Πώς να μην πληρώσετε πάρα πολύ για το Premium YouTube – FR atsit,

Γνωρίζατε ήδη ότι θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε 4 δολάρια το μήνα με την εγγραφή σας στο Premium στο YouTube απευθείας μέσω του ιστότοπου του YouTube ? Και αν αυτό δεν συμβαίνει, θα συνεχίσετε να πληρώνετε 15,99 $ αντί για 11,99 $ για το YouTube Premium ?

Πώς να μην πληρώσετε πάρα πολύ για το Premium του YouTube

Το Premium του YouTube είναι κάτι που μετά την προσπάθεια, δεν θα θελήσετε ποτέ να εγκαταλείψετε ξανά. Είναι εύκολο να εγγραφείτε μέσω της εφαρμογής YouTube του iPhone ή του iPad για $ 15.99, αλλά γνωρίζατε ότι μπορείτε να πάρετε ακριβώς την ίδια συνδρομή Premium YouTube στο iPhone ή το iPad σας μόνο για $ 11.99 ?

Δεν το συνειδητοποίησα πριν δω μια διαφήμιση στον ιστότοπο του YouTube μετά την ακύρωση του Premium στο YouTube για σύντομη περίοδο. Αλλά ο λεγόμενος “φόρος μήλων” είναι πραγματικός και το YouTube μεταδίδει τα λειτουργικά έξοδα που πληρώνει για την Apple για το προνόμιο της πώλησης αυτής της υπηρεσίας απευθείας στην πλατφόρμα iOS και iPados απευθείας στους χρήστες iOS και iPados.

Γιατί αυτή η διαφορά κόστους ?

Η Apple λαμβάνει προμήθεια για κάθε πώληση που επεξεργάζεται μέσω του App Store. Αυτά τα έξοδα της Επιτροπής κυμαίνονται από 15 έως 30 % ανάλογα με τον προγραμματιστή και περιλαμβάνουν συνδρομές στις Υπηρεσίες που επιλέγουν οι προγραμματιστές μέσω μιας εφαρμογής iPhone ή iPad.

Η Apple απαγορεύει στους προγραμματιστές εφαρμογών που φιλοξενούν εφαρμογές στο App Store που προσφέρουν συνδρομές εντός εφαρμογών iOS ή iPados χωρίς να χρησιμοποιήσετε το App Store για να επεξεργαστείτε την πληρωμή, πράγμα που σημαίνει ότι το YouTube δεν μπορεί απλώς να συνδέσει με την επίσημη ιστοσελίδα τους από την εφαρμογή για να πληρώσει μια συνδρομή Premium YouTube.

Αυτός ο περιορισμός υποχρεώνει τους προγραμματιστές εφαρμογών να κάνουν μια επιλογή: 1) τιμολόγιο το ίδιο ποσό μέσω του καταστήματος εφαρμογών όπως παντού και υποβάλλονται σε απώλεια εισοδήματος. ή 2) το τιμολόγιο περισσότερο για συνδρομές με βάση το App Store για να απορροφήσει τα έξοδα προμήθειας.

Προφανώς, το YouTube δεν του αρέσει η ιδέα να υποβληθεί σε απώλεια εισοδήματος, οπότε περνάει το πρόσθετο κόστος της πλοήγησης της Apple από τα έξοδα προμήθειας στον χρήστη.

Αλλά δεν χρειάζεται να πληρώσετε μια τόσο άχρηστη αύξηση των τιμών αν ξέρετε πού να αναζητήσετε και αυτό θα σας δείξουμε σήμερα.

Πώς να αποφύγετε τον φόρο μήλου για το Premium του YouTube

Το κλειδί για να πληρώσετε 11,99 δολάρια για τη συνδρομή σας στο YouTube Premium, αντί για 15,99 δολάρια, συνίσταται απλώς στην αγορά της Premium YouTube συνδρομής σας απευθείας από το YouTube αντί να χρησιμοποιήσετε τον μηχανισμό συνδρομής του App Store για να αποκτήσετε την ίδια υπηρεσία.

Με την εξάλειψη του ενδιάμεσου, η Apple δεν λαμβάνει κανένα μερίδιο από τα κέρδη και επομένως το YouTube τιμολογεί το αρχικό κόστος της υπηρεσίας Premium YouTube αντί για φουσκωμένο ποσό, καθώς δεν αναγκάζεται να πληρώσει τα τέλη προμήθειας στην Apple εάν εγγραφείτε με αυτόν τον τρόπο με αυτόν τον τρόπο.

Στο στιγμιότυπο οθόνης στα αριστερά, μπορείτε να δείτε ότι η αίτηση YouTube για το iOS ανακοινώνει τιμή 15,99 $ για το Premium YouTube. Αντίθετα, στα δεξιά, μπορείτε να δείτε ότι ο ιστότοπος του YouTube στο Safari ανακοινώνει ακριβώς τις ίδιες υπηρεσίες Premium YouTube μόνο για 11,99 $.

PRO COONDS: Δεν έχει σημασία πού εγγραφείτε στο Premium YouTube, επειδή θα έχετε τα ίδια χαρακτηριστικά. Αλλά αν επιλέξετε την εφαρμογή iPhone, απλά θα πληρώσετε περισσότερα.

Και αν ήδη πληρώσω 15,99 $ για το Premium YouTube ?

Εάν έχετε ήδη εγγραφεί στο Premium στο YouTube από την αίτησή σας iOS ή iPados για $ 15.99 και θέλετε να ανοικοδομήσετε τον εαυτό σας για την τιμή των 11,99 $, τότε μπορείτε σίγουρα να το κάνετε.

Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε την εφαρμογή App Store και πατήστε τη φωτογραφία του προφίλ σας στο επάνω δεξιά και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί εγγραφής. Όταν η λίστα ενεργών συνδρομών σας γεμίζει, μπορείτε να ακυρώσετε την υπάρχουσα συνδρομή σας στο YouTube Premium.

Μετά την ακύρωση, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το υπόλοιπο της συνδρομής σας Premium YouTube προτού μπορέσετε να επαναλάβετε. Όταν τελειώσει η συνδρομή σας στο YouTube Premium, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Premium Subscription του YouTube στο Safari για να ανακαινίσετε τον εαυτό σας με την τιμή των 11,99 $.

Η διεύθυνση URL για επίσκεψη για Premium YouTube συνδρομές βρίσκεται παρακάτω:

Τα πλεονεκτήματα του Premium YouTube

Θέλουμε να επαναλάβουμε αυτή την εγγραφή στο YouTube Premium μέσω του ιστότοπου YouTube αντί του App Store σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από τα ίδια πλεονεκτήματα, σαν να εγγραφείτε στο Premium YouTube μέσω της εφαρμογής iOS.

Αυτά τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν:

Ανάγνωση βίντεο στο παρασκήνιο Δεν διαφήμιση πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά από βίντεο χωρίς διαφήμιση στο βίντεο σας ροή Η πιθανότητα λήψης βίντεο για πρόσβαση ανάγνωσης εκτός σύνδεσης σε νέες λειτουργίες όπως η λειτουργία εικόνας σε εικόνες και έξυπνες λήψεις πριν κάποιος μπορεί να τους χρησιμοποιήσει πρόσβαση σε ολόκληρο το YouTube Κατάλογος ροής μουσικής

Επιπλέον, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο YouTube Premium στο iPhone ή το iPad σας εκτός από όλα τα άλλα μηχανήματα ή/και συσκευές σας, ανεξάρτητα από τον τόπο που επιλέγετε να εγγραφείτε.

Περίληψη

Γνωρίζατε ήδη ότι θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε 4 δολάρια το μήνα με την εγγραφή σας στο Premium στο YouTube απευθείας μέσω του ιστότοπου του YouTube ? Και αν αυτό δεν συμβαίνει, θα συνεχίσετε να πληρώνετε 15,99 $ αντί για 11,99 $ για το YouTube Premium ?

Θα θέλαμε να γνωρίζουμε τη γνώμη σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.