Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των πληρωμών μεταξύ συγγενών και πληρωμών αγαθών και υπηρεσιών?, Μεταφορά PayPal: Στείλτε χρήματα απλά και δωρεάν

Μεταφορά PayPal: Στείλτε χρήματα απλά και δωρεάν

Οι συγγενείς σας έχουν λογαριασμό PayPal αλλά δεν χρησιμοποιούν την εφαρμογή για κινητά ? Τίποτα δεν τους υποχρεώνει να σας στείλουν χρήματα. Απλά χρησιμοποιήστε το σύστημα PayPal.Εφαρμόστηκε από την Υπηρεσία Πληρωμών. Σας επιτρέπει να επισυνάψετε απευθείας τον λογαριασμό σας. Μια μέθοδος που αποφεύγει τη μετάδοση στα αγαπημένα σας πρόσωπα τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείται για αυτόν τον λογαριασμό ή τους επιτρέπει να αποφεύγουν να πληκτρολογούν σφάλματα κατά την εισαγωγή της διεύθυνσής σας για παράδειγμα.

PayPal Defer μεταξύ Κλείσιμο

Όταν στέλνετε χρήματα, σας ζητάμε να επιλέξετε έναν τύπο πληρωμής. Η αποστολή χρημάτων σας μπορεί να ανήκει σε μία από τις ακόλουθες κατηγορίες:

  • Προσωπική πληρωμή που αποστέλλεται σε συγγενείς (“Αποστολή χρημάτων σε έναν αγαπημένο”)
  • Αγορά αγαθών και υπηρεσιών (“Πληρωμή αντικειμένου ή υπηρεσίας”)

Προσωπικές πληρωμές

Επιλέξτε την επιλογή αποστολής χρημάτων σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο για τη μεταφορά καθημερινών χρημάτων μεταξύ εσάς και των αγαπημένων σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληρωμές όταν στέλνετε χρήματα ως δώρο, μοιραστείτε την προσθήκη γεύματος, συμμετέχετε σε καθημερινές δαπάνες ή οποιαδήποτε άλλη μεταφορά αυτού του είδους.

Δεν καλύπτουμε προσωπικές πληρωμές στο πλαίσιο της προστασίας των αγορών PayPal.

Δικαστικά έξοδα

Τα έξοδα μπορούν να ισχύουν ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που επιλέγεται ή εάν πρόκειται για διεθνή πληρωμή. Συμβουλευτείτε τη σελίδα τιμών μας για να μάθετε περισσότερα.

Αγορές αγαθών και υπηρεσιών

Επιλέξτε την επιλογή πληρωμής ενός αντικειμένου ή υπηρεσίας όταν αγοράζετε ένα ακίνητο ή μια υπηρεσία.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον τύπο πληρωμής όταν ορίσετε ένα αντικείμενο που έχετε κερδίσει ως μέρος μιας δημοπρασίας, όταν αγοράζετε online αντικείμενα, όταν κατεβάζετε μουσική ή κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε άλλης συναλλαγής αυτού του είδους.

Η προστασία αγοράς PayPal καλύπτει τις πληρωμές σχετικά με τα επιλέξιμα αγαθά και υπηρεσίες.

Δικαστικά έξοδα

Όταν κάνετε αυτόν τον τύπο πληρωμής, ο πωλητής πληρώνει το κόστος χαμηλής αξίας για να λάβει χρήματα. Συμβουλευτείτε τη σελίδα τιμών μας για να μάθετε περισσότερα.

Μεταφορά PayPal: Στείλτε χρήματα απλά και δωρεάν

Θέλετε να επιστρέψετε έναν φίλο, να προσφέρετε χρήματα σε έναν αγαπημένο ή να πληρώσετε κάποιον ? Δεν χρειάζεται να περάσετε από μια περίπλοκη τραπεζική μεταφορά: Το PayPal προσφέρει μια απλή, πρακτική και δωρεάν λειτουργία για τη μεταφορά χρημάτων.

“Σας επιστρέφω αύριο !”” Αυτή η πρόταση, όλοι έχουμε ακούσει ή προφέρεται χωρίς την υπόσχεση να κρατιέται πάντα. Όταν δεν έχετε μετρητά για τον εαυτό σας ή το βιβλίο επιταγών, είναι δύσκολο να δώσετε ένα μικρό ποσό σε έναν φίλο ή έναν αγαπημένο για να τον αντισταθμίσετε για μια κοινή προσθήκη στο εστιατόριο ή ένα ρητό δάνειο. Όσον αφορά τη μεταφορά τραπεζικής μεταφοράς, η λειτουργία μπορεί να είναι πολύπλοκη και να πάρει κάποιο χρόνο πριν τα χρήματα καταβάλλονται πραγματικά στον επιθυμητό λογαριασμό.

Από την άλλη πλευρά, εάν έχετε λογαριασμό PayPal, όλα μπορούν να βελτιωθούν. Η διάσημη υπηρεσία πληρωμών, η οποία σας επιτρέπει κυρίως να κάνετε ηλεκτρονικές αγορές χωρίς να παρέχετε τον αριθμό της τραπεζικής κάρτας, έχει μια λειτουργία για να στείλει εύκολα χρήματα σε οποιονδήποτε έχει επίσης λογαριασμό PayPal. Η μεταφορά είναι άμεση και, πάνω απ ‘όλα, χωρίς κόστος για ποσά μέχρι 10.000 ευρώ. Πρακτικός !

Το PayPal επιτρέπει τον ίδιο τρόπο να στείλετε χρήματα για να προσφέρετε ένα δώρο για να ευχηθείτε σε γενέθλια, να αποκτήσετε δίπλωμα ή οποιοδήποτε άλλο γεγονός που βρίσκεται κοντά στην καρδιά σας. Επίσης ιδανικό για να δώσετε χρήματα σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που βρίσκεται στο εξωτερικό. Ή να πληρώσετε μια συναλλαγή – μια δεύτερη αγορά μεταξύ ατόμων, για παράδειγμα – χωρίς να χρειάζεται να χειριστείτε τα είδη. Τέλος, εάν είστε αυτός στον οποίο χρωστάτε χρήματα, μπορείτε να ζητήσετε από τους οφειλέτες σας να το στείλετε στον λογαριασμό σας PayPal χάρη στην υπηρεσία PayPal.πολύ απλό στη χρήση. Σε αυτή την περίπτωση, δεν χρειάζεται να έχετε την εφαρμογή PayPal για να μεταφέρετε χρήματα σε εσάς (ένας λογαριασμός PayPal παραμένει υποχρεωτική) και μπορεί να περάσει από ένα απλό πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Σημειώστε ότι όλες αυτές οι λειτουργίες μπορούν να πραγματοποιηθούν από την εφαρμογή PayPal για smartphones Android ή iOS ή μέσω οποιουδήποτε προγράμματος περιήγησης ιστού σε υπολογιστή, Visa ο ιστότοπος PayPal, εντελώς ασφαλής. Πριν ξεκινήσετε, φυσικά θα πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό PayPal. Μια δωρεάν λειτουργία που απαιτεί μόνο λίγα λεπτά. Ακολουθήστε γι ‘αυτό τη συμβουλή του πρακτικού μας φύλλου.

Πώς να στείλετε χρήματα με λογαριασμό PayPal ?

Θέλετε να επιστρέψετε ένα αγαπημένο σας ή απλά να του δώσετε ένα μικρό δώρο ? Εάν διαθέτει επίσης λογαριασμό PayPal, ο Handling θα σας ζητήσει μόνο ένα λεπτό, είτε χρησιμοποιείτε την εφαρμογή PayPal στο κινητό σας είτε περνάτε από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού στον υπολογιστή σας.

Με ένα smartphone

► Κατεβάστε την εφαρμογή PayPal στο κινητό σας και, στη συνέχεια, ρυθμίστε τον λογαριασμό σας εάν δεν έχετε ήδη κάνει.

► Η αρχική σελίδα εμφανίζει το υπόλοιπο του λογαριασμού σας. Πατήστε το σύνδεσμο Στείλετε Ενότητα Στείλε χρήματα.

► Στη νέα σελίδα που προκύπτει, εισαγάγετε το όνομα ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείται από την επαφή σας για τον λογαριασμό PayPal και, στη συνέχεια, πατήστε Στέλνω σε.

► Τώρα υποδείξτε το ποσό που θέλετε να στείλετε.

► Μπορείτε επίσης να γράψετε ένα μικρό μήνυμα για να υποδείξετε τι είναι ή ακόμα και να προσθέσετε ένα αυτοκόλλητο (αυτοκόλλητο) για να προσαρμόσετε το μήνυμά σας εάν είναι δώρο για παράδειγμα. Πιέζω ΕΠΟΜΕΝΟ.

► Το PayPal σας προσκαλεί να επιλέξετε μεταξύ της αποστολής χρημάτων σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο και της πληρωμής ενός ακινήτου ή μιας υπηρεσίας. Πιέζω Κλείσε τότε ΕΠΟΜΕΝΟ.

► Καθορίστε τη μέθοδο πληρωμής. Εάν έχετε καταγράψει πολλές τραπεζικές κάρτες στον λογαριασμό σας στο PayPal, επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και πατήστε ΕΠΟΜΕΝΟ.

► Παραμένει μόνο η επικύρωση της συναλλαγής αφού επαληθεύσει ότι όλες οι παρεχόμενες πληροφορίες είναι σωστές. Πιέζω Στείλετε.

► Έχει τελειώσει. Έχετε αποσταλεί. Μετά από λίγα λεπτά, η επαφή σας ενημερώνεται για τη δωρεά σας. Βρίσκει το ίχνος στην ενότητα Δραστηριότητα της εφαρμογής του PayPal.

Με ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web

► Δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή PayPal στο κινητό ? Μην ανησυχείς. Μπορείτε να στείλετε χρήματα από τον λογαριασμό σας στο PayPal από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης στο Web σε Mac ή PC. Συνδεθείτε στον ιστότοπο PayPal και προσδιορίστε τον εαυτό σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας. Εμφανίζεται το υπόλοιπο του PayPal. Κάντε κλικ στο κουμπί Στείλετε, τοποθετημένο στο επάνω δεξιά.

► Εισαγάγετε το όνομα ή τη διεύθυνση email που χρησιμοποιείται από την επαφή σας για τον λογαριασμό του PayPal και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί ΕΠΟΜΕΝΟ.

► Αναφέρετε το ποσό που θέλετε να στείλετε.

► Μπορείτε επίσης να γράψετε ένα μικρό μήνυμα για να δηλώσετε τι είναι και ακόμη και να το εξατομικεύσετε εάν είναι δώρο. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με τη μορφή του δώρο Και επιλέξτε ένα θέμα κάρτας. Αναφέρετε το μήνυμά σας και κάντε κλικ στο Αποθηκεύσετε.

► Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Να συνεχίσει Στη σελίδα που εμφανίζεται. Επιλέξουν Αποστολή χρημάτων σε ένα αγαπημένο. Στη συνέχεια, επιλέξτε εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το υπόλοιπο PayPal για την πληρωμή ή μία από τις τραπεζικές κάρτες που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας. Κάντε κλικ στο ΕΠΟΜΕΝΟ.

► Τέλος, ελέγξτε την ακρίβεια των πληροφοριών που εισάγονται και κάντε κλικ στο Αποστολή πληρωμής.

► Το PayPal επιβεβαιώνει την ομαλή λειτουργία της λειτουργίας.

► Μετά από λίγα λεπτά, η επαφή σας λαμβάνει μια ειδοποίηση για την πληρωμή που μόλις κάνατε.

Πώς να λάβετε χρήματα στον λογαριασμό σας στο PayPal ?

Οι συγγενείς σας έχουν λογαριασμό PayPal αλλά δεν χρησιμοποιούν την εφαρμογή για κινητά ? Τίποτα δεν τους υποχρεώνει να σας στείλουν χρήματα. Απλά χρησιμοποιήστε το σύστημα PayPal.Εφαρμόστηκε από την Υπηρεσία Πληρωμών. Σας επιτρέπει να επισυνάψετε απευθείας τον λογαριασμό σας. Μια μέθοδος που αποφεύγει τη μετάδοση στα αγαπημένα σας πρόσωπα τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείται για αυτόν τον λογαριασμό ή τους επιτρέπει να αποφεύγουν να πληκτρολογούν σφάλματα κατά την εισαγωγή της διεύθυνσής σας για παράδειγμα.

Ενεργοποιήστε την υπηρεσία PayPal.μου

► PayPal.είναι εντελώς δωρεάν. Για να το ενεργοποιήσετε, ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού στον υπολογιστή σας, συνδεθείτε στον ιστότοπο PayPal και προσδιορίστε τον εαυτό σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας. Τότε κάντε κλικ στο οδοντωτός τροχός, Στην επάνω δεξιά διασύνδεση. Στη σελίδα που εμφανίζεται, κάντε κλικ στον σύνδεσμο Paypal.μου τοποθετημένο στο τμήμα Προτιμήσεις, στα αριστερά της σελίδας.

► Στη νέα σελίδα που προκύπτει, κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργήστε ένα προφίλ PayPal.μου. Στη συνέχεια, καλούνται να προσθέσετε μια φωτογραφία προφίλ (έτσι ώστε οι επαφές σας να σας αναγνωρίσουν). Εάν θέλετε να το κάνετε, κάντε κλικ Προσθέστε μια φωτογραφία Στη συνέχεια, επιλέξτε μια αποθηκευμένη φωτογραφία στον υπολογιστή σας. Διαφορετικά, κάντε κλικ στο κουμπί Οχι τώρα.

► Στη συνέχεια, ολοκληρώστε τον σύνδεσμο PayPal.που θα χρησιμοποιηθούν για τις επαφές σας για να σας στείλουν χρήματα. Υποδείξτε για παράδειγμα το όνομά σας ή μια συντομευμένη έκδοση του. Κάντε κλικ στο ΕΠΟΜΕΝΟ.

► Αποδεχτείτε τους γενικούς όρους χρήσης της υπηρεσίας και κάντε κλικ στο κουμπί Επικυρώστε και δημιουργήστε. Η υπηρεσία PayPal.Είμαι τώρα ενεργοποιημένος.

Λάβετε χρήματα με το PayPal.μου

► Έχετε τώρα έναν σύνδεσμο PayPal.μου. Για να το χρησιμοποιήσετε, τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερο. Στείλτε τον σύνδεσμο που δημιουργήθηκε στη φόρμα paypal.εμένα/nom_utilizer Στους αγαπημένους σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άμεσων μηνυμάτων.

► Οι επαφές σας πρέπει στη συνέχεια να κάνετε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο. Το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης ιστού εμφανίζει μια σελίδα που αντιστοιχεί στον λογαριασμό σας. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Στείλετε.

► Στη συνέχεια, είναι απαραίτητο να εισαγάγετε τα αναγνωριστικά του λογαριασμού του οφειλέτη PayPal (αυτός από τον οποίο οι επαφές σας επιθυμούν να στείλουν χρήματα).

► Μόλις επιβεβαιωθεί η ταυτότητα, παραμένει μόνο ο καθορισμός του ποσού που πρέπει να καταβληθεί. Η διαδικασία είναι πανομοιότυπη με τη μέθοδο που περιγράφηκε παραπάνω.

Αρχείο ιστοριών Paypal

Παρίσι, 27 Σεπτεμβρίου 2016– Τώρα είναι δυνατόν να στείλετε, να λαμβάνετε και να ζητήσετε χρήματα σε λίγα δευτερόλεπτα με τη νέα εφαρμογή PayPal που διατίθεται στο App Store και στο Google Play ή από τον ιστότοπο PayPal.

Η αποστολή χρημάτων σε ευρώ είναι τώρα απαλλαγμένη από ένα γαλλικό λογαριασμό PayPal σε άλλο λογαριασμό PayPal που βρίσκεται στη Γαλλία ή στον ευρωπαϊκό οικονομικό χώρο, ανεξάρτητα από την πηγή προμήθειας του λογαριασμού PayPal: κάρτα πληρωμής, τραπεζικό λογαριασμό ή υπολείμματα PayPal.

Δεν υπάρχει ανάγκη για νευρώσεις: Ένας απλός αριθμός κινητού τηλεφώνου ή μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι πλέον αρκετή για να στείλετε χρήματα. Μόλις αποσταλούν τα χρήματα, ο παραλήπτης λαμβάνει μια ειδοποίηση σχετικά με την αίτησή του PayPal, μέσω SMS ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, υποδεικνύοντας ότι τα χρήματά του είναι διαθέσιμα στον λογαριασμό του PayPal.

“Με την έναρξη αυτής της δωρεάν υπηρεσίας, η φιλοδοξία μας είναι να βρίσκεται στο επίκεντρο της καθημερινής ζωής των 7,1 εκατομμυρίων Γάλλων ενεργών πελατών μας. Στο PayPal πιστεύουμε ότι η πληρωμή και η πληρωμή πρέπει να είναι ασφαλής, γρήγορη και προσιτή σε όλους. Σε μερικά κλικ, και σύντομα με τη φωνή χάρη στο Siri, η αποστολή, η λήψη και η ερώτηση που δεν ήταν ποτέ ευκολότερη !»» Δηλώνει ο Damien Perillat, Διευθύνων Σύμβουλος Paypal France.

Πως δουλεύει ?

1. Κατεβάστε τη νέα εφαρμογή PayPal στο smartphone σας (ή ενημερώστε με την τελευταία έκδοση V6.6) ή πηγαίνετε απευθείας στον ιστότοπο PayPal

2. Πηγαίνετε στην ενότητα ” Στείλε χρήματα “, Επιλέξτε” Στείλτε χρήματα στους αγαπημένους σας »»
3. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email του παραλήπτη ή τον αριθμό κινητού τηλεφώνου
4. Καταγράψτε το επιθυμητό ποσό για να στείλετε τα χρήματα σε λίγα λεπτά
Περισσότερες πληροφορίες επίσης στον ιστότοπο PayPal.

Εάν ο παραλήπτης δεν διαθέτει λογαριασμό PayPal, λαμβάνει ειδοποίηση για να στείλει χρήματα και στη συνέχεια έχει μια περίοδο ενός μήνα για να δημιουργήσει ένα γρήγορα και εύκολα να ανακάμψει και να ανακτήσει τα κεφάλαια. Διαφορετικά, τα χρήματα πηγαίνουν στον αποστολέα.

PayPal: Μια μοναδική εμπειρία χρήστη

Με αυτή τη νέα πρωτοβουλία, το PayPal επιβεβαιώνει τη φιλοδοξία της να διευκολύνει την καθημερινή ζωή παρέχοντας ένα σύστημα πληρωμών τριβής.

Το PayPal έχει ξεκινήσει προηγουμένως άλλες πρωτοβουλίες όπως:

  • Ένα Touch ™, καθιστώντας δυνατή την πραγματοποίηση πληρωμών με ασφάλεια μεταξύ των εμπόρων χωρίς να χρειάζεται να εισαγάγετε τα αναγνωριστικά ή τα δεδομένα πληρωμών σας.
  • Paypal.Me ™, Ξεκίνησε το 2015, το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να ανακτήσει τα χρήματά του χάρη σε έναν σύνδεσμο PayPal.Προσαρμόσιμος. Χωρίς είδη, χωρίς έλεγχο, χωρίς ανησυχεί: Απλά κάντε κλικ και εισαγάγετε ένα ποσό.
  • Ο χωρίς μετρητά, Η εμπειρία του ιδανικού ηλεκτρονικού πορτοφολιού για φεστιβάλ μουσικής ή κέντρα διακοπών: ένα απλό βραχιόλι εξοπλισμένο με ένα τσιπ χωρίς επαφή σας επιτρέπει να κάνετε όλες τις αγορές στο χώρο χωρίς χρήματα ή τραπεζική κάρτα.

Τόσες υπηρεσίες που παρουσιάζουν μια πραγματική φιλοδοξία PayPal για τη διευκόλυνση των πληρωμών για τους χρήστες της.