Ring4: Κινητό, χωρίς κάρτα SIM, διαθέσιμη στη Γαλλία, τηλέφωνο χωρίς κάρτα SIM: 6 χρήσιμες εφαρμογές

6 εφαρμογές για κλήση χωρίς κάρτα SIM

Και πολλά άλλα χαρακτηριστικά ..

Industry Mag – The Journal of Industry.

Ring4: Κινητό, χωρίς κάρτα SIM, διαθέσιμη στη Γαλλία

Δημοσίευση: Ιούλιος 2019

Μια δεύτερη επαγγελματική γραμμή κινητής τηλεφωνίας χωρίς τηλέφωνο ή κάρτα SIM.

Ring4, η τηλεφωνική εφαρμογή για να δημιουργήσει μια δεύτερη ψηφιακή κινητή γραμμή χωρίς κάρτα SIM φτάνει στη Γαλλία. Ιδρύθηκε από έναν Γάλλο που εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο και ήδη ένα χτύπημα στο Apple Store, το Ring4 επιτρέπει σε 10 δευτερόλεπτα να δημιουργήσει μια κινητή γραμμή χωρίς κάρτα SIM με όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, την ελευθερία και την τιμή επιπλέον ! Το Ring4 ανταποκρίνεται στις ανάγκες των χρηστών που χρησιμοποιούν το Pro και το προσωπικό ταχυδρομείο και επιθυμούν να επωφεληθούν από την ίδια ευελιξία με τις κινητές τους γραμμές χωρίς το βάρος να έχουν επιπλέον τηλέφωνο ή κάρτα. Που έχει ήδη ξεκινήσει στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο στην Αυστραλία, το Βέλγιο, την Αυστρία και τις Κάτω Χώρες, το Ring4 σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από έναν τοπικό αριθμό για να διαλέξετε σε μία από αυτές τις χώρες, για περιορισμένη ή συνεχή περίοδο.

Ενώ η Apple προσφέρει ένα νέο πρότυπο ποιότητας για φωνητικές επικοινωνίες, από την οποία η τηλεφωνία χωρίς οφέλη της κάρτας SIM, με την Apple Callkit να ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2016. Επιπλέον, η Apple ξεκίνησε το ESIM φέτος, πρότυπο για την παροχή μιας κάρτας SIM με αποζημιωμένο τρόπο. Η κινητή τηλεφωνία βιώνει την επανάστασή της.

Ring4 που ιδρύθηκε από Άλεξ Μπόττερι Τον Μάρτιο του 2017 είναι ήδη παρούσα σε 7 χώρες, όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Αυστραλία, το Βέλγιο, η Αυστρία και η πληρώση BAS. Η αίτηση ήδη με 400.000 νέους αριθμούς που δημιουργήθηκαν ανακοινώνει την άφιξή της στη Γαλλία.

Η αποσυμπιεσμένη τηλεφωνία που προσφέρεται από το Ring4 σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια πραγματική νέα γραμμή κινητής τηλεφωνίας από το smartphone ή το tablet σας σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα. Ο χρήστης επωφελείται από έναν πραγματικό πρόσθετο αριθμό τηλεφώνου με τα πλεονεκτήματα του αποθηκευμένου. Με τον ίδιο τρόπο που μπορεί να επωφεληθεί από ένα επαγγελματικό και προσωπικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επωφελείται από επαγγελματικό και προσωπικό αριθμό χωρίς να χρειάζεται να εξοπλίσει τον εαυτό του με ένα 2ο smartphone ή πρόσθετη κάρτα SIM. Καλύτερα ακόμα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη γραμμή κινητής τηλεφωνίας από οποιαδήποτε συνδεδεμένη συσκευή.

Ένας νέος προσωρινός ή μόνιμος αριθμός κινητών,

Ένας πραγματικός τυπικός αριθμός κινητού τηλεφώνου για να πραγματοποιήσετε και να λαμβάνετε κλήσεις με ολόκληρο τον κόσμο,

Ένας τοπικός αριθμός σε όλες τις χώρες όπου υπάρχει το Ring4,

Απεριόριστες κλήσεις και μηνύματα κειμένου,

Απεριόριστα μηνύματα,

Τη δυνατότητα διαχείρισης αρκετών τηλεφωνικών γραμμών σύμφωνα με τη χρήση,

Η πιθανότητα μπλοκάρισμα ρομπότ,

Τη δυνατότητα εγγραφής συνομιλιών,

Η ποιότητα του VOIP, έχει απλώς πρόσβαση σε ασύρματη σύνδεση,

Και πολλά άλλα χαρακτηριστικά ..

Για Alexandre Botteri, Ιδρυτής του Ring4 “Η τηλεφωνία βιώνει την αληθινή της επανάσταση. Ακόμα και χθες για να δημιουργήσετε μια γραμμή που έπρεπε να πάτε σε ένα κατάστημα, να συμπληρώσετε πολλά έγγραφα και να περιμένετε να λάβετε την κάρτα SIM …, σήμερα με το Ring4, η διαχείριση των κινητών γραμμών είναι τόσο άμεση και εύκολη όσο η διαχείριση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ελευθερία αλλαγής όταν επιθυμείτε “.

Το Ring4 είναι η υπηρεσία βασικής τηλεφωνίας για όσους δημιουργούν την επιχείρησή τους ή το διαχειρίζονται. Αυτός είναι ο ευέλικτος αριθμός που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε την επαγγελματική και προσωπική επικοινωνία σε ένα μόνο τηλέφωνο. Είναι επίσης σύμφωνα με τις χρησιμοποιεί το καλύτερο εργαλείο για να εγγυηθεί το απόρρητό σας με τη δυνατότητα δημιουργίας ενός αριθμού για προσωπικές και ακριβείς χρήσεις και την αλλαγή του με ένα μόνο κλικ.

Το Ring4 είναι διαθέσιμο στο Apple Store και το Google Play για € 9,99 το μήνα χωρίς δέσμευση.

Εκλεγμένο καλύτερο προϊόν στο Productunt και σημειώθηκε 4.3 στο Apple Store με περισσότερες από 2.000 κριτικές.

6 εφαρμογές για κλήση χωρίς κάρτα SIM

Καλέστε χωρίς κάρτα SIM

Σήμερα, είναι ευκολότερο και ευκολότερο να καλέσετε χωρίς κάρτα SIM, χάρη στις πολλές διαθέσιμες εφαρμογές στην αγορά. Είτε θέλετε να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τους αγαπημένους σας είτε να κάνετε επαγγελματικές κλήσεις, αυτές οι εφαρμογές είναι μια πρακτική και οικονομική λύση για να κάνετε κλήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε το πακέτο κινητής τηλεφωνίας σας. Ανακαλύψτε την επιλογή των εφαρμογών μας σε κλήση χωρίς κάρτα SIM.

Whatsapp

Μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για επικοινωνία χωρίς κάρτα SIM είναι το Whatsapp. Διατίθεται στο Android και το iOS, αυτή η εφαρμογή σας επιτρέπει να ανταλλάξετε μηνύματα κειμένου, εικόνες, έγγραφα και επίσης να πραγματοποιείτε ήχους και βίντεο κλήσεις χάρη σε μια σύνδεση Wi-Fi. Απλά προσθέστε τις επαφές χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου τους.

Messenger Facebook

Το Facebook Messenger είναι επίσης μια δημοφιλής επιλογή για όσους επιθυμούν να κάνουν κλήσεις χωρίς κάρτα SIM. Εκτός από την προσφορά της δυνατότητας αποστολής μηνυμάτων κειμένου, φωτογραφιών και βίντεο, το Facebook Messenger διαθέτει λειτουργία ήχου και βίντεο στο Wi-Fi. Το πλεονέκτημα είναι ότι οι επαφές σας στο Facebook προστίθενται αυτόματα στην εφαρμογή.

Ατενίζω

Το Viber είναι μια άλλη ενδιαφέρουσα επιλογή για κλήση χωρίς κάρτα SIM. Όπως το WhatsApp και το Facebook Messenger, το Viber σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε μηνύματα, φωτογραφίες και βίντεο, καθώς και να κάνετε κλήσεις ήχου και βίντεο χρησιμοποιώντας τη σύνδεση Wi-Fi. Για να χρησιμοποιήσετε το Viber, είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε λογαριασμό με τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου.

Σκυϊδάκι

Το Skype είναι μια καλά γνωστή εφαρμογή για την πραγματοποίηση κλήσεων ήχου και βίντεο, καθώς και για την αποστολή άμεσων μηνυμάτων. Το Skype λειτουργεί σε smartphones, tablet και υπολογιστές, που σας επιτρέπει να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τους αγαπημένους σας ή να κάνετε επαγγελματικές κλήσεις χωρίς να χρησιμοποιείτε μια κάρτα SIM, αρκεί να έχετε σύνδεση Wi-Fi.

Ανίπταμαι διαγωνίως

Συχνά χρησιμοποιείται για επαγγελματικούς σκοπούς, το ζουμ είναι επίσης μια πρακτική εφαρμογή για κλήση χωρίς κάρτα SIM. Το Zoom σας επιτρέπει να οργανώνετε εικονικές συναντήσεις με διάφορους συμμετέχοντες, να μοιραστείτε την οθόνη και να χρησιμοποιήσετε εργαλεία συνεργασίας όπως ο διαδραστικός πίνακας. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε Android, iOS και Windows και απλά απαιτεί μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τη δημιουργία λογαριασμού.

Δίδυμο Google

Τέλος, το Google Duo είναι μια εφαρμογή που αναπτύχθηκε από την Google, η οποία σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε κλήσεις ήχου και βίντεο χωρίς κάρτα SIM. Συμβατό με το Android και το iOS, το Google Duo προσφέρει μια απλή και εκλεπτυσμένη διεπαφή για να επικοινωνεί εύκολα με τις επαφές σας. Απλά έχετε έναν λογαριασμό Google για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή.

Τα πλεονεκτήματα των εφαρμογών που πρέπει να καλέσετε χωρίς κάρτα SIM

Εξοικονόμηση για το κόστος των κλήσεων

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της χρήσης αυτών των εφαρμογών για κλήση χωρίς κάρτα SIM είναι η δυνατότητα εξοικονόμησης χρημάτων. Πράγματι, αυτές οι εφαρμογές λειτουργούν χάρη σε μια σύνδεση Wi-Fi, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να πραγματοποιείτε δωρεάν κλήσεις ή με μειωμένο κόστος σε σύγκριση με τις τιμές του χειριστή του κινητού σας.

Υψηλής ποιότητας κλήσεις ήχου και βίντεο

Οι περισσότερες από αυτές τις εφαρμογές προσφέρουν εξαιρετική κλήση ήχου και βίντεο, πολύ ανώτερες από τις παραδοσιακές κλήσεις που γίνονται μέσω κινητών δικτύων. Επιπλέον, προσφέρουν γενικά προηγμένα χαρακτηριστικά όπως η κοινή χρήση οθόνης, η πιθανότητα οργάνωσης συνέδρια με διάφορους συμμετέχοντες ή η χρήση πραγματικών εργαλείων συνεργασίας.

Ευκολία χρήσης και φορητότητα

Τέλος, αυτές οι εφαρμογές είναι πολύ εύκολο στη χρήση και μπορούν να εγκατασταθούν σε διαφορετικούς τύπους συσκευών (smartphones, tablet, υπολογιστές). Έτσι μπορείτε να μείνετε συνδεδεμένοι και να κάνετε κλήσεις όπου κι αν βρίσκεστε, αρκεί να έχετε σύνδεση Wi-Fi.