Rolls-Royce Specter: Καλύτερη τιμή, τεχνικά και ενημερωτικά δελτία-φρούτα, Rolls-Royce Specter: μπαταρία, αυτονομία, επαναφόρτιση, παραστάσεις

Rolls-Royce Specter

Δεν υπάρχουν προσφορές αυτή τη στιγμή

Rolls-Royce Specter

Το φάσμα του Rolls-Royce που ανακοινώθηκε το 2022 είναι το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της διάσημης μάρκας που είναι εξοπλισμένο με ισχύ 585 ίππων και μέγιστο ζευγάρι 900 nm, επιτρέποντάς του να καταρρίψει 0 έως 100 km/ h σε 4.5 km/h. Σημειώστε το σημαντικό βάρος (2975 kg). Θα πρέπει να είναι σε θέση να επωφεληθεί από την αυτονομία των 520 χλμ. Σύμφωνα με τον κύκλο WLTP και μια μέγιστη ισχύ φόρτισης 195 kW.

Πού να αγοράσετε το
Rolls-Royce Specter στην καλύτερη τιμή ?

Δεν υπάρχουν προσφορές αυτή τη στιγμή

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το Specter Rolls-Royce

Στο πολύ ελιτιστικό σύμπαν των αναγνωρισμένων κατασκευαστών, υπάρχουν λίγοι που έχουν πάρει τα βήματα του 100 % ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Στην πραγματικότητα, Το Rolls-Royce είναι το πρώτο. Ο Bentley παρουσίασε μόνο ένα αυτοκίνητο που θα πρέπει να οδηγήσει σε ένα τυποποιημένο αυτοκίνητο μέχρι το 2025, ενώ άλλοι κατασκευαστές, των οποίων ο προσανατολισμός είναι τόσο πολυτελής όσο είναι σπορ, όπως ο Aston Martin, για παράδειγμα, να αγωνιστεί να ξεκινήσει το πρώτο τους υβριδικό μοντέλο.

Το πιο επιδεικτικό των ηλεκτρικών αυτοκινήτων ?

Επομένως, η Rolls-Royce παρουσιάζει το πρώτο μοντέλο της ηλεκτρικής σειράς 100 % και όπως μπορείτε να δείτε μέσω των διαθέσιμων φωτογραφιών, Το στυλ συμμορφώνεται με το εμπορικό σήμα.

Κάποιοι αναμφισβήτητα θα παρατηρήσουν έναν μικρό οικογενειακό αέρα με τη νέα BMW i7, και αυτό είναι φυσιολογικό, αφού η Rolls-Royce έχει πάει κάτω από την πτυχή του ομίλου BMW από το 1998 και τα δύο μοντέλα μοιράζονται μερικά κοινά στοιχεία, ακόμη και αν αρνείται η Rolls-Royce για να το αναφέρω.

Το φάσμα δεν σπάει με το πνεύμα της μάρκας, αν και η μάσκα του είναι ευρύτερη από ποτέ και τώρα φωτίζεται από 22 LED. Στο τέλος της κουκούλας, υπάρχει ένα πνεύμα έκστασης βελτιστοποιημένο αεροδυναμικά, ακόμα κι αν δεν είμαστε σίγουροι ότι αλλάζει πολύ.

Τούτου λεχθέντος, το φάσμα είναι το πιο αεροδυναμικό μοντέλο στην ιστορία της μάρκας με Ένα CX 0,25. Το αυτοκίνητο έχει μήκος 5,45 μέτρων, πλάτος 2,08 μέτρων και ύψους 1,56 μέτρων. Το μεταξόνιο του είναι 3,21 μέτρα.

Μια απογοητευτική αυτονομία

Εάν υπάρχει ένα πράγμα που δεν θα αλλάξει σε σύγκριση με ένα θερμικό μοντέλο στο Rolls-Royce, είναι ο θόρυβος. Τα μοντέλα που κινούνται από το ισχυρό V12 που χρησιμοποιούνται για να μην κάνουν θόρυβο και αυτό το συναίσθημα θα είναι παρόμοιο στο φάσμα με την απουσία μηχανής καύσης.

Αντ ‘αυτού, βρίσκουμε έναν ηλεκτρικό κινητήρα που αναπτύσσει το μικροσκοπικό 430 kWh, περίπου 585 HP. Το 0 έως 100 km/h ανακοινώνεται στο 4,5 δευτερόλεπτα. Το φορτηγό ζευγάρι 900 nm Σίγουρα δεν θα είναι πάρα πολύ για να μετακινήσετε τη μάζα Pachydermal του μηχανήματος.

Πράγματι, ένα θερμικό ρολό δεν είναι απαραίτητα ελαφρύ βασικό, αλλά αυτή η ηλεκτρική έκδοση χτυπά όλα τα αρχεία με Σχεδόν τρεις τόνοι στην κλίμακα (2.975 kg άδειο πολύ ακριβώς), ειδικά χάρη στη μπαταρία που μόνο ζυγίζει 700 κιλά.

Η μάρκα δεν έχει ανακοινώσει την ικανότητα της μπαταρίας, αλλά πρέπει αναμφισβήτητα να είναι υψηλή. Παρ ‘όλα αυτά, ένας γρήγορος υπολογισμός καθιστά δυνατή την φαντασία της χωρητικότητας περίπου 100 kWh.

Πράγματι, η Rolls-Royce επικοινωνεί με την αυτονομία του 520 χλμ Κάτω από τον κύκλο WLTP, με ανακοινώσεις μικτής κατανάλωσης (εγκρίθηκε) στα 21,5 kWh/100 km. Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με τον κύκλο EPA, πιο σοβαρό από το WLTP, επειδή πλησιάζει την πραγματικότητα, η αυτονομία πέφτει στα 418 χλμ. Σε κάθε περίπτωση, αυτά τα δεδομένα είναι αρκετά απογοητευτικά για ένα αυτοκίνητο με μια τέτοια μπαταρία. Ένα Mercedes EQS ισχυρίζεται, για παράδειγμα, περισσότερο από 700 χλμ., Ανάλογα με τις εκδόσεις, με μια μπαταρία 107,8 kWh.

Αλλά με τρεις τόνους στην ισορροπία των κυλίνδρων, δεν ήταν απαραίτητο να περιμένουμε θαύματα. Η μέγιστη ισχύς φόρτισης ανακοινώνεται στο 195 kW. Το φάσμα βασίζεται στην πλατφόρμα αλουμινίου “Αρχιτεκτονική της πολυτέλειας”, μια πλατφόρμα που δεν χρονολογείται από χθες από τότε που εγκαινιάστηκε το 2003. Η μπαταρία ενσωματώνεται εν μέρει στην ίδια τη δομή, η οποία επιτρέπει την ακαμψία 30 %.

Μια στρατοσφαιρική τιμή

Αυτό το εξαιρετικά luxury ηλεκτρικό coupe, το οποίο αντικαθιστά τη γήρανση Phantom Coupé εντυπωσιάζει με την καμπίνα του. Όπως η εξωτερική όψη, το εσωτερικό εξελίσσεται ελαφρώς σε σύγκριση με τους θερμικούς κυλίνδρους. Το φάσμα είναι προφανώς πιο τεχνολογικό, με ιδιαίτερα την άφιξη ενός ψηφιακού συστήματος οργάνων. Ωστόσο, μερικές φυσικές εντολές έχουν διατηρηθεί για να αποφευχθεί η μετάβαση σε ολόκληρη την αφή.

Το Rolls-Royce Specter πρέπει να φτάσει στην αγορά το τέταρτο τρίμηνο του 2023 και η τιμή της θα πρέπει να ξεκινήσει περίπου 340.000 ευρώ, καθώς η μάρκα ανακοινώνει μια τιμή που βρίσκεται “Μεταξύ ενός σφυριού και ενός φάντασμα”. Με μερικές επιλογές, η τιμή θα πρέπει εύκολα να υπερβαίνει τα 500.000 ευρώ.

Rolls-Royce Specter

Rolls-Royce Specter

Διαμορφώστε το όχημα Rolls-Royce Specter ή ζητήστε δωρεάν μια δοκιμή.

Το φάσμα Rolls-Royce είναι το πρώτο 100% ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας. Ανακοινώνει μια σειρά από 500 χλμ. Χάρη στην μπαταρία των 102 kWh.

Σχεδιασμός και διαστάσεις του Specter Rolls-Royce

Το φάσμα είναι ένα κουπέ με δύο και τεσσάρων και τεσσάρων θέσεων που εκτείνεται σε εντυπωσιακό μήκος 5,45 μέτρων, με πλάτος 2,08 μέτρων και ύψος 1,55 μέτρων. Αν και αυτό το ύψος μπορεί να φαίνεται υψηλό για ένα coupe, το φάσμα κρατά το ρεκόρ για το πιο αεροδυναμικό αυτοκίνητο που έγινε ποτέ από τον κατασκευαστή, εμφανίζοντας συντελεστή οπισθέλκουσας μόνο 0,25.

Αν και το φάσμα διατηρεί τη χαρακτηριστική σιλουέτα ενός ρολού, φέρνει ένα άγγιγμα φρεσκάδας και νεωτερικότητας στον παραδοσιακό σχεδιασμό της μάρκας. Η λαβή, η ευρύτερη εγκατεστημένη σε ρολά, είναι αξιοσημείωτη, αλλά παραμένει σε λογικό ύψος. Η υπογραφή φωτός είναι διακριτική, αποτελούμενη από μια λεπτή λωρίδα σε ύψος, προσθέτοντας σύγχρονη κομψότητα. Επίσης στο πίσω μέρος, το φάσμα δεν διστάζει να καινοτομήσει με μια σύγχρονη υπογραφή φωτός, αντανακλώντας μια τολμηρή προσέγγιση για το σχεδιασμό.

Rolls-Royce Specter Battery and Autonomy

Το φάσμα είναι εξοπλισμένο με μεγάλη μπαταρία 102 kWh που επιτρέπει, σύμφωνα με το πρότυπο WLTP, μέγιστη αυτονομία 520 km. Το πολυτελές coupe δέχεται ένα γρήγορο φορτίο (DC) 195 kW, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα φορτίο 10 έως 80% σε 34 λεπτά. Από την άποψη της κατανάλωσης, η Rolls-Royce επικοινωνεί σε 22,3 kWh / 100 km κατά μέσο όρο σε μικτό κύκλο.

Η αυτοκινητισμός και η απόδοση

Το πρώτο ηλεκτρικό rolls-royce διεκδικεί δύναμη 430 kW (585 hp) και ροπής 900 nm, η οποία επιτρέπει στα 2.975 kg του αυτοκινήτου να καταρρίψουν 0 έως 100 km/h σε 4,5 δευτερόλεπτα, για μέγιστη ταχύτητα πλεύσης που σταθεροποιείται στο 250 km/h.

Εμπορία

Η βασική τιμή του νέου φάσματος ξεκινά από 340.000 ευρώ, οι πρώτες παραδόσεις του μοντέλου προγραμματίζονται για το τέταρτο τρίμηνο του 2023.

Γκαλερί εικόνων

Δοκιμάστε το Rolls-Royce Specter ?

Διαμορφώστε το όχημα Rolls-Royce Specter ή ζητήστε δωρεάν μια δοκιμή.