Οφέλη και καλές πρακτικές για πώληση στην πίσω αγορά, οδηγός για πώληση στην πίσω αγορά | Μέλισσα

Οδηγός για πώληση στην πίσω αγορά

➡ Θέλετε να πουλήσετε στην πλατφόρμα και ψάχνετε για πρακτικές και χρήσιμες πληροφορίες ?
➡ Πρέπει να ξέρετε εάν δικαιούστε να είστε πωλητής στην αγορά ?
➡ Είστε υπεύθυνοι ηλεκτρονικό εμπόριο, Διευθύνων Σύμβουλος, διαχειριστές κυκλοφορίας ή διαχειριστής μάρκετινγκ ? Έχετε ένα ή περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα ?
➡ Θέλετε να ενισχύσετε τις πωλήσεις των ανακατασκευασμένων προϊόντων στη Γαλλία και διεθνώς ?

Πουλήστε στην πίσω αγορά: Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και πώς να το κάνετε ?

Πουλήστε στην πίσω αγορά: Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και πώς να το κάνετε;

Ανακαλύψτε σε αυτό το άρθρο ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες και τα πλεονεκτήματα αυτής της πλατφόρμας καθώς και καλές πρακτικές για να πουλήσετε καλά στην αγορά πίσω.

Πώληση στην πίσω αγορά: παρουσίαση και εξειδικεύσεις

Δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2014, η γαλλική εταιρεία επικεντρώνεται στην πώληση επαναπροσδιορισμένων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, όπως smartphones, φορητούς υπολογιστές και ακόμη και στεγνωτήρια !

Για να πουλήσετε στο Backmarket, πρέπει να λάβετε υπόψη δύο τύπους κόστους:

  • Η συνδρομή, σε 50 € / μήνα
  • Προμήθεια 10% Για έξοδα πώλησης (ανεξάρτητα από το προϊόν)

Στο επίπεδο του επιτοκίου, η ανακατασκευή είναι περισσότερο ή λιγότερο όσον αφορά τον ανταγωνισμό, ο πίνακας αυτός αποδεικνύεται από τον οποίο αναλαμβάνει τη δομή του κόστους, συνοπτικά:

Τα πλεονεκτήματα της πώλησης στην πίσω αγορά

Η σημαντική φήμη του

Αν και σχετικά νέος, η πλατφόρμα είναι ήδη καλά εδραιωμένη σε 8 ευρωπαϊκές χώρες καθώς και στις Ηνωμένες Πολιτείες και είναι η πρώτη αγορά στον τομέα της ανακατασκευής. Επομένως, οι ευκαιρίες αγοράς και πωλήσεων είναι σημαντικές: η αγορά απαιτεί περισσότερους από 12 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες το μήνα. Είναι, τέλος, μια αυξανόμενη αγορά από την ίδρυσή της, εκπέμποντας έναν σημαντικό κύκλο εργασιών και έθεσε 110 εκατομμύρια ευρώ το 2020.

Μια επισήμανση της καλύτερης αξίας για τα χρήματα

Σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές της, η Back Market βασίζεται σε έναν αλγόριθμο “ποιότητας ιδιοκτήτη” που υπογραμμίζει ιδιαίτερα την πιο ελκυστική αξία για τα χρήματα για να εγγυηθεί τους αγοραστές το καλύτερο. Επομένως, μπορείτε να επωφεληθείτε από μεγαλύτερη ορατότητα από άλλες αγορές.

Προσοχή : Αυτό μπορεί να είναι διπλό για εσάς. Εάν η αξία σας για τα χρήματα είναι μικρότερη σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, η ορατότητά σας θα είναι περιορισμένη. Επομένως, είναι απαραίτητο να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό. Επιστρέψουμε σε αυτό στο τελευταίο μέρος.

Τιμές αναγνωσιμότητα και διαφάνεια

Σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές του, ο μεταπωλητής Η Back Market έχει μια ενιαία προμήθεια, που έχει οριστεί σε 10% ανεξάρτητα από το είδος του προϊόντος, της κατάστασής της ή της τιμής του. Σε σύγκριση, η πώληση στο FNAC Marketplace απαιτεί λεπτομερώς την επιτροπή που εφαρμόζεται σε κάθε συσκευή.

Αυτό ισχύει επίσης για τη συνδρομή. Είναι μοναδικό για την Back Market, στα 50 €, ενώ μπορεί να μειωθεί σε διάφορες παραλλαγές σε ανταγωνισμό. Για να πουλήσετε στο Amazon, για παράδειγμα, πρέπει να επιλέξετε μεταξύ δύο τύπων συνδρομής. Για το eBay, επιπλέον, υπάρχουν τρεις.

Γνωρίζετε επομένως ακριβώς το κόστος που ισχύει για τις πωλήσεις σας.

Δεδομένα πωλήσεων και ανταγωνισμού

Η Back Market σας δίνει πληροφορίες σχετικά με τις τιμές για τα προϊόντα σας, τις παρούσες και τις μελλοντικές τάσεις ή τις ελκυστικές θέσεις (χαμηλός ανταγωνισμός και μεγάλος όγκος πωλήσεων). Πρόκειται για όλες τις πληροφορίες που μπορείτε να λειτουργήσετε για να βελτιώσετε την προβολή σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις.

Πρόσθετες υπηρεσίες εφοδιαστικής

Η Back Market προσφέρει για να σας υποστηρίξει για το μέρος της εφοδιαστικής των πωλήσεών σας χάρη σε τρεις υπηρεσίες:

  • Αντιγραφή : για τον μεταφορέα DHL-Express
  • Πίσω φροντίδα : να εμπιστευτεί τη διαχείριση της πολυεπίπεδης εξυπηρέτησης πελατών στην υποστήριξη
  • Εκπλήρωση από την αγορά πίσω : για την αποθήκευση και την αποστολή προϊόντων. Αυτή η υπηρεσία εφοδιαστικής παρέχεται από Κουβέρης Για να εγγυηθεί την καλύτερη εμπειρία υποδοχής. Μια αυτόματη ενότητα σας επιτρέπει να συγχρονίσετε αυτόματα όλες τις παραγγελίες σας, για να διευκολύνετε την καθημερινή διαχείριση της εφοδιαστικής.

Πώς να πουλήσετε καλά στο backmarket σε 3 βήματα ?

Βήμα 1: Ποιες είναι οι νομικές προϋποθέσεις ?

Οποιαδήποτε δραστηριότητα της αγοράς πρέπει να σέβεται τη νομοθεσία σχετικά με αυτήν: πρέπει επομένως να είστε εγγεγραμμένοι στο RCS εταιρείες και συμμορφώνονται με τις υποχρεώσεις του ΔΕΞΑΜΕΝΗ.

Αυτό το πρώτο ρυθμιστικό βήμα παρελθόν, πρέπει τώρα να πληροίτε τις προϋποθέσεις που καθορίζονται από την αγορά.

Βήμα 2: Επιλογή και “Ετικέτα πίσω”

Ο πωλητής περνάει μια διαδικασία επιλογής που ονομάζεται “Back Label”, την οποία είναι απαραίτητο να ληφθεί για να πουλήσει στην Back Market. Με αυτόν τον τρόπο, ο Reconditioner ελέγχει τις νόμιμες επιταγές που προηγουμένως λεπτομερείς, στη συνέχεια επικεντρώνεται πρότυπα ποιότητας. Πολλές ερωτήσεις τίθενται, σχετικά με τις διάφορες πτυχές του πωλημένου προϊόντος (εμφάνιση, μπαταρία, κάμερα, αξεσουάρ κ.λπ.) και, σε γενικές γραμμές, την υπηρεσία (παράδοση, μετά την υπηρεσία Sales, κλπ.Ουσία.

Η αποδοχή δεν είναι συστηματική: η αγορά δείχνει ότι, κατά μέσο όρο, 1 στους 3 πωλητές εξουσιοδοτείται να πουλήσει στην πίσω αγορά.

Μόλις τα πεδία είναι υποχρεωτικά και η επιλογή έχει περάσει, η πλατφόρμα συνεχίζει να ελέγχει με ακρίβεια τις διαδικασίες ποιότητας των πωλητών. Ζητούν λοιπόν Σχόλια πελατών και προϊόντα σε προϊόντα και υπηρεσίες · Οι ειδικοί χρησιμοποιούν επίσης Εντολές Mystères Προκειμένου να μετρηθούν τα ποιοτικά πρότυπα των συσκευών που έχουν ανακατασκευαστεί ή χρησιμοποιημένες συσκευές.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τη μαύρη ετικέτα στο βίντεο.

Βήμα 3: Η σημασία της αξίας για τα χρήματα για την αύξηση των πωλήσεων στην πίσω αγορά

Αναφέρθηκε προηγουμένως: ο αλγόριθμος αγοράς αγοράς πωλητής που εμφανίζουν την καλύτερη προσφορά ποιότητας. Αυτό είναι ένα θεμελιώδες βήμα για να απολαύσετε μια μοναδική ορατότητα και έτσι να ενισχύσετε τις πωλήσεις. Για να γινει αυτο :

  • Προσδιορίστε την κατάσταση του προϊόντος : Αρκετές κατηγορίες προσφέρονται από την πλατφόρμα προκειμένου να διευκολυνθεί η επιλογή πιθανών αγοραστών από το “Stallone” σε “Like New”: Ένα iPhone με μερικές ορατές ρίγες δεν θα πωληθεί στην ίδια τιμή με τη Samsung σε άριστη κατάσταση. Οι τιμές που χρεώνονται και η εκτίμηση που παρέχεται από την πλατφόρμα εξαρτάται κυρίως από αυτόν τον παράγοντα, οπότε πρέπει να το εντοπίσετε με ακρίβεια. Ελέγξτε λεπτομερώς ποιοι είναι οι βαθμοί της αγοράς.
  • Τιμές ανταγωνισμού μελέτης : Τώρα που γνωρίζετε την κατάσταση του προϊόντος, ήρθε η ώρα να συγκρίνετε τις τιμές άλλων πωλητών για τη σχετική κατηγορία.
  • Επισυνάψτε ανάλογα την τιμή σας : Σχηματικά, η μέγιστη τιμή που δεν πρέπει να ξεπεραστεί για την αγορά πρέπει να αντιστοιχεί στη φθηνότερη τιμή που προσφέρεται στην κατηγορία σας. Αυτό επιτρέπει την κάλυψη της πτυχής “τιμών”, αλλά μην ξεχνάτε ότι συνδέεται με την “ποιότητα”. Επομένως, η πιο ιδανική κατάσταση είναι να προσφέρουμε προϊόντα όπως νέα ή κοντά σε αυτό το κράτος σε τιμή χαμηλότερη από τον ανταγωνισμό.

Συνοπτικά, η πώληση στην πίσω αγορά αναλαμβάνει διάφορα οικολογικά και οικονομικά πλεονεκτήματα ειδικότερα. Η καλά -θέματα της εταιρείας επιτρέπει στους εμπόρους να επωφεληθούν από μια συγκεκριμένη νομιμότητα στα μάτια των πιθανών αγοραστών, οι οποίοι αποφεύγουν έτσι κάθε κίνδυνο απάτης. Λάβετε υπόψη τις συμβουλές για να πετύχετε και να ξεκινήσετε !

Οδηγός για πωλώ Πίσω αγορά

Ανακαλύψτε στον οδηγό μας πώς να ενισχύσετε τις πωλήσεις των ανακατασκευασμένων προϊόντων σας Πίσω αγορά ! Βρείτε όλες τις πληροφορίες και τις ιδιαιτερότητες της γαλλικής αγοράς καθώς και τις συμβουλές μας για επιτυχή ενσωμάτωση με το Beezup.
Πουλήστε στη Γαλλία και διεθνώς τώρα ! ��

Βασικά στοιχεία
Πληροφορίες δικτύου
Ακροατήριο και τυπολογία πελατών
Συμβουλές ενσωμάτωσης και βελτιστοποίησης με Beezup

Γιατί να πουλήσετε στην πίσω αγορά ?

Δημιουργήθηκε το 2014, η Back Market είναι η πρώτη αγορά αποκλειστικά αφιερωμένη στην πώληση των ανακατασκευασμένων προϊόντων. Η αγορά πωλεί ηλεκτρονικά προϊόντα όπως smartphones, υπολογιστές και ακόμη και οικιακές συσκευές.

Είναι μια ισχυρή εταιρεία ανάπτυξης, η οποία μεταδίδεται στοΔιεθνές μέσω της πλατφόρμας της, η οποία διαθέτει εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες και πολλά άλλα 1.500 ενεργοί έμποροι.
Πράγματι, εκτός από την υψηλή προβολή του, έχει πολλά πλεονεκτήματα για τους πωλητές : Ένας ειδικός διαχειριστής λογαριασμού, μια ομάδα υποστήριξης πληροφορικής για την κάλυψη των τεχνικών σας αναγκών και πολλές εσωτερικές υπηρεσίες για να σας βοηθήσει να καλύψετε όλα τα στάδια του ταξιδιού του πελάτη.

Για να μάθετε όλη την αγορά και τα πλεονεκτήματά της, κατεβάστε τον οδηγό μας ! ��

Είναι αυτός ο οδηγός για εσάς ?

➡ Θέλετε να πουλήσετε στην πλατφόρμα και ψάχνετε για πρακτικές και χρήσιμες πληροφορίες ?
➡ Πρέπει να ξέρετε εάν δικαιούστε να είστε πωλητής στην αγορά ?
➡ Είστε υπεύθυνοι ηλεκτρονικό εμπόριο, Διευθύνων Σύμβουλος, διαχειριστές κυκλοφορίας ή διαχειριστής μάρκετινγκ ? Έχετε ένα ή περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα ?
➡ Θέλετε να ενισχύσετε τις πωλήσεις των ανακατασκευασμένων προϊόντων στη Γαλλία και διεθνώς ?

Σας δίνουμε όλες τις συμβουλές μας για να ενσωματώσουμε την αγορά και να πολλαπλασιάσουμε τον κύκλο εργασιών σας στην πίσω αγορά της αγοράς με το Beezup ! ��

Οδηγός για πώληση στην πίσω αγορά

Ακολουθήστε μας στο LinkedIn!Ακολουθήστε μας στο Twitter ! Ακολουθήστε μας στο YouTube!Ακολουθήστε μας στο Instagram!

Μέλισσα

Το Beezup είναι η έξυπνη λύση διαχείρισης ροής ηλεκτρονικού εμπορίου για e-merchants. Αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της κερδοφορίας, της αυτοματοποίησης και της διεθνοποίησης στο ψηφιακό. Χάρη στο Beezup, είναι δυνατόν να διαχειριστεί, να συγκεντρωθεί και να αυτοματοποιήσει τις ροές του προϊόντος σε διαφορετικά κανάλια απόκτησης, από μία μόνο πλατφόρμα: αγορές, συγκριτές τιμών, συνεργασία, επαναπροσανατολισμό, διαφημίσεις προϊόντων … Το Beezup είναι επίσης 23 υπάλληλοι στο Παρίσι και στο Μπορντό, και σχεδόν 2.000 διεθνή καταστήματα !

Οδηγός που προσφέρεται από το BEEZUP (RCS PARIS N ° 514 206 291) – 10 Rue de Penthièvre 75008 Παρίσι – Τηλ: 01 83 62 47 65

© All Rights Reserved 2021 | Μέλισσα