Renault: Τι νέα νέα στο διαμάντι (2023-2025)?, Renault Logan

Renault Logan

Μεταξύ νεωτερισμοί Και μακιγιάζ των επερχόμενων μοντέλων, το Ημερολόγιο των κατασκευαστών μπορεί μερικές φορές να δώσει σύγχυση. Γι ‘αυτό Αυτόματο περιοδικό ανασκοπήσεις Ημερολόγια των κύριων εμπορικών σημάτων αυτοκίνητα με αυτό που έχει για εσάς Νέα Προϊόντα Τους επόμενους μήνες.

Renault: Ποιες καινοτομίες στη σειρά Diamond (2023-2025) ?

Που μας ανέκαμψαν το 2023 και πέρα ? Στο τέλος του έτους 2022 υπεύθυνος με την έναρξη της Megane E-Tech και Austral, η μάρκα Diamond ετοιμάζεται να γαρνίρει τη σειρά πολλών νέων, αδημοσίευτων ή αναστολών, την οποία αναφέρουμε εδώ.

Μεταξύ νεωτερισμοί Και μακιγιάζ των επερχόμενων μοντέλων, το Ημερολόγιο των κατασκευαστών μπορεί μερικές φορές να δώσει σύγχυση. Γι ‘αυτό Αυτόματο περιοδικό ανασκοπήσεις Ημερολόγια των κύριων εμπορικών σημάτων αυτοκίνητα με αυτό που έχει για εσάς Νέα Προϊόντα Τους επόμενους μήνες.

Το 2023 θα είναι υπεύθυνος για τη Renault

Η μάρκα Diamond, αντίπαλος N ° 1 του Peugeot στην εξαγωνική αγορά, δεν ήταν άνεργος το 2022 Με την εκτόξευση του δύο μοντέλα ότι δεν αποτύχαμε να καλύψουμε λεπτομερώς σε αυτές τις στήλες.

Το πρώτο, το megane e-tech, έχει γίνει ένα από τα αιχμές της Renault στο τμήμα του‘ηλεκτρικός. Το δεύτερο, το νότιο, αναζωογονεί τις φιλοδοξίες του κατασκευαστή στο έδαφος του Οικογενειακό SUV.

Renault Clio Restyled (2023)

Όσον αφορά την αποκατάσταση, το 2023 θα δει την άφιξη ενός νέου Η Renault Clio αποκατασταθεί. Το αυτοκίνητο της πόλης σχεδιάζει να ανταλλάξει το Ελαφριά υπογραφή στο “C” στο μπροστινό για χάρη Φώτα LED.

Θα εξακολουθεί να είναι απαραίτητο να περιμένετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα νέα χαρακτηριστικά που θα αποκρύψει αυτό το clio revisited. Εκτός από το οπτικό του εμπρός, το εύρος κινητήρες πρέπει να μείνω αμετάβλητος.

Renault Espace SUV (2023)

Θυσιάζοντας τις τάσεις στην αγορά, το Renault Espace, σε κυκλοφορία από τότε 1983, θα ανταλλάξει τον χαρακτήρα του μίνι μίνι να γίνεις SUV crossover. Η μάρκα ανακοινώνει ένα νέο μοντέλο έκτης γενιάς που θα κάνει το ντεμπούτο του την άνοιξη του 2023.

Τη στιγμή της περιγραφής αυτών των γραμμών, οι πρώτες πληροφορίες αποστάχθηκαν στην πτώση από το διαμάντι. Γνωρίζουμε ότι αυτό νέος χώρος θα ξεχωρίζει από τους προκατόχους του με βάση ένα σώμα, ωστόσο εμπνευσμένο από το νότιο, που θα μοιραστεί ήδη Αρχιτεκτονική CMF-CD.

>> Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα από το Μελλοντικό Renault Espace 2023.

Renault mégane r.μικρό. Ultimate (2023)

Οπως και Αυτόματο περιοδικό Σας είπε εδώ, η Renault δεν μπορούσε να κλείσει Δύο δεκαετίες αθλητικής ιστορίας χωρίς τελευταία Megane r.μικρό Για να ανακαλύψετε εδώ.

Αυτός ο τελικός εκπρόσωπος στην ιστορία του Renault Sport, Έχοντας γίνει αλπικά αυτοκίνητα το 2021, βασίζεται στο megane r.μικρό. Τρόπαιο και θα παραχθεί στο Η σειρά περιορίζεται σε 1.976 αντίγραφα (Με την αναλαμπή ενός ματιού το 1976, έτος δημιουργίας της υπηρεσίας ανταγωνισμού).

Renault Captur Restyled / Captur “Long” (2023-2024)

Λίγο περισσότερο στο χρόνο, εδώ είναι δικό μας Τελευταίες πληροφορίες Σχετικά με τη μελλοντική αποχώρηση του Renault Captur. Το αστικό SUV, το οποίο είναι στο δικό του 2η γενιά Από το 2019, θα πρέπει να έχει ένα επακόλουθο makeover Το δεύτερο εξάμηνο του 2023, για ένα λανσάρισμα μέχρι το 2024, καθώς και ένα μεγάλη έκδοση Αντικατάσταση του γραφικού.

Οι καλλυντικές αλλαγές θα επικεντρωθούν κυρίως στον μπροστινό πίνακα. Ο σχεδιασμός θα εμπνευστεί από την έννοια της Scénic Vision και της πρόσφατης Αυστραλίας. Ως εκ τούτου, θα λάβει ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗ Καρδιακών, Τριγωνικές εισόδους αέρα προφυλακτήρα και Μια νέα μάσκα που λαμβάνει το νέο διαμάντι.

>> Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε τα πάντα μελλοντικό Renault Captur

Τι αξίζει το@AudiOfficual Q5 στους ανταγωνιστές του ? ��

Η απάντηση είναι στο αυτοκόλλητο διαθέσιμο σε ειδησεογραφικά σημεία ! ��

Φωτογραφική πίστωση: Arnaud Saunier / Emas Pic.κελάδημα.com/tqqifnkkny

– AutoJournalMag (@AutoJournalMag) 23 Ιανουαρίου 2023

Renault Scenic E-Tech (2023-2024)

Όσο για το μελλοντικό γραφικό, θα πρέπει Περιμένετε μέχρι το τέλος του 2023 Για να τους εκτιμήσουμε οριστικές γραμμές, Ακόμα κι αν η έννοια της γραφικής όρασης υπερηφανεύεται για το να είναι πολύ κοντά στο σχεδιασμό του σειριακού αυτοκινήτου.

Ξεχνά τοεννοιολογικός εσωτερικός Προγραμματισμένο όσο το δυνατόν και για 2028 Εκτός από την αλυσίδα έλξης υδρογόνου (στην καλύτερη περίπτωση το 2030 …). Το “πραγματικό” γραφικό θα βασίζεται στην πλατφόρμα Megane E-Tech με ένα Ψέματα μεταξόνια έχω 2,83 μ. Έναντι 2,68 μ φορείο.

Θα δανειστεί από το τελευταίο αλυσίδα έλξης με την επιλογή σας, Δύο ηλεκτρικά μηχανήματα 130 και 220 hp και δύο πακέτα μπαταριών 40 και 60 kWh. Εκτός αν η Renault απλοποιήσει το εύρος της με τη μόνη μπαταρία 60 kWh.

Είναι αλήθεια ότι το γραφικό, 100% ηλεκτρικό, θα πρέπει να συνυπάρχει με το νέος Αυστραλός (Hybrid Thermal) και τις διαφορετικές σιλουέτες του (Long 7 θέσεις και coupe). Σημειώστε ότι η γραφική ηλεκτρονική τεχνολογία δεν πρέπει να καλέσει Τρία ανεξάρτητα πίσω καθίσματα Όπως η πρώτη γενιά του 1996.

Αλλά το εσωτερικό του θα είναι πολύ πιο γενναιόδωρη Στη δεύτερη σειρά από αυτή της megane e-tech. Όπως το sedan, η γραφική ηλεκτρονική τεχνολογία θα παραχθεί στο Νταάι, Μια τοποθεσία που γεννήθηκε το 1975 για να φιλοξενήσει λιγότερο από ένα χρόνο αργότερα, το … Renault 14.

Τέλος, το 2023 θα πρέπει να δει την άφιξη μιας αναστολής για Αρκάνα, με την εισαγωγή ενός Φινίρισμα αλπικών πνευματικών Αντί για τη γραμμή RS. Παρόμοια θεραπεία αναμένεται για το Mégane e-tech.

>> όλα Αυτόματα νέα χαρακτηριστικά του 2023 είναι διαθέσιμα εδώ

Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη MIT, τα μελλοντικά αυτόνομα αυτοκίνητα θα μπορούσαν να γίνουν μια τεράστια πηγή ρύπανσης. https: // t.CO/9ZO5OOXXMQ

– AutoJournalMag (@AutoJournalMag) 24 Ιανουαρίου 2023

Renault R5 (2024)

Το γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό, το 2024 θα είναι συνώνυμο με Επιστροφή στη χάρη για το θρυλικό R5, του οποίου εννοιολογικό αυτοκίνητο Moughwater από την αποκάλυψή του το 2021.

Αναμένεται για τοΚαλοκαίρι 2024, Το Future Renault 5 θα πρέπει να ακολουθήσει αυτό πρώτο σκίτσο με μερικά 125 και 150 hp κινητήρες σε συνδυασμό Δύο μπαταρίες 45 και 52 kWh.

Renault 4th Trophy (2025)

Παρακολουθήστε αυτό το αυτοκίνητο στο μέλλον Renault 4 σε αυτό εκδοχή Τρόπαιο Και θυμηθείτε μόνο τα μέρη του Ανοιχτό γκρι χρωματισμένο αμάξωμα. Θα φανταστείτε το Επόμενο 100% ηλεκτρικό crossover από τη Renault.

Αυτό 4η από το 2025 θα είναι ελαφρώς πάνω από το R5 (2024) με μήκος 4,16 μέτρων, έναντι λιγότερο από 4 μέτρα στο R5. Είναι επίσημο: Στο μελλοντικό εύρος, αυτά τα δύο νέα ηλεκτρικά renaults θα συνυπάρχουν με τα δικά τους Υβριδικά θερμικά ξαδέλφια clio Και Καπετάνιος.

Προφανώς, η Renault επέλεξε ένα μονοπάτι διαμετρικά αντίθετο με αυτό του γαλλικού ανταγωνιστή του Σέλλαντης. Εάν το τελευταίο προσφέρει Θερμικά οχήματα και 100% ηλεκτρικά Με ταυτόσημες σιλουέτες (Peugeot 208, 2008, 308, DS 3 ή Citroën C4), η Renault θέλει να προσελκύσει πελάτες στο 100% ηλεκτρικό προσφέροντας τους 100% διαφορετικά οχήματα από clio ή captur.

Το 4Thver ενσωματώνει λογικά το σύμπαν του SUV του τμήματος Β, παράλληλα με το Captur ή το 2008, ακόμη και Kia niro λίγο πιο γενναιόδωρο σε μήκος. Η λειτουργική πτυχή έχει προνομιακή – δεν θα το ανακαλύψουμε μέχρι το 2025 … – και το τεχνικό της μέρος θα είναι πανομοιότυπο με αυτό του R5.

Το R5 και το R4 βασίζονται στην πλατφόρμα CMF-B EV, αυτό των θερμικών εκδόσεων του Clio και του Captur μετασχηματίστηκαν, χάρη 50% νέα εξαρτήματα και δομή, Σε 100% ηλεκτρική βάση. Είναι λιγότερο ακριβό από τη μελέτη μιας ειδικής πλατφόρμας όπως αυτή του Mégane e-tech.

Προκαλούμε για τα δύο μοντέλα R4 και R5 A 100 kW κινητήρια (136 hp) και μια αυτονομία του 400 χλμ, Δεν υπάρχει αμφιβολία σε έναν αστικό κύκλο, το λιγότερο αδηφάγο για ένα ηλεκτρικό.

Τα δύο αυτοκίνητα θα παραχθούν στο Νταάι Και, σε αντίθεση με τη γιαγιά του, Αυτή τη φορά ο 4thver θα βρίσκεται πάνω από το R5 Και ως εκ τούτου, πιο ακριβό. Εάν το R5 θα είναι περίπου € 23.000, μπορούμε να φανταστούμε ότι το 4ο διακομιστή θα είναι σιωπηλό 25.000 €.

Το νόμιμο και οικογενειακό sedan

Νέο Renault Logan

Το νέο Renault Logan ανακαλύπτει το στυλ. Η νέα του μάσκα Chrome και η νέα του μπροστινή και οπτική οπτική ενσωματώνουν τη νέα του προσωπικότητα. Σύγχρονη, κομψή και δυναμική, θα σας αποπλανήσει.

Εσωτερική διακόσμηση

Renault Logan - Εσωτερική προβολή αυτοκινήτου στον πίνακα ελέγχου

5 γενναιόδωρα μέρη και ένας όγκος κορμού XXL για να φιλοξενήσει άνετα όλους τους επιβάτες σας, τακτοποιημένα τελειώματα, πιο χρήσιμη και έξυπνη αποθήκευση … Το εσωτερικό του New Renault Logan είναι ακόμα πιο αρμονικό. Αισθάνεται καλά από την πρώτη στιγμή.

Renault Logan - Εσωτερική πίσω όψη πάγκου

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Το πιο νέο Renault Logan

Renault Logan - Πίνακας ελέγχου, Μεγέθυνση στο σύστημα πολυμέσων Nedia Nav Evolution

Media Nav Evolution Multimedia System

Απλό και διαισθητικό, το σύστημα πολυμέσων Media Nav Evolution*σας κάνει να πλοηγηθείτε στα διάφορα χαρακτηριστικά του χάρη στην οθόνη αφής των 7 cm (18 cm): Πλοήγηση, ραδιόφωνο, υποδοχές USB και υποδοχές USB, Audiostreaming & Telephony από το Bluetooth®. Οι παραγγελίες κάτω από το τιμόνι και 4 ηχεία συμπληρώνουν αυτόν τον εξοπλισμό.

* Ανάλογα με την έκδοση.

Renault Logan - Μεγέθυνση στην οθόνη της πίσω κάμερας

Βοήθεια στον πίσω χώρο στάθμευσης και στην πίσω κάμερα

Ελιγμός με ήσυχο μυαλό ! Βοήθεια στο πίσω χώρο στάθμευσης* από το New Renault Logan σας προειδοποιεί για την εγγύτητα ενός πιθανού εμποδίου από το Sound Beeps. Για ακόμα περισσότερη άνεση και ασφάλεια, μπορείτε να επιλέξετε να συνδυάσετε μια κάμερα πίσω προβολής.*

* Ανάλογα με την έκδοση.

Νέο Renault Logan