PHILIPS 65OLED936/12 Φτηνές ACHAT/Πώληση στο Promo, OLED Android TV 4K UHD – SON BOWERS & WILKINS 65OLED936/12 | Φιλιππί

OLED Android TV 4K UHD – SON BOWERS & WILKINS

Μια ανταλλακτική κεφαλή βούρτσας Philips Sonicare θα σας αποστέλλεται αυτόματα κάθε 3 μήνες. Από την επικύρωση αυτής της συναλλαγής, θα λάβετε αυτόματα 1 κεφαλή βούρτσας κάθε 3 μήνες, μέχρι να μας ενημερώσετε ότι θέλετε να διακόψετε ή να ακυρώσετε τη συνδρομή σας. Όριο 4 συνδρομών ανά νοικοκυριό/λογαριασμό.

Philips 65led936/12

Το Philips OLED936 TV προσφέρει όλα όσα γίνονται καλύτερα όσον αφορά την ποιότητα της εικόνας με τη χρήση ενός πιο φωτεινό πίνακα OLED της τελευταίας γενιάς, του Philips P5 Dual Engine Processor της πέμπτης γενιάς, HDMI 2.1 4K/120 Hz VR με συμβατότητα Freesync Premium Pro και G-Sync, μια νέα τεχνολογία αντιστάθμισης κίνησης γρήγορης κίνησης και η ANDROID TV, το σύστημα φωτισμού Ambilight Ambient και μια ηχητική μπάρα υπογεγραμμένη Bowers & Wilkins.

Βραβείο Philips 65led936 EISA Best Buy OLED TV 2021-2022: Το 65OLED936 είναι μια τηλεόραση που αξίζει την τοποθέτησή του ως ναυαρχίδα χάρη στις υποδειγματικές εικόνες της, την ακουστική της και την παρουσία της πιο προηγμένης μηχανής εικόνας της Philips. Το τελευταίο εργάζεται σε ενιαία με το τελευταίο πάνελ OLED και μια καλά μελετημένη από τις λειτουργίες εικόνας για να προσφέρει μια πρώτη απόδοση, με την επιλογή επαγγελματικού επιπέδου βαθμονόμηση. Ωστόσο, είναι ο ήχος που κάνει αυτό το 165 cm ο πρωταθλητής στο Dethrone. Το ολοκληρωμένο σύστημα ηχείων, που εξακολουθεί να σχεδιάστηκε από τον ειδικό ήχο Bowers & Wilkins, διαθέτει ένα σύνολο ομιλητών 3.1.2 Βελτιωμένη, η οποία εκδίδει μια εμπειρία Dolby Atmos με εξαιρετική αίσθηση χώρου, λεπτομέρειας και σαφήνειας, χωρίς να ξεχνάμε μια πλούσια και ισχυρή ανταπόκριση μπάσων. Περισσότερο από μια απλή τηλεόραση, το 65led936 της Philips είναι ένα πλήρες σετ κινηματογράφου στο σπίτι. ΕΙΣΑΑ.Fr.

Ανταμοιβή Philips 65led936 Ψηφιακή Απρίλιος 2022: Το Philips 65Oled936 – έκδοση 65 ιντσών (165 cm) της Philips 55Oled936 που δοκιμάσαμε – είναι μια εξαιρετική τηλεόραση. Προσφέρει μια τέλεια βαθμονομημένη εικόνα, μια υψηλή κορυφή φωτεινότητας που έχει ως αποτέλεσμα μια πολύ καλή δυναμική στο HDR και έχει HDMI 2.1 για τέλεια συμβατότητα με τις κονσόλες παιχνιδιού τελευταίας γενιάς. Για να το ξεπεράσει, έχει ένα σύστημα ήχου άξια του ονόματος και του συστήματος φωτισμού Ambilight Ambient, το οποίο έχει πάντα το μικρό του αποτέλεσμα. Αυτή η τηλεόραση είναι κατάλληλη για κινηματογραφιστές και τηλεοπτικές σειρές και λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών.. . Διαβάστε περισσότερα

Μεγαλειώδης. Σε οπτικό επίπεδο στο επίπεδο ήχου.
Μια τηλεόραση που όλοι οι καναπέδες θα ήταν περήφανοι που σκέφτονται. Αφήστε τον εαυτό σας να γοητευτεί από βαθιά μαύρους και έντονα χρώματα OLED, Limpid Bowers & Wilkins Sound και Ambilight, για πλήρη εμβάπτιση σε δράση, είτε ταινίες είτε παιχνίδια.

Ένας απίστευτος 3d ήχος. Η συνάντηση των Bowers & Wilkins και Dolby Atmos.
Μια δίωξη αυτοκινήτων. Ψίθυρος. Η μουσική. Ο αποκλειστικός ομιλητής Bowers & Wilkins προσφέρει εξαιρετική απόδοση ρεαλισμού, ανεξάρτητα από το περιεχόμενο που βλέπετε. Ο εμβληματικός σχεδιασμός του tweeter στην κορυφή αποκαθιστά τους διαλόγους τέλεια. Τα ηχεία προσανατολισμένα προς τα πάνω σας επιτρέπουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το συγκινητικό σύστημα Dolby Atmos.

Η μαγεία του Ambilight, μόνο από τη Philips.
Με την Ambilight 4 -sids of Philips Technology, κάθε στιγμή είναι εντυπωσιακή. Οι έξυπνοι LED που διαμορφώνονται γύρω από την τηλεόραση αντιδρούν στο περιεχόμενο της οθόνης για να παράγουν φωτισμό που σας αιχμαλωτίζει και σας βυθίζει στην καρδιά της δράσης. Όταν το έχετε βιώσει, θα αναρωτηθείτε πώς θα μπορούσατε να κάνετε χωρίς.

Philips 65led936/12

Μια πιο αληθινή από την εικόνα της ζωής, ανεξάρτητα από το περιεχόμενο. P5 AI Dual Engine.
Οι διπλοί επεξεργαστές με το IA παράγουν μια τόσο ρεαλιστική εικόνα που θα έχετε την εντύπωση ότι μπορείτε να επιστρέψετε εκεί. Ένας αλγόριθμος AI βαθιάς εκμάθησης ασχολείται με εικόνες όπως θα έκανε ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Όποια και αν είναι το περιεχόμενο, οι λεπτομέρειες και η αντίθεση είναι ρεαλιστικές, τα χρώματα πλούσια, οι κινήσεις του υγρού.

Η διαφορά είναι πραγματική. Philips OLED+ TV με HDR.
Το Philips 4K UHD OLED TV είναι συμβατή με όλες τις κύριες μορφές HDR. Είτε πρόκειται για μια βασική σειρά είτε για το τελευταίο παιχνίδι, κάθε σκηνή θα είναι πλούσια λεπτομερώς. Εάν κοιτάξετε ή παίζετε σε ένα φωτεινό δωμάτιο, η τηλεόρασή σας ρυθμίζει αυτόματα την εικόνα έτσι ώστε να είναι πάντα υπέροχη.

Εικόνα και κινηματογραφικό. Dolby Vision και Dolby Atmos.
Χάρη στη διαχείριση των μορφών High -End Dolby ήχου και βίντεο, η εικόνα και ο ήχος του περιεχομένου HDR είναι εξαιρετικής ποιότητας. Απολαύστε μια εικόνα που αντικατοπτρίζει τέλεια το όραμα του σκηνοθέτη, συνοδευόμενη από άφθονο, καθαρό και βαθύ ήχο. Ιδανικό για κάθε ταινία, πρόγραμμα και παιχνίδι.

Philips 65led936/12

Προσελκύει όλα τα μάτια. High -End Design, από τη βάση μέχρι το τηλεχειριστήριο.
Τα υλικά υψηλής ποιότητας κάνουν όλη τη διαφορά σε αυτήν την τηλεόραση OLED+. Το πλέγμα ηχείων Micro-Maille καλύπτεται με ακουστικά διαφανές κλωστοϋφαντουργικό ηχείο από το Kvadrat σε μικτό μαλλί επιτρέπει στον ήχο να κυκλοφορήσει ελεύθερα στο δωμάτιο. Το τηλεχειριστήριο με οπίσθιο φωτισμό διαθέτει μαλακό δέρμα Muirhead από υπεύθυνες πηγές.

Μια συνδεδεμένη τηλεόραση Android.
Η τηλεόραση Philips Android σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στα περιεχόμενα της επιλογής σας όταν θέλετε. Μπορείτε να προσαρμόσετε την αρχική οθόνη για να εμφανίσετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές, οι οποίες διευκολύνουν τη μετάδοση ταινιών και προγραμμάτων που σας αρέσουν. Μπορείτε επίσης να συνεχίσετε όπου σταμάτησες.

Philips 65led936/12


Ιδανικό για παιχνίδια. Χαμηλή λανθάνουσα κατάσταση σε οποιαδήποτε κονσόλα.

Η τηλεόραση OLED+ Philips σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον εξοπλισμό παιχνιδιού νέας γενιάς σας. Όταν ενεργοποιείτε την κονσόλα σας, η τηλεόρασή σας πηγαίνει αυτόματα σε ειδική λειτουργία παιχνιδιού, η οποία εγγυάται γρήγορα και αντιδραστικές ακολουθίες παιχνιδιών και απίστευτα ρευστά γραφικά. Η λειτουργία παιχνιδιού Ambilight σας βυθίζει στην καρδιά της δράσης.

Philips 65led936/12

Ήχος πολλαπλών δωματίων. DTS Play-Fi.
Η τεχνολογία DTS Play-Fi της τηλεόρασης Philips σας επιτρέπει να συνδέσετε συμβατά ηχεία σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Έχετε ασύρματα ηχεία στην κουζίνα ? Ακούστε την ταινία σας ενώ προετοιμάζετε ένα σνακ ή συνεχίστε να ακολουθείτε τα σχόλια του αγώνα ενώ ψάχνετε αναψυκτικά για τους καλεσμένους σας.

Φωνητική εντολή. Βοηθός Google. Λειτουργεί με την Alexa.
Πατήστε ένα κουμπί τηλεχειριστηρίου για να μιλήσετε στον Βοηθό Google. Ελέγξτε την τηλεόραση ή τις συνδεδεμένες εγχώριες συσκευές συμβατές με τον οδηγό Google χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές. Ή ζητήστε από την Alexa να ελέγξει την τηλεόραση μέσω συσκευών συμβατών της Alexa.

Philips 65led936/12

Παρέχονται αξεσουάρ:

• Τηλεχειριστήριο + 2 μπαταρίες AAA
• καλώδιο τροφίμων
• Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Συμβατό με την υποστήριξη τοίχων VESA: 300 x 300 mm

OLED+ Android TV 4K UHD – SON BOWERS & WILKINS

Εάν δικαιούστε να επιστρέψετε ΦΠΑ σε ιατρικές συσκευές, μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτό το προϊόν. Το ποσό του ΦΠΑ θα αφαιρεθεί από την τιμή που αναφέρεται παραπάνω. Θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες στο καλάθι σας.

OLED+ Android TV 4K UHD – SON BOWERS & WILKINS

Το προιον αυτην την στιγμη εχει εξαντληθει

Μια ανταλλακτική κεφαλή βούρτσας Philips Sonicare θα σας αποστέλλεται αυτόματα κάθε 3 μήνες. Από την επικύρωση αυτής της συναλλαγής, θα λάβετε αυτόματα 1 κεφαλή βούρτσας κάθε 3 μήνες, μέχρι να μας ενημερώσετε ότι θέλετε να διακόψετε ή να ακυρώσετε τη συνδρομή σας. Όριο 4 συνδρομών ανά νοικοκυριό/λογαριασμό.

Οροι και Προϋποθέσεις

Απλά πρέπει να πληρώσετε το ποσό που αναφέρεται στην επικύρωση της παραγγελίας κάθε 3 μήνες* για να λάβετε αυτόματα το νέο σας κεφάλι βούρτσας μαζί σας. Συμβουλευτείτε τους γενικούς όρους πώλησης Philips για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ισχύοντες γενικούς όρους, συμπεριλαμβανομένων των προϋποθέσεων σχετικά με τις πρόσθετες μεθόδους πληρωμής. Οι αναβαλλόμενες πληρωμές δεν υπόκεινται σε τόκους, TEG ή δαπάνες πίστωσης. Το συνολικό κόστος της πίστωσης είναι 0 € και μπορείτε ανά πάσα στιγμή να προσαρμόσετε το πλήρες υπόλοιπο ή να κάνετε μερικές πληρωμές χωρίς ποινή ανά πάσα στιγμή της πρόωρης πληρωμής ή τουλάχιστον μία φορά το μήνα. *Φορολογική τιμή

Επιστρέφει και ακύρωση

Η συνδρομή αντικατάστασης αντικατάστασης της Philips Sonicare Brush είναι πρακτική για να φροντίσετε το χαμόγελό σας. Μπορείτε να διακόψετε ή να ακυρώσετε τη συνδρομή των κεφαλών βούρτσας ανά πάσα στιγμή ! Οι αποδόσεις γίνονται αποδεκτές εντός 30 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

Σε περίπτωση αποτυχίας πληρωμής, θα αποσταλεί προειδοποίηση πληρωμής προεπιλεγμένων στη διεύθυνση email σας. Θα βρείτε έναν σύνδεσμο για να ενημερώσετε τα δεδομένα σας και να κάνετε την πληρωμή. Οι αποστολές θα ανασταλούν έως ότου η απόδειξη πληρωμής.

Ανατρέξτε στην ενότητα περισσότερες πληροφορίες. Όριο 4 συνδρομών

Android TV OLED+ 4K UHD

  • Ένας απίστευτος 3d ήχος. Η συνάντηση των Bowers & Wilkins και Dolby Atmos.
  • Η μαγεία του Ambilight, μόνο από τη Philips.
  • Μια πιο αληθινή από την εικόνα της ζωής, ανεξάρτητα από το περιεχόμενο. P5 AI Dual Engine.
  • Η διαφορά είναι πραγματική. Philips OLED+ TV με HDR.
  • Εικόνα και κινηματογραφικό. Dolby Vision και Dolby Atmos.

Android TV OLED+ 4K UHD

  • Ένας απίστευτος 3d ήχος. Η συνάντηση των Bowers & Wilkins και Dolby Atmos.
  • Η μαγεία του Ambilight, μόνο από τη Philips.
  • Μια πιο αληθινή από την εικόνα της ζωής, ανεξάρτητα από το περιεχόμενο. P5 AI Dual Engine.
  • Η διαφορά είναι πραγματική. Philips OLED+ TV με HDR.
  • Εικόνα και κινηματογραφικό. Dolby Vision και Dolby Atmos.