Samsung the Frame 2022: Ποτέ δεν έχει τηλεόραση ήταν τόσο διακριτική – ψηφιακή, τηλεοπτική σειρά Samsung the Frame 2022

Samsung the Frame 2022 TV Range

Η τηλεόραση Frame 2022 επωφελείται από όλη την τεχνογνωσία της Samsung όσον αφορά την εμφάνιση, ξεκινώντας από την τεχνολογία QLED που αποκαθιστά το 100% του όγκου χρώματος. Παρέχει μια εικόνα που είναι εξαιρετική και φυσική, πάντα με πολύ όμορφες αποχρώσεις και μέγιστο ρεαλισμό.

Samsung the Frame 2022: Ποτέ η τηλεόραση δεν ήταν τόσο διακριτική

Το Frame 2022 TV συνδυάζει την τεχνολογία και την αισθητική όπως καμία άλλη τηλεόραση δεν ξέρει πώς να το κάνει. Η σιλουέτα του έχει βελτιωθεί, η πλάκα του συντρόφου απορροφά τις αντανακλάσεις φωτός και είναι διαθέσιμα νέα προσαρμόσιμα πλαίσια, για μια όλο και πιο κομψή απόδοση. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για μια εξαιρετική τηλεόραση και πώς, όπως μια ζωγραφική, το πλαίσιο μετατρέπει το εσωτερικό σας σε μια πραγματική γκαλερί τέχνης.

Η τηλεόραση Frame απευθύνεται σε όλους εκείνους που αρνούνται να μοιραστούν τη ζωή τους με έναν φοβερό μαύρο μονόλιθο και αναρωτιούνται πώς να κανονίσουν ένα σαλόνι, ένα υπνοδωμάτιο ή ένα γραφείο χωρίς να ενοχλούν την Εσωτερική Αρμονία.

Εάν είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους, πιθανότατα έχετε ήδη θεωρήσει την τηλεόραση Samsung ως λύση και θα ενδιαφέρεστε να μάθετε ότι η νέα γενιά που εισήγαγε το 2022 ωθεί την έννοια ακόμη περισσότερο από αυτή την τηλεόραση ικανή να μετατραπεί σε πραγματική ζωγραφική μόλις σβήσει.

Η τηλεόραση που συγχωνεύεται με ένα έργο τέχνης

Έτσι, η Samsung έχει επανασχεδιάσει τη φινέτσα του πλαισίου, έτσι ώστε να είναι πάντα πιο διακριτικό και να εισαγάγει μια πλάκα qled mate antireflet. Αυτή η προσθήκη όχι μόνο βελτιώνει την εμπειρία προβολής σε φωτεινά δωμάτια, αλλά κυρίως ενισχύει την ψευδαίσθηση ότι αντιμετωπίζει μια πραγματική ζωγραφική μόλις τη λειτουργία Τέχνη ενεργοποιημένος.

Πράγματι, το ORSQUE που δεν παρακολουθείτε μια ταινία, μια αθλητική εκδήλωση ή μια σειρά, το πλαίσιο μπορεί να μετατραπεί σε τραπέζι και να εμφανίσει το έργο της επιλογής σας ανάμεσα σε εκατοντάδες παγκοσμίως διάσημες δημιουργίες. Η εξαιρετικά λεπτή τοιχογραφία που περιλαμβάνεται επίσης τονίζει αυτό το αίσθημα ψηφιακού καμβά μειώνοντας την απόσταση μεταξύ της οθόνης και του τοίχου.

Από σπάνια κομψότητα, η σιλουέτα του συγχωνεύεται με μια ζωγραφική που παίζει έτσι ψευδαισθητές. Τα προσαρμόσιμα πλαίσια που ντύνονται η τηλεόραση είναι τώρα διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα και έχουν ακόμη και δύο τελειώματα ένα ελαφρώς λοξό, πολύ κομψό και το άλλο παρόμοιο με ένα αμερικανικό κουτί με ένα επίπεδο, νηφάλιο και λεπτό ραβδί. Η εγκατάστασή τους βασίζεται επίσης σε ένα έξυπνο μαγνητικό σύστημα, επιτρέποντάς σας να μετακινηθείτε από ένα στυλ σε άλλο, πολύ εύκολα, ανάλογα με τις επιθυμίες σας.

Ο αισθητήρας φωτεινότητας ρυθμίζει τη φωτεινότητα στο πλάι του και προσαρμόζει τα χρώματα για να εγγυηθεί μια πάντα ιδανική απόδοση των έργων. Και η Samsung σχεδίαζε ακόμη και έναν αισθητήρα κίνησης έτσι ώστε να μην υπάρχει άσκοπα όταν δεν υπάρχει κανένας στο δωμάτιο.

Όσον αφορά τους συνδέσμους, απελαθεί μέσα στο κουτί Μία σύνδεση ότι μπορείτε να τοποθετήσετε εκτός όραμα, σε ένα έπιπλο ή ένα ντουλάπι, αφήνοντας την εκλεπτυσμένη εγκατάστασή σας. Μόνο ένα εξαιρετικά διακριτικό, σχεδόν αόρατο επίπεδο καλώδιο, κάνει τη σύνδεση μεταξύ του απομακρυσμένου κιβωτίου και της τηλεόρασης, ενισχύοντας περαιτέρω την έννοια του μινιμαλιστικού σχεδιασμού που θέλουν οι δημιουργοί του πλαισίου.

Μια νέα φιλική και καλλιτεχνική διεπαφή

Η διεπαφή της τηλεόρασης Το Frame 2022 κερδίζει εργονομία, είναι επίσης πιο φιλικό προς την εισαγωγή μιας γραμμής υποδοχής που τοποθετεί τα περιεχόμενα που ενδέχεται να σας ενδιαφέρουν στο προσκήνιο. Πρέπει μόνο να κάνετε την επιλογή σας ανάμεσα σε μια καλή ταινία, μια σειρά ή μια ζωγραφική προσβάσιμη από το νέο Κατάστημα τέχνης. Το τελευταίο συγκεντρώνει μια τεράστια ποικιλία από κλασικά και σύγχρονα αριστουργήματα. Επιπλέον, είναι επίσης δυνατό να εμφανίσετε τις δικές σας αναμνήσεις στην τηλεόραση μέσω ενός κλειδιού USB ή απευθείας από μια κινητή συσκευή χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Έξυπνα.

Μια εκθαμβωτική εικόνα QLED 4K !

Η τηλεόραση Frame 2022 επωφελείται από όλη την τεχνογνωσία της Samsung όσον αφορά την εμφάνιση, ξεκινώντας από την τεχνολογία QLED που αποκαθιστά το 100% του όγκου χρώματος. Παρέχει μια εικόνα που είναι εξαιρετική και φυσική, πάντα με πολύ όμορφες αποχρώσεις και μέγιστο ρεαλισμό.

Η παρουσία του συστήματος Διπλός LED ενισχύει επίσης την αντίθεση και βελτιώνει τις γωνίες όρασης για να απολαύσετε μια τέλεια απόδοση, ανεξάρτητα από τη θέση του στον καναπέ … ο ορισμός 4K UHD (3.840 βαθμοί κατά 2.160) εξασφαλίζει λεπτομερείς εικόνες και τα πρότυπα HLG και HDR10+ Ολοκληρώστε την απόδοση σε συμβατές ταινίες και βιντεοπαιχνίδια.

Και δεδομένου ότι η εμβάπτιση περνάει επίσης από τον ήχο, η Samsung έχει προσθέσει την τεχνολογία της Ήχος παρακολούθησης αντικειμένων που προσαρμόζει δυναμικά τον ήχο στις κινήσεις των αντικειμένων στην οθόνη μέσω του Dolby Atmos.

Εργονομία λογισμικού που απλοποιεί τα πάντα

Η συνδεσιμότητα της τηλεόρασης δεν θυσιάστηκε επίσης στο βωμό του σχεδιασμού και του μινιμαλισμού: το πλαίσιο 2022 ενσωματώνει Ομοφυλόφιλος, Το σύστημα Samsung Smart TV. Η σύγχρονη και κομψή, αυτή η προσαρμόσιμη διασύνδεση, σχεδιασμένη να ελέγχεται στο τηλεχειριστήριο, σας επιτρέπει να αποκτήσετε γρήγορα πρόσβαση στα τηλεοπτικά σας προγράμματα, στις πλατφόρμες ροής και στις αγαπημένες υπηρεσίες VOD.

Παρεμπιπτόντως, θα εκτιμήσετε την υποστήριξη του βοηθού Google για τον έλεγχο της φωνητικής διεπαφής, μιας κεντρικής πλατφόρμας για τους παίκτες (Τζόγος) και τη λειτουργία Πολλαπλές προβολές Προκειμένου να ακολουθήσετε διάφορα προγράμματα ταυτόχρονα.

Τέλος, όσοι δεν θέλουν να δουν ένα καλώδιο που υπερβαίνει το σαλόνι μπορούν να αντικαταστήσουν τον τηλεοπτικό αποκωδικοποιητή του χειριστή τηλεπικοινωνιών τους (Orange, Bouygues Telecom και Free) με μια ειδική εφαρμογή προσβάσιμη απευθείας από τη διεπαφή της τηλεόρασης. Όταν το λογισμικό συμβάλλει λίγο περισσότερο για να γίνει το πλαίσιο ένα εξαιρετικό αντικείμενο.

Samsung the Frame 2022 TV Range

Samsung the Frame 2022 TV Range

Το εύρος του QLED UHD-4K Samsung Το Frame 2022 TVS εγκαινιάζει ένα ολοκαίνουργιο εξαιρετικά αποτελεσματικό αντι-ανακλαστικό φίλτρο MAT που μετατρέπει την οθόνη σε πραγματικό πίνακα. Συμβατό HDR10+ ADAPTIVE και HLG, αυτά τα Samsung the Frame 2022 εμφανίζουν βελτιστοποιημένες εικόνες αντίθεσης, με περισσότερες αποχρώσεις και αναγνωσιμότητα σε σκοτεινές περιοχές όπως σε πολύ φωτεινές περιοχές. Η πλάκα LCD QLED καλύπτει επίσης το 100% του χρωματομετρικού χώρου DCI-P3: Τα χρώματα είναι πλούσια και λεπτή, σύμφωνα με το όραμα του σκηνοθέτη. Samsung the Frame 2022 TV μπορεί να κρεμαστεί στον τοίχο ως τραπέζι (παρέχεται επιπλέον επίπεδη υποστήριξη τοίχου). Το ζευγάρι των ποδιών που παρέχονται σας επιτρέπει να τα εγκαταστήσετε σε ένα τηλεοπτικό ντουλάπι και ρυθμίζεται σε ύψος για να σύρετε μια ηχητική γραμμή κάτω από την οθόνη. Από την άποψη του σχεδιασμού, το εναλλάξιμο πλαίσιο σάς επιτρέπει να ταιριάζετε εύκολα στην τηλεόραση με την εσωτερική διακόσμηση (υπό την προϋπόθεση μαύρου πλαισίου, πρόσθετα πλαίσια που πωλούνται ξεχωριστά). Τέλος, ο σύνδεσμος της Samsung the Frame 2022 απεικονίζεται σε μια εξωτερική περίπτωση που ονομάζεται μία σύνδεση, συνδεδεμένη με ένα μόνο καλώδιο στην οθόνη.

Το πλαίσιο

Το πλαίσιο κρέμεται στον τοίχο ως ένα λεπτό πλαίσιο φωτογραφιών που υπογραμμίζει ένα έργο τέχνης

Το πλαίσιο προσφέρει μια ποικιλία προσαρμόσιμων μαγνητικών λοξοτόπων έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να επιλέξετε ή ακόμα και να αλλάξετε το αγαπημένο σας χρώμα έτσι ώστε να ταιριάζει καλύτερα στο χώρο σας.

Τα δακτυλίους λευκού, μπεζ, κόκκινου και καφέ χρώματος στερεώνονται στο πλαίσιο

Μια γωνιά του σύγχρονου τύπου Brown Telescope διευρύνεται για να δείξει τη στενή του εμφάνιση. Μια γωνιά του λευκού τηλεσκοπίου τύπου λοξοτομίας διευρύνεται για να δείξει την εσωτερική άκρη που κλίνει στους 45 μοίρες

Μοντέρνο

Τα εξατομικευμένα πλαίσια του πλαισίου εγκαθίστανται εύκολα με τη μαγνητική υποστήριξή τους. Τώρα μπορείτε να αλλάξετε το στυλ σας σε μια χειρονομία.

Λοξεύω

Ο νέος σχεδιασμός τύπου Beveled έχει μια κομψή εσωτερική λοξότμηση 45 -degree και είναι διαθέσιμη σε σύγχρονο λευκό και μοναδικό κόκκινο τούβλο.

  • * Τα διαθέσιμα στυλ και χρώματα πλαισίου ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το μέγεθος της τηλεόρασης. Συμβουλευτείτε τη λεπτομερή σελίδα προϊόντος κάθε μοντέλου για περισσότερες πληροφορίες.
  • * Προσαρμόσιμο πλαίσιο που πωλείται ξεχωριστά.

Χρώματα που ταιριάζουν στο εσωτερικό σας

Modern – Walnut, Teck, White Color
Λοξά – λευκό, τούβλο κόκκινο

Εμφανίζονται έξι από τα διαφορετικά προσαρμόσιμα στελέχη

Εξαιρετικά λεπτός γάντζος τοίχου

Εξαιρετικά γάντζο τοίχου και ένα καλώδιο σύνδεσης

Μειώστε το χώρο μεταξύ της τηλεόρασής σας και του τοίχου. Με το άγκιστρο τοίχου Ultrafine, η τηλεόραση του πλαισίου σας κρέμεται ως πραγματικό πλαίσιο και συνδυάζεται αρμονικά στη διακόσμηση. Εύκολο στην εγκατάσταση, προσφέρει ένα κομψό και μινιμαλιστικό στυλ προσβάσιμο σε όλους.

  • * Η απόσταση μεταξύ του τοίχου και της τηλεόρασης μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τον τύπο τοίχου και τη μέθοδο εγκατάστασης.
  • * Μια περίπτωση σύνδεσης είναι απαραίτητη για την εγκατάσταση.
  • * Η στήριξη τοίχου Slim Fit, το καλώδιο One Connect (5 m) και η θήκη One Connect περιλαμβάνονται στην αγορά του πλαισίου.
  • * Το καλώδιο One Connect (15 m) πωλείται ξεχωριστά.

Το πλαίσιο είναι στερεωμένο στον τοίχο με στήριξη τοίχου με λεπτό τοίχο. Το καλώδιο One Connect κατεβαίνει κατά μήκος του πλαισίου

Μια θήκη σύνδεσης

Χρησιμοποιήστε την αόρατη σύνδεση με το περίβλημα One Connect, ώστε να μην χρειάζεται να συσσωρεύετε τις συσκευές σας γύρω από την τηλεόρασή σας. Τώρα μπορείτε να εγκαταστήσετε τα εξωτερικά σας περιφερειακά σε απόσταση 5 μέτρων μέγιστου της τηλεόρασής σας (προαιρετικό καλώδιο 15 μέτρων που πωλείται ξεχωριστά), για ακόμη περισσότερες δυνατότητες για την οργάνωση του εσωτερικού σας.

  • * Το καλώδιο 5 μέτρων διαθέτει την αγορά του πλαισίου.
  • * Το καλώδιο των 15 μέτρων πωλείται ξεχωριστά.
  • * Το πραγματικό προϊόν μπορεί να διαφέρει από την εικόνα που παρουσιάζεται.