Παιχνίδια πλατφόρμας – Παίξτε δωρεάν παιχνίδια στο Poki, Παιχνίδια πλατφόρμας ��् Δωρεάν παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση πλατφόρμας!

Παιχνίδια πλατφόρμας

Θέλετε να δοκιμάσετε κάτι πιο φανταστικό, με περισσότερη δράση ? Ρίξτε μια ματιά στον φίλο μου Pedro. Δρόμους υπό την καθοδήγηση. μιας μπανάνας ομιλίας ? Ναι, μια μπανάνα που ονομάζεται Pedro, ο οποίος θα σας διδάξει τα κόλπα του επαγγέλματος και θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα εμπόδια και να καταρρίψετε τους εχθρούς σε ένα υπέροχο παιχνίδι πλατφόρμας !

Παιχνίδια πλατφόρμας

Η συλλογή μας παραθέτει όλα τα φανταστικά παιχνίδια πλατφόρμας. Παίξτε προκλήσεις σε μάχες, στρατηγική και άλλα, δωρεάν ! Έχουμε κλασική και σύγχρονη δράση καθώς και ολόκληρη σειρά παιχνιδιού. Παίξτε Castle Cat 1, 2, 3 και 4, στα παιχνίδια Wiggi και την πλήρη συλλογή του Rolling Hero ! Η συλλογή μας πλατφόρμες θα σας διασκεδάσει για εβδομάδες χάρη στα χιλιάδες διαθέσιμα επίπεδα ! Προετοιμαστείτε για να πηδήξετε, να πολεμήσετε και να τρέξετε για να φτάσετε στην κορυφή της κατάταξης !

Αναμείνετε εντυπωσιακά γραφικά, έγχρωμες επίπεδα και ρευστές κινούμενες εικόνες σε όλα τα παιχνίδια πλατφόρμας μας. Ισορροπήστε τον εαυτό σας στα δέντρα σαν μαϊμού, βυθίστε υποβρύχια σαν ψάρι και κυνηγήστε το τυρί σε έναν κινούμενο κήπο. Οι προκλήσεις της πλατφόρμας μας γίνονται για παίκτες όλων των ηλικιών: προκλήσεις γελοιογραφίας για τα νεότερα και τρομακτικά παιχνίδια για ενήλικες. Βρείτε όλους τους τύπους παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένης της συλλογής, των αγώνων μάχης και του παζλ. Υπάρχει μια πρόκληση για όλους !

Ποια είναι τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση πλατφόρμας ?

 1. Dyna Boy
 2. Ουράνιο τόξο obby
 3. Κέλυφος
 4. Stickman Parkour 2: Lucky Block
 5. Dana: Rellics for Dirty
 6. Διπλή γάτα
 7. Διαφυγή
 8. Λάσπη εργαστήριο
 9. Rhino Rush Stampede
 10. Κατάβαση

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή παιχνίδια πλατφόρμας σε κινητό τηλέφωνο ή tablet ?

 1. Ουράνιο τόξο obby
 2. Κέλυφος
 3. Stickman Parkour 2: Lucky Block
 4. Dana: Rellics for Dirty
 5. Διπλή γάτα

Παιχνίδια πλατφόρμας

Crazy Roll 3D

Τοποθετήστε το τελευταίο μάθημα εμπόδιο με το VEX 6 ! Θα είστε αρκετά επιδέξιος για να κάνετε το δρόμο σας μέσα από τα επίπεδα με τεράστιες κοιλότητες, θανατηφόρες κορυφές και μαζικές πτώσεις. Είναι η τελική δοκιμή της ταχύτητας του μυαλού και της ικανότητας στο πληκτρολόγιο ! Για άλλη μια φορά, ενσωματώνει ένα super-soldier εκπαιδευμένο και χρησιμοποιεί όλα τα είδη πυροβόλων όπλων, σπαθιών και ακόμη και jetpacks για να αντιμετωπίσουν τρελούς εχθρούς όπως εξωγήινοι, ζόμπι και ρομπότ στο Raze. Μπορείτε εσείς, εσείς και η ομάδα σας, να μείνετε ζωντανοί αρκετά για να βοηθήσετε τη γη να ανακάμψει από μια εξωγήινη εισβολή ? Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να το γνωρίζετε !

Θέλετε να δοκιμάσετε κάτι πιο φανταστικό, με περισσότερη δράση ? Ρίξτε μια ματιά στον φίλο μου Pedro. Δρόμους υπό την καθοδήγηση. μιας μπανάνας ομιλίας ? Ναι, μια μπανάνα που ονομάζεται Pedro, ο οποίος θα σας διδάξει τα κόλπα του επαγγέλματος και θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα εμπόδια και να καταρρίψετε τους εχθρούς σε ένα υπέροχο παιχνίδι πλατφόρμας !

Θέλετε λίγο περισσότερη πρόκληση ? Μη διστάσετε να προσπαθήσετε να το ξεπεράσετε, ένα παιχνίδι οπαδών με βάση πολύ δημοφιλές παιχνίδι που ξεπερνούν το με τον Bennett Foddy. Ανεβείτε σε ένα βουνό βάζοντας τη φυσική προς όφελός σας, πόσο μακριά μπορείτε να πάτε ?

Όποια και αν είναι τα γούστα σας, τα παιχνίδια της πλατφόρμας σας εξασφαλίζουν το πίσω μέρος. Έτσι, σκίστε το όπλο σας, ζεσταθείτε τα μέλη σας και προετοιμαστείτε για τον αγώνα 2D στη ζωή σας !

Συχνές ερωτήσεις

Ποια είναι τα καλύτερα παιχνίδια πλατφόρμας?

 1. Crazy Roll 3D
 2. Άλμα έλικα
 3. Παρασυρόμενος αφεντικό
 4. Τετραγωνικό πουλί
 5. Ετικέτα 2 3 4 παίκτες
 6. Αέρος
 7. Noob: Zombie Prison Escape
 8. Ερυθρός.Io (Flyordie.Io)
 9. Μοτέρ
 10. Uvsu

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή παιχνίδια κινητής πλατφόρμας?

 1. Ερυθρός.Io (Flyordie.Io)
 2. Τετραγωνικό πουλί
 3. Παρασυρόμενος αφεντικό
 4. Super Oliver World
 5. Άλμα έλικα

Ποια είναι τα ορισμένα παιχνίδια πλατφόρμας που υποτιμούνται ?

 1. Παρασυρόμενος αφεντικό
 2. Ερυθρός.Io (Flyordie.Io)
 3. Ξεπερνάς το
 4. Ωοειδές
 5. Lolbeans io
 6. Ευτυχισμένοι τροχοί
 7. Άλμα

Τι είναι τα παιχνίδια πλατφόρμας?

Τα παιχνίδια πλατφόρμας είναι 2D Side-Scrollers στα οποία ο παίκτης κατευθύνει έναν χαρακτήρα μέσω διαφορετικών επιπέδων. Πολλοί από αυτούς περιλαμβάνουν την καταπολέμηση των εχθρών, την αναρρίχηση ή το άλμα πάνω από τα εμπόδια, παρόμοια με τα κλασικά όπως ο Mario ή ο Mega Man.

Παίξτε τα καλύτερα παιχνίδια πλατφόρμας δωρεάν σε crazygames, δεν απαιτείται λήψη ή εγκατάσταση. �� Παίξτε Crazy Roll 3D και πολλά άλλα παιχνίδια τώρα !