QARE – Συμβουλευτείτε έναν γιατρό στο App Store, Feeli | Ιατρική τηλεδιάσκεψη χωρίς συνάντηση

Διαδικτυακή ιατρική διαβούλευση χωρίς συνάντηση

Αφού καθορίσετε τη φύση των συμπτωμάτων σας κατά τη διάρκεια ενός ερωτηματολογίου που προηγείται της διάγνωσης, ο Feeli σας κατευθύνει αμέσως σε έναν ειδικό για την υγεία. Χωρίς ραντεβού και σε λίγα λεπτά, η τηλεδιάσκεψη αρχίζει μέσω άμεσων μηνυμάτων, προσφέροντας μια εντελώς ψηφιακή εμπειρία.

QARE – Συμβουλευτείτε έναν γιατρό 4+

Τι να πω εκτός από το ότι είναι μια κορυφαία εφαρμογή! Μετακόμισα πριν από λίγα χρόνια σε ένα μικρό χωριό σίγουρα κοντά σε μια μεγάλη πόλη, αλλά για την οποία οι γενικευμένοι είναι περισσότερο από φορτωμένοι και μερικοί δεν παίρνουν πλέον νέους ασθενείς.
Ήταν μερικές φορές δύσκολο να πάρει ένα ραντεβού η καθυστέρηση ήταν τουλάχιστον δύο εβδομάδες! Είχα να κάνω με αυτό μέχρι την έναρξη αυτού του είδους εφαρμογές. Και δεν χρειάζεται να περιμένουμε για εβδομάδες! Είτε πρόκειται για τα παιδιά μου στο κάτω μέρος είτε για το ραντεβού, ακόμη και κατά τη διάρκεια της ημέρας αρμόδιοι γιατροί μπορώ μόνο.
Και όταν ο γιατρός πιστεύει ότι είναι απαραίτητη η ακρίβεια, ο ασθενής προειδοποιείται για ανάντη.
Για να μην αναφέρουμε την πρόοδο του κόστους από τον Qare για τους γενικευμένους κ.λπ.
Η εξυπηρέτηση πελατών ανταποκρίνεται επίσης, εάν είναι απαραίτητο. Δεν μετράω πλέον τις διαβουλεύσεις μου και δεν είμαι υποχονδρικός! Αλλά είναι σε θέση να συμβουλευτεί το συντομότερο δυνατόν, διευκολύνει τη ζωή! Μπράβο

Απόκριση προγραμματιστών ,

Σας ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη σας ��

Πραγματικά πολύ πρακτικό!

Συνιστώ πραγματικά ότι είναι μια εξαιρετική εφαρμογή ποια είναι η ευτυχία να έχει γιατρό έκτακτης ανάγκης για διακοπές ή σαββατοκύριακο, είχα έναν παιδίατρο για το γιο μου το Σαββατοκύριακο που αποφεύγει να γεμίσει τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης για να κάνει το γιο μου να υποβληθεί στην αναμονή (ξέρετε τι είναι. ��) Ειδικά για μια στηθάγχη πυρετού και impetigo .
Το σπίτι τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο ως αίθουσα αναμονής ��.
Επιπλέον, είχα τη συνταγή μου στην εφαρμογή μου μετά από διαβούλευση που πηγαίνετε απευθείας στο φαρμακείο φρουράς και hop το εκτυπώνει απευθείας σας υπέροχα .
Οι γιατροί είναι πολύ σοβαροί, προσδίδουν ακόμη και μια αναφορά διαβούλευσης στον θεράποντα γιατρό σας εν συντομία, Bravo στον σχεδιαστή και την ομάδα που έχουν δημιουργήσει αυτό το σύστημα επειδή με τα παιδιά και εργάζονται όλη την εβδομάδα είναι ένας ιερός εφεδρικός τροχός ����

Απόκριση προγραμματιστών ,

Απολύτως φοβερό !

Χρειαζόμασταν πραγματικά μια τέτοια υπηρεσία, υποδειγματική. Για τον σπασμένο αντίχειρα της κόρης μου, την αναχώρησή της στην πράσινη τάξη, την ανανέωση της παραγγελίας, τους γενικούς ιατρούς και πολλούς ειδικούς ! (Θα διατηρήσω τον ίδιο γενικό ιατρό αν είναι δυνατόν)
Όλα αυτά φροντίζουν από την ασφάλεια, ότι οι άνθρωποι ρωτούν ?! Θα μπορούσε να ξετυλίξει τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης ή τον γιατρό SOS.
Η διαχείριση του ιστότοπου είναι τέλεια, ήρθα σε επαφή με δύο άτομα που απάντησαν στις ερωτήσεις μου με ακρίβεια και γρήγορα. Η εφαρμογή λειτουργεί τέλεια, εάν υπάρχει καθυστέρηση που προειδοποιείτε, τηλεφωνικά !
Τότε πρέπει να είστε λογικοί, αυτοί οι γιατροί δεν σας γνωρίζουν και δεν μπορούν να σας εξετάσουν.

Απόκριση προγραμματιστών ,

Εμπιστευτικότητα της εφαρμογής

Ο προγραμματιστής QARE ανέφερε ότι η επεξεργασία δεδομένων όπως περιγράφεται παρακάτω θα μπορούσε να είναι μεταξύ των πρακτικών της εφαρμογής σε θέματα εμπιστευτικότητας. Για να μάθετε περισσότερα, συμβουλευτείτε την πολιτική απορρήτου του προγραμματιστή.

Δεδομένα που χρησιμοποιούνται για να σας ακολουθήσουν

Δεδομένα που δεν καθορίζουν κανένα σύνδεσμο μαζί σας

Τα παρακάτω δεδομένα μπορούν να συλλεχθούν, αλλά δεν συνδέονται με την ταυτότητά σας:

Οι πρακτικές εμπιστευτικότητας ενδέχεται να διαφέρουν, ιδίως ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιείτε ή την ηλικία σας. Μάθε περισσότερα

Πληροφορίες

Η συμβατότητα του iPhone απαιτεί iOS 12.0 ή αργότερα. Το iPad απαιτεί iPados 12.0 ή αργότερα. Το iPod Touch απαιτεί iOS 12.0 ή αργότερα. Το MAC απαιτεί MacOS 11.0 ή αργότερα και Mac με το τσιπ Apple M1 ή αργότερα έκδοση.

Ιατρική διαβούλευση Online χωρίς συνάντηση

Αίσθηση 1

Αφού καθορίσετε τη φύση των συμπτωμάτων σας κατά τη διάρκεια ενός ερωτηματολογίου που προηγείται της διάγνωσης, ο Feeli σας κατευθύνει αμέσως σε έναν ειδικό για την υγεία. Χωρίς ραντεβού και σε λίγα λεπτά, η τηλεδιάσκεψη αρχίζει μέσω άμεσων μηνυμάτων, προσφέροντας μια εντελώς ψηφιακή εμπειρία.

Feeli Hiw 2

Διαβούλευση και διάγνωση

Χρησιμοποιώντας απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο, ο γιατρός μπορεί να ξεκινήσει την τηλεδιάσκεψη με άμεση ανταλλαγή μηνυμάτων. Εάν είναι απαραίτητο, μπορεί να σας προσφερθεί θεραπεία. Το ποσό της τηλεδιάσκεψης υποστηρίζεται εξ ολοκλήρου από τον ασθενή.

Feeli Hiw 3

Απελευθέρωση από την θεραπεία σας

Ανάλογα με τη διάγνωση και εάν απαιτείται θεραπεία, ο γιατρός μπορεί να δημιουργήσει ιατρικό έγγραφο που ισχύει στο φαρμακείο, άμεσα προσβάσιμο από τον προσωπικό σας χώρο. Εάν είναι απαραίτητο, ο γιατρός μπορεί να ολοκληρώσει το ιατρικό σας έγγραφο με πρόσθετες εξετάσεις.