Το Samsung Galaxy Z Flip4 και Z Fold4 σε μειωμένες τιμές για αγορά με Bouygues Telecom έως 25/09, Samsung: Τα νέα smartphones είναι προσβάσιμα από € 14/μήνα στο Bouygues Telecom

Samsung: Τα νέα smartphones είναι προσβάσιμα από € 14/μήνα στο Bouygues Telecom

Μην κάνετε κανένα λάθος, ωστόσο: είστε καλά μπροστά σε μια συσκευή Ultra High -End. Προσχώρησε στο τελευταίο Premium Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, 8 GB μνήμης RAM και η τελευταία γενιά αισθητήρων φωτογραφιών Samsung 12 megapixel, τόσο στην κύρια κάμερα όσο και στην εξαιρετικά μεγάλη γωνιά.

Το Samsung Galaxy Z Flip4 και Z Fold4 σε μειωμένες τιμές για αγορά με Bouygues Telecom μέχρι τις 25/09

Παραγγείλετε τη νέα σειρά Samsung Galaxy Z τώρα με την Bouygues Telecom. Και πληρώστε τη φθηνότερη αγορά χάρη στη νέα χρηματοδότηση smartphone.

Το Samsung Galaxy Z Flip4 και Z Fold4 σε μειωμένες τιμές για αγορά με Bouygues Telecom μέχρι τις 25/09

Το συντακτικό προσωπικό Ariase – τροποποιήθηκε στις 09/16/2022 στις 10:33 π.μ

Τίποτα δεν μας εκπλήσσει με την Bouygues Telecom ! Για άλλη μια φορά, ο χειριστής προσφέρει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα προσφορά για κινητά: ελέγξτε τη νέα σειρά Samsung Galaxy Z τώρα, με ένα Μειωμένο ποσοστό αγοράς, Χάρη σε μια νέα λύση χρηματοδότησης. Μόλις κυκλοφόρησε στην αγορά, το Samsung Galaxy Z Flip4 και το Z Fold4 είναι ήδη διαθέσιμα στο Bouygues Telecom σε τιμή Canon: € 1 (+€ 14/μήνα) για το πρώτο και το 119.90 (+€ 29/μήνα) για το δεύτερο, με την αίσθηση 170 GB. Πώς να το απολαύσετε και πάνω απ ‘όλα, Οι δύο νέοι στην περιοχή Samsung Galaxy Z ? Αποκρυπτογραφούμε για εσάς αυτό το καλό σχέδιο.

Ένα πακέτο Sensation 170 GB για να έχετε ένα νέο Samsung Galaxy Z

Υπάρχουν δύο τύποι πακέτων κινητής τηλεφωνίας Bouygues: B & You Consquists, οι οποίες είναι πακέτα μη δεσμευτικά, στη συνέχεια πακέτα αίσθησης, τα οποία σας επιτρέπουν να αποκτήσετε ένα smartphone σε προτιμησιακή τιμή. Σήμερα, είναι το πακέτο αίσθησης 170 GB που προσφέρει νέους συνδρομητές Mobile Bouygues για να αποκτήσει ένα από τα νέα Samsung Galaxy Z σε μειωμένη τιμή, δηλαδή:

  • € 1 για αγορά για το Samsung Galaxy Z Flip4 (+€ 14/μήνα για 36 μήνες)
  • € 119,90 για αγορά για το Samsung Galaxy Z Fold4 (+€ 29/μήνα για 36 μήνες)

Το Sensation170 Go Bouygues Telecom Package εμφανίζεται σε € 25.99/μήνα (για τους συνδρομητές τηλεπικοινωνιών Bouygues) ή € 31.99/μήνα για άτομα που δεν έχουν εγγραφεί σε ένα bbox. Μετά τον 13ο μήνα, η μηνιαία πληρωμή θα αυξηθεί σε € 42,99 για συνδρομητές Box και 48,99 € για νέους πελάτες. Τι βρίσκουμε σε αυτό το πακέτο 5G Bouygues Telecom Compatible ? Εδώ είναι η λεπτομέρεια της προσφοράς:

  • 170 GB του κινητού Διαδικτύου στην ηπειρωτική Γαλλία, συμπεριλαμβανομένων 80 GB που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην Ευρώπη, το DOM, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και την Ελβετία
  • Απεριόριστες κλήσεις και SMS στη Γαλλία και από την Ευρώπη, το DOM, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και την Ελβετία
  • Απεριόριστες κλήσεις σε σταθερές 120 χώρες

Αυτό το πακέτο Sensation 170 GB προσφέρεται με δύο χρόνια δέσμευσης.

Σημαντική διευκρίνιση: Μέχρι τις 30/09, η Bouygues Telecom έχει δημιουργήσει μια προσφορά εκτόξευσης για οποιαδήποτε αγορά ενός νέου Samsung Galaxy Z, με τους Galaxy Buds 2, ένα 100% επιστροφή του κύτους και ένα κεφάλι φόρτισης ή Σχεδόν 150 € σε εξοικονόμηση.

Αυτό δεν είναι όλα, αν πουλάτε το παλιό σας κινητό, το Bouygues Telecom σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από ένα Ανάκτηση μπόνους 150 € ή 200 €.

Τα πάντα για τη νέα χρηματοδότηση smartphone 12, 24 ή 36 μήνες

Από την έναρξη του σχολικού έτους, στο Bouygues Telecom, προσφέρεται νέα μέθοδος χρηματοδότησης για την αγορά ενός νέου τηλεφώνου: χρηματοδότηση smartphone 12, 24 ή 36 μηνών, μια απλή λύση για γρήγορη και εκπλήξεις για Κάντε το φορητό υπολογιστή ακόμα πιο προσιτό στα όνειρά σας και προσφέρετε στον εαυτό σας το Samsung Galaxy Z Flip4 ή Z Fold4 σε μειωμένες τιμές για αγορά.

Για να πληρούν τις προϋποθέσεις, είναι εύκολο:

  • Επιλέγετε το πακέτο Sensation, το smartphone σας σε μειωμένη τιμή για την αγορά και το ποσό των μηνιαίων πληρωμών σας για 12, 24 ή 36 μήνες
  • Μια μελέτη πιστωτικού ιδρύματος αμέσως η οικονομική σας κατάσταση προκειμένου να επικυρώσετε το αίτημά σας
  • Μετά την επικύρωση της σύμβασής σας και την πληρωμή της αγοράς σας, θα λάβετε το συμβόλαιο πίστωσης και το πρόγραμμά σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σημειώστε επίσης ότι είναι δυνατόν να προσαρμόσετε τη χρηματοδότησή της με την πάροδο του χρόνου, πραγματοποιώντας μια πρώιμη, συνολική ή μερική επιστροφή χρημάτων.

Ποια είναι η νέα σειρά Samsung Galaxy Z ?

Με τη νέα σειρά Samsung Galaxy Z, υπάρχουν δύο τρόποι για να δείτε τα πράγματα: κάθετα ή οριζόντια. Εάν αισθάνεστε καλύτερα κατακόρυφα, θα επιλέξετε το Samsung Galaxy Z Flip4. είναι Ένα τηλέφωνο βαλβίδας που θα είναι απολύτως κατάλληλο για χρήστες που αναζητούν συμπαγής. Και, αν αισθάνεστε καλύτερα οριζόντια, θα προτιμάτε το Samsung Galaxy Z Fold4. είναι Ένα smartphone σε μορφή tablet, Ποιος θα γεμίσει τους χρήστες που θέλουν ένα smartphone με μια ευρύτερη δυνατή οθόνη.

Αλλά, ανεξάρτητα από τον τρόπο σας να βλέπετε τα πράγματα: με το Samsung Galaxy Z Flip4 και το Samsung Galaxy Z Fold4, θα έχετε ένα μικρό κόσμημα τεχνολογίας. Πράγματι, Τα δύο νέα αναδιπλούμενα μοντέλα της Samsung Ενσωματώνει ένα τσιπ τελευταίας γενιάς, το οποίο εμφανίζει αξιοσημείωτη απόδοση και έχει 8 GB ή 12 GB μνήμης RAM. Όσο για να σας πω, το Samsung Galaxy Z Flip4 και το Samsung Galaxy Z Fold4 είναι κοπή για multitasking.

Για τα υπόλοιπα, τα δύο νέα μοντέλα της σειράς Galaxy Z έχουν δυναμική πλάκα 2x AMOLED, με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Είναι 6,7 ίντσες κάποτε ξεδιπλώνεται και 1,9 ίντσες μόλις διπλωθεί στο Galaxy Z Flip 4, για μια κατακόρυφη ανάγνωση. Και, στο Galaxy Z Fold 4, είναι 7,6 ίντσες κάποτε ξεδιπλώνεται και 6,2 ίντσες μόλις διπλωθεί, για μια οριζόντια ανάγνωση. Το κύριο πλεονέκτημα του πρώτου μοντέλου είναι επομένως η συμπαγής του, ενώ το δεύτερο είναι ιδανικό για αναπαραγωγή ή παρακολούθηση βίντεο streaming. Παρ ‘όλα αυτά, ανεξάρτητα από το μοντέλο, θα επωφεληθείτε από πλούσια χρώματα και βαθιές αντιθέσεις.

Επίπεδο φωτογραφίας, τώρα. Το Samsung Galaxy Z Flip 4 είναι εξοπλισμένο με δύο αισθητήρες 12 megapixel, με μεγάλη γωνία και εξαιρετικά ευρεία γωνία. Για το Samsung Galaxy Z Fold 4, είναι ακόμα καλύτερο. Ο κύριος αισθητήρας είναι 50 megapixel αντί για 12 και είναι εξοπλισμένος με έναν τρίτο αισθητήρα που λειτουργεί ως τηλεφακός.

Τέλος, από την άποψη της αυτονομίας, είναι επίσης πολύ υψηλό επίπεδο, με μπαταρία 3700 mAh στο Samsung Galaxy Z Flip 4 και μια μπαταρία 4400 mAh στο Samsung Galaxy Z Fold 4. Τα δύο νέα μοντέλα έχουν γρήγορη επαναφόρτιση 25 W και ασύρματη επαναφόρτιση 15 W.

Τελευταίες πληροφορίες για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε μεταξύ των δύο νέων πτυχών της Samsung: είναι διαθέσιμες σε διάφορα χρώματα (γραφίτη, λεβάντα, τριαντάφυλλο και μπλε χρυσό για το Galaxy Z Flip 4 και το μαύρο, το ελεφαντόδοντο και τον ανθρακίτη για το Galaxy Z Fold 4) και με ένα Η μνήμη κυμαίνεται από 128 GB έως 512 GB.

Αυτό το άρθρο είναι χορηγία περιεχομένου.

Μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ

Ακολουθήστε όλα τα νέα της Ariase στο Google News.

Samsung: Τα νέα smartphones είναι προσβάσιμα από € 14/μήνα στο Bouygues Telecom

Το Samsung Galaxy Z Flip 4 και το Z Fold 4 σας κάνουν να θέλετε ? Με τα πακέτα Sensation Mobile Sensation Bouygues Telecom, γίνεται ευκολότερο να τα αποκτήσετε.

Με το ολοκαίνουργιο Galaxy Z Flip 4 και το Galaxy Z Fold 4, η Samsung αποδεικνύει ότι εξακολουθεί να είναι ο ηγέτης στην αγορά των αναδιπλούμενων τηλεφώνων. Αυτά είναι τα πραγματικά συμπυκνώματα τεχνολογίας, τα οποία λογικά έχουν υψηλότερη τιμή από τα παραδοσιακά smartphones.

Ωστόσο, η Bouygues Telecom σας επιτρέπει να τα αποκτήσετε πιο εύκολα χάρη στην ευκολία πληρωμής σε 36 μήνες. Όλα συνοδεύονται από ένα συμπαγές πακέτο αίσθησης 170 GB, συμβατό με 5G.

Το Samsung Galaxy Z flip 4 έως 14 ευρώ το μήνα

Η έννοια του Samsung Galaxy Z Flip 4 είναι σχεδόν τόσο παλιά όσο η έννοια του ίδιου του κινητού τηλεφώνου. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 2000, οι βαλβίδες ήταν Λεγεώνα. Για αρκετά χρόνια, η Samsung έχει πάρει τη μορφή για να τον αναστατώσει. Η οθόνη AMOLED 6,7 ιντσών του Galaxy Z Flip 4 είναι αναδιπλούμενη, επιτρέποντας στο smartphone να πέσει πίσω στον εαυτό του σαν δέντρο σκόνης. Η λέξη βρίσκεται όλα, αφού αυτό που προσελκύει περισσότερο σε αυτό το smartphone είναι ακριβώς αυτό: το στυλ του, η κομψότητα του.

Μην κάνετε κανένα λάθος, ωστόσο: είστε καλά μπροστά σε μια συσκευή Ultra High -End. Προσχώρησε στο τελευταίο Premium Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, 8 GB μνήμης RAM και η τελευταία γενιά αισθητήρων φωτογραφιών Samsung 12 megapixel, τόσο στην κύρια κάμερα όσο και στην εξαιρετικά μεγάλη γωνιά.

Να είστε σίγουροι για την ανθεκτικότητά του, αφού το Galaxy Z Flip 4 είναι εξαιρετικά ανθεκτικό. Ο μεντεσέ του πιστοποιήθηκε για να αντέξει 200.000 ανοίγματα και κλεισίματα και το ίδιο το τηλέφωνο είναι IPX8. Δεν φοβάται να πέσει στο νερό ! Το ίδιο ισχύει και για τις πτώσεις στο έδαφος, αφού το γυαλί του Gorilla Glass Victus+ και το πλαίσιο του αλουμινίου Armor θα είναι σε θέση να απορροφήσει πολλά σοκ.

Για άτομα που αναζητούν ψηφιακή αποτοξίνωση, είναι σχεδόν το τέλειο smartphone. Μπορείτε απλά να κοιτάξετε γρήγορα τη μικρή εξωτερική οθόνη της, εάν η ειδοποίηση που λαμβάνεται είναι πραγματικά σημαντική και ανοίξτε το Galaxy Z Flip 4 σαν να είναι απαραίτητο. Κομψότητα, εξουσία, αλλά όχι χωρίς συγκράτηση.

Στο Bouygues Telecom, επιλέγοντας το πακέτο Sensation 170 GB, το Samsung Galaxy Z Flip 4 επιστρέφει σε 1 ευρώ (μετά από ODR 80 ευρώ), με μηνιαία πληρωμή 14 ευρώ για 36 μήνες. Αυτό που ξεχώρισε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το Samsung Galaxy Z διπλώνεται 4 έως 29 ευρώ το μήνα

Το Samsung Galaxy Z Fold 4 είναι ο πνευματικός διάδοχος της σημείωσης που κυμαίνεται από τον κατασκευαστή της Κορέας. Εδώ, έχουμε το απόλυτο όπλο για παραγωγικότητα στο smartphone, με συσκευή 6,2 ιντσών ικανή να ξεδιπλώνεται για να αποκαλύψει μια οθόνη σε μορφή tablet 7,6 ιντσών σε μια στιγμή.

Φυσικά, όλα αυτά δίνουν ένα ουσιαστικό πλεονέκτημα μόλις είναι ένα ζήτημα διαχείρισης μιας μεγάλης βιβλιοθήκης αρχείων, ενός πίνακα στο Excel ή ακόμα και για το Photo Touch. Αλλά ως μπόνους, το Galaxy Z Fold 4 είναι συμβατό με το S Pen, το οποίο σας επιτρέπει να το χρησιμοποιήσετε ως βιβλίο σκίτσων συνεχώς διπλωμένο στην τσέπη σας.

Και φυσικά, έχει τη δύναμη και τη μεγάλη οθόνη που την καθιστούν μια πραγματική φορητή κονσόλα παιχνιδιών. Για να μην αναφέρουμε το απλό γεγονός ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε τη σειρά σας με μια άνετη διαγώνιο, ό, τι κι αν είστε στο σπίτι ή στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Και οι λάτρεις των βιβλίων όπως το manga και τα κόμικς θα βρουν εκεί τον πιο πιστό σύντροφό τους, τη μορφή του Galaxy Z Fold 4 να είναι παρόμοια με εκείνη ενός αναγνώστη τσέπης … αλλά που μπορεί να πέσει πίσω για να κρατήσει την τσέπη σας παντελόνι.

Όπως ο αδελφός του, το Galaxy Z Flip 4, το Galaxy Z Fold 4 δεν φοβάται τις πτώσεις ή ένα γυαλί που ανατρέπεται. Είναι επίσης πιστοποιημένο IPX8, και επομένως είναι ανθεκτικό σε μια προσωρινή εμβάπτιση στο νερό και επίσης επωφελείται από το Corning Gorilla Glass Victus+ Glass and Armor Aluminium. Αυτά τα smartphones είναι κατασκευασμένα για να διαρκέσουν.

Στο Bouygues Telecom, επιλέγοντας το πακέτο Sensation 170 GB, το Samsung Galaxy Z Fold 4 εμφανίζεται στα 119 ευρώ (μετά από ODR 80 ευρώ), με μηνιαία πληρωμή 29 ευρώ για 36 μήνες. Μπορείτε να μειώσετε περαιτέρω την τιμή αγοράς του ενώ απολαμβάνετε μπόνους ανάκτησης 200 ευρώ.

Τα πλεονεκτήματα του πακέτου Sensation 170 GB

Το πακέτο Sensation 170 GB, όπως υποδηλώνει το όνομά της, σας επιτρέπει να απολαμβάνετε 170 GB δεδομένων στο Διαδίκτυο στη Γαλλία, 80 GB από την Ευρώπη/DOM και την Ελβετία. Περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις προς τις σταθερές σε 120 χώρες, καθώς και απεριόριστες κλήσεις και SMS στην ηπειρωτική Γαλλία, από την ΕΕ/DOM και από την Ελβετία στη Γαλλία.

Αυτό είναι φυσικά ένα πακέτο στο δίκτυο 5G του γαλλικού φορέα, το οποίο επανέρχεται στα 31,99 ευρώ το μήνα για 12 μήνες και 42,99 ευρώ το μήνα. Οι πελάτες του Box μπορούν να επωφεληθούν από μηνιαία έκπτωση 6 ευρώ στη συνδρομή.

Αυτό το άρθρο πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Bouygues Telecom.

Αυτό είναι περιεχόμενο που δημιουργήθηκε από ανεξάρτητους συντάκτες στην οντότητα Humanoid XP, η συντακτική ομάδα Fandroid δεν έχει συμμετάσχει στη δημιουργία της. Επιβάλλουμε τα ίδια κριτήρια για να σας προσφέρουμε μοναδικό και ποιοτικό περιεχόμενο.