Revolut – Online Bank στο App Store, η Revolut ξεκινά την τράπεζά της στη Γαλλία και αυτό είναι καλά νέα για τους πελάτες της.

Η Revolut ξεκινά την τράπεζά της στη Γαλλία και αυτό είναι καλά νέα για τους πελάτες της

Γαλλικά, γερμανικά, αγγλικά, βουλγαρικά, κροατικά, δανικά, ισπανικά, ελληνικά, ουγγρικά, ιταλικά, ιαπωνικά, Λετονικά, Λιθουανικά, Νορβηγικά, Ολλανδικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Ρουμανικά, Ρωσικά, Σλοβακικά, Σουηδικά, Τσεχικά

Revolut – Online Banking 4+

Προσοχή. Ανά πάσα στιγμή μπορούν να εμποδίσουν τα χρήματά σας χωρίς να σας λένε γιατί. Η υποστήριξη εξηγεί ότι η περίπτωσή σας έχει «μεταφερθεί σε μια ομάδα εμπειρογνωμόνων που ονομάζεται SO» που δεν δίνει κανένα σημάδι ζωής για εβδομάδες εκεί μπλοκάρει σε λόγο. Είναι εξαιρετικά απογοητευτικό και επικίνδυνο! Με αυτό το είδος των τραπεζών δεν έχετε δικαιώματα. Είναι το βάζο της γης ενάντια στο σιδερένιο βάζο! Η συζήτησή σας και οι καταγγελίες σας, δεν τους νοιάζει! Μην εμπιστεύεστε τοποθετώντας χρήματα ή λαμβάνοντας χρήματα επειδή μπορούν να σας εμποδίσουν ανά πάσα στιγμή. Με μπλοκάρει μόνο 340 ευρώ που έλαβα από έναν φίλο που με επιστράφηκε . Ρώτησαν το ερώτημα γιατί έλαβα αυτά τα χρήματα. Απάντησα και εξήγησα τότε … Τίποτα. Τα χρήματα δεν μου πληρώθηκαν και δεν επέστρεψαν ούτε στον φίλο μου … Απλά παρέμεινε αδικαιολόγητα μπλοκαρισμένο στο Revolut για περισσότερο από 10 ημέρες …Καθώς γράφω αυτό το μήνυμα, δεν έχει ακόμη ξεκλειδωθεί και λαμβάνω πάντα την ίδια απάντηση της υποστήριξης: η ομάδα μας “λειτουργεί” στην επίλυση της περίπτωσής σας. Υπέροχο οτιδήποτε!

Περιφραγμένος λογαριασμός χωρίς λόγο

Πελάτης για 2 χρόνια χωρίς ανησυχίες … Τη στιγμή της διαδικασίας για τη μετάβαση της γαλλικής πλευράς, μου ζητήθηκε να ελέγξω την ταυτότητά μου. Δυστυχώς ήμουν σε καλοκαιρινές διακοπές για 10 ημέρες στο εξωτερικό με ένα τυχαίο δίκτυο.. Η διαδικασία δεν ήταν ρευστό για αυτόν τον λόγο. Έτσι αποφάσισαν να κλείσουν τον λογαριασμό μου. Σκέφτηκα αφελώς ότι η επιστροφή μου από τις διακοπές, θα μπορούσα να διαχειριστώ αυτό το πρόβλημα.
Ben Impossible … η γάτα ως σύμβουλοι δεν διαχειρίζονται αυτό το πρόβλημα και μιλούν σε ένα βρόχο για να μην πούμε τίποτα και χωρίς καμία πιθανότητα να έχουν μια έξυπνη συνομιλία με μια πιθανότητα να επαναπροσδιοριστούν αυτή η ταυτοποίηση μία για πάντα ..
Πρόκειται για μια αυτόματη διαδικασία που αποφασίζει και έχει την τελευταία λέξη … πολύ κακή για τις αποτυχίες της τεχνικής ..
Απίστευτο … δεν υπήρχε τίποτα να κάνω ή ένας τρόπος να κάνω αυτό το καταραμένο ήσυχο έλεγχο όταν επιστρέψω από τις διακοπές..
Λίγο τρομακτικό.. Αυτή η έλλειψη ανθρώπινης ακρόασης ��

Στην κορυφή !

Λύση που πληροί διάφορες περιπτώσεις χρήσης, πραγματικά ποικίλες και ποικίλες.
1. Ταξίδι στο εξωτερικό με ξένα νομίσματα: η φθηνότερη λύση, τόσο στην πληρωμή όσο και στην απόσυρση, μεταξύ των 4 καρτών μου (2 παραδοσιακές γαλλικές τράπεζες, 1 ηλεκτρονική τραπεζική και περιστροφή). Χωρίς έξοδα, συνάρτηση των “ορίων”
2. Δάνειο της κάρτας που τροφοδοτείται με “προϋπολογισμό”: Ήμουν σε θέση να δανείσω την κάρτα μου σε έναν τεχνίτη για εργασία χωρίς φόβο (αλλαγή κώδικα σε βηματισμό). Το παιδί μου έφυγε επίσης για διαμονή με χρήματα τσέπης σε αυτό
3. Αποθηκεύστε το Revolut με σκοπό μια επακόλουθη αγορά (τηλεόραση για μένα). Αυτή η αγορά μπορεί έτσι να αγοραστεί από αυτήν την εξοικονόμηση, χωρίς να χρειάζεται να κάνει μεταφορά εκ των προτέρων ή άλλο
4. Αποστολή κάρτας που παρέχεται (μέσω ταχυδρομείου στο εξωτερικό) για να επιστρέψετε έναν φίλο σε ξένα νομίσματα. Επικοινωνία του κώδικα μετά την παραλαβή της πτυχής και την αλλαγή του κώδικα κατά την επιστροφή της κάρτας. Χωρίς τέλη ανταλλαγής ή διεθνή μεταφορά.

Εμπιστευτικότητα της εφαρμογής

Η Developer Revolut Ltd έδειξε ότι η επεξεργασία δεδομένων όπως περιγράφεται παρακάτω θα μπορούσε να είναι μεταξύ των πρακτικών της εφαρμογής από την άποψη της εμπιστευτικότητας. Για να μάθετε περισσότερα, συμβουλευτείτε την πολιτική απορρήτου του προγραμματιστή.

Δεδομένα που χρησιμοποιούνται για να σας ακολουθήσουν

Δεδομένα που δημιουργούν έναν σύνδεσμο μαζί σας

Τα παρακάτω δεδομένα μπορούν να συλλεχθούν και να συνδεθούν με την ταυτότητά σας:

 • Ψώνια
 • Στοιχεία επικοινωνίας
 • Αναγνωριστικά
 • Χρησιμοποιήστε δεδομένα
 • Διαγνωστικός

Δεδομένα που δεν καθορίζουν κανένα σύνδεσμο μαζί σας

Τα παρακάτω δεδομένα μπορούν να συλλεχθούν, αλλά δεν συνδέονται με την ταυτότητά σας:

Οι πρακτικές εμπιστευτικότητας ενδέχεται να διαφέρουν, ιδίως ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιείτε ή την ηλικία σας. Μάθε περισσότερα

Πληροφορίες

Η συμβατότητα του iPhone απαιτεί iOS 13.0 ή αργότερα. Το iPad απαιτεί iPados 13.0 ή αργότερα. Το iPod Touch απαιτεί iOS 13.0 ή αργότερα. Το MAC απαιτεί MacOS 11.0 ή αργότερα και Mac με το τσιπ Apple M1 ή αργότερα έκδοση.

Γαλλικά, γερμανικά, αγγλικά, βουλγαρικά, κροατικά, δανικά, ισπανικά, ελληνικά, ουγγρικά, ιταλικά, ιαπωνικά, Λετονικά, Λιθουανικά, Νορβηγικά, Ολλανδικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Ρουμανικά, Ρωσικά, Σλοβακικά, Σουηδικά, Τσεχικά

Θέση ακόμα και όταν δεν είναι ανοιχτή, αυτή η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιήσει τη γεωγραφική σας θέση και να μειώσει την αυτονομία της συσκευής σας.

Πνευματικά δικαιώματα © Revolut Ltd

 • Ιστοσελίδα προγραμματιστή
 • Βοήθεια
 • Συμφωνία εμπιστευτικότητας
 • Ιστοσελίδα προγραμματιστή
 • Βοήθεια
 • Συμφωνία εμπιστευτικότητας

Η Revolut ξεκινά την τράπεζά της στη Γαλλία και αυτό είναι καλά νέα για τους πελάτες της

Το Revolut ξεκινά στη Γαλλία Revolut Bank και επιτρέπει σε όλους τους πελάτες της να ενσωματώσουν ένα πραγματικό τραπεζικό ίδρυμα, με όλα τα συναφή πλεονεκτήματα.

Από τον Alexandre Loukil δημοσιογράφους, ασφάλιση και ενέργεια
Δημοσιεύτηκε στις 09/12/2021 στις 11:00 π.μ. & ενημερώθηκε στις 09/12/2021 στις 1:17 μ.μ

Το Revolut ανεβαίνει σε ταχύτητα. Ο γίγαντας της Fintech ανακοίνωσε αυτή την Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, έχοντας αναπτύξει τη Λιθουανική τραπεζική άδεια στη Γαλλία, επιτρέποντάς της να ενσωματώσει τους Γάλλους πελάτες στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα: Revolut Bank. Τα εκατομμύρια και τα μισά από τους Γάλλους ανθρώπους που έχουν ήδη περάσει οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να μεταναστεύσουν το λογαριασμό τους σε αυτή τη νέα εγκατάσταση. “Η μεταφορά θα διαρκέσει μόνο λίγα λεπτά στους πελάτες”, λέει η τράπεζα. Και έχουν σταθερούς λόγους για να το κάνουν.

Επειδή μέχρι τότε, η Revolut λειτούργησε στη Γαλλία χάρη σε μια άδεια ηλεκτρονικής εγκατάστασης χρημάτων. Επομένως, η εγκατάσταση αναγκάστηκε να περάσει από μια τρίτη τράπεζα για να περιορίσει τα κεφάλαια των πελατών της και έτσι να τα προστατεύσει σε περίπτωση πτώχευσης. Με την απόκτηση της νέας άδειας, οι λογαριασμοί είναι επομένως εγγυημένοι έως και 100.000 ευρώ χάρη στον Μηχανισμό Προστασίας των Λιθουανών.

Εξουσιοδοτημένες υπεραναλήψεις, πιστώσεις και χρηματοπιστωτικά προϊόντα

Πάνω απ ‘όλα, η Revolut έχει τώρα τη δυνατότητα μάρκετινγκ πιστωτικών προϊόντων. Μπορούν να περάσουν από την τραπεζική κάρτα – εξουσιοδότηση σε εξωτερικούς χώρους, εισαγωγή του καθυστερημένου χρεωστικού συστήματος για αγορές – ή με πιο κλασικό δάνειο – καταναλωτική πίστωση ή δάνειο ακινήτων. Οι πελάτες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τις οικονομικές επενδύσεις άλλων εταιρειών στον Ομίλου Revolut.

Όλες αυτές οι νέες δυνατότητες ολοκληρώνουν το ήδη υπάρχον εύρος. Από την εφαρμογή, οι πελάτες μπορούν να ξοδέψουν και να μεταφέρουν χρήματα σε 29 νομίσματα, αλλά και καλύτερα να διαχειρίζονται το εισόδημά τους. Επομένως, είναι δυνατόν να καθιερωθούν προϋπολογισμοί, να εξεταστούν τα έξοδά τους ανά κατηγορία ή ακόμη και να εξοικονομήσετε χάρη στο σύστημα στρογγυλοποίησης πληρωμών.

Που έχουν ήδη εγκατασταθεί σε 14 χώρες στην Ανατολική Ευρώπη – συμπεριλαμβανομένης της Πολωνίας και της Λιθουανίας από πέρυσι -, η Bank Revoltment αντιπροσωπεύει έναν από τους μοχλούς που διατίθενται στην ομάδα για να μειώσουν τις απώλειές της. Το 2020, η εταιρεία κατηγόρησε ένα έλλειμμα σχεδόν 230 εκατομμυρίων ευρώ, ή 83% περισσότερο από το 2019. Ταυτόχρονα, ο κύκλος εργασιών του έχει αυξηθεί κατά 57%, σε περισσότερα από 300 εκατομμύρια ευρώ, που οδηγείται από τα εισοδήματά της από κρυπτοσυχνότητες, πληρωμές από τραπεζική κάρτα καθώς και τις συνδρομές που πληρώθηκαν.