Prix ​​Mini Electric Bev Electric από 37.321 €: Συμβουλευτείτε την τιμή του Mini Electric Bev Electric New By Agent, New Mini Cooper SE 100% Electric – Travel Notebook

Το νέο Mini Cooper είναι 100% ηλεκτρικό

Σύνταξη: Renaud Bonnet

Mini Electric Bev Price New Electric

Τιμή και Mini Electric Bev Electric από τον πράκτορα

Ανακαλύψτε το Prix ​​de la mini Electric Bev Electrique New Ανάλογα με τα διαφορετικά φινιρίσματα. Μπορείτε να συγκρίνετε την τιμή που προσφέρει ο μίνι αντιπρόσωπος σε αυτόν που μπορείτε να πάρετε αγοράζοντας το Mini Electric BEV από τον εκπρόσωπό σας Mini. Τα περισσότερα τελειώματα του ηλεκτρικού Bev Electric Bev προσφέρονται. Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές μας για μια Electric BEV Electrique Premium Edition, Premium Plus Edition, Estolute Estaire Edition, Resolute Edition, Essential.

Hatch 3 Πόρτες Ηλεκτρική F56 BEV LCI

Επαναφορά όλων

Τύπος οχήματος

  • Ειδικά οχήματα 5
  • Hatch 3 Πόρτες Ηλεκτρική F56 BEV LCI 5
  • Premium Edition 1
  • Premium Edition Plus 1
  • Ουσιαστική έκδοση Resolute 1
  • Resolute Edition Plus 1
  • Ουσιαστικό 1

Το νέο Mini Cooper είναι 100% ηλεκτρικό

Με την ευκαιρία της 60ης επετείου του, ο βρετανός κατασκευαστής Mini ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του με το νέο Mini Cooper είναι 100% Electric – δύο χρόνια μετά την εμπορία του υβριδίου επαναφορτιζόμενου Countryman. Αυτό το μοντέλο ανοίγει το δρόμο για μια ηλεκτρική αστική οδήγηση “Συνδυάζοντας τη βιωσιμότητα και τις αισθήσεις οδήγησης πλούσια σε συναισθήματα. »»

Σύνταξη: Renaud Bonnet

Το νέο MINI που ξεκίνησε το 2001 ερμηνεύει την έννοια του εξαιρετικά βελτιστοποιημένου χώρου, που σχετίζεται με τα αστικά ταξίδια, γεννήθηκε στο τμήμα Premium City Center. © Φωτογραφίες ευγενική προσφορά Mini, BMW Group

Το νέο Mini Cooper είναι 100% ηλεκτρικό

Το νέο Mini Cooper είναι 100% ηλεκτρικό

Το Mini Cooper προσφέρει εξαιρετική αστική απόδοση. 3,9 δευτερόλεπτα για να φτάσουν τα 60 km/h. Η επιτάχυνση από 0 έως 100 km/h είναι 7,3 δευτερόλεπτα. Η μέγιστη ταχύτητα περιορίζεται σε 150 km/h. © Φωτογραφίες ευγενική προσφορά Mini, BMW Group

Το νέο Mini Cooper είναι 100% ηλεκτρικό

Το νέο Mini Cooper είναι 100% ηλεκτρικό

Το νέο Mini Cooper είναι 100% ηλεκτρικό

Το νέο Mini Cooper είναι 100% ηλεκτρικό

Το νέο Mini Cooper είναι 100% ηλεκτρικό

Το νέο Mini Cooper είναι 100% ηλεκτρικό

Το μοντέλο διακρίνεται από το μοντέλο Mini Hatch με μια σειρά λεπτομερειών, όπως μια μαζική μετωπική μάσκα, αεροδυναμικές ζάντες, πολύχρωμους καθρέφτες ή μια νέα οθόνη αφής 5.5 ‘που αντικαθιστά το Mini Hatch Analog. © Φωτογραφίες ευγενική προσφορά Mini, BMW Group

Το Mini αποκαλύπτει το νέο μοντέλο Cooper είναι

Το Mini Original, σχεδιασμένο από τον Sir Alec Issigonis, γεννήθηκε από την έλλειψη πετρελαίου που προκλήθηκε από την κρίση του Σουέζ και τη ζήτηση για προσιτά αυτοκίνητα. Το πρώτο μίνι που έγινε στην Οξφόρδη το καλοκαίρι του 1959 σηματοδότησε την έναρξη μιας “επιτυχίας” που θα εκτείνεται πάνω από έξι δεκαετίες.

Για την 60η επέτειό του, το Mini κάνει ένα νέο βήμα προς την επόμενη γενιά οχημάτων, προσφέροντας για πρώτη φορά ένα ηλεκτρικό μοντέλο 100% 100%.
Το στυλ του Mini Cooper είναι πολύ κοντά σε αυτό του Mini Hatch. Με βάση την έκδοση 3 -door, το ηλεκτρικό μοντέλο διακρίνεται με ζάντες 4 -branch ή μια σχεδόν πλήρη μάσκα. Το βύσμα φόρτισης είναι πάνω από το δεξί πίσω τροχό, όπου η κατακόρυφη καυσίμου βρίσκεται σε μοντέλα θερμικού κινητήρα.

Ο ηλεκτρικός κινητήρας του παράγει 135 kW / 184 hp και μέγιστη ροπή 270 nm. Η ανακοινωθείσα απόδοση θα αποπλανήσει τους οδηγούς σε αστικούς περιορισμούς: 3,9s για να φτάσουν τα 60 km/h. Η επιτάχυνση από 0 έως 100 km/h είναι 7.3S. Η μέγιστη ταχύτητα περιορίζεται σε 150 km/h.

Το νέο Mini Cooper είναι 100% ηλεκτρικό

© Φωτογραφίες ευγενική προσφορά Mini, BMW Group

Η μπαταρία ιόντων λιθίου ειδικά για το μοντέλο προσφέρει μια σειρά από 235 έως 270 χιλιόμετρα. Βρίσκεται στο πάτωμα του οχήματος, χωρίς να ξεκινάει ο όγκος φόρτωσης του κορμού σε σύγκριση με τις θερμικές πόρτες μίνι 3.

Η επαναφόρτιση σε ένα γρήγορο τερματικό σας επιτρέπει να ανακτήσετε την αυτονομία 80% σε 40 λεπτά. Το Mini Cooper αντλεί την ενέργειά του από το ηλεκτρικό δίκτυο, στο οποίο μπορεί να συνδεθεί είτε με οικιακή υποδοχή, είτε μέσω του Wallbox Mini Electric, ή σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης.

Τη δύναμη όλων των ηλεκτρικών

Ενώ το νέο Mini Cooper θα πρέπει να δει την παραγωγή του τον ερχόμενο Νοέμβριο, ο χρόνος είναι ήδη για προ-παραγγελίες και το Carnet της αυτοκινητοβιομηχανίας φαίνεται αρκετά καλά γεμάτο. 45.000 είναι ο αριθμός των μελλοντικών ιδιοκτητών του οχήματος που έχουν ήδη περάσει την προ-παραγγελία τους, σύμφωνα με τη BMW.

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο ενώνει το επαναφορτιζόμενο μοντέλο υβριδικής χώρας στο φάσμα των ηλεκτρικών οχημάτων του κατασκευαστή. Ενσωματώνει επίσης την πρώτη από τις τέσσερις ηλεκτρικές ειδήσεις 100 % που θα παρουσιαστεί η ομάδα BMW μέχρι το 2021.