Φτηνές τυχερών παιχνιδιών PC Tour σε τιμές Auchan, Best Gaming Bureau PC 2023 | PC Gaming Pre -Assembled, Intel 13E Gen, RTX 4000 | MSI

Το καλύτερο από τα καλύτερα παιχνίδια PC

Σχετικά με την Auchan Group Auchannos Stores, Drives, Recruitmentauchan Agitservice After-Sales Tentetes Οι μάρκες μας Auchan Papplication CGUCGVOFFER Προσφορές χρηματοδότησης πληρωμών

Περιήγηση PC Gamer

Μέση PC Gamer Erazer Engineer X20 MD35356

Παραδίδω. ή απόσυρση από 2/3 ημέρες

Μέση PC Gamer Erazer Ανασυγκίωνε το E20 MD35347

Παραδίδω. ή απόσυρση από 2/3 ημέρες

Ιπποδύναμη PC Gamer GT22-0466NF

Παράδοση από 2/3 ημέρες

Ιπποδύναμη PC Gamer Omen υπερβαίνει το 16-u0015nf

Παραδίδω. ή απόσυρση από 2/3 ημέρες

Μέση PC Gamer Erazer Engineer P10 MD35354

Παραδίδω. ή απόσυρση από 2/3 ημέρες

Ιπποδύναμη PC Gamer Victus TG02-0357NF

Παραδίδω. ή απόσυρση από 3/4 ημέρες

Ιπποδύναμη PC Gamer Omen GT14-0107NF

Παραδίδω. ή απόσυρση από 2/3 ημέρες

Λένοβο PC Gamer Legion T5 26IOB6Y3FRFR

Παραδίδω. ή απόσυρση από 5/6 ημέρες

Ασού PC Gamer TUF F15 TUF507VU4 LP054W

Παραδίδω. ή απόσυρση από 2/3 ημέρες

Μέση PC Gamer Erazer Recon P20

Παραδίδω. ή απόσυρση από 2/3 ημέρες

Ιπποδύναμη GT22-0522NF PC

Παράδοση από 2/3 ημέρες

Εκτοξεύων PC Gamer Predator PO5-640

Παραδίδω. ή απόσυρση από 2/3 ημέρες

Ιπποδύναμη PC Gamer Omen GT21-1038NF

Παραδίδω. ή απόσυρση από 2/3 ημέρες

Ιπποδύναμη PC Gamer Omen GT22-1054NF

Παράδοση από 2/3 ημέρες

Ωχ, προϊόντα κατηγορίας
Η κεντρική μονάδα PC Gamer έχει μόλις περιστρέψει.

Σας προσκαλούμε να ξεκινήσετε μια άλλη αναζήτηση.

Δημιουργήστε το config gamer με την επιλογή των κεντρικών πύργων και μονάδων ειδικά βελτιστοποιημένα για βιντεοπαιχνίδια. Οι υπολογιστές παιχνιδιών μας είναι πραγματικά τέρατα Power για παιχνίδια εξαιρετικά υγρού HD ! Και με την παραγγελία του υπολογιστή σας στο Auchan, επωφελείται από γρήγορη παράδοση στο σπίτι, σημείο αναμετάδοσης, οδήγηση ή στο αγαπημένο σας κατάστημα.

Αυτές οι ακτίνες θα μπορούσαν επίσης να σας ενδιαφέρουν:

Τα ψώνια σας έγιναν γρήγορα !
Το σπίτι σας για ψώνια,
ΟΔΗΓΙΕΣ ή οδηγίες
Διαδικτυακή πληρωμή
ή με απόσυρση
Ποιότητα και φρεσκάδα
εγγυήσεις

Auchan κοντά σας ! Πρόσβαση στη λίστα των καταστημάτων Auchan ή είναι πιο κοντά για να βρείτε ένα κατάστημα

Σχετικά με το Auchan Group Auchannos Stores, Drives, Recruitmentauchan Agitservice After-Sales Tentetes Οι μάρκες μας Auchan Papplication Cgucgvoffers Ειδική CGUCGVOFRES και προωθήσεις Νομική ιδιωτική ιδιωτική ιδιωτική ζωή της προσβασιμότητας μαγειρικής: Πληρωμή με πιστωτική κάρτα Πληρωμή κάρτας Visa Πληρωμή από MasterCard Πληρωμή από τον Bante Carte Πληρωμή από το PayPal Πληρωμή κάρτας WaaohΠροσφορές χρηματοδότησης

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και διαχειριστείτε τα cookies σας. Διαχείριση μπισκότων

Πληροφορίες κατανάλωση: Οι πελάτες των ανθρώπων ή όχι από την Auchan είναι επί του παρόντος θύματα μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, SMS, μηνυμάτων σε κοινωνικά δίκτυα ή/και κακόβουλες κλήσεις. Περισσότερες πληροφορίες

Απαγόρευση για την πώληση αλκοολούχων ποτών σε ανηλίκους κάτω των 18 ετών

Απαγόρευση για την πώληση αλκοολούχων ποτών σε ανηλίκους κάτω των 18 ετών
Η πλειοψηφία του αγοραστή απαιτείται κατά τη στιγμή των ηλεκτρονικών πωλήσεων.
Κωδικός δημόσιας υγείας: τέχνη. μεγάλο. 3342-1. μεγάλο. 3342-3

* Δείτε τις συνθήκες κάνοντας κλικ εδώ
** Η κατάχρηση οινοπνεύματος είναι επικίνδυνη για την υγεία, που καταναλώνεται με μέτρο
(1) Η διεύθυνση email σας χρησιμοποιείται μόνο για να σας στείλει τα νέα και τις επιστολές προώθησης από το Auchan. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ενσωματωμένο σύνδεσμο εγγραφής στο ενημερωτικό δελτίο ανά πάσα στιγμή.
Auchan Hypermarket, Auchan Supermarket Auchan E-Commerce France και Auchan Λιανικές Υπηρεσίες, Κοινή Διευθυντές Θεραπείας, Επεξεργαστείτε τα προσωπικά σας δεδομένα για να επιτρέψετε τη συνδρομή σας στο ενημερωτικό δελτίο Auchan. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων και να ασκήσετε τα δικαιώματά σας: κάντε κλικ εδώ.
Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση της εμπορικής μας σχέσης, καθώς και για την αποστολή των προσφορών διαφημίσεων μας.

Auchan 2023 © All Rights Reserved

Το πρόγραμμα περιήγησης στο Internet Explorer είναι παρωχημένο
Για μια βέλτιστη και ασφαλή εμπειρία στον ιστότοπό μας, εμείς
Συμβουλευτείτε την ενημέρωση του Internet Explorer

Τα καλυτερα από Καλύτερο παιχνίδι με υπολογιστή

Nvidia RTX σήμα

Καλύτερο επιτραπέζιο υπολογιστή τυχερών παιχνιδιών

Το NVIDIA ® GEFORCE RTX ® 4080 και 4090 στοχεύουν κυρίως για τους παίκτες και τους δημιουργούς που αναζητούν εξουσία στο ακαθάριστο κράτος. Ανακαλύψτε τους εικονικούς κόσμους πιο πραγματικούς από τη ζωή, επωφεληθείτε από μια σειρά από εξαιρετικά υψηλές δεύτερες εικόνες, εμπειρία με όλους τους νέους τρόπους δημιουργίας περιεχομένου και επανάστασης της ροής εργασίας σας.

Σειρά RTX 40

Οι ιδέες σας, επιταχύνθηκαν από το Nvidia Studio

Τα πάντα για τη δημιουργικότητά σας. Τα προϊόντα NVIDIA Studio είναι εξοπλισμένα με NVIDIA GPU στην αιχμή της βιομηχανίας που βελτιστοποιούν τις αγαπημένες σας εφαρμογές δημιουργίας. Ο Ray Tracing προσφέρει εξαιρετικά ρεαλιστικά γραφικά και η σουίτα αποκλειστικών εργαλείων AI σας βοήθησε να μετατρέψετε τις ιδέες σας πιο γρήγορα σε έννοιες, στη συνέχεια στην πραγματικότητα. Οι πιλότοι στούντιο σας προσφέρουν τέλεια σταθερότητα που θα σας επιτρέψει να εστιάσετε εντελώς στο επόμενο έργο σας.

Intel Core i9

*

  • 8 Α-πυρήνας
  • 16 Ηλεκτρονικός πυρήνας
  • Μέχρι και 15% Καλύτερο νήμα
  • Μέχρι και 41% Καλύτερο πολλαπλό νήμα
  • Μέχρι και 24% Καλύτερη απόδοση παιχνιδιού

Γρήγορη απόδοση, απελευθερώστε τα ταλέντα σας.

13η γενιά επεξεργαστή Intel ® Core ™ I9

Το Intel ® Core ™ I9-13900K είναι εξοπλισμένο με 8 πυρήνες απόδοσης (P-Core) και 16 αποτελεσματικούς πυρήνες (E-Core) που ανταποκρίνονται στις ανάγκες πολλαπλών προσώπων των παικτών και προσφέρουν μια τέλεια εμπειρία παιχνιδιού.

Εύκολο στην αναβάθμιση

Εύκολη πρόσβαση σε εξαρτήματα

Οι παίκτες πρέπει μόνο να αφαιρέσουν 3 βίδες για να ανοίξουν το πλευρικό κάλυμμα και να επεκτείνουν την χωρητικότητα του SSD και του σκληρού δίσκου 2,5 ιντσών.

*

Meg Trident

*

*

*

*

*

Σύστημα σιωπηλής ψύξης καταιγίδων

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, η σημαντική ροή του αέρα που κυκλοφορεί στην περίπτωση είναι συγκρίσιμη με μια καταιγίδα, η οποία λέει “καταιγίδα” στα Αγγλικά. Χάρη στα μεγάλα ανοίγματα, η θερμότητα εκκενώνεται γρήγορα από το πλαίσιο και το τροφοδοτικό τοποθετείται σε ξεχωριστό θάλαμο ψύξης για να αποφευχθεί η περιτριγυρισμένη από ζεστό αέρα.

Ακραία απόδοση μόδα

Το MSI Center προσφέρει πολλά προφίλ απόδοσης στους παίκτες. Επιλέγοντας την ακραία λειτουργία απόδοσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλη τη δύναμη των επιτραπέζιων υπολογιστών παιχνιδιών MSI.

Ακραία απόδοση λειτουργίας

εικόνισμα

Έως 8%

*Σε σύγκριση με την ισορροπημένη λειτουργία.

Ακραία απόδοση λειτουργίας

*Cinebench R23 Benchmark: Multi Core

** Η δοκιμή μπορεί να διαφέρει λόγω παραγόντων όπως το περιβάλλον δοκιμής και η χρησιμοποιημένη έκδοση λογισμικού, η νέα απόδοση μπορεί να διαφέρει ως αποτέλεσμα.

  • Παραγωγή σε έναν ιστότοπο
  • Εμπειρία σε δοκιμές και δοκιμές όσον αφορά τις δοκιμές
  • Παγκόσμια τιμή

Ενιαία παραγωγή

Παραγωγή σε έναν ιστότοπο

Η MSI παρέχει μια λύση κατανόησης, κλείνοντας όλα τα στάδια ανάπτυξης προϊόντων, παραγωγής και προσαρμογής, τροφοδοτώντας τις εξελισσόμενες ανάγκες της αγοράς.

Εμπειρογνωμοσύνη και ασφάλιση ποιότητας

Εμπειρογνωμοσύνη σε θέματα και δοκιμές και γ

Κάθε επιτραπέζιος υπολογιστής υφίσταται μια σειρά δοκιμών για να εξασφαλίσει ότι πληροί τα πιο απαιτητικά πρότυπα όσον αφορά την απόδοση, τη σταθερότητα και τη βιωσιμότητα.

Παγκόσμια βραβεία

Παγκόσμια τιμή

Έχοντας παιχνίδια παικτών, η MSI μπορεί να ανταποκριθεί στη ζήτηση της αγοράς και να προσφέρει προϊόντα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των καταναλωτών και ανταμείβονται με πολλά βραβεία.

MSI φροντίδα

MSI φροντίδα

Η MSI Care προσφέρει μια πλήρη υποστήριξη υπηρεσίας και πριμοδότησης όπου κι αν βρίσκεστε. Επωφεληθείτε από την δωρεάν παρατεταμένη εγγύηση, ένα άμεσο μέσο εμπειρογνωμόνων, την υποστήριξη και την δωρεάν παράδοση των συσκευών σας και πολλά άλλα πλεονεκτήματα.

ΕΚΕ

Εταιρική κοινωνική ευθύνη

Η MSI αναλαμβάνει να μετριάσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των εμπορικών δραστηριοτήτων της χάρη στην παραγωγή και τη διαχείριση της οικολογικής αλυσίδας εφοδιασμού.

PC Gamer Tour PC

Ένας υπολογιστής τυχερών παιχνιδιών με τη σειρά του: ισχυρός και βέλτιστος εξοπλισμός κατά βούληση.
Στον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών στον υπολογιστή, υπάρχουν δύο φυλές: εκείνοι των οπαδών του φορητού υπολογιστή και εκείνος που προτιμά να παίζει στον επιτραπέζιο υπολογιστή. Και τα δύο στρατόπεδα έχουν επιχειρήματα σοκ για να υπερασπιστούν τον αγαπημένο τους εξοπλισμό πληροφορικής. Ανησυχείτε, είστε μάλλον μέρος της δεύτερης ομάδας. Πράγματι, αυτό που εκτιμάτε με έναν υπολογιστή τυχερών παιχνιδιών με τη σειρά του είναι ήδη η τιμή του, αλλά και η δυνατότητα προσαρμογής του εύκολα σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Είναι μια άποψη που υπερασπίζεται τον εαυτό του.
Σε κάθε περίπτωση, γνωρίζετε ότι, στον ιστότοπό μας, βρίσκετε τον εξοπλισμό προσαρμοσμένο στις ανάγκες, τις επιθυμίες και τον προϋπολογισμό σας. Προτιμάτε έναν υπολογιστή που έχει ήδη τοποθετηθεί ή η αγορά ανταλλακτικών ? Έχετε μια αγαπημένη μάρκα ? Για να γνωρίζετε: Με τα εργαλεία φίλτρου μας, βρίσκετε εύκολα τον πύργο που ανταποκρίνεται ακριβώς στις προσδοκίες σας.
Είτε από την άποψη της εξουσίας, του σκληρού δίσκου ή της γραφικής απόδοσης: έχετε όλα τα κλειδιά για να βρείτε το αγωνιστικό θηρίο που σας επιτρέπει να απολαύσετε πλήρως τους αγαπημένους σας τίτλους. Και γιατί θα το βρείτε, μην διστάσετε να ρίξετε μια ματιά στο comparison pc gamer μας.