Τραπεζικός λογαριασμός χωρίς κάρτα: είναι δυνατόν?, Ανοίξτε έναν τρεχούμενο λογαριασμό χωρίς τραπεζική κάρτα

Ανοίξτε έναν τρεχούμενο λογαριασμό χωρίς τραπεζική κάρτα

Contents


Γεια σας

Τρέχων λογαριασμός χωρίς τραπεζική κάρτα: Εξουσιοδοτημένη ή όχι ?

Αναρωτιέστε αν Ανοίξτε έναν τρεχούμενο λογαριασμό χωρίς τραπεζική κάρτα είναι εξουσιοδοτημένος ? Βρίσκεστε στο σωστό μέρος �� !

Γνωρίστε ότι είναι πολύ πιθανό να ανοίξετε έναν λογαριασμό χωρίς τραπεζική κάρτα. Ορισμένες τράπεζες σας επιτρέπουν σήμερα να κρατήσετε έναν τρεχούμενο λογαριασμό χωρίς να έχετε σχετική τραπεζική κάρτα. Αυτό σας επιτρέπει να περιορίσετε τα τραπεζικά έξοδα και να αποφύγετε την υπερανάληψη, ενώ απολαμβάνετε τις υπηρεσίες τρεχούμενου λογαριασμού.

Λοιπόν, σε ποια τράπεζα θα ανοίξει λογαριασμό χωρίς κάρτα ? Υπάρχουν κάποια έξοδα για να ανοίξετε έναν τρεχούμενο λογαριασμό χωρίς τραπεζική κάρτα ? Υπάρχει μια ηλεκτρονική τράπεζα χωρίς κάρτα ? Ποιες είναι οι υπηρεσίες που σχετίζονται με έναν λογαριασμό καταθέσεων χωρίς τραπεζική κάρτα ? Ανακαλύψτε σε αυτό το αρχείο όλες τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας σχετικά με τον τρέχοντα λογαριασμό χωρίς κάρτα !

Ξεκινάμε με μια σύγκριση online τραπεζών χωρίς κάρτα: ��

Συγκριτικό των ηλεκτρονικών τραπεζών χωρίς κάρτα

Πορτοφόλι

Γεια σας

✅ 180 € Προσφέρεται + Hello Premium σε 1 € για 6 μήνες!


Τζάκειο

✅ 80 € προσφέρεται + 4% στο φυλλάδιό του για 4 μήνες !

Μονοεξέχρος

✅ 120 € Προσφέρεται + 5% φυλλάδιο !

BNP Paribas

✅ 80 € προσφέρονται + 1 έτος δωρεάν πνεύμα !!

SG

✅ 80 € προσφέρονται και μέχρι 20% Cashback !

Μπορούμε να έχουμε έναν τραπεζικό λογαριασμό χωρίς κάρτες ?

Ναι, είναι πολύ πιθανό να έχετε τραπεζικό λογαριασμό χωρίς κάρτα. Θεωρητικά, όλες οι τράπεζες σας επιτρέπουν να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό χωρίς πιστωτική κάρτα. Αλλά στην πράξη, είναι καλύτερο να στραφείτε σε μια παραδοσιακή τράπεζα ή σε μια ηλεκτρονική τράπεζα χωρίς κάρτα για να την ζητήσετε. Αυτές οι εγκαταστάσεις σας επιτρέπουν να εγγραφείτε γρήγορα σε έναν ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό χωρίς απαραίτητα να συσχετίσετε μια κάρτα πληρωμής.

Λογαριασμός τραπεζικής κάρτας

Ανοίξτε μια κάρτα χωρίς κάρτα έχει πολλά πλεονεκτήματα. Αυτό σας επιτρέπει να μειώσετε ή ακόμα και να αποφύγετε τραπεζικές χρεώσεις. Πράγματι, μια κάρτα πληρωμής προκαλεί συχνά κόστος λόγω της ετήσιας συνδρομής, των αποσύρσεων στον διανομέα ή ακόμα και του κόστους αδράνειας, μεταξύ άλλων. Το άνοιγμα ενός τρεχούμενου λογαριασμού χωρίς τραπεζική κάρτα σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε σημαντικές αποταμιεύσεις. Μπορείτε επίσης να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό χωρίς κάρτα για να την χρησιμοποιήσετε ως δευτερεύον λογαριασμό ή ως λογαριασμό διαμετακόμισης για να κάνετε μεταφορές μεταξύ διαφορετικών λογαριασμών και φυλλαδίων.

Έχοντας μια κάρτα χωρίς κάρτα σας επιτρέπει να λαμβάνετε το μισθό σας και τις μεταφορές σας, αλλά και να ρυθμίσετε δείγματα ή να αποσύρετε χρήματα από τον μετρητή της τράπεζάς σας. Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα, μπορείτε να αποσύρετε πλήρως μετρητά σε ένα υποκατάστημα τραπεζών παρουσιάζοντας τουλάχιστον μια ταυτότητα ταυτότητας. Ορισμένες τράπεζες ζητούν επίσης την παρουσίαση ενός βιβλίου ελέγχου, ένα δελτίο απόσυρσης ή τη χρήση μιας κάρτας απόσυρσης ενιαίας χρήσης. Για να μάθετε τα ζητήματα που ζητούνται για την απόσυρση του οργανισμού, είναι καλύτερο να πλησιάσετε στην τράπεζά σας.

Εδώ είναι οι τράπεζες για να ανοίξουν μια κάρτα χωρίς κάρτα ::

 • Πορτοφόλι
 • Γεια σας
 • Τζάκειο
 • Μονοεξέχρος
 • BNP Paribas
 • SG

Τρέχων λογαριασμός χωρίς τραπεζική κάρτα: Οι συχνές ερωτήσεις !

Θέλετε να μάθετε αν είναι δυνατό να ανοίξετε έναν λογαριασμό χωρίς κάρτα ? Αναρωτιέστε ποιες είναι οι ηλεκτρονικές τράπεζες χωρίς κάρτα και πώς να ανοίξετε έναν λογαριασμό τραπεζικής κάρτας ? Θα θέλατε να μάθετε ποιο είναι το κόστος ενός λογαριασμού τραπεζικής κάρτας ? Όλες οι απαντήσεις στις ερωτήσεις σας βρίσκονται στις ερωτήσεις μας αφιερωμένες στον τρεχούμενο λογαριασμό χωρίς τραπεζική κάρτα !

�� Ποιες είναι οι ηλεκτρονικές τράπεζες χωρίς κάρτα ?

Οι ηλεκτρονικές τράπεζες χωρίς κάρτα είναι ::

 • Πορτοφόλι
 • Γεια σας
 • Τζάκειο
 • Μονοεξέχρος
 • BNP Paribas
 • SG

Μπορείτε να έχετε λογαριασμό κάρτας χωρίς κάρτα σε μια ηλεκτρονική τράπεζα ή μια παραδοσιακή τράπεζα. Το άνοιγμα μιας κάρτας χωρίς κάρτα είναι δωρεάν και οι ηλεκτρονικές τράπεζες δεν λαμβάνουν υπόψη την εκμετάλλευση λογαριασμών, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές τράπεζες. Το Boursorama, όπως το Hello Bank, το Monabanq και το Fortuneo σας επιτρέπουν να απολαύσετε έναν τρεχούμενο λογαριασμό χωρίς κανένα κόστος: άνοιγμα, φράχτη, εσωτερικές και εξωτερικές μεταφορές, πρόσβαση σε τραπεζικά έγγραφα, όλα είναι δωρεάν.

Το άνοιγμα του τρέχοντος λογαριασμού CB

�� Στο BNP Paribas, το άνοιγμα του λογαριασμού είναι δωρεάν Αλλά € 2,50/μήνα θα σας επιβάλει για έξοδα διατήρησης λογαριασμού. Θα χρειαστούν € 2,25/μήνα στο SG. Ως εκ τούτου, είναι σκόπιμο να ανοίξετε έναν τρεχούμενο λογαριασμό χωρίς πιστωτική κάρτα σε μια ηλεκτρονική τράπεζα χωρίς κάρτα, καθώς μπορείτε να απολαύσετε μια δωρεάν τραπεζική προσφορά, επειδή μόνο τα έξοδα χρεώνονται σε περίπτωση αδράνειας.

�� Γιατί να ανοίξετε μια κάρτα χωρίς κάρτα ?

Εδώ είναι γιατί ανοίξτε μια κάρτα χωρίς κάρτα ::

 • Περιορίστε τα έξοδα τραπεζικής
 • Αποφύγετε την υπερανάληψη τράπεζας
 • Έχετε δευτερεύον λογαριασμό
 • Έχετε λογαριασμό διαμετακόμισης

Ανοίξτε έναν λογαριασμό σε μια ηλεκτρονική τράπεζα χωρίς κάρτα έχει πολλά πλεονεκτήματα. Δεν έχετε περιορισμένη μπλε κάρτα ειδικότερα το κόστος που συνδέεται γενικά με την κάρτα: παράδοση της κάρτας, μηνιαίων ή ετήσιων συνδρομών, πληρωμών και αποσύρσεων, κόστους αδράνειας ή ακόμη και πρόωρης ανανέωσης του CB. Ανοίγοντας έναν λογαριασμό χωρίς κάρτα, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα τραπεζικά σας έξοδα. Μια κάρτα χωρίς κάρτα είναι επίσης μικρότερος κίνδυνος υπερανάληψης και ευκολότερη διαχείριση του προϋπολογισμού σας.

Δημιουργήστε έναν τραπεζικό λογαριασμό χωρίς πιστωτική κάρτα

�� Μπορείτε επίσης να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό χωρίς μια κάρτα για να έχετε δευτερεύον λογαριασμό τρεχού. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για την κατασκευή καταθέσεων, αλλά και για τη μεταφορά μεταξύ διαφορετικών λογαριασμών. Ορισμένες τράπεζες δεν επιτρέπουν σε ορισμένες επενδύσεις να παρέχονται με τρεχούμενους λογαριασμούς εξωτερικούς της εγκατάστασής τους. Σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο να ανοίξετε λογαριασμό κατάθεσης εντός της τράπεζας, τον οποίο θα χρησιμοποιήσετε ως λογαριασμό διαμετακόμισης.

�� Πώς να ανοίξετε έναν λογαριασμό τραπεζικής κάρτας ?

Δείτε πώς μπορείτε να ανοίξετε έναν λογαριασμό τραπεζικής κάρτας ::

 1. Επιλέξτε μια τράπεζα
 2. Συμπληρώστε τη φόρμα συνδρομής στο διαδίκτυο
 3. Παρέχετε τα απαραίτητα έγγραφα υποστήριξης
 4. Μην επιλέγετε τραπεζική κάρτα
 5. Περιμένετε την επικύρωση της τράπεζας
 6. Λάβετε το πλευρά σας

Ανοίξτε έναν τραπεζικό λογαριασμό χωρίς πιστωτική κάρτα

Το άνοιγμα ενός λογαριασμού χωρίς κάρτα είναι μια μάλλον απλή και γρήγορη προσέγγιση. Στις περισσότερες τράπεζες, απλά θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα συνδρομής που διατίθεται στον ιστότοπο της τράπεζας και να παράσχετε τα απαραίτητα έγγραφα που ζητήσατε. Συμπληρώνοντας τη φόρμα συνδρομής, φροντίστε να μην επιλέξετε μια τραπεζική κάρτα αλλά για να ζητήσετε ένα απλό άνοιγμα λογαριασμού.

�� Μόλις μελετηθεί και επικυρωθεί το αίτημα ανοίγματος του λογαριασμού σας από την τράπεζα, ο λογαριασμός σας ανοίγει επίσημα. Επομένως, θα έχετε πρόσβαση στην πλευρά σας στην περιοχή σας στο διαδίκτυο ή μέσω της εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας. Σημειώστε ότι ορισμένες τράπεζες ζητούν να περάσουν από έναν τραπεζικό σύμβουλο για να ανοίξουν λογαριασμό τραπεζικής κάρτας, αυτό συμβαίνει ιδιαίτερα με την Hello Bank.

�� Ποιες είναι οι υπηρεσίες ενός λογαριασμού χωρίς κάρτα πληρωμής ?

Οι υπηρεσίες ενός λογαριασμού χωρίς κάρτα πληρωμής είναι ::

 • Άνοιγμα και φράχτη του τρεχούμενου λογαριασμού
 • Απελευθέρωση ενός πλευράς
 • Καταπολέμηση των τραπεζών
 • Μηνιαίες δηλώσεις λογαριασμού
 • Ισορροπία
 • Εφαρμογή δειγμάτων
 • Κατάθεση και απόσυρση μετρητών στον πάγκο

Το άνοιγμα ενός λογαριασμού σε μια ηλεκτρονική τράπεζα χωρίς κάρτα πληρωμής σάς επιτρέπει να επωφεληθείτε από τις βασικές τραπεζικές υπηρεσίες Όπως η πρόσβαση σε μια πλευρά, η κατοικία των τραπεζικών μεταφορών ή η εφαρμογή δειγμάτων. Αυτό σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε όλες τις συμβατικές τραπεζικές εργασίες, χωρίς να κρατάτε CB. Σημειώστε ότι το άνοιγμα ενός λογαριασμού χωρίς κάρτα δεν σας επιτρέπει απαραίτητα να έχετε πρόσβαση σε ένα βιβλίο επιταγών ή να μπορείτε να απολαύσετε μια επισκόπηση.

�� Εάν επιθυμείτε να επωφεληθείτε από ένα βιβλίο επιταγών και μια άδεια υπερανάληψης για να εισαγάγετε την τράπεζά σας Πριν ανοίξετε έναν λογαριασμό καταθέσεων τραπεζικής κάρτας. Πράγματι, αυτές οι υπηρεσίες μερικές φορές εξαρτώνται από τη συνδρομή μιας τραπεζικής κάρτας κατά το άνοιγμα του τρεχούμενου λογαριασμού. Για παράδειγμα, στο Boursorama Banque, το ποσό της εξουσιοδοτημένης υπερανάληψης εξαρτάται από την τραπεζική κάρτα.

�� Ποιο είναι το κόστος ενός λογαριασμού τραπεζικής κάρτας ?

Το κόστος ενός λογαριασμού τραπεζικής κάρτας είναι γενικά δωρεάν. Όλες οι ηλεκτρονικές τράπεζες σας επιτρέπουν σήμερα να ανοίξετε δωρεάν έναν τρέχοντα λογαριασμό και να μην επισημάνετε κανένα κόστος για τη διατήρηση του λογαριασμού. Ορισμένες παραδοσιακές τράπεζες επιτρέπουν επίσης το άνοιγμα ενός λογαριασμού κατάθεσης χωρίς κόστος, όπως το BNP Paribas ή το SG. Ωστόσο, εάν το άνοιγμα του λογαριασμού είναι δωρεάν, συνήθως θα πρέπει να πληρώσετε τα έξοδα συγκράτησης λογαριασμού.

Κόστος τρεχούμενου λογαριασμού χωρίς κάρτα

Ορισμένες τράπεζες λαμβάνουν επίσης τέλη αδράνειας. Αυτά τα τέλη όμως συχνά εξαρτώνται από τη χρήση της τραπεζικής κάρτας. Επίσης, το αδρανές κόστος συγκράτησης του λογαριασμού μπορεί να σημάνει εάν δεν έχει πραγματοποιηθεί λειτουργία στον λογαριασμό σας για 12 διαδοχικούς μήνες και δεν έχετε καταλήξει στην τράπεζα παρά τις υπενθυμίσεις τους.

�� Το κόστος αδράνειας καλύπτεται στα 30 ευρώ ετησίως. Εάν ο λογαριασμός σας παραμένει ανενεργός, θα διατηρηθεί από την τράπεζα για 10 χρόνια τότε θα είναι αυτόματα περιφραγμένη. Σας συμβουλεύουμε να κλείσετε τον τρέχοντα λογαριασμό χωρίς κάρτα εάν δεν το χρησιμοποιείτε πλέον για να αποφύγετε την πληρωμή τελών αδράνειας. Διαφορετικά, το κόστος αυτού του τύπου τρεχού λογαριασμού χωρίς κάρτα είναι μηδέν στις ηλεκτρονικές τράπεζες και στις παραδοσιακές τράπεζες, πρέπει να πληρώσετε τα έξοδα συγκράτησης του λογαριασμού (€ 2 κατά μέσο όρο ανά μήνα).

�� Ποιο είναι το κόστος που κρατάει χωρίς τραπεζική κάρτα ?

Οι δαπάνες που δεν ανήκουν στην τράπεζα είναι μεταξύ € 0 και € 2,50/μήνα κατά μέσο όρο. Εάν ανοίξετε μια κάρτα χωρίς κάρτα σε μια ηλεκτρονική τράπεζα, τα έξοδα που κρατούν το λογαριασμό είναι σε κάθε περίπτωση δωρεάν. Μόνο οι παραδοσιακές τράπεζες λαμβάνουν σήμερα έξοδα συγκράτησης λογαριασμού, ακόμη και αν έχετε λογαριασμό κατάθεσης τραπεζικής κάρτας. Αυτά τα έξοδα διατήρησης λογαριασμού ανέρχονται σε € 2,50 το μήνα στο BNP Paribas, ενώ το SG διαρκεί € 6,75 ανά τρίμηνο (ή € 2,25/μήνα).

�� Αυτές οι δαπάνες επιτρέπουν στην τράπεζα να διαχειρίζεται τον τραπεζικό λογαριασμό. Εάν οι παραδοσιακές τράπεζες τους πάρουν από ενεργούς λογαριασμούς, προσέξτε τους ανενεργούς λογαριασμούς που μπορούν επίσης να προκαλέσουν κόστος, ακόμη και στις online τράπεζες. Πράγματι, εάν ο λογαριασμός σας είναι ανενεργός για τουλάχιστον 12 διαδοχικούς μήνες, τα έξοδα που καλύπτονται στα € 30 ετησίως θα ληφθούν από εσάς.

�� Πώς λειτουργεί ένας τρέχων λογαριασμός χωρίς τραπεζική κάρτα ?

Η λειτουργία ενός τρέχοντος τρεχούμενου λογαριασμού σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε συμβατικές τραπεζικές εργασίες. Μια κάρτα χωρίς κάρτα είναι παρόμοια με έναν συμβατικό τραπεζικό λογαριασμό εκτός από το ότι δεν συνδέεται με τραπεζική κάρτα με αυτήν. Αυτό δεν αλλάζει τη λειτουργία του λογαριασμού κατάθεσης, εκτός από το ότι δεν μπορείτε να κάνετε απόσυρση ως αυτόματο μετρητή ή να προσαρμόσετε τις αγορές σας με την τραπεζική σας κάρτα στο κατάστημα.

Μπορείτε να ανοίξετε μια τραπεζική κάρτα χωρίς τραπεζική κάρτα σε μια ηλεκτρονική τράπεζα ή μια παραδοσιακή τράπεζα. Το άνοιγμα του λογαριασμού είναι γενικά δωρεάν, αλλά το κόστος συγκράτησης λογαριασμού μπορεί να ληφθεί ανάλογα με την τράπεζα που επιλέγετε. Εάν θέλετε να ανοίξετε δωρεάν λογαριασμό, το καλύτερο είναι να στραφείτε σε μια ηλεκτρονική τράπεζα χωρίς τραπεζική κάρτα.

�� Από την πλευρά των τραπεζών, μια κάρτα χωρίς κάρτα σας προσφέρει τις ίδιες δυνατότητες με έναν συμβατικό λογαριασμό. Η κατοχή λογαριασμού χωρίς πιστωτική κάρτα σας επιτρέπει να κάνετε εσωτερικές και εξωτερικές μεταφορές, για να λάβετε το μισθό σας για παράδειγμα. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε δείγματα, να συμβουλευτείτε το υπόλοιπο και τις μηνιαίες έρευνες ή ακόμα και να αποσύρετε είδη σε πρακτορεία εάν η τράπεζά σας το επιτρέπει.

�� Πώς να αποσύρετε τα είδη με έναν τραπεζικό λογαριασμό χωρίς κάρτες ?

Για να αφαιρέσετε τα είδη με έναν τραπεζικό λογαριασμό χωρίς κάρτα, πρέπει να μεταβείτε στο παράθυρο της τράπεζάς σας. Αυτό επομένως σημαίνει ότι μόνο οι πελάτες των παραδοσιακών τραπεζών μπορούν τώρα να αποσύρουν μετρητά χωρίς τραπεζική κάρτα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, εάν κρατάτε λογαριασμό χωρίς κάρτα σε μια ηλεκτρονική τράπεζα, δεν μπορείτε να αποσύρετε μετρητά χωρίς τραπεζική κάρτα.

�� Προσοχή Η απόσυρση των μετρητών σε έναν τραπεζικό οργανισμό είναι σήμερα λιγότερο και λιγότερο ασκείται. Το καλύτερο είναι να μάθετε για την τράπεζά σας για να διασφαλίσετε ότι αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη.

Μόνο μερικές online τράπεζες σας επιτρέπουν να αποσύρετε χρήματα σε έναν τραπεζικό οργανισμό. Αυτή είναι η περίπτωση της Hello Bank, η οποία εξουσιοδοτεί την απόσυρση των ειδών ως αντιμετώπιση προβλημάτων σε τραπεζικό οργανισμό του δικτύου BNP Paribas Network. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με έναν σύμβουλο ομάδας Hello πριν κάνετε την απόσυρση.

�� Η αφαίρεση των ειδών στον πάγκο θα χρεωθεί για € 4,80 στο Hello Bank. Για το αίτημα για την πραγματοποίηση κεφαλαίων στον πάγκο ενός οργανισμού δικτύου BNP Paribas, θα χρειαστούν 20,50 ευρώ ανά επιχείρηση. Εάν θέλετε να αφαιρέσετε τακτικά τα είδη στον πάγκο, είναι καλύτερο να στραφείτε σε μια παραδοσιακή τράπεζα για να ανοίξετε λογαριασμό χωρίς κάρτα.

�� Πώς να διατηρήσετε έναν τρεχούμενο λογαριασμό χωρίς τραπεζική κάρτα ?

Για να διατηρήσετε έναν τρεχούμενο λογαριασμό χωρίς τραπεζική κάρτα, πρέπει να πραγματοποιείτε τραπεζικές λειτουργίες τακτικά. Εάν δεν χρησιμοποιείτε τον τραπεζικό σας λογαριασμό, θα ληφθούν ανενεργά τέλη λογαριασμού από εσάς. Πρέπει να γνωρίζετε ότι ένας τρεχούμενος λογαριασμός θεωρείται ανενεργός εάν δεν πραγματοποιηθεί καμία λειτουργία τους τελευταίους 12 μήνες. Επομένως, οι αμοιβές των 30 ευρώ θα ληφθούν από εσάς για λογαριασμό ανενεργών. Εάν ο τρέχων λογαριασμός σας παραμένει ανενεργός, η τράπεζα το διατηρεί για 10 χρόνια τότε το κλείσιμο.

Εδώ είναι οι λειτουργίες που μπορούν να κάνουν με μια κάρτα χωρίς κάρτα ::

 • Εσωτερικές και εξωτερικές μεταφορές
 • Δείγματα
 • Αφαίρεση ειδών σε πρακτορεία
 • Λήψη επιταγών
 • Διαβούλευση του υπόλοιπου και των δηλώσεων

�� Μπορούμε να ανοίξουμε έναν κοινό λογαριασμό χωρίς τραπεζική κάρτα ?

Ναι, μπορείτε να ανοίξετε έναν κοινό λογαριασμό χωρίς τραπεζική κάρτα. Το άνοιγμα ενός κοινού λογαριασμού χωρίς συνδεδεμένη κάρτα είναι δυνατή σε ηλεκτρονικές τράπεζες ή παραδοσιακές τράπεζες. Η προσέγγιση είναι η ίδια με την άνοιξη ενός μεμονωμένου λογαριασμού. Πρέπει πρώτα να συμπληρώσετε τη φόρμα συνδρομής στον ιστότοπο της τράπεζας και στη συνέχεια να επιλέξετε τον κοινό λογαριασμό. Θα χρειαστεί να παράσχετε τα απαραίτητα έγγραφα υποστήριξης που ζητήθηκαν για τους 2 συνιδιοκτήτες και στη συνέχεια να περιμένετε την επικύρωση της τράπεζας για το αποτελεσματικό άνοιγμα του λογαριασμού σας.

Ακολουθεί μια σύγκριση των λογαριασμών που επανέρχονται χωρίς τραπεζική κάρτα: ��

Κοινός λογαριασμός χωρίς τραπεζική κάρτα:
Οι τράπεζες

Πορτοφόλι

Γεια σας

✅ 180 € Προσφέρεται + Hello Premium σε 1 € για 6 μήνες !


Τζάκειο

✅ 80 € προσφέρεται + 4% στο φυλλάδιό του για 4 μήνες !

Μονοεξέχρος

✅ 120 € Προσφέρεται + 5% φυλλάδιο !

BNP Paribas

✅ 80 € προσφέρονται + 1 έτος δωρεάν πνεύμα !

SG

✅ 80 € προσφέρονται και μέχρι 20% Cashback !

�� Εάν είστε ήδη πελάτης μιας ηλεκτρονικής τράπεζας, μπορείτε γενικά να υποβάλετε αίτηση για το άνοιγμα του συνημμένου απευθείας μέσω της εφαρμογής σας για κινητά. Το άνοιγμα ενός κοινού λογαριασμού χωρίς τραπεζική κάρτα είναι μια απλή και γρήγορη προσέγγιση. Αυτό σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε πιο εύκολα τον προϋπολογισμό και τα έξοδά σας με τον συν -ιδιοκτήτη σας, ενώ εξοικονομείτε στις τραπεζικές σας χρεώσεις. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε πάντα να συσχετίσετε μια τραπεζική κάρτα αργότερα πλησιάζοντας στην τράπεζά σας.

Τραπεζικός λογαριασμός χωρίς κάρτα πληρωμής: Συμπερασματικά !

Η κατοχή τραπεζικού λογαριασμού χωρίς κάρτα πληρωμής είναι πολύ πιθανή. Η προσέγγιση για το άνοιγμα ενός λογαριασμού χωρίς μια κάρτα είναι η ίδια όπως για έναν λογαριασμό με μια σχετική τραπεζική κάρτα. Απλά συμπληρώστε τη φόρμα συνδρομής στο διαδίκτυο, μην επιλέξετε CB και παρέχετε τα απαραίτητα έγγραφα υποστήριξης. Η κατοχή κάρτας χωρίς κάρτα είναι ιδανική για τον περιορισμό των τραπεζικών χρεώσεων, αποφεύγοντας την υπερανάληψη ενώ απολαμβάνετε τις υπηρεσίες ενός τρεχούμενου λογαριασμού.

Εδώ είναι οι υπηρεσίες που σχετίζονται με μια κάρτα χωρίς κάρτα ::

 • Άνοιγμα και κλείσιμο λογαριασμού
 • Απόκτηση νευρώσεως
 • Εσωτερικές και εξωτερικές μεταφορές
 • Δηλώσεις λογαριασμού
 • Ισορροπία
 • Εφαρμογή δειγμάτων
 • Κατάθεση και απόσυρση μετρητών στον πάγκο

Μια πρόταση ή μια παρατήρηση στον τρεχούμενο λογαριασμό χωρίς τραπεζική κάρτα ? Βάλτε μας ένα μικρό σχόλιο, θα χαρούμε να σας απαντήσουμε ή να αναπηδήσουμε πίσω στις παρατηρήσεις σας ! ��

Ανοίξτε έναν τρεχούμενο λογαριασμό χωρίς τραπεζική κάρτα

Κάρτα χωρίς κάρτα

Η τραπεζική κάρτα είναι ένας απλός και άμεσος τρόπος πληρωμής για αγορές. Η κράτηση και η χρήση του κόστους δημιουργίας, ορισμένοι πελάτες αρνούνται αυτήν την κάρτα. Επιπλέον, για ορισμένα άτομα, η κατοχή μιας κάρτας δεν είναι χρήσιμη. Επομένως, είναι υποχρεωτικό να έχετε μια τραπεζική κάρτα που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας ? Και πώς να κάνετε τις καθημερινές σας αγορές χωρίς κάρτα ?

Είναι δυνατόν να έχετε λογαριασμό τραπεζικής κάρτας ?

Η απάντηση είναι ναι, Είναι πολύ πιθανό να έχετε λογαριασμό χωρίς τραπεζική κάρτα συνδέεται με αυτό. Για να ξεκινήσετε, υπάρχει το καταθετικός λογαριασμός. Χρησιμοποιείται μόνο για συνήθεις λειτουργίες – μεταφορές, ελέγχους ή απόσυρση στον πάγκο – και δεν έχει κάρτα.

Όσον αφορά τον τρεχούμενο λογαριασμό, η τράπεζα δεν μπορεί να σας αναγκάσει να αγοράσετε την τραπεζική κάρτα, που παραδοσιακά προσφέρεται κατά το άνοιγμα του λογαριασμού. Το 96% των ατόμων με τρεχούμενο λογαριασμό έχει σχετική τραπεζική κάρτα. Αλλά τι γίνεται με το υπόλοιπο 4% ?

Η απόσυρση των χρημάτων στον πάγκο έχει γίνει μια σπάνια και μη πρακτική λειτουργία, λόγω των μέτρων ασφαλείας που έχουν ενισχυθεί με την πάροδο του χρόνου. Οι τράπεζες δεν διαθέτουν πλέον διαθέσιμα είδη: πρέπει επομένως να παραγγελθούν. Από την άλλη πλευρά, δεν είναι ποτέ σκόπιμο να φέρει ένα σημαντικό ποσό σε μετρητά.

Ωστόσο, από το 2004, το Συμβουλευτικό Συμβούλιο του χρηματοπιστωτικού τομέα (CCSF) έχει κάνει ρυθμίσεις για να επιτρέψει σε όλους να μπορούν να αποσύρουν μετρητά χωρίς κόστος στην υπηρεσία τους. Συνεπώς, κάθε τράπεζα προσέφερε ένα σύστημα “υπηρεσίας μετρητών” ή Κάνει μια ενιαία κάρτα απόσυρσης δωρεάν. Το “μοναδικό” σε αυτή την περίπτωση σημαίνει ότι η κάρτα εξουσιοδοτεί μόνο τις αποσύρσεις χρημάτων στον αυτόματο διανομέα εισιτηρίων (DAB) του οργανισμού όπου ο πελάτης είναι έδρα. Είναι δυνατή η εκτεταμένη χρήση σε όλους τους διανομείς του δικτύου της τράπεζας. Αυτό Η κάρτα απόσυρσης δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο πληρωμής σε καταστήματα ή στο Διαδίκτυο.

Είναι στην επιλογή της τράπεζας να προσφέρει μία ή την άλλη από αυτές τις υπηρεσίες, έτσι ώστε οι πελάτες να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στα υγρά χρήματά τους. Ένας πελάτης με τραπεζική κάρτα μπορεί επίσης να απαιτήσει πρόσβαση σε αυτά τα μέσα, αλλά αυτό δεν θα ήταν χρήσιμο.

Γιατί να έχετε τραπεζικό λογαριασμό χωρίς μέσα πληρωμής ?

Για να αποφύγετε το κόστος της τραπεζικής κάρτας σε παραδοσιακές τράπεζες

Λιγότερο κόστος με λογαριασμό τραπεζικής κάρτας

Το πρώτο πλεονέκτημα που πιστεύουμε ότι είναι το Μείωση του τραπεζικού κόστους που είναι εγγενή στην κατοχή και χρήση της τραπεζικής κάρτας. Η τραπεζική κάρτα έχει ετήσιο κόστος που εκτιμάται μεταξύ 40 € για μια συμβατική κάρτα και € 140 για κάρτα υψηλής ποιότητας. Αυτό αντιστοιχεί στη συμβολή της κάρτας, καθώς και το κόστος απόσυρσης στους διανομείς (διαφορετικά εάν βρίσκονται στη ζώνη του ευρώ ή εκτός της περιοχής). Το κόστος συγκράτησης λογαριασμού αυξάνει περαιτέρω το τιμολόγιο. Μην τους παραμελείτε: Οι τράπεζες χωρίς λογαριασμούς είναι σπάνιες.

Με κάρτα χωρίς κάρτα, Μπορείτε πάντα να εκτελέσετε τις βασικές λειτουργίες: να πραγματοποιήσετε ή να λάβετε μεταφορές, να λάβετε το μισθό σας, να αποσύρετε χρήματα σε πρακτορεία, δείγματα προγράμματος. Συνιστάται να διαπραγματευτείτε μείωση των δαπανών διατήρησης λογαριασμών, καθώς δεν έχουμε εγγραφεί σε ένα μέσο πληρωμής.

Ένας καλός τρόπος για να μην αποκαλυφθείτε ποτέ

Χωρίς τραπεζική κάρτα, δεν μπορείτε να κάνετε πληρωμή για εμπόρους ή σε απευθείας σύνδεση, ώστε να μην το κάνετε Μην αναλάβετε τον κίνδυνο να συμμετάσχετε σε επιχειρήσεις που θα μπορούσαν να σας βάλουν στο ύπαιθρο. Τα χρήματα που αποσύρετε με μια απλή κάρτα απόσυρσης δεν επιτρέπουν την υπερανάληψη.

Ο Σχετικός λογαριασμός τραπεζικής κάρτας Για παράδειγμα, είναι απολύτως κατάλληλο για έναν αυτοκράτορα που αναγκάζεται σήμερα να έχει έναν λογαριασμό αφιερωμένο στην επαγγελματική του δραστηριότητα. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να αποσυρθεί από μετρητά και μπορεί να διαχειριστεί πλήρως αυτόν τον λογαριασμό χρησιμοποιώντας μόνο μεταφορές από τους πελάτες του, για οποιονδήποτε προμηθευτή και στη συνέχεια από το λογαριασμό για να μετατρέψει τα κέρδη του στον τρέχοντα προσωπικό του λογαριασμό.

Η επιλογή των δωρεάν τραπεζικών καρτών σε online τράπεζες

Το κύριο φρένο που σχετίζεται με τις τραπεζικές κάρτες είναι η μερικές φορές σημαντική τιμή τους. Αλλά όλα έχουν αλλάξει από την έλευση των ηλεκτρονικών τραπεζών. Αυτά γενικά προσφέρουν δωρεάν τραπεζικές κάρτες υπό συνθήκες: εισόδημα ή εκκρεμή κατάσταση, μηνιαία κατάσταση πληρωμής ή κατάσταση χρήσης της τραπεζικής κάρτας.

Για να προσελκύσουν νέους πελάτες, οι online τράπεζες προκλήσεις προσφέροντας καινοτόμες λύσεις (Apple Pay. ) και οικονομική (δωρεάν τραπεζική κάρτα, λίγα τέλη που κατέχουν λογαριασμός. Ουσία. Επομένως προσφέρουν καλωσορίσματα και δωρεάν υπηρεσίες ή τουλάχιστον σε μειωμένες τιμές κατά το άνοιγμα ενός νέου λογαριασμού.