Κατεβάστε την κάρτα γραφικών Pilots, μάθετε πώς να ενημερώσετε το πρόγραμμα οδήγησης γραφικών σας

Ενημέρωση του πιλότου γραφικών για τις εφαρμογές σας

Το Windows Update δεν σας παρέχει πάντα τα τελευταία προγράμματα οδήγησης. Πρέπει να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση στον ιστότοπό του κατασκευαστή της κάρτας για να αναζητήσετε πιλοτικές ενημερώσεις:

Αυτόματη ενημέρωση της κάρτας γραφικών Pilots

Ο οδηγός turbo ενημερώνει και εγκαθιστά σε πλήρη ασφάλεια και απλά όλοι οι οδηγοί σας

Οι επιβράδυνσεις των Windows και τα σοβαρά προβλήματα προκαλούνται συχνά από παρωχημένους οδηγούς. Μια χειροκίνητη πιλοτική ενημέρωση είναι πολύ μεγάλη και πολύ επικίνδυνη. Είναι εύκολο να προκαλέσετε ακόμη μεγαλύτερη ζημιά και να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας για λίγο, διαπράττοντας το σφάλμα για την εγκατάσταση των κακών οδηγών.

Με το Driverturbo, όλοι οι επίσημοι πιλότοι είναι εύκολα κατεβάζονται και ασφαλείς. Αυτό το λογισμικό βραβείων για την ενημέρωση των οδηγών εξασφαλίζει την ενημέρωση, την προστασία και την επισκευή των υφιστάμενων προγραμμάτων οδήγησης υλικού διαμόρφωσης. Το Driverturbo σαρώνει και ενημερώνει αυτόματα όλα τα ελλείποντα, κατεστραμμένα ή παρωχημένα προγράμματα οδήγησης και έτσι βελτιστοποιεί την απόδοση του υπολογιστή σας.

Συνιστώμενη: Ο οδηγός Turbo δεν επιλύει μόνο τα πιλοτικά σας προβλήματα, αλλά βελτιώνει επίσης την απόδοση του υπολογιστή σας. Σε λιγότερο από 2 λεπτά, ο οδηγός Turbo εγκαθιστά και ενημερώνει αυτόματα όλα τα ελλείποντα, κατεστραμμένα ή παρωχημένα πιλότοι. Τώρα αναλύστε τους πιλότους σας δωρεάν.

Κοινές λειτουργίες και προβλήματα που σχετίζονται με κάρτες γραφικών PC

Οι οδηγοί καρτών γραφικών επιτρέπουν σε ένα λειτουργικό σύστημα να χρησιμοποιεί αποτελεσματικά έναν εξοπλισμό κάρτας γραφικών. Επιτρέπουν σε ένα λειτουργικό σύστημα να πραγματοποιεί μαθηματικές λειτουργίες που επιτρέπουν την απόδοση της εικόνας χωρίς συγκρούσεις ή λάθη.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ταχύτερους μαθηματικούς μετασχηματισμούς και πιο αποτελεσματική χρήση των κύκλων CPU και GPU. Χωρίς τα κατάλληλα προγράμματα οδήγησης καρτών γραφικών, οι λειτουργίες μιας κάρτας γραφικών δεν θα εκτελούνται σωστά από το λειτουργικό σύστημα.

Υπάρχουν πολλά κοινά προβλήματα καρτών γραφικών

Οι υπερχείλιση μνήμης μπορούν να εμφανιστούν όταν το λειτουργικό σύστημα δεν είναι σε θέση να απελευθερώσει από τη μνήμη που διατίθεται σε γραφική επεξεργασία.

Η κατάσταση CLA ή τα προγράμματα δεν απαντούν όταν οι πιλότοι της κάρτας γραφικών εκτελούνται σε βρόχο χωρίς τη δυνατότητα διακοπής, πράγμα που σημαίνει ότι ο μόνος τρόπος για να τερματιστεί μια εντολή που επαναλαμβάνεται στο Infinity είναι να ολοκληρωθεί ο οικοδεσπότης του προγράμματος.

Τα γραφικά αντικείμενα, τα οποία είναι μακράν το πιο κοινό πρόβλημα που σχετίζονται με τους πιλότους της κάρτας γραφικών, οδηγούν σε ασαφή εικονοστοιχεία, 3D μοντέλα με ελλείπουσες υφές και όλα αυτά που φαίνονται λανθασμένα σε μια εφαρμογή.

Πιο συχνές ερωτήσεις

Οι πιλότοι είναι προγράμματα λογισμικού που διέπουν την επικοινωνία ή την αλληλεπίδραση μεταξύ υλικού και υπολογιστή. Χωρίς πιλότο, τον εξοπλισμό (ποντίκι, εκτυπωτής, κάμερα, κάρτα βίντεο κ.λπ.) που συνδέεται με τον υπολογιστή σας δεν θα λειτουργούσε σωστά.

Οι περασμένοι, παρωχημένοι ή κατεστραμμένοι πιλότοι οδηγούν συχνά σε σφάλματα δεδομένων, σφάλματα επικοινωνίας ή δυσλειτουργίες του εξοπλισμού. Συχνά προβλήματα είναι οι μπλε οθόνες θανάτου, επιβραδύνσεις και πηκτώ.

Ο οδηγός Turbo δεν επιλύει μόνο τα προβλήματα του οδηγού σας, αλλά βελτιώνει επίσης την απόδοση του υπολογιστή σας, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά χρόνια. Σε λιγότερο από 2 λεπτά, το Driverturbo σαρώνει και ενημερώνει αυτόματα όλα τα ελλείποντα, κατεστραμμένα ή παρωχημένους πιλότους και έτσι βελτιστοποιεί την απόδοση του υπολογιστή σας. Δοκιμή driverturbo δωρεάν τώρα.

Ενημέρωση του πιλότου γραφικών για τις εφαρμογές σας

Αντιμετωπίζετε προβλήματα εμφάνισης, μπλοκαρίσματα ή προβλήματα απόδοσης ? Προσπαθήστε να ενημερώσετε το πρόγραμμα οδήγησης κάρτας γραφικών του υπολογιστή σας (που ονομάζεται επίσης κάρτα βίντεο, γραφικά ή GPU)). Ένας συμβατός πιλότος μπορεί να βελτιώσει την απόδοση και να σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε περισσότερες λειτουργίες των εφαρμογών σας.

Ενημέρωση πιλοτικής ενημέρωσης MacOS Graphics

Οι πιλότοι γραφικών ενημερώνονται μέσω των ενημερώσεων του λειτουργικού συστήματος. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις MacOS επιλέγοντας Αναβάθμιση λογισμικού στο μενού της Apple ή μέσω Ενημερώσεις Στο κατάστημα εφαρμογών.

Πιλοτική ενημέρωση γραφικών Windows

Το Windows Update δεν σας παρέχει πάντα τα τελευταία προγράμματα οδήγησης. Πρέπει να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση στον ιστότοπό του κατασκευαστή της κάρτας για να αναζητήσετε πιλοτικές ενημερώσεις:

Γνωρίζετε ότι τα ονόματα των πιλότων φορητών υπολογιστών διαφέρουν μερικές φορές από παρόμοιους οδηγούς για υπολογιστές γραφείου. Ορισμένοι κατασκευαστές καρτών βίντεο απαιτούν την ενημέρωση ενός άλλου λογισμικού εκτός από τον πιλότο βίντεο. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες ενημέρωσης και επικοινωνήστε απευθείας με τον κατασκευαστή της κάρτας βίντεο, εάν δεν έχετε κυριαρχήσει τις οδηγίες.

Για να μάθετε πώς μπορείτε να ενημερώσετε ή να επανεγκαταστήσετε χειροκίνητα το πρόγραμμα οδήγησης γραφικών για τα Windows 10, ανατρέξτε στην ενημέρωση ενημερώσεων των Windows 10 Pilots Update.

Πιλότη γραφικών για δημιουργικές εφαρμογές cloud

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον πιλότο γραφικών για τις εφαρμογές Creative Cloud.