο κανάλι+ κατόπιν ζήτησης,
 • Έχοντας προσφορά SFR Box.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ?

Βρείτε ολόκληρο το κανάλι+ σύμπαν από το κουτί SFR σας.

 • Οι μεγάλοι αθλητικοί διαγωνισμοί ζουν και αποκλειστικά.
 • Μεγάλη κινηματογραφική στιγμή.
 • Ουσιαστική σειρά.

Το Canal+ On Demand προσφέρει μια επιλογή προγραμμάτων που μεταδίδονται για 7 ημέρες σε κανάλια Canal+:

 • Περισσότερο από 300 περιεχόμενο διαθέσιμο κάθε φορά t,
 • Έως το 50% του περιεχομένου ανανεώνεται κάθε εβδομάδα,
 • Παροχή μετά τη διάχυση 1 ST στο κανάλι+.

Πόσο κοστίζει ?

Το κόστος της συνδρομής εξαρτάται από:

 • της επιλεγμένης προσφοράς
 • Η διάρκεια της δέσμευσης (με ή χωρίς δέσμευση)
 • Προστιθέμενες επιλογές.

Κατά την εγγραφή σε μια προσφορά Canal+, τα έξοδα πρόσβασης στην υπηρεσία λαμβάνονται από το Canal+ και ορατές από το πρώτο τιμολόγιο

Η απεικόνιση των προγραμμάτων Canal+ από το κουτί SFR σας είναι Ελεύθερος.

Να σημειωθεί. Οι συνθήκες δέσμευσης του καναλιού+ δεν αλλάζουν τον χρόνο δέσμευσής σας στην προσφορά σας SFR Box.

Πώς να επωφεληθείτε από αυτό ?

 • Στο Canal+ κατόπιν αιτήματος, μεταβείτε στην ενότητα επανάληψης και επιλέξτε “Canal+ On Demand” στη λίστα υπηρεσιών,
 • Στο κανάλι Canal+, επιλέξτε μια αλυσίδα μεταξύ 152 και 156.

Τα κανάλια Canal+ διατίθενται από τη λίστα των καναλιών ή το Canal+ Universe προσβάσιμα επιλέγοντας το μενού Canal+ στην αρχική σελίδα

Για να ξέρεις
Για να ξέρεις

Εάν έχετε αλλάξει εξοπλισμό, θα είναι απαραίτητο να ενεργοποιήσετε ξανά τα δικαιώματά σας για πρόσβαση στα προγράμματά σας από το πλαίσιο SFR σας.

Πώς να εγγραφείτε και να παρακολουθήσετε το Canal+ με το κουτί SFR του ?

δωρεάν κλήση

SFR Canal Plus

Σχεδιάζετε να εγγραφείτε σε μια προσφορά SFR Box και θέλετε να μάθετε πώς να επωφεληθείτε από το Canal+ με αυτή τη συνδρομή ? Επιλογές, κανάλια, τιμές και όροι συνδρομής, Ανακαλύψτε όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται για την πρόσβαση στις υπηρεσίες του Canal+ με το SFR.

 • Το ουσιώδες
 • Αν και Η SFR προσφέρει τηλεοπτική υπηρεσία σε όλες τις προσφορές του κουτιού, Το Canal+ δεν περιλαμβάνεται αυτόματα στη βασική τηλεοπτική προσφορά του χειριστή.
 • Είναι ωστόσο δυνατόν Επωφεληθείτε από το Canal+ χάρη στην προσφορά SFR έχω € 22.99/μήνα για 12 μήνες, τότε € 27.99/μήνα Με δέσμευση 24 μηνών.
 • Ο SFR Canal Plus Συνδρομητές όφελος από Mycanal υπηρεσία πολλαπλών οθόνης, που τους επιτρέπει να παρακολουθούν τα προγράμματά τους σε υπολογιστή, τηλεόραση, smartphone και tablet.

Πώς να επωφεληθείτε από το Canal+ όταν είστε πελάτης SFR ?

Εάν εγγραφείτε σε μια προσφορά SFR Internet, περιλαμβάνει αυτόματα μια τηλεοπτική υπηρεσία και σας δίνει πρόσβαση, τουλάχιστον σε 160 κανάλια. Παρ ‘όλα αυτά, τα κανάλια Canal+ δεν περιλαμβάνονται στην προσφορά SFR Basic TV TV.

Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να επωφεληθείτε από το Canal+ με το να είστε συνδρομητής SFR, πρέπει Εγγραφείτε στην επιλογή καναλιού+ Εκτός από τη συνδρομή SFR Box.

Πόσο κοστίζει το κόστος προσφοράς του καναλιού+ SFR ?

ΒγάζωΕπιλογή καναλιού+ με SFR σας δίνει πρόσβαση στο κύριο πακέτο στο Τιμή € 22.99/μήνα για 12 μήνες, τότε € 27.99/μήνα. Αυτή η συνδρομή στο Canal+ με SFR, υπόκειται σε δέσμευση διάρκειας 24 μήνες.

Εκτός από τη βασική προσφορά που προσφέρεται, υπάρχουν Αρκετές προσφορές καναλιών Plus επιτρέποντας να απολαύσετε πιο συγκεκριμένο περιεχόμενο Ανάλογα με τα γούστα σας (αθλητισμός, σειρά, . Ουσία. Έχετε λοιπόν την επιλογή μεταξύ:

 1. Canal+ Ciné Séries, με τα οποία μπορείτε να δείτε όλα τα κανάλια αφιερωμένα στον κινηματογράφο. Περιλαμβάνει επίσης πρόσβαση στο Netflix, Apple TV+, Paramount+ ή Disney Services+. Κοστίζει € 34,99 το μήνα για 12 μήνες, έπειτα € 45,99 το μήνα, Με δέσμευση 24 μήνες.
 2. Canal+ Sport, που δίνει πρόσβαση σε κανάλια και προγράμματα που ειδικεύονται στον αθλητισμό για € 25.99/μήνα για ένα έτος, στη συνέχεια € 39.99/μήνα, Με δέσμευση 24 μήνες.

Η επιλογή του Canal+ SFR προσφέρει έγκυρη στις 11 Σεπτεμβρίου 2023.

Θέλετε να εγγραφείτε σε μια προσφορά καναλιού SFR + ?

Θέλετε να εγγραφείτε σε μια προσφορά καναλιού SFR + ?

Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στο Η επιλογή της τηλεόρασης+ Προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια επιλογή πολυθημικών καναλιών (νεολαία, ντοκιμαντέρ, κινηματογράφος, αθλητισμός. Ουσία. Η επιλογή της τηλεόρασης+ προσφέρεται για οποιαδήποτε νέα συνδρομή σε συνδρομή Canal + για ένα Περίοδος 2 μηνών. Μετά από αυτή την περίοδο, θα είναι Χρεώθηκε € 10/μήνα, χωρίς δέσμευση.

Ποια κανάλια μπορούμε να δούμε με προσφορά συν -SFR καναλιών ?

Η προσφορά Canal + δίνει πρόσβαση στο εκατοντάδες προγράμματα ποικίλα και διεθνή. Έτσι, μπορείτε να δείτε αποκλειστικά ντοκιμαντέρ, να ακολουθήσετε τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα ή ακόμα και να βρείτε πρόσφατες εκδρομές κινηματογράφου.

Ποια είναι η προσφορά βασικού καναλιού SFR ?

Το κύριο πακέτο καναλιού+ δίνει πρόσβαση σε:

 • Εκεί Κανάλι+, που σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε περισσότερες από 300 μη δημοσιευμένες ταινίες κάθε χρόνο, πρωτότυπες δημιουργίες, διεθνείς σειρές, αθλητικοί διαγωνισμοί.
 • Εκεί Canal+ Sport 360 κανάλι, που σας επιτρέπει να ακολουθήσετε τους μεγάλους αθλητικούς διαγωνισμούς που ζουν και στην επανάληψη (αντικαθιστά το κανάλι+ μετατόπιση σταμάτησε οριστικά στις 08/30/2022).
 • Εκεί Αλυσίδα καναλιών+ box office, που σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε τις μεγαλύτερες ταινίες στον πρόσφατο κινηματογράφο, λιγότερο από 6 μήνες μετά την απελευθέρωση της τραπεζαρίας τους, όπως η Βαβυλώνα ή η Wakanda για πάντα.
 • Εκεί Κανάλι μεγάλης οθόνης Canal+, Τα μεγαλύτερα κλασικά του γαλλικού και του διεθνούς κινηματογράφου.
 • Εκεί Canal Chain+ Series, που σας επιτρέπει να δείτε πρωτότυπες και ξένες σειρές.
 • Εκεί Κανάλι Canal+ Docs, που σας επιτρέπει να δείτε αναφορές και ντοκιμαντέρ.
 • Εκεί Κανάλι+ παιδιά, που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε πρωτότυπα προγράμματα (γελοιογραφία, σειρές, μουσική. Ουσία.
 • Πρόσβαση στην ηλεκτρονική υπηρεσία Τύπου Καφερό (πρώην Lekiosk).

Ποια είναι τα κανάλια που προσφέρονται σε άλλες προσφορές καναλιών + ?

Ο προσφορές καναλιών+ Συγκεντρώστε πολλά κανάλια αφιερωμένα σε συγκεκριμένα θέματα. Βρες το Λεπτομέρειες των συμπεριλαμβανόμενων καναλιών Σε κάθε προσφορά στον παρακάτω πίνακα.

Πρόσβαση στο Disney + Χάρη στο Canal + Subscription σας προσβάσιμο με SFR

Η πλατφόρμα ροής Disney+ είναι διαθέσιμη στη Γαλλία από τις αρχές Απριλίου 2019. Εάν θέλετε να μάθετε πώς να επωφεληθείτε από το Disney+ με SFR είναι δυνατόν να βρείτε το τηλεοπτικό κανάλι αφιερωμένο στην πλατφόρμα στον χειριστή.

Τον Σεπτέμβριο του 2023, η Disney+ ήταν προσβάσιμη στο κανάλι με SFR με εγγραφή στην προσφορά Canal+ Ciné Séries.

Θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Disney+ με το Canal+ SFR ? Οι προσφορές αλλάζουν πολύ συχνά. Επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο για να μάθετε τις τρέχουσες προσφορές με το SFR.

Θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Disney+ με το Canal+ SFR ? Οι προσφορές αλλάζουν πολύ συχνά. Επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο για να μάθετε τις τρέχουσες προσφορές με το SFR.

Σε ποιο εξοπλισμό μπορώ να επωφεληθώ από την προσφορά μου SFR Canal Plus ?

Το κανάλι+ είναι προσβάσιμο Παντού και όταν το επιθυμείτε. Διατίθεται σε όλες τις οθόνες σας, μπορείτε να δείτε τα προγράμματά σας σε tablet, κινητό, τηλεόραση. Όλες οι συνδεδεμένες οθόνες σας επιτρέπουν να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα στο κινητό σας ή το tablet σας και να το συνεχίσετε αργότερα στον υπολογιστή ή την τηλεόρασή σας για παράδειγμα.

Πώς να παρακολουθήσετε το Canal+ στην τηλεόρασή του με SFR ?

τηλεόραση

Εγγραφείτε στο Canal+ με την προσφορά SFR, δεν χρειάζεστε προσθετος εξοπλισμος να βαλω Canal+ στο πλαίσιο SFR. Πράγματι, μόλις εγγραφεί η επιλογή, είναι δυνατόν να απολαύσετε το μπουκέτο του καναλιού σας από το κουτί σας ή τον αποκωδικοποιητή SFR TV στην τηλεόρασή σας, Ζήστε ή σε επανάληψη.

Έτσι, για να παρακολουθήσετε ένα ζωντανό κανάλι ζωντανά, απλά πρέπει να επιλέξετε το σχετικό κανάλι (4 για το Canal+, στη συνέχεια μεταξύ 152 και 156 για τις άλλες αλυσίδες). Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε τα προγράμματα επανάληψης, πρέπει να πάτε στο Τμήμα επανάληψης του αποκωδικοποιητή σας και κάντε κλικ στο “Καναλιό+ κατόπιν ζήτησης“”.

Εάν έχετε Κλειδί chromecast, μπορείτε επίσης να Παρακολουθήστε τα κανάλια σας στην τηλεόρασή σας. Απλά πρέπει να επιλέξετε το πρόγραμμα για να δείτε από μυκανικός Στο smartphone ή το tablet σας που θα μεταδοθεί στην τηλεόρασή σας.

Τέλος, η τελευταία περίπτωση, εάν έχετε μια έξυπνη τηλεόραση, μπορείτε να επωφεληθείτε από το Canal+ στην τηλεόρασή σας, κατεβάζοντας την εφαρμογή MyCanal:

 • Στο playstore για μια τηλεόραση Android ή μια ασπίδα Nvidia.
 • Στο Appstore για μια Apple TV.

Πώς να παρακολουθήσετε το Canal+ σε υπολογιστή, tablet ή smartphone ?

Το Canal+ έχει αναπτύξει MyCanal, α Υπηρεσία πολλαπλών οθόνης, που επιτρέπει στους συνδρομητές να βλέπουν προγράμματα καναλιών σε εξοπλισμό PC, συμβατά δισκία και smartphones.

Επομένως, είναι δυνατόν να επωφεληθείτε από το Canal+ Live ή την επανάληψη:

 • Επί PC και Mac, πηγαίνοντας στο Τοποθεσία Canalplus.com.
 • Επί iPhone και iPad, Με τη λήψη τουMyCanal Application στο appstore.
 • Επί Smartphones και tablet Android, Με τη λήψη τουMyCanal Application Στο playstore.

Πώς να εγγραφείτε σε μια προσφορά καναλιού Plus SFR ?

Εάν θέλετε να βγάλετε ένα Προσφορά καναλιού SFR, 2 λύσεις είναι διαθέσιμες σε εσάς. Μάθετε ποια παρακάτω.

Εγγραφώ από την εφαρμογή SFR & ME

Εάν θέλετε να βγάλετε ένα Προσφορά καναλιού SFR Από τοΕφαρμογή SFR & ME, Πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

 1. Κατεβάστε την εφαρμογή SFR & MOI εάν δεν έχει ήδη γίνει.
 2. Στη συνέχεια, πηγαίνετε στο τμήμα “Προσφορά“, Προσβάσιμο από τη σελίδα εφαρμογής της εφαρμογής.
 3. Κάντε κλικ στο “Προσθήκη επιλογών“, Τότε”Τηλεοπτικά κανάλια και υπηρεσίες“”.
 4. Μεταξύ των προσφερόμενων επιλογών, επιλέξτε την επιλογή “Κανάλι+“”.
 5. Τέλος, επιλέξτε το χρόνο δέσμευσης και τις επιλογές της επιλογής σας.

Μόλις επικυρώσετε τη συνδρομή σας, το Canal+ αναλαμβάνει να σας δώσει πρόσβαση στις υπηρεσίες του.

Εγγραφώ από την περιοχή πελατών μου SFR

Εάν προτιμάτε να εγγραφείτε από το δικό σας SFR Πελάτης Πελάτης, Η διαδικασία είναι σημαντικά η ίδια. Απλά:

 1. Μεταβείτε στον ιστότοπο SFR.FR και συνδεθείτε στην περιοχή του πελάτη σας.
 2. Επιλέξτε την ενότητα “Προσφορά“, Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο”Προσθήκη επιλογών“”.
 3. Επιλέξτε την προσφορά Canal+ στην ενότητα “Τηλεοπτικά κανάλια και υπηρεσίες“”.
 4. Επιλέξτε το χρόνο δέσμευσης που σας ενδιαφέρει.
 5. Επιλέξτε ή όχι ένα ή περισσότερα προαιρετικά πακέτα.
 6. Επιβεβαιώστε την επιλογή σας.

Εδώ και πάλι, το αίτημά σας στη συνέχεια υποστηρίζεται από το Canal+, το οποίο στη συνέχεια σας φροντίζει Επιβεβαιώστε τη συνδρομή σας και Δ ‘Ρυθμίστε την πρόσβασή σας.

Θέλετε να εγγραφείτε σε μια προσφορά καναλιού SFR + ?

Θέλετε να εγγραφείτε σε μια προσφορά καναλιού SFR + ?

Προβλήματα χρήσης υπηρεσιών SFR Canal Plus: Τι να κάνετε ?

Εάν αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα με τη συνδρομή σας με το κανάλι+ Προσδιορίστε την αιτία (Αλλαγή εξοπλισμού, πρόβλημα παραλαβής καναλιών. Ουσία. Έτσι, θα είναι ευκολότερο να βρεθεί ανάλογα με το πρόβλημα να ανταποκριθεί στην κατάλληλη λύση.

Έχετε αλλάξει την προσφορά σας SFR και δεν έχετε πλέον πρόσβαση στα προγράμματα καναλιών σας+ ?

Εάν είστε πελάτης προσφοράς SFR Box με επιλογή Canal και έχετε αλλάξει την προσφορά σας στο Διαδίκτυο SFR και, ως εκ τούτου, εξοπλισμό, δεν μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία Canal+ στον αποκωδικοποιητή της τηλεόρασής σας. Μην πανικοβληθείτε, απλά Επανενεργοποιήστε τα δικαιώματα του καναλιού σας+ Για να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τα κανάλια καναλιών σας. Αυτή η διαδικασία γίνεται σε 2 βήματα.

Το πρώτο βήμα είναι να ανακτήσετε τον εικονικό αριθμό έξυπνης κάρτας του κουτιού σας ή του αποκωδικοποιητή SFR της τηλεόρασής σας. Τα βήματα δεν είναι τα ίδια ανάλογα με τον εξοπλισμό SFR που είναι εγκατεστημένο στο σπίτι.

 • Φωτίστε τον αποκωδικοποιητή της τηλεόρασής σας
 • Μεταβείτε στο μενού ρύθμισης για τον αποκωδικοποιητή της τηλεόρασής σας
 • Στο “Διαγνωστικό”, επιλέξτε την ενότητα “Τεχνικές πληροφορίες”
 • Ο εικονικός αριθμός έξυπνης κάρτας σας αντιστοιχεί στον αριθμό που σημειώθηκε μετά Κιβώτιο
 • Ενεργοποιήστε τον αποκωδικοποιητή τηλεόρασης ή το κουτί σας
 • Στην ενότητα “Διαγνωστικά”, επιλέξτε “TV”
 • Βρίσκετε τον αριθμό της κάρτας τηλεόρασης στη γραμμή Αριθμός κάρτας (Ξεκινά με το “116” και ακολουθείται από 12 ψηφία)
 • Φωτίστε τον αποκωδικοποιητή της τηλεόρασής σας
 • Εμφάνιση του καναλιού 911
 • Ο εικονικός αριθμός έξυπνης κάρτας σημειώνεται μετά Id γ.Έχω

Μόλις γίνει αυτό το πρώτο βήμα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι Canal Canal Plus Για να τους στείλετε τον εικονικό σας έξυπνο αριθμό κάρτας και πείτε τους ποιος εξοπλισμός είναι εγκατεστημένος στο σπίτι.

Για να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών Canal+, μπορείτε να φτάσετε στο 0 892 393 910 μέσω τηλεφώνου ή προχωρήστε στο διαδίκτυο. Σε αυτή τη δεύτερη περίπτωση, απλά:

 1. Πηγαίνετε στο δικό σας Πελάτης πελατών καναλιών και να σας αναγνωρίσετε.
 2. Επιλέξτε την ενότητα “Ενεργοποιήστε τον εξοπλισμό μου“Τότε η ενότητα”Adsl/ίνα“”.
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί “Ξεκινήστε τη γάτα“”.

Μόλις ληφθεί υπόψη το αίτημά σας, Τα δικαιώματά σας επανενεργοποιούνται εντός 1 ώρας.

Αντιμετωπίζετε ένα άλλο πρόβλημα με την επιλογή Canal+ SFR ?

Έχετε εγγραφεί στην επιλογή Canal+ με την προσφορά SFR, αλλά δυσκολεύεστε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία ? Ο Εξυπηρέτηση πελατών καναλιών+ παραμένει προσβάσιμο με διαφορετικούς τρόπους:

 • Καλώντας το 0 892 393 910 (0,35 € ανά κλήση + τιμή κλήσης). Οι σύμβουλοι διατίθενται από τις 8 π.μ. έως τις 10 μ.μ. από Δευτέρα έως Σάββατο και από τις 10 π.μ. έως τις 8 μ.μ.
 • Πηγαίνοντας στο δικό σας Πελάτης πελατών καναλιών online στη διεύθυνση πελάτης.κανάλιο.com.

Σημειώστε ότι είναι άχρηστο να φτάσετε στην εξυπηρέτηση πελατών SFR σε περίπτωση προβλήματος με το δικό σας Προσφορά καναλιού SFR. Πράγματι, η SFR δεν διαχειρίζεται τη συνδρομή σας στο Canal+ και δεν θα είναι σε θέση να σας παρέχει κατάλληλη βοήθεια.

Συχνές ερωτήσεις Canal+ SFR

Ποια είναι τα κανάλια Canal+ στο SFR ?

Για να παρακολουθήσετε το Canal Plus με το SFR, μεταβείτε σε ένα από τα ακόλουθα τηλεοπτικά κανάλια:

Λεπτομέρειες για τα κανάλια και τις υπηρεσίες του Canal+ SFR προσφορές – Ισχύει στις 11 Σεπτεμβρίου 2023

τηλεοπτικό κανάλι Κανάλι
Κανάλι+ 4
Καναλιό+ κατόπιν ζήτησης 93
Canal+ Sport 118
Καναλιές+ κινηματογράφος 153
Κανάλι+ παιδιά 154
Canal+ Series 155
Κανάλι+ ιδιόμορφη 156
Κανάλι+ Μεγάλη οθόνη 157
Κανάλι+ έγγραφα 158

Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση “Canal+ On Demand” Από την υπηρεσία επανάληψης του χειριστή.

Πώς να έχετε δωρεάν κανάλι+ ?

Το Canal+ είναι μια πληρωμένη υπηρεσία. Μπορείτε να βρείτε στο κανάλι Canal+ στο κανάλι 4 που προσφέρει σαφές περιεχόμενο σε ορισμένες περιόδους της ημέρας ή του έτους. Εγγραφείτε σε μια συνδρομή Canal+ SFR, επωφεληθείτε από έναν ελεύθερο μήνα για να δοκιμάσετε την πλατφόρμα.

Πώς να βάλετε το Canal+ πίσω σε ένα νέο κουτί ?

Εάν μόλις έχετε αλλάξει τα κουτιά SFR, τότε επανενεργοποιήστε το κανάλι σας+ δικαιώματα στον νέο σας εξοπλισμό. Γι ‘αυτό πρέπει να κοινοποιήσετε τον αριθμό της κάρτας Virtual Flea (ή ID C/A) στο κανάλι μετά την υπηρεσία Sales+.

Canal+ με SFR: Πώς να επωφεληθείτε από αυτό ?

Κανάλι+ και SFR

Είστε πελάτης SFR και επιθυμείτε να επωφεληθείτε από το μπουκέτο του καναλιού+ ? Ανακαλύψτε τις διαφορετικές προσφορές προσβάσιμες ως πελάτης SFR, τα κανάλια που περιλαμβάνονται και η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για να εγγραφείτε σε λίγα λεπτά. Μάθετε επίσης πώς να έχετε πρόσβαση στα κανάλια της προσφοράς καναλιού σας σε όλες τις οθόνες σας.

 • Το ουσιώδες
 • Το καναλιό Bouquet Plus με SFR είναι από 22,99 €/μήνα, Με δέσμευση 2 ετών.
 • Μόλις η επιλογή συνδρομής Canal+, έχετε πρόσβαση στα κανάλια καναλιών+ στην τηλεόραση, στον υπολογιστή, στο smartphone και στο tablet.
 • Εάν έχετε αλλάξει εξοπλισμό μετά την εγγραφή σας σε προσφορά Canal+ SFR, πρέπει να επανενεργοποιήσετε τα δικαιώματά σας.

Τι είναι το κανάλι+ απαραίτητο ? Η προσφορά Το πιο βασικό κανάλι δεν υπάρχει πλέον Επί του παρόντος. Ήταν ένα πακέτο που συγκέντρωσε τηλεοπτικά κανάλια και προσφορές για προσφορές Canal+ και Canal+ Quirky. Σήμερα, μιλάμε απλά για Canal+, Canal+ Ciné Series και Canal+ Sport.

Πώς να έχετε πρόσβαση στο Canal + με SFR ?

Κατά την εγγραφή σε μια προσφορά SFR, μπορείτε να βρείτε εκατοντάδες τηλεοπτικά κανάλια για να παρακολουθήσετε online ή επανάληψη. Ανάλογα με την προσφορά, έχετε πρόσβαση σε 160 κανάλια με την προσφορά Bouquet SFR TV ή 200 κανάλια με Power SFR TV. Ωστόσο, καμία από αυτές τις προσφορές δεν περιλαμβάνει τη συνδρομή στο Canal+ ή την πρόσβαση στα τηλεοπτικά κανάλια της ομάδας.

Ως εκ τούτου, για να επωφεληθείτε από Canal+ με SFR, Πρέπει να εγγραφείτε σε ένα πληρωμένο μπουκέτο. Διατίθενται αρκετές προσφορές Canal+ στο SFR Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας που σχετίζονται με το περιεχόμενο που θέλετε να δείτε (Sport, Cinema, Series. Ουσία

Τιμή και δέσμευση προσφορών SFR Canal Plus

Για να απολαύσετε Canal+ με SFR, Πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην προσφορά Canal+ της επιλογής σας μεταξύ αυτών που προσφέρονται. Εκεί Η διάρκεια δέσμευσης για τις προσφορές Canal+ SFR είναι 24 μήνες (με δωρεάν μήνα για δοκιμή):

Το Free SEO του Canal+ SFR προσφέρει ταξινομημένη από την τιμή.

Εκτός από την κλασική προσφορά, υπάρχουν πολλά θεματικά πακέτα στα οποία μπορείτε να εγγραφείτε. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και τις επιθυμίες σας, το Canal+ σε συνεργασία με την SFR αλλάζει τις προσφορές του για να προσφέρει περιεχόμενο που θα ικανοποιήσει τον μεγαλύτερο αριθμό.

Επιλογή τηλεόρασης+: Λεπτομέρειες των καναλιών που περιλαμβάνονται

Εκτός από τη συνδρομή Canal+ SFR, μπορείτε να εγγραφείτε στην επιλογή TV+ που σας επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια επιλογή πολυθημικών καναλιών. Εδώ είναι η λεπτομέρεια:

Λεπτομέρειες των τηλεοπτικών καναλιών της επιλογής TV+ – Ισχύουν στις 11 Σεπτεμβρίου 2023

Θεματικός τηλεοπτικών καναλιών+
Κινηματογράφος και σειρά Polar+, Warner TV, Serieclub, Cinema TCM, Paramount Channel, Action, Νοέμβριος TV
Ψυχαγωγία TV Breizh, RTL9, AB1, Téva, Paris Première, Comedy+, Magas, J-One, Game One, Bet, Comedy Central, Olympia TV, Non Stop People
Ντοκυμαντέρ Planete+, Planet+ Investigation Crime, Planet+ Adventure Experience, National Geographic Wild, National Geographic, Ushuaïa TV, Science & Life TV, Ιστορία TV, All History, Museum TV
Πληροφορίες Vice TV, TV Κλικ, το κανάλι Weather
Νεολαία Disney Junior, Disney Channel, Disney Channel+1, Guilli Max, Nickelodeon, Nickelodeon+1, Nickelodeon Junior, Nickelodeon Teen, Teletoon+, Teletoon+1, Piwi+, Tiji, Boomerang, Canal Jetwork, Canal J, Toonami.
ΜΟΥΣΙΚΗ Latina Trace, RFM TV, Urban Trace, MTV Hits, NRJ Hits, M6 Music, C Star Hits France, MCM, Deutsche Grammophon.
Αθλημα Automoto, Equidia, ES1.

Δωρεάν SEO του καναλιού+ προσφορά ταξινομημένη με αλφαβητική σειρά.

Ορισμένα κανάλια περιλαμβάνονται σε πληρωμένες ανθοδέσμες όπως ανθοδέσμες SFR Cinema. Πριν εγγραφείτε στην επιλογή TV+, θυμηθείτε να συγκρίνετε τις διαθέσιμες προσφορές.

Πώς να έχετε Disney+ με κανάλι+ ? Τακτικά, το SFR προσφέρει διαφημιστικά πακέτα με Canal+ και Disney+. Τον Σεπτέμβριο του 2023, το πακέτο Disney+ ήταν διαθέσιμο στο ειδικό κανάλι+ Série Series προσφορά για τιμή του € 34,99/μήνα για 12 μήνες και μετά € 45,99/μήνα (2 -έτος δέσμευσης).

Εγγραφείτε στο Canal + με SFR: Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι εγγραφής σε συνδρομή του καναλιού με SFR. Online από την περιοχή πελατών σας ή από την εφαρμογή SFR & ME, βρείτε τα μαθήματα βήμα -βήμα.

Πώς να εγγραφείτε στο κανάλι+ SFR μέσω της περιοχής πελάτη SFR ?

Εάν θέλετε να επωφεληθείτε από τοΕπιλογή καναλιού+ SFR περνώντας από το δικό σας Έκταση πελάτη, Απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Κατά τη συνάντηση SFR.Fr Και πρόσβαση στην περιοχή του πελάτη κάνοντας κλικ στο Το SFR μου επάνω δεξιά.
 2. Συνδέστε τον εαυτό σας εισάγοντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας.
 3. Στα αριστερά της οθόνης σας, κάντε κλικ Προσφορά, Επειτα Προσθήκη επιλογών.
 4. Επιλέγω Τηλεοπτικά κανάλια και υπηρεσίες.
 5. Στη λίστα, κάντε κλικ στο κουμπί Κανάλι+.
 6. Επιλέξτε τη διάρκεια της δέσμευσης που σας ταιριάζει (12 ή 24 μήνες).
 7. Προσθέστε ένα ή περισσότερα θεματικά πακέτα αν το επιθυμείτε.
 8. Κάντε κλικ στο κουμπί Δέχομαι.

Στη συνέχεια, το αίτημά σας θα σταλεί στο Canal+, το οποίο θα επιβεβαιώσει την πρόσβασή σας μέσω email.

Πώς να εγγραφείτε στο κανάλι+ SFR μέσω της εφαρμογής SFR & ME ?

Θέλετε να βγάλετε μια προσφορά Canal+ με SFR ?

Θέλετε να βγάλετε μια προσφορά Canal+ με SFR ? 09 87 67 96 18

Θέλετε να βγάλετε μια προσφορά Canal+ με SFR ? Συγκρίνετε τις προσφορές του Canal+ SFR από 22,99 €/μήνα Και Προσφέρεται 1 μήνα ! Δείτε προσφορές

Προτιμάτε να εγγραφείτε για Κανάλι+ SFR περνώντας από το δικό σας Εφαρμογή SFR & ME ? Η προσέγγιση είναι εξίσου γρήγορη, απλά πρέπει να προχωρήσετε ως εξής:

 1. Εάν δεν έχει ήδη γίνει, κατεβάστε την εφαρμογή SFR & Me στο κινητό σας.
 2. Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα αναγνωριστικά σας.
 3. Από την αρχική σελίδα, κάντε κλικ στο κουμπί Προσφορά (στο κάτω μέρος της οθόνης).
 4. Κάντε κλικ στο Προσθήκη επιλογών.
 5. Επιλέγω Τηλεοπτικά κανάλια και υπηρεσίες.
 6. Επιλέξτε την επιλογή Κανάλι+.
 7. Ορίστε τις συνθήκες της προσφοράς σας (δέσμευση, θεματικά πακέτα).
 8. Επικυρώστε την επιλογή σας.

Όπως και με την περιοχή του πελάτη, το Canal+ θα σας ενημερώσει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των αναγνωριστικών σας, για να σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση στο κανάλι+.

Επανατοποθετήστε το Canal Bouquet+ Η συνδρομή SFR Box και το κανάλι σας συν Δύο διαφορετικές συνδρομές. Έτσι, αν θέλετε να τερματίσετε το κανάλι +, αυτό είναι Δεν είναι δυνατό από την περιοχή του πελάτη σας ή τη διεπαφή SFR TV. Για να μάθετε τη διαδικασία τερματισμού, πρέπει ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ PLUS SERVICE. Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί Στείλτε μια εγγεγραμμένη επιστολή Για να τερματίσετε.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στα κανάλια Canal+ σε τηλεόραση, υπολογιστή ή κινητό ?

Εγγραφείτε στην επιλογή Canal+ SFR, έχετε πρόσβαση στα κανάλια του καναλιού+ Σε όλες τις οθόνες σας Και αυτό, χωρίς πρόσθετο κόστος και χωρίς την ανάγκη για πρόσθετο εξοπλισμό.

Παρακολουθήστε τα κανάλια Live Canal+ στην τηλεόρασή σας

Για να δείτε το Canal+ και τα πρόσθετα κανάλια του Προσφορά καναλιού SFR Στην τηλεόρασή σας, απλά προχωρήστε ως για οποιοδήποτε άλλο κανάλι ! Ενεργοποιήστε τον αποκωδικοποιητή σας και ξεκινήστε την πλοήγηση μεταξύ των διαφορετικών καναλιών στα οποία έχετε πρόσβαση. Στη συνέχεια, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις ζωντανές εκπομπές Canal+ Live.

Μπορείτε να βρείτε τα κανάλια Canal+ μεταξύ των αριθμών 152 και 156.

Παρακολουθήστε το Canal+ στην επανάληψη στην τηλεόρασή του

Με Καναλιό+ κατόπιν ζήτησης, Βρείτε όλα τα προγράμματα που σας ενδιαφέρουν επανάληψη. Πρόσβαση εύκολα σε πολλά περιεχόμενα βίντεο από την τηλεόρασή σας, κάνοντας κλικ στην ενότητα Επανάληψη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε Καναλιό+ κατόπιν ζήτησης και το πρόγραμμα της επιλογής σας.

Τα προγράμματα είναι διαθέσιμα σε επανάληψη λίγες ώρες μετά την εκπομπή τους και είναι προσβάσιμα:

 • Για 7 ημέρες Για καθημερινά προγράμματα.
 • Κατά τη διάρκεια 1 μήνα Για ταινίες, σειρές ή ντοκιμαντέρ.

Όποια και αν είναι το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον χρόνο διαθεσιμότητας του απευθείας στο σχετικό φύλλο προγράμματος.

Παρακολουθήστε το Canal+ σε υπολογιστή, smartphone, tablet ή συνδεδεμένη τηλεόραση

Εγγραφείτε α α α α α α α περί Προσφορά καναλιού SFR, Επωφεληθείτε από αυτό στην τηλεόρασή σας, αλλά όχι μόνο ! Πράγματι, έχετε επίσης πρόσβαση μυκανικός, Η πλατφόρμα συνεχούς ροής Canal+ που συγκεντρώνει όλα τα προγράμματά σας. Μάθετε πώς να έχετε πρόσβαση σε διαφορετικές συσκευές σας σε αυτόν τον συνοπτικό πίνακα.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο MyCanal ?

Εξοπλισμός Πρόσβαση στο MyCanal
Υπολογιστής PC/Mac Μεταβείτε στον ιστότοπο κανάλιο.com και κάντε κλικ στο κουμπί Για να συνδεθείς.
iPhone ή iPad Κατεβάστε τη MyCanal Application στοApp Store και συνδέστε.
Android smartphone ή tablet Κατεβάστε το MyCanal Application στο Google Play και συνδέστε.
Apple TV Κατεβάστε τη MyCanal Application στοApp Store Και Connect (διαθέσιμο στην Apple TV 4η γενιά).
Android TV ή ασπίδα Nvidia Κατεβάστε το MyCanal Application στο Google Play και συνδέστε.
Χρωμονοσκάλων Μεταβείτε στο MyCanal στο smartphone ή tablet σας και μεταδίδετε τα προγράμματά σας στην τηλεόρασή σας.

Άλλαξα εξοπλισμό SFR, πώς να ενεργοποιήσω τα δικαιώματα των καναλιών μου ?

Βάλτε το Canal + στο SFR Box

Εάν έχετε αλλάξει τον εξοπλισμό SFR (κουτί ή αποκωδικοποιητή) αφού έχετε εγγραφεί σε προσφορά Canal+ SFR, δεν θα έχετε πλέον πρόσβαση στα κανάλια αυτής της προσφοράς, επειδή το Canal+ δεν αναγνωρίζει αυτόν τον νέο εξοπλισμό. Σε δοχείο Τοποθετήστε το Canal+ στο κουτί SFR σας, Τότε είναι απαραίτητο επανενεργοποιήστε τα δικαιώματά σας Για να τα συσχετίσετε με τον νέο σας εξοπλισμό. Ανακαλύψτε τη διαδικασία που θα ακολουθήσετε σύμφωνα με τον νέο σας εξοπλισμό.

Επανενεργοποιήστε τα δικαιώματα του καναλιού σε έναν κλασικό αποκωδικοποιητή τηλεόρασης ή SFR Evolution

Για να επωφεληθείτε ξανά από τα κανάλια καναλιών+ στον κλασικό αποκωδικοποιητή ή την εξέλιξη της τηλεόρασής σας, Πρέπει να προχωρήσετε σε δύο στάδια: βρείτε τον εικονικό αριθμό κάρτας τσιπ και, στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών Canal+ για να επικοινωνήσετε αυτόν τον αριθμό.

 1. Ενεργοποιήστε τον αποκωδικοποιητή σας και μεταβείτε στο κανάλι 911.
 2. Ο εικονικός αριθμός έξυπνης κάρτας σας είναι μετά το όνομα Id γ.Έχω. Σημειώστε αυτόν τον αριθμό για να τον κρατήσετε.
 3. Εξυπηρέτηση Canal+ Εξυπηρέτηση πελατών με το να συνθέτει το 0892 393 910.
 4. Επικοινωνήστε με τον εικονικό αριθμό έξυπνης κάρτας και το μοντέλο του νέου αποκωδικοποιητή σας.

Μπορείτε επίσης να περάσετε από την περιοχή του καναλιού+πελάτη σας, τμήμα Ενεργοποιήστε τον εξοπλισμό μου.

Επανενεργοποιήστε τα δικαιώματα του καναλιού σας σε έναν πιο αποκωδικοποιητή ή ένα κουτί 4K SFR

Ίδια αρχή με έναν πιο αποκωδικοποιητή ή ένα κουτί 4K THD, εκτός από το ότι πρέπει να βρείτε τον αριθμό της τηλεοπτικής σας κάρτας.

 1. Ενεργοποιήστε τον αποκωδικοποιητή ή το πλαίσιο σας και επιλέξτε Διάγνωση.
 2. Επιλέγω τηλεόραση.
 3. Ο αριθμός της τηλεοπτικής σας κάρτας είναι μετά το όνομα Αριθμός κάρτας και ξεκινά με 116. Σημειώστε αυτόν τον αριθμό για να τον κρατήσετε.
 4. Εξυπηρέτηση Canal+ Εξυπηρέτηση πελατών με το να συνθέτει το 0892 393 910 Ή περνώντας από την περιοχή πελατών του καναλιού+.
 5. Επικοινωνήστε με τον αριθμό της κάρτας της τηλεόρασης και το μοντέλο του νέου σας κουτιού ή αποκωδικοποιητή.

Επανενεργοποιήστε τα δικαιώματα του καναλιού του σε μια τηλεόραση SFR Box 8

Ακριβώς όπως για έναν κλασικό ή αποκωδικοποιητή εξέλιξης, πρέπει να βρείτε τον εικονικό αριθμό έξυπνης κάρτας σας και να το επικοινωνήσετε με το κανάλι+. Γι’αυτό :

 1. Ενεργοποιήστε την τηλεόραση SFR Box 8 και μεταβείτε Ρυθμίσεις.
 2. Επιλέγω Διάγνωση, Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Τεχνικές πληροφορίες.
 3. Ο εικονικός αριθμός έξυπνης κάρτας σας είναι μετά το όνομα Κιβώτιο. Σημειώστε αυτόν τον αριθμό για να τον κρατήσετε.
 4. Εξυπηρέτηση Canal+ Εξυπηρέτηση πελατών με το να συνθέτει το 0892 393 910 Ή περνώντας από την περιοχή πελατών του καναλιού+.
 5. Επικοινωνήστε με τον εικονικό αριθμό έξυπνης κάρτας και το μοντέλο του κουτιού σας.

Θέλετε να βγάλετε μια προσφορά Canal+ με SFR ?

Θέλετε να βγάλετε μια προσφορά Canal+ με SFR ? 09 87 67 96 18

Θέλετε να βγάλετε μια προσφορά Canal+ με SFR ? Επωφεληθείτε από το Canal+ με το SFR από 22,99 €/μήνα με Η Apple TV+ και η συνδρομή 1 μήνα προσφέρονται ! Δείτε προσφορές

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το Canal+ στο SFR

Ποιες είναι οι αλυσίδες καναλιών+ ?

Εγγραφείτε σε ένα κανάλι+ έχετε πρόσβαση στα ακόλουθα τηλεοπτικά κανάλια:

Κανάλια καναλιών+ Τύπος προγράμματος Κανάλι
Κανάλι+ Το Generalist TV Channel που μεταδίδει αθλητικά, κινηματογραφικά προγράμματα, σειρές ή ακόμα και προγράμματα ψυχαγωγίας 4 και 152
Canal+ Sport Τηλεοπτικό κανάλι που ειδικεύεται στον αθλητισμό που μεταδίδει μεγάλα μπάσκετ, πόδι, γκολφ, φόρμουλα 1 ή διαγωνισμούς ράγκμπι 118
Καναλιές+ κινηματογράφος Τηλεοπτικό κανάλι που ειδικεύεται στον κινηματογράφο που μεταδίδει την αστυνομία, την περιπέτεια, την κωμωδία ή ακόμα και τις ταινίες νεολαίας 153
Οικογένεια Canal+ Τηλεοπτικό κανάλι για όλη την οικογένεια με κινούμενες σειρές ή ταινίες 154
Canal+ Series Τηλεοπτικό κανάλι αφιερωμένο σε σειρές όλων των ειδών: αστυνομία, ιστορικό, δραματικό ή χιούμορ 155
Canal+ Sport 360 Τηλεοπτικό κανάλι που ειδικεύεται σε εντυπωσιακό αθλητισμό: MotoGP, SailGP, πυγμαχία. 156

Πώς να εγκαταστήσω το κανάλι μου στο SFR ?

Η υπηρεσία μου στο κανάλι μου είναι προσβάσιμη από την εφαρμογή σε smartphone ή tablet. Πράγματι, η εφαρμογή του καναλιού μου δεν είναι ακόμη διαθέσιμη στα πλαίσια SFR. Ωστόσο, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή του καναλιού μου εάν έχετε μια συμβατή έξυπνη τηλεόραση ή χρησιμοποιώντας ένα Chromecast για να διανείμετε το περιεχόμενό σας από άλλη συσκευή στην τηλεόρασή σας.

Πώς να έχετε δωρεάν κανάλι+ με SFR ?

Τον Σεπτέμβριο του 2023, πρότεινε η SFR Ένας δωρεάν μήνας για να δοκιμάσετε το κανάλι+ Για να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες. Μετά από αυτό το δωρεάν μήνα, μπορείτε να πάρετε τη συνδρομή στο € 22.99/μήνα για 12 μήνες τότε € 27.99/μήνα (24 -μηνών δέσμευση) ή τερματίστε τη συνδρομή σας.

Ενημερώθηκε στις 09/11/2023

Η Léa έγραψε και ενημέρωσε τα περιεχόμενα του ιστότοπου Echos du Net μεταξύ 2019 και 2021.