Αναψυχής: Ένα νέο ηλεκτρικό ποδήλατο σας επιτρέπει να πετάτε πάνω από το νερό, είναι πλέον δυνατό να κύκλος. στο νερό!

Είναι πλέον δυνατό να κυκλοφορήσετε. στο νερό

Μοιραστείτε: Το άρθρο για τα κοινωνικά δίκτυα

Αναψυχής: Ένα νέο ηλεκτρικό ποδήλατο σας επιτρέπει να πετάξετε πάνω από το νερό

Για τους λάτρεις της έντονης αίσθησης εδώ είναι ένα από τα νέα καλοκαιρινά αθλήματα: The Aquatic Bike ! Αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο σε αλουμινόχαρτο ωθεί τους επαγγελματίες από το νερό.

Αυτό το καλοκαίρι κυκλοφόρησε ένα νέο όχημα: το υδάτινο ηλεκτρικό ποδήλατο. Σας επιτρέπει να κερδίσετε ύψος, ακριβώς πάνω από το νερό. “”Καθώς υπάρχει η ηλεκτρική βοήθεια, καταφέρνουμε να βγούμε από το νερό χωρίς πεντάλ και στη συνέχεια είναι η ηλεκτρική βοήθεια που αναλαμβάνει“εξηγεί ο Kévin Pruvot, διευθυντής του Vel’eau. Προς το παρόν, υπάρχουν μόνο δύο σημεία στη Γαλλία για να δοκιμάσουν αυτή τη νέα μηχανή αναψυχής, τον καρπό του έργου ενός μηχανικού της Νέας Ζηλανδίας.

Ο χρόνος βάπτισης κοστίζει 65 ευρώ

Οι επαγγελματίες είναι ευχαριστημένοι. “”Σούπερ συρόμενη αίσθηση. Κερδίζουμε ταχύτητα όταν στην αρχή δεν νομίζουμε ότι έχουμε. Τότε είναι πολύ ωραίο γιατί νιώθεις ότι πετάς πάνω από το νερό “, λέει ένας επαγγελματίας. Για τα ενδιαφερόμενα μέρη, ο χρόνος του βαπτίσματος κοστίζει 65 ευρώ.

Μοιραστείτε: Το άρθρο για τα κοινωνικά δίκτυα

/esi-block/happy :: Περιεχόμενο/ίδια-Θέμα/<"contentId":5989646>.Html ->
Συνδρομή ενημερωτικού δελτίου

Όλα τα νέα στο βίντεο

Λάβετε τα περισσότερα από τα νέα μας με το ενημερωτικό μας δελτίο

Είναι πλέον δυνατό να κυκλοφορήσετε. στο νερό !

Το ναυτικό σαλόνι του Παρισιού παρουσιάζει μια εντελώς νέα εφεύρεση που επιτρέπει την ποδηλασία στο νερό (απεικόνιση)

Αυτή την εβδομάδα, στο Nautical Salon του Παρισιού, μια ολοκαίνουργια εφεύρεση της Νέας Ζηλανδίας προσελκύει την προσοχή του περίεργου: ένα ποδήλατο στο πεντάλ στο νερό ! Θα πωληθεί στη Γαλλία το επόμενο έτος έναντι του τακτοποιημένου ποσού των σχεδόν 10.000 ευρώ για ένα μοντέλο εισόδου -επιπέδου.

Η μετάβαση στο νερό είναι δυνατή ! Μια εφεύρεση της Νέας Ζηλανδίας, διαφορετική από το σκάφος πεντάλ, επίσης διαφορετικό από το aquabiking που συνίσταται στην ποδηλασία στο νερό, επιτρέπει αυτό το μικρό κατόρθωμα. Θα διατεθεί στο εμπόριο στη Γαλλία το επόμενο έτος και, για τους πιο ανυπόμονους, είναι δυνατόν να το ανακαλύψετε στην προεπισκόπηση αυτή την εβδομάδα στο ναυτικό σαλόνι του Παρισιού που βρίσκεται Porte de Versailles.

10.000 ευρώ για την είσοδο

Ένα τιμόνι, μια σέλα, τα πεντάλ αλλά αντί των τροχών, αυτό το ποδήλατο έχει ένα πηδάλιο, μια έλικα και δύο οριζόντια φύλλα, αυτά τα φτερά άνθρακα που σας επιτρέπουν να βγείτε από το νερό. “Είναι ένα υδάτινο ποδήλατο που σερφάρει στα κύματα και που αναμιγνύει το αίσθημα της ολίσθησης με αυτό του ποδηλασία, πεντάλ. Είναι μια μεγάλη καινοτομία, δεν υπήρχε μέχρι τότε “, εξηγεί στο μικρόφωνο της Ευρώπης 1 Myriam Cabrol, αποκλειστικός διανομέας για τη Γαλλία αυτής της εφεύρεσης μέσω της εταιρείας Η υδροηλεκτρική εμπειρία, την οποία ίδρυσε με τον σύζυγό της μετά από επαγγελματική επανεκπαίδευση.

Η ηλεκτρική βοήθεια σάς επιτρέπει να εξαγάγετε το ποδήλατο από το νερό και στη συνέχεια το πεντάλ πιο εύκολα. Σύμφωνα με το Myriam Cabrol, η ισορροπία είναι εύκολη: “Ξεκινάτε, βρίσκεστε στο νερό, πιέζετε το ποδήλατο για να το βυθίσετε, το καλύπτετε για να ανεβείτε σε αυτό. Τότε νιώθεις σαν να απογειώνεις όπως σε ένα αεροπλάνο. Πατάτε τον επιταχυντή, το μέτωπο ανεβαίνει, ανεβαίνει, ανεβείτε και Presto, επανασυνδέστε το σώμα σας προς τα εμπρός για να εξισορροπήσετε και εδώ πηγαίνετε “.

Αυτό το υδροβόριο σας επιτρέπει να περπατάτε στη θάλασσα ή στα υδάτινα σώματα. Η αυτονομία της ηλεκτρικής βοήθειας σε βελτιστοποιημένη λειτουργία είναι 4:30. Η κατοχή αυτού του ποδηλάτου με υδρόβια κοστίζει σχεδόν 10.000 ευρώ για την είσοδο. Είναι επομένως πάνω από όλα η αγορά επαγγελματικών εταιρειών ενοικίασης που στοχεύει.