SFR Box χωρίς δέσμευση: Ποιες είναι οι προσφορές το 2023?, Ποια είναι τα κουτιά SFR χωρίς υποχρέωση?

SFR Box χωρίς υποχρέωση: Ποιο θα επιλέξει

Επομένως, η επιλογή μιας προσφοράς κουτιού SFR χωρίς υποχρέωση επιτρέπει στον συνδρομητή να επωφεληθεί από ένα μεγαλύτερη ελευθερία στη διαχείριση του πακέτου Διαδικτύου.

SFR Box χωρίς δέσμευση: Ποιες είναι οι προσφορές το 2023 ?

Ενδιαφέρεστε για προσφορές SFR Internet ενώ επιθυμείτε να διατηρήσετε την ελευθερία στη διαχείριση της συνδρομής του κουτιού σας ? Ανακαλύψτε τον Οδηγό προσφορών Διαδικτύου χωρίς δέσμευση στο δίκτυο SFR για να καθορίσετε το πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας !

 • Το ουσιώδες
 • ΕΝΑ Πακέτο Διαδικτύου χωρίς δέσμευση SFR προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία στη διαχείριση της συνδρομής του κουτιού.
 • Όλα τα κλασικά κουτιά SFR υπόκεινται σε δέσμευση τουλάχιστον ενός έτους.
 • Το κόκκινο από το SFR προσφέρει ένα SFR κουτιά χωρίς υποχρέωση, σε ADSL ή ίνες.
 • Ορισμένες προσφορές SFR Internet, όπως το κουτί 4G+, είναι επίσης Διατίθεται χωρίς δέσμευση.

Υπάρχει κουτί SFR χωρίς υποχρέωση ?

Το σύνολο της πρότυπης σειράς προσφορών SFR Internet είναι υπόκειται σε ένα έτος δέσμευσης (ή ακόμα και 24 μήνες στην περίπτωση των προσφορών SFR Box + TV). Τερματίστε μία από αυτές τις προσφορές κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους θα σας αναγκάσει Ορίστε τις υπόλοιπες μηνιαίες πληρωμές.

Αυτά τα κουτιά στο διαδίκτυο, ωστόσο, έχουν ιδιαιτερότητες που τα καθιστούν πολύ ελκυστικά, ιδιαίτερα α Μεγάλος κατάλογος καναλιών τηλεόρασης, Ο Απεριόριστες κλήσεις στη Γαλλία Αλλά πάνω απ ‘όλα σταθερή τιμή χωρίς αύξηση από έτος σε έτος για 24 μήνες.

Οι προσφορές SFR High -End περιλαμβάνουν το SFR Box 8 και 8x, την τελευταία γενιά των πλαισίων SFR. Προσφέρει ταχύτητα που μπορεί να φτάσει 8GB/S, Ένας αποκωδικοποιητής 4K και βοηθοί φωνής για τον έλεγχο του πλαισίου σας SFR από απόσταση.

Όπως μπορείτε να δείτε, ο χειριστής δεν προσφέρει κουτιά SFR προς το παρόν χωρίς δέσμευση με ίνες. Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε ένα SFR Box με σταθερή τιμή για 24 μήνες Προκειμένου να εξοικονομήσετε χρήματα στα τιμολόγιά σας. Πράγματι, το SFR είναι ένας από τους λίγους φορείς εκμετάλλευσης για να προσφέρει αυτή την προώθηση στην τιμή, πότε Οι άλλοι αυξάνουν την τιμή τους μετά από 12 μήνες.

Θα’θελες Δοκιμάστε την επιλεξιμότητα των ινών SFR ? Ανακαλύψτε τη δοκιμή επιλεξιμότητας και το check in λιγότερο από ένα λεπτό Εάν το δικό σας Τα καταλύματα είναι καλά συμβατά με τις ίνες SFR Πριν βγάλετε μια προσφορά κουτιού.

Εγγραφείτε στο κόκκινο από το πλαίσιο Internet SFR χωρίς δέσμευση

Εάν όλα τα τυποποιημένα πακέτα SFR Internet υπόκεινται σε δέσμευση τουλάχιστον 12 μηνών, η SFR εξακολουθεί να προσφέρει Κουτί Internet χωρίς υποχρέωση Μέσω του κόκκινου χαμηλού κόστους από το σήμα SFR.

Το Red χρησιμοποιεί το ίδιο δίκτυο με όλες τις άλλες προσφορές SFR Internet: Εάν δικαιούστε τις ίνες SFR, θα είστε επίσης επιλέξιμοι για ίνες στο κόκκινο.

Αρκετά συμπληρώματα μπορούν να ολοκληρώσουν αυτό το πακέτο κουτιού SFR χωρίς κόκκινη υποχρέωση, Η επιλογή μέγιστης ροής που σας επιτρέπει να απολαύσετε μια ροή ινών μέχρι 2GB/S σε WiFi 6 Για € 7/επιπλέον μήνα.

ΕΝΑ Επιλογή τηλεόρασης Σας επιτρέπει να απολαμβάνετε 100 κανάλια για 3 €/μήνα, μέσω της εφαρμογής Red TV ή σε αποκωδικοποιητή Connect TV (€ 29 για αγορά από το Red).

Η κόκκινη εξυπηρέτηση πελατών είναι Μόνο αποθηκευμένος : Πράγματι η μάρκα δεν διαθέτει φυσικό κατάστημα, το οποίο εξηγεί τις χαμηλότερες τιμές του.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ενός κουτιού SFR χωρίς δέσμευση ?

Εάν πολλοί Γάλλοι μπαίνουν στον πειρασμό από τα κουτιά στο Διαδίκτυο χωρίς υποχρέωση, είναι επειδή έχουν αρκετά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με τα συμβατικά κουτιά Internet.

Κουτί SFR

Πράγματι, μπορεί να είναι ένα μη δεσμευτικό κουτί τερματίζεται όταν επιθυμείτε, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσω επιπλέον αμοιβές. Ένα τυποποιημένο πλαίσιο Διαδικτύου υποβάλλει τον συνδρομητή σε πρόσθετα έξοδα εάν αποφασίσει να τον τερματίσει κατά τη διάρκεια της περιόδου δέσμευσής του. Τα έξοδα αυτά υπολογίζονται σύμφωνα με την υπόλοιπη δέσμευση.

Ένα πακέτο μη δέσμευσης έχει επίσης το πλεονέκτημα ότι είναι ελαφρύτερο, με λιγότερες υπηρεσίες που περιλαμβάνονται αυτόματα. Η τηλεόραση προσφέρεται συχνά συχνά Προαιρετικά με προσφορά μη δεσμευτικής, που είναι χρήσιμο αν δεν θέλετε να το εκμεταλλευτείτε. Τα πλαίσια Internet χωρίς υποχρέωση είναι συχνά λιγότερο ακριβό αυτά τα κλασικά κουτιά.

Επομένως, η επιλογή μιας προσφοράς κουτιού SFR χωρίς υποχρέωση επιτρέπει στον συνδρομητή να επωφεληθεί από ένα μεγαλύτερη ελευθερία στη διαχείριση του πακέτου Διαδικτύου.

Θέλετε να πάρετε μια προσφορά κουτιού χωρίς υποχρέωση ?

Θέλετε να πάρετε μια προσφορά κουτιού χωρίς υποχρέωση ? 09 87 67 96 18

Θέλετε να πάρετε μια προσφορά κουτιού χωρίς υποχρέωση ? Ανακαλύψτε και συγκρίνετε το Προσφορές SFR Box χωρίς υποχρέωση από 20.99 €/μήνα ! Δείτε προσφορές

Άλλα πακέτα Internet SFR χωρίς υποχρέωση

Ακόμη και αν τα κουτιά SFR χωρίς δέσμευση δεν είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή, ο χειριστής προσφέρει αρκετές λιγότερο συμβατικές λύσεις στο Διαδίκτυο από το δυνατόν τερματίστε ανά πάσα στιγμή.

Το πακέτο SFR 4G χωρίς κλειδί “Internet παντού”

Το πακέτο κλειδιού 4G Διαδίκτυο παντού SFR, έχω 3 €/ημέρα χωρίς δέσμευση, Σας επιτρέπει να απολαμβάνετε απεριόριστο Διαδίκτυο καθημερινά στη Γαλλία και 2GB στην Ευρώπη, δίνοντας πρόσβαση στην εφαρμογή SFR TV για να παρακολουθήσετε περισσότερα από 130 ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια.

Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την προσφορά, πρέπει να έχετε Συμβατή με τη συσκευή με την κάρτα SIM που παρέχεται. Εάν δεν έχετε, το SFR προσφέρει το ηλεκτρονικό κατάστημα 4G ZTE – MF92OU Box 39 €.

Η επιλεξιμότητα για αυτήν την προσφορά εξαρτάται επίσης από την κάλυψη 4G SFR για το πού θέλετε να έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Θέλετε να βγάλετε μια προσφορά SFR 4G ?

Θέλετε να βγάλετε μια προσφορά SFR 4G ? 09 87 67 96 18

Θέλετε να βγάλετε μια προσφορά SFR 4G ? Δοκιμάστε την επιλεξιμότητά σας για το 4G+ μη δέσμευση του SFR ! Δείτε προσφορές

Εγγραφείτε σε μια προσφορά SFR Mobile χωρίς υποχρέωση

Όλα τα κινητά σχέδια SFR δεν είναι Διατίθεται χωρίς δέσμευση. Ωστόσο, ένα καλό μέρος είναι και μπορείτε επομένως να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία κοινής χρήσης σύνδεσης του τηλεφώνου σας Μετατρέψτε το smartphone σας σε σημείο πρόσβασης WiFi και συνδέστε τις διάφορες συσκευές σας μέσω WiFi.

Το SFR προσφέρει ακόμη ένα Πακέτο με 200GB 5G του Διαδικτύου, που μπορεί να σας επιτρέψει να περιηγηθείτε πολλές ώρες στο Διαδίκτυο.

Οι συνδρομητές SFR Box επωφελούνται από ένα μείωση 20 €/μήνα : Το πακέτο επιστρέφει στη συνέχεια στο € 14,99/μήνα.

Το πακέτο SFR χωρίς δέσμευση 4G Box+

Για να εξοπλίσετε το σπίτι σας στο Διαδίκτυο σταθερό, το SFR εμπορεύεται επίσης το Κουτί 4G+ SFR, Δηλαδή μια προσφορά κουτιού SFR χωρίς δέσμευση που χρησιμοποιεί Τεχνολογία 4G Αντί για ίνες ή ADSL.

Αυτό το κουτί μη δεσμευτικού SFR είναι ωστόσο Προορίζεται για άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε συμβατικές προσφορές στο Διαδίκτυο και τα οποία καλύπτονται καλά από 4G SFR.

Εάν δικαιούστε τις ίνες ή τις προσφορές ADSL από το SFR, πιθανότατα δεν θα έχετε πρόσβαση στο SFR Box χωρίς 4G+.

Για Επανατοποθετήστε ένα κουτί SFR Χωρίς δέσμευση, απλώς επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών SFR για να λάβετε τη διεύθυνση στην οποία αποστέλλουν την επιστολή τερματισμού. Μόλις έφτασε η επιστολή στον χειριστή, η συνδρομή SFR στο Διαδίκτυο χωρίς υποχρέωση θα τερματιστεί Μέσα σε 10 ημέρες.

Ενημερώθηκε στις 06/09/2023

Ο Armand φροντίζει κυρίως τη σύνταξη άρθρων και οδηγών στους χειριστές SFR και Bouygues. Απόφοιτος ενός πλοιάρχου στην ανάλυση ψηφιακού μάρκετινγκ και δεδομένων, εντάχθηκε στο Selectra τον Δεκέμβριο του 2020.

SFR Box χωρίς υποχρέωση: Ποιο θα επιλέξει ?

Εκτός από Η προσφορά 4G+ SFR Box Διατίθεται χωρίς περίοδο δέσμευσης, αυτές οι αγορές παροχής πρόσβασης στο Διαδίκτυο προσφορές SFR Box ADSL ή ίνες με δέσμευση 12 μηνών.

Για να απολαύσετε ένα SFR κουτιά χωρίς υποχρέωση, Είναι δυνατόν, αλλά με την εγγραφή σε μια κόκκινη συνδρομή, η ψηφιακή μάρκα του χειριστή με την Κόκκινη Πλατεία.

Με το Red, μπορείτε να εγγραφείτε σε ένα πλαίσιο Internet SFR στην καλύτερη τιμή με το ίνα, THD (πολύ υψηλή ταχύτητα) ήADSL Ανάλογα με την επιλεξιμότητα του καταλύματός σας.

Πριν εγγραφείτε στο SFR, ανακαλύψτε όλα τα χαρακτηριστικά των πακέτων SFR χωρίς δέσμευση.

Προσαρμόστε την προσφορά σας στο Διαδίκτυο με

Λογότυπο SFR

Γιατί να επιλέξετε ένα κουτί SFR χωρίς υποχρέωση ?

Επιλέγοντας ένα κουτί SFR χωρίς δέσμευση, σας επιτρέπει να μείνετε ελεύθεροι Αλλαγή παροχέα πρόσβασης στο διαδίκτυο οποτεδήποτε.

Εάν οι ανάγκες σας αλλάξουν ή απλά αν βρείτε ένα κουτί σε πιο ελκυστική τιμή, μπορείτε να ρωτήσετε τον εαυτό σας μια ερώτηση Τερματίστε τη συνδρομή του κουτιού σας χωρίς υποχρέωση Για να αλλάξετε τον χειριστή.

Επιπλέον, επιλέγοντας ένα κουτί χωρίς υποχρέωση με το Red by SFR, απολαμβάνετε ανταγωνιστική τιμή που δεν διπλασιάζονται μετά από ένα χρόνο.

Ένα άλλο πλεονέκτημα, εκτός από την εκμετάλλευση του δικτύου ινών, THD ή ADSL του φορέα εκμετάλλευσης SFR, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από την κόκκινη κινητικότητα πολύ υψηλής ταχύτητας με πολύ πλεονεκτικές προσφορές SFR Box + Mobile στην τηλεφωνική αγορά.

Πακέτα κουτιού SFR χωρίς υποχρέωση

Για να επωφεληθείτε από μια συνδρομή SFR Box ή ADSL χωρίς ελάχιστη περίοδο δέσμευσης, πρέπει να εγγραφείτε σε ένα Προσφορά κόκκινου κουτιού.

Ανάλογα με την επιλεξιμότητά σας SFR, το εμπορικό σήμα 100% σε απευθείας σύνδεση Από τον χειριστή στο Red Carré προσφέρει ένα πακέτο Internet Fiber (δίκτυο ινών FTTH στον συνδρομητή), THD (FTTB Fiber Fiber Fiber με ομοαξονικό τέλος) ή ADSL.

Η προσφορά Red Box είναι μια συνδρομή SFR Internet μόνο με τη σταθερή τηλεφωνία.

Για να επωφεληθείτε από το Κουτί τηλεόρασης SFR, Πρέπει να προσθέσετε ένα Επιλογή τηλεόρασης ::

 • τηλεόραση 35 κανάλια και ο αποκωδικοποιητής περιλαμβάνεται σε τιμή 2 ευρώ το μήνα
 • τηλεόραση 100 κανάλια και ο αποκωδικοποιητής περιλαμβάνεται σε τιμή 5 ευρώ το μήνα.

Με αυτόν τον τύπο συνδρομής στο Διαδίκτυο, αυτός ο χειριστής σας παρέχει ένα τελευταίο πλαίσιο γενιάς.

Ωστόσο, για να επωφεληθείτε από το νέο SFR Box 8 ως επιλογή, πρέπει να επιλέξετε έναν χειριστή SFR A Προσφορά κιβωτίων ινών ή ADSL με δέσμευση 12 μηνών.

Με τον πάροχο πρόσβασης SFR, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από μια συνδρομή στο Διαδίκτυο στο σπίτι χωρίς δέσμευση διάρκειας με τοΠροσφορά κουτιού 4G+.

Το πακέτο 4G+ SFR Box προορίζεται για άτομα των οποίων η διαμονή έχει χαμηλή ταχύτητα ADSL αλλά καλή κάλυψη 4G/4G+.

Αυτή η συνδρομή SFR Box χωρίς υποχρέωση που εμφανίζεται σε τιμή 35 ευρώ το μήνα συγκεντρώνεται:

 • Internet 200 GB δεδομένων κάθε μήνα με ρυθμό ροής μέχρι 300 MB/s μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας 4G και 4G+,
 • Σταθερή τηλεφωνία με απεριόριστες κλήσεις από το κουτί σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα στη Γαλλία και το DOM.

Γνωμές για τα κουτιά SFR χωρίς δέσμευση

Οι απόψεις σχετικά με τις προσφορές SFR Box Box που αφήνονται από πελάτες ή/ και πρώην πελάτες τονίζουν το ελκυστικές τιμές Εφαρμόστηκε από την ψηφιακή μάρκα SFR.

Οι χρήστες είναι επίσης ευτυχείς να μην δουν τα τιμολόγιά τους να ανεβαίνουν μετά από μερικούς μήνες με το Red by SFR προσφορές.

Επιπλέον, τα πολλά Προωθητικές προσφορές Ποια κουτιά υποστήριξης χωρίς δέσμευση SFR εκτιμώνται ιδιαίτερα από τους καταναλωτές στις απόψεις των πελατών.

Από την άλλη πλευρά, η ροή ινών και THD που είναι διαθέσιμη με την προσφορά κόκκινου κουτιού θεωρείται ανεπαρκής (έως 300 MB /s) από ορισμένους χρήστες που πρέπει να προσθέσουν μια επιλογή που χρεώνονται 5 ευρώ το μήνα για να ενισχύσουν τη ροή των ινών τους έως 1 GB / μικρό.

Μια άλλη δυσαρέσκεια που σημειώθηκε στις απόψεις για τα κουτιά χωρίς κόκκινη δέσμευση SFR, η τηλεόραση διαθέσιμη μόνο ως επιλογή για να απολαύσετε ένα κουτί SFR TV TV.

Για να επωφεληθούν από έναν αποκωδικοποιητή τηλεόρασης και 100 κανάλια που περιλαμβάνονται, ο λογαριασμός σας στο Διαδίκτυο SFR αυξάνεται κατά 5 ευρώ το μήνα. Επομένως, οι αναθεωρήσεις κιβωτίων ινών SFR είναι επομένως πιο αναμεμειγμένες σε αυτήν την πτυχή !

Προσαρμόστε την προσφορά σας στο Διαδίκτυο με

Λογότυπο SFR

Πώς να τερματίσετε το κουτί SFR χωρίς υποχρέωση ?

Για να εκτελέσετε έναν τερματισμό του Box SFR, πρέπει να στείλετε στον χειριστή ένα αίτημα τερματισμού με εγγεγραμμένη αλληλογραφία με αναγνώριση παραλαβής.

Για να μάθετε τη διεύθυνση τερματισμού του πλαισίου SFR χωρίς υποχρέωση, πρέπει να πλησιάσετε την εξυπηρέτηση πελατών SFR.

Άλλες σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε, το κόστος τερματισμού του κουτιού SFR χωρίς δέσμευση που συνδέεται με το κλείσιμο της υπηρεσίας ύψους 49 ευρώ. Αυτά τα έξοδα τερματισμού εφαρμόζονται στο τιμολόγιο SFR φράχτη.

Ο τερματισμός της συνδρομής SFR Box είναι αποτελεσματική εντός 10 ημερών μετά τη λήψη του ταχυδρομείου σας.

Μπορείτε επίσης να καθορίσετε στην επιστολή τερματισμού σας, μια μεταγενέστερη σύμβαση.

Σε περίπτωση αλλαγής διεύθυνσης, δεν χρειάζεται να τερματίσετε τη συνδρομή SFR Box, απλά πρέπει να ζητήσετε από SFR να μετακινεί την πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω εξυπηρέτησης πελατών.

Για να επικοινωνήσετε με το SFR, μεταβείτε στο τμήμα βοήθειας στον ιστότοπο του χειριστή.

Εάν θέλετε να διατηρήσετε τον σταθερό αριθμό γραμμής σας με έναν άλλο χειριστή στο Διαδίκτυο, πρέπει να το επικοινωνήσετε Ο αριθμός του Ρίο σας (Δήλωση ταυτότητας χειριστή).

Για να πάρετε το Ρίο σας, συνθέστε το 3179 Από τη σταθερή γραμμή σας.

Είστε επιλέξιμοι για ίνες ?
Δοκιμή Ελεύθερος την επιλεξιμότητά σας σε λιγότερο από 3 λεπτά Και ανακαλύψτε το Καλύτερες προσφορές Για την πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

SFR

Όλα για το SFR

 • Πώς να επικοινωνήσετε με το SFR
 • SFR χωρίς πακέτα υποχρέωσης
 • Τιμές SFR Box
 • Πακέτα SFR στο εξωτερικό: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
 • SFR Box+Mobile, Η ομαδοποιημένη προσφορά

Καλέστε τους συμβούλους μας για τις διαδικασίες σας (επιλεξιμότητα, αλλαγή του χειριστή. Ουσία

Από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ. το Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ. την Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ