Φοιτητής – Χρόνος, Μουσική και Podcasts – Οι κύριες υπηρεσίες συνεχούς ροής – Συμβουλές – UFC -Que Choisir

Μουσική και podcasts

Εκτός από τις εκδόσεις playlists (νέα χαρακτηριστικά, αθλητισμός, χαλάρωση, εργασία κ.λπ.), Ο Deezer επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται λίστες αναπαραγωγής για να τους παρέχουν αρκετές. Πρακτικό για να οργανώσετε ένα βράδυ. Θα παραμείνετε επίσης ενημερωμένοι για τις ημερομηνίες συναυλιών των καλλιτεχνών και τελικά θα μπορέσετε να ακούσετε δεκάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς.

ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Η έκδοση χαρτιού του “Time” φαίνεται από Δευτέρα έως Σάββατο. Παραδίδεται στη διεύθυνση της επιλογής σας, κάθε μέρα από Δευτέρα έως Σάββατο με την Premium Croscript. Συμπεριλαμβανεται σε: Ασφάλιστρο

Συμπληρώματα “Time” (με την εφημερίδα του Σαββάτου)

Εκτός από την εφημερίδα, δημοσιεύουμε επίσης το περιοδικό “Time” δύο φορές το μήνα, καθώς και θεματικά συμπληρώματα περισσότερο από 20 φορές το χρόνο. Θα τα λάβετε με την έκδοση του Σαββάτου του Σαββάτου. Επομένως, δεν θα χάσετε κανένα αριθμό. Συμπεριλαμβανεται σε: Ψηφιακό και premium Σαββατοκύριακο

Απεριόριστη ψηφιακή πρόσβαση

Συμβουλευτείτε τα απεριόριστα άρθρα, αναλύσεις και περιεχόμενο των πολυμέσων στον ιστότοπο και την εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας του “Time”. Θα βρείτε τα αρχεία ειδικότερα Συμπεριλαμβανεται σε: Ψηφιακό ψηφιακό και premium Σαββατοκύριακο

Συνδεδεμένα προνόμια – Προτιμησιακά ποσοστά και διαγωνισμούς

Αποκτήστε πρόσβαση στα προνόμια που προορίζονται για τους συνδρομητές, τις προτιμησιακές τιμές και τους διαγωνισμούς για να ανακαλύψετε την Ελβετία (Εκδηλώσεις, Διαμονή, Δραστηριότητες, Γαστρονομία). Ανακαλύψτε τα προνόμια Συμπεριλαμβανεται σε: Ψηφιακό ψηφιακό και premium Σαββατοκύριακο

προσβάσιμο ανά πάσα στιγμή

Μια επιλογή από περισσότερα από 10 ενημερωτικά δελτία για να ακολουθήσετε τα νέα και να εμβαθύνετε τα αγαπημένα σας θέματα. Η ενημέρωση, το Eco Point ή ακόμα και η ταινία/τηλεοπτική σειρά, εγγραφείτε για να ανακαλύψετε καθημερινά θέματα που επιλέχθηκαν από τους δημοσιογράφους μας.

Αναφορές, αποκρυπτογραφήσεις και συζητήσεις βίντεο σχετικά με τα θέματα ναυαρχίδας που ασχολήθηκαν με τους δημοσιογράφους του συντακτικού μας προσωπικού. Βρείτε όλα τα βίντεο εγκαίρως.ch και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ανακαλύψτε το “Ice Breeze”, το podcast που ενδιαφέρεται για όλα όσα τολμάς να μην πείτε ή να ρωτήσετε. Για να βρείτε κάθε δύο εβδομάδες στον ιστότοπό μας και στις εφαρμογές ακρόασης!

Όροι των προσφορών

Προσφέρει αποκλειστικά αποκλειστικά για νέους συνδρομητές. Για συνδρομές ψηφιακού και σαββατοκύριακου ή premium, η παράδοση για την Ελβετία περιλαμβάνεται στις τιμές μας. Εάν επιθυμείτε να λάβετε την έκδοση χαρτιού των εφημερίδων μας στο εξωτερικό, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας.

Οι συνδρομές ανανεώνονται αυτόματα για την ίδια διάρκεια. Είστε ελεύθεροι να τερματίσετε τη συνδρομή σας 10 ημέρες πριν από την προθεσμία για τη συνδρομή σας εάν πληρώνετε με τραπεζική κάρτα, 30 ημέρες πριν από την προθεσμία, αν πληρώσετε στο τιμολόγιο. Η ακύρωση θα είναι αποτελεσματική στο τέλος της περιόδου για την οποία πληρώσατε.

Μουσική και podcasts

Οι κύριες υπηρεσίες ροής

Σε όλο τον κόσμο, η μουσική streaming φέρει τώρα την αγορά μουσικής. Οι πρωτοπόροι της προσφοράς, οι Deezer και Spotify έχουν εντείνει τον ανταγωνισμό με τη μουσική του Amazon, την Apple Music και το YouTube Music. Μερικοί προσφέρουν επίσης podcasts. Αποκρυπτογράφηση των κύριων προσφορών που είναι διαθέσιμες.

Παρόμοιες προσφορές, τιμές και χαρακτηριστικά … οι μουσικές υπηρεσίες συνεχούς ροής φαίνονται ομοίως. Από τότε, πώς να επιλέξετε ένα και όχι το άλλο ? Το Spotify, το Deezer, το Amazon Music, η Apple Music και η μουσική του YouTube εμφανίζουν μερικές αποχρώσεις, αλλά είναι λεπτές. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής με αρκετούς στο Spotify ή Deezer, αλλά όχι στην Apple Music. Το βάθος του καταλόγου ποικίλλει λίγο, αλλά εξακολουθούμε να μιλάμε για εκατομμύρια τίτλους και podcasts. Η ποιότητα ήχου δεν είναι η ίδια είτε ανάλογα με τις υπηρεσίες και τις συνδρομές, καθώς και μορφές αρχείων, όπως η κωδικοποίηση, ποικίλλουν. Και όλες οι πλατφόρμες προσφέρουν εκδοθείσες λίστες αναπαραγωγής, δηλαδή να φέρνουν μαζί τους τίτλους σύμφωνα με ένα θέμα (ένας τέτοιος καλλιτέχνης, τέτοιος τρόπος μουσικής, τέτοια δραστηριότητα κ.λπ.Ουσία. Δεδομένου ότι τώρα χρησιμοποιείται, θα επωφεληθείτε πάντα από ένα μήνα ή δύο δοκιμές και όλες οι προσφορές είναι χωρίς υποχρέωση. Τέλος, να γνωρίζετε ότι εάν αλλάξετε την πλατφόρμα, μπορείτε να εξαγάγετε τις παλιές σας λίστες αναπαραγωγής για να τις εισαγάγετε στο νέο.

Σημείωμα

Λογότυπο Spotify

Το Spotify είναι μια σουηδική υπηρεσία ροής που ξεκίνησε το 2006. Με 200 εκατομμύρια συνδρομητές και 500 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε όλο τον κόσμο, είναι μπροστά από όλους τους ανταγωνιστές του. Η Spotify προσφέρει, παράλληλα με την δωρεάν προσφορά της με τη διαφήμιση και την προσωπική της συνδρομή στα € 10,99/μήνα, μια προσφορά duo σε € 14,99/μήνα, συμπεριλαμβανομένων 2 χρηστών, οικογενειακής προσφοράς σε € 17,99/μήνα συμπεριλαμβανομένων 6 χρηστών και φοιτητικής προσφοράς σε € 5,99/ Μήνας (1 χρήστης). Οι λειτουργίες εξυπηρέτησης περιλαμβάνουν λίστες αναπαραγωγής και μια λειτουργία εκτός σύνδεσης που σας επιτρέπει να κατεβάσετε μουσική στο smartphone σας για να επωφεληθείτε από αυτό όταν δεν είστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο. Κατά την καθυστέρηση της προσφερόμενης ποιότητας ήχου, η πλατφόρμα βελτιώνει μια προσφορά που ονομάζεται Spotify Hifi, η οποία θα πρέπει να ξεκινήσει πριν από το τέλος του 2023.

Εκτός από έναν κατάλογο περίπου 80 εκατομμυρίων τίτλων, το Spotify έχει γίνει μια μεγάλη πλατφόρμα podcast. Η εταιρεία μεταδίδει μερικά αποκλειστικά και παράγει ακόμη και μέσω της θυγατρικής της Spotify Studios.

Τέλος, το Spotifiy είναι σε μεγάλο βαθμό συμβατό με όλες τις πιθανές συσκευές ακρόασης. Μπορείτε να συνδεθείτε με τα ηχεία ή τα μπαρ της ενσωμάτωσης της τεχνολογίας Spotify Connect (αυτές οι συσκευές λαμβάνουν άμεσα τη ροή ήχου Spotify, όχι σε Bluetooth από ένα smartphone). Το Spotify έχει αναπτύξει εφαρμογές για Smartphones PC, Mac, Android ή iOS, κονσόλες παιχνιδιών. Και μπορείτε να παραγγείλετε μουσική από το Amazon Alexa ή το Google Home Assistants.

Δελτίο

Λογότυπο Deezer

Ξεκίνησε το 2007, η Deezer είναι μια υπηρεσία γαλλικής προέλευσης σήμερα διαθέσιμη σε 180 χώρες. Ισχυρίζεται 9,3 εκατομμύρια συνδρομητές, συμπεριλαμβανομένων 3,6 εκατομμυρίων στη Γαλλία. Καταλαμβάνει λοιπόν το 28 % της αγοράς στη Γαλλία, πίσω από το Spotify (37 %), αλλά μπροστά από την Apple

Η μουσική (16 %), η μουσική του Amazon (9 %) και η μουσική του YouTube (9 %). Ο κατάλογος του φτάνει τα 90 εκατομμύρια τίτλους, περιλαμβάνονται τα podcasts (σε αντίθεση με το Spotify, ο Deezer δεν προσφέρει αποκλειστικά podcasts).

Εκτός από τις εκδόσεις playlists (νέα χαρακτηριστικά, αθλητισμός, χαλάρωση, εργασία κ.λπ.), Ο Deezer επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται λίστες αναπαραγωγής για να τους παρέχουν αρκετές. Πρακτικό για να οργανώσετε ένα βράδυ. Θα παραμείνετε επίσης ενημερωμένοι για τις ημερομηνίες συναυλιών των καλλιτεχνών και τελικά θα μπορέσετε να ακούσετε δεκάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Όπως και με το Spotify, οι συνδρομητές που πληρώνονται επωφελούνται από το Deezer από τον ήχο καλύτερης ποιότητας και την απεριόριστη μουσική χωρίς διαφήμιση από υπολογιστή, tablet, smartphone ή οποιαδήποτε άλλη συμβατή συσκευή (τηλεόραση, ηχεία κ.λπ.Ουσία.

Μουσική Amazon

Μουσική Amazon

Μετά την έναρξη της υπηρεσίας της στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2016, η Amazon άνοιξε τη μουσική υπηρεσία ροής στη Γαλλία τον Σεπτέμβριο του 2017. Η πλατφόρμα προσφέρει τώρα μία από τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες και έναν από τους πιο εκτεταμένους καταλόγους (100 εκατομμύρια τίτλοι, podcasts, ραδιόφωνα). Επιπλέον, υπάρχουν πολλοί τύποι συνδρομής: δωρεάν προσφορά με διαφήμιση, ατομική προσφορά, οικογενειακή προσφορά κ.λπ. Η υπηρεσία περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα αφοσίωσης του Amazon, Amazon Prime, σε μια έκδοση Bridled: Ο κατάλογος είναι περιορισμένος και μόνο ορισμένες λίστες αναπαραγωγής μπορούν να μεταφορτωθούν για ακρόαση χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Η Amazon βάζει επίσης το πακέτο στην ποιότητα του ήχου των τίτλων, αφού ο μουσικός του καταλόγους είναι προσβάσιμος σε HD (ποιότητα CD) και 7 εκατομμύρια σε Ultra HD (ποιότητα ήχου υψηλότερη από την ποιότητα CD). Σημειώστε, για να επωφεληθείτε από αυτήν την ποιότητα ήχου, χρειάζεστε μια καλή σύνδεση στο Διαδίκτυο (Wi -Fi, 4G ή 5G), μια συμβατή συσκευή ανάγνωσης (πρόσφατο smartphone ή tablet) και ένα κράνος ή υψηλής ποιότητας πώματος (προσφέροντας ένα δυναμική περιοχή 20 kHz για HD και 40 kHz για ultra HD). Τέλος, η μουσική Amazon είναι η μόνη υπηρεσία, με την Apple Music, για να προσφέρει το “Space Audio”, έναν 3D -Mixed Sound (Dolby Atmos, Sony 360 Reality Audio) που υποτίθεται ότι θα τυλίγει τον χρήστη.

Μουσική YouTube

Μουσική YouTube

Ο γίγαντας βίντεο στο Διαδίκτυο, θυγατρική της Google, παρουσίασε την υπηρεσία συνεχούς ροής του το 2015. Αντικατέστησε εντελώς τη μουσική του Google Play το 2020. Όπως και οι άλλοι, η μουσική του YouTube είναι διαθέσιμη σε δωρεάν έκδοση, με διαφημίσεις και χωρίς τη δυνατότητα λήψης τίτλων και σε μια πληρωμένη έκδοση, χωρίς διαφήμιση, με εκδόσεις για την οικογένεια και τους μαθητές. Οι συνδρομητές που πληρώνονται μπορούν επίσης να ακούσουν μουσική στο παρασκήνιο ή εκτός οθόνης (δωρεάν, το κλιπ πρέπει να παιχτεί ταυτόχρονα).

Από την πλευρά των συσκευών συμβατών με τη μουσική του YouTube, υπάρχουν υπολογιστές, smartphones και το περιβάλλον Google Home (συνδεδεμένα ηχεία, έξυπνη τηλεόραση), αλλά όχι οι κονσόλες παιχνιδιών, ούτε τα περιβάλλοντα αυτοματισμού στο Amazon (Alexa) ή Apple (HomeKit).

Το YouTube ισχυρίζεται ότι ένας κατάλογος 100 εκατομμυρίων μουσικών περιεχομένων, τίτλων και βίντεο (κλιπ, συναυλίες). Σημειώστε ότι το Premium Music Premium του YouTube δεν περιλαμβάνει διαφήμιση χωρίς διαφήμιση στο μη -μουσικό περιεχόμενο της πλατφόρμας. Για να επωφεληθείτε από τα μαθήματα, το χειρισμό, τα κανάλια ταξιδιού, τις πληροφορίες και εκατομμύρια άλλους τύπους βίντεο, είναι στην υπηρεσία Premium YouTube που πρέπει να εγγραφείτε. Κοστίζει € 12,99/μήνα (€ 23,99/μήνα για να ωφελήσει € 6 και € 7,99/μήνα για τους μαθητές), αλλά ενσωματώνει το Music Premium του YouTube.

Μουσική μήλου

Μουσική μήλου

Η Apple ήταν αργή για να ξεκινήσει την προσφορά streaming (2015), αλλά γρήγορα έκανε μια θέση στον ήλιο. Με περίπου 80 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως, καταλαμβάνει ήδη τη δεύτερη θέση στον κόσμο που βρίσκεται πίσω από το Spotify. Για να μετατρέψει τους πελάτες της, η Apple τους ενθαρρύνει να δοκιμάσουν την υπηρεσία χάρη στη δυνατότητα μιας δωρεάν δοκιμής 3 μηνών. Η γκάμα των συνδρομών είναι κλασική: € 10,99/μήνα διαθέσιμο σε € 16,99/μήνα για την οικογένεια και € 5,99/μήνα για τους μαθητές. Η Apple προσφέρει επίσης μια περιορισμένη συνδρομή, που ονομάζεται Voice, σε βασική ποιότητα, χωρίς ήχο ήχου διαστημικού χώρου 3D, χωρίς λειτουργία εκτός σύνδεσης, χωρίς κοινωνικές λειτουργίες (πιθανότητα να δείτε τι ακούνε οι αγαπημένοι σας). Και καμία δωρεάν προσφορά στο Apple.

Η Apple προσφέρει επίσης ομαδοποιημένες συνδρομές, η Apple One, η οποία παρέχει πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες της: αποθήκευση στο iCloud+, TV+ για ροή βίντεο, μουσική και arcade, για παιχνίδια. Count 16.95 €/μήνα για ατομική συνδρομή και € 22.95/μήνα με την οικογένεια. Για € 31,95/μήνα, θα έχετε επίσης πρόσβαση στην πλατφόρμα Fitness+ Sports (6 χρήστες που περιλαμβάνονται στην τιμή).

Η Apple Music είναι συμβατή με τις συσκευές μάρκας: iPhone, iPad, Apple Watch, Mac, Apple TV, CarPlay (Apple Multimedia Multimedia System), ηχείο HomePod, αλλά και με όλα τα άλλα περιβάλλοντα.

Qobuz

Λογότυπο Qobuz

Όπως ο Deezer, το Qobuz είναι μια γαλλική υπηρεσία. Από τη δημιουργία του, το 2008, ο ιστότοπος επέλεξε να ξεχωρίσει με την αντιμετώπιση των ακουστικών παθιασμένων με την κλασσική μουσική. Εκείνη την εποχή, εστιάζοντας στην ποιότητα του CD (συμπίεση χωρίς απώλειες), διακρίθηκε ο Qobuz. Αυτό ισχύει λιγότερο σήμερα, αφού όλες οι πλατφόρμες ροής ενσωματώνουν τον ήχο υψηλής ευκρίνειας στις πληρωμένες προσφορές τους. Για να παραμείνει στον αγώνα, ο Qobuz έχει επεκτείνει τον κατάλογό του σε άλλα μουσικά στυλ (Jazz, Rock, Electro, Soul, World Music και ακόμη και ποικιλίες). Ισχυρίζεται επίσης 100 εκατομμύρια τίτλοι. Αλλά με προσφορά συμμετοχής σε € 14,99/μήνα και χωρίς δωρεάν προσφορά, είναι πιο ακριβή από τις άλλες. Αυτή η τιμή, ο ιστότοπος το δικαιολογεί κυρίως με την τεκμηρίωση που προσφέρει για κάθε άλμπουμ και το συντακτικό περιεχόμενό του “Ποιος δεν αντιγράφει το επιχείρημα των δισκογραφικών σπιτιών”. Ένα καλό σημείο, αυτό είναι σίγουρο ..

Η κοινωνική διάσταση του qobuz περιορίζεται στο qobuz club, έναν κοινοτικό χώρο στον οποίο οι audiophiles μπορούν να μοιραστούν τις μουσικές ανακαλύψεις και τις συστάσεις τους, ανταλλαγή γύρω από τον εξοπλισμό ήχου. Μια πλατφόρμα αποφασιστικά αφιερωμένη στους απαιτητικούς ερασιτέχνες ! Ωστόσο, η υπηρεσία είναι επίσης προσβάσιμη σε πολλές συσκευές αγοράς (εφαρμογή PC, πρόγραμμα αναπαραγωγής ιστού για ακρόαση στο πρόγραμμα περιήγησης, smartphones, προηγμένο εξοπλισμό ήχου κ.λπ.), αλλά όχι με το Google Home, ούτε με το Amazon Alexa ή το Apple HomeKit.