Πώς να ανοίξετε δωρεάν έναν ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό? Λυδία, ατομικός τραπεζικός λογαριασμός με γεια ένα και γεια σας | Γεια σας!

Τραπεζικός λογαριασμός μέχρι € 180 σε πλεονεκτήματα που προσφέρονται! 80 € Προσφέρεται για οποιοδήποτε άνοιγμα του λογαριασμού 100 € που προσφέρεται σε κουπόνια για οποιαδήποτε τραπεζική κινητικότητα με το Hello Start και επίσης, Hello Prime προσφέρει σε 1 €/μήνα για 6 μήνες

Contents

Από την άφιξή τους στην αγορά των τραπεζικών υπηρεσιών, οι ηλεκτρονικές τράπεζες έχουν επωφεληθεί από την αναμφισβήτητη επιτυχία με τα άτομα. Γιατί ένα τέτοιο ενδιαφέρον ? Πρώτον, οι ηλεκτρονικές τράπεζες κυρίως από μεγάλες τραπεζικές ομάδες προσφέρουν τραπεζικές υπηρεσίες παρόμοιες με μια παραδοσιακή τράπεζα, αλλά σε πολύ χαμηλότερες ή ακόμα και δωρεάν τιμές για ορισμένες υπηρεσίες.

Πώς να ανοίξετε δωρεάν έναν ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό ?

Ανοίγοντας έναν ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό, δωρεάν ή όχι, είναι τώρα εύκολο. Και στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, αρκεί περισσότερο ή λιγότερο να ακολουθήσουμε την ίδια διαδικασία και να παρουσιάσουμε τα επαρκή έγγραφα.

Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ανοίξετε έναν ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό ? Ποιες είναι οι συνθήκες ? Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του ανοίγματος ενός τέτοιου λογαριασμού ? Στοιχεία απόκρισης.

 • Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ανοίξετε έναν δωρεάν ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό
 • Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να ανοίξετε έναν ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό ?
 • Γιατί μια ηλεκτρονική τράπεζα μπορεί να αρνηθεί να ανοίξει λογαριασμό ?
 • Ποιο είναι το ελάχιστο ποσό για να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό ?
 • Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ενός ηλεκτρονικού τραπεζικού λογαριασμού ?
 • Ποια είναι τα μειονεκτήματα ενός ηλεκτρονικού τραπεζικού λογαριασμού ?
 • Ποια ηλεκτρονική τράπεζα θα επιλέξει πότε δεν έχετε εισόδημα ?
 • Επωφεληθείτε από έναν δωρεάν τρεχούμενο λογαριασμό χωρίς συνθήκες εισοδήματος με τη Λυδία

Πώς να ανοίξετε δωρεάν έναν ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό;

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ανοίξετε έναν δωρεάν ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό

Για να ανοίξετε έναν δωρεάν ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό, αρκεί στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα.

Συγκρίνετε τις τράπεζες στο διαδίκτυο

Το πρώτο βήμα είναι να κάνετε μια επιλογή από ηλεκτρονικές τράπεζες που προσφέρουν δωρεάν τραπεζικούς λογαριασμούς. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πολλές τράπεζες σε απευθείας σύνδεση που προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες, όπως το Boursorama Banque, το Hello Bank!, Fortuneo … Συμβουλευτείτε τις ιστοσελίδες αυτών των τραπεζών για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις προσφορές και τις συνθήκες τους, συγκρίνετε τις υπηρεσίες που προσφέρονται και κάνετε την επιλογή σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Ελέγξτε τις συνθήκες επιλεξιμότητας

Μόλις βρείτε την ηλεκτρονική τράπεζα που σας ενδιαφέρει, ελέγξτε τις συνθήκες επιλεξιμότητας. Ορισμένες ηλεκτρονικές τράπεζες ενδέχεται να επιβάλλουν όρους εισοδήματος ή όρους χρήσης (πρώτη αρχική πληρωμή ενός πολύ ακριβούς ποσού, η υποχρέωση χρήσης της κάρτας ορισμένες φορές το μήνα κ.λπ.) για να ανοίξει ένας τραπεζικός λογαριασμός δωρεάν. Ελέγξτε προσεκτικά τις συνθήκες πριν εγγραφείτε.

Συμπληρώστε τη φόρμα ηλεκτρονικής αίτησης

Μόλις επαληθεύσετε ότι είστε επιλέξιμοι, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα αίτησης στο διαδίκτυο. Θα χρειαστεί να παρέχετε προσωπικά στοιχεία όπως το όνομα, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου σας … θα πρέπει επίσης να δικαιολογήσετε την ταυτότητά σας. Για να μάθετε ποια υποστηρικτικά έγγραφα χρειάζεστε, μπορείτε να ανατρέξετε σε αυτό το άρθρο.

Επικυρώστε το αίτημά σας

Μόλις ολοκληρώσετε τη φόρμα αίτησης, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το υπογράψετε ηλεκτρονικά για να το επικυρώσετε. Στη συνέχεια, η ηλεκτρονική τράπεζα θα εξετάσει το αίτημά σας και θα σας πει, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσα σε λίγες μέρες, αν το αίτημά σας έχει γίνει αποδεκτό ή όχι.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να ανοίξετε έναν ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό ?

Όπως και με τη διαδικασία εγγραφής, οι όροι για το άνοιγμα ενός ηλεκτρονικού τραπεζικού λογαριασμού είναι γενικά οι ίδιοι από τη μια τράπεζα στην άλλη, είτε online είτε κλασικά.

Δικαιολογήστε την ταυτότητά σας και το σπίτι σας

Για να ανοίξετε έναν ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό, θα χρειαστεί να δικαιολογήσετε την ταυτότητά σας. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να παρέχετε ένα έγκυρο έγγραφο ταυτότητας, όπως μια ταυτότητα ή ένα διαβατήριο. Ζητείται επίσης γενικά να παράσχει απόδειξη της κατοικίας, όπως ένας λογαριασμός ηλεκτρικής ενέργειας ή φυσικού αερίου που χρονολογείται κάτω από τρεις μήνες ή φορολογική ειδοποίηση. Αυτό το βήμα είναι απαραίτητο ειδικότερα για να εγγυηθεί την ασφάλεια των συναλλαγών και να καταπολεμήσει τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Έχουν κανονικό εισόδημα

Η πλειοψηφία των ηλεκτρονικών τραπεζών απαιτεί από τους πελάτες τους να έχουν τακτικό εισόδημα ενός συγκεκριμένου ποσού ώστε να είναι σε θέση να ανοίξουν έναν δωρεάν τραπεζικό λογαριασμό στο σπίτι ή να επωφεληθούν από δωρεάν υπηρεσίες (όπως μια τραπεζική κάρτα υψηλής τεχνολογίας, για παράδειγμα). Αυτή η απαίτηση επιτρέπει σε online τράπεζες να διασφαλίζουν ότι οι πελάτες τους είναι διαλυτές και ότι μπορούν να επιστρέψουν τυχόν πιστώσεις που χορηγούνται.

Κάντε μια πρώτη πληρωμή

Ορισμένες ηλεκτρονικές τράπεζες απαιτούν μια πρώτη πληρωμή για να είναι σε θέση να ανοίξουν έναν τραπεζικό λογαριασμό (δωρεάν ή όχι). Εάν το ποσό ενδέχεται να διαφέρει από το ένα ίδρυμα σε άλλο, σημαίνει ιδιαίτερα ότι είναι απαραίτητο να παρέχετε μια νεύρα – και ως εκ τούτου να έχετε ήδη έναν τραπεζικό λογαριασμό – για να μπορέσετε να κάνετε αυτήν την αρχική πληρωμή και επομένως να ανοίξετε έναν ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό.

Γιατί μια ηλεκτρονική τράπεζα μπορεί να αρνηθεί να ανοίξει λογαριασμό ?

Το άνοιγμα ενός ηλεκτρονικού τραπεζικού λογαριασμού είναι αρκετά απλό. Τη διαδικασία εγγραφής, σε κάθε περίπτωση. Παρόλα αυτά, εάν αυτή η διαδικασία είναι λιγότερο περιοριστική από ό, τι σε μια παραδοσιακή τράπεζα (όπου πρέπει να κλείσετε ραντεβού, να μετακινήσετε και να συμπληρώσετε έγγραφα), τίποτα δεν εμποδίζει την online τράπεζα να αρνηθεί το αίτημα. Χωρίς να πρέπει να δικαιολογήσω τον εαυτό του. Όπως κάθε παραδοσιακή τράπεζα.

Επαλήθευση ταυτότητας που αποτυγχάνει

Ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους για τους οποίους μια ηλεκτρονική τράπεζα μπορεί να αρνηθεί να ανοίξει έναν λογαριασμό είναι το πρόβλημα της επαλήθευσης ταυτότητας. Οι ηλεκτρονικές τράπεζες υποχρεούνται να συμμορφώνονται με πολύ αυστηρά πρότυπα ασφαλείας για την προστασία των πελατών τους από απάτη και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Επομένως, εάν μια ηλεκτρονική τράπεζα δεν είναι σε θέση να επαληθεύσει την ταυτότητα ενός δυνητικού πελάτη ή εάν έχει αμφιβολία για την αυθεντικότητα των εγγράφων, θα αρνηθεί να ανοίξει λογαριασμό. Οι λόγοι για τους οποίους η ταυτότητα δεν μπορεί να επαληθευτεί μπορεί να είναι πολλαπλοί, που κυμαίνονται από ένα σφάλμα εισόδου στις προσωπικές πληροφορίες που παρέχει ο πελάτης σε αδυναμία επαλήθευσης της διεύθυνσης της κατοικίας.

Μια τραπεζική απαγόρευση

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο μια ηλεκτρονική τράπεζα μπορεί να αρνηθεί να ανοίξει έναν λογαριασμό είναι το τραπεζικό ιστορικό του δυνητικού πελάτη. Οι ηλεκτρονικές τράπεζες πρέπει να γνωρίζουν εάν ένας πελάτης είναι σε θέση να εξοφλήσει ένα χρέος πριν του δώσει πίστωση ή να του παρέχει εξουσιοδοτημένη υπερανάληψη.

Έτσι, οι ηλεκτρονικές τράπεζες ελέγχουν συστηματικά τα αρχεία του Banque de France για να εξασφαλίσουν ότι οι μελλοντικοί πελάτες τους δεν απαγορεύονται στην τράπεζα. Και αν συμβαίνει αυτό, μπορούν να αρνηθούν το άνοιγμα του λογαριασμού. Ευτυχώς, χάρη στη διαδικασία του νόμου προς τον λογαριασμό – τον προσδιορισμό από το Banque de France ενός τραπεζικού ιδρύματος που πρέπει, σύμφωνα με τους όρους που προβλέπεται από το νόμο, να ανοίξουν έναν λογαριασμό κατάθεσης – εξακολουθεί να είναι δυνατό να ανοίξει μια τράπεζα λογαριασμού. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, είναι απίθανο να οριστεί μια ηλεκτρονική τράπεζα.

Ύποπτες δραστηριότητες

Τέλος, μια ηλεκτρονική τράπεζα μπορεί να αρνηθεί να ανοίξει λογαριασμό εάν υποψιάζεται ότι ο δυνητικός πελάτης εμπλέκεται σε παράνομες ή δόλες δραστηριότητες. Πράγματι, οι ηλεκτρονικές τράπεζες υποχρεούνται να επαληθεύσουν και να αναφέρουν οποιαδήποτε ύποπτη δραστηριότητα στις αρμόδιες αρχές.

Έτσι, εάν ένας δυνητικός πελάτης εμπλέκεται σε παράνομες δραστηριότητες, η ηλεκτρονική τραπεζική μπορεί να αρνηθεί να ανοίξει λογαριασμό για να αποφευχθεί οποιαδήποτε συμμετοχή σε αυτές τις δραστηριότητες. Και η τράπεζα δεν χρειάζεται να παρέχει μια εξήγηση.

Ποιο είναι το ελάχιστο ποσό για να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό ?

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μπορεί να χρειαστεί ένα ελάχιστο ποσό για να ανοίξει τραπεζικός λογαριασμός. Αυτό το ελάχιστο ποσό που απαιτείται εξαρτάται από την τράπεζα που έχετε επιλέξει. Μεγάλες γαλλικές τράπεζες όπως το BNP Paribas, το Société Générale, το Crédit Agricole, το LCL και το La Banque Postale έχουν διαφορετικές απαιτήσεις όσον αφορά την ελάχιστη κατάθεση. Γενικά, είναι 50 ευρώ. Ωστόσο, ορισμένες τράπεζες ενδέχεται να απαιτούν υψηλότερο ελάχιστο ποσό, 300 ευρώ ή περισσότερο.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το ελάχιστο ποσό που απαιτείται για το άνοιγμα ενός τραπεζικού λογαριασμού μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του λογαριασμού που ανοίγετε. Για παράδειγμα, εάν ανοίξετε έναν επαγγελματικό τραπεζικό λογαριασμό, το ελάχιστο απαιτούμενο ποσό μπορεί να είναι υψηλότερο από ό, τι για έναν προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό.

Κατά γενικό κανόνα, οι ηλεκτρονικές τράπεζες απαιτούν ένα ελάχιστο ποσό για το άνοιγμα ενός λογαριασμού λιγότερο συχνά από τις συμβατικές τράπεζες.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ενός ηλεκτρονικού τραπεζικού λογαριασμού ?

Χαμηλότερα έξοδα τραπεζών

Το κύριο πλεονέκτημα ενός ηλεκτρονικού τραπεζικού λογαριασμού είναι κυρίως η ελκυστικότητά του σχετικά με τις τιμές. Οι ηλεκτρονικές τράπεζες έχουν διαφορετική επιχείρηση από τις παραδοσιακές τράπεζες: έχουν λιγότερες χρεώσεις όσον αφορά τις εγκαταστάσεις, το προσωπικό και τον εξοπλισμό και αυτή η απουσία σταθερού κόστους επηρεάζει λογικά τα τραπεζικά έξοδα που είναι πολύ χαμηλότερα από αυτά των συμβατικών τραπεζών. Οι ηλεκτρονικές τράπεζες προσφέρουν επίσης πολύ ενδιαφέρουσες προσφορές προώθησης για την προσέλκυση νέων πελατών, όπως τα μπόνους καλωσορίσματος κατά το άνοιγμα ενός λογαριασμού.

Πιο προσιτές και πιο πρακτικές υπηρεσίες

Το άλλο πλεονέκτημα των online τραπεζικών λογαριασμών είναι η προσβασιμότητά τους. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές σας τράπεζες υπηρεσίες ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε, από υπολογιστή, tablet ή κινητό τηλέφωνο. Οι ηλεκτρονικές τράπεζες προσφέρουν επίσης τη δυνατότητα διαχείρισης του λογαριασμού σας μέσω μιας εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας χωρίς να χρειάζεται να μεταβείτε φυσικά στην τράπεζα και τον διανομέα ή να κάνετε ραντεβού με σύμβουλο. Επομένως, είναι δυνατό να συμβουλευτείτε τις πωλήσεις σας, να κάνετε μεταφορές ή πληρωμές σε μερικά κλικ.

Ποια είναι τα μειονεκτήματα ενός ηλεκτρονικού τραπεζικού λογαριασμού ?

Παρόλο που οι ηλεκτρονικοί τραπεζικοί λογαριασμοί προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα, υπάρχουν επίσης μειονεκτήματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη όταν αποφασίζουμε να ανοίξουν έναν λογαριασμό.

Μια πιο περιορισμένη προσφορά υπηρεσίας

Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές τράπεζες, οι ηλεκτρονικές τράπεζες δεν διαθέτουν δίκτυο φυσικών οργανισμών, οπότε δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζουμε, αυτοπροσώπως, σε έναν σύμβουλο των τραπεζών, εάν είναι απαραίτητο. Με τον ίδιο τρόπο, είναι συχνά αδύνατο να είναι σε θέση να καταθέτουμε μετρητά στο διανομέα και ακόμη λιγότερο σε έναν μετρητή.

Σταθμός σε σφάλματα και καταστροφές

Το άλλο μειονέκτημα των ηλεκτρονικών τραπεζών είναι ότι εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα με τον υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας, ενδέχεται να μην έχετε πρόσβαση στον ηλεκτρονικό σας τραπεζικό λογαριασμό. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα προβληματικό εάν πρέπει να κάνετε μια επείγουσα συναλλαγή ή εάν πρέπει να ελέγξετε το υπόλοιπο σας σε πραγματικό χρόνο. Κατά τον ίδιο τρόπο, οι ηλεκτρονικές τράπεζες μπορούν μερικές φορές να βιώσουν τεχνικές αποτυχίες όσον αφορά τον ιστότοπό τους ή την εφαρμογή τους, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε καθυστερήσεις στις συναλλαγές επεξεργασίας ή στην αδυναμία πρόσβασης στον λογαριασμό σας. Ευτυχώς, αυτές οι βλάβες είναι σπάνιες.

Ποια ηλεκτρονική τράπεζα θα επιλέξει πότε δεν έχετε εισόδημα ?

Όταν είστε χωρίς εισόδημα (ή με μέτριο εισόδημα) και ψάχνετε για μια δωρεάν ηλεκτρονική τράπεζα και χωρίς συνθήκες εισοδήματος, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε μια λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

Υπό αυτές τις συνθήκες, δεν πρέπει πραγματικά να αναμένεται να είναι σε θέση να επωφεληθεί από πολλές υπηρεσίες και ικανότητα πληρωμής (καθώς και τα μέσα πληρωμής που διατίθενται) είναι συχνά περιορισμένα. Αλλά υπάρχουν λύσεις για να μπορέσετε να επωφεληθείτε από τις βασικές υπηρεσίες ενός τρεχούμενου λογαριασμού, δηλαδή να λάβετε τα χρήματά σας πίσω και να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρήματα από τον λογαριασμό σας. Να μερικά παραδείγματα:

 • Boursorama Banque: Η προσφορά καλωσορίσματος Boursorama είναι προσβάσιμη χωρίς συνθήκες εισοδήματος, αλλά προσφέρει μόνο μια κλασική κάρτα Visa και χαμηλά οροφές. Για παράδειγμα, οι πληρωμές περιορίζονται σε € 600 το μήνα. Από την άλλη πλευρά, επιτρέπεται η υπερανάληψη € 100 το μήνα.
 • Γεια σας! : Η θυγατρική της ομάδας BNP προσφέρει μια προσφορά τρεχουσών συναλλαγών χωρίς όρους πρόσβασης, αλλά έχει κάποιο κόστος για να πληρώσει για ορισμένες εργασίες. Instant Transfer καθώς και όλες οι αποσύρσεις που έγιναν εκτός των διανομέων του δικτύου BNP Paribas κοστίζουν 1 € 1.
 • Fortuneo: Η ηλεκτρονική τράπεζα του ομίλου Crédit Mutuel Arkéa προσφέρει μια δωρεάν φόρμουλα και χωρίς συνθήκες εισοδήματος: η προσφορά FOSFO. Για να αποφευχθεί το κόστος, θα είναι όμως απαραίτητο να πραγματοποιηθεί τουλάχιστον μία πληρωμή σε κάρτα ανά μήνα.

Άλλες λύσεις

 • N26: Το N26 είναι ένα γερμανικό νεο-banque που προσφέρει μια τυπική προσφορά N26, δωρεάν και χωρίς συνθήκες εισοδήματος. Από την άλλη πλευρά, με αυτήν την προσφορά, δεν υπάρχει τραπεζική κάρτα που να παρέχεται με βασική και θα χρειαστεί να πληρώσετε € 10 για να λάβετε ένα. Επιπλέον, ο λογαριασμός IBAN δεν είναι ένα γαλλικό IBAN που μπορεί να είναι προβληματικό για να λάβετε το μισθό του ή να διαχειριστείτε τα δείγματα του.

Επωφεληθείτε από έναν δωρεάν τρεχούμενο λογαριασμό χωρίς συνθήκες εισοδήματος με τη Λυδία

Για άτομα που δεν έχουν εισόδημα (ή μέτριο εισόδημα) και που αναζητούν δωρεάν τρεχούμενο λογαριασμό και χωρίς συνθήκες εισοδήματος, ο τυπικός λογαριασμός Lydia μπορεί να είναι η λύση.

Η δωρεάν προσφορά Lydia προσφέρει έτσι τις βασικές υπηρεσίες ενός τρεχτού λογαριασμού:

  Μια δωρεάν κάρτα Visa για να πληρώσει παντού, online όπως στο κατάστημα, και να αποσύρει δωρεάν παγκοσμίως?

Και είναι δωρεάν, χωρίς συνθήκες εισοδήματος, χωρίς συνθήκες χρήσης. Για όλους.

Επωφεληθείτε εκτός από τις καινοτόμες υπηρεσίες που κάνουν το Lydia DNA:

  Δωρεάν και άμεσες επιστροφές, απλά με τον αριθμό τηλεφώνου του παραλήπτη

Για να επωφεληθείτε από αυτό, απλά κατεβάστε την εφαρμογή δωρεάν και δημιουργήστε τον λογαριασμό σας σε μια στιγμή.

Επιπλέον, η προσφορά Lydia είναι κλιμακωτή ανάλογα με τις ανάγκες σας και μπορείτε, αν θέλετε, να επωφεληθείτε από περισσότερες υπηρεσίες, εγγραφείτε σε έναν από τους 3 διαθέσιμους τύπους:

  Lydia+: Η προσφορά που προσθέτει στον τρέχοντα λογαριασμό των προηγμένων λειτουργιών (εξοικονόμηση, πίστωση, επενδύσεις, επιστροφή χρημάτων, εργαλεία διαχείρισης προϋπολογισμού κ.λπ.)

Εν τω μεταξύ, το πρότυπο Lydia είναι ένας πραγματικός δωρεάν τρεχούμενος λογαριασμός και χωρίς συνθήκες εισοδήματος που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τα καθημερινά σας έξοδα πολύ απλά.

τραπεζικός λογαριασμός
Μέχρι 180 € των πλεονεκτημάτων που προσφέρονται !
Προσφέρθηκε 80 € Για οποιοδήποτε άνοιγμα λογαριασμού 1 ST
+ Προσφέρονται 100 € Σε κουπόνια για οποιαδήποτε τραπεζική κινητικότητα με το Hello Start+

Ανοίξτε τον ηλεκτρονικό σας τραπεζικό λογαριασμό για να δώσετε ζωή στα έργα σας

Σε Άνοιγμα του ατομικού σας λογαριασμού στο διαδίκτυο Στο Hello Bank!, Επωφεληθείτε από όλα τα πλεονεκτήματα και τις υπηρεσίες ενός ηλεκτρονική τράπεζα υποστηριζόμενη από τη σταθερότητα της παραδοσιακής τράπεζας BNP Paribas.

Χρηματοδότηση έργου: Ενα αυτοκίνητο ? Ένα διαμέρισμα στο βλέμμα ? Ένα ταξίδι στο τέλος του κόσμου ? Χρηματοδοτούμε τα έργα σας (καταναλωτική πίστωση, υποθήκη).

Διαχείριση των αποταμιεύσεών σας: Ένας υπολογιστής, οι επόμενες διακοπές σας ? Διαχειριστείτε τις αποταμιεύσεις σας σε καθημερινή βάση (φυλλάδιο A, Hello+Booklet).

Οικονομικές επενδύσεις: Για τα μακροπρόθεσμα έργα σας, επωφεληθείτε από κατάλληλες λύσεις (ασφάλιση ζωής, υποτροφία).

Ασφαλιστικές Υπηρεσίες: Προστατεύστε ό, τι έχει σημασία για εσάς: την οικογένειά σας από τις μικρές και μεγάλες ταλαιπωρίες της ζωής, καθώς και το αυτοκίνητό σας, το διαμέρισμά σας ή το σπίτι σας, το smartphone σας, τις τραπεζικές σας κάρτες και τα έγγραφα ταυτότητάς σας.

AGREAGE των λογαριασμών: Οπτικοποιήστε όλους τους λογαριασμούς σας με την αναλαμπή ενός ματιού καθώς βρίσκονται στο Hello Bank! ή σε άλλο τραπεζικό ίδρυμα για τον έλεγχο των τραπεζικών σας λογαριασμών με τα δάχτυλά σας, χωρίς να σπαταλάτε χρόνο και να διαχειριστείτε τον προϋπολογισμό σας ως pro (Hello Bank App! Ουσία

Globe-Trotter: Επειδή η πληρωμή δεν είναι πάντα ομοιοκαταληξία με ευχαρίστηση, με την προσφορά προσφοράς του Hello Prime Account που επωφελούνται από τις πληρωμές χωρίς κόστος παγκοσμίως (Hello Prime).

Προσφορά καλωσορίσματος Προσφορά καλωσορίσματος

Ελέγξτε τον λογαριασμό σας σε πραγματικό χρόνο, χάρη στην εφαρμογή Hello Bank!

 • Οι λειτουργίες ισορροπίας και καρτών σας είναι ορατές σε πραγματικό χρόνο (1)
 • Μείνετε ενημερωμένοι χάρη στις ειδοποιήσεις: “Ο μισθός σας έφτασε !””
 • Ακολουθήστε την εξέλιξη των εξόδων σας ανά κατηγορία και συγκεντρώστε τους εξωτερικούς λογαριασμούς σας.

(1) Μόνο για άμεσες χρεωστικές κάρτες και υπόκεινται στη γνώση από την Hello Bank! ορισμένων λειτουργιών που εμπλέκονται στη χρέωση ή την πίστωση του λογαριασμού σας ή για ποιες αιτήσεις εξουσιοδότησης έχουν υποβληθεί από τον δικαιούχο πληρωμής. Ορισμένες συναλλαγές, όταν ο τερματικός σταθμός πληρωμής του εμπόρου δεν συνδέεται με την τράπεζά του, όπως οι πληρωμές σε χώρους στάθμευσης ή διόδια, δεν λαμβάνονται υπόψη στο άμεσο υπόλοιπο.

Γεια σας

1 προσφορά προσβάσιμη σε κάθε ικανό, γαλλικό κάτοικο, ενεργώντας για μη επαγγελματικούς σκοπούς και έχει εγγραφεί στην ατομική συμφωνία λογαριασμού καταθέσεων Hello Bank!
2 Η προσφορά Hello One παραμένει δωρεάν, υπό την προϋπόθεση ότι κάνετε τουλάχιστον μία πληρωμή ή απόσυρση με την Hello One Card στον ημερολογιακό μήνα, διαφορετικά 3 ευρώ το μήνα.
3 Προμήθεια χρεωστικής κάρτας (κάρτα πληρωμής με συστηματική εξουσιοδότηση)
4 Προμήθεια χρεωστικής κάρτας (Διεθνής κάρτα πληρωμής με άμεση χρέωση) ή προμήθεια χρεωστικής κάρτας (διεθνής κάρτα πληρωμής με καθυστερημένη χρέωση)
5 Για το μπλοκάρισμα είναι αποτελεσματικό, ο έμπορος πρέπει να συνδεθεί με την τράπεζά του. Ορισμένοι έμποροι (χώροι στάθμευσης, διόδια) δεν συνδέονται, ωστόσο θα μπορούσε να γίνει πληρωμή.
6 μόνο για άμεσες χρεωστικές κάρτες και υπόκειται στη γνώση από την Hello Bank! ορισμένων λειτουργιών που εμπλέκονται στη χρέωση ή την πίστωση του λογαριασμού σας ή για ποιες αιτήσεις εξουσιοδότησης έχουν υποβληθεί από τον δικαιούχο πληρωμής. Ορισμένες συναλλαγές, όταν ο τερματικός σταθμός πληρωμής του εμπόρου δεν συνδέεται με την τράπεζά του, όπως οι πληρωμές σε χώρους στάθμευσης ή διόδια, δεν λαμβάνονται υπόψη στο άμεσο υπόλοιπο.
7 Μεταφορά (περίπτωση περιστασιακής ξεχωριστής μεταφοράς): Η εγκατάσταση που κατέχει τον λογαριασμό Vire, σχετικά με τις οδηγίες του πελάτη, ένα χρηματικό ποσό από το λογαριασμό του πελάτη σε άλλο λογαριασμό, περιστασιακά. Η άμεση μεταφορά είναι μια μεταφορά sepa που καθιστά δυνατή τη διεξαγωγή μεταφοράς κεφαλαίων εντός 10 δευτερολέπτων (20 δευτερόλεπτα σε περίπτωση εξαιρετικής δυσκολίας θεραπείας) σε έναν δικαιούχο υπό την προϋπόθεση ότι η εγκατάσταση πληρωμών στην οποία ο δικαιούχος διατηρεί ότι ο λογαριασμός του είναι επιλέξιμος είναι επιλέξιμος και ότι το ποσό της λειτουργίας δεν υπερβαίνει το ανώτατο όριο που επιτρέπεται από το BNP Paribas για αυτόν τον τύπο λειτουργίας. Τα κεφάλαια διατίθενται αμέσως στον δικαιούχο από την εγκατάστασή του.
8 Hello Prime Card Insurance και η βοήθεια της Hello Prime Card είναι συμβόλαια που έχουν εγγραφεί μέσω της SPB, Broker Insurance, Orias N ° 07 002 642 (www.Orias.FR), με την ευρωπαϊκή βοήθεια, η εταιρεία που διέπεται από τον ασφαλιστικό κώδικα, ενεργώντας επίσης για λογαριασμό και για λογαριασμό του ιρλανδικού υποκαταστήματος της, του οποίου η εμπορική ονομασία είναι η ευρωπαϊκή βοήθεια, η ιρλανδική υποκατάστημα της, η ιρλανδική νομική εταιρεία. Η ευρωπαϊκή βοήθεια αντιπροσωπεύει τη διαχείριση των απαιτήσεων στην ασφάλιση στο SPB.

Εν ολίγοις, ανοίξτε έναν ηλεκτρονικό λογαριασμό στο Hello Bank!, Θα επωφεληθεί από τις υπηρεσίες:

Τα γρήγορα 4 βήματα είναι αρκετά για το αίτημα ανοίγματος του λογαριασμού σας.

Απλοποιημένο μπορείτε να στείλετε τα υποστηρικτικά σας εξαρτήματα λαμβάνοντας τις φωτογραφίες τους από το smartphone σας

Δωρεάν online τράπεζα: προσφορές και σύγκριση 2023

Δωρεάν online τράπεζα

Πολλά άτομα αφήνουν την τρέχουσα τράπεζα τους για δωρεάν προσφορά τραπεζικού λογαριασμού με μια ηλεκτρονική τράπεζα. Οι αποταμιεύσεις σχετικά με τα δαπάνες τραπεζών, την ευελιξία των συνθηκών πρόσβασης και την αυτόνομη διαχείριση του τρεχούμενου λογαριασμού της είναι τα κύρια πλεονεκτήματα σε μια ηλεκτρονική τράπεζα. Αλλά ποιοι είναι οι καλύτερες δωρεάν online τράπεζες στη Γαλλία ? Ποιες είναι οι προσφορές τους και οι υπηρεσίες που προσφέρουν αυτό το είδος τραπεζικής εγκατάστασης ?

�� Σύγκριση των καλύτερων δωρεάν τραπεζών σε απευθείας σύνδεση

Online Banks Market Bank Account προσφέρει με διαφορετικά επίπεδα υπηρεσιών και τραπεζικές χρεώσεις. Το Comparabanques έχει επικεντρώσει την προσοχή της σε μια επιλογή 5 καλύτερες ηλεκτρονικές τράπεζες δωρεάν προσφέροντας μια προσφορά Δωρεάν τραπεζικός λογαριασμός + συνδεδεμένη τραπεζική κάρτα, Όλα για 0 ​​€:

Καλώς ήλθατε στην κάρτα Bouthorama Bank Bouthorama

Καλώς ήλθατε στην τράπεζα Bouthorama
0 € ανά μήνα

✔️ Δεν υπάρχει κατάσταση εισοδήματος

✔️ μια δωρεάν κάρτα χωρίς συνθήκες εισοδήματος
✔️ Visa Classic Insurance στο εξωτερικό
✔् όλων των δωρεάν πληρωμών στο εξωτερικό

Κάρτα Fortuneo Fosfo

FOSFO FOSFO
0 € ανά μήνα

✔️ Δεν υπάρχει κατάσταση εισοδήματος

✔् δωρεάν χρεωστική κάρτα χωρίς συνθήκες εισοδήματος
✔️ Δεν υπάρχει επιπλέον κόστος σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό
✔् δωρεάν εφήμερη ηλεκτρονική κάρτα
✔️ MasterCard Standard Insurance Cover

Γεια σας Bank Hello One Card

Γεια σας Bank Γεια σας
0 € ανά μήνα

✔️ Δεν υπάρχει κατάσταση εισοδήματος

✔️ Δεν υπάρχει κατάσταση εισοδήματος
✔️ Εξυπηρέτηση πελατών τηλεφώνου
✔️ Φρέσκια αφαίρεση σε όλο τον κόσμο στο δίκτυο BNP
✔️ Chech Chock στο Dab BNP

Bforbank Premier
0 € ανά μήνα

€ 1.200 καθαρό ανά μήνα

✔् δωρεάν χρυσή κάρτα
✔️ Ασφάλιση πριμοδότησης για ταξίδια στο εξωτερικό
✔️ Ανακαλύφθηκε εξουσιοδοτημένη

Ενημερωμένα δεδομένα τον Σεπτέμβριο του 2023

Από την άφιξή τους στην αγορά των τραπεζικών υπηρεσιών, οι ηλεκτρονικές τράπεζες έχουν επωφεληθεί από την αναμφισβήτητη επιτυχία με τα άτομα. Γιατί ένα τέτοιο ενδιαφέρον ? Πρώτον, οι ηλεκτρονικές τράπεζες κυρίως από μεγάλες τραπεζικές ομάδες προσφέρουν τραπεζικές υπηρεσίες παρόμοιες με μια παραδοσιακή τράπεζα, αλλά σε πολύ χαμηλότερες ή ακόμα και δωρεάν τιμές για ορισμένες υπηρεσίες.

Πολλά άτομα απογοητευμένα με την τρέχουσα τράπεζά τους στη συνέχεια παρασύρονται από την προοπτική να έχουν Δωρεάν online τραπεζικός λογαριασμός σε συνδυασμό με μια σειρά υπηρεσιών σε προσβάσιμες τιμές. Έτσι, κοντά 6 εκατομμύρια Γάλλοι έχουν ανοίξει έναν τραπεζικό λογαριασμό σε μια δωρεάν ηλεκτρονική τράπεζα ή δωρεάν τράπεζα Όπως τους παρατσούκλαμε για μερικούς.

Στο Δωρεάν σύγκριση ηλεκτρονικών τραπεζών Πάνω, οι εμπειρογνώμονες της Complabanques έχουν καταρτίσει μια ταξινόμηση Καλύτερες δωρεάν τράπεζες σε απευθείας σύνδεση : Αλλά ποιος είναι η φθηνότερη ηλεκτρονική τράπεζα ?

Δωρεάν online τράπεζα

 1. Ισορροπία είναι εδώ Καλύτερη δωρεάν ηλεκτρονική τράπεζα της τάξης. Θυγατρική της Société Générale Network Bank, το Boursorama Banque είναι η πιο δημοφιλής ηλεκτρονική τράπεζα στη Γαλλία. Αυτήν δωρεάν τραπεζικός λογαριασμός Σχετικά με μια διεθνή τραπεζική κάρτα καταρρέει σε δύο προσφορές μπλε κάρτας Boursorama χωρίς συνθήκες εισοδήματος: Καλωσορίστε την προσφορά καταχώρησης και την κάρτα Ultim Mid -range. Το κερασάκι στην τούρτα, ανοίγοντας έναν δωρεάν online λογαριασμό δίνει το δικαίωμα στο Boursorama σε ένα ευπρόσδεκτο μπόνους ✔️ 100 € προσφέρονται?
 2. Τζάκειο παρ’το 2η θέση στην κατάταξη της καλύτερης δωρεάν διαδικτυακής τράπεζας. Η Online Bank είναι θυγατρική της Crédit Mutuel. Αυτήν δωρεάν τραπεζικός λογαριασμός + Η κάρτα MasterCard Bank καταρρέει σε 3 προσφορές, μία από τις οποίες το “FOSFO” είναι προσβάσιμο χωρίς συνθήκες εισοδήματος. Όπως κάθε online τράπεζα, η Fortuneo διαθέτει επίσης διάφορα οικονομικά και αποταμιευτικά προϊόντα
 3. Γεια σας, Θυγατρική του BNP Paribas Banking Group, προσφέρει ένα Δωρεάν προσφορά τραπεζικού λογαριασμού. Το Hello One Free Card είναι προσβάσιμη χωρίς καμία κατάσταση εισοδήματος ή ελάχιστη χρήση και πληρωμή, άλλες τραπεζικές κάρτες υπόκεινται σε πιο επιλεκτικές συνθήκες πρόσβασης. Το Premium των € 80 προσφέρεται για οποιοδήποτε άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού. Η δωρεάν ηλεκτρονική τράπεζα Hello Bank διαθέτει επίσης πλήρη προϊόντα αποταμίευσης και χρηματοδότησης
 4. Bforbank τάξεις μεταξύ του Καλύτερες δωρεάν τράπεζες σε απευθείας σύνδεση για συγκρίσεις. Μια θυγατρική της Crédit Agricole, η Bforbank είναι ένα ασφάλιστρο ποιότητας σε απευθείας σύνδεση με προσφορά Δωρεάν ηλεκτρονικός λογαριασμός + Τραπεζικές κάρτες προσβάσιμες υπό συνθήκες εισοδήματος. Bforbank Αν και επιλεκτική στη συνδρομή, εφαρμόζεται μειωμένα ή μη υπάρχοντα τραπεζικά έξοδα, γεγονός που το τοποθετεί σε πλήρη λογική στη σύγκριση των καλύτερων δωρεάν τραπεζών σε απευθείας σύνδεση.

�� ΔΩΡΕΑΝ Online Bank: Είναι πραγματικά χωρίς δαπάνες τραπεζών ?

Όταν μιλάμε για μια ηλεκτρονική τράπεζα ως δωρεάν τράπεζα, Είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε τι καθορίζουμε από αυτόν τον όρο: πράγματι όλα δεν είναι δωρεάν σε μια ηλεκτρονική τράπεζα, εξακολουθούν να εφαρμόζονται τραπεζικές χρεώσεις για ορισμένες τρέχουσες λειτουργίες. Αποκρυπτογράφηση συγκριτικών σε υπηρεσίες πληρωμένων και Δωρεάν υπηρεσίες ηλεκτρονικών τραπεζών.

ΕΝΑ ηλεκτρονική τράπεζα Διαθέτει πλήρεις υπηρεσίες γύρω από την προσφορά τραπεζικού λογαριασμού της, η οποία μπορεί να είναι εφικτή μέσω της εξυπηρέτησης πελατών της τράπεζας ή απευθείας στην ηλεκτρονική περιοχή πελατών της. Αναλήψεις, πληρωμές, κόστος κατοχής λογαριασμού, ασφάλιση, ανακάλυψη, ειδοποιήσεις SMS κ.λπ. αντιπροσωπεύουν τις περισσότερες από τις τρέχουσες εργασίες που βρίσκονται στη διαχείριση ενός τραπεζικού λογαριασμού. Ποιο είναι το κόστος που εφαρμόζεται από το καθένα Δωρεάν online τράπεζα της κατάταξης των συγκριτικών ?

Σε γενικές γραμμές, οι ηλεκτρονικές τράπεζες ισχύουν δωρεάν στις ακόλουθες τρέχουσες λειτουργίες που υπόκεινται στη χρήση της περιοχής πελατών μέσω της απομακρυσμένης τράπεζας:

 • το άνοιγμα/το κλείσιμο του λογαριασμού ·
 • Κόστος διατήρησης λογαριασμού ·
 • την τραπεζική υπηρεσία κατοικίας ·
 • Η δήλωση ηλεκτρονικού λογαριασμού ·
 • Ειδοποιήσεις SMS
 • την παράδοση μιας πλευράς ·
 • εντολή βιβλίου επιταγών;
 • την τροποποίηση του ανώτατου ορίου της τραπεζικής κάρτας
 • ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του “χωρίς επαφή”
 • Μεταφορές στη ζώνη SEPA
 • Δείγματα στη ζώνη SEPA.

Από την άλλη πλευρά, ορισμένες τρέχουσες επιχειρήσεις στο εξωτερικό τιμολογούνται από την πλειοψηφία των ηλεκτρονικών τραπεζών – σε χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με μια παραδοσιακή τράπεζα.

Καλώς ήλθατε στην κάρτα Bouthorama Bank Bouthorama

Καλώς ήλθατε στην τράπεζα Bouthorama
0 € ανά μήνα