Peugeot E-208 Autonomy Electric: Πόσα kms μπορώ να ταξιδέψω?, Πόσο μπορούμε πραγματικά να περάσουμε από το Peugeot E-208?

Πόσο μπορούμε πραγματικά να περάσουμε από το Peugeot E-208

Το Peugeot E-208, που δοκιμάζεται από εμάς, ανακοινώνει έτσι 340 χλμ. Αυτονομίας σε μικτό ταξίδι (επομένως κατ ‘αρχήν αποτελείται από την πόλη, το δευτερεύον δίκτυο και τον γρήγορο τρόπο). Το σχήμα είναι συνεπής, δεδομένης της μάλλον γενναιόδωρης μπαταρίας χωρητικότητας (50 kWh, συμπεριλαμβανομένων 46,5 χρήσιμων).

Peugeot E-208 Autonomy Electric

Πόσα χιλιόμετρα μπορώ να ταξιδέψω με το ηλεκτρικό όχημα Peugeot E-208 ?

Η αυτονομία του ηλεκτρικού αυτοκινήτου Peugeot E-208 είναι 400 χλμ., Με ένα μόνο φορτίο, ανάλογα με το πρότυπο WLTP.

Η πραγματική αυτονομία μπορεί στη συνέχεια να εξαρτάται από διάφορα στοιχεία: επίπεδο φόρτωσης μπαταρίας, ο τύπος της πορείας (αυτοκινητόδρομος, πόλη ή μικτή), κλιματισμός ή θέρμανση, ο καιρός, η ανύψωση.

Peugeot E-208

Δοκιμάστε το Peugeot E-208 Electric ?

Διαμορφώστε το ηλεκτρικό όχημα Peugeot E-208 ή ζητήστε δωρεάν δοκιμή.

Εκδοχή Χωρητικότητα μπαταρίας Αυτονομία
50 kWh 46 kWh 400 χλμ
51 kWh 48.1 kWh 400 χλμ

Προσομοιωτής αυτονομίας Peugeot E-208

Χρησιμοποιήστε τον προσομοιωτή παρακάτω για να εκτιμήσετε την αυτονομία του ηλεκτρικού οχήματος Peugeot E-208 Ανάλογα με τα διάφορα κριτήρια που προσφέρονται:

Εκδοχή

Επίπεδο μπαταρίας
Κλιματισμός / θέρμανση

Αυτονομία

Αυτοκινητόδρομος (Moy. 120 km/h)
Ισχυρή βροχή ή χιόνι

Οι τιμές υπολογίζονται από την αυτονομία WLTP. Με αυτή την τιμή υπολογίζεται η θεωρητική αυτονομία σύμφωνα με τα επιλεγμένα κριτήρια. Η πραγματική αυτονομία δίνεται ως ένδειξη και δεν έχει συμβατική αξία. Αυτά τα δεδομένα δεν παρέχονται από τους κατασκευαστές. Περισσότερο ή λιγότερο περιθώριο σφάλματος 10%.

* Αυτονομία σε 100% ηλεκτρική οδήγηση

Δοκιμάστε το Peugeot E-208 Electric ?

Διαμορφώστε το ηλεκτρικό όχημα Peugeot E-208 ή ζητήστε δωρεάν δοκιμή.

Όλα για το Peugeot E-208

Παρόμοια ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Άνοιξη Dacia

BMW i3

Leapmotor T03

Fiat 500E

Παρόμοια αυτοκίνητα από οικογένειες

 • Ηλεκτρικό αυτοκίνητο
 • Αυτοκίνητο της πόλης Peugeot
 • Ηλεκτρικό Peugeot

Το Clean Automobile είναι ένας ιστότοπος πληροφοριών της κοινότητας που είναι αφιερωμένος σε όλα όσα σχετίζονται με το αυτοκίνητο και το περιβάλλον. Τα πιο δημοφιλή θέματα του auto blog μας είναι το ηλεκτρικό αυτοκίνητο και τα υβρίδια, αλλά προσεγγίζουμε επίσης το αυτοκίνητο GNV / GPL, το αυτοκίνητο υδρογόνου, τις πολιτικές και περιβαλλοντικές πτυχές που σχετίζονται με το αυτοκίνητο. Οι χρήστες του Διαδικτύου καλούνται να αντιδράσουν σε άρθρα blog στα σχόλια, αλλά και στα διάφορα φόρουμ που γίνονται επάνω τους. Το πιο δημοφιλές από αυτούς είναι σίγουρα το φόρουμ ηλεκτρικών αυτοκινήτων που συγκεντρώνει τις συζητήσεις σχετικά με την άφιξη αυτών των νέων οχημάτων. Ένα λεξικό συγκεντρώνει τους ορισμούς των κύριων τεχνικών λέξεων που χρησιμοποιούνται στο blog, ενώ μια βάση δεδομένων των αυτοκινήτων (στο εμπόριο ή όχι) απαριθμεί ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα.

 • Ενεργειακή επανάσταση
 • Εκκαθαριστής
 • Κύριε EV
 • Chargemap
 • Επιχείρηση chargemap
 • Επαναφόρτιση τερματικού προσφορά
 • Χρυσά βατ
 • Ποιοι είμαστε ?
 • Ελα μαζί μας
 • Διαφημιστική ηθική
 • Γίνετε διαφημιζόμενος
 • Επικοινωνήστε μαζί μας
 • Φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων
 • Φόρτιση καλώδια
 • Σταθμοί φόρτισης
 • Αξεσουάρ για επαναφόρτιση
 • Διαλύματα οχημάτων
 • ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
 • Προτιμήσεις μπισκότων
 • |
 • Ειδοποιήσεις
 • |
 • Νομική ειδοποίηση
 • |
 • Αναφέρετε παράνομο περιεχόμενο
 • |
 • Κουδούνι

Copyright © 2023 Clean Automobile – All Rights Reserved – Ένας ιστότοπος που δημοσιεύθηκε από την Saabre Sas, μια εταιρεία από τον όμιλο Brakson

Πόσο μπορούμε πραγματικά να περάσουμε από το Peugeot E-208 ?

Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα που κολλάει στα βασικά οποιασδήποτε ηλεκτρικής καινοτομίας. Το Peugeot E-208, 100 % ηλεκτρική έκδοση του νέου 208, ισχυρίζεται μια σειρά 340 χλμ. Σε μικτή διαδρομή. Ακόμη και αν ο νέος κύκλος μέτρησης WLTP είναι πλέον πιο ρεαλιστικός, η υπόσχεση της λιοντής παραμένει εντελώς θεωρητική.

Το χάσμα μεταξύ των αριθμών που ανακοινώθηκαν από τους κατασκευαστές και της πραγματικότητας έφτασε πολύ γέλια επίπεδα της εποχής των παλαιών προτύπων μέτρησης NEDC. Μερικές φορές από απλό έως διπλό, για ορισμένους θερμικούς κινητήρες ! Ως εκ τούτου, κάποιες παρεξηγήσεις, όταν ανεξάρτητα εργαστήρια που ασχολούνται με άλλα πρωτόκολλα δοκιμών (για το ντίζελ από τον όμιλο Volkswagen για παράδειγμα). Η ισχύς των μέτρων WLTP, από πέρυσι, έχει φέρει λίγο πιο ρεαλισμό, ειδικά για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και το υβριδικό plug-in.

Το Peugeot E-208, που δοκιμάζεται από εμάς, ανακοινώνει έτσι 340 χλμ. Αυτονομίας σε μικτό ταξίδι (επομένως κατ ‘αρχήν αποτελείται από την πόλη, το δευτερεύον δίκτυο και τον γρήγορο τρόπο). Το σχήμα είναι συνεπής, δεδομένης της μάλλον γενναιόδωρης μπαταρίας χωρητικότητας (50 kWh, συμπεριλαμβανομένων 46,5 χρήσιμων).

Σχεδόν ένα ηλεκτρικό GTI

Πρώτη επαφή. 100 %χρεώνεται, υποδεικνύει ο μετρητής. 220 χιλιόμετρα ακτίνας δράσης. Ενα έντομο ? Όχι, το σύστημα αναλύει απλώς τις τελευταίες φάσεις οδήγησης για να δώσει μια εκτίμηση, αναπροσαρμοσμένη κατά τη διάρκεια των χιλιομέτρων. Σαφώς, ο προκάτοχός μας έπρεπε να επωφεληθεί από τη γενναιοδωρία του κινητήρα 136 HP. Είναι αλήθεια ότι εργάζεται δυνατά, αυτό το E-208. Τα κενά της ροπής (260 nm σε λειτουργία αθλητισμού) και ο παίκτης, περνά για ένα πραγματικό μικρό ηλεκτρικό GTI ! Η ανάρτηση είναι επίσης λίγο σταθερή (για να αντισταθμίσει το αρκετά ισχυρό βάρος του), αλλά η απόσβεση μάλλον καλά φιλτραρισμένο.

Μην πανικοβληθείτε επομένως, όλα είναι πίσω στο φυσιολογικό μετά από μερικά δεκάδες χιλιόμετρα που ταξίδεψαν στην πόλη και σε Péri-Urbains Ile-De-France Journeys. Έτσι σπάνια πέρα ​​από 90 χλμ./H, και στίγματα με πολλές στάσεις και επανεκκίνηση, ενώ απολαμβάνοντας έναν μάλλον αποτελεσματικό τρόπο ανάκτησης Β. Οι πρώτοι γύροι είναι εμπλεκόμενοι και η αυτονομία χρονολογείται από 230 χλμ. Μετά από περίπου 30 χλμ.

Δοκίμιο: Πόσο μπορούμε πραγματικά να περάσουμε από το Peugeot E-208;

Σχεδόν 1,5 τόνους για 208 ? Το λάθος των μπαταριών. Αλλά το σασί είναι ισορροπημένο, ένα bit player και οι επιταχύνσεις Frank: 2,8 s από 0 έως 50 km/h !

Χαίρομαι που γνωρίζετε: Προβλέψτε την αγορά και τη μεταπώληση.

Είναι δυνατόν να γνωρίζετε την αξία μεταπώλησης ή ανάκτησης του οχήματός σας χάρη στην βαθμολογία Turbo Car της Peugeot E-208, την εναλλακτική λύση στην ακτή Argus.

340 χλμ είναι εφικτό.

. Αλλά σε ένα εξαιρετικά περιορισμένο πλαίσιο, και μακριά από μια ποικίλη μικτή χρήση. Επειδή μόλις μπαίνουμε σε μια γρήγορη διαδρομή, η κατανάλωση πετάει μακριά (περισσότερο από 20 kWh / km στα 130 km / h) και μόλις επιτυγχάνει 200 ​​χλμ. Γνωρίζουμε ότι η ηλεκτρική ενέργεια, εξ ορισμού, δεν του αρέσει ο αυτοκινητόδρομος. Αλλά η ενεργειακή όρεξη του E-208 είναι ιδιαίτερα υψηλή εκεί. Πάρα πολύ άσχημα, επειδή οι ιδιότητες άνεσής του και οδών το κάνουν σχεδόν ένα μικρό ταξιδιώτη. Το Renault Zoé είναι λιγότερο διασκεδαστικό, αλλά κάνει καλύτερα όταν πρόκειται για τη διατήρηση της μπαταρίας του (ελαφρώς μεγαλύτερη, 52 kWh).

Από την άλλη πλευρά, ο ισολογισμός είναι πολύ πιο κολακευτικός στα μαθήματα της πόλης, όπου η σημαντική αυτονομία είναι εντελώς περιττή, τελικά. Στο τέλος της δοκιμής μας πραγματοποίησε πάνω από 800 χλμ. Καταφέραμε να ταξιδέψουμε 300 χλμ. Σε ένα μόνο φορτίο, με ένα μερίδιο σε μεγάλο βαθμό κυρίαρχα αστικά ταξίδια (μόνο 50 χλμ. Αυτοκινητοδρόμων και 150 χλμ. Δευτερεύων δικτύου μεταξύ 70 και 80 χλμ. ·. Ένα ποικίλο μάθημα θα τελειώσει περισσότερο, με την πραγματοποίηση, κατά μια σειρά 260 χλμ. Υπό την προϋπόθεση ότι δείχνετε συγκράτηση και περιορίστε τη χρήση της θέρμανσης (ευτυχώς πτώση είναι ήπια), είναι επομένως τεχνικά δυνατή η επίτευξη των 340 χλμ. Παρέχονται για να μεταμορφώσουν καθένα από τα ταξίδια τους σε μια δοκιμή οικολογικής οδήγησης και να υιοθετήσουν έναν ακτιβισμό οδήγησης οδήγησης.

Δοκίμιο: Πόσο μπορούμε πραγματικά να περάσουμε από το Peugeot E-208;

Το E-208 υποστηρίζει το φορτίο σε 100 kW και μπορεί να φτάσει το 0 έως το 80 % της αυτονομίας σε 30 λεπτά σε ένα γρήγορο σταθμό φόρτισης. Πιο ρεαλιστικό και φθηνότερο για καθημερινή χρήση, ένα Wallbox 7,4 kW απαιτεί 8 ώρες φορτίου.

Τεχνικά χαρακτηριστικά Peugeot E-208

Τεχνικό φύλλο Peugeot E-208 GT

Μοντέλο δοκιμής: Peugeot E-208 GT
Διαστάσεις l x w x h 4.06 / 1.77 / 1.43 m
Μεταξόνιο 2,54 μ
Μίνι όγκος θώρακα 311 L
Εκφορτωμένο βάρος 1.455 kg
Κινητήρας / μπαταρία Ηλεκτρική μπαταρία / 50 kWh
Eco / Normal / Sport Power 82/100/136 HP
Eco / Normal / Sport ζευγάρι 180/220/260 nm
0 έως 100 km/h 8.1 s
μέγιστη ταχύτητα 150 km/h
Ανακοινωθείσα κατανάλωση 13,5 kWh / 100 km
Ανακοινώθηκε / ανυψωμένη αυτονομία 340 km / 260 km
Μπόνους 2020 7.000 €
Τιμές από 32.700 € (Μοντέλο δοκιμάστηκε: 37.550 €)

Χαίρομαι που γνωρίζετε: Προβλέψτε την αγορά και τη μεταπώληση.

Είτε για την αγορά ενός νέου ή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, είναι σημαντικό να παρέχετε όλα τα έξοδα συγκρίνοντας διαφορετικές προσφορές ασφάλισης αυτοκινήτου.

 • – Πλαίσιο
 • – Χρόνος
 • – Κοιτάξτε, τελειώστε
 • – Αυτονομία σε γρήγορο κομμάτι
 • – Τιμές

Επιβεβαιωμένος φόβος, η αυτονομία του Peugeot E-208 απογοητεύει. Τα υπόλοιπα, όχι. Θα κρατήσουμε από το ηλεκτροφόρο 208 μια εντελώς διαφορετική μνήμη από εκείνη των αριθμών: ένα ευτυχισμένο χαμόγελο με κάθε χαίρεται, γεγονός που το καθιστά ένα από τα πιο ελκυστικά της οικογένειας (και το πιο ακριβό). Το πιο σημαντικό, τελικά.

Peugeot E-208: Η νέα έκδοση με 400 χιλιόμετρα αυτονομίας αυξάνει το λογαριασμό

Το Peugeot E-208 είναι τώρα διαθέσιμο σε μια ολοκαίνουργια έκδοση εξοπλισμένη με τον ηλεκτρικό κινητήρα EMP 2. Χάρη σε αυτό το νέο πιο ισχυρό κινητήρα, το αυτοκίνητο της πόλης εμφανίζει επίσης μια σειρά 400 χλμ. Αλλά προφανώς, αυτό το κέρδος έχει ένα κόστος και το νομοσχέδιο αυξάνεται αναπόφευκτα.

Peugeot E208

Από την κυκλοφορία του το 2019, το Peugeot E-208 έχει κάνει μια θέση για τον εαυτό του στον ήλιο στα κορυφαία 10 από τα καλύτερα αυτοκίνητα με τις καλύτερες πωλήσεις στη Γαλλία. Τον Οκτώβριο του 2020, το ηλεκτρικό αυτοκίνητο ήταν μία από τις καλύτερες πωλήσεις παράλληλα με το Renault Zoé, ή το Kia E-Niro και το Renault Twingo Ze.

Για αρκετούς μήνες τώρα, αναφέραμε στις στήλες μας την υποθετική εκτόξευση μιας νέας έκδοσης του Peugeot E-208 με μια πιο ισχυρή κινητήρα και μεγαλύτερη αυτονομία. Το πράγμα επιβεβαιώθηκε τελικά από το εμπορικό σήμα στο λιοντάρι τον Σεπτέμβριο του 2022, με την ευκαιρία της παρουσίασης του νέου Peugeot E-308.

Πράγματι, αυτό το Peugeot E-208 διαθέτει έναν νέο κινητήρα EMP2 που αναπτύχθηκε με emotors, μια εταιρεία που ιδρύθηκε από το PSA και το Japanese Nidec. Με αυτό το μπλοκ κινητήρα νέας γενιάς, το ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι αναρτημένο Δύναμη 115 kW αντί για 100 kW. Συνεπώς, πηγαίνουμε από 136 hp σε 156 hp, ενώ το ζευγάρι παραμένει στα 260 nm. Συνοπτικά, αυτό είναι ένα Συνολική αύξηση της ισχύος του κινητήρα κατά 15 %.

Αύξηση της αύξησης που έχει κόστος

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η μπαταρία επωφελείται επίσης από μικρές βελτιώσεις, με αυξημένη χωρητικότητα 50 έως 52 kWh. Αποτέλεσμα, Το Peugeot E-208 υπερβαίνει το ορόσημο των 400 χλμ. Αυτονομίας, Έναντι 362 χιλιομέτρων πριν. Η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας μειώνεται στο πέρασμα, για να φτάσει Τα 12 kWh ανά 100 χλμ.

Ωστόσο, μόλις μάθαμε ότι αυτή η παραλλαγή του Peugeot E-208 είναι διαθέσιμη για παραγγελία από την Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022. Η ευκαιρία για εμάς να ανακαλύψουμε την τιμή και ειδικά να σημειώσουμε ότι μόνο το Peugeot E-208 GT θα επωφεληθεί από αυτόν τον κινητήρα. Πράγματι, εάν επιλέξετε το παρόμοιο ή το ενεργό φινίρισμα, θα είστε πάντα στο παλιό τεχνικό φύλλο με τον κινητήρα στα 136 hp και την μπαταρία 50 kWh.

Θα καταλάβετε, επομένως θα είναι απαραίτητο να επιλέξετε την έκδοση GT, εμφανίζεται στα 40.400 ευρώ, επειδή έχει “κάτω από την κουκούλα”, ο κινητήρας EMP2. Σημειώστε ότι το νομοσχέδιο ανέβηκε σε 400 ευρώ σε σύγκριση με την παλιά έκδοση των 136 hp. Αφαιρώντας το οικολογικό μπόνους που καλύπτεται σήμερα στα 7000 ευρώ, το Peugeot E-208 GT διαπραγματεύεται ως εκ τούτου διαπραγματεύεται 33.400 ευρώ. Εάν ενδιαφέρεστε, γνωρίζετε ότι οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν κατά τη διάρκεια του 2023, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.

 • Μοιραστείτε μετοχή ->
 • Tweeter
 • Μερίδιο
 • Αποστολή σε έναν φίλο