PISCART IA Βίντεο φωτογραφίας στο App Store, Photo Application: The Best To Download

Φωτογραφία εφαρμογής

Contents

Είναι αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες εφαρμογές φωτογραφιών της επιλογής μας που είναι περισσότερο που έχει μια έκδοση lite (που προσφέρεται), οπότε περιμένετε τι ?

PISCART IA Βίντεο βίντεο 12+

Αυτή είναι πραγματικά η καλύτερη εφαρμογή συναρμολόγησης επειδή έχουμε πραγματικά πολλά δωρεάν εργαλεία και τα πληρωμένα δεν είναι απαραίτητα εκείνα που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε στην πρώτη χρησιμότητα και αυτό είναι επίσης αυτό που είναι καλό. Διαφορετικά, είναι δυνατόν να προσθέσετε τα έργα όπως όταν προσθέτετε μια φωτογραφία ? Ξέρω ότι υπάρχουν στρώματα για να σχεδιάσουμε, αλλά το πρόβλημα είναι ότι αν θέλουμε να προσαρμόσουμε τη φωτογραφία επειδή θέλαμε να το τροποποιήσουμε καλά, δεν μπορούμε και πρέπει να επιστρέψουμε και να διαγράψουμε τα πάντα και είναι πολύ ντροπή. Και αν υπάρχουν ήδη τα στρώματα, μπορείτε να μου πείτε πού βρίσκονται ? Διαφορετικά, έβαλα ακόμα 5 αστέρια.

Απόκριση προγραμματιστών ,

Γειά σου! Ευχαριστώ που φτάσατε. Καλα ΝΕΑ! Έχουμε πολλά σεμινάρια για να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε πώς να χρησιμοποιήσετε το PICSART. Μπορείτε να τα βρείτε εδώ: https: // www.είδος πύργου.com/blog | http: // www.είδος πύργου.com/tutorials | http: // www.YouTube.com/user/picsartphotostudio. Εάν έχετε συγκεκριμένες ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διασκέδαση!

Απαράμιλλη εφαρμογή, αλλά η οποία επιδεινώνεται όλα αυτά τα χρόνια

Είμαι ερασιτέχνης φωτογράφος και έχει πάρει πολλά φωτομοντικά στο παρελθόν. Το PICSART είναι ικανό να είναι πολύ για μια δωρεάν εφαρμογή! Είναι πολύ διαισθητικό και εύκολο στη χρήση. Εάν το εφαρμόσετε και αφιερώστε χρόνο, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι συγκρίσιμα με το ασαφές Photoshop (τουλάχιστον στο ερασιτεχνικό στάδιο). Δεν βρήκα μια εφαρμογή που μπορεί να ανταγωνιστεί με τα εργαλεία κοπής και υπέρθεσης.
Ωστόσο, θα ήθελα να σημειώσω ότι η εφαρμογή έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια και δυστυχώς μάλλον προς το χειρότερο. Οι διαφημίσεις, οι οποίες κάποτε δεν είχαν πρόβλημα με μένα, εισβάλλουν τα πάντα τώρα. Είμαι αναγκασμένος να βάλω τον εαυτό μου σε λειτουργία αεροπλάνου όταν χρησιμοποιώ την εφαρμογή για να το διορθώσω. Δεν με ενδιαφέρει η προτεινόμενη προσφορά “premium”, αλλά πρέπει να μετακινηθώ κάθε φορά μέσα από όλες αυτές τις νέες επιλογές για να βρω το πρωτότυπο. Τέλος, το μεγαλύτερο μειονέκτημα στην εφαρμογή, κατά τη γνώμη μου, είναι η μάλλον κακή ποιότητα της τελικής συναρμολόγησης: εμφανίζονται ζώνες, η εικόνα είναι pixed up. Τίποτα να κάνουμε, αυτό είναι ή επιλύει τον υπολογιστή.
Αλλά νομίζω ότι ως επί το πλείστον, είναι ήδη αρκετό. Συνοψίζοντας, συμβουλεύω το PICSART χωρίς δισταγμό, αν και η χρήση του μπορεί να οδηγήσει σε πολλές απογοητεύσεις. Σας συμβουλεύω πραγματικά να δοκιμάσετε και να χρησιμοποιήσετε όλα τα εργαλεία που προσφέρονται, η εφαρμογή είναι σε θέση περισσότερο από ό, τι νομίζετε.

Απόκριση προγραμματιστών ,

Γεια σου, ευχαριστώ για την κριτική σας. Προκειμένου να κατανοήσουμε καλύτερα το πρόβλημά σας, θα θέλαμε να ακούσουμε περισσότερα και να σας βοηθήσουμε αν είναι αν. Παρακαλώ, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας βοηθήσουμε.

Joordanvirical, 09/26/2018

Επαγγελματική γνώμη

Για μένα το PICSART είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές για τοποθέτηση στο τηλέφωνο είναι αναμφισβήτητη. Από την άλλη πλευρά για τους επαγγελματίες της εικόνας είναι πολύ μακριά από τον αλγόριθμο Instagram, υπάρχουν ψευδείς λογαριασμοί σε αφθονία, puching για να σας υπενθυμίσω ότι η δουλειά σας είναι μεγάλη και ότι πρέπει να πάτε γρήγορα στην έκδοση pro. Είμαι πολύ απογοητευμένος με την αναζήτηση σε αυτό το είδος λογισμικού όταν λαμβάνω μια αναλογία παραγγελίας 2% έως 3% σε μια δημιουργία που προσφέρω προς πώληση στο Instagram που φτάνει μεταξύ 150 και 300 αρέσει στο Picsart μερικές από τις εικόνες μου που προειδοποιούν σε μεγάλο βαθμό το εκατομμύριο Η προβολή και η μηδενική επιστροφή δεν έχουν απολύτως ανταλλαγή με άλλους καλλιτέχνες για έναν λογαριασμό 115K οπαδοί είναι εκπληκτικό και εξαιρετικά απογοητευτικό γιατί πριν από 5 χρόνια και τίποτα, αν όχι θετικά σχόλια ευχάριστα αλλά βελτιστοποιημένα για να αποτρέψουν τα τρίτα να το χρησιμοποιήσουν σε καμβά. Αυτή η εφαρμογή θα χρησιμοποιηθεί απλώς για την ανάρτηση των φωτογραφιών σας για να τροποποιήσετε τον αντίχειρα που χρησιμοποιείται αλλά διαισθητικά. Για τα υπόλοιπα είναι ένα εργοστάσιο στο Frique και από αυτή την κακή άποψη, επειδή δεν επωφελείται από την φήμη του χρήστη με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτή η πλατφόρμα δεν θα φτάσει ποτέ στον αστράγαλο του Instagram, για τους λόγους αυτούς, όταν έχει πραγματικά πολλές δυνατότητες.

Απόκριση προγραμματιστών ,

Γεια σας, αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected], και θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να κάνουμε την εμπειρία επεξεργασίας σας με το PICSART ακόμα καλύτερο και αξέχαστο 🙂

Εμπιστευτικότητα της εφαρμογής

Ο προγραμματιστής PICSART, Inc. έδειξε ότι η επεξεργασία δεδομένων όπως περιγράφεται παρακάτω θα μπορούσε να είναι μεταξύ των πρακτικών της εφαρμογής από την άποψη της εμπιστευτικότητας. Για να μάθετε περισσότερα, συμβουλευτείτε την πολιτική απορρήτου του προγραμματιστή.

Δεδομένα που χρησιμοποιούνται για να σας ακολουθήσουν

Δεδομένα που δημιουργούν έναν σύνδεσμο μαζί σας

Τα παρακάτω δεδομένα μπορούν να συλλεχθούν και να συνδεθούν με την ταυτότητά σας:

 • Ψώνια
 • Τοποθεσία
 • Στοιχεία επικοινωνίας
 • Περιεχόμενο χρήστη
 • Αναγνωριστικά
 • Χρησιμοποιήστε δεδομένα
 • Διαγνωστικός

Δεδομένα που δεν καθορίζουν κανένα σύνδεσμο μαζί σας

Τα παρακάτω δεδομένα μπορούν να συλλεχθούν, αλλά δεν συνδέονται με την ταυτότητά σας:

Οι πρακτικές εμπιστευτικότητας ενδέχεται να διαφέρουν, ιδίως ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιείτε ή την ηλικία σας. Μάθε περισσότερα

Πληροφορίες

Η συμβατότητα του iPhone απαιτεί iOS 14.0 ή αργότερα. Το iPad απαιτεί iPados 14.0 ή αργότερα. Το iPod Touch απαιτεί iOS 14.0 ή αργότερα. Το MAC απαιτεί MacOS 11.0 ή αργότερα και Mac με το τσιπ Apple M1 ή αργότερα έκδοση.

Γαλλικά, Γερμανικά, Αγγλικά, Αραβικά, Αρμενικά, Μπενγκάλι, Απλοποιημένα Κινέζικα, Παραδοσιακά Κινέζικα, Κορεάτικα, Ισπανικά, Χίντι, Ινδονησιακά, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Μαράθι, Περσικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Ρωσικά, Ταμίλ, Ταϊλάνδη, Τουρκικά, Βιετνάμ

Ηλικία 12+ σπάνιες/μέτριες σκηνές κατανάλωσης ή αναφορά στο αλκοόλ, τον καπνό ή τα ναρκωτικά για σπάνιες/μέτριες σκηνές σεξουαλικής ή γυμνότητας σπάνιες/μέτριες σκηνές χυδαίας ή βλάσφημου χιούμορ σπάνιες/μέτριες σκηνές που προορίζονται για ενήλικες (υποδηλώνει)

Application Photo Android: Τα 12 καλύτερα για λήψη

Ακολουθούν οι καλύτερες εφαρμογές φωτογραφιών για το Android που μπορείτε να βρείτε στο Google Play Store για να αγγίξετε τις εικόνες σας ή να αντικαταστήσετε την εφαρμογή κάμερας για το smartphone σας. Μια μεγάλη και ποικίλη επιλογή.

 • Στο ίδιο θέμα : Πώς να τραβήξετε πιο όμορφες φωτογραφίες στο Android

Εφαρμογή φωτογραφίας Android

Ποια είναι τα Οι καλύτερες εφαρμογές φωτογραφιών στο Android ? Μια ερώτηση στην οποία θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σήμερα με μια μικρή επιλογή από τους πιο ενδιαφέροντες τίτλους του Play Store. Φωτογραφία Retouching στο Android, Καλλιτεχνικά αποτελέσματα, κοινή χρήση φωτογραφιών, εφαρμογές κάμερας όλα υπάρχουν και ακόμη περισσότερα ! Με αυτό το καλύτερο, για εσάς οι χαρές της φωτογραφίας στο αγαπημένο σας τερματικό. Ακολουθήστε τον οδηγό, αυτό συμβαίνει.

Εδώ είναι τι πρέπει να ολοκληρώσετε, καθώς θα πρέπει να είναι οι προεπιλεγμένες εφαρμογές των smartphones μας και των δισκίων μας, τα οποία θα είναι πάντα πολύ περιορισμένα στο γούστο μας, μέσω 12 εφαρμογών που έχουμε επιλέξει για εσάς στο Play Store.

1. Οι καλύτερες εφαρμογές κάμερας στο Android

Retrica

Το πλεονέκτημα μιας εφαρμογής όπως η Retrica είναι ότι το επιτρέπει Αλλάξτε την εμφάνιση μιας φωτογραφίας απευθείας από την κάμερα, Ακόμη και πριν καταγράψω την παραμικρή εικόνα. Μια αρχή που αλλάζει παραδοσιακές εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών. Γνωρίζετε από την αρχή τι να περιμένετε, αφού η επιθυμητή επίδραση στην εικόνα που θα καταγράψετε είναι ήδη ορατή στην οθόνη του τηλεφώνου σας ακόμη και πριν από τη σύλληψη. Όλα είναι διαμορφώσιμα και τα φίλτρα χρώματος είναι αρκετά πειστικά.

Retrica

Η προεπισκόπηση καθιστά δυνατή την εφαρμογή των αποτελεσμάτων στις εικόνες, σε πραγματικό χρόνο, αλλά η εφαρμογή προσφέρει και άλλα χαρακτηριστικά όπως το Vignettes. Συνολικά, η εφαρμογή έχει περισσότερα από 80 φίλτρα και σας επιτρέπει να παίζετε με την ισορροπία χρώματος των εικόνων. Η λειτουργία Mosaic επιτρέπει την συμπεριφορά αρκετών φωτογραφιών στην ίδια εικόνα.

Google Play

Lenka, για όμορφες ασπρόμαυρες φωτογραφίες

Θέλετε να τραβήξετε πραγματικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες και όχι μόνο να αγγίξετε τα χρωματιστά σας πλάνα στο posteriori ? Έτσι, η Λένκα γίνεται για εσάς. Προσφέρεται δωρεάν στο Play Store, η Lenka είναι μια εφαρμογή που θα καταγράψει απευθείας τις φωτογραφίες σας σε μαύρο και άσπρο. Προσφέρει μια νηφάλια και πολύ απλή διεπαφή για να προσεγγίσει, αλλά αρκετές επιλογές για να λάβετε ένα καλό αποτέλεσμα.

Εφαρμογή φωτογραφίας Lenka

Στα δεξιά της σκανδάλης, υπάρχουν τρεις επιλογές:

 • Ένα πρώτο που σας επιτρέπει να αλλάζετε μεταξύ χειροκίνητης και αυτόματης αυτόματης εστίασης
 • Ένα δευτερόλεπτο για να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία της εικόνας σας
 • Ένα τρίτο για να ορίσετε την έκθεση

Google Play

Μεγέθυνση κάμερας FX

Απλά μια εφαρμογή φωτογραφίας αναφοράς. Εξαιρετικά πλήρης, θα έχετε πρόβλημα να το πάρετε σε προεπιλογή. Ακριβείς ρυθμίσεις, πολλοί τρόποι λήψης για την μπροστινή και την πίσω κάμερα και πολλά φίλτρα και εφέ ρετουσαρίσματος.

Κάμερα Android

Εκτιμούμε τη διαχείριση της σταθερότητας με μια μεταβλητή που εμφανίζεται στην οθόνη, αλλά και τη λειτουργία του χρόνου για να δημιουργήσει ένα εξαιρετικά επιταχυνόμενο αποτέλεσμα χάρη στην πρόσληψη εικόνας από την εικόνα με αυτόματο τρόπο. Το Camera Zoom FX είναι διαθέσιμο σε δωρεάν έκδοση, αλλά και σε μια αμειβόμενη έκδοση στα € 1,99, μια επένδυση που σίγουρα δεν θα μετανιώσετε.

Η κάμερα Zoom FX είναι μια εφαρμογή βραβείου -στον κόσμο του Android. Δεν είναι για τίποτα αν ήδη 2 εκατομμύρια χρήστες τον εμπιστεύονται. Πρέπει ουσιαστικά να έχει τη φήμη της για την αξιοσημείωτη σταθεροποίηση της εικόνας και τα πολλά φίλτρα που προσφέρονται σε μεγαλύτερο αριθμό από το Instagram για παράδειγμα. Ιδανικό για την ανάπτυξη των φυσικών σας δημιουργικών ταλέντων.

Κατεβάστε τη φωτογραφική μηχανή Zoom FX

Ρετρό κάμερα

Ελεύθερα εμπνευσμένο από ορισμένους τίτλους του Play Store, η Retro Camera σας προσφέρει 5 διαφορετικά φίλτρα για να επιλέξετε πριν τραβήξετε τη φωτογραφία σας: Lomo, Holga, Polaroid, Diana και Hipstamatic. Κάθε ένα από αυτά δίνει στα πλάνα σας ένα vintage αποτέλεσμα που είναι δικό του, δίνοντάς του ένα αποτέλεσμα νοσταλγίας για την εμφάνιση των κάμερων της παιδικής μας ηλικίας.

Ρετρό κάμερα

Ψάχνετε να δώσετε ένα vintage αποτέλεσμα στις φωτογραφίες σας ? Με τη ρετρό κάμερα δεν πρέπει να απογοητευτείτε. Η εφαρμογή σας προσφέρει διαφορετικά εφέ παλιού σχολείου και σας προσφέρει επίσης μια επιλογή κοινής χρήσης στα κοινωνικά δίκτυα.

Google Play

Κάμερα FV-5

Με αυτήν την εφαρμογή θα έχετε πρόσβαση σε πολλές ρυθμίσεις που θα περάσουν σχεδόν το smartphone σας για μια ειδική κάμερα. Εάν στην εμφάνιση, το λογισμικό μοιάζει με πολλούς άλλους, μόλις εξερευνήσετε τις πολλές ρυθμίσεις, αυτό είναι όπου θα συνειδητοποιήσετε το nugget μεταξύ των δακτύλων σας.

Κάμερα FV 5

Είναι αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες εφαρμογές φωτογραφιών της επιλογής μας που είναι περισσότερο που έχει μια έκδοση lite (που προσφέρεται), οπότε περιμένετε τι ?

Google Play

2. Οι καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών

Autodesk pixlr

Προσφέρεται δωρεάν στο Play Store, το Autodesk Pixlr είναι ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών που μπορούν να βρεθούν στο Android. Η διασύνδεσή του είναι απλή και φιλική προς το χρήστη και όμως η εφαρμογή είναι εντούτοις έντονα αποτελεσματική.

Autodesk pixlr

Μόλις η φωτογραφία που θέλετε να επεξεργαστείτε τη συσκευή, η εφαρμογή προσφέρει διάφορα εργαλεία:

 • Προσαρμογή Ποιος θα σας επιτρέψει να εφαρμόσετε όλα τα εφέ ρετουσαρίσματος που θέλετε: περιστροφή, διόρθωση, καλλιέργεια, επεξεργασία κόκκινων ματιών, … με λίγα λόγια, μια πραγματική εργαλειοθήκη
 • Αποτέλεσμα που θα σας επιτρέψει να αλλάξετε την εμφάνιση της εικόνας σας, χρησιμοποιώντας φίλτρα, όπως στο Instagram αλλά με ακόμη πιο προηγμένες επιλογές. Τα φίλτρα ταξινομούνται σε επτά κατηγορίες. Ειδική αναφορά για την κατηγορία vintage.
 • Επικάλυψη που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ειδικά εφέ στην εικόνα σας
 • Σύνορα Για να προσθέσετε πλαίσια στις εικόνες σας
 • Είδος που θα σας επιτρέψει να προσθέσετε κείμενο, όλα με πολύ πρωτότυπες γραμματοσειρές
 • ορόσημα που θα σας επιτρέψει να προσθέσετε διαφορετικά γραφικά στοιχεία στη φωτογραφία σας

Αποθήκη παιχνιδιού

Snapseed και το εργαλείο HDR στο Posteriori

Πάντα τόσο αποτελεσματικό, το Snapseed είναι ένα ισχυρό εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών. Συγκεκριμένα, η εφαρμογή σας προσφέρει:

 • Μια σειρά εργαλείων που παραδοσιακά βρίσκονται στο λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών (φωτεινότητα, λεπτομέρειες, καλλιέργεια, περιστροφή, εργαλείο βούρτσας κ.λπ.)
 • Ιδιαίτερα αποτελεσματικά φίλτρα, συμπεριλαμβανομένου ενός αποτελέσματος “HDR” σε μια εκ των υστέρων εικόνα (δείτε το παράδειγμά μας παρακάτω)

Snapseed Photo Application

Οι επιλογές ρετουσαρίσματος είναι πολυάριθμες και πέρα ​​από τα κλασικά, θα εκτιμήσουμε ιδιαίτερα το Snapseed για τα φίλτρα του, πιο ποικίλα από αυτά του Instagram και, ως επί το πλείστον, πολύ αποτελεσματικό.

Google Play

Google Photos, για υπερθερμοθείσες λήψεις

Εάν η Google Photos δεν είναι, αυστηρά μιλώντας, μια εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών, το γεγονός είναι ότι οι επιλογές ρετουσάρου που προσφέρονται είναι πολύ πολυάριθμες και απίστευτα αποτελεσματικές. Ειδική αναφορά για το εργαλείο “pop” που βελτιώνει τόσο τις αντιθέσεις όσο και το επίπεδο λεπτομέρειας και σας εξοικονομεί πάρα πολύ κλισέ με ένα μόνο κλικ.

 • Στο ίδιο θέμα : Η πλήρης δοκιμή μας της εφαρμογής Google Photos

Οι φωτογραφίες του Google αγγίζουν

Μπορείτε επίσης να αγγίξετε τα χρώματα, τις αντιθέσεις και τη φωτεινότητα και να προσθέσετε διαφορετικά εφέ. Εν ολίγοις, μια πραγματική εργαλειοθήκη που μερικές φορές θα χαρούμε πολύ να βρούμε στην εφαρμογή της φωτογραφίας της Google.

Google Play

Επεξεργαστής φωτογραφιών από το Aviary

Όσο ισχυρό είναι εύκολο στη χρήση, ο επεξεργαστής φωτογραφιών από το Aviary ενσωματώνει όλες τις βασικές λειτουργίες επανεξέτασης, προκαθορισμένα αποτελέσματα και ακόμη και αυτοκόλλητα για λήψη ή άμεσα ενσωματωμένη στην εφαρμογή. Απλό και αποτελεσματικό, αυτό το λογισμικό συγκεντρώνει όλες τις βασικές επιλογές της επεξεργασίας φωτογραφιών (βαθμολόγηση, περιστροφή, ισορροπία λευκού, αντίθεση και φωτεινότητα, ατέλειες κόκκινων ματιών), μερικές λειτουργίες PAO (προσθέτοντας κείμενο ή σχέδιο).

Εδάφιο φωτογραφιών

Με τον επεξεργαστή φωτογραφιών, η ρετουσάρισμα και η εξατομίκευση των φωτογραφιών σας γίνεται παιχνίδι παιδιών χάρη στα διάφορα προ -προγραμματισμένα φίλτρα που προσφέρονται από την εφαρμογή. Στην δωρεάν έκδοση του, ο επεξεργαστής φωτογραφιών από το AVIARY ενσωματώνει 12 αυτόματα εφέ, αλλά είναι δυνατό να αγοράσετε όσο θέλετε. Τέλος, λίγο επιπλέον, η μορφή εξόδου των εικόνων διατηρεί την ίδια ανάλυση με τη μορφή εισόδου. Χωρίς συμπίεση, ούτε μεταβολή της ποιότητας.

Google Play

PICSART – Φωτογραφικό στούντιο

Πολύ πλήρες, το Possart Photo Studio είναι ένας ιδιαίτερα εντυπωσιακός επεξεργαστής φωτογραφιών πολλαπλών λειτουργιών. Προσφέρει πολλές επιλογές κολάζ, αλλά και μια ολόκληρη σειρά καλλιτεχνικών αποτελεσμάτων για τους πιο δημιουργικούς από εσάς:

 • Χειρισμός και εφέ επεξεργασίας φωτογραφιών (πλαίσια, σύνορα, αυτοκόλλητα, προσθέτοντας κείμενο κ.λπ.)
 • Δημιουργία δικτύων και κολάζ
 • Καλλιτεχνικές επιδράσεις: ζωγραφική στένσιλς, κωμική λωρίδα, vintage αποτέλεσμα, ακουαρέλα, σχέδιο μολυβιού
 • Ενσωμάτωση σχεδίων στις φωτογραφίες και τα κολάζ φωτογραφιών σας
 • Απλοποιημένη κοινή χρήση των δημιουργιών σας με MMS και email

Picsart Photo

Προς το παρόν παρόντες σε περισσότερα από 87 εκατομμύρια smartphones και tablets, η Picsart Studio Photo είναι μακράν ο πιο δημοφιλής επεξεργαστής φωτογραφιών του Play Store, το οποίο δεν είναι πραγματικά εκπληκτικό, καθώς είναι επίσης το πιο ολοκληρωμένο.

Google Play

Κάμερα fixie gif

Με κάμερα Fixie Gif, καταγράψτε αρκετές εικόνες στη σειρά. Στη συνέχεια, η εφαρμογή θα φροντίσει τα μικρά κινούμενα σχέδια GIF της καθημερινής ζωής με ανάμειξη των διαφορετικών πυροβολισμών.

Κάμερα fixie gif

Μια εφαρμογή που θυμάται μια πρόσφατα προστιθέμενη λειτουργία στο Google περισσότερο προσθέτοντας ένα πλήθος επιλογών:

 • Δημιουργήστε κινούμενα GIF που διαρκούν 1 έως 3 δευτερόλεπτα
 • Προσθέστε πλαίσια και σύνορα στις δημιουργίες σας
 • Μοιραστείτε αμέσως τα GIF σας στο Facebook, το Twitter, το Google Plus και το Tumblr
 • Στείλτε τα GIF σας με τη μορφή μηνυμάτων σε Whatsapp, Kik ή Kakaotalk

Google Play

Μπόνους: Instagram

Παρουσιάζεται στην πλατφόρμα για σχεδόν δύο χρόνια, το Instagram είναι η εφαρμογή φωτογραφιών για κινητά και για καλό λόγο, καθώς συνδυάζει την ρετουσάρισμα φωτογραφιών στο Android, προσφέροντας πλήθος αυτοματοποιημένων αποτελεσμάτων και κοινωνικού δικτύου. Επιπλέον, έχει ενσωματωμένα βίντεο και τη λειτουργία άμεσης Instagam για αρκετούς μήνες που σας επιτρέπει να επιλέξετε το κοινό. Τίποτα δεν εκπλήσσει αν περισσότεροι από 150 εκατομμύρια χρήστες το έχουν ήδη υιοθετήσει.

Ίνσταγκραμ

Ακολουθούν τα κύρια χαρακτηριστικά που προσφέρει το Instagram:

 • Ρυθμίστε αμέσως και διακοσμήστε τις φωτογραφίες σας χρησιμοποιώντας διαφορετικά εφέ
 • Μοιραστείτε αμέσως τις φωτογραφίες σας στο Facebook, το Twitter, το Flickr, το Tumblr και το Foursquare
 • Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας μόνο με τους φίλους σας με το Instagram Direct
 • Μοιραστείτε σύντομες ακολουθίες βίντεο

Google Play

Μπορείτε επίσης να βρείτε την επιλογή των βασικών εφαρμογών στο Android. Και εσύ ? Γνωρίζετε άλλους Εφαρμογές φωτογραφίας για Android ? Που χρησιμοποιεί πιο συχνά για να αγγίξει τις εικόνες σας ? Ποια είναι τα αγαπημένα σας ?

 • Μοιραστείτε μετοχή ->
 • Tweeter
 • Μερίδιο
 • Αποστολή σε έναν φίλο