Γνώση και δοκιμή του PureVPN 2023: Πρέπει να θεωρήσουμε αυτό το VPN?, Κατεβάστε το PureVPN – Security, VPN – Numriques

Καθαρός

Contents

Το PureVPN δεν είναι ένα από τα 3 αγαπημένα μας VPNs. Εάν θέλετε να ευνοήσετε τα καλύτερα VPNs στην αγορά, εδώ είναι το Top 3:

Γνώση και δοκιμή του PureVPN 2023: Πρέπει να θεωρήσουμε αυτό το VPN ?

Είμαστε πολλά για να αναζητήσουμε μια πλήρη λύση ασφαλείας για την προστασία της σύνδεσης δεδομένων μας, ενώ παραμένει εύκολο στην εγκατάσταση και χρήση έτσι ώστε τα μέλη της οικογένειάς μας να μπορούν να διατηρήσουν την προστασία τους χωρίς να χρειαστούν βοήθεια. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε προσεκτικά την υπηρεσία PureVPN για να σας δώσουμε τη γνώμη μας για αυτόν τον πάροχο.

Ο προμηθευτής PureVPN με έδρα το Χονγκ Κονγκ ξεκίνησε ως ταπεινή εμπειρία VPN το 2006, προσθέτοντας εμπορικές υπηρεσίες το 2007. Από τότε, η εταιρεία έχει αναπτυχθεί για να προσφέρει επαγγελματικές και προσωπικές υπηρεσίες VPN σε χρήστες όλων των λειτουργικών συστημάτων του Main Office και.

Έχουμε δοκιμάσει πολλά VPN που είναι διαθέσιμα στους σημερινούς χρήστες και αποφασίσαμε να μοιραστούμε τις γνώσεις μας σχετικά με αυτές τις υπηρεσίες με τον κόσμο, με την ελπίδα ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις εμπειρίες μας για να βοηθήσουμε τους χρήστες να λάβουν την καλύτερη δυνατή απόφαση στην αναζήτηση ενός ποιοτικού προμηθευτή VPN.

Το PureVPN δεν είναι ένα από τα 3 αγαπημένα μας VPNs. Εάν θέλετε να ευνοήσετε τα καλύτερα VPNs στην αγορά, εδώ είναι το Top 3:

3000 διακομιστές

94 καλυμμένη χώρα

30 μέρες ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων

5 ταυτόχρονες συνδέσεις

Η γνώμη μας: Ένα από τα καλύτερα VPNs στην αγορά !

9000 διακομιστές

91 καλυμμένη χώρα

45 ημέρες ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων

7 ταυτόχρονες συνδέσεις

Η γνώμη μας: Ένα εξαιρετικό VPN με πολύ μεγάλο δίκτυο

5500 διακομιστές

60 καλυμμένη χώρα

30 μέρες ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων

6 ταυτόχρονες συνδέσεις

Η γνώμη μας: Ένα πολύ καλό VPN για ασφάλεια και ανωνυμία

Τι purevpn ?

Το PureVPN προσφέρει τη δυνατότητα απόκρυψης της δραστηριότητάς σας στο Διαδίκτυο. Η εταιρεία παρέχει κρυπτογραφημένη σύνδεση για την καλύτερη προστασία των προσωπικών σας στοιχείων και δεδομένων, καθώς και τη δυνατότητα πρόσβασης σε ιστότοπους και ηλεκτρονικές υπηρεσίες που μπορούν κανονικά να αποκλειστούν από την τοπική σας κυβέρνηση, τον πάροχο υπηρεσιών σας στο Διαδίκτυο ή τον ιδιοκτήτη περιεχομένου.

Εκτός από τις κανονικές υπηρεσίες VPN, το PureVPN προσφέρει προαιρετικές υπηρεσίες. Αυτά περιλαμβάνουν ένα προστατευμένο VPN έναντι του DDoS, μια ειδική υπηρεσία VPN IP και NAT Firewall, όλα για ένα επιπλέον κόστος.

Το PureVPN βασίζεται και λειτουργεί υπό τη δικαιοδοσία του Χονγκ Κονγκ. Η εταιρεία δηλώνει στην ιστοσελίδα της ότι επέλεξε συγκεκριμένα το Χονγκ Κονγκ επειδή δεν υπάρχει υποχρεωτικός νόμος για τη διατήρηση των δεδομένων στο Χονγκ Κονγκ, οπότε το PureVPN δεν είναι νομικά υποχρεωμένο να αποθηκεύει δεδομένα από δεδομένα χρήστη ή να τα μοιραστεί με κανέναν.

Το PureVPN προσφέρει κρυπτογράφηση OpenVPN 256 -bit, L2TP/IPSEC, PPTP, SSTP και IKEV2 για διάφορα περιφερειακά. Προσφέρει εφαρμογές για Windows, MacOS, iOS και Android. Οι χρήστες άλλων συσκευών μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία μέσω εξατομικευμένων ρυθμίσεων. Οι χρήστες DD-WRT και άλλοι επιλεγμένοι δρομολογητές μπορούν να συνδεθούν με την υπηρεσία μέσω εφαρμογής δρομολογητή ή εξατομικευμένων ρυθμίσεων. Το μόνο που πραγματικά σημαίνει είναι ότι το PureVPN θα προσφέρει εξαιρετική προστασία για εσάς, τα δεδομένα σας και τις δραστηριότητές σας στο Διαδίκτυο.

Πρέπει να είστε προσεκτικοί εάν χρησιμοποιείτε το PureVPN εκτός της χώρας όπου το αγοράσατε. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα στην ενότητα Λειτουργίες και Χρήση.

Πώς λειτουργεί το PureVPN ?

Αδύνατο να σας δώσουμε τη γνώμη μας για το PureVPN χωρίς να εξετάσουμε τη λειτουργία λειτουργίας του. Το τελευταίο προσφέρει τη δυνατότητα απόκρυψης της πραγματικής σας διεύθυνσης IP χρησιμοποιώντας το Διαδίκτυο μέσω μιας εφαρμογής που εκτελείται στην επιφάνεια εργασίας ή την κινητή συσκευή σας. Η υπηρεσία μεταφέρει την κυκλοφορία του Διαδικτύου μέσω των δικών της εξατομικευμένων διακομιστών PureVPN, γεγονός που δίνει την εντύπωση ότι η δραστηριότητά σας στο Διαδίκτυο προέρχεται στην πραγματικότητα από μία από τις πολλές διευθύνσεις IP PureVPN.

Αξιοποιώντας τις υπηρεσίες PureVPN, ενδέχεται να είστε βέβαιοι ότι τα δεδομένα σας προστατεύονται από τα αδιάκριτα μάτια στην πορεία, ενώ έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε ιστότοπους και ηλεκτρονικές υπηρεσίες που είναι συνήθως διαθέσιμες στην περιοχή σας.

Κοινή χρήση αρχείων P2P (torrents)

Το PureVPN επιτρέπει τη χρήση συνδέσεων P2P και Torrent μέσω της υπηρεσίας VPN, αλλά μόνο μέσω διακομιστών που βρίσκονται σε συγκεκριμένες χώρες – αν και υπάρχουν πολλές χώρες να επιλέξουν. Αυτές οι χώρες περιλαμβάνουν το Αφγανιστάν, την Αλγερία, την Αγκόλα, την Αρμενία, τις Μπαχάμες, το Μπαχρέιν, το Μπαγκλαντές, το Μπαρμπάντος, το Βέλγιο, τις Βερμούδες, τη Βολιβία, τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους και πολλά άλλα. Για έναν πλήρη κατάλογο χωρών όπου οι διακομιστές VPN επιτρέπουν το P2P, επισκεφθείτε τον ιστότοπο PureVPN.

Η υπηρεσία μπλοκάρει το P2P σε διακομιστές που βρίσκονται σε χώρες όπου το Torrenting είναι κοίτατο, ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στον Καναδά, την Αυστραλία και αλλού.

Ο ιστότοπος PureVPN

Ο ιστότοπος PureVPN είναι καθαρός, ελκυστικός και καλά σχεδιασμένος. Είναι επαρκές και παρέχει καλές αρχικές πληροφορίες για τις υπηρεσίες της εταιρείας. Παρουσιάζει τα προεξέχοντα σημεία επιλογών υπηρεσιών και άλλες χρήσιμες πληροφορίες με σαφή τρόπο.

Αυτό που είναι ασυνήθιστο για τον ιστότοπο είναι ότι δεν εμφανίζει τις τιμές της στην αρχική σελίδα, όπως κάνουν πολλοί από τους ανταγωνιστές της. Παρόλο που αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα απώλεια σημείων από τους δικαστές σχεδιασμού, οι ενδιαφερόμενοι χρήστες για τον προϋπολογισμό τους πιθανότατα θα μετανιώσουν αυτές τις πληροφορίες που λείπουν.

Ο ιστότοπος προσφέρει μια καλή επισκόπηση των χαρακτηριστικών που προσφέρει η PureVPN, με μια παράγραφο που παρουσιάζει τα κύρια χαρακτηριστικά. Ο ιστότοπος περιλαμβάνει επίσης ένα blog που προσφέρει συμβουλές σχετικά με τη χρήση της υπηρεσίας PureVPN για πράγματα όπως η κοπή γραμμής, καθώς και άρθρα σχετικά με τους χάκερ υπολογιστών, το κακόβουλο λογισμικό και άλλα θέματα που σχετίζονται με το VPN News.

Επιλογές συνδρομής και τιμές

Το PureVPN προσφέρει 3 κύριες επιλογές συνδρομής μέσω του ιστότοπού του. Οι επιλογές περιλαμβάνουν ένα σχέδιο 1 μήνα, ένα σχέδιο 3 μηνών και ένα σχέδιο 1 έτους. Η υπηρεσία δεν προσφέρει δωρεάν δοκιμή για εγγραφές στο διαδίκτυο, αλλά προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημερών εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία. (Οι χρήστες κινητής τηλεφωνίας λαμβάνουν 1 δωρεάν GB για να δοκιμάσουν την υπηρεσία, αλλά υπάρχει παγίδα. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα παρακάτω.Ουσία

Οι συνδρομές και το κόστος έχουν ως εξής (εγγύηση επιστροφής 31 ημερών):

Τιμές PureVPN

 • Πακέτο 1 μήνα – € 9,60 το μήνα
 • Πακέτο 1 έτος – € 5,16 το μήνα, χρεώνεται 61,95 ευρώ κάθε χρόνο
 • Πακέτο 2 χρόνια – € 2,96 το μήνα, χρεώνονται € 71 κάθε χρόνο

Το PureVPN προσφέρει επίσης χαμηλότερες τιμές συνδρομής για χρήστες που εγγραφούν μέσω των συσκευών iOS ή Android τους. Ωστόσο, υπάρχει η παγίδα που αναφέρεται παραπάνω, και αυτό είναι ένα αρκετά μεγάλο πρόβλημα: οι συνδρομές που αγοράζονται σε κινητές εφαρμογές θα λειτουργούν μόνο σε κινητές συσκευές.

Το PureVPN παρέχει επίσης προαιρετικές υπηρεσίες για ένα ελάχιστο συμπλήρωμα. Οι συμπληρωματικές υπηρεσίες PureVPN μπορούν να προστεθούν σε οποιοδήποτε συνδυασμό και να περιλαμβάνουν:

 • Το DDOS προστατεύει αφιερωμένο IP VPN πρόσθετο 0,99 € το μήνα
  Ενώ οποιαδήποτε σύνδεση VPN παρέχει προστασία από επιθέσεις άρνησης υπηρεσιών, το PureVPN υποδεικνύει ότι το πρόσθετο “διαχειρίζεται τις επιθέσεις DDOS με ακρίβεια και είναι εξοπλισμένη με μηχανισμούς για την καταπολέμηση μιας σοβαρής επίθεσης DDOS 480 Gbps”.
 • Αφιερωμένο πρόσθετο VPN IP-€ 0,99 το μήνα
  Μια συνδρομή σε έναν ειδικό διακομιστή VPN παρέχει στους χρήστες μια συγκεκριμένη διεύθυνση IP που μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνοι τους. Το PureVPN δεν θα μοιραστεί αυτή τη διεύθυνση με κανέναν και η διεύθυνση δεν αλλάζει. Πολλές υπηρεσίες ιστού, ειδικά διακομιστές επιχειρήσεων, απαιτούν μια ειδική διεύθυνση IP για πρόσβαση σε ορισμένες βάσεις δεδομένων. Ένα ειδικό VPN το παρέχει.
 • Add-on nat firewall-€ 0.99 το μήνα
  Το PureVPN υποδεικνύει ότι η επέκταση του τείχους προστασίας NAT είναι ένα πρόσθετο στρώμα ασφαλείας για τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο, προστατεύοντας τη συσκευή σας από ελλιπή και κακόβουλη εμπορία.

Σημείωση: Το VPN προστατεύεται από DDoS και αφοσιωμένα VPN είναι διαθέσιμα μόνο στην Αυστραλία, τον Καναδά, τη Γερμανία, τη Μάλτα, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Σιγκαπούρη, το Χονγκ Κονγκ και τις Κάτω Χώρες. Άλλοι προμηθευτές προσφέρουν αυτήν την προστασία σε όλους τους διακομιστές τους. Αναπόφευκτα, αυτό το καθιστά χαμηλότερο από το σημείωμα της γνώμης μας PureVPN.

Όλες οι συνδρομές και οι πληρωμές πραγματοποιούνται μέσω ασφαλούς σύνδεσης HTTPS. Το PureVPN δέχεται πληρωμές με τη μορφή θεώρησης, MasterCard, American Express, PayPal, Alipay, PaymentWall, Bitpay, Bitcoin, Coinpayments, Cashu και Merchant Gift Cards (Walmart, TGI Friday’s, Starbucks, Best Buy και πολλά άλλα).

Μπορείτε επίσης να κάνετε την πληρωμή σας μέσω της Western Union και με τραπεζική μεταφορά εάν το ποσό είναι μεγαλύτερο από 100 € ή $.

Οι χρήστες iOS και Android που επιλέγουν την επιλογή για κινητά μόνο μέσω αγορών εντός εφαρμογής, που διαχειρίζονται αντίστοιχα από την Apple και το Google Play iTunes, θα πληρώσουν μέσω της καταχωρημένης μεθόδου πληρωμής στον χρήστη σε καταστήματα εφαρμογών.

Το PureVPN δέχεται το Bitcoin, το οποίο είναι πάντα ένα σημείο υπέρ οποιουδήποτε προμηθευτή. Το Bitcoin είναι μία από τις πραγματικά ανώνυμες επιλογές πληρωμής που διατίθενται στον ιστό και προστατεύει λεπτομέρειες από την πληρωμή από τα αδιάκριτα μάτια.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η PureVPN δέχεται επίσης κάρτες δώρων εμπόρου. Παρατηρήσαμε πρόσφατα ότι ορισμένοι προμηθευτές VPN τους αποδέχονται τώρα. Πιστεύουμε ότι πρόκειται για μια εξαιρετική ανώνυμη επιλογή πληρωμής για χρήστες που δεν έχουν πρόσβαση σε λογαριασμό bitcoin.

Η υπηρεσία προσφέρει επιστροφές εντός 31 ημερών μετά από οποιαδήποτε νέα παραγγελία. Ο λογαριασμός σας πρέπει να είναι εντάξει, πρέπει να έχετε χρησιμοποιήσει λιγότερο από 3 GB δεδομένων ή δεν έχετε ξεπεράσει τις 100 συνεδρίες.

Ως συνήθως, έχουμε εγγραφεί σε μια συνδρομή ενός ήμηνου με επαγγελματική πιστωτική κάρτα. Στη δήλωση της πιστωτικής κάρτας, το ποσό του τιμολογίου ήταν “GZ Systems Limited”.

Όταν δημιουργείτε έναν συνδυασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου/κωδικού πρόσβασης για να συνδεθείτε στον ιστότοπο PureVPN, δεν επιτρέπεται να δημιουργήσετε τη δική σας σύνδεση και τον κωδικό πρόσβασης για την τρέχουσα εφαρμογή. Εμφανίζεται στην οθόνη μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής. (Τα στοιχεία σύνδεσης εφαρμογής σας αποστέλλονται επίσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.Ουσία

Ακόμα κι αν δεν είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, θα μπορούσε να οδηγήσει σε σύγχυση αργότερα. Ωστόσο, αυτό θα θεωρούσε πραγματικά ως “λειτουργικότητα” για τους χρήστες που δεν θέλουν να πέσουν στην παγίδα της χρήσης του ίδιου συνδυασμού ονόματος χρήστη/κωδικού πρόσβασης σε διάφορους ιστότοπους.

Ευκολία

Μετά από αυτή τη γνώμη Halftone σχετικά με τις τιμές που ασκείται από το PureVPN, ας δούμε τι είναι στην εγκατάσταση. Ο προμηθευτής προσφέρει εφαρμογές για συσκευές Windows, MacOS, iOS και Android. Προσφέρουν επίσης σεμινάρια για τον τρόπο διαμόρφωσης της υπηρεσίας σε άλλες συσκευές, όπως το Linux (Ubuntu, το Mint, το Fedora, το CentOS), το BlackBerry, οι Routers και το Plus.

Κονσόλες παιχνιδιών, κουτιά και έξυπνες τηλεοράσεις λειτουργούν με την υπηρεσία PureVPN. Ωστόσο, δεν υπάρχουν εγγενείς εφαρμογές για αυτές τις συσκευές. Πρέπει να αποκτήσουν τη σύνδεσή τους που προστατεύεται από το VPN μέσω συμβατού δρομολογητή ή με κοινή χρήση σύνδεσης από Mac ή PC κάτω από Windows συνδεδεμένα με PureVPN.

Οι εφαρμογές Windows και MacOS διατίθενται απευθείας στον ιστότοπο PureVPN, ενώ οι εφαρμογές iOS και Android διατίθενται αντίστοιχα στο Apple App Store και στο Google Play Store.

Για αυτή τη δοκιμή, εγκαταστήσαμε και χρησιμοποιήσαμε το PureVPN σε Mac. Οι χρήστες των Windows και Android μπορούν να περιμένουν μια παρόμοια εμπειρία χρήστη και αν κάτι είναι εξωφρενικά διαφορετικό, δεν θα αποτύχουμε να το αναφέρουμε (δοκιμάζουμε επίσης το φορητό υπολογιστή των Windows 10).

Η εφαρμογή MACOS είναι μια άμεση λήψη από τον ιστότοπο PureVPN. Στεγάζεστε αυτόματα στη σωστή σελίδα λήψης για τον υπολογιστή σας όταν ολοκληρώσετε την πληρωμή της συνδρομής σας.

Κάντε κλικ στο κουμπί λήψης στον ιστότοπο και αποθηκεύσαμε το αρχείο εγκατάστασης στον κατάλογο Downloads Mac Downloads. Η λήψη διαρκεί μόνο λίγα λεπτά με μια λογικά γρήγορη σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Το αρχείο εγκατάστασης παρέχεται με τη μορφή αρχείου .DMG, το οποίο το λειτουργικό σύστημα MAC αυξάνεται ως δίσκος όταν είναι διπλό-κλινικό. Μόλις τοποθετηθεί, άνοιξε ένα παράθυρο. Η εγκατάσταση συνίσταται στην αποστράγγιση του εικονιδίου της εφαρμογής PureVPN στο φάκελο εφαρμογών. Το αρχείο αντιγράφηκε στο φάκελο εφαρμογών σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα και αυτή είναι η ώρα να δοκιμάσετε συγκεκριμένα την εφαρμογή.

Η διαδικασία εγκατάστασης απλοποιείται επίσης για τους χρήστες των Windows, καθώς το αρχείο εγκατάστασης μεταφορτώνεται με τη μορφή ενός αρχείου .Exe, η οποία απαιτεί μόνο ένα διπλό κλικ του ποντικιού για την αυτόματη εγκατάσταση της εφαρμογής VPN. Στη συνέχεια, επιλέγετε έναν κατάλογο εγκατάστασης, κάντε κλικ στο “Next” και λίγα λεπτά αργότερα, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.

Εγκατάσταση της εφαρμογής σε κινητή συσκευή

Οι χρήστες iPhone θα είναι εξοικειωμένοι με την εγκατάσταση της εφαρμογής PureVPN στο iPhone, καθώς ακολουθεί τη συνηθισμένη διαδικασία λήψης και εγκατάστασης από μια εφαρμογή από το iOS App Store. Η λήψη διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό, μετά από το οποίο είναι έτοιμο να ξεκινήσει από ένα απλό άγγιγμα του δακτύλου στο εικονίδιο της εφαρμογής.

Όταν η εφαρμογή χρησιμοποιείται για πρώτη φορά για να συνδεθεί σε διακομιστή VPN, θα ζητήσει άδεια να εγκαταστήσει ένα πιστοποιητικό για να επιτρέψει την αξιόπιστη υπηρεσία PureVPN. Θα χρειαστεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης της συσκευής σας ή να χρησιμοποιήσετε το δακτυλικό σας αποτύπωμα μέσω αναγνωριστικού αφής για να επιτρέψετε την εγκατάσταση του πιστοποιητικού.

Οι χρήστες Android θα διαπιστώσουν ότι η εγκατάσταση της εφαρμογής στη συσκευή τους είναι παρόμοια με την έκδοση iOS, που περιλαμβάνει μια σύντομη επίσκεψη στο Google Play Store για λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής.

Χαρακτηριστικά και χρήση

Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση στο MAC, ξεκινάμε την εφαρμογή PureVPN και αποδεχόμαστε την πρόσκληση ζητώντας άδεια να εγκαταστήσουμε μια “αίτηση βοήθειας”. (Μια εφαρμογή βοήθειας διευκολύνει τη χρήση της υπηρεσίας VPN, καθώς επιτρέπει στην εφαρμογή να τοποθετήσει ένα εικονίδιο γρήγορης πρόσβασης στη γραμμή μενού γραφείου, παρέχοντας γρήγορο και εύκολο έλεγχο των συνδέσεων VPN.Ουσία

Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή βοήθειας, καλούνται να εγγραφούν ή να συνδεθούν στην εφαρμογή. Κάνοντας κλικ στο κουμπί “Μητρώο”, ο χρήστης πηγαίνει στον ιστότοπο για εγγραφή. Κάντε κλικ στο κουμπί “Σύνδεση” και, στη συνέχεια, εισαγάγετε τον συνδυασμό σύνδεσης και κωδικού πρόσβασης που δημιουργήθηκε από το PureVPN κατά την εγγραφή.

Η εφαρμογή PureVPN έχει ανοίξει σε μια οθόνη ζητώντας μας να επιλέξουμε μια λειτουργία λειτουργίας. Το PureVPN προσφέρει “τρόπους”, κάθε βελτιστοποιημένο για έναν συγκεκριμένο τύπο διαδικτυακής δραστηριότητας.

Οι διαθέσιμες λειτουργίες είναι:

 • Stream: παρέχει βέλτιστες παραμέτρους παιχνιδιών και online παιχνιδιών. Αυτή η επιλογή προσφέρει χαμηλή ασφάλεια, πλήρη ανωνυμία, συνολική εμπιστευτικότητα και μέγιστη ταχύτητα.
 • Ελευθερία στο Διαδίκτυο: Παρέχει βέλτιστες ρυθμίσεις για πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο στο διαδίκτυο. Αυτή η επιλογή προσφέρει συνολική ασφάλεια, συνολική ανωνυμία, συνολική εμπιστευτικότητα και μέση ταχύτητα.
 • Ασφάλεια/Προστασία Προσωπικών Δεδομένων: Παρέχει βέλτιστες παραμέτρους για να προστατευθείτε από τους κυβερνοχώρους και να παρέχετε πλήρη ανωνυμία σε απευθείας σύνδεση. Αυτή η επιλογή προσφέρει συνολική ασφάλεια, συνολική ανωνυμία, συνολική εμπιστευτικότητα και μέση ταχύτητα.
 • Κοινή χρήση αρχείων: Παρέχει βέλτιστες ρυθμίσεις για κοινή χρήση και λήψη αρχείων. Αυτή η επιλογή προσφέρει χαμηλή ασφάλεια, πλήρη ανωνυμία, συνολική εμπιστευτικότητα και μέγιστη ταχύτητα.
 • Απομακρυσμένο/αφοσιωμένο IP: παρέχει βέλτιστες παραμέτρους για πρόσβαση σε συγκεκριμένο περιεχόμενο στη χώρα. Η επιλογή προσφέρει συνολική ασφάλεια, συνολική ανωνυμία, συνολική εμπιστευτικότητα και μέγιστη ταχύτητα.

Αφού επιλέξετε την επιθυμητή λειτουργία, μπορείτε στη συνέχεια να επιλέξετε μια συγκεκριμένη χώρα, περιοχή ή πόλη στην οποία θέλετε να συνδεθείτε. Μια αγαπημένη επιλογή σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε διακομιστές για γρήγορη επιλογή στο μέλλον. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε έναν διακομιστή ανάλογα με τον στόχο της σύνδεσης VPN.

Το PureVPN προσφέρει επίσης επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για την προστασία των περιόδων πλοήγησης σας στο Google Chrome και το Mozilla Firefox Browser. Η εταιρεία λέει ότι η υποστήριξη για το πρόγραμμα περιήγησης της όπερας είναι στο δρόμο.

Η υπηρεσία σάς επιτρέπει να συνδεθείτε έως και 10 επιτραπέζιες ή κινητές συσκευές κάτω από 1 σύνδεση.

Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε έναν ασύρματο δρομολογητή για να χρησιμοποιήσετε το PureVPN, το οποίο θα μετράει μόνο για μία μόνο σύνδεση, αλλά η οποία θα επέτρεπε στην πραγματικότητα αρκετές συνδέσεις. Θα ήταν ιδανικό για μια μεγάλη οικογένεια ή μια μικρή επιχείρηση, επιτρέποντας σε έναν μόνο λογαριασμό να προστατεύει όλους εκείνους που συνδέονται με τον δρομολογητή.

Θέλουμε επίσης να αναφέρουμε ότι υπάρχει ένα πολύ παράξενο “χαρακτηριστικό” της υπηρεσίας PureVPN. Εάν σκοπεύετε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό και θέλετε να χρησιμοποιήσετε το PureVPN, αυτό είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζετε απολύτως.

Το σύστημα PureVPN έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε εάν κάποιος χρησιμοποιεί το λογαριασμό εκτός της χώρας στην οποία έχει αρχικά αγοράσει, ο λογαριασμός θα απενεργοποιηθεί αυτόματα για λόγους. Στη συνέχεια, πρέπει να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη PureVPN για να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας !

Λαμβάνοντας υπόψη ότι πολλοί χρήστες VPN ταξιδεύουν έξω από τη Γαλλία (ή σύμφωνα με τη χώρα αγορά σας)-γι ‘αυτό χρειάζονται ένα VPN-φαίνεται να είναι ένας πραγματικός πονοκέφαλος για μεγάλο αριθμό πιθανών χρηστών !

Η εφαρμογή PureVPN είναι εύκολο να διαμορφωθεί και να χρησιμοποιήσει αυτό, κατά την άποψή μας, στην πραγματικότητα μια καλή επιλογή για τους αρχάριους χρήστες VPN. Η λειτουργία “μόδας” της εφαρμογής σας επιτρέπει να είστε γρήγορα λειτουργικοί, ανεξάρτητα από την ηλεκτρονική δραστηριότητα που σχεδιάζετε να αναλάβετε.

Εν ολίγοις, η εφαρμογή PureVPN προσφέρει ένα πλήθος χαρακτηριστικών, γεγονός που διευκολύνει τη ρύθμιση της σύνδεσης VPN σύμφωνα με την επιθυμητή δραστηριότητα. Οι έμπειροι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν κάθε παράμετρο, ενώ οι νέοι χρήστες μπορούν απλά να κάνουν κλικ και να ξεκινήσουν. Από την άλλη πλευρά, οι τιμές δεν είναι τόσο ενδιαφέρουσες όσο και σε άλλους παρόχους.

Ποιότητα σύνδεσης και ταχύτητας

Όταν δοκιμάζουμε έναν προμηθευτή VPN, δοκιμάζουμε την ποιότητα της σύνδεσης με την πρώτη δοκιμή χρόνου ping, καθώς και τις ταχύτητες λήψης και φόρτωσης, μέσω του ιστότοπου SpeedTest. Το κάνουμε πρώτα χρησιμοποιώντας την κανονική σύνδεση στο Διαδίκτυο απευθείας από έναν ISP για να καθιερώσουμε μια αναφορά. Στη συνέχεια πραγματοποιούνται οι ίδιες δοκιμές ταχύτητας χρησιμοποιώντας σύνδεση VPN που βρίσκεται σε άλλη πόλη στη Γαλλία, στη συνέχεια στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όλες οι συνδέσεις έχουν καθοριστεί επιλέγοντας το όνομα της χώρας και επιτρέποντας στον προμηθευτή VPN να κάνει την επιλογή διακομιστή. Σε αυτήν την ανασκόπηση, λόγω της συνάρτησης “τρόπων” του PureVPN, επιλέξαμε τη λειτουργία “ασφάλειας/ιδιωτικότητας”, η οποία προσφέρει πλήρη προστασία και μέσες ταχύτητες.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι μια ταχύτερη σύνδεση στο Διαδίκτυο είναι πάντα η καλύτερη, πρέπει να γνωρίζετε ότι η σύνδεσή σας δεν θα είναι τόσο γρήγορη όσο το πιο αργό σημείο με το οποίο τα δεδομένα σας περνούν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στο διαδίκτυο.

Αν και δεν είναι απόλυτος κανόνας, τόσο περισσότερο ένας διακομιστής VPN απέχει πολύ από εσάς, τόσο υψηλότερο θα είναι το ping του.

Όταν πρόκειται για το χαμηλότερο ping είναι ο αριθμός, τόσο το καλύτερο. Το ping μετράται ως χρόνος μετ ‘επιστροφής που χρειάζεται για να αποσταλεί σε ένα διακομιστή ένα πακέτο πληροφοριών και να επιστρέψει στην πηγή. Ένας μικρός αριθμός ping είναι προτιμότερος επειδή η σύνδεση θα ανταποκριθεί πιο γρήγορα.

Ένας μικρός αριθμός ping εκτιμάται ιδιαίτερα από τους παίκτες που παίζουν σε απευθείας σύνδεση FPS (πρώτος shooter – πρώτα -person shooting games), επειδή γενικά προσφέρουν μια καλύτερη εμπειρία τυχερών παιχνιδιών.

Η φόρτωση και η λήψη ενός διακομιστή VPN μπορεί να επηρεαστεί από την απόσταση μεταξύ των συνδέσεων, αλλά, το πιο σημαντικό, από το φορτίο του διακομιστή. Όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός των χρηστών που συνδέονται με έναν διακομιστή, τόσο πιο αργά θα ανταποκριθεί σε κάθε σύνδεση.

Οι χρήστες του iOS βλέπουν κάτι παρόμοιο όταν η Apple απελευθερώνει μια νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος iOS και όλοι προσπαθούν να κατεβάσουν την ενημέρωση ταυτόχρονα.

Τα πρωτόκολλα VPN μπορούν επίσης να προσθέσουν στην υπερφόρτωση που επιβραδύνει μια σύνδεση. Σε γενικές γραμμές, όσο καλύτερη είναι η κρυπτογράφηση, τόσο πιο αργή είναι η σύνδεση. Τούτου λεχθέντος, τα σημερινά πρωτόκολλα κρυπτογράφησης είναι βελτιστοποιημένα για ταχύτητα, έτσι ώστε σε πολλές περιπτώσεις, η επιβράδυνση της χρήσης μιας καλύτερης μεθόδου κρυπτογράφησης, όπως αυτή που χρησιμοποιείται από την κρυπτογράφηση του OpenVPN 256 -bit, μπορεί να μην είναι ορατή.

Παρόλο που η λήψη και η μεταφόρτωση δοκιμών ταχύτητας για οποιονδήποτε προμηθευτή VPN δίνουν μια αξιοπρεπή ένδειξη για τον τύπο της απόδοσης που θα πάρετε, θέλουμε επίσης να εκτελέσουμε συνδέσεις μέσω δοκιμών πραγματικού τύπου για να έχουμε μια ιδέα για τον τρόπο με τον οποίο ο προμηθευτής VPN θα εξυπηρετήσει έναν χρήστη κατά τη διάρκεια της ημέρας του.

Χρησιμοποιώντας τόσο μια σύνδεση VPN στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο, προσπαθούμε να παρακολουθούμε συνεχές βίντεο, καθώς και να κάνουμε βίντεο και ακουστικές κλήσεις με το Skype και το Facetime. Παίζουμε επίσης ένα online παιχνίδι, τότε καταλήγουμε να χρησιμοποιούμε τα έγγραφα των εγγράφων και των ιστότοπων που χρησιμοποιούμε καθημερινά, ώστε η γνώμη μας να είναι όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη.

YouTube

Το YouTube συμπεριφέρθηκε καλά και το βίντεο άρχισε αμέσως να μεταδίδεται χωρίς ορατά ελαττώματα ή προβλήματα τραυλισμού, τόσο στις αμερικανικές συνδέσεις όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο (σε αυτό το άρθρο δεν αναφέρουμε πλέον τη γαλλική σύνδεση από το VPN που πάντα πηγαίνει χωρίς πρόβλημα). Έχουμε διαβάσει μια σειρά βίντεο πλήρους οθόνης HD στις δύο συνδέσεις VPN και όλα απελευθερώθηκαν χωρίς πρόβλημα στις δύο συνδέσεις.

Skype και Facetime

Καθώς ο σημερινός χρήστης θέλει να μείνει σε επαφή με κλήσεις βίντεο και ήχου, δοκιμάζουμε πάντα το Skype και το FaceTime ενώ χρησιμοποιούμε μια σύνδεση VPN.

Έχουμε περάσει δοκιμές κλήσεων Skype, ήχου και βίντεο κλήσεις. Τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο, και στις δύο περιπτώσεις, το βίντεο εικονοστοιχεία και στα δύο άκρα και ο ήχος ήχου ήταν κακός.

Το Facetime συμπεριφέρθηκε με τον ίδιο τρόπο όταν συνδέθηκε τόσο με τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία.

Τυχερό παιχνίδι

Ακριβώς για να ρίξουμε μια ματιά, φορτώσαμε το DOOM 3 και συνδέσαμε με έναν διακομιστή. Ήμασταν σε θέση να ανταγωνιστούμε καθώς και οι παλιές μας δεξιότητες που μας επέτρεψαν και η αποτυχία μας να κατακερματίσουμε τους αντιπάλους σε απευθείας σύνδεση δεν φαίνεται να συνδέεται με οποιαδήποτε αναπηρία εκ μέρους του PureVPN (ναι, η ικανότητά μας δεν είναι πλέον αυτό που ήταν …).

Κατά τη γνώμη μας, το PureVPN είναι ένα VPN που κάνει το τέχνασμα για περιστασιακούς παίκτες, αλλά απέχει πολύ από το να είναι καλό VPN για τυχερά παιχνίδια επειδή οι χρόνοι λανθάνουσας περιόδου παραμένουν πολύ υψηλές για να εξασφαλίσουν ένα ρευστό μέρος.

Γενική χρήση του Διαδικτύου

Η χρήση της σύνδεσης PureVPN για καθημερινά, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά καθήκοντα, έχει αποδειχθεί ικανοποιητική. Τα περισσότερα επαγγελματικά καθήκοντα εκτελούνται μέσω της σουίτας των εφαρμογών Google Docs και εκτός από τα προβλήματα καθυστέρησης σύνδεσης, δεν αντιμετωπίσαμε καμία άλλη ανησυχία.

Ομοίως, οι εφαρμογές που χρησιμοποιούμε για να παραμείνουμε σε επαφή με τους συνεργάτες και τους φίλους μας όλοι δούλεψαν πολύ καλά, συμπεριλαμβανομένου του Mac, του Slack και, φυσικά, των κύριων κοινωνικών δικτύων, όπως το Facebook, το Twitter και το LinkedIn.

Εφαρμογή iOS

Η εφαρμογή PureVPN για iOS έχει αποδειχθεί ότι είναι μια εύκολη εφαρμογή. Τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν συνδέσαμε με πιο απομακρυσμένους διακομιστές. Οι σύνδεσμοι με τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν αποδειχθεί απογοητευτικές και όχι για συμβατικές δραστηριότητες.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι ο προμηθευτής έχει περάσει τη δοκιμή ψηλά το χέρι. Χρησιμοποιώντας το PureVPN στο iPhone, ακόμη και το Skype και το FaceTime δεν λειτουργούσαν σωστά – ως σύνδεση με το Mac όταν συνδέονταν μέσω PureVPN. Ωστόσο, μπορέσαμε να ελέγξουμε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αλλά για να συμμετάσχετε σε online γάτες και να μείνετε σε επαφή με φίλους, οικογενειακούς και επιχειρηματικούς συνεργάτες από το Facebook, το Twitter και το Slack, είναι πιο περίπλοκο.

Το YouTube ήταν εκπληκτικά καλά, ακολουθώντας εύκολα τις ροές HD στις συνδέσεις VPN στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο. Το YouTube φαίνεται να είναι λίγο πιο αγνωστικό από τους άλλους, αλλά δεν προσπαθήσαμε να χρησιμοποιήσουμε το YouTube Red ή τις άλλες επιλογές πληρωμής τους σε χρήση, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν διαφορετικά αποτελέσματα.

Παρόλο που οι ταχύτητες σύνδεσης του PureVPN είναι καλές μόνο για μια ταξινόμηση ενδιάμεσου επιπέδου σε σύγκριση με άλλους προμηθευτές VPN που εξετάσαμε, οι ταχύτητες της εξακολουθούν να είναι ικανοποιητικές. Ωστόσο, υπάρχουν ταχύτεροι προμηθευτές που χρεώνουν φθηνότερα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, μπορείτε να διαβάσετε την αναφορά των δοκιμών VPN Gear Tests μας.

Κάλυψη παγκόσμιων διακομιστών

Ας συνεχίσουμε τη γνώμη μας για το PureVPN μελετώντας την υποδομή του. Προσφέρει περισσότερους από 6.500 διακομιστές VPN σε 140 χώρες, τη δεύτερη καλύτερη παγκόσμια κάλυψη όλων των προμηθευτών VPN που εξετάσαμε. Ο προμηθευτής έχει κάνει καλή δουλειά διαιρώντας τις εκμεταλλεύσεις των διακομιστών του.

Έχουν διακομιστές που βρίσκονται στη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, την Κεντρική Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία, την Ωκεανία και την Αφρική. Φαίνεται ότι καλύπτονται οι περισσότερες μεγάλες χώρες και μεγάλες πόλεις. Δεν βρήκαμε σημαντικό μέρος που δεν εξυπηρετήθηκε.

Εν ολίγοις, το PureVPN προσφέρει πλήρη κάλυψη διακομιστών, κάνοντας καλή δουλειά να διαδίδει τους διακομιστές τους σε όλο τον κόσμο με μεγάλο αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα είναι ότι οι χρήστες θα πρέπει να μπορούν να βρουν έναν διακομιστή που βρίσκεται στα περισσότερα μέρη που θα ήθελαν να συνδεθούν.

Εμπιστευτικότητα, ασφάλεια και νόμιμες ειδοποιήσεις

Το PureVPN παρέχει περισσότερους από 6.500 διακομιστές σε 140 χώρες μέσω ενός αυτοδιαχειριζόμενου δικτύου VPN κατά τη στιγμή της δημοσίευσης. Τα επίπεδα κρυπτογράφησης που προσφέρονται από την PureVPN περιλαμβάνουν κρυπτογράφηση OpenVPN – 256 -bit, κρυπτογράφηση IKEV2/ – 256 -bit, SSTP, L2TP/ IPSEC – 256 -bit κρυπτογράφηση και κρυπτογράφηση PPTP – 128 -bit.

Το PureVPN βασίζεται και λειτουργεί υπό τη δικαιοδοσία του Χονγκ Κονγκ. Η εταιρεία δηλώνει στην ιστοσελίδα της ότι επέλεξε το Χονγκ Κονγκ ειδικά επειδή δεν υπάρχει υποχρεωτικός νόμος για τη διατήρηση των δεδομένων, επομένως το PureVPN δεν είναι νομικά υποχρεωμένο να αποθηκεύει δεδομένα χρήστη και όποιον με οποιονδήποτε.

Η υπηρεσία δηλώνει ότι θα μοιράζεται μόνο πληροφορίες με τις αρχές που έχουν “Αποσπάσματα για να εμφανιστούν, εντολές, άλλα έγκυρα νομικά έγγραφα ή με υποτιθέμενα θύματα με σαφή απόδειξη αυτής της δραστηριότητας”.

Αυτό συμβαίνει όταν η υπηρεσία χρησιμοποιείται κατά παράβαση των συνθηκών χρήσης που αποδέχονται οι πελάτες όταν εγγραφούν στην υπηρεσία. Το PureVPN θα παρέχει μόνο συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με την εν λόγω δραστηριότητα, “υπό την προϋπόθεση ότι έχουμε την καταγραφή μιας τέτοιας δραστηριότητας”.

Η προστασία της ιδιωτικής ζωής της Εταιρείας επεκτείνεται επίσης στον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να πληρώσετε τη συνδρομή σας, αφού γίνονται αποδεκτές οι κάρτες δώρων των εμπόρων.

Η ηλεκτρονική υπηρεσία βοήθειας του PureVPN μας διαβεβαίωσε ότι οι εφαρμογές της λειτουργούν πολύ καλά από την Κίνα και ότι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα να έχουμε πρόσβαση σε ιστότοπους που εδρεύουν στη Γαλλία ή στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Εν ολίγοις, το PureVPN βρίσκεται στην προστατευόμενη περιοχή του Χονγκ Κονγκ και δεν διατηρεί κανένα περιοδικό χρήστη δραστηριοτήτων. Ο προμηθευτής δέχεται ανώνυμες πληρωμές για συνδρομές.

Εξυπηρέτηση πελατών

Οι επιλογές υποστήριξης πελατών PureVPN περιορίζονται σε μια ηλεκτρονική φόρμα εισιτηρίων για την αντιμετώπιση προβλημάτων και ένα ηλεκτρονικό σύστημα υποστήριξης με συνομιλία. Πρόκειται ουσιαστικά για μια τυπική διαδικασία λειτουργίας για τους προμηθευτές VPN σήμερα, καθώς συνεχίζουν να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν υψηλό κόστος, παρέχοντας παράλληλα καλή εξυπηρέτηση πελατών.

Πρώτον, τα καλά νέα. Το προσωπικό Cat Cat PureVPN είναι αποτελεσματικό και καλά ενημερωμένο. Επικοινωνήσαμε μαζί τους 3 φορές κατά τη διάρκεια των δοκιμών υπηρεσιών μας για να μας διερευνήσουμε τις υπηρεσίες και τα πρωτόκολλα που παρέχουν, καθώς και τις λειτουργίες της εφαρμογής πίσω από το μεγάλο τείχος προστασίας στην Κίνα. Σε κάθε περίπτωση, το προσωπικό της γάτας απάντησε και μας πρόσφερε τις πληροφορίες που ψάχνουμε.

Από την άλλη πλευρά, δεν έχουμε λάβει ποτέ απάντηση σε μια ερώτηση που τέθηκε μέσω της φόρμας υποστήριξής τους (πιθανή υπερφόρτωση).

Η βάση γνώσεων PureVPN είναι αρκετά χρήσιμη για την εξεύρεση πληροφοριών, με μια αποτελεσματική ερευνητική λειτουργία που βοηθά τους χρήστες να βρουν απαντήσεις στα προβλήματά τους.

Συνοψίζοντας, η εξυπηρέτηση πελατών της PureVPN παρέχει μάλλον ταχείες και καλά ενημερωμένες απαντήσεις σε θέματα βοήθειας. Ο προμηθευτής προσφέρει επίσης μια χρήσιμη βάση γνώσεων για χρήστες που είναι έτοιμοι να αναζητήσουν απαντήσεις από μόνα τους.

Εναλλακτικές επιλογές VPN

Γνωρίζετε ότι η γνώμη μας για το PureVPN και τις ταχύτητες σύνδεσής του είναι μικτή. Πράγματι, αν και τα στοιχεία απόδοσης του PureVPN είναι ελκυστικά, τα στοιχεία ταχύτητας τους μπορεί να χρειαστούν ώθηση. Ακόμη και αν ο αριθμός των συνδέσεων τους θα είναι πιθανώς επαρκής για τις περισσότερες δραστηριότητες στο διαδίκτυο, υπάρχουν ταχύτεροι προμηθευτές, οι περισσότεροι από αυτούς με χαμηλότερο επιτόκιο συνδρομής.

Συμπέρασμα της άποψης μας για το PureVPN

Αν και το PureVPN προσφέρει ασφαλή σύνδεση VPN, οι ταχύτητες σύνδεσης είναι χαμηλότερες από τον μέσο όρο και η τιμή τους είναι υψηλότερη από τις περισσότερες. Οι χρήστες υποχρεούνται να λαμβάνουν συνδρομή τουλάχιστον 2 ετών πριν επωφεληθούν από μια σημαντική έκπτωση στη μηνιαία τιμή τους.

Οι ροές των διακομιστών PureVPN είναι πιο αργές από αυτές των άλλων προμηθευτών που δοκιμάσαμε και βρίσκονται στο κάτω μέρος της κατάταξης. Ωστόσο, η σύνδεσή τους παραμένει αρκετά αποτελεσματική για τις καθημερινές εργασίες που έχουμε αναλάβει. Τα αποτελέσματα των δοκιμών ταχύτητας για τους Αμερικανούς και Βρετανούς διακομιστές ήταν καλά και για τις κανονικές ανάγκες της εργάσιμης ημέρας, ήταν περισσότερο από το έργο.

Ο Hulu προσέφερε τον ίδιο τύπο εμπειρίας. Εξαιρετική απόδοση μέσω Αμερικανών διακομιστών, αλλά διαμαρτυρήθηκε για τη χρήση ενός πληρεξούσιου όταν συνδέουμε από οποιονδήποτε Βρετανό διακομιστές. Η αξιοπιστία δεν είναι πραγματικά εκεί, πράγμα που εξηγεί την πολύ μικτή γνώμη μας για το PureVPN.

Είναι εύκολο να εγγραφείτε για αυτήν την υπηρεσία, με μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων επιλογών πληρωμής που θα πρέπει να ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλων, ακόμη και στους λάτρεις του καφέ που έλαβαν μια κάρτα δώρων Starbuck τα τελευταία Χριστούγεννα.

Οι χρήστες Windows, MacOS, iOS και Android θα εκτιμήσουν την ευκολία εγκατάστασης και χρήσης. Οι εφαρμογές Windows και MacOS μπορούν να μεταφορτωθούν από τον ιστότοπο PureVPN, ενώ οι εφαρμογές iOS και Android είναι διαθέσιμες στα αντίστοιχα καταστήματα εφαρμογών τους.

Οι υπηρεσίες υποστήριξης PureVPN είναι μια άλλη μικτή τσάντα, με εξαιρετική υποστήριξη γάτας στο διαδίκτυο, αλλά ένας πραγματικά φρικτός χρόνος απόκρισης για αιτήματα εισιτηρίων ηλεκτρονικής υποστήριξης. Μπορεί επίσης να έχουμε έρθει σε μια υπερφορτωμένη περίοδο. Για να δείτε εγκαίρως ..

Παρά τα λίγα περιουσιακά του στοιχεία, οι παραστάσεις του PureVPN παραμένουν κάτω από τις προσδοκίες μας. Οι επαγγελματίες χρήστες που αναζητούν μια αξιόπιστη μέθοδο για να προστατεύσουν τον εαυτό τους ενώ κάνουν online επιχειρήσεις θα κάνουν καλά για να δοκιμάσουν ένα άλλο VPN.

Καθαρός

Το PureVPN είναι λογισμικό και μια εφαρμογή εικονικού ιδιωτικού δικτύου (VPN) που σας επιτρέπει να περιηγηθείτε με ασφαλή τρόπο στο Διαδίκτυο, από οποιαδήποτε συσκευή, κινητό τηλέφωνο, tablet, υπολογιστή ή Mac.

Η σύνδεσή σας θα είναι απολύτως ανώνυμη και δεν είναι πιθανό να είστε γεωγραφικά ή ρεπορτάζ. Θα έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο άλλων χωρών, το οποίο είναι ενδιαφέρον όταν θέλετε να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο σε ξένη γλώσσα, για παράδειγμα.

Μπορείτε επίσης να κάνετε συνδέσεις ομότιμων (peer (p2p) με ανώνυμο και ασφαλή τρόπο. Η προσφορά σύνδεσης είναι γρήγορη και το εύρος ζώνης είναι απεριόριστο, βελτιστοποιημένο για P2P.

Το PureVPN προσφέρει περισσότερους από 6.500 διακομιστές σε περισσότερες από 140 χώρες για να ανακατευθύνει τις συνδέσεις των χρηστών του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε 10 συσκευές ταυτόχρονα.

Η διεπαφή και η εφαρμογή είναι φιλικά προς το χρήστη και εύκολο να χειριστείτε. Εύκολα και εύκολα επιλέξτε τις πληροφορίες που θα μεταδοθούν στο FAI σας.

Επωφεληθείτε από την 24η ώρα βοήθειας, ώστε ποτέ να μην βρεθείτε άσχημα με το PureVPN. Η εφαρμογή είναι κρυπτογραφημένη σε 256 bits που επιτρέπει υψηλή προστασία των δεδομένων σας.

PureVPN – Συνδρομές, Τιμές και Λειτουργίες του VPN

Συνδρομές PureVPN

Οποιοσδήποτε χρήστης του Διαδικτύου που επιθυμεί Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα ή/και το πανί διακριτικά Ακόμη και ανώνυμος στο διαδίκτυο γνωρίζει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσει ένα VPN για να συνδεθεί στο Διαδίκτυο. Κατά τη στιγμή της επιλογής του προμηθευτή που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες του, ωστόσο, προκύπτουν πολλές ερωτήσεις. Οι εταιρείες που προσφέρουν μια υπηρεσία VPN είναι πράγματι πολύ πολυάριθμες στην αγορά και μπορεί μερικές φορές να φαίνεται δύσκολο να πλοηγηθεί.

Πριν επιλέξετε το VPN σας, πρέπει να μάθετε σχετικά με τις τιμές που προσφέρονται, αλλά και για τα διαφορετικά χαρακτηριστικά που είναι διαθέσιμα. Επιπλέον, είναι σημαντικό να«Βεβαιωθείτε ότι το επιλεγμένο VPN είναι πολύ αξιόπιστο.

Τι πρέπει να θυμόμαστε για το VPN που ονομάζεται PureVPN ?

Οι διαφορετικές συνδρομές PureVPN VPN

Κριτήρια αναζήτησης

 • Χωρίς δέσμευση
 • Κατά τη διάρκεια των 3 μηνών
 • Κατά τη διάρκεια των 6 μηνών
 • Για 1 έτος
 • Κατά τη διάρκεια 2 ετών
 • Για 3 χρόνια
 • Κατά τη διάρκεια 4 ετών
 • Κατά τη διάρκεια των 5 ετών
 • Amazon Prime Video
 • Ανωνυμία
 • Εφαρμογές VPN
 • Απεριόριστη μπάντα
 • BBC iPlayer
 • Διαφημιστής
 • Η Cryptos αποδέχτηκε (bitcoin)
 • Ντσενεία+
 • Φιγούρα
 • Επέκταση του προγράμματος περιήγησης
 • Ελεύθερος
 • HBO
 • Χούρου
 • Αφιερωμένο IP
 • Μάσκα IP
 • Θόρυβος
 • Ανοησία
 • OCS
 • Κρεμμύδι πάνω από VPN / Tor
 • Χωρίς μητρώο δραστηριότητας
 • Προστασία DNS
 • Προστασία Wi-Fi
 • Χωρίς δέσμευση
 • Υποστήριξη 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα
 • Λήψη p2p/torrent
 • Επαγγελματική έκδοση
 • Βούδου
 • Android
 • Apple TV
 • Πυρήνας
 • Google Chrome
 • iOS (iPhone/iPad)
 • Λίνουξ
 • macOS
 • Microsoft Edge
 • Διακόπτης Nintendo
 • ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
 • PC – Windows
 • PlayStation (PS4/PS5)
 • Δρομολογητές
 • Σαφάρι
 • Έξυπνη τηλεόραση / τηλεόραση
 • Xbox
 • Αφγανιστάν
 • Νότια Αφρική
 • Αλβανία
 • Αλγερία
 • Γερμανία
 • Ανδρικός
 • Αγκόλα
 • Χέλι
 • Ανταρκτική
 • Αντίγκουα-et-Barbuda
 • Σαουδική Αραβία
 • Αργεντίνη
 • Αρμενία
 • Αρούμπα
 • Αυστραλία
 • Αυστρία
 • Αζερμπαϊτζάν
 • Μπαχάμες
 • Μπαχρέιν
 • Μπαγκλαντές
 • Φυλλάδιο
 • Βέλγιο
 • Μπελίζ
 • Βερμούδα
 • Μπουτέν
 • Βιρμανία
 • Βολιβία
 • Βοσνία και Ερζεγοβίνη
 • Αρμονία
 • Brunéi Darustam
 • Βραζιλία
 • Βουλγαρία
 • Μπουρκίνα Φάσο
 • Μπουρούντι
 • Λευκορωσία
 • Αγαθός
 • Καμπότζη
 • Καμερούν
 • Καναδάς
 • Πράσινο καπάκι
 • χιλή
 • Κίνα
 • Κύπρος
 • Κολομβία
 • Κομπόριο
 • Κονγκό Μπραζάβιλ
 • Βόρεια Κορέα
 • Νότια Κορέα
 • Κόστα Ρίκα
 • Κροατία
 • Κούβα
 • Ακτή Ελεφαντοστού
 • Δανία
 • Βιβλία
 • Δομινίκος
 • Ελ Σαλβαδόρ
 • Ισπανία
 • Εσθονία
 • Φίτζι
 • Φινλανδία
 • Γαλλία
 • Γκαμπόν
 • Γκάμπια
 • Γκάνα
 • Γιβραλτάρ
 • Χειροβομβίδα
 • Γροιλανδία
 • Ελλάδα
 • Γουαδελούπη
 • Γκουάμ
 • Γουατεμάλα
 • Γκαζιού
 • Γκινέα
 • Ισημερινή Γουινέα
 • Γουινέα-Μπισσάου
 • Γουιάνα
 • Γεωργία
 • Αΐτη
 • Ονδούρα
 • Ουγγαρία
 • Ινδία
 • Ινδονησία
 • Ιράκ
 • Ιράν
 • Ιρλανδία
 • Ισλανδία
 • Ισραήλ
 • Ιταλία
 • Ιαμαϊκή
 • Ιαπωνία
 • Φανέλα
 • Ιορδανία
 • Καζακστάν
 • Κενύα
 • Κιργιζιστάν
 • Κιριμπάτι
 • Κουβέιτ
 • Λάος
 • Λεσόθο
 • Λετονία
 • Λίβανος
 • Λιβύη
 • Λιβερία
 • Λιχτενστάιν
 • Λιθουανία
 • Λουξεμβούργο
 • Μακεδόνια
 • Μαδαγασκάρη
 • Μαλαισία
 • Μαλάουι
 • Μαλδίβες
 • Μάλι
 • Μάλτα
 • Μαρόκο
 • Μαρτυρία
 • Μεξικό
 • Μολδαβία
 • Μονακό
 • Μογγολία
 • Μοντσέρρατ
 • Μαυροβούνιο
 • Μοζαμβίκη
 • Ναμίμπια
 • Ναυρό
 • Νικαράγουα
 • Νίγηρας
 • Νιγηρία
 • Νιφάδα
 • Νορβηγία
 • Νέα Καληδονία
 • Νέα Ζηλανδία
 • Νεπάλ
 • Οθμάν
 • Ουγκάντα
 • Ουζμπεκιστάν
 • Πακιστάν
 • Παλαός
 • Παναμάς
 • Παπούα Νέα Γουινέα
 • Παραγουάη
 • Ολλανδία
 • Φιλιππίνες
 • Κηλίδα
 • Πολωνία
 • Γαλλική Πολυνησία
 • Πόρτο Ρίκο
 • Πορτογαλία
 • Περού
 • Κατάρ
 • R.Έχω.μικρό. Κινέζικα από το Χονγκ Κονγκ
 • R.Έχω.μικρό. Κινέζικα από το Μακάο
 • Ρουμανία
 • Ηνωμένο Βασίλειο
 • Ρωσία
 • Ρουάντα
 • Δημοκρατία Κεντρικής Αφρικής
 • Δομινικανή Δημοκρατία
 • Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό
 • Τσεχική Δημοκρατία
 • Δυτική Σαχάρα
 • Άγιος-Κριστόφο-et-niévès
 • Σαν Μαρίνο
 • Saint-Pierre-et-Miquelon
 • Γρεναδίνες Saint-Vincent-et-le
 • Σάτε-Χέλι
 • Αγία Λουκία
 • Σαμόα
 • Αμερικάνικη Σαμόα
 • Sao Tome και Principe
 • Σερβία
 • Σεϋχέλλες
 • Σιέρρα Λεόνε
 • Σιγκαπούρη
 • Σλοβακία
 • Σλοβενία
 • Σομαλία
 • Σουδάν
 • Σρι Λάνκα
 • Ελβετός
 • Παρακωλύομαι
 • Σουηδία
 • Svalbard και Jan Mayen Island
 • Σουαζιλάνδη
 • Συρία
 • Σενεγάλη
 • Ταδτζανδιστάν
 • Τανζανία
 • Ταϊβάν
 • Τσαντ
 • Παλαιστινιακό έδαφος
 • Ταϊλάνδη
 • Ανατολικό Τιμόρ
 • Να πάω
 • Τακέλαου
 • Τόνγκα
 • Τριάδα και Τομπάγκο
 • Τυνησία
 • Τουρκμενιστάν
 • Türkiye
 • Τούβαλου
 • Ουκρανία
 • Ουρουγουάη
 • Βανουάτου
 • Βενεζουέλα
 • Βιετνάμ Βιετνάμ
 • Γέμενη
 • Ζάμπια
 • Ζιμπάμπουε
 • Σκωτία
 • Αίγυπτος
 • Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
 • Ισημερινός
 • Ερυθραία
 • Κατάσταση της πόλης του Βατικανού
 • Ομοσπονδιακή Μικρονία κράτη
 • ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ
 • Αιθιοπία
 • Χριστουγεννιάτικο νησί
 • Νησί Νόρφολκ
 • Νήσος του ανθρώπου
 • Νησιά Κέιμαν
 • Νήσοι Cocos – Keeling
 • Νησιά μαγειρικής
 • Νήσοι Φερόες
 • Νήσοι Μάρσαλ
 • Νησιά του Σολομώντα
 • Τουρκικά και νησιά Caïques
 • Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι
 • Παρθένοι Νήσοι των Ηνωμένων Πολιτειών
 • Νησιά Åland

Κατάλογος διακομιστών PureVPN (χώρα)

Αφγανιστάν Νότια Αφρική Αλγερία Αλγερία Γερμανία Αγκόλα Αργεντινή Αρούμπα Αυστραλία Αυστραλία

Μπαχάμες Μπαχρέιν Μπαγκλαντές Βέλγιο Βερμούδες Βολιβία Μπρουνέι Νταρουσαλάμ Βουλγαρία Καναδάς Χιλή Χιλή Δανία Εμίρρας Εμριμέτες Εμιράτες Ηνωμένο Αραβικό Εσθονία Εσθονία Φινλανδία Γαλλία Ελλάδα Ουγγαρία Καγιάν νησιά Βρετανική Ινδία Ιρλανδία Ιρλανδία Λίττον R.Έχω.μικρό. Κινέζοι από το Χονγκ Κονγκ Τσεχική Δημοκρατία Ρουμανία Ηνωμένο Βασίλειο Ρωσία Σιγκαπούρη Σλοβακία Σουηδία Ελβετική Τουρκία Ουκρανία Βιετνάμ

Οι απόψεις πελατών για το PureVPN

Κωδικοί προώθησης σε εξέλιξη στο PureVPN

Η τεχνική για τερματισμό στο PureVPN

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας επαληθεύτηκε από έναν ειδικό συντακτικό κατά την ημερομηνία του 09/22/2023

Το PureVPN καινοτομεί από την άποψη των συνδρομών. Πράγματι, παράλληλα με τα κλασικά πακέτα με ένα μήνα ή έξι μήνες δέσμευση είναι μια προσφορά επτά ημερών. Η σωματετότητα του ? Στη συνέχεια, δίνει πρόσβαση σε μια αποκλειστική συνδρομή ενός έτους για μια ελκυστική τιμή.

Προσφορές PureVPN

Το PureVPN προσφέρει αρκετές ελκυστικές προσφορές για όσους επιθυμούν ένα ιδιωτικό εικονικό δίκτυο.

Ποιες είναι οι τιμές των προσφορών και των επιλογών PureVPN ?

Στο PureVPN, είναι δυνατόν να απολαύσετε ένα Δοκιμή επτά ημερών σε πολύ ελκυστική τιμή, που δίνει πρόσβαση σε μια πολύ προσιτή προσφορά. Αυτό ισοδυναμεί με εξοικονόμηση άνω των € 50 σε σύγκριση με μια μηνιαία συνδρομή που ανανεώνεται σε ένα ολόκληρο έτος, δηλαδή μια μεγάλη έκπτωση. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το PureVPN προσφέρει διαφορετικές συνδρομές των οποίων οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη διάρκεια της επιθυμητής δέσμευσης.

Στον παρακάτω πίνακα εμφανίζονται οι τιμές κάθε προσφοράς:

Οι διαφορετικοί τύποι PureVPN
Διάρκεια της συνδρομής 5 -έτος εγγραφής Συνδρομή 1 έτους Συνδρομή 1 μήνα
Τιμή προθεσμίας 69,60 € 27,48 € 11,95 €
Μηνιαία τιμή 1,16 € 2,29 € 11,95 €
Η οικονομία που πραγματοποιήθηκε κατά την περίοδο -90% ή -647.40 € -81% ή -115.92 €

Πρέπει να το ξέρετε αυτό Κάθε συνδρομή είναι αυτόματα ανανεώσιμη, Εκτός από το να ζητάς τη διακοπή του μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [Email Protected] . Είναι σημαντικό αυτό το αίτημα να γίνει αρκετές ημέρες πριν από το τέλος της τρέχουσας σύμβασης.

Καλές προσφορές PureVPN

Διαβάστε επίσης όλες τις προσφορές που προσφέρονται από το PureVPN

Λεπτομέρειες σχετικά με τις επιλογές που προτείνεται από το PureVPN

Στο πλαίσιο πολύ συγκεκριμένων χρήσεων, τα κοινά χαρακτηριστικά του PureVPN ενδέχεται να μην επαρκούν. Γι ‘αυτό ο προμηθευτής διατίθεται στους πελάτες του Τρεις πρόσθετες επιλογές, που πρέπει να αφαιρεθούν ταυτόχρονα με τη συνδρομή VPN.

 • Προώθηση θύρας: Μεταφορά θύρας.

Υπάρχουν αρκετές καταστάσεις στις οποίες το Ανακατεύθυνση του λιμανιού μπορεί να βρει ένα βοηθητικό πρόγραμμα όταν ένας διακομιστής VPN χρησιμοποιείται για την προστασία του απόρρητου του. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για ένα άτομο που θα ήθελε Πρόσβαση στον υπολογιστή σας ή στον απομακρυσμένο διακομιστή, Μοιραστείτε τη διαχείριση του ιστότοπού σας, Παίξτε στο διαδίκτυο με φίλους στον δικό του διακομιστή παιχνιδιών κ.λπ.

Κλασικά, ένας διακομιστής VPN αντικαθιστά τη διεύθυνση IP ενός υπολογιστή με ένα από τα. Γι ‘αυτό Είναι αδύνατο να επιστρέψουμε στην πηγή μιας ασφαλούς σύνδεσης με αυτόν τον τρόπο. Από την άλλη πλευρά, το πλήθος της IP που μπορεί να αντιπροσωπεύει αυτό είναι πιθανό να εμποδίσει την πρόσβαση σε ορισμένες εφαρμογές. Σε αυτές τις περιπτώσεις, τοΑπασχόληση στατικής διεύθυνσης IP είναι προτιμότερο: Για παράδειγμα, πρόσβαση στον ιστότοπο μιας τράπεζας, ένα εσωτερικό επιχειρηματικό δίκτυο, κάμερες παρακολούθησης κ.λπ.

 • Προστασία DDOS: Προστασία από τις επιθέσεις του τμήματος.

Σε ορισμένους τομείς δραστηριότητας, Φροντίστε ενάντια σε πιθανές επιθέσεις DDo είναι απαραίτητη. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου και τις εταιρείες που εξελίσσονται στο Διαδίκτυο για παράδειγμα. Συγκεκριμένα, αυτή η επιλογή εμποδίζει τις επιθέσεις και αποφεύγει επίσης αδικαιολόγητες αυξήσεις της κυκλοφορίας Σε στοχευμένες ιστοσελίδες. Αυτή η προστασία συχνά επιστρέφει σε θετικές κριτικές πελατών PureVPN.

Τι είναι μια επίθεση DDoS ?

Μια επίθεση DDOS, από τα Αγγλικά Κατανεμημένη άρνηση υπηρεσίας, ή την επίθεση άρνησης της κατανεμημένης υπηρεσίας, συνίσταται στην εκμετάλλευση λογισμικού ή εξάτμισης υλικού ή για την κορεσμό του εύρους ζώνης. Ο στόχος είναι να καταστεί ο στοχευμένος ιστότοπος απρόσιτος, για κακόβουλους σκοπούς. Αυτός ο τύπος επίθεσης συχνά συνοδεύεται από αίτημα λύτρας. Για να μάθετε περισσότερα, η γαλλική κυβέρνηση έχει θέσει ένα ηλεκτρονικό αρχείο στο διαδίκτυο.

Περίοδος δοκιμής και μέσα πληρωμής: συνδρομές PureVPN

Όποια και αν είναι η επιλεγμένη προσφορά, οι μέθοδοι πληρωμής που έγιναν αποδεκτές από τον προμηθευτή PureVPN είναι πανομοιότυπες και λίγες. Πράγματι, εκτός αν Έχετε πιστωτική κάρτα Visa, MasterCard ή AmericanExpress ή έναν λογαριασμό PayPal, Δεν είναι δυνατό να πληρώσετε τη συνδρομή σας με άλλο μέσο.

Ωστόσο, ο προμηθευτής PureVPN αφήνει τη δυνατότητα εισαγωγής ενός κωδικού προώθησης προκειμένου να μειωθεί το τιμολόγιο. Τέλος πάντων, είναι πάντα Πιθανό να αποσυρθεί εντός 31 ημερών, Σε περίπτωση δυσαρέσκειας για παράδειγμα. Στη συνέχεια θα χορηγηθεί επιστροφή προχωρημένων ποσών.

Εγγύηση PureVPN

Το PureVPN προσφέρει 31 ημέρες ικανοποιημένοι ή επιστροφές για δοκιμή υπηρεσιών VPN.

Από τη συνδρομή ενός μηνός σε εκείνη ενός έτους, το PureVPN υλοποιεί ένα Εγγύηση ικανοποίησης 31 ημέρας κατά τη διάρκεια της οποίας είναι δυνατόν να ζητηθεί πλήρης επιστροφή των ποσών που καταβλήθηκαν. Εκτός αυτού, αυτή η δέσμευση ισχύει επίσης κατά τη διάρκεια και μετά τη δοκιμή των 7 ημερών.

Για να έχετε το όφελος, είναι απαραίτητο να εισαγάγετε μια ηλεκτρονική φόρμα ή να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [Email Protected] . Ο προμηθευτής PureVPN προειδοποιεί, από την άλλη πλευρά, ότι πριν από την επιστροφή χρημάτων, θα φροντίσει πρώτα να επιλύσει το τεχνικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Διαδικασία για τον τερματισμό του καθαρού VPN

Για να διαβάσετε επίσης πώς να τερματίσετε την προσφορά PureVPN ?

Όλα τα νέα του χειριστή PureVPN

VPN Βέλγιο Δύο προσφορές

VPNs για το ξεκλείδωμα του Βελγίου με ασφάλεια από 1,16 €

Purevpn και ivacy

Ασφαλίστε τις συσκευές σας με ένα φτηνό VPN, από 0,90 €/μήνα !

VPNs στο promo της στιγμής

Με μείωση κατά 79 έως 90%, αυτά τα VPN promo είναι ένα χτύπημα

PureVPN: Μια συνδρομή για πολλαπλές λειτουργίες

Ο προμηθευτής PureVPN δίνει υπερηφάνεια για τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται στην προσφορά του. Στο ασφάλεια, εμπιστευτικότητα και κοινή χρήση αρχείων, προσαρμόζεται στις ανάγκες ολόκληρης της οικογένειας. Εδώ είναι αυτά τα χαρακτηριστικά λεπτομερώς, ταξινομημένα ανά κατηγορίες.

Πλοηγηθείτε στο Διαδίκτυο με ασφάλεια χάρη στο PureVPN

Επειδή οι συνδέσεις η ασφάλεια είναι ο κύριος λόγος για να υπάρξουν VPNs, ο προμηθευτής PureVPN έχει βάλει διπλά τσιμπήματα σε αυτήν την περιοχή. Τα μέλη του νοικοκυριού δεν πρέπει να ξεπεράσουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το PureVPN είναι ο σύμμαχος των χρηστών του Διαδικτύου που απαιτούν την καλύτερη προστασία των πιθανών δεδομένων τους.

Τα διαφορετικά χαρακτηριστικά του PureVPN

Για να ικανοποιήσει τους πελάτες του, το PureVPN υπογραμμίζει πολλά ελκυστικά χαρακτηριστικά.

Πόσες ταυτόχρονες συνδέσεις με το PureVPN ?

Όταν ένας χρήστης αποφασίσει να εγγραφεί σε ένα VPN, είναι σημαντικό να εξοπλίσει όλες τις συσκευές του για να είναι πάντα σε θέση να πλεύσει ανώνυμα στο Διαδίκτυο. Επομένως, οι συνδρομές VPN είναι γενικά χρησιμοποιήσιμο σε διάφορες συσκευές, ταυτόχρονα. Αυτό συμβαίνει και με το PureVPN.

Όποια και αν είναι η διάρκεια της δέσμευσης που έχει εγγραφεί, μόνο ένας λογαριασμός πελατών δίνει το Δυνατότητα σύνδεσης έως και 5 συσκευών ταυτόχρονα. Με αυτόν τον τρόπο, είναι ολόκληρο το νοικοκυριό που μπορεί να χρησιμοποιήσει το Διαδίκτυο χωρίς κίνδυνο να κλαπεί από προσωπικά δεδομένα, ανεξάρτητα από τον τύπο της συσκευής που χρησιμοποιείται.

Ασφαλίστε τις συνδέσεις χάρη σε διάφορα πρωτόκολλα

Η PureVPN αποφάσισε να μην επιλέξει για τους πελάτες του. Κάθε υπάρχον πρωτόκολλο σύνδεσης έχει τα ελαττώματα και τα πλεονεκτήματά του, επίσης αυτός ο προμηθευτής VPN προσφέρει το πιο αποτελεσματικό στην αγορά: PPTP, OpenVPN, L2TP, IPSEC, IKEV2 … Ο χρήστης του Διαδικτύου μπορεί, ως εκ τούτου Το καλύτερο, μεταξύ της ταχύτητας και της αξιοπιστίας της προστασίας των δεδομένων του.

Υψηλή κρυπτογράφηση για ασφαλείς συνδέσεις Wi-Fi

Προς το παρόν, α 256 -bit κρυπτογράφηση δεδομένων είναι η καλύτερη δυνατή τεχνολογία. Πράγματι, σε αυτή την περίπτωση, η κωδικοποίηση κρυπτογράφησης και το κλειδί αποκωδικοποίησης περιέχει μια συμβολοσειρά 256 χαρακτήρων. Για να το σπάσουμε, ακόμη και ο ισχυρότερος υπολογιστής δεν θα ήταν αρκετός, παρά τα εκατομμύρια των ετών προσπαθειών. Είναι αυτή η τεχνολογία που χρησιμοποιεί η PureVPN για να παρέχει ασφαλείς συνδέσεις στους πελάτες της.

Κανονικά, οι συνδέσεις Wi-Fi είναι πολύ λιγότερο ασφαλείς από τις ενσύρματες συνδέσεις. Αυτό το αναγνωρισμένο ελάττωμα εξηγεί γιατί οι εταιρείες σπάνια κάνουν αυτή την τεχνολογία διαθέσιμη στους υπαλλήλους τους. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας έναν διακομιστή PureVPN ως ενδιάμεσο, ακόμη και Το Wi-Fi μπορεί να επωφεληθεί από κρυπτογράφηση 256 bit.

Επωφεληθείτε από τη λειτουργία Killswitch με το PureVPN

Η λειτουργικότητα του διακόπτη Kill που προτείνεται από το PureVPN εξασφαλίζει αυτόΔεν είναι δυνατή η διαρροή δεδομένων. Πράγματι, κατά τη διάρκεια μιας σύνδεσης μέσω ενός εικονικού ιδιωτικού δικτύου, μπορεί να συμβεί ότι η σύνδεση διακόπτεται εάν μόνο μερικά δευτερόλεπτα. Αυτό είναι επίσης δυνατό χωρίς VPN, αλλά οι επιπτώσεις είναι μικρότερες. Πράγματι, Η σύνδεση VPN οδηγεί αμέσως στην παύση της προστασίας των δεδομένων.

Ένα κακόβουλο άτομο θα μπορούσε τότε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία Πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες. Χάρη στο διακόπτη Kill, γίνεται αδύνατο επειδή η κατανομή της σύνδεσης VPN θα οδηγούσε αμέσως στη στάση σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Κατά συνέπεια, αν δεν επαναφερθεί χειροκίνητα, θα αποκατασταθεί μόνο μόλις εξασφαλιστεί η εξασφάλιση.

Δοκιμάστε τη λειτουργία του VPN του

Διαβάστε επίσης δοκιμάστε τη λειτουργία του VPN σας

Λήψη και κοινή χρήση αρχείων στο P2P, απεριόριστη ροή

Μεταξύ των δραστηριοτήτων των χρηστών του Διαδικτύου για τις οποίες η χρήση ενός VPN είναι η πιο δικαιολογημένη, πρέπει να παραθέσουμε ροή και ανταλλαγή αρχείων σε peer-to-peer, ή P2P, καθώς και streaming. Ότι είναι μέσω χείμαρος, Netflix, Disney+, Video Prime, Rakuten Video, ή για να παρακολουθήσετε OCS, η λήψη και η ροή καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες εύρους ζώνης. Επιπλέον, μέρος του περιεχομένου είναι προσβάσιμο μόνο από ορισμένες χώρες. Επομένως, το ενδιαφέρον του PureVPN παίρνει το πλήρες νόημά του.

Ροή pureVPN

Αυξήστε όλους τους περιορισμούς ροής με το PureVPN.

Επωφεληθείτε από το απεριόριστο εύρος ζώνης και μια γρήγορη ταχύτητα σύνδεσης με το PureVPN

Όποια και αν είναι η χρήση, Οι διακομιστές PureVPN δεν επιβάλλουν περιορισμούς εύρους ζώνης στους χρήστες του. Ακόμα καλύτερα, σας επιτρέπουν να περάσετε γύρω από εκείνους που επιβάλλονται από τους ISP για να εξομαλύνετε τις κορυφές κατανάλωσης και να διατηρήσετε μια μέση ταχύτητα σε όλους τους χρήστες τους. Χάρη στην ανωνυμία που επιτρέπεται από το VPN, ο ISP δεν γνωρίζει ότι ένας χρήστης καταναλώνει εύρος ζώνης, για παράδειγμα για ροή ή P2P. Επομένως, η ροή δεν μειώνεται.

Οι διακομιστές του δικτύου PureVPN σχεδιάστηκαν επίσης για να εξουσιοδοτήσουν Ροές 1 GB/S, Για να μην επιβραδύνετε τις συνδέσεις. Το μόνο όριο είναι επομένως αυτό του οικιακού δικτύου του συνδρομητή. Κατά συνέπεια, οι διακομιστές VPN αυτού του προμηθευτή είναι σε θέση να απορροφήσουν την κυκλοφορία που παράγεται από τις δραστηριότητες των πελατών της.

Διακομιστές αφιερωμένους σε P2P, Torrent και streaming

Επιλέγοντας διακομιστές αφιερωμένους στο P2P και χείμαρος, Τα πλεονεκτήματα που αναφέρονται παραπάνω αυξάνονται, με εύρος ζώνης ευρέως βελτιστοποιημένα για το σκοπό αυτό. Επιπλέον, οι γεωγραφικές τοποθεσίες τους έχουν μελετηθεί για να εξαπατήσουν τους ιστότοπους ροής. Πράγματι, πρέπει να γνωρίζετε ότι ορισμένο περιεχόμενο, για λόγους εμπορικών δικαιωμάτων εν γένει, είναι προσβάσιμα μόνο σε προκαθορισμένες χώρες.

Ωστόσο, το PureVPN αντικαθιστά τη διεύθυνση IP ενός χρήστη με εκείνη ενός από τους διακομιστές του, Netflix, Disney+, Video Prime και άλλες τοποθεσίες streaming πιστεύουν ότι επιτρέπουν την πρόσβαση στο περιορισμένο περιεχόμενό τους σε έναν χρήστη στη χώρα στην οποία βρίσκεται ο διακομιστής VPN. Αυτή η αρχή μπορεί επίσης να ισχύει για τη χρήση Spotify στο εξωτερικό χάρη στο VPN.

Τέλος, στο βαθμό που ως ανταλλαγή αρχείων μέσω του P2P και του χείμαρος, Από τη φύση αυτής της λειτουργίας, αποκαλύπτει τη διεύθυνση IP κάθε υπολογιστή που αποτελεί το δίκτυο κοινής χρήσης, περάστε μέσω διακομιστή αφιερωμένου στο P2P επιτρέπει απόκρυψη της διεύθυνσης IP σας και έτσι παραμένουν ανώνυμοι στα μάτια των άλλων.

Η αρχή P2P

Emule, BitTorrent, Utorrent, Akamai … γνωστοί από τους περισσότερους χρήστες του Διαδικτύου, αυτός ο τύπος λογισμικού σας επιτρέπει να ανταλλάξετε αρχεία όλων των τύπων χρησιμοποιώντας κόμβους, επίσης ονομαζόμενα ομότιμους. Αποτελούν, μαζί, ένα αποκεντρωμένο δίκτυο. Κάθε κόμβος, συγκεκριμένα, αντιπροσωπεύεται από τον υπολογιστή κάθε χρήστη. Το κύριο πλεονέκτημα του P2P είναι επομένως ένα σημαντικό κέρδος εύρους ζώνης, αφού κάθε άκρο των ανταλλαγών αρχείων συλλέγεται από κάθε κόμπο, ως είδος καμβά υφασμένου μεταξύ κάθε υπολογιστή. Φυσικά, οι συνομηλίκοι επιλέγονται από το λογισμικό που έχουν τα αρχεία που έχει κάθε ένα από αυτά.

Εμπιστευτικότητα των δραστηριοτήτων και των χρηστών του Διαδικτύου

Με την εγγραφή σε ένα VPN, ένας χρήστης του Διαδικτύου είναι επίσης πρόθυμος να παραμείνει ανώνυμος και να πλοηγηθεί εμπιστευτικά στο Διαδίκτυο. Ο προμηθευτής PureVPN παρέχει έτσι στους πελάτες του πολλά χαρακτηριστικά που λειτουργούν με αυτή την έννοια.

Ασφάλεια και ανωνυμία PureVPN

Πλοηγηθείτε στο Διαδίκτυο με ασφάλεια και με συνολική ανωνυμία χάρη στο PurePVN.

Πλοηγηθείτε ανώνυμα με καλύμματα της διεύθυνσης IP σας με το PureVPN

Είναι ένα μεγάλο κλασικό από όλα τα VPN. Οι διακομιστές PureVPN επιτρέπουν Απόκρυψη της διεύθυνσης IP αλήθεια για τους πελάτες του, αντικαθιστώντας το με ένα από τα δικά τους. Έτσι, είναι αδύνατο, είτε από έναν ιστότοπο, έναν χάκερ ή ακόμα και τον πάροχο πρόσβασης στο Διαδίκτυο, να επιστρέψει στη συσκευή που έχει συνδεθεί.

Είναι ακόμη δυνατό να επιλέξετε τη χώρα του διακομιστή VPN για να συνδεθείτε, να θολώσετε τα κομμάτια ακόμη περισσότερο. Αυτό είναι’Μία από τις πιο χρήσιμες λειτουργίες των VPNs, Δεδομένου ότι συμβάλλει στην ανωνυμία του χρήστη στο Διαδίκτυο.

Λειτουργία iOS: VPN παρακάμπτει σε πραγματικό χρόνο ανάλογα με τις ανάγκες

Ο Κάλυψη διευθύνσεων IP και η τακτική αλλαγή του είναι τρομερά όπλα για να παραμείνουν ανώνυμα στο διαδίκτυο. Δυστυχώς, υπάρχουν καταστάσεις στις οποίες αυτή η λειτουργικότητα προκαλεί ανησυχία. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για Πρόσβαση σε τραπεζικούς ιστότοπους, Για παράδειγμα. Πράγματι, θα μπορούσαν να δουν με ένα κακό μάτι την εισβολή των διευθύνσεων IP συνεχώς διαφορετικών. Ως προφύλαξη, θα μπορούσαν επομένως να εμποδίσουν τον λογαριασμό του Διαδικτύου του ενδιαφερόμενου πελάτη.

Επομένως, το PureVPN προσφέρει μια λειτουργία iOS κατόπιν ζήτησης Αφήστε ένα μερίδιο της απροστάτευτης σύνδεσης του VPN, Κατά τη σύνδεση με αυτούς τους συγκεκριμένους ιστότοπους. Ωστόσο, τα δεδομένα προστατεύονται για άλλους ιστότοπους, χωρίς παρέμβαση χρήστη.

Κατανοήστε τη διάσπαση της σήραγγας

Για να διαβάσετε επίσης για να μάθετε τα πάντα για τη διάσπαση του VPNS

Το PureVPN καταγράφει τις δραστηριότητες του χρήστη του Διαδικτύου ?

Όταν ένας χρήστης πλοηγείται μέσω ενός VPN, ένας από τους φόβους που μπορεί να έχει είναι ότι ο προμηθευτής του καταγγέλλει τις ενέργειές του ή ότι hacking Journal of Activity του. Ωστόσο, με το PureVPN, αυτός ο κίνδυνος είναι ανύπαρκτος στο βαθμό Οι δραστηριότητές του δεν συλλέγονται ούτε καταχωρούνται. Επομένως, είναι δυνατόν να περάσετε το Hadopi χάρη στο VPN.

Δεν υπήρξε πολιτική καταγραφής VPN επαληθεύτηκε από έναν οργανισμό πιστοποίησης μετά από έλεγχο. Επομένως, η PureVPN εξασφαλίζει την ανωνυμία των χρηστών του Διαδικτύου από το ένα άκρο στο άλλο της αλυσίδας, εξασφαλίζοντας παράλληλα ότι τα δεδομένα τους δεν αποθηκεύονται σε διακομιστές που μπορεί να είναι ευάλωτοι στο CyberTaks.

Προστασία από διαρροές DNS, IPv6 και WebRTC

Αν και μια σύνδεση προστατεύεται από ένα VPN, παραμένει θεωρητικά ένα ελάττωμα που μπορούν να εκμεταλλευτούν κακόβουλα άτομα: Διαρροές DNS. Αυτά μπορούν να παρέμβουν με κάθε πρόσβαση σε έναν ιστότοπο. Πράγματι, κατά τη στιγμή της επικύρωσης μιας διεύθυνσης URL σε ένα πρόγραμμα περιήγησης, είναι ένας διακομιστής DNS ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη μετάφραση του σε μια διεύθυνση IP, απαραίτητη για την κλήση του διακομιστή που φιλοξενεί τον εν λόγω ιστότοπο. Βασικό, επομένως ένας διακομιστής VPN δεν καλύπτει αυτό το τμήμα της σύνδεσης. Χάρη στο PureVPN, είναι η αρχαία ιστορία και η πλοήγηση γίνεται από την αρχή μέχρι το τέλος με έναν ασφαλή και ανώνυμο τρόπο.

Με την ίδια αρχή με τις διαρροές DNS, α Διαρροή διεύθυνσης IP είναι δυνατόν. Αυτό μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια ενός ελαττώματος στον διακομιστή VPN. Για να αποφευχθεί αυτός ο κίνδυνος, το PureVPN προσθέτει λειτουργικότητα στην εφαρμογή του. Διατίθεται μόνο για Windows, Μειώνει αμέσως τη σύνδεση στο Διαδίκτυο εάν η εμπιστευτικότητα της IP διακυβεύεται.

Εγγενείς σε προγράμματα περιήγησης στο διαδίκτυο, Διαρροές WebRTC Επιτρέψτε στους ιστότοπους να έχουν πρόσβαση σε μια πραγματική διεύθυνση IP ακόμη και συνδέοντας μέσω ενός VPN. Για να αντισταθμίσει αυτό το κενό, το PureVPN περιλαμβάνει μια λειτουργικότητα κατά της διαδρομής WebRTC, η οποία πρέπει να ενεργοποιηθεί πριν από την περιήγηση στον καμβά.

Τι είναι μια διεύθυνση IPv6 ?

Πριν από μερικά χρόνια, οι διευθύνσεις IP που επέτρεψαν τον προσδιορισμό της προέλευσης και του προορισμού κάθε σημείου ενός δικτύου, δηλαδή ενός υπολογιστή, ενός τηλεφώνου …, ήταν στην έκδοση 4, που ονομάζεται IPv4. Θα μπορούσαν να μοιάζουν με 192.168.124.112. Κωδικοποιήθηκε με βάση 32 -bit, έφτασαν σε κορεσμό το 2011 λόγω της εμφάνισης συνδεδεμένων αντικειμένων.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μια έκδοση 6 έχει φτάσει και τώρα το αντικαθιστά στην αντιμετώπιση των τερματικών που είναι ικανοί να συνδεθούν στο Διαδίκτυο. Με τα 128 bits τους, επιτρέπουν διαφορετικό αριθμό διαφορετικά πιο σημαντικών συνδυασμών. Η μορφή τους μοιάζει με 2001: 0690: 0823: 0000: 0215: 32GG: FA35: D25E. Υπάρχει λοιπόν μεγάλη διαφορά μεταξύ IPv4 και IPv6.

PureVPN: διακομιστές παντού, ανάλογα με τις απαιτούμενες χρήσεις

PureVPN, είναι περισσότεροι από 2.000 διακομιστές που διανέμονται σε 140 χώρες, προκειμένου να καταστεί βέλτιστη τα προτεινόμενα χαρακτηριστικά. Είτε πρόκειται για τη σύνδεση της σύνδεσης, το παρακάμπτοντας τους γεωγραφικούς περιορισμούς Από ορισμένες ροές ή ιστοσελίδες, αυτή η ομοιογενής διανομή στον πλανήτη αποτελεί πλεονέκτημα για τους πελάτες.

Η γεωγραφική κατανομή των διακομιστών PureVPN
Περιοχή Αριθμός διακομιστών
Αφρική 150
Βόρεια Αμερική 656
Κεντρική Αμερική 12
νότια Αμερική 81
Ασία 273
Ευρώπη 769
Ωκεανία 93

Αυτοί οι διακομιστές επιτρέπουν την πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής PureVPN, χωρίς περιορισμούς. Για να τα συνοψίσουμε, είναι συμβατά με:

 • Ο streaming sites ;
 • αρκετά πρωτόκολλα ασφαλείας ;
 • το σύστημα ανταλλαγής αρχείων στο P2P καιχείμαρος.

Εκτός από τα χαρακτηριστικά που παρουσιάζονται σε αυτή τη σελίδα, όλοι οι διακομιστές VPN PureVPN είναι συμβατά με το όζον και το VoIP.

PureVPN και διακομιστές σε όλο τον κόσμο

Το PureVPN διαθέτει αρκετούς διακομιστές σε όλο τον κόσμο για να προσφέρει βέλτιστη ποιότητα υπηρεσιών.

Το όζον είναι ένα Καλύψτε το κακόβουλο λογισμικό, Ή κακόβουλο λογισμικό. Αυτά είναι συχνά κρυμμένα σε έναν ιστότοπο και επωφελούνται από έναν μη προστατευμένο υπολογιστή όχι ή άσχημα για να τα εγκατασταθούν. Με αυτόν τον τρόπο, κατασκοπεύουν τους χρήστες να αποκαλύπτουν πειρατές που είναι αρχικά αρκετές ευαίσθητες πληροφορίες, όπως κωδικοί πρόσβασης.

Οι κλήσεις VoIP καθορίζουν τη μετάδοση της φωνής μέσω του Διαδικτύου. Η αρχή της βασίζεται σε εκείνη της κλασσικής τηλεφωνίας, με τη διαφορά που Οι επικοινωνίες περνούν μέσω του Διαδικτύου, μέσω συμβατών τηλεφώνων ή συγκεκριμένου λογισμικού.

Όλα σχετικά με τη θέση των διακομιστών VPN

Διαβάστε επίσης τη σημασία του αριθμού των διακομιστών VPN

Οι λεπτομέρειες της εφαρμογής PureVPN

Για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PureVPN VPN, είναι απαραίτητο να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή στη συσκευή για προστασία. Είναι από αυτό ότι τα διαφορετικά χαρακτηριστικά μπορούν να ενεργοποιηθούν ή όχι ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη του Διαδικτύου.

Λίστα λειτουργικών συσκευών και λειτουργικών συστημάτων με PureVPN

Το PureVPN προσφέρει ένα ευρύ φάσμα αρχείων με δυνατότητα λήψης για να μπορέσει να εγκαταστήσει το λογισμικό του σε σχεδόν όλους τους τύπους συσκευών, ανεξάρτητα από το λειτουργικό τους σύστημα. Η πλήρης λίστα συμβατών τερματικών έχει ως εξής:

 • Υπολογιστές εξοπλισμένοι με Windows: Vista, 7, 8, 8.1, 10 και διακομιστής
 • Υπολογιστές εξοπλισμένοι με macOS: Yosemite 10.10, El Capitan 10.11, Σιέρα 10.12, High Sierra 10.13, Mojave 10.14 και Catalina 10.15;
 • Υπολογιστές εξοπλισμένοι με Linux
 • Κινητά τηλέφωνα και δισκία που εκτελούν Android
 • Τα κινητά τηλέφωνα iPhone και τα δισκία iPad που λειτουργούν κάτω από το iOS
 • Έξυπνη τηλεόραση τύπου τηλεόρασης Android και τηλεόραση Firestick
 • Προγράμματα περιήγησης Chrome και Firefox
 • δρομολογητές;
 • Kodi Multimedia Player.

Προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση σε επαρκείς εφαρμογές, θα πρέπει να μεταβείτε στην αφοσιωμένη σελίδα του ιστότοπου PureVPN. Σχετικά με τις εκδόσεις για Android, iPad ή iPhone κινητές συσκευές, Παρέχονται οι σύνδεσμοι με το Google Play και το AppStore.

Εξυπηρέτηση πελατών PureVPN, προσβάσιμη 24/7

Επειδή η ασφάλεια δεν μπορεί να αγνοήσει ένα Βοήθεια στο χρόνομεγάλο, Το PureVPN κάνει το δικό του διαθέσιμο μόνιμα, 24/7, από τη γάτα. Για τις πιο συχνές ερωτήσεις, συνιστάται όμως να συμβουλευτείτε, εκ των προτέρων, την έκθεση. Διαφορετικά, η εξυπηρέτηση πελατών PureVPN θα πρέπει να επισυνάπτεται.

Διαχείριση της εφαρμογής PureVPN

Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή PureVPN, απλώς την εκτελέστε και στη συνέχεια εισαγάγετε τα αναγνωριστικά που λαμβάνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά τη συνδρομή για να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της. Πολλές ρυθμίσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν από τους πιο άνετους χρήστες με VPN.

Ανάλογα με τους διαφορετικούς συνδυασμούς ή την επιλογή των διακομιστών, είναι δυνατόν να αντιμετωπιστούν με επιβράδυνση ροής, γενικά εγγύηση αυξημένης ασφάλειας. Για αρχάριους ή τα περισσότερα σε μια βιασύνη, α Αυτόματη λειτουργία σύνδεσης προτείνεται. Τέλος, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι υπολογιστές ή οι κινητές εκδόσεις είναι σχετικά παρόμοιες με το επίπεδο διεπαφής.