Τα πάντα για το RMC Sport de SFR, την ψηφιακή προσφορά 100% χωρίς να αλλάζουν τον χειριστή | RMC Sport

Ανακαλύψτε RMC Sport 100% ψηφιακή ροή και ζωντανή

Contents

Η προσφορά ισχύει σε Metropolitan France προσυπογραμμή ανεξάρτητα από οποιαδήποτε SFR Mobile ή σταθερή συνδρομή, επιτρέποντας την πρόσβαση σε αθλητικούς διαγωνισμούς που μεταδίδονται από την RMC Sport μέσω RMC Sport Channels, μέσω της εφαρμογής RMC Sport σε συμβατά τερματικά ή στον ιστότοπο WWW.Rmcsport.Τηλεόραση, στην ηπειρωτική Γαλλία, από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το DOM. Έως 5 οθόνες και ταυτόχρονη συνεδρίαση. Κατάλογος καναλιών και προγραμμάτων που ενδέχεται να εξελιχθούν. Απαιτεί σύνδεση στο Διαδίκτυο. Mob/Go Mobile Χρήση που περιλαμβάνεται στο πακέτο κινητής τηλεφωνίας του πελάτη. Επιλογή στα 19 €/μήνα. + Τα τέλη της υπόθεσης € 1 κατά τη διάρκεια της πρώτης συνδρομής.

RMC Sport: Το καλύτερο από όλα τα αθλήματα στο SFR

Το RMC Sport σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο καλύτερο αθλητισμό στην τηλεόραση και στον υπολογιστή, αλλά και σε tablet ή smartphone με την εφαρμογή RMC Sport.

Ποιος μπορεί να επωφεληθεί ?

Ο καθένας μπορεί να επωφεληθεί από την RMC Sport: SFR πελάτες φυσικά, αλλά και μη -customers.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ?

Βρείτε στο RMC τους καλύτερους ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς με τις δύο καλύτερες αφίσες τουΟΥΕΦΑ κύπελλο πρωταθλητριών κάθε ημέρας, η πλειοψηφία του UEFA Europa League και του Το Europa Conference League Και ο αγώνας του UEFA Super Cup στην οποία ανταγωνίζονται οι νικητές της προηγούμενης σεζόν.

Είναι επίσης το καλύτερο της καταπολέμησης αθλημάτων γύρω από αναγνωρισμένα γεγονότα MMA όπως Ufc, Pfl Και Το bellator αλλά και τα βασικά στοιχεία του πυγμαχία με Πρώτοι πρωταθλητές πυγμαχίας Επωφεληθείτε από μια νέα αθλητική εμπειρία για να μην χάσετε τίποτα σε όλα τα εδάφη..

Το Bouquet RMC Sport αποτελείται από 2 κανάλια αφιερωμένα στον συνεχή αθλητισμό: RMC Sport 1 και RMC Sport 2. Περιλαμβάνει επίσης πρόσβαση σε ζωντανά κανάλια για να σας επιτρέψει να ακολουθήσετε τους αθλητικούς διαγωνισμούς κάτω ταυτόχρονα.

Οπτική παρουσίαση των λογοτύπων των αθλητικών πρωταθλημάτων που μεταδίδονται από το RMC Sport

Το RMC Sport είναι επίσης μια εμπειρία ποδοσφαίρου Μεγάλες νέες και αποκλειστικές αναφορές Για να βρεθεί στο περιοδικό Transversales, συναρπαστικές ταινίες γύρω από εκδηλώσεις που μεταδίδονται από το RMC Sport, ζωντανά προγράμματα γύρω από διάσημους διαγωνισμούς, πρωταθλητές, RMC Europa ή MMA Center.

rmc_sport_devices

Να σημειωθεί
Να σημειωθεί

Συνδρομητές Canal+/Canalsat, Η πρόσβαση στην εφαρμογή RMC Sport δεν περιλαμβάνεται στην προσφορά σας. Και τα αναγνωριστικά σας δεν σας επιτρέπουν να συνδεθείτε στον ιστότοπο RMCSPORT.τηλεόραση.

Για να απολαύσετε τα κανάλια Sport RMC, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεοπτικό πλαίσιο/αποκωδικοποιητή σας.

Πόσο κοστίζει ?

 • Εάν είστε ήδη Πελάτης SFR Box : 9 €/μήνα με δέσμευση 12 μηνών* Ή 15 €/μήνα χωρίς δέσμευση (σε τηλεόραση, υπολογιστή ή Mac, tablet και κινητό).
 • Αν είστε SFR Πελάτης Κινητό : 9 €/μήνα με δέσμευση 12 μηνών* Ή 15 €/μήνα χωρίς υποχρέωση (σε κινητό ή tablet).
 • Εάν δεν είστε Χωρίς πελάτη SFR : Η ψηφιακή προσφορά 100% είναι € 19/μήνα με δέσμευση ** 12 μήνες Ή 25 €/μήνα χωρίς υποχρέωση (σε όλες τις οθόνες σας χωρίς να αλλάξετε τους χειριστές).

τιμές_RMC_SPORT_SFR

* Ο τερματισμός του RMC Sport με δέσμευση είναι δυνατή μόνο επικοινωνώντας με την SFR Service Service μέσω τηλεφώνου στο 1023.

** Ο τερματισμός της επιλογής RMC 100% RMC Sport RMC είναι δυνατή μόνο από τον 12ο μήνα δέσμευσης μέσω της γάτας ή από την περιοχή του πελάτη.

Για να ξέρεις
Για να ξέρεις

Χρειάζεστε μια άλλη συνεδρία RMC Sport ? Με L ‘Επιλογή RMC Sport – Πρόσθετος λογαριασμός, Επωφεληθείτε από έναν αγαπημένο στον αθλητισμό 9 € το μήνα.

Πώς να επωφεληθείτε από αυτό ?

 • Αν είστε Πελάτης SFR, Εγγραφείτε στην επιλογή RMC Sport:

Από την περιοχή πελατών SFR, τμήματα Μου ΟFFRE και το τηλέφωνο μου > Προσφορά> Προσθήκη επιλογών,

Ή Από την εφαρμογή SFR & ME, τμήματα Μου Προσφορά> Προσθήκη επιλογών,

Ή Από την εφαρμογή RMC Sport που διατίθεται στο App Store και στο Play Store.

 • Εάν δεν είστε Χωρίς πελάτη SFR, Η συνδρομή της προσφοράς 100% ψηφιακής RMC Sport RMC είναι δυνατή στο www.SFR.Fr. Μπορείτε επίσης να καλέσετε το 1055.
 • Αν είστε Canal Canal+/Canalsat, Πηγαίνετε στο τμήμα Συνδρομή από την περιοχή του πελάτη σας και επιλέξτε “Τροποποιήστε τις επιλογές μου”.

Εγγραφώ RMC Sport

Για περαιτέρω

Η επιλογή RMC Sport – Πρόσθετος λογαριασμός

Για € 9 το μήνα, προσθέστε έναν άλλο λογαριασμό RMC Sport για να παρακολουθήσετε δύο προγράμματα ταυτόχρονα χωρίς καμία αποσύνδεση.

Διατηρούνται για τους συνδρομητές RMC Sport ή RMC Sport + Bein Sports (More Sport ή Sport Pass), αυτή η επιλογή χωρίς δέσμευση Σας επιτρέπει να μοιραστείτε το καλύτερο του αθλητισμού με τους αγαπημένους σας. Αποκτήστε έναν δεύτερο εξατομικευμένο και ασφαλή λογαριασμό για το αγαπημένο σας πρόσωπο, εγγραφείτε στο RMC Sport – Πρόσθετος λογαριασμός, χρεώνεται 9 € το μήνα, Από SFR & ME ή εφαρμογές περιοχής πελατών. Προσοχή. Αυτή η προσφορά δεν είναι διαθέσιμη για τους συνδρομητές RMC Sport μέσω La Poste Mobile, Coriolis, CIC Mobile, Canal και Crédit Mutuel.

Αυτή η επιλογή είναι επίσης διαθέσιμη ως μέρος των προσφορών με το Amazon Prime + Ligue 1 Uber Eats. Να σημειωθεί. Η επιλογή σας επιτρέπει να αποκτήσετε έναν δεύτερο λογαριασμό για να καταναλώσετε το περιεχόμενο RMC Sport. Όσον αφορά το Amazon Prime + Ligue 1 Uber Eats Services, μεταβείτε στην περιοχή πελατών σας Amazon Prime.

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω την επιλογή RMC Sport – Πρόσθετο λογαριασμό ?

 • SFR πελάτες με την επιλογή RMC Sport ή Sport Pass:: Είναι δυνατόν να εγγραφείτε σε αυτήν την επιλογή στην περιοχή πελάτη SFR ή στην εφαρμογή SFR & ME, Τμήματα ΜουΠροσφορά> Προσθήκη επιλογών.
 • Το RMC Sport συνδρομείται χωρίς γραμμή SFR:: Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτήν την επιλογή στην περιοχή 100% ψηφιακού πελάτη SFR.

Πώς μοιράζεται ο λογαριασμός ?

Ο “επισκέπτης” σας και εσείς έχετε τον δικό σας λογαριασμό RMC Sport. Πράγματι, μόλις εγγραφεί η επιλογή RMC Sport – πρόσθετος λογαριασμός, μπορείτε να εισαγάγετε το όνομα, το όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του επισκέπτη σας (Διαφορετική διεύθυνση e-mail από τη δική σαςΟυσία. Θα λάβει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που τον προσκαλεί για να δημιουργήσει έναν αθλητικό λογαριασμό RMC. Μετά τη δημιουργία του λογαριασμού του, η υπηρεσία του θα ενεργοποιηθεί. Θα έχει πρόσβαση σε κανάλια Sport RMC. Και, καθώς έχετε ξεχωριστούς λογαριασμούς, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα παιχνίδια ταυτόχρονα στις αντίστοιχες οθόνες σας (κινητό, tablet, υπολογιστή ή συνδεδεμένη τηλεόραση).

Ποιες είναι οι συμβατές συσκευές ?

Το RMC Sport – Πρόσθετη επιλογή λογαριασμού σάς επιτρέπει να βρείτε όλα τα κανάλια Sport RMC κινητό, tablet, υπολογιστή και Συνδεδεμένη τηλεόραση.

Πώς προκύπτει το τιμολόγιο ? Ο επισκέπτης μου και εγώ θα μοιραστούμε τα έξοδα ?

Η επιλογή RMC Sport – πρόσθετος λογαριασμός που έχει εγγραφεί από τον συνδρομητή RMC Sport θα χρεωθεί € 9 το μήνα και ο επισκέπτης σας δεν θα χρεωθεί ποτέ. Επομένως, θα λάβετε 2 τιμολόγια ανά μήνα (που αντιστοιχούν στην προσφορά RMC Sport και που αντιστοιχούν στην επιλογή RMC Sport – Πρόσθετος λογαριασμός) Εκτός από τους πελάτες SFR ή SFR Mobile, Ποιος θα λάβει ένα μόνο τιμολόγιο ανά μήνα, συμπεριλαμβανομένων όλων των προσφορών τους.

Τι συμβαίνει εάν τερματίσω τη συνδρομή μου RMC Sport ?

Το RMC Sport – Πρόσθετη επιλογή λογαριασμού θα τερματιστεί αυτόματα και ο επισκέπτης σας δεν θα έχει πλέον πρόσβαση σε κανάλια Sport RMC.

Η προσφορά RMC Sport με δέσμευση 12 μηνών

Θα ήθελα να τερματίσω την επιλογή του RMC Sport με μια δέσμευση 12 μηνών πριν από το τέλος αυτής της περιόδου

Είναι δυνατόν να τερματίσετε το RMC Sport με δέσμευση επικοινωνώντας με την εξυπηρέτηση πελατών.

Προσοχή. Ο πρώτος τερματισμός της επιλογής RMC Sport με 12 μήνες δέσμευσης θα οδηγήσει σε τέλη τερματισμού που αντιστοιχούν στα υπόλοιπα ποσά λόγω του τέλους της περιόδου δέσμευσης. Θα βρείτε κάτω από έναν πίνακα που παρουσιάζεται ως ένδειξη το κόστος που μπορεί να εφαρμοστεί σε περίπτωση τερματισμού πριν από τους 12 μήνες.

rmc_sport_frais_résiliation_sfr

Παράδειγμα: Επαναπροσαρμόσατε το RMC Sport με δέσμευση μετά από 6 μήνες. Έχετε ακόμα 6 μήνες δέσμευσης. Στη συνέχεια, θα χρεωθείτε στα 114 € των τελών τερματισμού εκτός οποιουδήποτε prorata.

Ανακαλύψτε RMC Sport 100% ψηφιακή ροή και ζωντανή

Στα κανάλια RMC Sport, βρείτε τις καλύτερες αφίσες του UEFA Champions League, την πλειοψηφία των συναντήσεων της UEFA Europa League και της ολοκαίνουργιας UEFA Europa Conference League. Ζήστε την πορεία των μεγάλων συλλόγων στους πιο όμορφους ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς, το RMC Sport είναι το βασικό κανάλι για να υποστηρίξετε τα χρώματα σας.

RMC Sport, είναι επίσης το κανάλι αναφοράς για τα αθλήματα μάχης γύρω από τους διάσημους διαγωνισμούς MMA όπως το UFC, το PFL και το Bellator MMA καθώς και την βασική πυγμαχία με τους πρώτους πρωταθλητές πυγμαχίας.

Το RMC Sport είναι πάθος που μιλάει.

Οι συναντήσεις που δεν πρέπει να χάσετε στο RMC Sport:

Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζει βίντεο HTML5.

RMC Sport Channel

Παρ. 29 Σεπτεμβρίου 8:30 μ.μ

CW 160: Μάντσεστερ [-16] Cage Warriors

RMC Sport Channel

Κάθισμα. 30 Σεπτεμβρίου 8:30 μ.μ. για να βρείτε

PFL Παρίσι [-16] PFL

Οι μακροχρόνιες αρχές του Cédric Doumbe στη νέα του οργάνωση που έγινε στο Παρίσι, αντιμετωπίζει το Zebo για αυτόν τον πρώτο αγώνα.

RMC Sport Channel

ΑΦΑΝΙΖΩ. 03 Οκτωβρίου 21:00 για να βρείτε

Φακός – Άρσεναλ UEFA Champions League – Φάση κυνηγιού – Ημέρα 2

Ο φακός RC βρίσκει τον κήπο του μετά από μια πειστική ισοπαλία στη Σεβίλλη, αλλά προσέξτε το “αίμα και ο χρυσός” καλωσορίζουν το Ogre της ομάδας, τους “Gunners” του Arsenal. .

RMC Sport Channel

ΘΑΛΑΣΣΑ. 04 Οκτωβρίου 21:00 π.μ. για να βρείτε

Newcastle – Παρίσι SG UEFA Champions League – Φάση Hedding – J2

Μετά την πρώτη του πειστική νίκη την πρώτη ημέρα, το Paris SG πηγαίνει στο νέο πλούσιο στο αγγλικό πρωτάθλημα, Newcastle.

RMC Sport Channel

ΗΛΙΟΣ. 08 Οκτωβρίου 04:00 για να βρείτε

Bellator MMA: 300: Nurmagomedov εναντίον Primus Bellator MMA

Ο Usman Nurmagomedov υπερασπίζεται τον τίτλο του εναντίον του Brent Primus, ο αγώνας αυτός χρησιμεύει επίσης ως ημιτελικός του Grand Prix των ελαφρών βαρών του Bellator. Είναι το κύριο γεγονός αυτού του 300ου τεύχους του Bellator MMA.

RMC Sport Channel

Στην επανάληψη του παιχνιδιού. 28 Σεπτεμβρίου 23:00:00 για να βρείτε

Le Vestiaire – Ειδικό UFC Παρίσι Μια αρχική δημιουργία αθλητισμού RMC

Το εμβληματικό πρόγραμμα του RMC Sport κάνει την επιστροφή του με ειδική μορφή MMA. Βρείτε στην οικειότητα μιας ντουλάπας Οι μεγάλοι μαχητές του Γαλλικού MMA: William Gomis, Manon Fiorot, Benoit Saint-Denis και Taylor Lapilus.

Λογότυπο UFC

Το RMC Sport είναι πάθος που μιλάει

Οι καλύτερες αφίσες του UEFA Champions League, της πλειοψηφίας των αγώνων της UEFA Europa League και της UEFA Conference League, αλλά και του καλύτερου του MMA Sport.

Τηλεόραση Υπολογιστή Δισκίο Smartphone Κονσόλα παιχνιδιού

Διατίθεται σε όλες τις οθόνες σας

Κοιτάξτε τα προγράμματά σας όπου κι αν βρίσκεστε: Διατίθεται σε κονσόλες τηλεόρασης, υπολογιστή, smartphone, tablet και παιχνιδιών

Ανακαλύψτε όλες τις 100% ψηφιακές προσφορές συνδρομής RMC Sport

Με δέσμευση χωρίς υποχρέωση

λογότυπο

+ Τέλη εγγραφής: 1 δέσμευση € 12 μήνες

Ενεργός συνεδρίαση

1 συνεδρίαση περιλαμβάνεται

λογότυπο

6 μήνες τότε € 29/μήνα
+ Τέλη εγγραφής: € 1 δέσμευση 6 μήνες

Ενεργός συνεδρίαση

1 συνεδρίαση περιλαμβάνεται

λογότυπο

Ενεργός συνεδρίαση

1 συνεδρίαση περιλαμβάνεται

λογότυπο

Αντί για 40 €/μήνα χωρίς υποχρέωση

Ενεργός συνεδρίαση

1 συνεδρίαση περιλαμβάνεται

+

Η προσφορά 100% αθλητισμού

RMC Sport + Bein Sports: Από € 19/μήνα για 6 μήνες τότε € 29/μήνα !

Εγγραφείτε στο RMC Sport + Bein Sports, θα επωφεληθείτε από ολόκληρο το UEFA Champions League !
Επίσης, αποκτήστε πρόσβαση στις σημαντικότερες συναντήσεις του UEFA Europa League και της UEFA Europa Conference League, καθώς και οι καλύτερες μάχες στο MMA και στον εγκιβωτισμό, στο RMC Sport.
Στις κεραίες Bein Sports, μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τη La Liga, Bundesliga, NBA.

Λευκό λογότυπο SFR

RMC Sport + Amazon Prime + Ligue 1 Uber τρώει τις καλύτερες συναντήσεις σας στις τιμές των πελατών SFR

Προϊόν εικόνας RMC Sport Tablet και smartphone

Με την εφαρμογή, το RMC Sport σας ακολουθεί παντού

Βρείτε τον οδηγό ζωντανής, επανάληψης και τηλεόρασης των αθλητικών σας καναλιών χάρη στην εφαρμογή RMC Sport.

Πρόσβαση στο Πρόσβαση στο Google Play Store

Γιατί να εγγραφείτε στο RMC Sport 100% Digital ?

διαφωνία

15 κανάλια και υπηρεσίες HD

2 RMC Sport Channels, The RMC Sport UHD 1* + 12 Κανάλια συμβάντων για να ακολουθήσουν τα παιχνίδια.

διαφωνία

Άμεση πρόσβαση

Μόλις η συνδρομή έχετε αμέσως πρόσβαση στην εφαρμογή.

διαφωνία

Χωρίς να αλλάξετε τον χειριστή

Δεν υπάρχει ανάγκη για μια γραμμή SFR, εγγραφείτε και συνδεθείτε στην εφαρμογή RMC Sport με τα αναγνωριστικά σας που δημιουργούνται.

διαφωνία

Χωρίς δέσμευση

Με την προσφορά χωρίς υποχρέωση, είστε ελεύθεροι να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή

Το καλύτερο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και οι μεγαλύτεροι αγώνες είναι στο RMC Sport !

Με δύο μεγάλες αφίσες την ημέρα, το RMC Sport σας προσφέρει το μεγάλο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, το Champions League: δονείται για τα χρώματα σας και υποστηρίζετε τις γαλλικές ομάδες Le Paris SG και Olympique de Marseille. Είστε περισσότερο γήπεδο rennais, canaris du fc nantes ή aiglons de l’Ogc nice? Είναι επίσης στο RMC Sport ότι συμβαίνει με την πλειοψηφία των αγώνων του Europa League και του νέου διαγωνισμού, του Europa Conference League.

Τέλος, η RMC Sport μεταδίδει επίσης αθλητικά αγώνα. Ζωντανή πυγμαχία και streaming με το PBC (Πρώτοι Πρωτοχρονιά) και οι καλύτεροι αγώνες σε ζωντανή και ροή. Έτσι, η RMC Sport μεταδίδει τους τρεις μεγαλύτερους διαγωνισμούς σε μικτές πολεμικές τέχνες όπως το UFC, το PFL και το Bellator.

RMC Sport 100% Ψηφιακή ροή σε δισκία, smartphones, υπολογιστές και συνδεδεμένη τηλεόραση

Με την 100% ψηφιακή προσφορά RMC Sport, μπορείτε να εγγραφείτε σε λιγότερο από 5 λεπτά το μπουκέτο σας χωρίς υποχρέωση και άμεση πρόσβαση μετά τη συνδρομή σας σε ζωντανές ή επαναλήψεις αγώνες. Βρίσκετε όλα τα αγαπημένα σας αθλήματα με RMC Sport σε συνδεδεμένη τηλεόραση (Samsung Smart TV, Android TV, κ.λπ.) ή από οποιαδήποτε τηλεόραση με θύρα HDMI μέσω θήκης Android – όπως Apple TV, Chromecast ή AirPlay. Τέλος, μπορείτε να επωφεληθείτε από το RMC Sport στον υπολογιστή σας (Chrome, Firefox και Edge) ή στο κινητό σας / tablet (iOS, Android) και στις κονσόλες παιχνιδιών σας (PlayStation 4, PlayStation 5 και Xbox One).

Η παρακολούθηση RMC Sport με πορτοκαλί είναι δυνατή με την ψηφιακή προσφορά 100% από € 19/μήνα, δεν χρειάζεται να αλλάξετε τον χειριστή ! Συνδρομητές στο Bouygues Telecom, Κατεβάστε την εφαρμογή RMC Sport μέσω του Box Miami ή Box 4K 4K. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το RMC Sport With Bouygues Telecom. Είναι επίσης δυνατό με δωρεάν, κατεβάστε την εφαρμογή RMC Sport με το FreeBox Mini 4K ή εγγραφείτε στο RMC Sport με δωρεάν.

RMC Sport 100% ψηφιακή δέσμευση 12 μήνες:

Η προσφορά ισχύει σε Metropolitan France προσυπογραμμή ανεξάρτητα από οποιαδήποτε SFR Mobile ή σταθερή συνδρομή, επιτρέποντας την πρόσβαση σε αθλητικούς διαγωνισμούς που μεταδίδονται από την RMC Sport μέσω RMC Sport Channels, μέσω της εφαρμογής RMC Sport σε συμβατά τερματικά ή στον ιστότοπο WWW.Rmcsport.Τηλεόραση, στην ηπειρωτική Γαλλία, από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το DOM. Έως 5 οθόνες και ταυτόχρονη συνεδρίαση. Κατάλογος καναλιών και προγραμμάτων που ενδέχεται να εξελιχθούν. Απαιτεί σύνδεση στο Διαδίκτυο. Mob/Go Mobile Χρήση που περιλαμβάνεται στο πακέτο κινητής τηλεφωνίας του πελάτη. Επιλογή στα 19 €/μήνα. + Τα τέλη της υπόθεσης € 1 κατά τη διάρκεια της πρώτης συνδρομής.

RMC Sport 100% Ψηφιακή χωρίς υποχρέωση:

Η προσφορά ισχύει σε Metropolitan France προσυπογραμμή ανεξάρτητα από οποιαδήποτε SFR Mobile ή σταθερή συνδρομή, επιτρέποντας την πρόσβαση σε αθλητικούς διαγωνισμούς που μεταδίδονται από την RMC Sport μέσω RMC Sport Channels, μέσω της εφαρμογής RMC Sport σε συμβατά τερματικά ή στον ιστότοπο WWW.Rmcsport.Τηλεόραση, στην ηπειρωτική Γαλλία, από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το DOM. Έως 5 οθόνες και ταυτόχρονη συνεδρίαση. Κατάλογος καναλιών και προγραμμάτων που ενδέχεται να εξελιχθούν. Απαιτεί σύνδεση στο Διαδίκτυο. Mob/Go Mobile Χρήση που περιλαμβάνεται στο πακέτο κινητής τηλεφωνίας του πελάτη. Προσφορά που προορίζεται για νέες συνδρομές.

100% Digital Sport Pass δέσμευση 6 μήνες:

Η προσφορά που υπόκειται σε προϋποθέσεις που ισχύουν στην ηπειρωτική Γαλλία προσυπογραμμή ανεξάρτητα από οποιαδήποτε SFR Mobile ή σταθερή συνδρομή, επιτρέποντας την πρόσβαση σε κανάλια Sport RMC, Bein Sports Bouquet και άλλα πρόσθετα κανάλια, μέσω της εφαρμογής RMC Sport σε συμβατά τερματικά ή ιστοσελίδα www.Rmcsport.Τηλεόραση, στην ηπειρωτική Γαλλία, από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το DOM. Έως 5 οθόνες και ταυτόχρονη συνεδρίαση. Κατάλογος καναλιών και προγραμμάτων που ενδέχεται να εξελιχθούν. Απαιτεί σύνδεση στο Διαδίκτυο. Mob/Go Mobile Χρήση που περιλαμβάνεται στο πακέτο κινητής τηλεφωνίας του πελάτη. Επιλογή σε € 29/μήνα. Θέμα 10 ευρώ/μήνα για οποιαδήποτε συνδρομή μέχρι τις 10/29/2023. + Τα τέλη της υπόθεσης € 1 κατά τη διάρκεια της πρώτης συνδρομής.

100% ψηφιακά αθλητικά περάσματα χωρίς υποχρέωση:

Η προσφορά που υπόκειται σε συνθήκες που ισχύουν για οποιαδήποτε νέα συνδρομή ανεξάρτητα από οποιαδήποτε SFR Mobile ή Fixed Subscription, στην ηπειρωτική Γαλλία, επιτρέποντας πρόσβαση σε κανάλια Sport RMC, Bein Sports Bouquet και άλλα πρόσθετα κανάλια. 40 ευρώ/μήνα. Έκπτωση 5 ευρώ/μήνα για οποιαδήποτε συνδρομή μέχρι τις 06/06/2023. Έως 5 οθόνες και ταυτόχρονη συνεδρίαση. RMC Sport: Παρέχει πρόσβαση σε αθλητικούς διαγωνισμούς που μεταδίδονται από την RMC Sport μέσω RMC Sport Channels. Κατάλογος αλυσίδων και προγραμμάτων που ενδέχεται να εξελιχθούν. Πρόσβαση μέσω της εφαρμογής RMC Sport και της ιστοσελίδας RMCSPORT.Τηλεόραση σε συμβατά τερματικά. Bein Sports: Επιλογή που υπόκειται σε συνθήκες που επιτρέπουν την πρόσβαση στο Bein Sports Bouquet, συμπεριλαμβανομένων των Bein Sports 1, Bein Sports 2, Bein Sports 3 και Multiplex Channels 4,5,6,7,8,10 (κατάλογος καναλιών που είναι ευαίσθητοι στην εξέλιξη) δισκία και smartphones συμβατά από την εφαρμογή RMC Sport. Απαιτεί σύνδεση στο Διαδίκτυο. Mob/Go Mobile Χρήση που περιλαμβάνεται στο πακέτο κινητής τηλεφωνίας του πελάτη.

 • νομικές πληροφορίες
 • Βοήθεια
 • Ψαρέισμα
 • Επαγγελματικές προσφορές
 • Μπισκότα
 • Προσωπικά δεδομένα
 • Αναφέρετε παράνομο περιεχόμενο
 • Η ομάδα Altice
 • Ενεργοποιήστε τον κωδικό προσφοράς σας
 • Κουίζ
 • Μπισκότα
 • Αναφέρετε παράνομο περιεχόμενο
 • Η ομάδα Altice
 • Ενεργοποιήστε τον κωδικό προσφοράς σας
 • Κουίζ