Samsung QE65QN85B – TV QLED ON, 64.5 Samsung QE65QN85B – Χαρακτηριστικά

64.5 Samsung QE65QN85B – Χαρακτηριστικά

Contents

Υποδεικνύει εάν το 3D έχει ληφθεί μέριμνα ή όχι.

QE65QN85B

Αποστολή εντός 24 ωρών

Δωρεάν απομάκρυνση στο κατάστημα

3x ή 4x χωρίς κόστος από το CB

Ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων

Τα έξοδα αποστολής που προσφέρονται από αγορά € 50 ! Δείτε τις προϋποθέσεις.

 • καλως ΗΡΘΑΤΕ
 • Τηλεόραση και προβολείς
 • Τηλεόραση
 • Qled TV
 • Samsung QE65QN85B

Μη διαθέσιμο

Ανακαλύψτε την αντικατάστασή του: Samsung TQ65QN85C (2023)
Μια ερώτηση ? Ένα κλικ σας υπενθυμίζουμε !

 • Κβαντική μίνι LED
 • Ήχος 60 watts
 • Ultra λεπτό σχέδιο 25 mm
 • Quantum HDR 1500
 • Παίξτε στην τηλεόραση χωρίς κονσόλα
 • Ενσωματωμένο κουτί τηλεόρασης

Samsung QE65QN85B

Η τηλεόραση Samsung QE65QN85B προέρχεται από το Samsung Neo Qled Qled Qled Qled Qled, εισιτήριο εισόδου στο Mini LED τεχνολογία στη Samsung 4K 2022 TV 2022. Εμφανίζει μια πολύ μεγάλη εικόνα UHD 4K 163 cm διαγώνιο και έχει τον επεξεργαστή βίντεο NEO Quantum 4K Video με τεχνητή νοημοσύνη. Το NEO QLED SAMSUNG QE65QN85B ενσωματώνει ένα LCD QLED SLAB συμβατό HDR10+ ADAPTIVE με ένα κβαντικό Mini LED οπίσθιο φωτισμό. Αυτή η τεχνολογία εγγυάται υψηλή ένταση φωτός ενώ μεγιστοποιεί τα επίπεδα αντίθεσης. Επίσης, καθιστά δυνατή τη μείωση του πάχους της οθόνης που περιορίζεται εδώ σε μόλις 25 mm ! Συμβατό με το Gaming, αυτή η μίνι LED TV Samsung Neo QED65QN85B διαθέτει τέσσερις υποδοχές HDMI 2 2.1 Συμβατό 4K/120 Hz για κονσόλες νέας γενιάς.

Samsung Neo Qled QE65QN85B

Η τηλεόραση Samsung Neo QE65QN85B υιοθετεί μια ρετρό πλάκα 4K UHD που έχει στρατολογηθεί από ένα πλήθος μίνι LED που βελτιστοποιούν τη φωτεινότητα και την αντίθεση.

QLED 4K Τεχνολογία του NEO QLED SAMSUNG QE65QN85B (163 cm διαγώνια) Οφέλη από την πρόσληψη τεχνητής νοημοσύνης. Χάρη στον επεξεργαστή VIDEO NEO Quantum Processor 4K ικανός να αναβαθμίσει όλα τα είδη περιεχομένου βίντεο, οι θεατές εκμεταλλεύονται πολύ λεπτομερείς εικόνες με προηγμένο ρεαλισμό. Ενότητα ήχου 2.2.2 κανάλια με δύναμη 60 watts δεν πρέπει να υπερβεί τη συμβατότητα Dolby Atmos που προσφέρει πολύ ρεαλιστικό ήχο surround. Η αποκλειστικότητα της Samsung, ο ήχος Dolby Atmos μπορεί ακόμη και να μεταδοθεί ασύρματα από την τηλεόραση σε συμβατή ηχητική γραμμή Samsung 2022. Συμβατός βοηθός Google, Alexa και AirPlay 2, αυτή η συνδεδεμένη τηλεόραση NEO QLED SAMSUNG QE65QN85B ενσωματώνει επίσης τον βοηθό φωνητικού σπιτιού Bixby. Μπορεί επομένως να ελεγχθεί φωνητικά από το τηλεχειριστήριο του με μικρόφωνο και μέσω ενός ηχείου με βοηθό φωνής.

Samsung Neo Qled QE65QN85B: Η εικόνα

Κβαντική τεχνολογία μίνι LED

Το Qled Neo Qled Samsung QE65QN85B TV υιοθετεί ένα πολύ αποτελεσματικό σύστημα οπίσθιου φωτισμού με επικεφαλής. Αυτός ο οπίσθιος φωτισμός Mini LED αποτελείται από δεκάδες χιλιάδες μινιατούρες δίοδοι 40 φορές μικρότερες από τις κλασικές LED. Ομοιόμορφα κατανεμημένα στο πίσω μέρος της πλάκας LCD της τηλεόρασης, εγγυώνται υψηλή φωτεινότητα (κορυφές σε 1500 NITs) και εξαιρετική διαχείριση αντίθεσης.

Το NEO QLED SAMSUNG QE65QN85B TV χρησιμοποιεί τεχνολογία Quantum Dot

Το NEO QLED SAMSUNG QE65QN85B TV χρησιμοποιεί τεχνολογία κβαντικής μίνι LED, η οποία της επιτρέπει να εμφανίζει ελαφριά και καλά αντίθετες εικόνες.

Το NEO QLED SAMSUNG QE65QN85B ωφελείται από τη διαχείριση του οπίσθιου φωτισμού από τις ζώνες για να διαμορφώσει με ακρίβεια την ποσότητα του φωτός που διαχέεται. Οι περιοχές οπίσθιου φωτισμού που διαχειρίζονται ανεξάρτητα μεταξύ μας, μας επιτρέπουν να δόσω τη φωτεινότητα των διαφόρων τμημάτων της εμφανιζόμενης εικόνας. Επομένως, η αντίθεση ενδο-εικόνας ενισχύεται με το κλειδί για πιο ρεαλιστικές και πιο λεπτές εικόνες.

Ανάλυση 4K Ultra HD

Το Samsung Neo Qled QE65QN85B TV υιοθετεί μια πλακέτα Ultra High Definition 4K. Με 3840 εικονοστοιχεία πλάτους και 2160 pixels υψηλό, οι εικόνες εμφάνισαν όφελος από ένα εξαιρετικό επίπεδο λεπτομερειών και πλούτου. Αυτό το Qled Samsung TV ανοίγει ένα πραγματικό παράθυρο στον κόσμο προσφέροντας μια πολύ ρεαλιστική εικόνα, ανεξάρτητα από την απόσταση σας από την οθόνη.

Samsung Neo Qled QE65QN85B: Κατάσταση

Το UHD 4K Samsung Neo QE65QN85B UHD TV έχει μια πολύ ρεαλιστική εικόνα. Με περισσότερα από 8 εκατομμύρια εικονοστοιχεία, είναι σε θέση να εμφανίζει πολλές λεπτομέρειες.

NEO Quantum Processor 4K

Παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή ημιαγωγών, η Samsung έχει εξοπλίσει το NEO QLED Samsung QE65QN85B TV με επεξεργαστή βίντεο που ονομάζεται NEO Quantum Processor 4K. Προορίζεται ειδικά για τις τηλεοράσεις Samsung Neo QLED 4K, μπορεί να επεξεργαστεί εκατομμύρια πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για να προσφέρει την καλύτερη ποιότητα εικόνας, ήχου και συνδεσιμότητας.

Χάρη στη λειτουργία 4K 4K της τηλεόρασης Samsung NEO QE65QN85B, επωφελείται από ανάλυση 4K για όλο το περιεχόμενό σας, ό, τι και αν είναι και όποια και αν είναι η εγγενής τους ανάλυση. Ο κβαντικός επεξεργαστής 4K του NEO QLED SAMSUNG QE65QN85B αντιμετωπίζει κάθε σκηνή, εικόνα ανά εικόνα, για να την τελειοποιήσει και να το εμφανίσει σε εξαιρετικά υψηλό ορισμό 4K. Αυτή η τεχνολογία βασίζεται στη μηχανική μάθηση και τη βαθιά μάθηση. Η τεχνητή νοημοσύνη που αναπτύχθηκε από τη Samsung μελετήθηκε για πρώτη φορά και συνέκρινε εκατομμύρια εικόνες σε ανάλυση 4K, HD 1080p και HD 720p πριν από το σχεδιασμό των καλύτερων δυνατών αλγορίθμων αναβάθμισης. Η έκδοση 2022 αυτού του επεξεργαστή βίντεο έχει προχωρήσει περαιτέρω για να παρέχει μια καλύτερη απόδοση των υφασμάτων για τη βελτίωση του ρεαλισμού της εικόνας.

Υψηλή δυναμική περιοχή, HDR10+

Το Mini LED Mini Backlight System του Qled Neo Qled Samsung QE65QN85B TV επιτρέπει να φτάσει σε κορυφή της φωτεινότητας που μετράται στα 1500 NIT. Μεταξύ του πιο πυκνού μαύρου και του πιο λαμπερού λευκού, αυτή η τηλεόραση QLED 4K Samsung προσφέρει έτσι 1.500 επίπεδα διαβάθμισης στη γκρίζα κλίμακα.

NEO QLED SAMSUNG QE65QN85B: HDR10+ Συμβατό

HDR10+Συμβατό, η τηλεόραση Samsung Neo QE65QN85B προσαρμόζει τη φωτεινότητα και την αντίθεση ενδο-εικόνας σε πραγματικό χρόνο για να εμφανίσει εξαιρετικά ρεαλιστικές εικόνες.

Χάρη στην απόδοση του ισχυρού οπίσθιου φωτισμού και της συμβατότητάς του HDR10+, το QLED NEO QLED SAMSUNG QE65QN85B TV έχει ακριβείς λεπτομέρειες και στις δύο πιο φωτισμένες σκηνές και στις πιο σκοτεινές σκηνές.

Κβαντικές κουκκίδες

Μία από τις ιδιαιτερότητες του Qled Neo Qled Samsung QE65QN85B TV καταφεύγει στην τεχνολογία Quantum Dot, η οποία της επιτρέπει να καλύψει έναν πολύ ευρύ χρωματομετρικό χώρο. Τα σεληνικά νανο-ιντσών του καδμίου του φίλτρου κβαντικού κουτιού που παρεμβάλλονται μεταξύ του οπίσθιου φωτισμού μίνι LED και του πίνακα LCD είναι ενθουσιασμένοι από το φως του οπίσθιου φωτισμού και παράγουν ένα συγκεκριμένο φως χρώματος ανάλογα με το σχήμα και το μέγεθός τους.

Η τεχνολογία Quantum Dot Samsung βαθμονομείται για να βελτιώσει το κόκκινο και το πράσινο που παραμένουν τα αδύναμα σημεία των τηλεοράσεων LCD με κλασικό οπίσθιο φωτισμό. Ο συνδυασμός του Mini LED οπίσθιου φωτισμού και ενός φίλτρου κβαντικού κουτιού δίνει ένα πολύ αποτελεσματικό σύστημα οπίσθιου φωτισμού RGB. Αυτό βελτιώνει τη συνολική φωτεινότητα της εικόνας και επίσης καθιστά δυνατή την επέκταση του χρωματομετρικού χώρου του Neo Qled Samsung QE65QN85B. Για αρκετά χρόνια, οι τηλεοράσεις της Samsung QLED καλύπτουν το 100% του χρωματομετρικού φάσματος DCI-P3 που χρησιμοποιείται για τη μαγνητοσκόπηση και τη βαθμονόμηση του φιλμ στο ψηφιακό κινηματογράφο. Στην οθόνη, οι εικόνες που μεταδίδονται από αυτό το NEO QLED SAMSUNG QE65QN85B κερδίζουν την ένταση και τον ρεαλισμό και επομένως είναι πιο πιστοί στον Διευθυντή του Διευθυντή.

Samsung Neo Qled QE65QN85B: Ήχος

60 Watt, 2.2.2 κανάλια

Το Qled Neo Qled Samsung QE65QN85B TV υιοθετεί έναν ήχο συμβατό με ήχο Atmos Audio που αποτελείται από διάφορα ηχεία διαμόρφωσης 2.2.2, με συγκεκριμένα ηχεία που προορίζονται να αναπαράγουν συγκεκριμένα χαμηλές συχνότητες (υπογούφερ) και ηχεία κατακόρυφα εφέ. Το σύνολο τροφοδοτείται με ενίσχυση 60 watts.

Dolby Atmos QE65QN85B Τεχνολογία

Το τμήμα ήχου Dolby Atmos της τηλεόρασης Samsung QE65QN85B διαθέτει πολλά ηχεία και ισχυρή ενίσχυση 70 watts.

OTS (ήχος παρακολούθησης αντικειμένων)

Χάρη στην τεχνολογία OTS, ο ήχος κινείται δυναμικά ακολουθώντας την κίνηση των αντικειμένων που εμφανίζονται στην οθόνη, για να ενισχύσουν τον ρεαλισμό και να εξασφαλίσουν την τέλεια συνοχή μεταξύ εικόνας και ήχου. Αυτή η τεχνολογία καθίσταται δυνατή από το ηχητικό σύστημα σε διάφορα ηχεία στο NEO QLED SAMSUNG QE65QN85B TV και από την πρόοδο της τεχνητής νοημοσύνης που εφαρμόζεται στην Επεξεργασία εικόνας και ήχου.

Ενεργός ενισχυτής φωνής (AVA)

Το τμήμα ήχου της τηλεόρασης NEO QLED SAMSUNG QE65QN85B επωφελείται από τη λειτουργία AVA (ενεργός ενισχυτής φωνής). Αυτό είναι ικανό να ανιχνεύει τη ηχορύπανση, όπως ο θόρυβος μιας ηλεκτρικής σκούπας ή ενός ρομπότ κουζίνας και στη συνέχεια αυξάνει αυτόματα τον όγκο της φωνής στην τηλεόραση στην τηλεόραση. Όταν ο θόρυβος του περιβάλλοντος βρίσκει ένα κανονικό επίπεδο, η τηλεόραση πέφτει τον ήχο στο προηγούμενο επίπεδο.

Q Συμφωνική

Ανησυχείτε να βελτιστοποιήσει την ενσωμάτωση των τηλεοράσεων του με τις ηχητικές μπάρες του, ο κορεατικός κατασκευαστής προσφέρει στο Neo Qled Samsung QE65QN85B TV TV Symphony, παρουσιάζει επίσης σε διάφορα μπαρ της Samsung . Με το Q Symphony, η σύνδεση μιας συμβατής ηχητικής ράβδου δεν απενεργοποιεί πλέον τα ηχεία της τηλεόρασης, αλλά αντίθετα εκμεταλλεύεται για να βελτιώσει τη χωρική και τον όγκο του όγκου.

Samsung Neo Qled QE65QN85B: Εμπειρία χρήστη

Tizen, streaming και διεπαφή ανάγνωσης δικτύου

Προσφέροντας ένα απλό και διαισθητικό περιβάλλον χρήστη για αρκετές γενιές έξυπνης τηλεόρασης, η Samsung δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα με το Samsung Neo QED65QN85B που έχει το λειτουργικό σύστημα ιδιοκτήτη Tizen. Μόλις η τηλεόραση έχει συνδεθεί με το τοπικό και διαδικτυακό δίκτυο, είναι σε θέση να έχει πρόσβαση όχι μόνο στο περιεχόμενο ήχου και βίντεο που μοιράζεται στο τοπικό δίκτυο, αλλά και σε πολλούς διαδικτυακούς ιστότοπους και υπηρεσίες όπως το YouTube, Netflix, Disney+, Apple TV TV ή ακόμα και βίντεο Prime (Amazon). Το μενού Access για τις συνδεδεμένες λειτουργίες αυτής της Samsung Qled Smart TV, εμφανίζεται απευθείας στο overprint στο κάτω μέρος της οθόνης, σε ένα απλό τύπο στο αποκλειστικό πλήκτρο στο Remote Control. Χάρη στις εφαρμογές του χειριστή που ενσωματώνονται σε αυτήν την έξυπνη τηλεόραση Smart Samsung, επωφεληθείτε από τη συνδρομή των τηλεοπτικών υπηρεσιών του χειριστή σας χωρίς εξωτερικό κουτί τηλεόρασης και επομένως χωρίς καλώδιο για να συνδεθείτε στην τηλεόραση. Ζωντανή ή επανάληψη, έχετε άμεση πρόσβαση στο αγαπημένο σας περιεχόμενο με ευκολία.

Samsung Neo Qled QE65QN85B

Η διεπαφή χρήστη του Samsung Tizen Save Save Save Save System για να κάνει τη χρήση της τηλεόρασης Samsung Neo QE65QN85B, ακόμα πιο διαισθητική και πιο ευχάριστη.

Ο ισχυρός επεξεργαστής του Qled Samsung QE65QN85B εγγυάται μια εμπειρία χρήστη υψηλής ρευστότητας. Η πιθανότητα εξατομίκευσης του μενού Smart Hub συμβάλλει στο χρήστη -χρήστη -Χρήση αυτής της τηλεόρασης Samsung Connected.

Καθολικό τηλεχειριστήριο και φωνητικό έλεγχο

Samsung Neo Qled QE65QN85B

TV NEO QLED SAMSUNG QE65QN85B παραδίδεται με ένα καθολικό τηλεχειριστήριο ικανό να ελέγχει πολλαπλές συσκευές (ενισχυτής, Blu-ray player, ήχο μπαρ. Ουσία. Η μπαταρία του επαναφορτίζεται απευθείας στο φως, χάρη στον ολοκληρωμένο ηλιακό αισθητήρα, αλλά και μέσω των γύρω κυμάτων RF !

Το έξυπνο τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης Samsung NEO QED65QN85B είναι συμβατός με πολλές συσκευές ήχου και βίντεο για να γίνει το μόνο τηλεχειριστήριο στο σαλόνι. Η λειτουργία φωνητικού ελέγχου καθιστά επίσης δυνατή την έλεγχο πολλών χαρακτηριστικών έξυπνης τηλεόρασης με φωνή. Γι ‘αυτό μπορούμε να μιλήσουμε στο μικρόφωνο του τηλεχειριστηρίου ή να αντιμετωπίσουμε έναν έξυπνο ηχείο που ενσωματώνει το Google Assistant, Alexa ή Siri. Πρακτικό, αυτό το τηλεχειριστήριο έχει μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία και έναν ηλιακό αισθητήρα για να το επαναφορτίσει αυτόματα αμέσως μόλις εκτίθεται στο φως.

Σκέψη για τους παίκτες

Οι παίκτες θα ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τις λειτουργίες τυχερών παιχνιδιών που προσφέρονται από αυτό το Samsung Neo Qled QE65QN85B TV, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας του παιχνιδιού Motion Plus. Αυτό βελτιστοποιεί την εικόνα και την ποιότητα του ήχου για να σας επιτρέψει να βυθιστείτε καλύτερα στο παιχνίδι. Αυτή η τηλεόραση ενσωματώνει επίσης το Gaming Hub, μια νέα διεπαφή αφιερωμένη στο παιχνίδι που συγκεντρώνει όλες τις εφαρμογές και τα χαρακτηριστικά που είναι αφιερωμένα στα βιντεοπαιχνίδια. Δίνει επίσης δυνατή την απαλλαγή από τη χρήση μιας κονσόλας παιχνιδιών χάρη στο παιχνίδι cloud.

NEO QLED SAMSUNG QE65QN85B: VRR συμβατό (freesync)

Χάρη στη συμβατότητα Freesync VRR, οι εικόνες βιντεοπαιχνιδιών που εμφανίζονται από το NEO QLED SAMSUNG QE65QN85B είναι απόλυτα ρευστό, χωρίς σχίσιμο ή τσίμπημα.

Επιπλέον, αυτή η QLED Samsung TV εκμεταλλεύεται την τεχνολογία Freesync Premium Pro (VRR), η οποία μειώνει την καθυστέρηση και περιορίζει το χρόνο λανθάνουσας κατάστασης μεταξύ της παραγωγής της εικόνας από την κονσόλα και της οθόνης της στην οθόνη. Αυτό εξαλείφει τους κινδύνους του σχίσιμου και του μικροεπιχειρησιακού διασφαλίζοντας ότι η εικόνα στην οθόνη είναι τέλεια συγχρονισμένη για κάθε σκηνή. Και χάρη στη λειτουργία ALLM, η τηλεόραση βράζει αυτόματα σε λειτουργία τυχερών παιχνιδιών όταν εντοπίζεται μια κονσόλα. Τέλος, η σύνδεση HDMI 2.1 είναι συμβατό με 4K/120 Hz για να απολαύσετε πλήρως ένα βέλτιστο πλαίσιο με τις κονσόλες PlayStation 5 και Xbox Series X.

Μόδα περιβάλλοντος

Το QLED 4K NEO QLED SAMSUNG QE65QN85B TV κληρονομεί όλα όσα έκαναν την επιτυχία της σειράς Samsung Qled TV από την άποψη του σχεδιασμού. Η ακραία φινέτσα του πλαισίου γύρω από την οθόνη Infinity αφήνει το μέγιστο δωμάτιο στην εικόνα. Όταν δεν χρησιμοποιείται για να παρακολουθήσετε μια ταινία ή πρόγραμμα TNT, αυτή η τηλεόραση μπορεί επίσης να είναι διακοσμητική χάρη στη λειτουργία περιβάλλοντος. Στη συνέχεια, η οθόνη διαχέεται για να επιλέξει από πληροφορίες όπως ο καιρός, μια προσωπική φωτογραφία ή η αναπαραγωγή ενός καλλιτεχνικού έργου για να διαλέξετε από έναν μεγάλο κατάλογο. Και καθώς είναι πολύ ωραία (μόνο 25 mm πάχος !), είναι πολύ διακριτικό μόλις τοποθετηθεί στον τοίχο σε μια πολύ λεπτή υποστήριξη τοίχου όπως το Norstone Skye F3770-GC, για παράδειγμα.

Samsung Neo Qled QE65QN85B: Συνδεσιμότητα

HDMI 2.1, WiFi, Bluetooth

Η σύνδεση της 4K Samsung NEO QE65QN85B UHD 4K TV περιλαμβάνει τέσσερις καταχωρήσεις HDMI στο πρότυπο HDMI 2.1, δύο θύρες USB, ένας σύνδεσμος CI+, μια οπτική έξοδος ψηφιακού ήχου, μια θύρα Ethernet και τρεις υποδοχές κεραίας. Μπορούμε εύκολα να το συνδέσουμε με ένα player 4k UHD Blu-ray, ένα πρόγραμμα παροχής δικτύου AV και ένα τηλεοπτικό κουτί καθώς και μια κονσόλα παιχνιδιών βιντεοπαιχνιδιών.

Samsung Neo Qled QE65QN85B

Η υποδοχή της τηλεόρασης Samsung Neo Qled65QN85B περιλαμβάνει 4 υποδοχές HDMI ειδικότερα.

WiFi ασύρματη συνδεσιμότητα του Samsung NEO QE65QN85B Samsung Neo TV επιτρέπει καλώδια για πρόσβαση στο διαδίκτυο και παίζοντας κοινόχρηστο περιεχόμενο στο τοπικό δίκτυο. Όσο για το Bluetooth, σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε όχι μόνο ένα ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι για πλοήγηση, αλλά και να συνδέσετε ένα κράνος Bluetooth ή ένα ασύρματο ηχείο Bluetooth για να ακούσετε τον ήχο του τηλεοπτικού ήχου.

Samsung Neo Qled QE65QN85B: Συνοπτικά

Χάρη στην πλάκα Neo Qled 4K, το NEO QLED SAMSUNG QE65QN85B TV εμφανίζει μια εικόνα διαγώνιας 163 cm με περισσότερα από 8 εκατομμύρια εικονοστοιχεία. Η επεξεργασία βίντεο υψηλής απόδοσης χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να βελτιστοποιήσει τις λεπτομέρειες, τις υφές, τη χρωματομετρία καθώς και την αντίθεση. Ο οπίσθιος φωτισμός που λειτουργεί δεκάδες χιλιάδες μίνι LEDs του δίνει μια υψηλή φωτεινότητα (κορυφή στα 1500 nits) με εξαιρετική αντίθεση χάρη στη διαχείριση του οπίσθιου φωτισμού από ζώνες από ζώνες. Υποστήριξη του HDR10+ προσαρμοστικού περιεχομένου βίντεο εγγυάται για το μέρος του μια πάντα βέλτιστη ποιότητα εικόνας με πλούσια και αποχρωματισμένα χρώματα, ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού στο δωμάτιο.

Εκτός από την ένταξη του βοηθού φωνητικού βοηθού Maison Bixby, αυτή η συνδεδεμένη τηλεόραση NEO QLED SAMSUNG QE65QN85B είναι ο Βοηθός Google, Alexa και AirPlay 2 συμβατός. Μπορεί επομένως να ελεγχθεί φωνητικά από το τηλεχειριστήριο ηλιακής φόρτισης με μικρόφωνο ή με ένα ηχείο με βοηθό φωνής. Η ενσωμάτωση διευκολύνεται από τη λειτουργία περιβάλλοντος που καθιστά δυνατή την εμφάνιση πληροφοριών (για παράδειγμα ο καιρός), οι αναπαραγωγές πινάκων ή οι προσωπικές φωτογραφίες στην οθόνη αυτής της συνδεδεμένης τηλεόρασης NEO QLED SAMSUNG QE65QN85B.

Neo Qled Samsung QE65QN85B

Το Samsung Neo Qled QE65QN85B TV σας δίνει το πλεονέκτημα μιας αξιοσημείωτης ποιότητας εικόνας, είτε σε ταινίες και σειρές είτε σε βιντεοπαιχνίδια.

Τέλος, εκτεταμένη συνδεσιμότητα (HDMI 2.1 x 4, USB x 2, WiFi, Bluetooth) διευκολύνει τη συσχέτιση αυτής της τηλεόρασης Samsung QLED 4K με πολλές πηγές καθώς και πρόσβαση σε πολλαπλές ηλεκτρονικές υπηρεσίες βίντεο. Υποστήριξη της τεχνολογίας VRR (Freesync) και της συμβατότητας 4K 120 Hz βελτιστοποιεί ακόμη και την οθόνη όταν συνδέεται με μια κονσόλα παιχνιδιών τελευταίας γενιάς (PlayStation 5 ή Xbox Series X).

Οθόνη
Διαγώνια οθόνη: 65 ίντσες
Διαγώνια οθόνη: 163 cm

Ποιότητα εικόνας
Τεχνολογία εμφάνισης: NEO QLED
Ανάλυση: 3.840 x 2.160 εικονοστοιχεία
Επεξεργαστής: NEO Quantum Processor 4K
Ποσοστό κίνησης: 100 Hz
Πλόγος χρωμάτων: 100% χρωμάτων (κβαντικές κουκκίδες)
10 -bit οθόνη
HDR: Quantum HDR 1500 (1500 NITS)
HDR10+ / HDR10+ ADAPTIVE & GAMING / HLG (Hybrid Log Gamma)
Φωτεινότητα / αντίθεση: Τεχνολογία κβαντικής μήτρας (μίνι LED)
Micro Dimming: Supreme UHD Dimming
Aa upscaling
Εκτεταμένες γωνίες όρασης (ευρεία γωνία προβολής)
Εμβάπτιση (ενισχυτής αντίθεσης)
Αισθητήρας φωτεινότητας (λειτουργία άνεσης)
Δείκτης ποιότητας εικόνας (PQI): 4300
Μόδα κινηματογραφικής ταινίας

Στυλ
Φινέτσα του πλαισίου: 4 λεπτές άκρες
Φινέτσα της οθόνης: Ultra Fine (25 mm)
Χρώμα πλαισίου: ασήμι
Τύπος ποδιού: Κεντρικό
Χρώμα ποδιών: ασήμι
Μόδα περιβάλλοντος+
VESA Συμβατό: 400 x 300

Τηλεοπτική λήψη
Χορδιστής
Λειτουργία διπλού δέκτη
Συμβατό με Fransat
CI+ (1.4)
HBB TV (2.0.2)

Ήχος
Dolby Atmos
Dolby Atmos Wireless με τις ράβδους του Samsung 2022 συμβατή
OTS (ήχος παρακολούθησης αντικειμένων)
Q-Symphony 2.0
Ηχητική ισχύς (RMS): 60 Watts
Κανάλια: 2.2.2
Ολοκληρωμένο woofer (μπάσο)
Ήχος Bluetooth
Φωνητικός ενισχυτής (AVA)
Προσαρμοστικός ήχος+
2 ταυτόχρονες συνδέσεις Bluetooth

Εξυπνη τηλεόραση
Λειτουργικό σύστημα: Tizen 6
Ολοκληρωμένος βοηθός φωνής: Bixby, Alexa, Google
Φωνητικός έλεγχος
Έξυπνα
Εφαρμογές χειριστή: β.TV+ / Orange TV / OQEE με δωρεάν
Airplay 2
Samsung TV Plus
φυλλομετρητής
Έξυπνα
Καθολικός οδηγός
Κατοπτρίζοντας την τηλεόραση στο κινητό
Κατοπτρίζοντας το κινητό στην τηλεόραση
NFC στην τηλεόραση
Συμβατό με το δίδυμο Google
Πατήστε προβολή
Πολλαπλές προβολές (έως 2 οθόνες)
360 Player Video Player
Άμεση WiFi
Ήχος τηλεόρασης στο κινητό
Καθρέφτης ήχου
Wifi 5
Bluetooth V5.2
PC στην τηλεόραση (χώρος εργασίας)
Μόδα περιβάλλοντος+
Ενσωματωμένο μικρόφωνο

Τυχερό παιχνίδι
Auto Game Mode (Allm): 4K 120 FPS
Παιχνίδι Motion Plus
Δυναμικός μαύρος
Super Ultra Wide Game View
Παίξτε Bar 2.0
Μίνι χάρτη ζουμ
Freesync premium pro
Τζόγος

Αλλα χαρακτηριστικά
Άμεση ανάφλεξη
Προσιτότητα
Αυτόματη αναζήτηση καναλιού
Διαχείριση υπότιτλων
Connectshare (HDD)
Connectshare (USB 2.0)
Οδηγός προγράμματος (EPG)
Εγγραφή (PVR)
Εικόνα INPUTURE (Εικόνες Εικόνας)
Απομακρυσμένη αντιμετώπιση προβλημάτων
Συμβατό με IPv6

Σύνδεση
4 x HDMI 2.1 (Arc/Earc, Anynet+, HDMI CEC)
2 x USB 2.0
1 x Οπτική έξοδος ήχου
1 x θύρα Ethernet
1 x tnt/υποδοχή κεραίας καλωδίου
1 x κύρια υποδοχή δορυφορικής κεραίας
1 x Δευτερεύουσα υποδοχή δορυφορικής κεραίας (Sat-Sub)
1 x θύρα CI+

Κατανάλωση – βιωσιμότητα
Κατηγορία ενέργειας: F
Διαθεσιμότητα ανταλλακτικών: 7 χρόνια
Εγγύηση εγγύησης 10 ετών
Οικολογικός αισθητήρας
Τροφοδοσία: AC220-240V 50/60Hz
Ηλεκτρική κατανάλωση (κατάσταση αναμονής): 0,5 W
Ηλεκτρική κατανάλωση (τυπική λειτουργία): 101 kWh/ 1000 h
Ηλεκτρική κατανάλωση (λειτουργία HDR): 148 kWh/ 1000 h

Τεχνικές και υλικοτεχνικές προδιαγραφές
Βάρος τηλεόρασης χωρίς το πόδι: 23,7 kg
Βάρος τηλεόρασης με το πόδι: 27,3 kg
Συσκευασμένο βάρος τηλεόρασης: 35,2 kg
Διαστάσεις από χαρτόνι (LXHXP): 1621 x 947 x 189 mm
Διαστάσεις τηλεόρασης χωρίς πόδι (LXHXP): 1446.3 x 828.7 x 26.9 mm
Διαστάσεις τηλεόρασης με το πόδι (LXHXP): 1446.3 x 891.1 x 285.7 mm
Διαστάσεις ποδιών: 390 x 285,7 mm

αξεσουάρ
Universal Remote Control, Solar Recharge and RF Cure: TM2280E
Εγχειρίδιο

Διαθεσιμότητα ανταλλακτικών
7 χρόνια από την πρώτη ημερομηνία του μάρκετινγκ.

64.5 “Samsung QE65QN85B – Χαρακτηριστικά

Οθόνη: 64.5 σε, IPS, μίνι LED, 3840 x 2160 εικονοστοιχεία
Γωνίες όρασης (H/V): 178 ° / 178 °
Λάμψη: 900 cd/m²
Στατική αντίθεση: 1100: 1
Ανανεώστε τη συχνότητα: 40 Hz – 120 Hz
Παρεμβολή: 4300 PQI (δείκτης ποιότητας εικόνας)
Δέκτη τηλεόρασης: Analog (NTSC/PAL/SECAM), DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-S, DVB-S2
Αριθμός πυρήνων: 4
Διαστάσεις: 1446.3 x 828.7 x 26.9 mm
Βάρος: 23.7 κιλά

Μάρκα, σειρά, μοντέλο

Πληροφορίες μάρκας, σειρές, μοντέλα και άλλα ονόματα μοντέλων.

Όνομα/κατασκευαστής εταιρείας.

Όνομα της σειράς, στην οποία ανήκει το μοντέλο.

Ονομασία/Όνομα μοντέλου.

Άλλες γνωστές ονομασίες του μοντέλου.

Το έτος που ανακοινώνεται το μοντέλο.

Οθόνη

Πληροφορίες σχετικά με τα κύρια χαρακτηριστικά της οθόνης – πλάκα, οπίσθιο φωτισμό, ανάλυση, συχνότητα/ρυθμός ανανέωσης.

Κατηγορία μεγέθους οθόνης όπως δηλώνεται από τον κατασκευαστή. Συχνά, είναι η στρογγυλεμένη τιμή του πραγματικού μεγέθους της διαγώνιας σε ίντσες.

Κατά προσέγγιση διαγώνιο μέγεθος της οθόνης. Εάν ο κατασκευαστής δεν παρέχει αυτές τις πληροφορίες, η διαγώνια υπολογίζεται από το πλάτος και το ύψος της οθόνης.

Κατά προσέγγιση πλάτος οθόνης. Εάν ο κατασκευαστής δεν παρέχει αυτές τις πληροφορίες, το πλάτος υπολογίζεται από τη διαγώνιο και τη σχέση.

Κατά προσέγγιση ύψος οθόνης. Εάν ο κατασκευαστής δεν παρέχει αυτές τις πληροφορίες, το ύψος υπολογίζεται από τη διαγώνιο και το.

Υπάρχουν διαφορετικές τεχνολογίες οθόνης. Chas Τα δικά του χαρακτηριστικά – Γωνίες όρασης, αναπαραγωγή χρώματος, χρόνος απόκρισης, φωτεινότητα/ρυθμός αντίθεσης, κόστος παραγωγής κ.λπ. Η ποιότητα της οθόνης εξαρτάται απευθείας από τον τύπο της πλάκας που χρησιμοποιείται.

Οι πλάκες 6, 8 και 10 bits είναι τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα για να αντιπροσωπεύουν κάθε συστατικό RGB του εικονοστοιχείου. Προσφέρουν χρώματα 18, 24 και 30 bit, αντίστοιχα.

Ο μέγιστος αριθμός χρωμάτων που μπορεί να αναπαραχθεί η οθόνη εξαρτάται από τον τύπο της χρησιμοποιούμενης πλάκας και τις τεχνολογίες για τη βελτίωση του χρώματος όπως το FRC.

Η σχέση μεταξύ της οριζόντιας και της κάθετης οθόνης. Μερικές από τις ευρέως χρησιμοποιούμενες τυποποιημένες μορφές είναι 4: 3, 5: 4, 16: 9 και 16:10.

Πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των εικονοστοιχείων στην οριζόντια και κάθετη οθόνη. Η υψηλότερη ανάλυση επιτρέπει την απεικόνιση μιας πιο λεπτομερούς και καλύτερης ποιότητας εικόνας.

Το βήμα γεώτρησης (Pitch) υποδεικνύει την απόσταση μεταξύ των κέντρων δύο γειτονικών εικονοστοιχείων. Στις οθόνες, οι οποίες έχουν μια εγγενή ανάλυση (για παράδειγμα TFT), το βήμα γεώτρησης εξαρτάται από την ανάλυση και το μέγεθος της οθόνης.

Πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των εικονοστοιχείων σε μια μονάδα μήκους. Με τη μείωση του μεγέθους της οθόνης και την αυξημένη ανάλυση, η πυκνότητα των εικονοστοιχείων αυξάνεται.

Η ποσοστιαία αναλογία μεταξύ της κατά προσέγγισης επιφάνειας, που λαμβάνεται από το ενεργό τμήμα της οθόνης, και της συνολικής μετωπικής περιοχής.

Το Blinding είναι η φωτεινή πηγή οθονών LCD. Ο τύπος οπίσθιου φωτισμού καθορίζει την ποιότητα της εικόνας και του χρωματομετρικού χώρου της οθόνης. Υπάρχουν διαφορετικοί οπίσθιοι φωτισμοί όπως το CCFL, το LED, το WLED, το RGB-LED, κλπ.

Το DCI P3 είναι ένας χώρος χρωματισμού που εισήχθη το 2007 από το SMPTE. Χρησιμοποιείται στον ψηφιακό κινηματογράφο και έχει πολύ ευρύτερη γκάμα από το SRGB.

Πληροφορίες φωτεινότητας οθόνης. Μετρείται σε Candela ανά τετραγωνικό μέτρο (CD/M²).

Είναι συχνά δυνατό να φτάσετε τη μέγιστη φωτεινότητα υψηλότερη υπό ορισμένες συνθήκες. Για παράδειγμα, όταν μια μικρή περιοχή της οθόνης χρησιμοποιείται για την εμφάνιση ενός φωτός αντικειμένου ή όταν εμφανίζεται ένα αντικείμενο φωτός για σύντομο χρονικό διάστημα κ.λπ.

Το στατικό επίπεδο αντίθεσης υποδεικνύει τη σχέση μεταξύ του φωτεινότερου χρώματος και του πιο σκοτεινού χρώματος, που η οθόνη μπορεί να εμφανίσει και τα δύο, για παράδειγμα, στην ίδια εικόνα/σκηνή.

Το HDR επεκτείνει την αντίθεση (μέγιστη μετακίνηση και τα χαμηλότερα επίπεδα του μαύρου) και την παλέτα χρωμάτων για να πάρει περισσότερες λεπτομέρειες σε ολόκληρη την εικόνα – από το πιο σκοτεινό έως το πιο λαμπρό, που βοηθά στην απόκτηση μιας πιο ρεαλιστικής εικόνας.

Πληροφορίες σχετικά με τη μέγιστη γωνία οριζόντιας όρασης, στην οποία η εικόνα στην οθόνη είναι αποδεκτή ποιότητα.

Πληροφορίες σχετικά με τη μέγιστη γωνία κάθετης όρασης, στην οποία η εικόνα στην οθόνη είναι αποδεκτής ποιότητας.

Ελάχιστες πληροφορίες χρόνου κατά τη διάρκεια των οποίων τα εικονοστοιχεία περνούν από χρώμα σε χρώμα. Πολύ συχνά, ο κατασκευαστής παρέχει τον χρόνο απόκρισης για να πάει από ανοιχτό γκρι σε σκούρο γκρι (G2G).

Πληροφορίες κατά μέσο όρο κατά τη διάρκεια των οποίων τα εικονοστοιχεία περνούν από το ένα χρώμα στο άλλο.

Οι οθόνες PC και οι έξυπνες τηλεοράσεις υφίστανται καθυστέρηση ή καθυστέρηση στην εμφάνιση περιεχομένου. Είναι η ώρα σε χιλιοστά του δευτερολέπτου ότι η οθόνη πρέπει να εμφανίζει το σήμα εισόδου.

Πληροφορίες σχετικά με τον τύπο της επικάλυψης οθόνης. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι ματ και λαμπρών επικαλύψεων, καθένα από τα οποία έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του.

3D

Οι οθόνες 3D χρησιμοποιούν διάφορες τεχνολογίες για να αποκτήσουν 3D αποτέλεσμα. Κάθε μία από αυτές τις τεχνολογίες έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της.

Υποδεικνύει εάν το 3D έχει ληφθεί μέριμνα ή όχι.

Συχνότητες

Πληροφορίες συχνότητας/οριζόντιο και κατακόρυφο αναψυκτικό.

Ο κατακόρυφος ρυθμός ανανέωσης υποδεικνύει πόσες φορές ανά δευτερόλεπτο έχει ανανεωθεί η εικόνα στην οθόνη.

Αποζημίωση κίνησης

Πολλές έξυπνες τηλεοράσεις χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να παρεμβαίνουν (εισάγετε) ενδιάμεσες εικόνες μεταξύ εκείνων που υπάρχουν για να αποκτήσετε μια πιο ρευστό απεικόνιση.

Οι τεχνολογίες παρεμβολής εικόνων διαφέρουν ανάλογα με τον κατασκευαστή και το καθένα έχει το δικό του συγκεκριμένο όνομα.

Ο δείκτης παρεμβολής εικόνας που παρέχεται από τον κατασκευαστή. Αυτή η τιμή δεν πρέπει να συγχέεται με τη συχνότητα της φυσικής αναψυχής της οθόνης.

Ορισμένοι κατασκευαστές ορίζουν εμπορικά τη μονάδα μέτρησης των δικών τους τεχνολογιών παρεμβολής για να ορίσουν το βαθμό παρεμβολής. Πολύ συχνά, η μονάδα μέτρησης είναι μια συντομογραφία της τεχνολογίας παρεμβολής εικόνας που χρησιμοποιείται.

Ενεργειακά τρόφιμα και κατανάλωση

Πληροφορίες σχετικά με τη διατροφή και την κατανάλωση ενέργειας, την κατηγορία ενεργειακής απόδοσης κ.λπ.

Επιλέξιμη ανοχή τάσης σε ηλεκτρικό δίκτυο 110 βολτ.

Επιλέξιμη ανοχή τάσης σε ηλεκτρικό δίκτυο 220 βολτ.

Απαιτούμενη κατάσταση σχετικά με τη συχνότητα εναλλασσόμενου ρεύματος στο ηλεκτρικό σύστημα.

Κατανάλωση ενέργειας σε κατάσταση αναμονής.

Μέση κατανάλωση ενέργειας σε τυποποιημένη λειτουργία εργασίας.

Μέγιστη δυνατή κατανάλωση ενέργειας.

Ετήσια κατανάλωση ενέργειας σε kwh.

Η κλάση/ετικέτα ενεργειακής απόδοσης δίνει μια γενική ιδέα κατανάλωσης ενέργειας. Υπάρχουν διαφορετικές κατηγορίες ενεργειακής απόδοσης και ο καθένας καθορίζει τις απαιτούμενες προϋποθέσεις του σχετικά με την κατανάλωση ενέργειας. Ορισμένες από τις υπάρχουσες κατηγορίες ενεργειακής απόδοσης είναι A +++, A ++, A +, A, B, C, D, E, F, G.

Διαστάσεις, βάρος, χρώματα

Πληροφορίες σχετικά με τις διαστάσεις και το βάρος του μοντέλου (με/χωρίς πόδι) καθώς και τα χρώματα στα οποία είναι διαθέσιμα στην αγορά.

Πλάτος χωρίς πόδι που υποδεικνύεται σε διαφορετικές μονάδες μέτρησης.

Ύψος χωρίς πόδι που υποδεικνύεται σε διαφορετικές μονάδες μέτρησης.

Βάθος χωρίς πόδι που υποδεικνύεται σε διαφορετικές μονάδες μέτρησης.

Το βάρος χωρίς πόδι υποδεικνύεται σε διαφορετικές μονάδες μέτρησης.

Πλάτος με πόδι που υποδεικνύεται σε διαφορετικές μονάδες μέτρησης.

Ύψος με πόδι που υποδεικνύεται σε διαφορετικές μονάδες μέτρησης.

Βάθος με πόδι που υποδεικνύεται σε διαφορετικές μονάδες μέτρησης.

Βάρος με πόδι που υποδεικνύεται σε διαφορετικές μονάδες μέτρησης.

Πλάτος της αναρρίχησης σε διαφορετικές μονάδες μέτρησης.

Ύψος της συσκευασίας σε διαφορετικές μονάδες μέτρησης.

Διαφορετικές μονάδες μέτρησης βάθους.

Βάρος συσκευασίας σε διαφορετικές μονάδες μέτρησης.

Ύψος υποστήριξης σε διαφορετικές μονάδες μέτρησης.

Πληροφορίες χρωμάτων του μοντέλου που διατίθενται στην αγορά.

Εργονομία

Πληροφορίες σχετικά με τις εργονομικές λειτουργίες ποδιών – ρύθμιση ύψους, γωνίες περιστροφής, κλίση κ.λπ.

Πληροφορίες σχετικά με τη δυνατότητα τοποθέτησης τοίχων σύμφωνα με το πρότυπο διασύνδεσης VESA (PUT).

Υπάρχουν πολλές διεπαφές κάτω από το πρότυπο VESA που διαφέρουν στο μέγεθος των ποδιών, οι αποστάσεις μεταξύ των οπών των βιδών και του αριθμού τους.

Πληροφορίες εάν το πόδι μπορεί να αποσυναρμολογηθεί. Συνήθως αυτό είναι απαραίτητο για τη τοποθέτηση τοίχων.

Αναφέρετε εάν το πόδι επιτρέπει τη ρύθμιση ύψους.

Ορισμένες οθόνες μπορούν επίσης να λειτουργούν σε λειτουργία τοπίου και πορτρέτου.

Υποδεικνύει εάν η οθόνη μπορεί να γυρίσει γύρω από τον άξονα του ποδιού.

Οι περισσότερες οθόνες έχουν τη δυνατότητα να κλίνει προς τα εμπρός και πίσω για να παρέχουν μια πιο άνετη θέση προβολής για τον χρήστη.

Δέκτη τηλεόρασης

Ο δέκτης τηλεόρασης είναι μια συσκευή που επιτρέπει τη λήψη και την απεικόνιση ενός συγκεκριμένου τύπου τηλεοπτικού σήματος. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι δέκτες τηλεόρασης.

Πληροφορίες σχετικά με τους δέκτες τηλεόρασης, τα οποία είναι εξοπλισμένα αυτό το μοντέλο.

Σύστημα σε τσιπ (SOC)

Πληροφορίες σχετικά με την κεντρική μονάδα επεξεργασίας (CPU), τον επεξεργαστή γραφικών και τη μνήμη μοντέλου.

Όνομα επεξεργαστή

Οι οδηγίες λογισμικού πραγματοποιούνται από πυρήνες της κεντρικής μονάδας επεξεργασίας (CPU). Ο υψηλότερος αριθμός πυρήνων επιτρέπει την παράλληλη θεραπεία (ταυτόχρονη) των περισσότερων οδηγιών και την υλοποίηση της υψηλότερης απόδοσης. Υπάρχουν διαφορετικοί επεξεργαστές εξοπλισμένοι με 1, 2, 4, 6, 8 και περισσότερους πυρήνες.

Λειτουργικό σύστημα, εφαρμογές και λειτουργίες λογισμικού.

Πληροφορίες λειτουργικού συστήματος, εφαρμογές και διαφορετικές λειτουργίες λογισμικού, εάν ισχύουν.

Το λειτουργικό σύστημα για έξυπνες τηλεοράσεις προσφέρει διαδραστικές τεχνολογίες διεπαφής χρήστη για πλοήγηση και άλλες λειτουργίες αλληλεπίδρασης με έξυπνη τηλεόραση – εγκατάσταση εφαρμογών, πλοήγηση στο διαδίκτυο, βίντεο κλήσεων, κοινή χρήση περιεχομένου με άλλους χρήστες, ανάγνωση βίντεο και μουσικής κ.λπ.

Ήχος

Πληροφορίες σχετικά με το σύστημα ήχου – Αριθμός και ισχύς ολοκληρωμένων ηχείων και υποστηριζόμενες τεχνολογίες ήχου.

2.2.2 CH
60W
Προσαρμοστικός ενισχυτής φωνής
Προσαρμοστικός ήχος+
Ήχος Bluetooth
Dolby Atmos
Dolby 5.1 αποκωδικοποιητής
Dolby Digital Plus
Σύνδεσμος πολλαπλών θεμάτων
Ήχος παρακολούθησης αντικειμένων
Q-θύφος
Ήχος διαστημικού
Καθρέφτης ήχου
Ήχος surround
Οδηγός φωνής

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

Πολλές σύγχρονες οθόνες PC και έξυπνες τηλεοράσεις έχουν ενσωματωμένες κάμερες.

Υποδεικνύει εάν το μοντέλο έχει ολοκληρωμένη κάμερα ή όχι.

Δίκτυα

Τεχνολογίες και πρότυπα κινητών δικτύων που υποστηρίζονται για την ανταλλαγή δεδομένων με άλλες συσκευές.

Πληροφορίες σχετικά με τις τεχνολογίες και τα πρότυπα των κινητών δικτύων που υποστηρίζονται για την ανταλλαγή δεδομένων με άλλες συσκευές.

Συνδεσιμότης

Εισόδους σύνδεσης, διαθέσιμες συνδέσεις και διεπαφές.

Πληροφορίες σχετικά με τις θύρες σύνδεσης, τους συνδέσμους και τις διαθέσιμες διεπαφές όπως USB, θύρα υπέρυθρης ακτινοβολίας, σύνδεση κάρτας SD, διεπαφές ήχου/βίντεο/δικτύου κ.λπ.

Χαρακτηριστικά

Μερικά πρόσθετα χαρακτηριστικά του μοντέλου.

Πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά, τις τεχνολογίες, τις λειτουργίες του λογισμικού και τις πρόσθετες υπηρεσίες του μοντέλου.

Μορφές εικόνας

Οι έξυπνες τηλεοράσεις σας επιτρέπουν να εμφανίζετε διαφορετικές μορφές εικόνας.

Πληροφορίες για μερικές από τις κύριες μορφές εικόνας που υποστηρίζονται από αυτό το μοντέλο.

Μορφές αρχείου ήχου

Οι έξυπνες τηλεοράσεις σας επιτρέπουν να διαβάζετε διαφορετικές μορφές αρχείων ήχου.

Πληροφορίες για μερικές από τις κύριες μορφές αρχείων ήχου που υποστηρίζονται από αυτό το μοντέλο.

Μορφές αρχείων βίντεο

Οι έξυπνες τηλεοράσεις σας επιτρέπουν να διαβάζετε διαφορετικές μορφές αρχείων βίντεο.

Πληροφορίες σχετικά με μερικές από τις κύριες μορφές αρχείων βίντεο που υποστηρίζονται από αυτό το μοντέλο.

Συνθήκες λειτουργίας και αποθήκευσης

Υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις που απαιτούνται για το περιβάλλον, στο οποίο πρέπει να χρησιμοποιηθεί και να αποθηκευτεί η οθόνη, έτσι ώστε να λειτουργεί σωστά.

Η θερμοκρασία λειτουργίας υποδεικνύει το εύρος ασφαλούς θερμοκρασίας (από το ελάχιστο έως το μέγιστο), μέσα στην οποία η οθόνη θα λειτουργεί χωρίς πρόβλημα. Έξω από αυτήν την παραλία, θα μπορούσε να λειτουργήσει εσφαλμένα ή / και κάτω εντελώς.

Η υγρασία της λειτουργίας υποδεικνύει το αποδεκτό επίπεδο υγρασίας, στο οποίο η οθόνη θα λειτουργεί χωρίς πρόβλημα. Αυτή η παράμετρος ορίζει το υψηλότερο και χαμηλότερο επίπεδο υγρασίας για ασφαλή λειτουργία και μετράται ως ποσοστό.

Η θερμοκρασία αποθήκευσης υποδεικνύει την παραλία από μια ελάχιστη θερμοκρασία σε μέγιστη θερμοκρασία, στην οποία η αποθήκευση οθόνης θεωρείται ασφαλής.

Η υγρασία αποθήκευσης υποδεικνύει το όριο κάτω και άνω υγρασίας, το οποίο εγγυάται την ασφαλή αποθήκευση της οθόνης. Η αποθήκευση εκτός αυτών των ορίων μπορεί να βλάψει την οθόνη.

αξεσουάρ

Συχνά η συσκευασία των οθονών επιφάνειας εργασίας και των έξυπνων τηλεοράσεων περιλαμβάνει αξεσουάρ για αυτούς.

Πληροφορίες για μερικά από τα κύρια αξεσουάρ που περιλαμβάνονται στο πρότυπο μοντέλο του μοντέλου.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά

Πληροφορίες για άλλα πρόσθετα χαρακτηριστικά.

Πληροφορίες σχετικά με άλλα πρόσθετα χαρακτηριστικά του μοντέλου που είναι σημαντικά και πρέπει να καθοριστούν.

Samsung QE65QN85B

Samsung QE65QN85B

News: Bon Plan TV-Η τηλεόραση Samsung TQ55S95C “5-Star” σε € 1.799.00 (-12%) Η τηλεόραση Samsung TQ55S95C πηγαίνει κάτω από το 1800 € στο Ubaldi ή μια σταγόνα περίπου 12% στην τιμή συνήθως βρέθηκε. είναι.

Ειδήσεις: Samsung 55LS03B και HW-S800B Samsung Readers TV: Ο ισολογισμός έχει έρθει ! Μετά από αρκετές εβδομάδες δοκιμών, οι τρεις αναγνώστες μας αποδίδουν την εμπειρία τους με το πλαίσιο, την τηλεόραση Arty από τη Samsung (55LS03B) και.

Ειδήσεις: Samsung 55LS03B και HW-S800B Samsung Readers TV: Ήρθε η ώρα για τον ισολογισμό ! Μετά από αρκετές εβδομάδες δοκιμών, οι αναγνώστες μας αποθέτουν την εμπειρία τους με το πλαίσιο, την τηλεόραση Arty από τη Samsung (55LS03B) και το BA.

TV 07/03/2023 TV Duel 55 ιντσών OLED/QD-OLED: LG 55G3 VS Samsung 55S95C TV 55G3 και Samsung 55S95C είναι από τα καλύτερα μοντέλα του 2023. Ο πρώτος ξεκινάει τη νέα πλάκα OLED.

News: TV Η δοκιμή της τηλεόρασης Samsung TQ55S95C έχει προσχωρήσει στη σύγκριση της σύγκρισης των 105 τηλεόρασης μας καλωσορίζει τη δοκιμή Samsung TQ55S95C, που διατίθεται από 2.290 €. Έρχεται ως εναλλακτική λύση του LG.

Ειδήσεις: Labo TV-Samsung S95C: Μια φωτεινότητα ρεκόρ για την τεχνολογία QD-OLED ! Η τηλεόραση Samsung S95C με τη νέα οθόνη Samsung Dalle της Samsung Dalle έφτασε στο εργαστήριό μας. Η ευκαιρία για εμάς να δουλέψουμε.

News: Readers TV: Αξιολογήστε το πλαίσιο 55LS03B TV και Samsung HW-S800B Soundbar σε συνεργασία με τη Samsung, Digital προσφέρει τρεις από τους αναγνώστες της για να αξιολογήσουν την ολοκαίνουργια τηλεόραση The Frame, Arty TV TV.

Ειδήσεις: Η LG Display TV και η Samsung Display λειτουργούν σε μια μπλε φωσφορίζουσα οθόνη LG και η Samsung Display Blue Subseel-Korean κατασκευαστές οθονών OLED που παρέχουν ένα μεγάλο μέρος της βιομηχανίας-εργασίας στο.

Ειδήσεις: Η Samsung TV διαπραγματεύεται με την LG Display: Soon Feater OLED TVS στη Samsung ? Η LG Display και η Samsung Electronics θα επανέλθουν στις διαπραγματεύσεις σε μια εταιρική σχέση επιτρέποντας στο πρώτο να παρέχει το δεύτερο του Dall.

News: TV Η δοκιμή TV Samsung 75QN800C προσχώρησε στη σύγκριση της σύγκρισης τηλεόρασης 98 μας καλωσορίζει τη δοκιμή Samsung 75QN800C, διαθέσιμη από € 5.539. Έρχεται ως εναλλακτική λύση στο LG 7.

TV 14/02/2023 OLED META: δισεκατομμύρια μικρο-ΛΕΝΤΙ για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της αιχμής της φωτεινότητας της τηλεόρασης για το τρέχον έτος 2023, η LG Display Markets Μια νέα τεχνολογία των πλακών OLED που ονομάζονται OLED Meta. Συνδυάζει ένα φίλτρο optiqu.