Pilot Wireless Electric Pehating Programmer – Πατρίδα | Maisonic, WiFi Connected Programmer – Ηλεκτρικό καλοριφέρ – Heatzy

Συνδεδεμένος προγραμματιστής

Τοποθετήστε τα στο σαλόνι σας, το οποίο πρέπει να είναι το δωμάτιο που πρέπει να ρυθμιστεί κατά προτεραιότητα για να αποκτήσετε άμεση άνεση και να αντιληφθείτε την εξοικονόμηση ενέργειας σας.

Πιλοτικό ασύρματο πρόγραμμα οδήγησης ηλεκτρικού καλοριφέρ

Υπενθύμιση, μόλις είδαμε ότι το πιλοτικό καλώδιο σας επιτρέπει να στείλετε παραγγελίες παραγγελιών στο ψυγείο και να προγραμματίσετε. Το ON/OFF σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε το ηλεκτρικό καλοριφέρ ως λέβητα. Σε αυτή την περίπτωση, είναι ένας θερμοστάτης που επιτρέπει τη ρύθμιση της θερμοκρασίας δωματίου. Στην πραγματικότητα, δεν είναι πλέον το ψυγείο που ρυθμίζει, αλλά ο θερμοστάτης.

Για να καταλάβουμε, ας πάρουμε το παράδειγμα διαμονής με τρία υπνοδωμάτια και ένα σαλόνι. Για να διαχειριστείτε καλύτερα τη θέρμανση και να εξοικονομήσετε χρήματα, θα πρέπει να:

  • Παρέχετε σε κάθε μέρος έναν θερμοστάτη. Στο αναφερόμενο παράδειγμα, θα χρειαστείτε τέσσερα
  • Σε κάθε ψυγείο σε κάθε δωμάτιο, εγκαθιστάτε μια ενότητα on/off. Εάν έχετε ψυγείο σε κάθε δωμάτιο και δύο θερμαντικά σώματα στο σαλόνι, θα πρέπει να έχετε πέντε ενότητες.

Το καλάθι σας θα είναι υψηλό, σίγουρα. Ωστόσο, μπορείτε να εξομαλύνετε τον προϋπολογισμό, να ξεκινήσετε εξοπλίζοντας το σαλόνι σας και στη συνέχεια να συνεχίσετε στο υπνοδωμάτιο ανά δωμάτιο. Τέλος, παρά ένα σημαντικό ποσό, αυτό το είδος αξεσουάρ θα είναι πάντα λιγότερο δαπανηρό από μια συνολική ανανέωση των ηλεκτρικών σας θερμαντήρων.

Συμπερασματικά

Θυμηθείτε ότι στην περίπτωση μιας μονάδας on/off θα σας παρέχεται μια συγκεκριμένη λύση. Στην περίπτωση μιας πιλοτικής μονάδας σύρματος, θα έχετε στην κατοχή σας μια απλή λύση. Απλά πρέπει να επιλέξετε !

Οι ερωτήσεις που ρωτάτε για τα προϊόντα μας

Τι συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε για να εγκαταστήσετε καλύτερα τα συνδεδεμένα αντικείμενα Thomson ?

Για καλύτερη δήλωση από τον ανιχνευτή θερμοκρασίας και υγρασίας (520016), τοποθετήστε το στο κέντρο του δωματίου που θέλετε να αναλύσετε. Στην ιδανική περίπτωση, ο ανιχνευτής πρέπει να είναι 1.50 μέτρα ύψος, σε μια περιοχή χωρίς ροή αέρα – έτσι για παράδειγμα, όχι δίπλα σε μια πόρτα ακόμα ανοιχτή ή δίπλα σε ένα παράθυρο – ή ακτίνα ηλιοφάνειας. Έτσι δημοσιεύτηκε, ο ανιχνευτής θα δώσει το πιο πιστό αποτέλεσμα στην πραγματικότητα.

Ίσως ξεκινήστε με τα δωμάτια. Έχοντας μια σταθερή θερμοκρασία σε αυτούς τους χώρους διαβίωσης σημαίνει ότι εγγυάται τους επιβάτες του δωματίου έναν ποιοτικό ύπνο, καλύτερη αναπνοή και επομένως καλύτερη υγεία.

Από την πλευρά των μονάδων, μια μικρή λεπτομέρεια κατά την τοποθέτηση της συσκευής: Αφήστε το πάνω μέρος των 3 εκατοστών να υπερβεί τη βελτιστοποίηση των ραδιοφωνικών συνδέσεων.

Τοποθετήστε τα στο σαλόνι σας, το οποίο πρέπει να είναι το δωμάτιο που πρέπει να ρυθμιστεί κατά προτεραιότητα για να αποκτήσετε άμεση άνεση και να αντιληφθείτε την εξοικονόμηση ενέργειας σας.

Τι μπορούμε να εκτελέσουμε με την εφαρμογή προϊόντων Thomson ?

Τα προϊόντα μας από το Thomson στο Home Range συνδέονται. Οι αναφορές μας 520002 και 520008 (καθώς και τα πρόσθετα αξεσουάρ τους 520001 και 520019) συνδυάζονται με την εφαρμογή Thomson, διαθέσιμη σε Apple και Android.

Από την εφαρμογή, όσον αφορά τον θερμοστάτη, εσείς:

  • Ρυθμίστε τη θερμοκρασία ακριβώς, σε πραγματικό χρόνο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που πηγαίνουν πίσω
  • Αποκτήστε την επιθυμητή θερμοκρασία, δωμάτιο ανά δωμάτιο, όπου κι αν βρίσκεστε

Η ενημέρωση είναι μόνιμη: είναι εγγύηση για τη βελτίωση της θερμικής άνεσης.

Όσον αφορά τη μονάδα πιλοτικού καλωδίου, εσείς:

  • Προγραμματίστε τη θερμοκρασία άνεσης σύμφωνα με τις χρονικές στιγμές/καθημερινά/εβδομαδιαία
  • Γνωρίστε τη σειρά που αποστέλλεται στο ψυγείο σε πραγματικό χρόνο.

. Ο ανιχνευτής θερμοκρασίας (Ref. 520016) θα σας δώσει ακριβείς δηλώσεις: από 0 ° έως 38 ° για θερμοκρασία και από 20% έως 90% για υγρασία.

. Σε περίπτωση περικοπής δικτύου Διαδικτύου, μην πανικοβληθείτε ! Το έργο της δήλωσης και της ρύθμισης συνεχίζεται, ακόμη και χωρίς WiFi.

. Οι λύσεις μας για ηλεκτρικά καλοριφέρ είναι συμβατές με τις φωνητικές εντολές Google και Alexa.

Ποια είναι η επιλογή “άνοδος της κατανάλωσης” ?

Η αύξηση της κατανάλωσης είναι μια λειτουργικότητα που είναι εγκατεστημένη στα προϊόντα που συνδέονται με τη θέρμανση Thomson από το 2019. Ρυθμίζετε το σύστημα θέρμανσης μέρος κατά μέρος. Με αυτήν τη συσκευή, μειώνετε έξυπνα την κατανάλωση ενέργειας διατηρώντας την άνεσή σας. Τα αποτελέσματα που λαμβάνονται είναι ακριβή και αποτελεσματικά. Τα δεδομένα αποθηκεύονται, αυτό σας επιτρέπει να τα αναλύσετε και να καταναλώνετε καλύτερα.

. Σε σύγκριση με μια παραδοσιακή εγκατάσταση, εκτιμάται ότι μια συνδεδεμένη θέρμανση, εμπλουτισμένη από την κατανάλωση κατανάλωσης, μπορεί να σας επιτρέψει να κάνετε έως και 30% εξοικονόμηση ενέργειας.

. Για να κάνετε αυτή την επιλογή είναι επίσης να επιλέξετε να έχετε θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον.

. Όλα τα προϊόντα μας είναι συμβατά με τις φωνητικές εντολές Google και Alexa.

Αυτές οι πληροφορίες ήταν χρήσιμες για εσάς ?

Συνδεδεμένος προγραμματιστής

ψυγείο-ηλεκτρικό wifi.jpg

Η εγκατάσταση είναι απλή και δεν απαιτεί την παρέμβαση ενός επαγγελματία. Ακόμα κι αν είστε αρχάριος στον τομέα της ηλεκτρικής εγκατάστασης, μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε τον πιλότο ακολουθώντας τις οδηγίες του εγχειριδίου χρήσης. Το Pilot Heatzy συνδέεται απευθείας με το πιλοτικό σύρμα του θερμοστάτη του καλοριφέρ. Απλά διορθώστε το στο ψυγείο σας και ακολουθήστε τα βήματα εγκατάστασης που περιγράφονται στο εγχειρίδιο.

Είναι εύκολο να χειριστεί η εφαρμογή ?

Η εφαρμογή Heatzy Mobile έχει σχεδιαστεί για να είναι εύκολο να χειριστεί. Συγκεντρώνει όλα τα προϊόντα σε μία σελίδα, η οποία σας επιτρέπει να βλέπετε γρήγορα όλες τις συσκευές σας και να τους στείλετε παραγγελίες σε ένα μόνο κλικ. Όσον αφορά τον προγραμματισμό, μπορείτε να συμβουλευτείτε την εβδομάδα θέρμανσης και να ρυθμίσετε τις υποδοχές σας σε μία σελίδα. Η διαισθητική διεπαφή μας διευκολύνει τη διαχείριση του συστήματος θέρμανσης και σας επιτρέπει να προσωποποιήσετε τις ρυθμίσεις σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Πώς να βεβαιωθείτε ότι τα καλοριφέρ μου είναι συμβατά ?

Για να διασφαλίσετε τη συμβατότητα των θερμαντικών σας, συνιστούμε να ελέγξετε με το εμπορικό σήμα του καλοριφέρ σας ή να συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο χρήστη για να επιβεβαιώσετε την παρουσία ενός πιλοτικού καλωδίου στον θερμοστάτη. Η συντριπτική πλειοψηφία των ηλεκτρικών θερμαντικών λαρυμάτων στη Γαλλία είναι εξοπλισμένα με αυτήν την τεχνολογία (το καλώδιο πιλοτικού καλωδίου του καλοριφέρ σας είναι το μαύρο καλώδιο).

Ο πιλότος θα διαρκέσει με την πάροδο του χρόνου ?

Το Heatzy Pilot είναι ένα προϊόν σχεδιασμένο για εκτεταμένη διάρκεια ζωής. Από την πώλησή του το 2016, πολλοί χρήστες συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τον προγραμματιστή μας με ικανοποίηση. Έχουμε πλήρως εμπιστοσύνη στην ποιότητα και την αξιοπιστία του προϊόντος μας, γι ‘αυτό προσφέρουμε μια εγγύηση 2 ετών στους πελάτες μας. Αυτή η εγγύηση εξασφαλίζει την ηρεμία του νου και αποδεικνύει τη δέσμευσή μας για τη βιωσιμότητα και τη βιωσιμότητα του Heatzy Pilot.

Πόσο καιρό να επιστρέψω την επένδυσή μου ?

Χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα δεδομένα για την περιοχή île-de-france: μέση τιμή ανά κιλοβατώρα: 0.14674 €/kWh. Μέση ετήσια κατανάλωση θέρμανσης: 10.542 kWh. Τρέχον ετήσιο κόστος: € 1.546 Κατά μέσο όρο, χρησιμοποιώντας μια λύση ρύθμισης θέρμανσης, μπορείτε να εξοικονομήσετε 20 %, εξοικονόμηση 309 ευρώ ετησίως. Εάν υποθέσουμε ότι χρησιμοποιείτε θέρμανση για 6 μήνες του έτους, το μηνιαίο σας ποσό σε € 51,50 (€ 309/6 = € 51,50). Τώρα ας λάβουμε υπόψη την τιμή μιας θερμαινόμενης πιλοτικής μονάδας, η οποία είναι € 49, εξαιρουμένων των εκπτώσεων. Αυτό σημαίνει ότι σε μόλις ένα μήνα χρήσης, η αρχική σας επένδυση θα επιστρέψει ήδη !