Τα πάντα για την επαναφόρτιση της Renault Zoe – Renault Group, τον χρόνο φόρτισης και την αυτονομία της μπαταρίας New Zoe – Renault

Αυτονομία, μπαταρία & chargerenault Zoe E-Tech 100% ηλεκτρική

Με Κινητοποιήστε λύσεις ισχύος, Η Renault σας προσφέρει τη λύση φόρτισης στο σπίτι που σας ταιριάζει χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την εγκατάστασή του.

Όλα σχετικά με την ενοικίαση μπαταρίας στη Renault Zoe

Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο δεν θα ήταν τίποτα χωρίς μπαταρία, αυτό το κεντρικό στοιχείο που αποθηκεύει ενέργεια και ως εκ τούτου είναι ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες στο επίπεδο της αυτονομίας. Η Renault Zoe, Pioneer of the Electric, προσφέρει δύο τρόπους απόκτησης: πλήρη αγορά και ενοικίαση μπαταρίας.

Αγοράστε ή ενοικιάστε μια μπαταρία για το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο ?

Όταν αγοράζετε ένα χρησιμοποιημένο ηλεκτρικό όχημα, ο μελλοντικός ιδιοκτήτης μπορεί να προσφερθεί δύο επιλογές: είτε ενοικιάστε την μπαταρία είτε αγοράστε με το αυτοκίνητο. Μια επιλογή που πρέπει να ζυγίζεται καλά, η μπαταρία να είναι ένα από τα πιο ακριβά συστατικά ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Η αγορά της μπαταρίας σας είναι η απλούστερη και οικονομικότερη φόρμουλα για τους οδηγούς που παρέχουν υψηλά χιλιόμετρα. Σε περίπτωση αγοράς, η μπαταρία Renault Zoe είναι εγγυημένη σε περίοδο 8 ετών ή σε απόσταση 160.000 χλμ. Για το kangoo z.μι. και ο Δάσκαλος Ζ.μι., Αυτή η εγγύηση σχετίζεται με περίοδο 5 ετών ή 100.000 χλμ.
Η ενοικίαση της μπαταρίας επιτρέπει στον οδηγό να διανέμει το κόστος της μπαταρίας με την πάροδο του χρόνου, το πακέτο που προσαρμόζεται στα ετήσια χιλιόμετρα σας. Προσφέρει επίσης εγγύηση μπαταρίας για διάρκεια ζωής σε περίπτωση μείωσης της χωρητικότητας* και βοήθειας όλων των καταστροφών, συμπεριλαμβανομένης της ενεργειακής ανεπάρκειας.
Επιπλέον, γνωρίζετε ότι είναι δυνατό να αγοράσετε την μπαταρία ανά πάσα στιγμή.

Θα καταλάβετε, θα αγοράσετε ή ενοικιάσετε την μπαταρία, εξαρτάται από εσάς να επιλέξετε !

Ενοικίαση μπαταριών σε ηλεκτρικό αυτοκίνητο: ένα εύρος τιμών για όλες τις χρήσεις

Εάν λοιπόν έχετε επιλέξει ενοικίαση μπαταρίας, προσφέρονται διάφορα πακέτα σύμφωνα με την ετήσια απόσταση χιλιομέτρων που προβλέπονται.
Για παράδειγμα, το πακέτο z.μι. Η Flex ξεκινά στα 69 ευρώ (για 7.500 χλμ. Ετησίως), στα 114 ευρώ το μήνα (για 17.500 χλμ. Ετησίως) και το πακέτο Z.μι. Η χαλάρωση προσφέρει απεριόριστη χιλιόμετρα για 124 ευρώ το μήνα.

Η ασφάλιση μπαταρίας είναι απαραίτητη ?

Οι περισσότεροι ασφαλιστές λαμβάνουν τώρα υπόψη τις λεπτομέρειες των ηλεκτρικών οχημάτων για να προσαρμόσουν την προσφορά τους και να συμπεριλάβουν νέα καλύμματα. Επομένως, η υπηρεσία ενοικίασης ενσωματώνεται σε ασφαλιστικές συμβάσεις: το γεγονός ότι η μπαταρία ανήκει στον κατασκευαστή και σχεδιάζεται το αυτοκίνητο στον οδηγό, γεγονός που διευκολύνει την αποζημίωση σε περίπτωση αξίωσης.

Επομένως, η ασφαλιστική σύμβαση πρέπει να αναφέρει την μπαταρία και να την εξασφαλίσει το ποσό που καταχωρήθηκε στη σύμβαση ενοικίασης. Επιπλέον, εάν ο ασφαλιστής σας διαθέτει συγκεκριμένο δίκτυο βοήθειας, είναι προτιμότερο να ελέγξετε αν τα γκαράζ του είναι καλά πιστοποιημένα για την επισκευή ηλεκτρικών οχημάτων.

* Τα επίπεδα εγγύησης εξαρτώνται από το μοντέλο οχήματος που επιλέχθηκε.

Πνευματικά δικαιώματα: Ohm, Frithjof – Photo Agency: Frithjof Ohm περιλαμβάνεται. Κουλουράκι

Αυτονομία, μπαταρία και επαναφόρτιση

Renault Zoe Citadine E-Tech 100% Electric

Όσο πιο γρήγορα οδηγείτε, τόσο περισσότερο η ποσότητα ενέργειας που απαιτείται για τη διατήρηση της ταχύτητας σας αυξάνεται.

Στυλ οδήγησης

Χρησιμοποιήστε ηλεκτρικές τεχνολογίες όπως επιβράδυνση ή φρενάρισμα ανάκτησης για βελτιστοποίηση της αυτονομίας σας.

Στην ακτή, η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας επηρεάζει την αυτονομία σας. Κατηφόρα, ανακτάτε ενέργεια.

κλιματικές συνθήκες

Κατά μέσο όρο, η μπαταρία ιόντων λιθίου 52kWh προσφέρει μέγιστη αυτονομία 395 χλμ. Το καλοκαίρι και 250 χιλιόμετρα το χειμώνα.

Προσομοίωση της αυτονομίας και του χρόνου φόρτισης της 100% ηλεκτρικής σας Zoe E-Tech

Αυτονομία ⁽⁽⁾

Εισαγάγετε τα κριτήρια του οχήματός σας και τις χρήσεις σας για να εκτιμήσετε την αυτονομία της 100% ηλεκτρικής σας Zoe E-Tech

Χρόνος φόρτισης ⁽²⁾

Εισαγάγετε τα κριτήρια του οχήματός σας και το επιθυμητό φορτίο για να αξιολογήσετε τον απαιτούμενο χρόνο απαιτήσεων ανάλογα με τον τύπο του σταθμού φόρτισης.

Κόστος και εξοικονόμηση ³⁾

Με την οδήγηση με 100% ηλεκτρική Zoe e-Tech εξοικονομείτε στον προϋπολογισμό καυσίμου σας ! Εξατομικεύστε αυτήν την προσομοίωση του κόστους φόρτισης και της πιθανής εξοικονόμησης καυσίμων προσαρμόζοντας τα διαφορετικά κριτήρια στην προσωπική σας κατάσταση.

Το όχημα αναφοράς σας

Απόσταση που διανύθηκε ανά έτος 10.000 χλμ

Τρέχουσα κατανάλωση 6 l/100km

Τύπος καυσίμου

Επιλεγμένη τιμή καυσίμου € 1,96 /l

Με 100% ηλεκτρική e-tech e-tech

τυπική οικιακή υποδοχή
Δημόσιος σταθμός γρήγορης φόρτισης

Η επαναφόρτιση κοστίζει 0,22 € /kWh

Οι αποταμιεύσεις σας με 100% ηλεκτρική Zoe E-Tech

€ 1.176 αποταμιεύσεων Εκτιμώμενα ετησίως ⁽³⁾

100% ηλεκτρική e-tech e-tech
ισοδύναμο κόστος καυσίμου για το όχημά σας αναφοράς ⁽⁽
Κόστος πλήρους φορτίου⁽³⁾

Οι χρόνοι φόρτωσης και τα επίπεδα αυτονομίας εξαρτώνται από την εξωτερική θερμοκρασία, την ισχύ του ακροδέκτη φορτίου, το στυλ οδήγησης και το φορτίο της μπαταρίας.

Οι αυτονομίες που εμφανίζονται αντιστοιχούν σε μια διαμόρφωση και μια μέση χρήση του οχήματος και μπορεί ιδίως να ποικίλλει ανάλογα με το επίπεδο του εξοπλισμού.
Η επιλογή μέσης ταχύτητας (αντί για σταθερή ταχύτητα) περιλαμβάνει έναν ορισμένο αριθμό φάσεων επιβράδυνσης ή επιτάχυνσης ειδικά για την αντίστοιχη περιοχή ταχύτητας: η μέση ταχύτητα είναι έτσι 110 ή 120 km/h (αντί για 130) σε έναν αυτοκινητόδρομο ή 20 έως 30 km/h (αντί για 50) στην πόλη.

*WLTP: Αγγλικά “Παγκόσμια εναρμονισμένη διαδικασία δοκιμής ελαφρού οχήματος”.
Αυτό το νέο πρωτόκολλο, του παγκόσμιου πεδίου εφαρμογής, πρέπει να καθορίζει τις εκπομπές και την κατανάλωση θερμικών οχημάτων, αλλά και την αυτονομία των ηλεκτρικών οχημάτων, ενώ είναι πιο κοντά στις συνθήκες καθημερινής χρήσης. Τα δεδομένα αυτονομίας που εκφράζονται σε μικτό κύκλο (όλοι οι τύποι δρόμου) και ο αστικός κύκλος (κυρίως σε χαμηλή ταχύτητα). Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τη σελίδα HTTPS: // www.Renault.FR/WLTP.HTML

Η συμβατότητα με ορισμένες εξουσίες φόρτωσης ή υποδομές (όπως ταχέως φορτιστές που επιτρέπουν πολύ σύντομους χρόνους φόρτισης) εξαρτάται από το επίπεδο εξοπλισμού οχημάτων. Μεταβείτε στο Configurator για να επιλέξετε την καταλληλότερη ισχύ φόρτισης στη χρήση σας. Αυτές οι χρεώσεις μετρήθηκαν σε βέλτιστες συνθήκες θερμοκρασίας και λειτουργίας.

Η 100% ηλεκτρική χωρητικότητα μπαταρίας Electric Zoe E-Tech (52 kWh) καθώς και η αυτονομία που χρησιμοποιείται στους υπολογισμούς ανακτώνται αυτόματα από τον προσομοιωτή αυτονομίας. Κάντε κλικ στην καρτέλα 1 για να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση σε αυτές τις ρυθμίσεις.
Το κόστος επαναφόρτισης και καυσίμων παρατηρήθηκε ή με βάση τις μέσες προσφορές των συνεργατών μας και των εσωτερικών τμημάτων κινητοποιούν τις υπηρεσίες ηλεκτρικής ενέργειας.
Η τιμή της ηλεκτρικής επαναφόρτισης υπολογίζεται ανάλογα με την χωρητικότητα της μπαταρίας, την αναλογία μεταξύ της υπολογιζόμενης αυτονομίας και της ετήσιας απόκτησης καθώς και της τιμής της ηλεκτρικής ενέργειας που παρατηρήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2023. Ο υπολογισμός λαμβάνει υπόψη περίπου 10% απώλεια ενέργειας μεταξύ του οχήματος και της υποδομής φορτίου.
Η τιμή ενός καυσίμου τύπου καυσίμου για την ίδια αυτονομία βασίζεται στην ετήσια χιλιόμετρα, μεικτή κατανάλωση από προεπιλογή ή εξατομικευμένη, καθώς και τη μέση τιμή που παρατηρήθηκε ή εξατομικεύεται.
Αυτές οι τιμές ανά ενέργεια και υποδομή φορτίου δίδονται ως ένδειξη και μπορούν να τροποποιηθούν ελεύθερα σύμφωνα με τις δημόσιες τιμές που παρατηρούνται κοντά σας ή στη σύμβαση παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.
Πηγές: https: // ενέργεια.ΕΚ.Ευρώπη.ΕΕ/Δεδομένα και Ανάλυση/Εβδομαδιαία-Λάδι-Bulletin_en και https: //.Ευρώπη.ΕΕ/Eurostat/DatabRowser/View/NRG_PC_204

Μπαταρία ιόντων λιθίου 52kWh

Με χωρητικότητα 52kWh, η 100% ηλεκτρική μπαταρία Zoe E-Tech σας επιτρέπει να ταξιδεύετε μέχρι 395 χιλιόμετρα (WLTP*).

* WLTP: Αγγλικά “Παγκόσμια εναρμονισμένη διαδικασία δοκιμής ελαφρού οχήματος”.
Αυτό το νέο πρωτόκολλο, του παγκόσμιου πεδίου εφαρμογής, πρέπει να καθορίζει τις εκπομπές και την κατανάλωση θερμικών οχημάτων, αλλά και την αυτονομία των ηλεκτρικών οχημάτων, ενώ είναι πιο κοντά στις συνθήκες καθημερινής χρήσης. Τα δεδομένα αυτονομίας που εκφράζονται σε μικτό κύκλο (όλοι οι τύποι δρόμου) και ο αστικός κύκλος (κυρίως σε χαμηλή ταχύτητα). Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τη σελίδα HTTPS: // www.Renault.FR/WLTP.HTML

Επαναφορτίστε το 100% ηλεκτρικό e-tech σας

Επαναφορτίστε το 100% ηλεκτρικό e-tech σας στο σπίτι, εγκαθιστώντας ενισχυμένη υποδοχή 3,7kW ή σταθμό φόρτισης ** 7,4 kW. Ο σταθμός φόρτισης που συνδέεται με το καλώδιο τύπου 2 επιτρέπει την επαναφόρτιση από 0 έως 100% στις 9:25 π.μ.

Με Κινητοποιήστε λύσεις ισχύος, Η Renault σας προσφέρει τη λύση φόρτισης στο σπίτι που σας ταιριάζει χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την εγκατάστασή του.

** Ο σταθμός φόρτισης στο σπίτι πρέπει να τοποθετηθεί από εξουσιοδοτημένο επαγγελματία.

στη δουλειά

Όλο και περισσότερες εταιρείες εγκαθιστούν ηλεκτρικούς σταθμούς φόρτισης για τους υπαλλήλους τους. Επαναφορτίστε το 100% ηλεκτρικό e-tech της Zoe όταν φτάσετε στο χώρο εργασίας σας !

Στα δημόσια δίκτυα τερματικών

Στα δημόσια δίκτυα τερματικών

Επαναφορτίστε την ηλεκτρική σας Renault παντού, τα σημεία φόρτισης πολλαπλασιάζονται στη σκηνή της καθημερινής σας ζωής. Χάρη στον φορτιστή Serial Chameleon ™, ανακτήστε 100% αυτονομία σε 3 ώρες σε τερματικά φορτίου 22kW από εμπορικά κέντρα, στο κέντρο της πόλης ή σε δημόσιους δρόμους. Προστέθηκε σε αυτό είναι τα 400 σημεία φόρτισης του δικτύου Renault*.

*Ως ηλεκτρικός πελάτης, επωφελείται από 1 ώρα δωρεάν φόρτισης ανά ημέρα στο συμμετέχον δίκτυο.

στον αυτοκινητόδρομο

Χάρη στο DC 50kW*Fast Charge, μόλις 30 λεπτά στην 100% ηλεκτρική σας Zoe E-Tech για να ανακάμψει μέχρι 150 χιλιόμετρα αυτονομίας. Ώρα να πάρετε έναν καφέ !

Όλο και πιο μεγάλη μάρκα έχουν τώρα γρήγορους τερματικούς σταθμούς φόρτισης !

Plug Inn Application

Με την εφαρμογή Plug Inn από την Renault, επαναφορτίστε όλη την ώρα όλη την ώρα. Εντοπίστε ιδιωτικούς και ασφαλείς ηλεκτρικούς σταθμούς φόρτισης κοντά ή κατά μήκος των ταξιδιών σας. Εάν έχετε ένα τερματικό στο σπίτι, μπορείτε να το κάνετε διαθέσιμο και να δημιουργήσετε εισόδημα. Εγγραφείτε στο Plug Inn, το δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων μεταξύ ατόμων.