Δωρεάν δίκτυο: κάλυψη και ποιότητα του σταθερού και κινητού δικτύου, το οποίο ο χειριστής προσφέρει το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας: δωρεάν, πορτοκαλί, SFR ή Bouygues?

Δωρεάν ποιότητα δικτύου

Contents

2,99 € Δείτε την προσφορά

Δωρεάν δίκτυο: κάλυψη και ποιότητα του σταθερού και κινητού δικτύου

ελευθερία

Δωρεάν, έφτασε το 2002 στο σταθερό διαδίκτυο και το 2012 στο κινητό, μπόρεσε να κερδίσει μπροστά στις μεγάλες τηλεπικοινωνίες προσφέροντας πάντα χαμηλότερες τιμές. Ας ανακαλύψουμε πιο στενά ποια είναι τα σταθερά και κινητά δίκτυα αυτού του φορέα εκμετάλλευσης αξίζει πραγματικά σε ανταγωνιστικές τιμές, όσον αφορά την κάλυψη και την ποιότητα στις διάφορες περιοχές της Γαλλίας.

δωρεάν κλήση

Εγγραφείτε σε μια προσφορά FreeBox

Οι σύμβουλοι μας θα σας καθοδηγήσουν μεταξύ των πιο ανταγωνιστικών προσφορών Freebox, ανάλογα με την επιλεξιμότητά σας.

Δωρεάν υπηρεσία Jechange

 • Το ουσιώδες :
 • Το δωρεάν είναι ένας από τους τέσσερις κύριους φορείς εκμετάλλευσης του Διαδίκτυο και κινητό δίκτυο Στη Γαλλία.
 • Ο χειριστής προσφέρει τις προσφορές του στο διαδίκτυο ADSL / VDSL2 / Ινα και τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας στο 4G Ή 5G.
 • Στις αρχές του 2022, το Free έχει σχεδόν 3,5 εκατομμύρια συνδρομητές ινών και ξεκίνησε το κινητό της δίκτυο στο 5G τέλος 2020.
 • Οι δωρεάν προσφορές ινών μπορούν να φτάσουν 8 gbit/s, ή το ταχύτερο στην αγορά με SFR.

Οι πληροφορίες άρθρου ενημερώθηκαν στις 12/29/2022.

Καλύψτε και ποιότητα του σταθερού δωρεάν δικτύου

μεγάλο

Το δωρεάν είναι ένα από τα κύρια Παρόχους πρόσβασης στο Διαδίκτυο Στη Γαλλία. Είναι επίσης παρούσα διεθνώς, ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Ιταλία και τις Κάτω Χώρες.

Προσφέρει προσφορές freebox, μεταξύ των οποίων βρίσκουμε το Δέλτα Freebox έχω 39.99€/μήνα για 12 μήνες τότε 49.€ 99/μήνα, η υψηλή προσφορά της, η Δέλτα Freebox έχω 39.99€/μήνα χωρίς δέσμευση και το Freebox pop έχω 29.99€/μήνα για 12 μήνες τότε 39.99 €/μήνα.

ο FreeBox Revolution με τηλεόραση με κανάλι έχω 19.99€/μήνα για 12 μήνες τότε 44.99 €/μήνα με δέσμευση 12 μηνών. Δωρεάν προσφέρει επίσης το FreeBox Revolution με το απεριόριστο δωρεάν πακέτο κινητής τηλεφωνίας 5G, Για 35,98 €/μήνα το πρώτο έτος, λοιπόν 60,98 €/μήνα με δέσμευση ενός έτους για το Πλαίσιο freebox και χωρίς δέσμευση στο Δωρεάν πακέτο κινητής τηλεφωνίας 5G. Αυτή η προσφορά επιτρέπειΕξοικονομήστε 48 € κάθε χρόνο !

Το δωρεάν δίκτυο Διαδικτύου σε ADSL και VDSL2

Θέλετε να εγγραφείτε σε μια προσφορά FreeBox με το ADSL ?

Δωρεάν υπηρεσία Jechange

Θέλετε να εγγραφείτε σε μια προσφορά FreeBox με το ADSL ?

Οι δωρεάν προσφορές στο Διαδίκτυο είναι διαθέσιμες στο ADSL Και VDSL2 (Εξέλιξη του ADSL) Σύμφωνα με την επιλεξιμότητα, που σας επιτρέπουν να συνδεθείτε χάρη στις τηλεφωνικές υποδοχές.

Εάν το ADSL του Free δίνει πρόσβαση σε ταχύτητα 1mbit/s φθίνουσα ταχύτητα 20 Mbit/s, το VDSL2 της ελεύθερης είναι ταχύτερη:

 • Η καθοδική ταχύτητα μπορεί να είναι μεταξύ 15 Mbit/s Και 50 Mbit/s Εάν το κατάλυμα σας είναι μικρότερο από ένα km από τον κόμβο σύνδεσης συνδρομητή (NRA).
 • Το ποσό μπορεί να φτάσει 8 Mbit/s Εάν το κατάλυμα σας είναι μικρότερο από ένα χιλιόμετρα από μια ΕΡΑ.
 • Εάν το κατάλυμα σας είναι περισσότερα από 2χλμ Du NRA, η ροή που εκπέμπεται από το VDSL2 και στη συνέχεια πλησιάζει σε αυτή του ADSL.

Ακούμε πτωχά, ή λήψη, η ροή δεδομένων που λαμβάνετε στη γραμμή σας. Αυτό είναι για παράδειγμα περιήγηση στο διαδίκτυο, ροή ή λήψεις. Ο όρθιος, Αυτό ονομάζεται επίσης μεταφόρτωση, είναι η ροή δεδομένων στο Διαδίκτυο που μεταδίδετε από τη γραμμή σας (κοινή χρήση φωτογραφιών/βίντεο σε κοινωνικά δίκτυα, αποστολή αρχείων, αποστολής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ.Ουσία. Συνοπτικά, όσο περισσότερο οι ταχύτητες (απόγονος και ποσό) της γραμμής σας στο Διαδίκτυο είναι υψηλές, τόσο πιο γρήγορα είναι η σύνδεσή σας.

Σε περίπτωση δικτύου ή προβλήματος βλάβης, δωρεάν προσφέρει τοΑνέλαβε (στο 3244) και τοεγχώρια παρέμβαση περιλαμβάνεται στην τιμή του Προσφορές FreeBox. Μπορείτε επίσης να λάβετε ηλεκτρονική βοήθεια ή μέσω Twitter και Facebook. Ο δωρεάν ξεκίνησε επίσης την υπηρεσία Πρόσωπο προς δωρεάν Για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους στο Visio. Η βοήθεια στο σπίτι είναι δωρεάν, μόνο εάν ο πελάτης δεν είναι λάθος.

Συγκεντρώσαμε τα διαφορετικά Δωρεάν προσφορές κουτιού Internet Διαθέσιμο σε ADSL ::

Δωρεάν οπτικό δίκτυο ινών

Θέλετε να βγάλετε μια προσφορά FreeBox με ίνες ?

Δωρεάν υπηρεσία Jechange

Θέλετε να βγάλετε μια προσφορά FreeBox με ίνες ?

Το δωρεάν έχει ένα Δίκτυο οπτικών ινών FTTH. Αυτός ο τύπος σύνδεσης που συνεχίζει να αναπτύσσεται το 2022 και απαιτεί εργασία απευθείας στο κτίριο. Και η εγκατάσταση της ίνας σε ένα αποσπασμένο σπίτι απαιτεί επίσης παρέμβαση λίγων ωρών.

Το 2006 ανέπτυξε αυτή την έννοια της οπτικής ινών και άρχισε την ανάπτυξή του. Ο πρώτος ΝΡΟ (Οπτικός κόμβος σύνδεσης), εγκαθίσταται το επόμενο έτος, στο Παρίσι. Λίγο λίγο, δωρεάν εγκαθιστά νέους κόμβους οπτικής σύνδεσης σε πολύ πυκνούς συσσωματώσεις όπως η Λυών ή η Μασσαλία.

Για λιγότερο πυκνές αστικές περιοχές, η Free εκμεταλλεύεται τη συμφωνία συν-επένδυσης και την πορτοκαλί υποδομή για να παρέχει στους πελάτες της. Στη συνέχεια, οι πρώτοι συνδρομητές προχωρούν σε μια σύνδεση: ο συνδρομητής έχει ένα οπτικός μετατροπέας που συνδέει το freebox και το οπτικών ινών Να έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Συνδεδεμένο σε ίνες FTTH, το δέλτα Freebox επιτρέπει, κατ ‘αρχήν, να έχει πρόσβαση σε μια προς τα κάτω ταχύτητα που μπορεί να φτάσει 8 gbit/s και μια ανοδική ταχύτητα μέχρι 700 gbit/s ανώτατο όριο. Εκεί Freebox pop φτάνω 5 gbit/s κατεβαίνει ενώ το Επανάσταση του FreeBox Και το Mini 4K προσφέρει μια ροή 1 gbit/s.

Μπορείτε να κάνετε Εξελίξτε τη χρέωση στο Διαδίκτυο ! Μόλις γίνετε επιλέξιμοι για VDSL/VDSL2 ή οπτικές ίνες, ο χειριστής αναλαμβάνει να κάνει τις αλλαγές, χωρίς κόστος, έτσι ώστε να επωφεληθείτε από την καλύτερη ταχύτητα.

Καλύψτε και ποιότητα του δωρεάν δικτύου κινητής τηλεφωνίας

Τον Ιανουάριο του 2012, η ​​Free πήρε μια νέα διάσταση, φτάνοντας στην αγορά με το Κινητές προσφορές χωρίς υποχρέωση.

Έκανε γρήγορα πολλούς οπαδούς χάρη στις συνδρομές του σε χαμηλές τιμές. Γνωρίζουμε 3 δωρεάν πακέτα κινητής τηλεφωνίας μέχρι σήμερα, διαθέσιμα με 4G και απεριόριστο πακέτο 5G:

 • ΜΕΓΑΛΟ’Δωρεάν προσφορά κινητής τηλεφωνίας σε € 2/μήνα.
 • Εκεί σειράΕιδική μεταξύ € 8,99 και € 14,99/μήνα Για ένα χρόνο, για να μεταβείτε στη συσκευασία στα € 19,99/μήνα.
 • ΜΕΓΑΛΟ’Προσφορά σε € 19,99/μήνα (Απεριόριστο πακέτο 5G).

Θέλετε να πάρετε ένα δωρεάν πακέτο για κινητά ?

Εξουσίες του δωρεάν δικτύου και του διαδραστικού χάρτη

Βρείτε κάτω από το Διαδραστικός χάρτης του δωρεάν κινητού δικτύου 3G/4G.

Δωρεάν κάρτα κάλυψης 3G και 4G και 4G Θρύλος: 3G Δίκτυο 4G Δίκτυο 4G Μεγάλες πόλεις: Παρίσι – Μασσαλία – Λυών – Τουλούζη – Νίκαια – Νάντες – Μονπελιέ – Στρασβούργο – Μπορντό – Λίλλι

Οι κάτοχοι μιας δωρεάν προσφοράς για κινητά είναι για 4G μαχαιροπίρουνα 91% των ζωνών στη Γαλλία. Εάν υπάρχουν ακόμα περιοχές που δεν καλύπτονται από δωρεάν, οι πελάτες θα δουν την περικοπή 3G ή 4G, για να έχουν μόνο χωρητικότητα άκρων (μια ταχύτητα 2G). Ο αριθμός των δωρεάν συνδρομητών που συνδέονται με το Δωρεάν κινητό δίκτυο έχει αυξηθεί μόνο τα τελευταία χρόνια, υπερβαίνει τα 13,8 εκατομμύρια συνδρομητές στις αρχές του 2022.

Το ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΠΟΡΤΩΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: Το τέλος της εταιρικής σχέσης

 • 5 MBITS/S DEBIT από τον Σεπτέμβριο του 2016.
 • 1 Mbit/s της χρέωσης το 2017 και το 2018.
 • 768 kbit/s της χρέωσης το 2019.
 • 384 kbit/s ροής το 2020.

Δωρεάν δίκτυο: Η θέση του χειριστή μπροστά στους ανταγωνιστές του

Σύμφωνα με τον ιστότοπο, τα στοιχεία του ANFR (Εθνική Οργανισμός Συχνών Οργανισμού) που αναλήφθηκαν από το Free Mobile, τον Νοέμβριο του 2022, υπάρχουν 78659 4G δωρεάν κινητές κεραίες Και 26312 κεραίες εξουσιοδοτημένο να εκπέμπει σε 5g. Το Free αναπτύσσει πολλές κεραίες 700 MHz για να επεκτείνει το δίκτυο 5G.

Ο Καλύμματα 3G και 4G του Free έχουν βιώσει προηγούμενες δυσκολίες, αλλά ο χειριστής έχει από τότε που έφτασε καλά. Το κινητό δίκτυο που προτείνεται από τον χειριστή σε 3G και 4G καλύπτει τώρα περισσότερο από το 99% του πληθυσμού στην ηπειρωτική Γαλλία, δηλαδή όσο και οι 3 άλλοι φορείς εκμετάλλευσης δικτύου. Ορισμένες λευκές περιοχές δεν καλύπτονται και η εδαφική κάλυψη του δωρεάν δικτύου 4G είναι 91% για τη μητρόπολη.

Εδώ είναι ένα συγκριτικό σχήμα των 4 μεγάλων παρόχων πρόσβασης στο Διαδίκτυο στη Γαλλία σε σχέση με ποιότητα του δικτύου τους, τόσο για κλήσεις όσο και για SMS, περιήγηση στο διαδίκτυο και ροή, στις διάφορες περιοχές.

ποιότητα χειριστή δικτύου

Το δωρεάν έχει πελάτες Οι μεγαλύτεροι καταναλωτές στο Διαδίκτυο. Η εξήγηση εξαρτάται σίγουρα από τις πολύ χαμηλές τιμές των δωρεάν πακέτων κινητών και των προσφορών χωρίς όριο κατανάλωσης, που εκτιμάται πολύ από τους συνδρομητές που δεν θέλουν να ανησυχούν για το πακέτο -πακέτο. Ακόμη και τα πακέτα που προσφέρουν ένα πολύ σημαντικό φάκελο στο Διαδίκτυο, μερικές φορές ανεβαίνοντας σε περισσότερα από 240 GB, είναι συχνά λιγότερο ελκυστικά από τις απεριόριστες προσφορές.

Ο παρακάτω πίνακας σάς επιτρέπει να συγκρίνετε το Τα καλύτερα πακέτα 5G της στιγμής, με τιμή χαμηλότερη από 30 € το μήνα και ένα φάκελο δεδομένων μεγαλύτερο από 100 GB.

Τι μέλλον για το δωρεάν δίκτυο και τον χειριστή ?

Τι μέλλον για τις ίνες δωρεάν ?

Όσον αφορά τις ίνες, ο Free είχε ως στόχο να φτάσει στους 500.000 νέους συνδρομητές κάθε χρόνο. Με 780.000 νέοι συνδρομητές Το 2019, ο Free επομένως πέτυχε πλήρως το στόχο της. Και τον Ιανουάριο του 2021, 2,5 εκατομμύρια συνδρομητές στις προσφορές οπτικών ινών, να υπερβαίνει τα 3 εκατομμύρια στα μέσα του έτους και σχεδόν 4 εκατομμύρια στις αρχές του 2022.

Η συσχέτιση μεταξύ της Free και της Axione Company έχει καταστήσει δυνατή την ανάπτυξη του δικτύου χωρίς ίνες, ιδιαίτερα ευχαριστώ δημόσια δίκτυα πρωτοβουλίας (ΞΗΛΩΜΑ). Η Axione είναι ψηφιακός προγραμματιστής εδαφών που έχουν συμβατοποιήσει τουλάχιστον 2 εκατομμύρια πρίζες ινών FTTH. Το δωρεάν έχει έτσι πάνω από 22 εκατομμύρια συνδετικές υποδοχές οπτικών ινών.

Σε λίγους μήνες ή ακόμα και μερικά χρόνια, το Free θα πρέπει να είναι σε θέση να προσφέρει τα κουτιά του ινών στις λιγότερο πυκνές περιοχές. Ο χειριστής επιθυμεί να έχει περισσότερα από 30 εκατομμύρια συνδετικές ίνεςs μέχρι το 2024.

Θέλετε να δοκιμάσετε τη δωρεάν επιλεξιμότητά σας ?

Δωρεάν υπηρεσία Jechange

Θέλετε να δοκιμάσετε τη δωρεάν επιλεξιμότητά σας ?

Τι μέλλον για δωρεάν κινητό ?

Όσο για το δωρεάν δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, η μεγαλύτερη προσδοκία του ελεύθερου παραμένει η επιθυμία του να απαλλαγεί από την πορτοκαλί περιαγωγή μέχρι το τέλος του 2022 και να επιτύχει να καλύψει 99% της Γαλλίας όπως ανακοίνωσε ο χειριστής.

Ενώ το 4G καλύπτει σχεδόν περισσότερο από το 90% της Γαλλίας, το 5G Έχει ακολουθήσει το παράδειγμά του και έχει αναπτυχθεί στη Γαλλία από τον Δεκέμβριο του 2020. Δωρεάν που ήταν το τελευταίο που ξεκίνησε τις προσφορές του ανακοινώνει το μεγαλύτερο δίκτυο 5G στη Γαλλία με θέσεις 13470 700 MHz και 3,5 GHz σε λειτουργία (συμπεριλαμβανομένων 2384 τοποθεσιών 3,5 GHz) το Μάιο του 2022.

δωρεάν κλήση

Εγγραφείτε σε μια προσφορά FreeBox + Mobile

Οι σύμβουλοι μας θα σας καθοδηγήσουν μεταξύ των πιο ανταγωνιστικών προσφορών FreeBox + Mobile, ανάλογα με την επιλεξιμότητά σας.

Δωρεάν υπηρεσία Jechange

Καλές προσφορές της στιγμής: Freebox Pop vs Fiber Power SFR

Ελεύθερος SFR
Δείτε την προσφορά Δείτε την προσφορά
Πλεονέκτημα Προσφέρονται σειρές βίντεο και καναλιού Video and Channel Premium+ Προσφέρονται οικογενειακά και Netflix Bouquet
Μηνιαία τιμή 29,99 € για 12 μήνες
Τότε € 39.99
26 € για 12 μήνες
Τότε 43 €
Ροή ινών Απόγονος: 5GBIT/S
Ποσό: 700mbit/s
Απόγονος: 2Gbit/s
Ποσό: 700mbit/s
Wifi 6 Περιλαμβάνεται Περιλαμβάνεται
Χειριστής δικτύου Ελεύθερος SFR
Το τηλέφωνο του σπιτιού Απεριόριστο σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα στη Γαλλία (+ 100 Διεθνές σταθερό) Απεριόριστο σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα στη Γαλλία (+ 100 Διεθνές σταθερό)
τηλεόραση 220 κανάλια 200 κανάλια
Περιλαμβάνονται οι επιλογές τηλεόρασης Premium βίντεο (6 μήνες)
Canal+ Series (12 μήνες)
Οικογενειακό μπουκέτο (6 μήνες)
Netflix ή Disney+ (6 μήνες)
Εξοπλισμός Pop Server και Player SFR Box 8 και Συνδέστε την τηλεόραση Android
Δέσμευση Χωρίς δέσμευση 12 μήνες
Δείτε την προσφορά Δείτε την προσφορά

Οι πληροφορίες ισχύουν στις 28 Νοεμβρίου 2022

Καλό κινητό

10GB 5,99 € Βλέπω

100GB 16,99 € Βλέπω

20GB 5,99 € Βλέπω

Καλό κινητό

5,99 € Δείτε την προσφορά

5,99 € Δείτε την προσφορά

2,99 € Δείτε την προσφορά

Βρείτε την καλύτερη προσφορά της στιγμής !

Σήμερα: 09/22/2023 15:53- 1695390789

Πληροφορίες – Δωρεάν συνδρομή

Βρείτε το Freebox ή το FreeBox + Mobile πιο κατάλληλο για εσάς

Δωρεάν υπηρεσία Jechange

δωρεάν κλήση

Αλλάξτε το Διαδίκτυο ή τη συνδρομή κινητής τηλεφωνίας ?

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι επί του παρόντος κλειστό. Ζητήστε μια δωρεάν υπενθύμιση.

Το κάνουμε λοιπόν μαζί ? 1,6 εκατομμύρια Γάλλοι μας έχουν ήδη εμπιστευτεί

ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΑ JCHANGE

Από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή από τις 7 π.μ. έως τις 9 μ.μ., το Σάββατο 8:30 έως τις 6.30 μ.μ. και την Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Που ο χειριστής προσφέρει το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας: δωρεάν, πορτοκαλί, SFR ή Bouygues ?

Το 2022, θα πρέπει να επιλέξετε Orange, Free, SFR ή Bouygues μάλλον ? Μεταξύ κάλυψης και χρεών, δεν είναι πάντα εύκολο να επιλέξετε τον καλύτερο χειριστή. Σε αυτή την περίπτωση, αναλύουμε την απόδοση των τεσσάρων γαλλικών χειριστών για εσάς.

Ποιος χειριστής διαθέτει το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στη Γαλλία

Πώς να επιλέξετε έναν χειριστή κινητής τηλεφωνίας ? Οι πελάτες που έχουν ήδη αντιμετωπίσει προβλήματα με την υπηρεσία του χειριστή τους, το γνωρίζουν: μπορεί πολύ γρήγορα να γίνει κόλαση.

Σε αυτό το φάκελο, σας δίνουμε τα κλειδιά για να επιλέξετε το δίκτυό σας ανάλογα με την ποιότητα της υπηρεσίας για να αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις όσο το δυνατόν περισσότερο. Σας προσκαλούμε επίσης να διαβάσετε τη σύγκριση των πακέτων κινητής τηλεφωνίας εάν κοιτάζετε πάνω από όλες τις χαμηλότερες τιμές.

Πορτοκαλί, δωρεάν, SFR, Bouygues: Ποιος έχει την καλύτερη κάλυψη για κινητά ?

Η ARCEP (Ρυθμιστική Αρχή για τις Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες) και η ANFR (Εθνική Υπηρεσία Συχνότητας) δημοσιεύουν τακτικά εκθέσεις σχετικά με την προώθηση της ανάπτυξης του κινητού δικτύου στη Γαλλία.

Δίκτυο 5G

Οι εμπορικές προσφορές των χειριστών αρχίζουν να προσγειώνονται, αλλά η κάλυψη εξακολουθεί να περιορίζεται στη Γαλλία. Σημειώνουμε στο να περάσουμε ότι το δωρεάν κινητό έχει λίγο μπροστά, ακόμη και αν λόγω των χαρακτηριστικών των συχνοτήτων που επιτρέπονται για τον χειριστή, η ανάπτυξη είναι απλούστερη και ποιοτικά λιγότερο ενδιαφέρουσα για τους πελάτες. Το Free Mobile προσφέρει κυρίως σημεία πρόσβασης 700 MHz με ροές που υπόσχονται να είναι παρόμοιες με εκείνες των καλύτερων 4G. Το δωρεάν κινητό, ωστόσο, αναπτύσσει έναν αυξανόμενο αριθμό τοποθεσιών σε 3500 MHz που μπορεί να παραδώσει περισσότερη ροή.

Επί πλέον, Το Orange είναι ο καλύτερος χειριστής 5G σε αριθμό ιστότοπων 3500 MHz, Ακολουθούμενη από την SFR, Bouygues και Free, το τελευταίο που έχει την ανάπτυξη του λιγότερο προχωρημένου δικτύου 5G στη Γαλλία. Επιπλέον, το Free προσφέρει την καλύτερη κάλυψη 5G σε τοποθεσίες 700 MHz στη Γαλλία, αλλά όχι οι καλύτερες ταχύτητες.

Αριθμός 5G situach site ανά χειριστή

Ένα άλλο στοιχείο για τη μέτρηση της ποιότητας ενός δικτύου και των επενδυτικών προσπαθειών των χειριστών, ο αριθμός των ενεργών τοποθεσιών – με άλλα λόγια ο αριθμός των τόπων όπου οι χειριστές έχουν ενεργοποιήσει μια κεραία. Εδώ είναι η αξιολόγηση της ανάπτυξης 5G αυτών των τοποθεσιών που έχουν εγκριθεί σύμφωνα με την ARCEP:

 • δωρεάν κινητό : 13.470 τοποθεσίες 700 MHz, 2384 τοποθεσίες 3500 MHz
 • Πορτοκάλι : 471 τοποθεσίες 1800 και 2100 MHz, 2698 τοποθεσίες 3500 MHz
 • Bouygues Telecom : 6468 τοποθεσίες 1800 και 2100 MHz, 2689 τοποθεσίες 3500 MHz
 • SFR : 2156 τοποθεσίες 1800 και 2100 MHz, 2828 τοποθεσίες 3500 MHz

Δίκτυο 4G

Το δίκτυο 4G είναι συχνά αυτό που τα περισσότερα ενδιαφέροντα χρήστες. Το δίκτυο είναι σήμερα πολύ ώριμο με εξελίξεις όπως 4G+ και 4G++. Και οι τέσσερις χειριστές είναι τώρα αγκώνας. Το Bouygues, το Orange και το SFR καλύπτουν το 99% του πληθυσμού, έναντι 97% για δωρεάν κινητά.

Δίκτυο 3G

Για το 3G, το Orange, το SFR και το Bouygues Telecom εμφανίζουν όλα ένα ποσοστό κάλυψης μεγαλύτερο από το 99% του πληθυσμού. Το δωρεάν είναι 96%. Όσον αφορά την επιφάνεια, είμαστε 98% για πορτοκαλί, 96% για SFR και 92% για Bouygues. Το δωρεάν είναι λίγο λιγότερο αποτελεσματικό με μόνο 83% κάλυψη.

Δωρεάν πορτοκαλί SFR Bouygues το καλύτερο κινητό δίκτυο

Δίκτυο GSM (φωνή και SMS)

Για τη φωνή και το SMS, το Orange, το SFR, το Bouygues και την ελεύθερη κάλυψη τουλάχιστον 99 % τουλάχιστον σε σύγκριση με τον πληθυσμό. Εάν ενδιαφέρονται περισσότερο για την επιφάνεια – για παράδειγμα, για να αποφύγουμε να καταλήξουμε σε “λευκές περιοχές” χωρίς δίκτυο – το Bouygues Telecom κατηγορεί μια μικρή καθυστέρηση με κάλυψη 93%, έναντι 97% δωρεάν και SFR και 98% για πορτοκαλί.

Δωρεάν πορτοκαλί SFR Bouygues το καλύτερο κινητό δίκτυο

Ποιος χειριστής είναι ο πρωταθλητής λουλουδιών ?

Το NPERF δημοσιεύει τακτικά βαθμολογίες ροής στις οποίες βασίσαμε τον εαυτό μας. Εδώ είναι τα τελευταία αποτελέσματα του NPERF του 2021 (αυτό του 2022 δεν έχει φτάσει ακόμα) για δίκτυα 2G/3G/4G/5G.

5g Βαρόμετρο Νευρόμετρο 2022

1. Πορτοκάλι

Πορτοκάλι Ταξινομήθηκε το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στο πρώτο το 2021 (και το 2020) από το NPERF. Από την άποψη του κινητού Διαδικτύου, είναι πάνω από τον ανταγωνισμό, ακόμη και αν δωρεάν κινητό το talonne τώρα. Το πορτοκαλί έχει:

 • Καλύτερη φθίνουσα ταχύτητα: 76,43 MB/S
 • Καλύτερο ποσό ταχύτητας: 11,44 MB/S
 • Ένας από τους καλύτερους χρόνους απόκρισης: 37,26 ms (σε σύγκριση με 50,44 ms το 2020)
 • Ο καλύτερος δείκτης απόδοσης στην πλοήγηση: 72,77 % (έναντι 68,59 % το 2020)
 • Ο καλύτερος δείκτης επιδόσεων ροής: 75,16 % (σε σύγκριση με 84,74 % το 2020)

Τον Ιανουάριο του 2022, Το Orange ψηφίζεται το καλύτερο κινητό δίκτυο στη Γαλλία στην ενημέρωση και την φθίνουσα σύμφωνα με το UFC Que Choisir. Ο χειριστής εμφανίζει μέση ταχύτητα 61,5 MB/s για λήψη. Είναι σε μεγάλο βαθμό κατά νου ενάντια στον ανταγωνισμό. Στην ανερχόμενη διαδρομή, η μέση ταχύτητα σύνδεσης είναι 12,8 MB/s.

Ufc que choisir πορτοκαλί καλύτερο κινητό δίκτυο

2. δωρεάν κινητό

Το Free Mobile έχει κάνει καλή εξέλιξη σε σύντομο χρονικό διάστημα, από τα βάθη της κατάταξης στη δεύτερη θέση για τον καλύτερο φορέα κινητής τηλεφωνίας στη Γαλλία. Ufc que-choisir επιβεβαιώνει τον Ιανουάριο του 2021 την εξέλιξη του ελεύθερου, αλλά με ένα πιο αποθεματικό. Ο χειριστής του Xavier Niel παραμένει κάτω από τους άλλους στην ανερχόμενη διαδρομή.

3. Bouygues Telecom

Βόμβες συχνά ταξινομείται στη δεύτερη θέση για την ποιότητα του δικτύου και των ροών του. Ωστόσο, πρόσφατα έδωσε τη θέση του για δωρεάν κινητά. Σύμφωνα με το NPERF, ο χειριστής προσφέρει πολύ στενή απόδοση, αν και ποιοτικά μια εγκοπή παρακάτω. Ορισμένες βαθμολογίες, ειδικά εκείνες του UFC que choisir θέσεις Bouygues Telecom στο τέλος του peloton.

4. SFR

Ο χειριστής συνεχίζει να πέφτει στην κατάταξη NPERF και τώρα είναι καλός τελευταίος. Παρ ‘όλα αυτά, πρέπει να σημειωθεί ότι οι υπηρεσίες των τεσσάρων χειριστών είναι εξαιρετικά κοντά ο ένας στον άλλο. Για το UFC que Choisir είναι ακριβώς το αντίθετο, αφού η Ένωση Καταναλωτών Θέση SFR στη δεύτερη θέση Είτε με τον αυξανόμενο τρόπο που φθίνουμε.

Ufc que choisir πορτοκαλί καλύτερο κινητό δίκτυο

Η κατάσταση μπορεί να είναι διαφορετική στον τόπο διαμονής σας

Το πορτοκαλί είναι ο καλύτερος χειριστής είτε πρόκειται για κάλυψη δικτύου (πληθυσμός ή επιφάνεια) είτε για ροές. Αλλά πρέπει να γίνει κατανοητό ότι αυτή είναι μια γενική παρατήρηση. Δυστυχώς, θα μπορούσατε να συναντήσετε έναν από τους σπάνιους τομείς που είναι κακές ή καθόλου καλυμμένες από το ιστορικό FAI.

Ξαφνικά, για να γνωρίζετε πραγματικά αν αυτός ή αυτός ο χειριστής είναι για εσάς, είναι επιτακτική ανάγκη να αποκτήσετε αξιόπιστες πληροφορίες κάλυψης στον τόπο διαμονής σας, εργασίας ή/και θέρετρου. Γι ‘αυτό, το Arcep προσφέρει έναν διαδραστικό χάρτη της Γαλλίας.

Για μια γρήγορη αναζήτηση, απλώς πληκτρολογήστε το όνομα της πόλης σας στη γραμμή αναζήτησης στο επάνω δεξιά. Στη συνέχεια, μπορείτε να χειριστείτε για κάθε χειριστή, να επιλεγεί στο κάτω δεξιά. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μεταξύ Φωνές και SMS Και Κινητό διαδίκτυο. Σε αυτό το τελευταίο τμήμα, είναι δυνατόν να ταξινομήσετε 3G ή 4G. Το εργαλείο στη συνέχεια υποδεικνύει την ποιότητα του καλύμματος με έναν κώδικα χρώματος: όσο πιο σκοτεινό, τόσο καλύτερα είναι:

 • Πολύ καλή κουβέρτα
 • Καλή κουβέρτα
 • Περιορισμένη κάλυψη

Έτσι, ποιος χειριστής είναι ο καλύτερος στο σπίτι ?

 • Μοιραστείτε μετοχή ->
 • Tweeter
 • Μερίδιο
 • Αποστολή σε έναν φίλο