Ανασκοπήσεις Parallels Desktop 18 (Test 2023): Ο βασιλιάς της εικονικοποίησης στο Mac M1, KB Paulles: Σχετικά με την επιφάνεια εργασίας Parallels for Mac με την Apple Puce m

Παράλληλη επιφάνεια εργασίας M1

Για να εκτελέσετε εικονικές μηχανές σε Mac με τσιπ Apple M1, οι παράλληλοι μηχανικοί δημιούργησαν ένα Νέος κινητήρας εικονικοποίησης που χρησιμοποιεί την εικονικοποίηση που βοηθάται από τον εξοπλισμό με το Apple M1 Chip και το οποίο σας επιτρέπει να εκτελέσετε εικονικές μηχανές ARM ARM. Όλα τα καλύτερα παράλληλα χαρακτηριστικά της επιφάνειας εργασίας έχουν επανασχεδιαστεί για το τσιπ Apple M1:

Parallels Desktop 18 (Test 2023): Ο βασιλιάς της εικονικοποίησης στο Mac M1

Αναμφισβήτητα η πιο δημοφιλής λύση εικονικοποίησης στο Mac, Παραλληλίζει την επιφάνεια εργασίας ήταν επίσης το πρώτο του είδους που εργάστηκε για τη συνολική συμβατότητα με τη νέα αρχιτεκτονική επεξεργαστή Apple. Είναι το καλύτερο ? Αυτό θα δούμε σε αυτήν τη γνώμη.

Οι γνώστες του οικοσυστήματος λογισμικού δεν είναι ξένοι σε παράλληλες επιφάνειας εργασίας. Παράλληλη Hypervisor, Inc. είναι για την εικονικοποίηση τι είναι το Intego για ασφάλεια. Με άλλα λόγια, οι προγραμματιστές του επέλεξαν να αφιερώσουν πλήρως στον Mac, εγκαταλείποντας άλλες πλατφόρμες όπως τα Windows ή το Linux. Έφτασε πρώτα στον αγώνα για μια εγγενή λύση στους επεξεργαστές M1, φαίνεται ότι το στοίχημα κερδίζει.

 • Άμεση λήψη των Windows 11 χωρίς να εγκαταλείψετε την εφαρμογή
 • Εγγενής συμβατότητα με πυρίτιο της Apple
 • Απλοποιημένη διαμόρφωση εικονικής μηχανής
 • Διαπερατότητα μεταξύ των Windows και MacOS
 • Ένα σύνθετο τιμολογιακό δίκτυο
 • Πάντα πιο ακριβό
 • Μερικά τσιμπήματα κατά τη διάρκεια των συνεδριών παιχνιδιού
 • Συμβατότητα και απόδοση: Ένα γιγαντιαίο βήμα για τα Windows 11
 • Διασύνδεση και λειτουργίες
 • Υποστήριξη πελατών και τιμές
 • συμπέρασμα

Συμβατότητα και απόδοση: Ένα γιγαντιαίο βήμα για τα Windows 11

Με Parallels Desktop 17, η Corel υπέγραψε την πρώτη λύση επαγγελματικής εικονικοποίησης ικανή να τρέχει παράθυρα σε επεξεργαστές Apple Silicon. Ακριβώς όπως για το VMware Fusion, το λογισμικό απαιτούσε ένα αρχείο ISO από τα Windows 10 ή 11 που καταρτίζονται για επεξεργαστές ARM. Ωστόσο, το μάθημα εγκατάστασης δεν ήταν εύκολο. Πρέπει να ειπωθεί ότι τα Windows Arm Builds δεν τρέχουν στους δρόμους, η Microsoft δεν είναι πολύ διατεθειμένη να μοιραστεί αυτή την έκδοση του λειτουργικού του συστήματος εκτός του προγράμματος Windows Insider.

Προηγουμένως, η Parallels Desktop ζήτησε από τους χρήστες της να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα Insider Windows για να χρησιμοποιήσουν τα Windows στο Arm

Το Parallels Desktop 18 παίρνει τον ταύρο από τα κέρατα και πηγαίνει εξ ολοκλήρου από αυτή την παράκαμψη από τα Windows Insider για να αποκτήσει μια συμβατή κατασκευή. Είναι απλό: από την πρώτη εκτόξευση και μέσα σε λίγα κλικ, μπορείτε να καταλήξετε με μια εικονική μηχανή που περιστρέφει τα Windows 11 σε μία από τις διαφορετικές παραλλαγές της (σπίτι, pro ή επιχείρηση). Φυσικά, ο χρόνος λήψης των Windows θα εξαρτηθεί από τη σύνδεσή σας, αλλά μόλις περάσει αυτό το βήμα, η διαδικασία είναι εξαιρετικά γρήγορη και βρισκόμαστε μπροστά σε μια ολοκαίνουργια επιφάνεια εργασίας Windows.

Μόλις ρυθμιστεί το εικονικό μηχάνημα (θα επιστρέψουμε σε αυτή τη διαδικασία στο επόμενο μέρος), η απόδοση είναι καλή. Δύσκολο να κρίνουμε αντικειμενικά ελλείψει άμεσου ανταγωνιστή, αλλά είναι να παραδεχτούμε ότι τα Windows γυρίζουν σαν γοητεία στο MacBook Air M1 με 16GB μνήμης RAM. Το εικονικό μηχάνημα με το ήμισυ της υπολογιστικής ισχύος του SOC και 6GB μνήμης RAM γυρίζει ρευστά και χωρίς σφάλμα. Σε σύγκριση με την έκδοση Intel σε Mac με παρόμοιο προϋπολογισμό, τα κέρδη απόδοσης είναι αξιοσημείωτα. Αλλά όπου αυτή η εγγενή έκδοση των παραλληλισμών λάμπει πραγματικά, είναι στο κέρδος αυτονομίας. Αυτή η έκδοση καταναλώνει έως και 2x λιγότερη ενέργεια στο MacBook μας παρά σε ένα μοντέλο Intel ισοδύναμο του ίδιου έτους (2020).

Βρίσκουμε στην επιφάνεια εργασίας των Windows άμεση πρόσβαση σε αρχεία MAC

Parallels Desktop και Gaming, μια σχέση που συνεχίζει να ανθίζει

Μία από τις πιο εκπληκτικές πτυχές της Parallels Desktop 18 είναι η διαχείριση των εφαρμογών 3D όπως τα παιχνίδια. Καθώς τα Windows κυριαρχούν στην αγορά υπολογιστών, οι προγραμματιστές το έχουν καταστήσει την προνομιακή πλατφόρμα για παιχνίδια και πολλά παλιά παιχνίδια που έχουν εκδόσεις Mac δεν μπορούν πλέον να τρέχουν περισσότερο λόγω ασυμβατότητας με το Architecture Arm παρά τη Rosetta 2, δηλαδή λόγω του τέλους των 32 -bit Εφαρμογές Υποστήριξη σε macOS. Οι παράλληλες μπορούν να βοηθήσουν να γεμίσουν αυτό το χαντάκι και να επιτρέψει στους χρήστες MAC να παίξουν ξανά.

Δεν λειτουργούν όλα και υπάρχουν μερικοί λόγοι για αυτό. Σύγχρονοι τίτλοι όπως το Halo: Infinite and Doom: Eternal Do not To Lisure, όπως και οι τίτλοι όπως το Valorant που εξαρτώνται από το λογισμικό Anti-Triche από την άποψη του υλικού που είναι ασυμβίβαστο με το λογισμικό εικονικοποίησης ως Parallelles. Ας αναφέρουμε επίσης το DirectX 12, αυτό το αποκλειστικό γραφικό API στα Windows και του οποίου η “μετάφραση” στο Metal API MacOS δίνει σκληρό χρόνο στους προγραμματιστές των παραλληλισμών.

Το λογισμικό Virtualization, ωστόσο, υποστηρίζει τις προηγούμενες εκδόσεις του DirectX, που σημαίνει ότι πολλά παιχνίδια μπορούν να εκτελέσουν τέλεια όπως το Witcher 3, Age of Empires II: Definitive Edition, Inscryption, Mass Effect Effect Furgendary Edition και Titanfall 2. Πολλά άλλα παιχνίδια μπορούν επίσης να αναπαραχθούν, όπως το Grand Theft Auto V, το Valheim και το Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

Θα είστε ακόμα πιο επιτυχημένοι με παλαιότερα παιχνίδια, πολλά από τα οποία έχουν εκδόσεις MAC ασυμβίβαστες με τον σύγχρονο εξοπλισμό. Πάρτε το παράδειγμα της ημίσειας ζωής και της ημίσειας ζωής 2. Αυτά τα κλασικά βαλβίδων είναι διαθέσιμα μόνο με τη μορφή εφαρμογών 32 -bit, ακόμη και αν έχετε εκδόσεις MAC. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να εκτελέσετε αυτά τα παιχνίδια (ή τα παράγωγά τους όπως το Counter-Strike ή το Team Fortress 2) σε ένα σύγχρονο Mac, επειδή η Apple έχει εγκαταλείψει την υποστήριξη για εφαρμογές 32 bit.

Στην άκρη των ελεγκτών παιχνιδιών

Με το Parallels Desktop 18, έχει διορθωθεί μια εξέταση για τη χρήση ελεγκτών παιχνιδιών. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, το Dualshock 4 που χρησιμοποιήσαμε αναγνωρίστηκε αυτόματα ως ελεγκτής Xbox 360 όπως το Soft DS4Winds. Αυτό εξασφαλίζει τη συμβατότητα με την πλειοψηφία των παιχνιδιών, ακόμη και αν αυτά που περιλαμβάνουν υποστήριξη για τους ελεγκτές PlayStation θα εμφανίσουν στη συνέχεια ένα περιβάλλον ντυμένο σε κουμπιά Xbox. Εάν η ιδέα είναι έξυπνη, θα εκτιμούσαμε ότι η εφαρμογή μας αφήνει την επιλογή σχετικά με τη χρήση αυτής της λειτουργικότητας.

Παράλληλη επιφάνεια εργασίας M1

 • А а а д д д д λιτούρ:
  • Επιφάνεια εργασίας για MAC Standard Edition
  • Parallels Desktop για Mac Pro Edition
  • Parallels Desktop για Mac Business Edition
 • Поедння провеριού: 2023
 • Διευθυντές доосыερι пеroΣΕKrRuJpΤΟΥΤοFrΕσύΚΝΗHK
 • Поччи έπρεπε να

Σχετικά με την επιφάνεια εργασίας παράλληλα για το Mac με το Apple M1 Chip

Σχετικά με το τσιπ Apple M1

Το τσιπ Apple M1 είναι διάδοχος του τσιπ A14Z του iPad και του πρώτου τσιπ ειδικά σχεδιασμένο για Mac. Βασίζεται στην αρχιτεκτονική ARM και περιλαμβάνει ένα σύστημα σε ένα τσιπ (SOC) το οποίο συνδυάζει πολλές ισχυρές τεχνολογίες σε έναν μόνο επεξεργαστή πυριτίου και διαθέτει μια ενοποιημένη αρχιτεκτονική μνήμης που βελτιώνει σημαντικά την απόδοση και την αποδοτικότητα.

Οι εικονικές μηχανές που δημιουργήθηκαν σε υπολογιστές Mac με επεξεργαστή Intel διαθέτουν αρχιτεκτονική επεξεργαστή X86 64 που είναι θεμελιωδώς διαφορετική από την αρχιτεκτονική ARM.

Οι εφαρμογές λογισμικού εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την αρχιτεκτονική του επεξεργαστή: μια εφαρμογή που δημιουργήθηκε για μια αρχιτεκτονική δεν μπορεί εύκολα να εκτελεστεί σε άλλη αρχιτεκτονική.

Επομένως, Μια εικονική μηχανή που δημιουργήθηκε σε Mac με επεξεργαστή Intel δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Mac με τσιπ M1 και αντίστροφα. Εάν πηγαίνετε από Mac με επεξεργαστή Intel σε ένα τσιπ Apple M1 ή αντίστροφα, βλ. Άρθρο 125344 της βάσης γνώσης για περισσότερες πληροφορίες.

Για τη Ρόζετα

Οι εφαρμογές MAC δημιουργήθηκαν αρχικά για υπολογιστές MAC με επεξεργαστή Intel λειτουργεί απευθείας σε υπολογιστές Mac με Apple M1 Chip χάρη στη χρήση του μετατροπέα Rosetta που επιτρέπει στις εφαρμογές Intel X86_64 να εκτελούνται σε Mac με Apple M1 Chip. Η Rosetta μπορεί να μετατρέψει τις περισσότερες εφαρμογές επεξεργαστή Intel, αλλά δεν μπορεί να μετατρέψει τα ακόλουθα εκτελέσιμα αρχεία:

 • επεκτάσεις του πυρήνα
 • Εφαρμογές εικονικής μηχανής που εικονικοποιήστε τις πλατφόρμες x86_64.

Λόγω αυτών των τεχνικών ορίων, η Rosetta μετατρέπει μόνο εφαρμογές που εκτελούνται στο χώρο του χρήστη. Η Rosetta μπορεί να μετατρέψει την επιφάνεια εργασίας παραλληλίζει τη διεπαφή χρήστη και τις υπηρεσίες ιστού, αλλά όχι εικονικές μηχανές.

Σχετικά με την επιφάνεια εργασίας παράλληλα για το Mac με το Apple M1 Chip

Για να εκτελέσετε εικονικές μηχανές σε Mac με τσιπ Apple M1, οι παράλληλοι μηχανικοί δημιούργησαν ένα Νέος κινητήρας εικονικοποίησης που χρησιμοποιεί την εικονικοποίηση που βοηθάται από τον εξοπλισμό με το Apple M1 Chip και το οποίο σας επιτρέπει να εκτελέσετε εικονικές μηχανές ARM ARM. Όλα τα καλύτερα παράλληλα χαρακτηριστικά της επιφάνειας εργασίας έχουν επανασχεδιαστεί για το τσιπ Apple M1:

 • Πιθανότητα να καταστεί τα παράθυρα αόρατα κατά τη διάρκεια της χρήσης των εφαρμογών τους Λειτουργία συνοχής, Παράλληλα με εφαρμογές MAC.
 • Το εργαλείο Κοινόχρηστο προφίλ Σας επιτρέπει να μοιραστείτε τον υπολογιστή σας Mac, τις φωτογραφίες σας, τα έγγραφα και άλλους φακέλους με Windows, οι οποίοι διευκολύνουν την πρόσβασή τους από τις εφαρμογές των Windows.
 • Ο Έλεγχοι Bar Touch Bar Για εφαρμογές των Windows σας επιτρέπουν να εκτελείτε εφαρμογές Windows σε MAC διαφανώς.
 • Τα δικα σου Διατάξεις πληκτρολογίου MAC προστίθενται αυτόματα στα Windows για τη βελτίωση της παραγωγικότητας.
 • Και θα ανακαλύψετε Εκατοντάδες άλλα παράλληλα χαρακτηριστικά της επιφάνειας εργασίας .

Παρατηρημένος : Συμβουλευτείτε τον κατάλογο των λειτουργικών συστημάτων που υποστηρίζονται στην επιφάνεια εργασίας Paralles σε Mac με Apple M1 Chip.

Για να εκτελέσετε τα Windows 10 και τις εφαρμογές του σε Mac με τσιπ Apple M1, θα πρέπει να εγκαταστήσετε τα Windows 10 στο ARM Insider Preview, η οποία μπορεί να εκτελέσει τις περισσότερες εφαρμογές των Windows 10 Intel χρησιμοποιώντας έναν ενσωματωμένο εξομοιωτή.

Παρατηρημένος : Για να εγκαταστήσετε τα Windows 10 στην προεπισκόπηση του Arm Insider στο Paralles Desktop, συμβουλευτείτε το άρθρο 125375 της βάσης γνώσης.

Ыаа ли э э э э э э э э э э л э э э э ы э ы ы ы ы ы ы ы ы ы ы ы?

К к п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п?