Πώς να ακυρώσετε μια παραπομπή κλήσης στο κινητό σας τηλέφωνο? | Prixtel, desactivate παραπομπή κλήσεων

Απενεργοποιήστε την αναφορά της κλήσης

Μετά από αυτό το βήμα, κάντε κλικ στην επιλογή Μεταφορά κλήσεων (ανάλογα με το μοντέλο smartphone και την έκδοση Android, μπορεί να είναι σε ένα υπομενού). Μόλις σε μεταφορά κλήσεων, θα δείτε τις αναφορές που είναι ενεργοποιημένες ή όχι. Κάνοντας κλικ στη μεταφορά που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να το απενεργοποιήσετε.

Πώς να ακυρώσετε μια παραπομπή κλήσης στο κινητό σας τηλέφωνο ?

Όπως γνωρίζουμε, το κινητό σας τηλέφωνο είναι ο πιστός σύντροφος σας σε καθημερινή βάση. Αλλά θα συνέβαινε μερικές φορές, ειδικά όταν αρχίζει να χτυπάει ή να δονείται στη μέση μιας επαγγελματικής συνάντησης ή ακόμα και κατά τη διάρκεια ενός δείπνου με το κεφάλι στο κεφάλι. Επομένως, για να μην διαταραχθείτε, έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία κλήσεων σε άλλη γραμμή ή στον αυτόματο τηλεφωνητή σας. Αλλά τώρα που η συνάντησή σας ή το βράδυ σας έχει τελειώσει, θέλετε να ακυρώσετε αυτήν τη λειτουργία παραπομπής κλήσης. Δεν ξέρετε πώς να το κάνετε ? Ο φορέας εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας Prixtel εξηγεί πώς να ακυρώσει γρήγορα την κλήση πίσω στο κινητό σας τηλέφωνο.

Ποιοι είναι οι κωδικοί ακύρωσης της παραπομπής κλήσεων σε ένα κινητό ?

Η παραπομπή κλήσεων, που ονομάζεται επίσης μεταφορά κλήσης, καθιστά δυνατή την επιστροφή των κλήσεων των ανταποκριτών σας σε άλλο σταθερό ή κινητό αριθμό τηλεφώνου ή απευθείας στον μηχανισμό απάντησής σας.

Ανάλογα με τις ανάγκες σας, υπάρχουν διάφοροι τύποι προγραμματιζόμενων κλήσεων: μεταφορά κλήσεων σε μη απάντηση, μη προσβασιμότητα, κατοχή ή συστηματική (άνευ όρων παραπομπή). Μπορείτε να διαμορφώσετε αυτούς τους διαφορετικούς τύπους μεταφοράς κλήσεων απευθείας από το ψηφιακό μπλοκ του κινητού σας τηλεφώνου χρησιμοποιώντας συγκεκριμένους κωδικούς.

Με τον ίδιο τρόπο, υπάρχουν αρκετοί κώδικες ακύρωσης για να απενεργοποιήσουν μια παραπομπή κλήσεων στο κινητό σας τηλέφωνο.

Ακύρωση συστηματικής κλήσης για το γραμματοκιβώτιό σας ή σε άλλο αριθμό

Εάν έχετε μεταφέρει όλες τις κλήσεις σας στον τηλεφωνητή σας με κλήση ** 21*, πρέπει τώρα να ασχοληθείτε με το # 21 # και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο κλήσης για να ακυρώσετε την έκκληση στον μηχανισμό απαντήσεων σας.

Και αν προτιμάτε να στείλετε όλες τις τηλεφωνικές σας κλήσεις σε έναν άλλο σταθερό ή αριθμό κινητού τηλεφώνου (για παράδειγμα η Γραμματεία της εταιρείας σας), ο χειρισμός είναι ο ίδιος για να διαγράψετε αυτό το είδος μεταφοράς κλήσεων: απλώς ασχοληθείτε στο smartphone # 21 # τότε πατήστε το πλήκτρο κλήσης Για να επικυρώσει τη μεταφορά της μεταφοράς.

Απενεργοποιήστε μια παραπομπή κλήσης σε μη -απαντά

Μάλλον ότι οι κλήσεις επιστρέφονται στο φωνητικό σας ταχυδρομείο όταν δεν απαντάτε, έχετε δημιουργήσει παραπομπή σε άλλο αριθμό πληκτρολογώντας ** 61* ? Για να ακυρώσετε αυτήν την παραπομπή κλήσης σε μη -Answer, απλά καλέστε # 61 # τότε πατήστε την κλήση για την αποστολή μιας κλήσης για επικύρωση.

Καταργήστε μια μεταφορά κλήσης στο επάγγελμα

Εάν έχετε μεταφέρει τις κλήσεις σας σε άλλη κινητά ή σταθερή γραμμή μόνο όταν είστε ήδη σε απευθείας σύνδεση με έναν άλλο συνομιλητή (συνθέτοντας το κινητό σας ** 67*), πρέπει να πληκτρολογήσετε # 67 # και να πατήσετε το πλήκτρο που στέλνει μια κλήση για απενεργοποίηση του Μεταφορά κλήσεων στο επάγγελμα.

Ακυρώστε την προσφυγή σε μη προσβάσιμο

Μπορεί να μην το γνωρίζετε, αλλά είναι δυνατόν να στείλετε τις κλήσεις σας σε άλλη γραμμή (κινητό ή σταθερό) όταν δεν έχετε δίκτυο ή όταν το κινητό σας είναι απενεργοποιημένο (είναι πρακτικό όταν βρίσκεστε σε διακοπές και ότι δεν μπορείτε να συμβουλευτείτε το γραμματοκιβώτιό σας).

Για να ενεργοποιήσετε αυτόν τον τύπο μεταφοράς κλήσεων σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, απλά πληκτρολογήστε ** 62*Ακολούθησε στον αριθμό παραλήπτη της απόλυσης και του #Key, τότε πρέπει να πατήσετε την κλήση για την αποστολή κλήσης για επικύρωση.

Για να διαγράψετε αυτήν την παραπομπή κλήσης στο κινητό σας τηλέφωνο, είναι ακόμη απλούστερο: Τύπος # 62 # Στη συνέχεια, πατήστε την κλήση για κλήση για επιβεβαίωση της απενεργοποίησης.

Καλό να ξέρω : Η ενεργοποίηση και η απενεργοποίηση της παραπομπής κλήσεων είναι στιγμιαία και ελεύθερη, αλλά οι κλήσεις που επιστρέφονται μπορούν να χρεώνονται σε off-μορφή ή αφιερωμένες στο κινητό σας σχέδιο σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που εφαρμόζονται από τον χειριστή σας. Καλύτερα να συμβουλευτείτε τον οδηγό τιμολόγησης για το πακέτο σας πριν ενεργοποιήσετε την παραπομπή των κλήσεων στη γραμμή σας.

Πώς να ακυρώσετε τη μεταφορά κλήσεων σε ένα smartphone Android ?

Εάν έχετε ενεργοποιήσει τη μεταφορά κλήσεων απευθείας στις ρυθμίσεις του smartphone Android (επομένως χωρίς να χρησιμοποιείτε τους κωδικούς κλήσης), οι χειρισμοί που εξηγούνται παραπάνω δεν θα λειτουργήσουν για να απενεργοποιήσουν μια κλήση πίσω.

Πρέπει να ακυρώσετε τη μεταφορά κλήσεων στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στην εφαρμογή τηλεφώνου, κάντε κλικ στα 3 μικρά σημεία στο επάνω δεξιά στη συνέχεια στις ρυθμίσεις ή τις ρυθμίσεις καλέστε.

Μετά από αυτό το βήμα, κάντε κλικ στην επιλογή Μεταφορά κλήσεων (ανάλογα με το μοντέλο smartphone και την έκδοση Android, μπορεί να είναι σε ένα υπομενού). Μόλις σε μεταφορά κλήσεων, θα δείτε τις αναφορές που είναι ενεργοποιημένες ή όχι. Κάνοντας κλικ στη μεταφορά που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να το απενεργοποιήσετε.

Απενεργοποιήστε τη μεταφορά κλήσεων σε τηλέφωνο Samsung

Εάν το τηλέφωνό σας Android είναι Samsung, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτήν την επιλογή για να ακυρώσετε την παραπομπή κλήσεων ανοίγοντας την εφαρμογή τηλεφώνου (White Phone σε πράσινο φόντο). Στη συνέχεια, ξεδιπλώστε το μενού πατώντας τα τρία μικρά σημεία που βρίσκονται στο επάνω δεξιά (πάνω από τις επαφές). Στη συνέχεια, μεταβείτε στις ρυθμίσεις, στη συνέχεια σε πρόσθετες υπηρεσίες μεταφορά κλήσεων. Κάντε κλικ στη μεταφορά που θέλετε να ακυρώσετε και να απενεργοποιήσετε για να ακυρώσετε την κλήση πίσω.

Πώς να απενεργοποιήσετε την παραπομπή κλήσεων σε ένα iPhone ?

Εάν έχετε ένα iPhone, η διαδικασία για απενεργοποίηση της παραπομπής κλήσης είναι διαφορετική.

Πρέπει να μεταβείτε στις προσαρμογές του smartphone της Apple στη συνέχεια στην ενότητα Τηλέφωνο και κάντε κλικ στην κλήση παραπομπής. Στη συνέχεια, μπορείτε να ακυρώσετε την κλήση πίσω.

Θέλετε να μάθετε εάν η επιλογή αναφοράς κλήσης είναι ενεργοποιημένη πριν ξεκινήσει η συνάντησή σας ? Αναζητήστε το μικρό εικονίδιο που αντιπροσωπεύει ένα τηλέφωνο και ένα βέλος προς τα δεξιά στη γραμμή κατάστασης, στο επάνω μέρος της οθόνης του iPhone σας.

Μια άλλη συμβουλή, για να ελέγξετε αν ενεργοποιείται μια παραπομπή κλήσης ή όχι στο κινητό σας τηλέφωνο, απλώς ασχοληθείτε με τον κωδικό *# 21# και επικυρώστε με το Keystand.

Απενεργοποιήστε την αναφορά της κλήσης

Αυτή η υπηρεσία σάς επιτρέπει να μεταφέρετε τις κλήσεις σας σε άλλο κινητό ή σταθερό εθνικό αριθμό τηλεφώνου ή τον τηλεφωνητή σας, όταν πηγαίνετε για διακοπές, για παράδειγμα, ή απλά όταν δεν μας επιθυμείτε τις κλήσεις σας.

Πως δουλεύει ?
Για να ενεργοποιήσετε την παραπομπή των κλήσεων:

Επιλέξτε το μενού “Ρυθμίσεις”, “Παραμέτρους κλήσης” Ή “Διαμόρφωση κλήσεων”
Επιλέγω “Αναφορά κλήσεων”
Στη συνέχεια, επιλέξτε τον τύπο απόλυσης (άνευ όρων, τόσο απρόσιτη, σε μη ανταπόκριση, εάν κατειλημμένη)
Εισαγάγετε τον αριθμό παραπομπής και στη συνέχεια επικυρώστε

Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε την παραπομπή κλήσεων χωρίς να περάσετε από το μενού του τηλεφώνου σας, χρησιμοποιώντας τους παρακάτω κωδικούς:

Οι κώδικες πρόσκλησης για προσφυγή:
Τύπος απόλυσης Δραστηριοποίηση Απενεργοποίηση
Άνευ όρων απόλυση ** 21*644# εντάξει ## 21#
Παραπομπή τόσο απρόσιτη ** 62*644# εντάξει ## 62#
Παραπομπή εάν καταλαμβάνεται ** 67*644# εντάξει ## 67#
Παραπομπή εάν δεν υπάρχει απάντηση ** 61*644# εντάξει ## 61#
Πώς να απενεργοποιήσετε την παραπομπή των κλήσεων ?

Απλά πρέπει να ακυρώσετε τις κλήσεις από το μενού για κινητά ή να χρησιμοποιήσετε τους κωδικούς παραπομπής.
• ή συνθέτοντας τον κωδικό ## 002# Για να ακυρώσετε όλες τις αναφορές.

Τιμολόγηση:

Η υπηρεσία είναι δωρεάν και η παραλαβή της κλήσης χρεώνεται σύμφωνα με τις τιμές που ισχύουν.

© 2023 ATM Mobilis. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται