Renault 5 Electric: Όλα τα μοντέλα, οι τιμές και τα τεχνικά φύλλα, έκπληξη: Πρώτη εικόνα του εσωτερικού του νέου R5!

Έκπληξη: Πρώτη εικόνα του εσωτερικού του νέου R5

Το πρωτότυπο που παρουσιάστηκε από την Renault έχει μια αρκετά ευρεία οθόνη που αναμφισβήτητα θα βρει τη θέση του στα ψηλά τελειώματα του ηλεκτρικού R5. Για να προωθήσουμε την αναφορά ακόμη περισσότερο, ίσως θα υπάρξει μια πλούσια έκδοση που ονομάζεται Baccara ? Ανάντη αυτής της υπόθεσης Είναι δυνατόν να ελπίζουμε για όλες τις αναμενόμενες και παρούσες ανέσεις στο zoé, δηλαδή: Αυτόματη κλιματισμό, πίσω βοήθεια στάθμευσης, ηλεκτρικά παράθυρα ή κάμερα πίσω προβολής. Τα βοηθήματα οδήγησης έχουν χρόνο να εξελίσσονται από την παραγωγή με παραγωγή, Αλλά η βοήθεια φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, η ανάγνωση σημείων κυκλοφορίας ή η βοήθεια στη λωρίδα δεν πρέπει να απουσιάζουν.

Renault 5 Ηλεκτρικός

Electric Renault 5 Έννοια 5

Το θρυλικό μικρό Renault ξαναγεννιέται από την στάχτη του. Εξαφανίστηκε από το 1990 για να δώσει τη θέση του στο Clio, το R5 (τότε Super 5) θα πρέπει να επιστρέψει στον κατάλογο μέχρι το 2023, με ρετρό στυλ και ηλεκτρική κινητήρια.

Η εμφάνιση και οι διαστάσεις του ηλεκτρικού ηλεκτρικού r5

Παρουσιάστηκε στις αρχές του 2021, Το πρωτότυπο Renault 5 προ -προμηθεύει το μελλοντικό ηλεκτρικό R5 με γραμμές εμπνευσμένες από τη ράβδο στο διαμάντι. Η μπροστινή πλευρά αποτελείται από τετραγωνικούς προβολείς, αυστηρά ενσωματώνοντας κατακόρυφα φώτα, αγγειτικά λογότυπο επανεξετάθηκε. Ο σχεδιασμός της έννοιας είναι ένα αφιέρωμα, φυσικά, αλλά φέρνει επίσης το μερίδιό του στη νεωτερικότητα. Το μπροστινό διαμάντι είναι πιο επιβλητικό, οι ασπίδες ενσωματώνουν το όνομα “Renault”, ένα ελαφρύ banner συνδέει τα πίσω φώτα και οι γραμμές είναι λίγο μυϊκές. Σχετικά με τα προηγούμενα αντι -cuts, ένα μικρό “5” θυμάται το όνομα του αυτοκινήτου. Αυτό το στυλ έπρεπε να μεταφερθεί στο μοντέλο σειράς που θα παραχθεί στη Γαλλία, στο εργοστάσιο Douai.

Το εσωτερικό δεν είναι ορατό, αλλά Το παρμπρίζ προτείνει μια αρκετά επιβλητική οθόνη. Εξοπλισμός αναμφισβήτητα προαιρετικός σε μια σειριακή έκδοση. Είναι ακόμα εύκολα φανταστικό ότι το μέλλον R5 θα υιοθετήσει τουλάχιστον μια οθόνη αφής στο κέντρο του πίνακα ελέγχου για να ολοκληρώσει τους ψηφιακούς μετρητές. Δεν αναφέρθηκαν πληροφορίες σχετικά με τις διαστάσεις. Ωστόσο, η Ζωή και το Twingo θα πρέπει να αντικατασταθούν από αυτό το μοντέλο με ρετρό ρυθμό. Επομένως, το συνολικό μήκος πρέπει να είναι περίπου 4 μέτρα.

Η εμφάνιση αυτής της έννοιας Electric Renault 5 εμπνέεται σαφώς από τη θρυλική Renault 5

Ο κινητήρας του ηλεκτρικού enerault 5 Electric

Χωρίς μάσκα ή ψεύτικη έξοδο αέρα στην κουκούλα. Το πρωτότυπο R5 είναι 100% ηλεκτρικό, οπότε δεν χρειάζεται περιττά στοιχεία. Δεδομένου ότι πρέπει να διαδεχθεί έμμεσα μια γήρανση, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό το R5 να επαναλάβει την αρχιτεκτονική του. Το μελλοντικό αυτοκίνητο της πόλης θα χτιστεί στην αρχιτεκτονική CMF-B/EV. Από την άλλη πλευρά, δεδομένης μιας νέας χημείας μπαταρίας, δεν είναι σίγουρος ότι το R5 φτάνει τα 395 χλμ. Αυτονομίας που διεκδικεί ο Zoé στον ευρωπαϊκό κύκλο WLTP. Ωστόσο, θα είναι απαραίτητο να εξασφαλιστεί τουλάχιστον 300 χλμ. Για αυτό το ηλεκτρικό R5 των οποίων οι ανταγωνιστές δεν είναι ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο από Το Peugeot E-208, αλλά και το Electric Fiat 500 για το νεο-ρετρό στυλ του.

Σε αυτό το πρωτότυπο του μελλοντικού Renault 5 Electric η πρύμνη καταλαμβάνει κάθετα φώτα και ενσωματώνει ένα ελαφρύ banner

Εξοπλισμός ηλεκτρικού εξοπλισμού

Το πρωτότυπο που παρουσιάστηκε από την Renault έχει μια αρκετά ευρεία οθόνη που αναμφισβήτητα θα βρει τη θέση του στα ψηλά τελειώματα του ηλεκτρικού R5. Για να προωθήσουμε την αναφορά ακόμη περισσότερο, ίσως θα υπάρξει μια πλούσια έκδοση που ονομάζεται Baccara ? Ανάντη αυτής της υπόθεσης Είναι δυνατόν να ελπίζουμε για όλες τις αναμενόμενες και παρούσες ανέσεις στο zoé, δηλαδή: Αυτόματη κλιματισμό, πίσω βοήθεια στάθμευσης, ηλεκτρικά παράθυρα ή κάμερα πίσω προβολής. Τα βοηθήματα οδήγησης έχουν χρόνο να εξελίσσονται από την παραγωγή με παραγωγή, Αλλά η βοήθεια φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, η ανάγνωση σημείων κυκλοφορίας ή η βοήθεια στη λωρίδα δεν πρέπει να απουσιάζουν.

Έκπληξη: Πρώτη εικόνα του εσωτερικού του νέου R5 !

 • 1/7Εδώ είναι το εσωτερικό του νέου R5!
 • 2/7Το Electric R5 θα δικαιούται μια ειδική σειρά Roland-Garros όταν είναι Commerce
 • 3/7Η λευκή σατέν λευκή σκιά είναι ειδική για το R5 Roland-Garros
 • 4/7Το Electric Renault 5 βρίσκεται ακόμα στην κατάσταση της έννοιας
 • 5/7Τα πλευρικά πλέγματα του R5 Roland-Garros φέρουν το έμβλημα του τουρνουά, πίσω
 • 6/7Το Renault 5 Electric Concept Roland-Garros επικρατεί ένα μοντέλο σειράς
 • 7/7Ο πίνακας ελέγχου του μελλοντικού Renault 5 Electric 2024 θα αναλάβει το τιμόνι και την ευκολία του γραφικού, ωστόσο οι ψηφιακές οθόνες θα είναι μικρότερες
 • 7/7Εδώ είναι το εσωτερικό του νέου R5!

Αυτό το μοντέλο σας ενδιαφέρει ?
Έκπληξη: Πρώτη εικόνα του εσωτερικού του νέου R5 !

Η Renault συνεχίζει να παίζει με τα νεύρα μας κρύβοντας το R5, το οποίο έχει πολλά να κρύψει. Αν όχι το εσωτερικό, το οποίο αποκαλύπτεται εν μέρει.

Από την παρουσίαση της έννοιας το 2021, είναι μια υποτίμηση να πούμε ότι η Renault παίρνει το χρόνο της για να μας δείξει οτιδήποτε άλλο εκτός από το εξωτερικό σχεδιασμό του ηλεκτρικού ηλεκτρικού R5. Αυτό θρέφει – έξυπνα – ακόμη μεγαλύτερη απογοήτευση, όπως ο κατασκευαστής διαμαντιών είχε υποσχεθεί από την αρχή ότι η ιδέα θα ήταν πολύ κοντά στο σειριακό μοντέλο.

Ο πίνακας ελέγχου του μελλοντικού Renault 5 Electric 2024 θα αναλάβει το τιμόνι και την ευκολία του γραφικού, ωστόσο οι ψηφιακές οθόνες θα είναι μικρότερες

Επομένως, όλες οι προσδοκίες μεταφέρονται στην καμπίνα αυτού του υποσχόμενου αυτοκινήτου της πόλης που ο κατασκευαστής του έλαβε μεγάλη προσοχή για να καλύψει κάθε ένα από τα πρωτότυπα. Μέχρι σήμερα, δεδομένου ότι το εμπορικό σήμα ήταν έκπληκτος από έναν καλά τοποθετημένο δρόμο την κατάλληλη στιγμή που ήταν σε θέση να τραβήξει την κάμερά του. Η εικόνα δεν είναι εξαιρετικής ποιότητας, αλλά ήδη προσφέρει μερικά μαθήματα. Ωστόσο, μας επέτρεψε να εκτελέσουμε την παρακάτω εικόνα, αναλαμβάνοντας τα στοιχεία που ονομάζονται “μεταφορά” που έχει ήδη δει στο γραφικό.εικόνα

Scenic, είσαι εκεί ?

μεγάλο

Εάν μπορούσαμε να ελπίζουμε για μια μικρή πρωτοτυπία στο μικρό στο διαμάντι, πιθανότατα δεν θα είναι τίποτα. Οι συνάδελφοί μας από Κοχλία ήταν σε θέση να αποθανατίσει το μέρος του οδηγού με ένα “πάνελ” οθονών στράφηκε προς αυτό, έτσι Βρέθηκε στο Megane. και ειδικά το γραφικό. Η σειρά των κομμουνών πίσω από το τιμόνι είναι επίσης εκεί, με μια ωραία μικρή πινελιά όπως το λογότυπο διαμαντιών στο τέλος του επιλογέα ταχύτητας. Η διαφορά με το γραφικό γίνεται στο επίπεδο του κεντρικού τμήματος, αφού η οθόνη δεν βυθίζεται στο κάτω μέρος της κεντρικής κονσόλας. Υποστηρίζεται από αεριστές που δεν θα ήταν χωρίς να τα υπενθυμίσω. ενός dacia sandero. Το R5 δεν είναι γραφικό, πρέπει να εξοικονομήσετε χρήματα σε ορισμένα μέρη.

Το Electric R5 θα δικαιούται μια ειδική σειρά Roland-Garros όταν είναι Commerce

Τώρα παραμένει να ανακαλύψει το μέρος που θα αντιμετωπίσει τον επιβάτη: Θα έχουμε δικαίωμα σε ραβδώσεις που ήταν μία από τις υπογραφές του R5 του παρελθόντος ? Renault έκανε τολμάει μια μικρή τρέλα πάνω σε ένα αυτοκίνητο που θα έχει αναπόφευκτα μια ελκυστική πλευρά και μια υπενθύμιση στο παρελθόν ? Η απάντηση πολύ σύντομα, ελπίζοντας ότι η Renault τελικά θέτει έναν όρο στην αγωνία που έχει κρατήσει λίγο πάρα πολύ.

Συγκρίνετε πραγματικές αυτόνομες αυτόνομες ηλεκτρικές αυτοκινήτων σύμφωνα με το πρότυπο των τυποποιημένων μετρήσεων. Χωρητικότητα μπαταρίας, κατανάλωση, αυτονομία, σας λέμε τα πάντα !

Electric R5: Εδώ είναι μια γεύση του μόνιμου σχεδιασμού του αυτοκινήτου της πόλης

Η Renault βρίσκεται στο τελικό τέντωμα πριν από την έναρξη της ηλεκτρικής επανέκωσής της του R5. Ως απόδειξη, το επανεξετασμένο αυτοκίνητο της πόλης έχει δει αρκετές φορές στο δρόμο εντελώς καμουφλαρισμένο. Η ευκαιρία για εμάς να ανακαλύψουμε τις γραμμές αυτής της οιονεί έκδοσης.

Renault 5 Electric Camo

Όπως ίσως γνωρίζετε, η Renault σκοπεύει να βασιστεί σε μια φθαρμένη, αλλά αποτελεσματική άνοιξη, να βρει μια θέση στην ηλεκτρική αγορά: νοσταλγία. Για να γίνει αυτό, η μάρκα Diamond θα αναζωογονήσει δύο μυθικά μοντέλα, δηλαδή το R5 και το 4L. Πράγματι, τα δύο εμβληματικά αυτοκίνητα της πόλης θα επιστρέψουν Από το 2024 σε μια “wattée” και σύγχρονη επανέκδοση.

Και ακριβώς, η Renault βρίσκεται τώρα στο τελικό τέντωμα πριν από την έναρξη του Electric R5 στους γαλλικούς δρόμους. Στην πραγματικότητα, ο κατασκευαστής βελτιώνει επί του παρόντος όλες τις λεπτομέρειες με Ανοιχτές οδικές δοκιμές μέσω καμουφλαρισμένα πρωτότυπα προ-σειράς. Δεν προκαλεί έκπληξη εδώ, αυτή είναι η διαδικασία που υιοθετείται από τη συντριπτική πλειοψηφία των κατασκευαστών: πρωτότυπο, εσωτερικές δοκιμές και οδικές δοκιμές πριν από την παρουσίαση του τελικού μοντέλου.

Αυτός που υποτίθεται ότι θα αντικαταστήσει το zoé στον κατάλογο της μάρκας έχει εντοπιστεί αρκετές φορές στην εξαγωνική άσφαλτο. Παρά την καμουφλάζ, σημειώνουμε ότι το μοντέλο προ-σειράς δεν φαίνεται να απομακρύνεται από το Concept Car που παρουσίασε η Renault τον Ιανουάριο του 2021.

Renault 5 Electric Camo

Ένα μοντέλο προ-σειράς αρκετά κοντά στο Concept Car του 2021

Τα κομμάτια είναι σίγουρα λιγότερο μεγάλα, αλλά και λιγότερο εξωφρενικά και υπερβολικά από ό, τι στην έννοια. Άλλη διαφορά, Οι καθρέφτες κέρδισαν σε μέγεθος, Ενώ η κεραία έχει τώρα ένα σχήμα πτερυγίου καρχαρία. Μια άλλη αξιοσημείωτη τροποποίηση είναι στο μέτωπο, όπου η Renault έχει προφανώς εγκαταστήσει Μια χαμηλότερη εισαγωγή αέρα που στεγάζει τον αισθητήρα ραντάρ.

Αν πιστεύουμε ότι τα σχήματα που υπερβαίνουν την καμουφλάζ, οι μπροστινές λαβές φαίνονται κλασικές. Πίσω, Αυτό το R5 επέλεξε τις λαβές πόρτας εγκατεστημένες στα κάτω παράθυρα. Ένα στυλ που δημοφιλθεί από την Alfa Romeo και το οποίο βρίσκουμε ιδιαίτερα στο clio και τη Ζωή.

Renault 5 Electric Camo

Όσον αφορά τα πίσω φώτα, σημειώνουμε επίσης ότι ο κατασκευαστής ήθελε να μάθει στο πρωτότυπο, με Αυτή η διάταξη κάθετα. Στη συνέχεια, οι πλευρικές λήψεις μας επιτρέπουν να εκτιμήσουμε λίγο καλύτερα τους τόμους του αυτοκινήτου της πόλης. Όπως ανακοινώθηκε, το Electric R5 θα παρουσιαστεί ως ένα Hyper Compact Electric City Car. Απλά πρέπει να κοιτάξετε τη μικροσκοπική, μικροσκοπική προεξοχή, για να καταλάβετε ότι δεν πρέπει να περιμένουμε ένα τερατώδες στήθος.

Δυστυχώς, οι φωτογράφοι πίσω από αυτές τις αδιαμφισβήτητες εικόνες δεν θα μπορούσαν να προσεγγίσουν επαρκώς το όχημα για να συλλάβουν το διαμέρισμα των επιβατών. Θα πρέπει να φτάσουμε σε άλλες εξόδους R5 για να μάθουμε περισσότερα για αυτό.

 • Μοιραστείτε μετοχή ->
 • Tweeter
 • Μερίδιο
 • Αποστολή σε έναν φίλο