Φτηνό φορητό υπολογιστή – νέο και χρησιμοποιείται σε μειωμένη τιμή | Rakuten, το καλύτερο φορητό φορητό υπολογιστή φθηνό: σύγκριση και promo 2023

Καλύτερο φθηνό φορητό υπολογιστή τυχερών παιχνιδιών: σύγκριση και promo

Contents

Το HP Omen 16-XD0000SF PC Gaming είναι ένας ισχυρός και αποτελεσματικός υπολογιστής που θα σας επιτρέψει να απολαύσετε πλήρως τα αγαπημένα σας παιχνίδια. Με μια κάρτα γραφικών Nvidia GeForce RTX 4060, θα σας προσφέρει μια εξαιρετική ποιότητα γραφικών. Εξοπλισμένο με επεξεργαστή AMD Ryzen 7-7840HS, 16 GB μνήμης RAM και SSD 512 GB, θα σας εγγυηθεί τη βέλτιστη αντιδραστικότητα και τη ρευστότητα. Με την οθόνη Full HD 16,1 ιντσών και το ποσοστό ψύξης των 144 Hz, θα σας κάνει να ζήσετε μια συναρπαστική και δυναμική εμπειρία παιχνιδιού. Έχει επίσης ένα αποτελεσματικό σύστημα ψύξης, ένα πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό και καλή αυτονομία

Φορητό υπολογιστή

Gameur μια μέρα. Gameur πάντα. Αλλά με εξοπλισμό pro, είναι καλύτερο. Ονειρεύεστε ένα νέο φορητό υπολογιστή για να απολαύσετε μια εξαιρετική ποιότητα σε συνδυασμό με την ταχύτητα κατάστασης -την εκτέλεση -ART που θα σας επιτρέψει να παίξετε σε βέλτιστες συνθήκες ? Βρίσκεστε στη σωστή σελίδα. Επειδή στο Rakuten, το κάνουμε ένα σημείο τιμής να προσφέρουμε το καλύτερο στους παίκτες μας σε προσιτές τιμές, επιλέξαμε μια σειρά φορητών υπολογιστών στις καλύτερες τιμές και άνισες επιδόσεις. Νέο, χρησιμοποιημένο ή ανακατασκευασμένο, απολαύστε ένα ευρύ φάσμα φορητών υπολογιστών σε σπασμένες τιμές και πολλαπλές λειτουργίες. Για να διευκολύνετε την εργασία σας στην αναζήτηση του σωστού σχεδίου που θα ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες σας, μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο επιλογής μας που βρίσκεται στα αριστερά της οθόνης. Όλες οι προσφορές μας παρατίθενται εκεί σύμφωνα με διάφορα κριτήρια, εξαρτάται από εσάς να σας βρει την τελειότητα ! Κατάσταση, τιμές, προτιμήσεις παράδοσης (δωρεάν ή express), μάρκα, εύρος, χρήση, μέγεθος οθόνης, μνήμη μνήμης RAM, τύπος επεξεργαστή, χωρητικότητα σκληρού δίσκου, τύπος σκληρού δίσκου, συχνότητα επεξεργαστή, βάρος ή καινοτομία. Εναπόκειται σε εσάς να επιλέξετε τα κριτήρια προτίμησής σας για να επενδύσετε στην καλύτερη δυνατή προσφορά ! Σε ασυναγώνιστες τιμές στην αγορά, επωφεληθείτε από περισσότερες από 400 επιλογές φορητών υπολογιστών και άλλων υλικών πληροφορικής. Κάντε κλικ στο προϊόν των ονείρων σας και απολαύστε μια εξαντλητική περιγραφή του προϊόντος, την επαφή του πωλητή, αλλά και μαρτυρίες από άλλους καταναλωτές. Χάρη στις κριτικές χρηστών, ο Rakuten σας εγγυάται μια αγορά εμπιστοσύνης. Κλειστα ματια ! Επενδύστε σε όλη τη χαλάρωση και αφήστε μια γνώμη με τη σειρά της μετά την επικύρωση της αγοράς ! Αυτή τη στιγμή, βασικές εκπτώσεις σε συσκευές ανακατασκευής ! Και hop, μια συσκευή όπως νέα στο καλάθι, στη χαμηλότερη τιμή ! Με τη γκάμα των προϊόντων μας, επωφεληθείτε από τον εξοπλισμό ποιότητας σε χαμηλές τιμές !

Στα ημερολόγιά σας: Από τις 26 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου 2023, έχετε ραντεβού με το γαλλικό PC Portable Gamer στον ιστότοπό μας. Οι προωθήσεις και οι εκπτώσεις σας περιμένουν σε πολλές αναφορές κατά τη διάρκεια αυτών των γαλλικών ημερών PC Portable Gaming. Η ευκαιρία να ευχαριστήσετε τον εαυτό σας ενώ κάνετε πολύ καλές εξοικονόμηση σε μερικά μόνο κλικ. Να επωφεληθούν από αυτό !

Laptop Gaming by Brand

Ασού

Εκτοξεύων

Λένοβο

MSI

Ιπποδύναμη

Καλύτερες πωλήσεις αναμονή
Επιλεγμένα φίλτρα:
Εικονίδια τυχερών παιχνιδιών / NAV24 / Close
Επόμενο εικονίδιο chevron σωστά
Οι ειδικοί μας σας συνιστούν

Φορητές γαλλικών ημερών

Κωδικός προώθησης Rakuten

Φιλόδοξος

Πωλούν επιτραπέζια

Φορητό τυχερό παιχνίδι Carrefour

Φορητό υπολογιστή

Πώληση παιχνιδιών PC

Φορητό υπολογιστή

Δημοφιλής έρευνα

Η εύρεση του φορητού υπολογιστή είναι απόλυτα κατάλληλο για παιχνίδια μπορεί να είναι λεπτή. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Από την τιμή στον επεξεργαστή, συμπεριλαμβανομένης της κάρτας γραφικών και της κάρτας ήχου, πολλές επιλογές είναι διαθέσιμες για να είστε σίγουροι για να κάνετε τη σωστή επιλογή. Έτσι, αν θέλετε να παίξετε βιντεοπαιχνίδια με ρευστό τρόπο, χωρίς να επιβραδύνετε ή να παγώσετε, εδώ είναι μερικές συμβουλές για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το καλύτερο φορητό υπολογιστή παιχνιδιών.

Επαλήθευση των θυρών που υπάρχουν

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξετε όταν ψάχνετε για το καλύτερο φορητό υπολογιστή παιχνιδιών είναι η παρουσία θυρών, USB ή άλλου. Εάν θέλετε να συνδέσετε το φορητό υπολογιστή σας σε άλλες συσκευές, όπως ένα ενσύρματο ποντίκι και ηχεία, ή να το χρησιμοποιήσετε για καθημερινές εργασίες όπως η παρακολούθηση ταινιών ή η εργασία λίγο με αυτό, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε όλες τις απαραίτητες θύρες. Οι πιο συνηθισμένες θύρες σε φορητούς υπολογιστές παιχνιδιού είναι οι θύρες USB και HDMI. Αυτές είναι οι πιο σημαντικές θύρες αν θέλετε να συνδέσετε το φορητό υπολογιστή σας σε οθόνη, ηχεία και άλλες συσκευές. Σημειώστε επίσης ότι ορισμένοι φορητοί υπολογιστές παιχνιδιών έχουν ένα ειδικό πληκτρολόγιο και ποντίκι που συνδέονται μέσω Bluetooth, επομένως ασύρματο. Εάν συμβαίνει αυτό, δεν θα χρειαστείτε επιπλέον θύρα USB.

Επιλογή ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης που προτιμάτε

Όταν επιλέγετε το καλύτερο φορητό υπολογιστή παιχνιδιού, μπορείτε επίσης να σκεφτείτε το μέγεθος της οθόνης. Υπάρχουν δύο κύριες επιλογές που πρέπει να λάβετε υπόψη: οι περισσότεροι ειδικοί φορητοί υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών θα έχουν οθόνη 15 ιντσών, η οποία είναι το πιο κοινό μέγεθος οθόνης για αυτόν τον τύπο εξοπλισμού πληροφορικής. Θα βρείτε περίπου 17 -ιντσών φορητούς υπολογιστές, αλλά είναι μεγαλύτεροι και βαρύτεροι. Ορισμένοι φορητοί υπολογιστές για το παιχνίδι έχουν επίσης μικρότερη οθόνη, 14 ιντσών για παράδειγμα. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το φορητό υπολογιστή σας για εργασία ή σχολείο εκτός από τα παιχνίδια, μπορεί να είναι ευκολότερο να χρησιμοποιήσετε μια μεγαλύτερη οθόνη. Οι μεγαλύτερες οθόνες είναι επίσης συχνά καλύτερες για τα παιχνίδια, επειδή είναι πιο ευχάριστα για το μάτι και οι ορατές λεπτομέρειες πιο ξεχωριστά.

Τιμολόγηση

Ένας από τους άλλους σημαντικότερους παράγοντες στην επιλογή του καλύτερου φορητού υπολογιστή τυχερών παιχνιδιών είναι η τιμή. Οι φορητοί υπολογιστές παικτών έχουν γενικά υψηλότερη τιμή από άλλους φορητούς υπολογιστές. Αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι είναι εξοπλισμένα με ταχύτερους επεξεργαστές και συχνά καλύτερες κάρτες γραφικών. Ένας καλός κανόνας που πρέπει να ακολουθήσετε είναι να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα εάν θέλετε ένα φορητό υπολογιστή που θα διαρκέσει περισσότερο. Η διαφορά τιμής μεταξύ ορισμένων επεξεργαστών και καρτών γραφικών δεν είναι πολύ σημαντική. Έτσι, εάν αγοράσετε ένα πιο ακριβό φορητό υπολογιστή παιχνιδιών, πιθανότατα θα έχετε μια καλύτερη συσκευή που θα διαρκέσει περισσότερο. Εάν έχετε πολύ σφιχτό προϋπολογισμό, μπορείτε πάντα να βρείτε ένα εξαιρετικό φορητό υπολογιστή. Αλλά ίσως χρειαστεί να σκεφτείτε τι είστε έτοιμοι να θυσιάσετε, για να μειώσετε την ανάλυση ορισμένων ιδιαίτερα άπληστων βιντεοπαιχνιδιών. Μπορείτε να βρείτε ένα φθηνότερο φορητό υπολογιστή, με έναν πιο αργό επεξεργαστή ή μια κάρτα γραφικών χαμηλότερης ποιότητας. Μέσω του ιστότοπού μας, μπορείτε επίσης να κάνετε πολύ καλές εξοικονομήσεις αγοράζοντας το χρησιμοποιημένο φορητό υπολογιστή σας.

Βρείτε τον σωστό επεξεργαστή

Ο επεξεργαστής είναι ένα σημαντικό στοιχείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη για να επιλέξετε τον καλύτερο φορητό υπολογιστή τυχερών παιχνιδιών. Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές επεξεργαστή, όπως η Intel Core i5 και i7 ή η AMD Ryzen 5 και 7. Πρέπει να επιλέξετε έναν επεξεργαστή με βάση τα παιχνίδια που θέλετε να παίξετε. Εάν θέλετε να παίξετε απαιτητικά παιχνίδια με πολλά γραφικά, θα χρειαστείτε έναν ταχύτερο επεξεργαστή. Εάν παίζετε μόνο λιγότερο εντατικά και λιγότερο πρόσφατα παιχνίδια, μπορείτε πολύ καλά να ικανοποιήσετε τον εαυτό σας με έναν πιο αργό επεξεργαστή. Η Intel Core i7 είναι μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των παικτών. Αλλά πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη τα άλλα τσιπ επεξεργαστή. Ο Core i7 είναι ένα τσιπ “τετραπλού καρδιάς”, που σημαίνει ότι περιέχει τέσσερις επεξεργαστές. Το Core i5 είναι επίσης ένα τσιπ “Quad Core”. Είναι επομένως παρόμοιο, αλλά είναι ελαφρώς πιο αργό.

Επιλέξτε τη σωστή κάρτα γραφικών

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά την επιλογή του καλύτερου φορητού υπολογιστή τυχερών παιχνιδιών είναι η κάρτα γραφικών. Κάθε μοντέλο έρχεται με μια ειδική κάρτα γραφικών. Αυτές οι κάρτες σχεδιάζονται ειδικά για παιχνίδια και διαφέρουν από τις κάρτες γραφικών για τους συνηθισμένους φορητούς υπολογιστές. Ακόμα κι αν αγοράσετε ένα φορητό υπολογιστή με ένα ακριβό επεξεργαστή και πολλή μνήμη RAM, δεν θα είναι σε θέση να εκτελέσει παιχνίδια με υγρό τρόπο εάν δεν είναι εξοπλισμένο με ένα καλό διάγραμμα καρτών. Εάν θέλετε να παίξετε τα πιο πρόσφατα παιχνίδια όπως το Call of Duty Modern Warfare 2 και το Cyberpunk 2077 με τις υψηλότερες ρυθμίσεις, θα χρειαστείτε μια προσαρμοσμένη κάρτα γραφικών. Ορισμένοι φορητοί υπολογιστές είναι εξοπλισμένοι με δύο κάρτες γραφικών, οι οποίες σας επιτρέπουν να έχετε καλύτερη απόδοση. Εάν παίζετε περιστασιακά βιντεοπαιχνίδια και δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα για ένα φορητό υπολογιστή παιχνιδιών, μπορείτε να πάρετε μια κάρτα γραφικών χαμηλής ποιότητας. Αλλά αν θέλετε να παίζετε τακτικά και να πιέσετε την ανάλυση στο μέγιστο, θα πρέπει να περάσετε λίγο περισσότερο για να αποκτήσετε μια καλύτερη κάρτα γραφικών. Πολλοί φορητοί υπολογιστές για παίκτες είναι εξοπλισμένοι με GPU που βρίσκονται επίσης σε υπολογιστές γραφείου αφιερωμένους στα βιντεοπαιχνίδια: NVIDIA RTX 3060 3070 Top Game ή ATI AMD Radeon RX για να αναφέρουμε μια χούφτα παραδείγματα.

Ποιο φορητό υπολογιστή παιχνιδιού θα επιλέξει ?

Δεν είναι πάντα εύκολο να βρείτε το ιδανικό φορητό υπολογιστή για αναπαραγωγή. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Από την τιμή έως την επίλυση μέσω των επεξεργαστών και της κάρτας γραφικών, υπάρχουν πολλές επιλογές που πρέπει να εξετάσετε. Διαβάζοντας αυτές τις λίγες γραμμές, θα πρέπει να δείτε πιο καθαρά. Επίσης, να γνωρίζετε ότι όποια και αν είναι η επιλογή σας, ο φορητός υπολογιστής παιχνιδιών σας επωφελείται από όλα τα αποκλειστικά πλεονεκτήματα των πελατών μας, όπως προωθήσεις, άμεσες εκπτώσεις και, γλάσο στο joystick, την επιστροφή του φορητού υπολογιστή σας μεταξύ 5% και 35% μετά τις εμπορικές μας προσφορές τη στιγμή. Σε μερικά μόνο κλικ, παραγγείλετε τον καλύτερο φορητό υπολογιστή τυχερών παιχνιδιών στην αγορά, ενώ εξοικονομείτε τις μέγιστες αποταμιεύσεις. Μέχρι εσάς !

Καλύτερο φθηνό φορητό υπολογιστή τυχερών παιχνιδιών: σύγκριση και promo

Καλύτερο Promo Portable Gaming PC

Ebuyclub Ο οδηγός αγοράς

Σήμερα, η κατοχή ενός φορητού υπολογιστή περνάει περισσότερο για μια πραγματική αναγκαιότητα και όχι μια πολυτέλεια. Ουσιαστικό για τη σημείωση και την παραγωγή της καθημερινής μας ζωής, ο φορητός υπολογιστής είτε για επαγγελματική είτε για διασκέδαση είναι προφανές. Πολύ δημοφιλές στην καταναλωτική αγορά, η επιλογή ενός φορητού υπολογιστή υψηλού επιπέδου που θα μπορούσε να είναι για τα τυχερά παιχνίδια είναι το προνόμιο του Geek. Προκειμένου να σας φέρει σε αυτό το εμπορικό σήμα, αυτό το άρθρο περιγράφει τις τάξεις με σχολαστική ακρίβεια φορητό υπολογιστή που θα πρέπει να διεγείρει την ιδιότητα.

Τι είναι ένας φορητός υπολογιστής τυχερών παιχνιδιών ?

Ένας φορητός υπολογιστής τυχερών παιχνιδιών είναι ένα φορητό υπολογιστή που μπορεί να εκτελέσει τα τελευταία βιντεοπαιχνίδια στην αγορά. Αυτά τα μηχανήματα έχουν επομένως μια εξαιρετική κάρτα γραφικών, έναν καλό επεξεργαστή, ουσιαστική μνήμη RAM και μια υγρή οθόνη για να τρέξει τα παιχνίδια σωστά με καλή ρευστότητα.

Το να είσαι φορητός υπολογιστής ικανός να έχει όλα τα χαρακτηριστικά για τα τυχερά παιχνίδια είναι μια επιθυμία που μοιράζονται πολλοί χρήστες, αλλά συμβαίνει επίσης ότι αυτή η ανάγκη χτυπά μια πηγή απογοήτευσης. Πράγματι, αυτή η αταξία τροφοδοτείται από τα εκπληκτικά ποσά που είναι απαραίτητο να πληρώσουμε για την απόκτηση ενός τέτοιου υπολογιστή, αλλά και λόγω των συγκεκριμένων τεχνικών προδιαγραφών που αυτοί οι φορητοί υπολογιστές για κάλυψη τυχερών παιχνιδιών για τυχερά παιχνίδια για τυχερά παιχνίδια.

Για να διαφωτίσετε το φανάρι σας, θα σας προσφέρουμε μέσω αυτού του άρθρου Καλύτερος φορητός υπολογιστής gamer 15 και 16 ίντσες Προς το παρόν διατίθεται στην αγορά με καλή σχέση τιμής για χρήματα, καθώς και προσφορές που δεν πρέπει να χάσετε για να αγοράσετε ένα φτηνό και αποτελεσματικό φορητό υπολογιστή τυχερών παιχνιδιών. Μάθετε αρχικά όλες τις προωθήσεις σε φορητούς υπολογιστές παιχνιδιών, καθώς και την κατάταξη των καλύτερων φορητών υπολογιστών τυχερών παιχνιδιών σύμφωνα με τις τιμές σειρές.

Promo PC φορητός υπολογιστής gamer τιμή φθηνότερη

Ανακαλύψτε τις προσφορές που δεν πρέπει να χάσετε αυτή τη στιγμή:

Asus tuf a15-tuf507rr-hhu

Φορητό τυχερό παιχνίδι Asus Tuf A15

◆ Δείτε τις τιμές συγκρίνετε τις τιμές
Περίμενε. Ψάχνουμε για την τιμή αυτού του προϊόντος σε άλλους ιστότοπους

HP Victus 15-FA0005SF Portable PC Gaming 15.6

Victus Gaming Laptop σε promo

◆ Δείτε τις τιμές συγκρίνετε τις τιμές
Περίμενε. Ψάχνουμε για την τιμή αυτού του προϊόντος σε άλλους ιστότοπους

Dell Inspiron 16 Plus 7630 Intel Core i7-13700H Laptop 16

Promo PC Gaming Dell Inspiron 16 Plus 7630

◆ Δείτε τις τιμές συγκρίνετε τις τιμές
Περίμενε. Ψάχνουμε για την τιμή αυτού του προϊόντος σε άλλους ιστότοπους

Ποιο είναι το καλύτερο φορητό pc gamer φθηνό ?

Εδώ είναι ο πίνακας γρήγορης σύγκρισης για να δείτε τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών στην αγορά με καλή αξία για τα χρήματα.

Φορητό υπολογιστή Επεξεργαστής και κάρτα γραφικών
Αποθήκευση Σκληρός δίσκος
Dell G15 5510 15 ίντσες Core i5, Geforce RTX 3050 4GB 512 SSD
Lenovo Ideapad Gaming 3 15IHU6 Intel Core i5-11300H, RTX 3050 512 SSD M2
HP Victus 15-FA0005SF Core i5, Geforce GTX 1650 4GB 512 SSD
HP Omen 16-XD0000SF AMD Ryzen 7, RTX 4060 512 SSD M2
Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6 Ryzen 5 και Geforce RTX 3050TI 512 SSD M2
Acer Predator Triton 500 SE PT516-52S Intel Core i7, RTX 3080 512 SSD M2
Dell Inspiron 16 Plus 7630 Intel Core i7, RTX 4060 512 SSD M2
Asus Rog Stix G15 G513IC Ryzen 7 και Geforce RTX 3050 512 SSD M2

Ανακαλύψτε την κατάταξή μας από τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών με καλή αξία για τα χρήματα:

PC Gamer σε λιγότερο από 800 €

1 – Dell G15 5510 Laptop Gaming με καλή αξία για τα χρήματα

Dell G15

Dell G15 5520 Intel Core i5-12500H Φορητό τυχερό παιχνίδι 15.6

◆ Δείτε τις τιμές συγκρίνετε τις τιμές
Περίμενε. Ψάχνουμε για την τιμή αυτού του προϊόντος σε άλλους ιστότοπους

Το Dell G15 5520 είναι ένας φορητός υπολογιστής τυχερών παιχνιδιών που προσφέρει έναν καλό συμβιβασμό μεταξύ της απόδοσης και της τιμής. Είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel Core i5-11400H, μια κάρτα γραφικών Nvidia GeForce RTX 3050 4GB, 16 GB μνήμης RAM και SSD 512 GB. Έχει μια οθόνη Full HD 15,6 -Inch με ποσοστό αναψυχής 120 Hz, ιδανικό για ρευστά και αντιδραστικά παιχνίδια. Επωφελείται επίσης από ένα αποτελεσματικό σύστημα ψύξης, ένα πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό και πλήρεις συνδέσμους.

Πλεονεκτήματα :

 • Το χαμηλότερο κόστος αγοράς και εγκατάστασης από αυτό άλλων φορητών υπολογιστών τυχερών παιχνιδιών
 • Την ευελιξία και την αξιοπιστία του
 • Η υψηλή απόδοση του με μέσο συντελεστή απόδοσης (COP) των 4

Οι ταλαιπωρίες:

 • Είναι αρκετά υψηλό βάρος (2,4 kg)
 • Η περιορισμένη αυτονομία της (περίπου 4 ώρες)
 • Είναι αρκετά νηφάλιο και όχι πολύ προσαρμόσιμο σχέδιο

Η γνώμη μας : Το Dell G15 5520 είναι ένας φορητός υπολογιστής παιχνιδιών που λειτουργεί καλά ότι θα ταιριάζει με περιστασιακούς ή ενδιάμεσους παίκτες που αναζητούν έναν ευπροσάρμοστο και αξιόπιστο υπολογιστή. Πωλείται για περίπου € 1.350 €.

Περίληψη των χαρακτηριστικών ::

Core i5 Quad Core

Παρέχονται τα Windows 10

2 – PC Laptop Gamer Lenovo Ideapad Gaming 3 15IHU6 με RTX 3050

Παιχνίδι φορητός υπολογιστής Lenovo Ideapad Gaming 3

Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop Gaming 15,6 ίντσες LED 120Hz (Intel Core i5 11300h, Ram 8GB, SSD 512GB, Nvidia GeForce RTX 3050 γραφικό, Windows 11 Home) - Μαύρο

Φορητός παίκτης Lenovo Ideapad Gaming 3 RTX 3050

◆ Δείτε τις τιμές συγκρίνετε τις τιμές
Περίμενε. Ψάχνουμε για την τιμή αυτού του προϊόντος σε άλλους ιστότοπους

Το Lenovo Ideapad Gaming 3 15IHU6 είναι ένας φορητός υπολογιστής τυχερών παιχνιδιών που προσφέρει μια σταθερή διαμόρφωση για μια λογική τιμή. Διαθέτει επεξεργαστή Intel Core i5-11300H, μια κάρτα γραφικών Nvidia GeForce RTX 3050, 8 GB μνήμης RAM και SSD 512 GB. Έχει μια οθόνη Full HD 15,6 -Inch με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, ιδανικό για βυθιστικά και δυναμικά παιχνίδια. Επωφελείται επίσης από ένα νηφάλιο και κομψό σχέδιο, ένα πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό και σωστή αυτονομία

Πλεονεκτήματα :

 • Η ελκυστική του αξία για τα χρήματα
 • Συμβατότητά του με τα πιο πρόσφατα παιχνίδια
 • Καλή απόδοση

Οι ταλαιπωρίες:

 • Είναι αρκετά υψηλό βάρος (2,3 kg)
 • Είναι αρκετά σημαντικός θόρυβος στη λειτουργία τυχερών παιχνιδιών
 • Εμβολο

Η γνώμη μας: Το Lenovo Ideapad Gaming 3 15IHU6 είναι ένας φτηνός φορητός υπολογιστής τυχερών παιχνιδιών που θα ικανοποιεί τακτικούς ή απαιτητικούς παίκτες που θέλουν έναν αποτελεσματικό και άνετο υπολογιστή. Πωλείται για περίπου 850 €.

Περίληψη των χαρακτηριστικών:

3-HP Victus 15-FA0005SF PC Gaming: Καλή αξία για τα χρήματα

Victus PC Laptop Gamer Promo

HP Victus 15-FA0005SF Portable PC Gaming 15.6

HP Victus 15-FA0005SF

◆ Δείτε τις τιμές συγκρίνετε τις τιμές
Περίμενε. Ψάχνουμε για την τιμή αυτού του προϊόντος σε άλλους ιστότοπους

Το HP Victus 15-FA0005SF είναι ένας φορητός υπολογιστής τυχερών παιχνιδιών που επικεντρώνεται στη σωστή αξία για τα χρήματα για να αποπλανήσει τους παίκτες. Διαθέτει επεξεργαστή Intel Core i5 12450H, μια κάρτα γραφικών Nvidia Geforce GTX 1650 4GB, 16 GB μνήμης RAM και 512 GB SSD.

Πλεονεκτήματα :

• Καλή αξία για τα χρήματα

• Επεξεργαστής Intel

Τα αναστάτες

• Είναι ελαφρώς απλά κάρτα γραφικών για γκουρμέ παιχνίδια

• Είναι αρκετά υψηλό βάρος (2,2 κιλά)

• Είναι αρκετά σημαντικός θόρυβος στη λειτουργία τυχερών παιχνιδιών

Η γνώμη μας: Το HP Victus 15-FA0005SF είναι ένα φτηνό φορητό υπολογιστή παιχνιδιών που θα απευθύνει έκκληση σε ερασιτέχνες ή έμπειρους παίκτες που αναζητούν έναν υπολογιστή με καλή αξία για τα χρήματα. Αυτή η διαμόρφωση πωλείται με τιμή περίπου € 750

Περίληψη των χαρακτηριστικών:

Core i5 Family8 Coeurs

4-HP Omen 16-XD0000SF PC Laptop Gaming 16 ιντσών RTX 4060

HP Omen 15 PC Gaming

HP Omen 16-XD0000SF Laptop Laptop Gaming 16.1

HP Omen 16-XD0000SF

◆ Δείτε τις τιμές συγκρίνετε τις τιμές
Περίμενε. Ψάχνουμε για την τιμή αυτού του προϊόντος σε άλλους ιστότοπους

Το HP Omen 16-XD0000SF PC Gaming είναι ένας ισχυρός και αποτελεσματικός υπολογιστής που θα σας επιτρέψει να απολαύσετε πλήρως τα αγαπημένα σας παιχνίδια. Με μια κάρτα γραφικών Nvidia GeForce RTX 4060, θα σας προσφέρει μια εξαιρετική ποιότητα γραφικών. Εξοπλισμένο με επεξεργαστή AMD Ryzen 7-7840HS, 16 GB μνήμης RAM και SSD 512 GB, θα σας εγγυηθεί τη βέλτιστη αντιδραστικότητα και τη ρευστότητα. Με την οθόνη Full HD 16,1 ιντσών και το ποσοστό ψύξης των 144 Hz, θα σας κάνει να ζήσετε μια συναρπαστική και δυναμική εμπειρία παιχνιδιού. Έχει επίσης ένα αποτελεσματικό σύστημα ψύξης, ένα πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό και καλή αυτονομία

Πλεονεκτήματα :

 • Η υψηλή ισχύς του με μέσο συντελεστή απόδοσης (COP) 5
 • Η κάρτα γραφικών RTX 4060 που σας επιτρέπει να παίξετε τα πιο πρόσφατα και πιο απαιτητικά παιχνίδια σε υψηλή ποιότητα
 • Η ανώτερη οθόνη ποιότητας με υψηλή ανάλυση και υψηλή συχνότητα

Τα αναστάτες

 • Είναι αρκετά υψηλή τιμή σε σύγκριση με άλλους φορητούς υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών
 • Είναι αρκετά υψηλό βάρος (2,4 kg)
 • Είναι αρκετά σημαντικός θόρυβος

Η γνώμη μας: Είναι ένα τόσο ακριβό φορητό υπολογιστή παιχνιδιών με ένα τέτοιο config που θα ταιριάζει σε παθιασμένους ή επαγγελματίες παίκτες που αναζητούν έναν πολύ αποτελεσματικό και άνετο υπολογιστή.

Περίληψη των χαρακτηριστικών:

5 – Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 A PC Laptop Gaming Gaming

Laptop Gamer Ideapad Lenovo

Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6 - Laptop 15.6

Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6

◆ Δείτε τις τιμές συγκρίνετε τις τιμές
Περίμενε. Ψάχνουμε για την τιμή αυτού του προϊόντος σε άλλους ιστότοπους

Το Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 είναι ένας φορητός υπολογιστής τυχερών παιχνιδιών που ξεχωρίζει για την απόδοση και την αντιδραστικότητα του. Έχει επεξεργαστή AMD Ryzen 7-5800H, μια κάρτα γραφικών Nvidia GeForce RTX 3060, 16 GB μνήμης RAM και SSD 512 GB. Έχει μια οθόνη Full HD 15,6 -Inch με ρυθμό ανανέωσης 165 Hz, ιδανικό για ρευστά και αντιδραστικά παιχνίδια. Επωφελείται επίσης από ένα νηφάλιο και κομψό σχέδιο, ένα πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό και καλή αυτονομία.

Πλεονεκτήματα :

 • Υψηλή απόδοση
 • Η κάρτα γραφικών RTX 3060 που σας επιτρέπει να παίζετε τα πιο πρόσφατα και πιο απαιτητικά παιχνίδια σε υψηλή ποιότητα
 • Η ανώτερη οθόνη ποιότητας με υψηλή ανάλυση και υψηλή συχνότητα

Οι ταλαιπωρίες:

 • Είναι αρκετά υψηλή τιμή σε σύγκριση με άλλους φορητούς υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών
 • Είναι αρκετά υψηλό βάρος (2,4 kg)
 • Είναι αρκετά σημαντικός θόρυβος στη λειτουργία τυχερών παιχνιδιών

Η γνώμη μας : Το Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 είναι ένα φτηνό φορητό υπολογιστή που θα ταιριάζει σε παθιασμένους ή επαγγελματίες παίκτες που αναζητούν έναν πολύ αποτελεσματικό και άνετο υπολογιστή. Πωλείται για περίπου 1.300 €.

Περίληψη των χαρακτηριστικών:

AMD Ryzen 5 5600h

Windows 10 σπίτι

6-Acer Predator Triton 500 SE PT516-52S 16 ”

Ο παίκτης φορητού υπολογιστή PC Lenovo Legion 5i

Acer Predator Triton 500 SE PT516-52S-16

Acer Predator Triton 500 SE PT516-52S 16

◆ Δείτε τις τιμές συγκρίνετε τις τιμές
Περίμενε. Ψάχνουμε για την τιμή αυτού του προϊόντος σε άλλους ιστότοπους

Το Acer Predator Triton 500 Laptop Gaming είναι PT516-52S 16 “είναι ένας ισχυρός και αποτελεσματικός υπολογιστής που θα σας επιτρέψει να απολαύσετε πλήρως τα αγαπημένα σας παιχνίδια. Με έναν επεξεργαστή Intel Core i7-12700H και μια κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce RTX 3080 TI, θα σας προσφέρει εξαιρετική ποιότητα γραφικών. Με 16GB μνήμης RAM και SSD 1 TB, θα σας εγγυηθεί τη βέλτιστη αντιδραστικότητα και ρευστότητα. Με την οθόνη LCD 16,1 ιντσών WQXGA και την ταχύτητα ψύξης των 240 Hz, θα σας κάνει να ζήσετε μια εντυπωσιακή και δυναμική εμπειρία παιχνιδιού.

Πλεονεκτήματα :

 • Καλή ισχύς PC
 • RTX 3080 TI Graphics Card που σας επιτρέπει να παίζετε τα πιο πρόσφατα και πιο απαιτητικά παιχνίδια σε υψηλή ποιότητα
 • Οθόνη υψηλότερης ποιότητας με υψηλή ανάλυση και υψηλή συχνότητα (2560 x 1600 εικονοστοιχεία 240 Hz)
 • Λεπτό και κομψό σχέδιο με θήκη αλουμινίου

Οι ταλαιπωρίες:

 • Είναι πολύ υψηλή τιμή σε σύγκριση με άλλους φορητούς υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών
 • Είναι ελαφρώς βαρύ βάρος

Η γνώμη μας : Είναι ένας κάπως ακριβός φορητός υπολογιστής τυχερών παιχνιδιών που θα ταιριάζει στους παθιασμένους παίκτες που αναζητούν έναν καλό και κομψό υπολογιστή με καλή ανάλυση οθόνης. Πωλείται για περίπου 2900 €.

Περίληψη των χαρακτηριστικών:

Windows 10 σπίτι

7 – PC Gaming Dell Inspiron 16 Plus 7630 RTX 4060 Core i7

PC Gaming Dell Inspiron 16 Plus 7630 RTX 4060 Core i7

Dell Inspiron 16 Plus 7630 Intel Core i7-13700H Laptop 16

Dell Inspiron 16 Plus 7630

◆ Δείτε τις τιμές συγκρίνετε τις τιμές
Περίμενε. Ψάχνουμε για την τιμή αυτού του προϊόντος σε άλλους ιστότοπους

Αυτό είναι ένα φορητό υπολογιστή παιχνιδιών που προσφέρει έναν καλό συμβιβασμό μεταξύ της απόδοσης και της τιμής. Είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή της 12ης γενιάς Intel Core i7-13700H, μια κάρτα γραφικών Nvidia GeForce RTX 4060, 16 GB μνήμης RAM και 512 GB SSD. Έχει οθόνη 16 -ιντσών QHD+ με ρυθμό ψύξης 120 Hz, ιδανικό για ρευστά και αντιδραστικά παιχνίδια. Επωφελείται επίσης από ένα αποτελεσματικό σύστημα ψύξης, ένα πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό και πλήρεις συνδέσμους

Πλεονεκτήματα :

 • Καλή τιμή
 • Ευελιξία και αξιοπιστία
 • Υψηλή απόδοση

Οι ταλαιπωρίες:

 • Η περιορισμένη αυτονομία του

Η γνώμη μας : Είναι ένας καλός υπολογιστής τυχερών παιχνιδιών με ένα ωραίο config σε σύγκριση με την τιμή του.

Περίληψη των χαρακτηριστικών:

Windows 10 σπίτι

8-Asus ROG Stix G15 G513IC-HHUN29T Ένα πολύ αποτελεσματικό φορητό υπολογιστή

Asus ROG G15 Ισχυρό φορητό υπολογιστή

Asus ROG Stix-G15-G513RM-HQ264W PC Gamer 15

ASUS ROG STIX G15 G513IC-HIV029T

◆ Δείτε τις τιμές συγκρίνετε τις τιμές
Περίμενε. Ψάχνουμε για την τιμή αυτού του προϊόντος σε άλλους ιστότοπους

Το Asus ROG Stix G15 G513IC-HN029T είναι ένας φορητός υπολογιστής τυχερών παιχνιδιών που ξεχωρίζει για το σχεδιασμό και την εργονομία του. Είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή AMD Ryzen 7-5800H, μια κάρτα γραφικών Nvidia GeForce RTX 3050 TI, 16 GB μνήμης RAM και SSD 512 GB. Έχει μια οθόνη Full HD 15,6 -Inch με ρυθμό ανανέωσης 144 Hz, ιδανικό για ρευστά και αντιδραστικά παιχνίδια. Επωφελείται επίσης από ένα αποτελεσματικό σύστημα ψύξης, ένα προσαρμόσιμο πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό και καλή αυτονομία

Πλεονεκτήματα :

 • Η βελτιστοποιημένη εργονομία του με ένα ευχάριστο touchpad και αγγίζει αφιερωμένες στο παιχνίδι
 • Είναι ελκυστικό και προσαρμόσιμο σχέδιο με ελαφριά εφέ
 • Η υψηλή απόδοση

Οι ταλαιπωρίες:

 • Αρκετά υψηλή τιμή
 • Είναι αρκετά σημαντικός θόρυβος στη λειτουργία τυχερών παιχνιδιών

Η γνώμη μας : Το Asus ROG Stix G15 G513IC-HHN29T είναι ένας φορητός υπολογιστής παιχνιδιών στη σωστή τιμή που θα απευθύνεται σε ερασιτέχνες ή επιβεβαιωμένους παίκτες που αναζητούν έναν υπολογιστή με προσεκτικό σχεδιασμό και εργονομία. Τώρα πωλείται σε τιμή περίπου 1900 €.

Περίληψη των χαρακτηριστικών:

9-Ασού ROG Zephyrus G16-GU603VV-N24W

Laptop Gamer Asus Rog Zephyrus

ASUS ROG ZEPHYRUS-G16-GU603VV-N24W PC Laptop Gamer 16

ASUS ROG ZEPHYRUS G16-GU603VV-N24W

◆ Δείτε τις τιμές συγκρίνετε τις τιμές
Περίμενε. Ψάχνουμε για την τιμή αυτού του προϊόντος σε άλλους ιστότοπους

Καλά σημεία :

 • GTX 1660 TI 6GB
 • Ryzen 7
 • 16 GB RAM
 • Οθόνη 120 Hz

Αρνητικά σημεία:

Ακόμα Asus με το μοντέλο ROG Zephyrus G GA502DU, το οποίο έχει ως σημαντικό επιχείρημα μιας οθόνης 120Hz. Εάν είστε ξέφρενος παίκτης, επαγγελματίας ή δημιουργός, αυτός ο υπολογιστής τυχερών παιχνιδιών θα σας ταιριάζει τέλεια. Η τελευταία γενιά του επεξεργαστή AMD R7-3750 του επιτρέπει να εκτελεί όλα τα τελευταία παιχνίδια PC καθώς και το λογισμικό 3D και βίντεο χωρίς καμία ανησυχία.

Χάρη στην κάρτα γραφικών Nvidia GTX 1660 TI 6GB, Το 16 GB RAM και ο δίσκος αποθήκευσης SSD 512GB ο χρήστης θα είναι σε θέση να επωφεληθεί από μια άνευ προηγουμένου εμπειρία παιχνιδιού. Προστέθηκε σε αυτό είναι ένα σύστημα ψύξης, μια σύνδεση TB3. Από την άλλη πλευρά, είναι καλό να γνωρίζουμε ότι αυτό το μοντέλο δεν έχει κάμερα.

Η γνώμη μας : Είναι ένας όμορφος αποτελεσματικός φορητός υπολογιστής τυχερών παιχνιδιών.

Περίληψη των χαρακτηριστικών:

10-Razer Blade 15 PC Ισχυρό τυχερό παιχνίδι RZ09-0421NFG3-R3F1

PC Laptop Gaming Razer Blade 15

PC Laptop Gaming Razer Blade 15

Razer Blade 15 RZ09-0421NFG3-R3F1

◆ Δείτε τις τιμές συγκρίνετε τις τιμές
Περίμενε. Ψάχνουμε για την τιμή αυτού του προϊόντος σε άλλους ιστότοπους

Το Razer Blade 15 RZ09-0421NFG3-R3F1 είναι ένας ισχυρός και αποτελεσματικός υπολογιστής που θα σας επιτρέψει να απολαύσετε πλήρως τα αγαπημένα σας παιχνίδια. Με μια κάρτα γραφικών Nvidia Geforce RTX 3070 TI, θα σας προσφέρει εξαιρετική ποιότητα γραφικών. Εξοπλισμένο με επεξεργαστή INTEL Core i7-12800H της 12ης γενιάς, 16 GB μνήμης RAM και SSD 1 TB, θα σας εγγυηθεί τη βέλτιστη αντιδραστικότητα και ρευστότητα. Με την οθόνη QHD 15 -Inch OLED και το ποσοστό αναψυχής 240 Hz, θα σας κάνει να ζήσετε μια εντυπωσιακή και δυναμική εμπειρία παιχνιδιού. Έχει επίσης ένα αποτελεσματικό σύστημα ψύξης, ένα προσαρμόσιμο πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό και καλή αυτονομία

Πλεονεκτήματα :

 • Υψηλή εξουσία
 • RTX 3070 TI Graphics Card που σας επιτρέπει να παίζετε τα πιο πρόσφατα και πιο απαιτητικά παιχνίδια σε υψηλή ποιότητα
 • Οθόνη OLED υψηλότερης ποιότητας με υψηλή ανάλυση και υψηλή συχνότητα
 • Λεπτό και κομψό σχέδιο με θήκη αλουμινίου

Οι ταλαιπωρίες:

 • Είναι πολύ υψηλή τιμή

Η γνώμη μας : Το ισχυρό σημείο αυτού του φορητού υπολογιστή παιχνιδιών είναι ο σχεδιασμός του και ότι έχει μια εξαιρετική κάρτα γραφικών RTX. Είναι πραγματικά ένα ποιοτικό μηχάνημα που προτείνουμε.

Περίληψη των χαρακτηριστικών του Razer Blade 15 ::

Intel Core i7 10750h

Windows 10 σπίτι

Σύγκριση φορητού υπολογιστή παιχνιδιών PC ανάλογα με την τιμή

Εύρος τιμών Τύπος φορητού υπολογιστή
λιγότερο από 300 € Βασικός φορητός υπολογιστής : Δεν είναι πολύ ισχυρό αλλά πολύ προσβάσιμο. Πολύ χρήσιμο για το σερφάρισμα του ιστού ή την κατασκευή αυτοματισμού γραφείου, αλλά αδύνατο να τρέξει μοντέρνα παιχνίδια σε αυτά τα μοντέλα.
Από 350 € έως 500 € Χαμηλό φορητό υπολογιστή : Ένα πολύ ενδιαφέρον φορητό υπολογιστή χαμηλού επιπέδου για μαθητές. Σε αυτό το εύρος τιμών είναι πιο συχνά τα Chromebooks που πωλούν. Δεν συνιστούμε αυτό το config να εκτελέσει παιχνίδια.
Από € 500 έως 700 € Μεσαίο φορητό υπολογιστή: Πιο συχνά ικανοποιητικός υπολογιστής σας επιτρέπει να κάνετε ό, τι θέλετε εκτός από το να παίζετε όλα τα βιντεοπαιχνίδια σε υψηλό ορισμό.
Από 700 έως 1000 € Λειτουργία Lapetable Mode Complete : Αυτοί οι φορητοί υπολογιστές PC είναι γενικά μια σχέση καλής ποιότητας για άτομα που το χρησιμοποιούν ενώ θέλουν να κάνουν μια μικρή επεξεργασία και βιντεοπαιχνίδια.
Από 1000 έως 2000 € Φορητό υπολογιστή : Σε αυτό το εύρος τιμών δεν είναι ασυνήθιστο να διατηρείται το φορητό υπολογιστή του για πολλά χρόνια. Υπάρχουν διαφορετικές διαμορφώσεις που σας επιτρέπουν να μετατρέψετε τα πάντα σωστά.
Πάνω από 2000 € Ο πολύ υψηλός φορητός υπολογιστής : Αυτός είναι ο φορητός υπολογιστής για επαγγελματίες, σας επιτρέπει να εκτελείτε όλα τα 3D λογισμικά καθώς και όλα τα τελευταία παιχνίδια σε λειτουργία υψηλής ευκρίνειας. Εάν θέλετε ένα πολύ καλό φορητό υπολογιστή τυχερών παιχνιδιών, είναι σε αυτό το εύρος τιμών που πρέπει να τοποθετήσετε την τιμή.

Πώς να επιλέξετε έναν καλό υπολογιστή τυχερών παιχνιδιών Τα σημαντικά κριτήρια ?

Ας ξεκινήσουμε προειδοποιώντας ότι είμαστε σε ένα ευαίσθητο πεδίο που απαιτεί όλη την εφευρετικότητα και την πρακτική γνώση, ώστε να μην αποκτήσουμε μια συσκευή σε μεγάλο βαθμό κάτω από τις προσδοκίες σας.
Λαμβάνοντας υπόψη τη χωρητικότητα αποθήκευσης που διατίθεται στα παιχνίδια που διατίθενται επί του παρόντος στην αγορά, η βέλτιστη επιλογή ενός υπολογιστή τυχερών παιχνιδιών είναι μια βασική επιτακτική ανάγκη. Με αυτόν τον τρόπο, θα περιγράψουμε με τη μεγαλύτερη ακρίβεια τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να παρατηρήσουμε όταν αγοράζετε τον υπολογιστή σας.

Η κάρτα γραφικών: ποια απόδοση είναι ?

Κάρτα γραφικών Nvidia

Ξεκινήστε επιλέγοντας το GeForce MX130 (GeForce 940 MX), επειδή είναι ένα βασικό τεχνικό στοιχείο που προορίζεται για τον χαμηλό προϋπολογισμό. Οι εξελίξεις αναμένονται, αλλά γνωρίζουν ότι τα περισσότερα από τα διαθέσιμα παιχνίδια μπορούν να τρέξουν περίπου 30 fps με τον βέλτιστο ορισμό των 1366 x 768 pixels. Αλλά προσέξτε αυτήν την κάρτα γραφικών δεν θα είναι πολύ ρευστό στα τελευταία παιχνίδια όπως το Fortnite.

Το Geforce GTX 1650 είναι αναμφισβήτητα να βρεθεί στα μέσα Gamings. Ωστόσο, ορισμένα παιχνίδια μπορούν σήμερα. Prefez, αν είναι δυνατόν, το Geforce GTX 1660 Ti που διαθέτει 6GB μνήμης RAM και που επιτρέπει τη λειτουργία όλων των παιχνιδιών.

Το Geforce RTX 2060/2070 είναι η επιλογή που πρέπει να ευνοηθεί αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να πληρώσετε τουλάχιστον 2000 € σε έναν υπολογιστή για να μπορείτε να επισυνάψετε τις υπηρεσίες ενός υπολογιστή τυχερών παιχνιδιών για αυτό το διαμέτρημα. Επίσης, θα συμβουλεύουμε όλους εκείνους που θέλουν να το προσθέσουν σε αυτόν τον επεξεργαστή ένα συμπαγές πλαίσιο και ένα αποτελεσματικό και σιωπηλό σύστημα ψύξης. Έτσι, για να παίξουμε τα καλύτερα παιχνίδια της στιγμής προτείνουμε ένα Κάρτα γραφικών RTX.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι μία από τις σημαντικότερες προόδους στον τομέα αυτό τοποθετείται σε περιουσιακά στοιχεία NVIDIA με την κάρτα γραφικών που περιέχει εξαρτήματα εντοπισμού ακτίνων. Σε αυτό το στάδιο, τα μοναδικά γκουρμέ παιχνίδια που είναι συμβατά με αυτήν την κάρτα γραφικών είναι η σκιά του Tomb Raider, του Battlefield, κλπ.

Παρ ‘όλα αυτά, αυτός ο τομέας δράσης θα πρέπει να μετατοπιστεί χάρη στη δημιουργία νέων παιχνιδιών και ορισμένων ενημερώσεων που έγιναν σε αυτό το σύστημα. Η παρακολούθηση των ακτίνων έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους παίκτες ένα πιο ρεαλιστικό από ορισμένες σκηνές παιχνιδιών, όπως: εκρήξεις, αντανακλάσεις και αντανακλάσεις.

Ποιος επεξεργαστής θα επιλέξει να έχει έναν καλό υπολογιστή τυχερών παιχνιδιών ?

Επεξεργαστής φορητού υπολογιστή Intel Ryzen

Αυτό το κριτήριο πρέπει να είναι δευτερεύον όταν σκοπεύετε να αποκτήσετε φορητό υπολογιστή μόνο για το παιχνίδι, θα πρέπει να ποντάρετε για το δυναμικό της κάρτας γραφικών. Έτσι, ένας επεξεργαστής Core i5 πρέπει να είναι αρκετός για μια ευχάριστη εμπειρία παιχνιδιού.
Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να ευνοείτε μια κάρτα γραφικών από το GeForce ανά πάσα στιγμή, όσο το δυνατόν πιο δυνατή. Πέρα από τα € 1300, σας συνιστούμε να επιλέξετε έναν επεξεργαστή Intel Core i7 Hexa Core. Ωστόσο, αν έχετε σημαντικό προϋπολογισμό, ένας επεξεργαστής Octo Core (i7, i9) πρέπει να κάνει το τέχνασμα. Επιπλέον, ένας επεξεργαστής Ryzen 7 και 9 θα ήταν επίσης μια επιλογή εμπειρογνωμόνων.

Παιχνίδια υπολογιστή: σκληρός δίσκος ή SSD ?

SSD Disc PC Gamer PC

Ο τεχνικός εξοπλισμός SSD είναι μια επιλογή στον σκληρό δίσκο που ενισχύει την ανταπόκριση του συστήματος παιχνιδιών σας, ωστόσο αυτή η εναλλακτική/τιμή αποθήκευσης είναι λιγότερο επωφελής από τον μηχανικό σκληρό δίσκο. Τις περισσότερες φορές, το εγκατεστημένο SSD έχει χωρητικότητα που κυμαίνεται από 128 GB, η οποία όπως βλέπουμε θα μπορούσε να αποδειχθεί ανεπαρκής όταν αντιμετωπίζετε υψηλότερο παιχνίδι.
Επομένως, δεν είναι ασυνήθιστο μόνο για ένα παιχνίδι που προσφέρεται από μόνο του απαιτεί χωρητικότητα αποθήκευσης 50 GB. Σε περίπτωση σημαντικού προϋπολογισμού, μπορείτε πάντα να κάνετε τη δυνατότητα να συνδυάσετε ένα δίσκο SSD με μηχανικό σκληρό δίσκο (HDD). Αντίθετα, φροντίστε να επιλέξετε έναν υπολογιστή τυχερών παιχνιδιών με μία μόνο χωρητικότητα αποθήκευσης.

Πώς να επιλέξετε την οθόνη του φορητού υπολογιστή σας ?

Για να αποφύγετε τυχόν απογοητεύσεις, θα σας συμβουλεύουμε για ένα τυπικό τυχερό παιχνίδι για να επιλέξετε μια οθόνη Full HD, η οποία εξομοιώνει τον καλό ορισμό της εικόνας και την άνευ προηγουμένου απόδοση με μια κάρτα γραφικών φυσικά. Πολύ συχνά, οι υπολογιστές είναι εξοπλισμένοι με πλάκα 4K, αλλά η ρευστότητα του παιχνιδιού σας θα μπορούσε να πάρει ένα χτύπημα, ακόμα κι αν προσφέρεται με ισχυρό GPU.

Ο προϋπολογισμός σας θα πρέπει να αποφασίσει εάν επιλέξετε έναν πίνακα TN ή IPS. Η πλάκα TN έχει την αξία να προσφέρει στον χρήστη του έναν γρήγορο χρόνο απόκρισης, αν και απαιτεί από τον παίκτη να τοποθετηθεί καλά μπροστά από την οθόνη, ώστε να μην αντιλαμβάνεστε τις παραλλαγές σε λεπτές χρωμάτων που διαφεύγουν από αυτήν την τεχνολογία. Από την άλλη πλευρά, το IPS προορίζεται να σας προσφέρει ευρείες και πιο άνετες γωνίες όρασης καθημερινής χρήσης. Και αν ο προϋπολογισμός σας εξαρτάται από αυτό, το συνιστούμε.

Παλαιότερα αποκλειστικά για οθόνες High -End Gaming, 120 Hz και 144Hz οθόνες τείνουν τώρα να ελευθερώνονται σε φορητούς υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών από € 1000. 240 Hz και 300 Hz είναι η πιο ισχυρή οθόνη PC Gamings, θυμηθείτε όταν αγοράζετε το φορητό υπολογιστή σας. Όσο υψηλότερη είναι η συχνότητα, τόσο περισσότερο αποδίδει καλύτερη αντιδραστικότητα στο παιχνίδι. Θα ήταν πιο χρήσιμο για παιχνίδια με συνεχή περιστροφή ζωντανής κάμερας.

Τι διάρκεια ζωής της μπαταρίας ?

Αυτές οι συσκευές δεν είναι πραγματικά γνωστές για το γεγονός ότι είναι ένα πραγματικό μοντέλο αυτονομίας, ειδικά όταν ξεκινάτε ένα παιχνίδι βιντεοπαιχνιδιών. Προκειμένου να το διορθώσουμε, ορισμένοι σχεδιαστές καταβάλλουν πραγματικές προσπάθειες για να παρατείνουν το αίσθημα του παιχνιδιού μας εισάγοντας εξαιρετικά εμπνευσμένες τεχνολογίες. Με αυτόν τον τρόπο, θα βρείτε στην εξαιρετικά αποδοτική αγορά PC Gamings για μια σειρά 6 ωρών.

PC Gamings: Μια σιωπηλή αναζήτηση υπολογιστή παιχνιδιού

Αφού εξετάσετε όλα αυτά τα κριτήρια, επισημαίνετε επίσης τη σιωπηλή πτυχή του υπολογιστή σας για να κάνετε την επιλογή σας ? Είμαστε απογοητευμένοι να μην ανακοινώσουμε ότι μέχρι σήμερα δεν μπορεί να φορολογηθεί ο φορητός υπολογιστής τυχερών παιχνιδιών με το Silencer. Είτε ωραία είτε μεγάλη, θα κάνει πάντα ένα θόρυβο με τον οποίο θα πρέπει να συμφιλιωθείτε.

Για να εξηγήσουμε αυτό το φαινόμενο, θυμόμαστε ότι πιθανότατα προέρχεται από την πλήρη λειτουργία της κάρτας γραφικών και του επεξεργαστή της. Αυτή η λειτουργική παραγωγή θερμότητας, το σύστημα θα πρέπει να το εκκενώσει. Σε αυτό το πριόνι, συμβαίνει ότι ορισμένες συσκευές παράγουν ανεκτίμητους θορύβους σε σύγκριση με άλλους. Λοιπόν, μάθετε καλά πριν ξεκινήσετε.

Εδώ είναι ένα βίντεο που συνοψίζει καλά πώς να επιλέξετε το δικό σας Φορητό υπολογιστή ::